Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Tengerészeti tábor

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down  Üzenet [4 / 9 oldal]

91Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jan. 05, 2014 8:36 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
2 skorpió egy kisebb sziklán nagyon biztató. Ha ki tudnánk lőni őket és a szikla alá egy rókalyukat ásnánk akkor menedékünk lenne a forróság elől (sisakunkkal ki tudnánk kaparni a homokot és elég ha a felsőtestünk hűvösben lesz)). Sőt még az élelem is biztosítva lesz némi vízzel. Eme rákok úgy tűnik nemrég ettek. Nem ismerem eme fajt de hátha ki tudnánk zsigerelni és az általa megevett lény maradványait meg tudnánk enni, ez gusztustalan de így túléljük a helyzetet. Maximum a kisebb lényekből lövünk párat. Ha kész lesz a szikla alatt a rókalyukunk akkor sötétedésig várunk mert akkor már hidegebb lesz és kipihenjük a fáradalmakat. Majd őrségben váltjuk egymást nehogy valami/valaki megtámadjon minket. Végtére is azt nem mondták hogy mikorra érkezzünk meg.

Fejünk felett egy UD4-es szállt el arra fele amerre mi tartunk. Valamiért olyan érzésem van hogy mire elérjük őket már csak hullákat és romokat találunk.

- Joe! Látod azt a 2 skorpiót a sziklánál? Mert el kellene őket intézni és akkor csinálnánk a szikla alá egy lyukat ahová a meleg elől mehetünk pihenni. Eldöntheted hogy fejenként 1-1 órát pihenjünk vagy várjunk egészen sötétedésig.

92Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jan. 06, 2014 11:59 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ment és egyre nehewzebbnek tűnt minden lépés, de nem csak tűnt, hanem az is volt. Még a végén vidáman táncoló lányokat fog látni egy halom víznél, igen, ez a délibáb és eme formája igen kellemes, csak beledöglik a végén. A csajokat elfogadná szívesen.
Erre mit halucinál?
KFCt.
- KFCt láttam, bazdmeg - legyintett. - Délibáb... már csak ez hiányzott - sóhajtott Joe és kiköpött, de megbánta, mert ez is víz és kell.
Megpróbálta a maradék nyálát összegyűjteni a szájában és lenyelte.
Viszonylag jól esett.
Skorpiók, ezek is olyanok már, mint a dögök.
Utálatosak.
- Aha, oké, de szerintem várjunk estig. Te nem meséltél semmi akcióról. Mondjál valamit - mondta.

93Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jan. 06, 2014 10:18 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Érdekes hogy Joe KFT-t lát. Én Burger King kedvelő vagyok.
- Én a Földön estem át az Alien lövöldözésen. Utána a CMC-be kerültem be és a 211. Őrposzton szolgáltam egy ideig. Volt ugyan néha akció de leginkább nyugi volt.

- Szedjük le azokat a rákokat vagy skorpiókat és csináljunk magunknak pihi helyet! Enyém az a bal oldali a sziklán ami olyan csúnyán néz rám.

Elővettem karabélyomat és elkezdtem 3-tól visszafelé számolni. 0-ra mindketten tüzet nyitunk a 2 rákra/skorpiókra vagy mit'tom én mikre, felőlem tehenek is lehetnek mert a lényeg hogy hamarosan hidegre tesszük őket ebben a hőségben.

94Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jan. 08, 2014 2:32 pm

W.B.

W.B.
Két skorpiónak nem volt esélye. Ők nem impulzus ellen növesztettek kitin páncélt. Két ártatlan állat megölésével nyertetek egy pár köbméteres barlangot, miben pár kisebb állat csontjai szolgálnak szőnyegként.

// Következő posztot már ide írjátok:
Ryushi -> Kanyon -> Hegyek által ölelt kanyon
Tietek ott az első HSZ //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

95Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 25, 2014 3:35 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
// Még nem ismerem ki magam az új oldalon, Maestro! Razz De azért szeretlek! Razz //


Az elmúlt napok eseményei egyre inkább erősítették bennem, hogy dili házba kerültem. Őrültekkel vagyok körülvéve. A két társam, az a két jómadár... áh, inkább eszembe se juttatom. Nem mintha én jobb lennék. De a múltkori xeno támadást újra nem engedhetjük meg magunknak. Felelőtlenek voltunk. Bár a Parancsnok büntetése sem volt túl korrekt, ellőni a srácok lábait... Basszus, így is sokan meghaltak, erre leamortizálja azt a kevés épen maradtat is? Na mindegy, egyenlőre ez nem az én dolgom, nem ítélhetem meg a felettesem épelméjűségét, én csak parancsot teljesítek. Nos, egyenlőre itt maradtam a táborban. A sátramban pihentem, nemrég cseréltek le és küldtek pihenőre az őrködésből. A medúza csípés ellen még mindig szedtem a szív gyógyszert. A két jómadárról még nem kaptam híreket, egyenlőre most alszok egyet, bár ezt inkább csak éber fekvésnek mondanám, nem alvásnak.

96Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 25, 2014 9:00 pm

W.B.

W.B.
Mire elaludhattál volna persze, hogy a sátradtól pár méterre lévő önjáró löveg leadott egy teljes sorozatot. Riadó nem volt. Vagyis kilométerekre arrébb lévő csatározásokat támogatta meg. Ám az alvásodat már nem támogatta. Szomszédos sátrakban felhangzódott az anyázás és hasonlók.
Ha ez nem lenne elég, persze hogy valami ír kocsma zene vagy magyar csárdás vagy tudja a rák már milyen vedelésre buzdító dal csendült fel. Nem egy kis hangszóróból. Fenéket. Tábor közepén lévő nagy erejűből mi elvileg riadóztatásra szolgálna.
Valakik nagyon jól mulatják az időt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

97Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 25, 2014 9:28 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Azért bármennyire éberen alszok, az a robbanás, ami a sátramtól nem messze hangzott fel, az én számat is káromkodásra késztette.
A mellényt fölkaptam magamra, a nagyobb kaliberű kicsikémet a kezembe, a pisztoly és a késem mindig az övemen pihent. Bár riadót nem lehetett hallani, azért a löveg nem mulatságból ereszti ki magából a vasgolyót. Baszki! Mi a franc folyik itt??? Kiléptem a sátorból, s hallva a többiek hangjait, sejtettem, hogy ők se örülnek az eseményeknek. Az önjáró felé pillantottam, hogy hátha azt bütykölte meg valaki, de ha nincs semmi feltűnő, akkor viszont a zene forrása felé indulok, hogy megnézzem mégis ki a lófasz bulizik. És mi okból? Egy mentsége van, a zene ízlése jó! Így legalább nem a bakancsommal kell csókot váltania...

98Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 25, 2014 10:39 pm

W.B.

W.B.
Tábor közepén pár tucat katona vígad egy tűz körül. Ám ami érdekes az a tűz maga. A múltkori csatában megölt runner praetorian koponyájában raktak tüzet. Mindenféle éghető dolgot dobnak tűzre. Például a már használhatatlan sátorponyvát, vagy kiszáradt idegen darabokat. Persze ha az orrod nem csal, isznak is.
Újabb sorozatot adott le a löveg. Mire a társaság egyöntetűen felkiáltott. Mindenki meghúzta a poharát.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

99Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 25, 2014 10:49 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Ahogy közeledek, úgy a kezdeti morgásom is alább hagy, pláne mikor meglátom, miben raktak tüzet. Néha a katonáknak nem árt egy kis buli. Bár talán azért lehetnének tekintettel a többiekre. Közelebb lépek a tűzhöz, hogy melegítse, s akinél látok a közelemben piás üveget, azt megszólítom:
- Jut nekem is abból a piából? - nem pofátlanul kérdezem, nem sértődök meg ha nem, mosolygok, jó látni, hogy azért nem csak a halál menetel a sorainkban. Ilyenkor azért érzi az ember, hogy él. Ki tudja meddig? Ha kapok a piából boldog vagyok, ami száraz xeno darab esetleg a kezembe kerül, a tűzre dobom, majd leülök egy kicsit melegedni. Nem kell feltétlenül beszélgető partner, csak jól érzem, magam köztük, hallgatom a zenét. Ennyi bőven elég.

100Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jan. 26, 2014 4:12 pm

W.B.

W.B.
Valami olvashatatlan címkéjű sörösüveget dobot feléd egy katona. Már csak ki kéne tudnod nyitni.
- És utána annak a két szerencsétlennek ellőttem a lábát. Utána megkaptam a fejadagjukat! – Történetmesélés persze nem maradt abba. Egy nő mondta a maga kis történetét. – Utána persze ellőt lábbal a tábornok lelőtt még volt pofája szitkozódni.
- És ezzel megalapult a büntető század! – Valaki közbe szólt.
- Fogalmam sincs mi van velük. Kiküldték őket a sivatagba gyalog reggel, hogy menjenek el az előretolt bázisra. – Ezután meghúzta a sörét, és egy újabbért nyúlt, mivel kifogyott.
- Összeszedtek valami parazitát és kidőltek. Egy UD4-es észrevette őket még időben. – Mondta egy nagyobb darab körszakállas katona. – Na de várjátok, füleljetek! – Újabb sorozatott adott le a tüzérség, mi megint mindenki felkiáltott. – Újabb pépesített xenok!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

101Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jan. 26, 2014 6:26 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A sörösüveget ügyesen a kezemben landolt, s egy köszönöm kíséretében biccentettem az "adakozónak". Nem igazán érdekelt, hogy olvashatatlan, a lényeg amúgy is az üvegben van. Akinek a kezében látok esetleg sör nyitót, szépen elkérem, hogy kinyithassam a piámat, aztán visszaadom a nyitót. Ha sikerült, jó ízűen belekortyolok a kesernyés folyékony kenyérbe.
A közelemben hallom meg egy nő történetét, ahogy épp mesél. Nem nézek felé, a tűz táncoló lángjait figyelem, de persze hallgatom a storyt.
Szerencsétlenek... kicsit sajnálom a fiúkat. Mert hát ki másról szólna a történet? Miattuk megalakult a büntető század. Azért ez is valami nem? Parancsnok nagyon szeretheti őket. Bár... áh Nat, ne is gondolj erre. Nem vagyok hülye! Kihúzni a gyufát a Felettesnél, csak hogy a srácokhoz kerüljek? Áh, felejtős, ennyire őrült nem vagyok. Meg aztán, ők keverték maguknak a szart, majd tanulnak belőle. Nem vagyok a dadájuk, tudnak vigyázni magukra. Fél mosolyra húzódik a szám, és újból belekortyolok a sörbe, ahogy a többiek felkiáltanak.

102Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jan. 26, 2014 10:47 pm

W.B.

W.B.
Katonák elvoltak a sör pedig kellemes. Még be is van hűtve. Bár a hideg sivatagi éjjelen az ember mást kíván. Az pedig megjött. Jó páran felmordultak.
- Alföldi paprika pálinka! – Mondta a…. a… vagyis mondtam ich bin én. – Ettől tüzet fogtok okádni!
- Nincs kis pohárka.
- Nem kell. Az alkohol fertőtlenít. – Ezzel kinyitottam az üveget és meghúztam az acélfalat is átmaró löttyöt. Tovább is nyújtottam. Na igen. Egyik katona nem bírta lenyelni és kiköpte, persze hogy a tűz fele és az visszaéget az arcába. Nem gyulladt ki a gyerek, de úgy hátra ugrott, hogy az egyszerűen csak vicces volt.
Mire hozzád ért az üveg már jó páran megkóstolták a tüzes paprika rettenetet és páran levegő után kapkodnak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

103Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jan. 27, 2014 7:26 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A pálinkás gyerek felé pillantottam. Hát tény, éjszaka nincs valami meleg ezen az átkozott helyen. De hozzá lehet szokni, pláne, ha rendszeresen őrjáratba osztanak, mert azt hiszik, az olyan kellemes neked. Pálinka? Csak nem...? De hogy is nem! Alföld? Magyar?
Vigyorogni kezdtem, ahogy figyeltem a "szűzi" bakákat, akiknek fogalmuk se volt róla, mibe kortyolnak bele. A láng úgy csapott ki a gyerek felé, mintha arcul akarná csapni. Nem kapkodtam a piáért, megvártam, míg mindenki próbát tesz vele. Végül csak hozzám került az üveg. De rég is ittam ilyet... Talán utoljára a bázison, ahol születtem, ott a finnek mellett akadt néhány magyar. Te jó ég, emlékszem micsoda ivós bulikat tudtak rendezni. Valahol még örülök is, hogy ilyen pia jut hozzám újra.
- Hogy is mondjátok? Egészségedre! - emeltem fel az üveget a levegőbe, és bár kissé akcentusosan mondtam a pálinka gazdája felé a szót, de emlékeztem még rá, hogy így koccintottak régen az emberek. Meghúztam az üveget, és éreztem, hogy a tüzes ital szinte marja a nyelvem, de ugyanakkor fel is melegített, és mikor elemeltem a számtól, nem volt az az undorító utóíz, amit műpiáknál érzel a szádban. Igazi pálinka. A soron következő bátor jelöltnek nyújtottam az üveget.
- Manapság ritkaságnak számít ez a pia. De nem rossz. - éreztem a kellemes meleget, és még csak bele se borzongtam.

104Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Jan. 28, 2014 1:32 am

W.B.

W.B.
A pálinka hozója elröhögte magát. Ülőke gyanánt szolgáló méretes idegen koponyáról majdnem hátradőlt. Dőltem. Na mindegy. Tehát igen. Nagyon vicces, eme kijelentés, hogy „ritkaságnak számít”.
- Nálatok lehet! Nálunk nem! – Egyszerűen ezt mondtam. Időközben körbe ért az üveg. Persze hogy üresen kaptam vissza. Letettem a többi mellé. Páragyűjtőhöz majd jó lesz.
- Politikusok lenyúlnak mindent! Gazdagok kapják az igazi ételt. Mi csak a moszat pürét és szóját. – Francia akcentusú emberke hozzá szolt a témához miközben két száraz idegen kart dobott a tűzre. Nem olyan jó, mint a fa, ám kis odafigyeléssel ez is jól táplálja a tüzet.
- Nesztek demokrácia, kapitalizmus meg szólás szabadság! Turáni szövetségben csak is olyan élelmiszert lehet árusítani ami felétek bio! Ám felétek az agyonvegyszerezett gén és hormonkezelt étel is elit kajának minősül. Nesztek, ez a monarchia. Nincsenek kurvák, drogok, szappanoperák, se pornó filmek. De van rendes étel és ital! És szabadon lovagolhatsz a réten, mert nincs kerítésekkel szét szabdalva. Ez a szabadság!
- Jó kaja és pia vagy pornó film. – Mondta maga elé egy néger miközben a sörét bámulja. Majd felordított. – Francba is! Én igazi csirkét akarok enni és nem gép által ízesített formázott algapürét!
- Gyerekek! Bio kaját akarunk nem? – Felcsillant egy kissé véznának tűnő katona szeme és így nézett végig mindenkin. – Itt vannak vadon élő állatok. Amik EHETŐK!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

105Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Feb. 03, 2014 6:19 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
- Nálunk valóban az. - vontam vállat mosolyogva. Én ritkán jutok sajnos hozzá. A sörömbe kortyolva hallgattam az elégedetlenkedő katonákat. Sajnos ja. Ez van. Én viszont megtanultam örülni annak is, ami van, szóval oly mindegy, milyen szar, amit eszünk. A lényeg, hogy élj.
Azonban a pálinkás ürge szabadságról szóló szövege... még sose ültem lovon. Annyira szívesen kipróbálnám. Kezdek olyan lenni, mint egy tinédzser kislány. Lovakról, szerelemről álmodozok... De minek? Ébresztő csajszi! Katona vagyok, betegséggel, gyógyszerekkel, és szörnyek vesznek körül. Xenomorphok, vadászok. És még a saját fajtám is. Hisz milyen élet ez, amiben ezek az emberek vannak? Még rendes kaját se kapunk... Farkas, farkasnak farkasa.
A néger szavaira rá emeltem a tekintetem. A maradék sört megittam, majd az üveget letettem a lábam mellé. A vézna gyerek kijelentésére elmosolyodtam.
- Igen, és vannak, amiknek meg te vagy ehető. - feleltem a srácnak. Bár elnézve a gyereket, ő max. fogpiszkáló lehet. Mindenesetre az alkohol bátorrá teszi az embereket.

106Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Feb. 03, 2014 7:57 pm

W.B.

W.B.
- Csak azaz ehető, aki hagyja magát! – Vágott vissza a vézna gyerek.
- Meg veszít. – Nyugtáztam.
- Nem úgy volt, hogy a dögök vizsgálatra kellenek? – Hallatszott egy új női hang. Natasha nem láthatta mivel, pont a háta mögött volt. Kissé parancsoló volt, de nem az a katonai parancsoló.
- Nyugi, nyugi Ripley! Azt vizsgáljuk milyen jól égnek! Amúgy a lista az asztalomon van. Amit cafatokra lőttek, azzal nem volt kedvem bíbelődni.
- Ezen a bolygón miből lehet szárnyas idegen?
- Öm. Semmiből. – Ezzel felálltam az ülőhelyemről. Itt baj van a levegőben. – Itt a bogarakon kívül nincs más repkedő állat.
- Akkor törheted a fejed, hogy a nyugati előretolt táborban mért ölt meg tizenegy katonát egy ilyen dög. Ja és három hám készen. Öt megjelölt állatot szedtek eddig össze.
- Akkor most kereshetek öt lovagolni tudó embert. Remek.
- Négyet.
- Mért? – Némán álltam majd rá jöttem. Naná, hogy már egy van, azaz én. Persze mielőtt visszavághattam volna Ripley elviharzott.
- Mitől ilyen morcos? – Kérdezte a vézna gyerek.
- A mi Dalton admirálisunk még él és megint ő a fejes. Persze mikor az idegenek betörtek, akkor elhúzta a csíkot.
Hát ezzel a bulinak vége. Én mehetek megszervezni az állatvontatást, mert még mindig nem érkezett meg az üzemanyag szállítmány, vagyis spórolni kell. Vagyis állatvontatás. Remek.[/color]


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

107Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Feb. 03, 2014 8:30 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A gyerek feleletére, csak megráztam a fejem. Heves, és nyughatatlan. Néhány küldetés után már nem lesz ilyen nagy a pofija. A női hang, ami megszólalt mögöttem, furcsa hideg futott végig a hatására a hátamon. A vállam felett hátra pillantottam, de nem láttam az arcát. Visszafordultam a tűz felé. A név hallatán azonban éreztem, hogy a szívem hatalmasat üt a mellkasomban. Ripley? A legendás Ripley? Hallgattam a beszélgetést. Szárnyas idegenek úgy, hogy nincs miből kikelni? Azért az eléggé furcsa. Ötletek... Kísérlet, szállítók, vagy a xenok megtanultak űrben utazni. Én már kinézem ezt is belőlük. Viszont ha szállították őket, az azt jelenti... Vagy ember, vagy azok a rák pofájú zöld vérűek. Akikhez semmi kedvem! Az elcsörtető nő után pillantottam, de már csak a meglibbenő barna fürtjeit csodálhattam. Mindig is példakép volt, egy hős a szememben. Még ha csak mese is, amit róla mondanak... Valaki, aki egy hős az emberek világában.
Amint a pálinkás férfi felállt a helyéről, én is kiegyenesedtem, majd talpra pattantam.
- Ha ember kell, akkor vedd úgy, máris akad egy önként jelentkező! - biccentettem a férfinak. Nem tudom, mi pontosan a feladat, de biztos jobb, mint itt várakozni tétlenül a táborban.

108Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Feb. 03, 2014 9:19 pm

W.B.

W.B.
Körül néztem a társaságon. Remek. Az önként jelentkezők mindig jó élőpajzsok. Ám most nem harc a munka. Annál sokkal unalmasabb.
- Aki képes felülni egy állat hátára és onnan nem leesni és nem ott ülni, mint egy tégla, hanem irányítani is tudja. Magyarán lovagolni. Ha mázlink van, akkor az ötből három állatnak van elég esze. Nyugatra kéne elvontatni a három tüzérségi üteget. Ehhez kéne ember.
- De jó, hogy nincs üzemanyag. – Bökte valaki ki.
- Köszönd az admirálisnak. Reggelre talán ott leszünk. – Ezzel én ott hagytam a tüzet, mert hát… alkohol bácsi ide, vagy oda... munka van.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

109Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Márc. 23, 2014 2:09 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A válaszra a lelkesedésem alábbhagy. Megülni egy állatot? Kizárt. Nemhogy még irányítani is.
- Uram, sajnos ebben nem vagyok jártas. De szeretnék mindenképpen magukkal tartani. Már ha ez lehetséges.
Gondolok itt arra, hogy felülök valaki mögé, vagy valami kis oldalkocsin elleszek, amit az állatokra kötnek, de mivel fogalmam sincs, hogyan kell utazni egy ilyen állaton, nem közlöm az ilyen ötleteimet a férfival. Még a végén valami olyat eszel ki, ami nekem nem biztos, hogy tetszene. Bár biztos jobb, mint itt ülni a táborban, és halálra vedelni magunkat. Hmm... Vagy mégsem?

110Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Márc. 23, 2014 3:34 pm

W.B.

W.B.
Hát egy tülökorrú két tülke közti „üllő” hely vagy a vontatott ütegek egyike min helyet kaphattál. Utána több órás út a sivatagban hajnalkor, bár végül a levegő elkezdett forrósodni, ahogy a két nap egyre magasabbra kúszott az égen. A forróság elkezdődött.
Bár még reggel az előretolt táborban volt a kis karaván. Déltől meg sört osztottak este fele pedig jött a tömény. Este pedig az idegenek támadása…

// Ryushi » Kanyon » Hegyek által ölelt kanyon <- Itt folytasd, azok alapján mik az oda ríva vannak. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

111Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jún. 07, 2014 11:58 pm

W.B.

W.B.
// Hegyek által ölelt kanyon kaland lezárása után. //

Megérkezés után mindenkit az orvosi sátorba küldtek. Rutin vizsgálatok voltak. Bár Wolf és Natasha esetében több kellet. Carlos, Joe és Gordon kaptak pihenést éjfélig. Utána a frissen megérkezett ellátmányt kellet depóba hordani. Gordon legalább Powerloadert használhatott, míg Carlos és Joe megszakadhatott.

Munka nyugis volt, míg néhány katona el nem kezdte őket üres sörös dobozokkal hajigálni. Fegyverzetben, páncélban voltak. Tábor fényeiben megcsillant a megkülönböztető jelzés. Halálfejesek. Szó sem volt arról, hogy a CMC modernkori SS-e is itt lesz. De itt vannak és mivel nincs civil lakosság kikkel szenyáskodhatnának, így hamar titeket találtak meg.

Sebesültek sátorában több másik sebesült közt pedig Natasha és Wolf fekszik. Különböző gépek ritmikusan pityegnek. Mondhatni nyugis is lehetne, csak hát egyik sérült elkezdett köhögni, majd gejzírként vért okádni, mi azon nyomban gravitációnak hála visszazuhant az arcába. Gépek persze bejeleztek és személyzet azonnal megjelent, de mielőtt hozzá nyúlhattak volna egy lövés dördült.
- Marha! – Néger orvosnő felüvöltött a pisztolyát elsütő teljesen felszerelt katonára. – Nem volt benne embrió!
- Azt én honnan tudjam? Nincs kiiarva, hogy ez vért hány de nem azért mert kis faszfejű csótány van benne. – Ezzel eltette a pisztolyát és mint aki jól végezte dolgát kisétált.
- Rohadt… - Csak ennyit sziszegett az orvosnő.
Na erre felébredt mindenki a sátorban, sőt talán a tábor java is. Ezt még Joék is hallhatták a sörösdobozok szállása közt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

112Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jún. 08, 2014 1:30 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Már jó ideje jártam utamat a semmibe a semmiből. Végül elértem egy ajtót ami mögött megláttam magam, illetve idősebb magam. Számtalan Yautja fog nyakláncként, 2 csuklópenge a kezemen, egy furcsa páncélzatban voltam ami képes volt álcázni magam mint az űrhentesek. Ami a legdurvább volt hogy számos csont borította a páncélt mint dísz. A falon pedig Yautja koponyák és gerincek, ezeket aztán felváltotta az emberi koponyák sora.
- Tetszik mi? A Ragadozók nem nyújtottak kihívást, most emberekre utazok!
- Ez nem lehet! Ez csak képzelet, nem leszek embergyilkos aki hobbiból öl. Ekkor az idősebb énem rám célzott egy váll-löveggel. Közben mániákusan röhögött és azt ismételte hogy: meglátjuk, meglátjuk! - A plazma vakító volt majd aztán...

Valaki a szemembe világított, azt se tudom hol vagyok.
- Na végre hogy magához tért! - Mondta egy hang majd hallottam hogy elmegy. Egy sátorban vagyok és élek!!! A fájdalmak csak ezután következtek, úgy tűnik elláttak de még nem épültem fel. Mióta lehettem öntudatlan? Eltartott pár percig mire visszatudtam emlékezni, repülő bogár, bordák, vér. Megpróbáltam a többi sebesülttől tudakozni mi lett a végkifejlet az akciónak, a fészek elpusztult-e és azóta mik történtek.

Egy beteg vért kezdett okádni mire valaki lelőtte. El sem lehetett téveszteni: halálfejes jelzés vagyis egy elit katona. Mit keres ez itt? Ezek nem szoktak egyedül járni ezért többen is érkezhettek, valami történt. Muszáj kiderítenem, a feltevésemet is bizonyítanom kell. A naplóm írását befejeztem egy ideje
- Doktornő! Meddig leszek harcképtelen? Hallottam hogy a büntetőszázadba újoncok kerültek és nekem kellene őket fogadnom. - Természetesen nem ők érdekeltek hanem hogy utánanézzek pár dolognak de ha pihenni kell az is jó lesz.

113Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jún. 08, 2014 1:45 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Menet közben láttam, ahogy társam, vagyis Carlos egy kicsit megrogy a sérültünk súlyától. Nem történt semmi figyelemre méltó amíg meg nem szólalt a rádiónk, és egy ismeretlen hang bele nem szólt nem túl kedves kifejezéssel megpróbálva elősegíteni haladásunkat. Majd a főhadnagy hordott le minket amiért a deaktiváló kristályt akartam kiszedni és a sérülttel való lassú döntéshozatal miatt. Előző hang megint siettetett minket, félbeszakítva a főhadnagyot. Magamban morogtam egyet majd gyorsabban szedtem a lábam. Amikor megérkeztünk kiderült, hogy a másik hang egy tábornok hangja volt. Megérkezett az erősítés. Helyzetjelentést kért, de rögtön ki is osztotta nekünk, hogy büntető század és nincs zsold. Persze a tábornok azt nem veszi figyelembe, hogy mi tisztítottuk meg a helyet az erősítésnek. Hátat fordított nekünk.
– Nem könnyítetted meg a helyzetet Joe,... de most már nem lehet megváltoztatni. – ettől függetlenül, nem kedves megvonni a zsoldot három katonától, akik egyedül tisztították meg az erősítésnek az útvonalát. Egyáltalán nem kedves. Sőt. Egy tizedes eközben azt mondta, hogy mennyünk fel amíg ki nem érünk a létesítményből. A sérültünket hordágyon szállító orvosok után mentünk. Miután kiértünk egy UD-4L vitt minket a tengerészeti táborba sérültekkel és holttestekkel egyetemben. Wolf őrvezető és a másik sérültünk is ott volt eszméletlenül, amikor elkezdték rajtunk az orvosi vizsgálatokat. Egy éjfélig tartó pihenés után ellátmányt kellett pakolnunk Joe-val és Carlos-szal. Úgy tűnik, a büntetőszázad azzal is jár, hogy lefokoztak raktárossá minket. Én egy poweloadert kaptam, de Joe-nak és Carlos-nak gyalog kellett pakolni a nagy súlyokat.
– Ti inkább csak adjátok nekem és akkor nem kell annyi ideig cipelni nektek. És most ne gyertek a büszkeségetekkel mert nem tudtok alient ölni, ha egyszer agyon nyom egy adag ellátmány. Különben is, milyen halál lenne az? – mosolyogtam egyet, majd, ahogy tudtam elkezdem kivenni a kezükből a ládákat. Mosolyom hamar lelohadt amikor pár katona sörös dobozokkal kezdett dobálni minket.
– Kik ezek? – kérdeztem Joe-tól és Carlos-tól –  A francba a CMC-vel, hogy ilyen barmokat is fel tudnak venni! A zsoldot meg megvonják a katonáktól. Idegeneket máshol is lehet ölni miközben pénzt is kapunk érte nem? A zsoldosoknak egyszerűbb mint nekünk. Elmennek egy céghez és ha nem akarnak nekik zsoldot fizetni akkor kilépnek, de itt az dezertálásnak számítana. – ekkor eldördült egy lövés – Lefogadom, hogy ezek a barmok lőnek célba már megint.

// Írtam volna, de nem tudtam mit reagáljak erre a (Wolf által is alátámasztottan) nagyon nem kedves zsoldmegvonásra miután mindhárman végigharcoltuk az utunkat ebben az épületben ami valószínűleg nem a vendégszeretetéről híres, sem arról, hogy esetleg csak egy ellenséges lény lett volna benne. //

114Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jún. 09, 2014 2:59 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe követte a többieket és visszaértek a táborba, persze nem kaptak lóvét, amit azzal kommentált, hogy nabazdmeg. Szemetek voltak, megérdemelték volna a zsét, nem igazság.
Rakodniuk kellett, tök jó, mi jöhet még ezek után?
De legalább jó volt a társaság.
- Oké - mondta Gordonnak és úgy cselekedett, de ekkor elkezdték őket sörös üvegekkel dobálni, vagy mikkel.
- A jó életbe seggfejek, mi a faszt csináltok? Kell a fájás? - tette le a cuccot Joe és előre lépett és kiköpött,
- Bunyózzunk egy kicsit skacok - vigyorgott és intett társainak, hogy jöjjenek.

115Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jún. 09, 2014 6:07 pm

Carlos Mendoza

Carlos Mendoza
Miután vissza értünk a táborba elmentünk az orvosi részlegre rutin vizsgálatra. Szerencsére éjfélig pihenhettünk, de azután az ellátmányokat kezdhettük el rakodni Gordon egy Powerloaderrel én meg Joe kézzel pakolhattunk. Megfogadom gordon tanácsát és úgy is csinálok és még válaszolók is neki. -Jah elég béna halál lenne az.- Nem sokkal később sörös dobozokkal kezdenek el dobálni. ~Nem elég az, hogy nekünk kell pakol még ezeknek a barmoknak is dobálózni kell.~ Mondtam magamban idegesen.
Gordon meg is kérdezi tőlünk, hogy kik, ezek Joe meg kijelenti, hogy bunyóznunk kéne velük. -Nem tudom, hogy kik ezek, de Joe inkább kerüljük az összetűzést Semmi kedvem kitolni a büntető század időtartamát.- Mondtam idegesen, ha kell magam fogom le Joe-t ha arra szánná el magát, hogy harcot kezdjen. Közben a lövést is meghallom, de egyáltalán nem arra figyelek most.

116Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 11, 2014 12:06 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Ébresztés... Kurva... Életbe... Megint érzem a lőszerek szagát, a lények nyáltól mocskos padlóján esek, kelek, és aztán... Akkora erővel vertem bele az ágyam mellett pittyegő gépbe, hogy eldőlt. Nem érdekel a belém törő tű, a szilánkosra tört kezem, a felszakadó sebek... Csak ne pittyegj már, kuss legyen!!! Dühös vagyok, ingerült, s a roham akkora erővel dob meg, hogy nem érzem a fájdalmat. A kezem remeg. Ne... Csak ezt ne.
- Doki... nyugtatót... kérem! - inkább magamnak, mintsem valakinek mondom. Kiakarok menni innen ki a szabad levegőre, had lőjjem fejbe magam, csak múljon már el ez a kibaszott harag, ez a végeláthatatlan düh, ez a szorító érzés! Nem érdekel, ha a szívemre megy, csak... legyen vége.
Az ágy szélébe kapaszkodva próbálok meg felállni az ágyból.

117Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 11, 2014 5:57 pm

W.B.

W.B.
Bent a sátorban…
Két ápolónak kell feltartania a halálfejest, ki az ordítozásra visszafordult. Már rá lőtt Natashára, de egyik ápoló a pisztolyt tartó kézbe ütött így mellé ment kilyukasztva a sátorponyvát.
- Idióták! – Ezzel a felkiáltással tarkón vágta az egyik ápolót ki a földön kötött ki. – Mi a faszért ordít nyugtatóért mikor vergődi? Há’?
Orvosnő valami piszok erős nyugtatót szúrhatott Natashába mert hatott azonnal, de pillanatnyi virágos mezős, csillámpónis, pillangós és bolyhos nyuszis állapot elmúlt mikor közvetlen füle mellet csapódott be golyó. Leütötte a másik ápolót is. Orvosnő a halálfejes nyakába akart szúrni egy injekciós tűvel. Ám az időben elkapta a nő csuklóját és szinte teljesen kitekerte azt. Nő a földre rogyott, arca felismerhetetlenül eltorzult a fájdalomtól.
- Bazd meg a diplomád! Fertőzött gyanús alakoknak golyó! – Teli torokból üvöltötte a nő képébe.

Ellátmány szállításnál…
Carlos megfogta Joet, de a következő pillanatban már a földön feküdt és Joe rajta. Egyik halálfejes gondolkodás nélkül gyomorba vágta a néger férfit a gépfegyver tusával.
- Most pattogjál patkány! Selejtszázadosok fogják be pofájukat! Inkább örüljél, hogy buzi bogarak ellen kell harcolni és nem ember ellen! Már rég cafatokban lennétek ellenséges aknamezőn aknafelnyalástól! – Ezzel még tiszta erőből belerúgott Joeba, ám Carlos is kikapott belőle. Majd Gordonra nézet. – Nézd már! A kis csendes! Mivan? Nincs annyi tököd se, mint ezeknek? Vagy azt is kihugyoztad?
Ezután ismét pisztolylövések dördültek. Egy „bassza meg” jelzővel a halálfejesek a hangok forrása felé, a sérültek sátrához mentek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

118Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 11, 2014 6:29 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A közelemben levő katona elkezdett ordítani és rángatózni. Az elit katona visszajött s az ápolók próbálták lefogni, sikertelenül. Ez egy szadista állat, miért mindig az ilyenek kerülnek ebbe a posztba hogy elitkatona legyen? Bizonyára jó harcos és csak ez számít. A két ápoló a földre került, egy golyó már a sátrat eltalálta, egy pedig majdnem talált. Az utolsó biztos találni fog. De mit tehetek sérülten egy ismeretlen katonáért? Próbálok felkelni ha lehet és azt mondom a katonának:

- Ne tegye uram! Ő egy riporter a Marsról! Azért jött hogy a bolygó felszabadítását nyomon követhesse! Ha megöli akkor a tettest keresni fogják. Ha nem a civilek akkor az apja aki ezredes a törzsnél biztos bosszút fog állni. Biztosíthatom hogy nem fertőzött mert rám bízták a védelmét, de a harcban megsérültünk ezért vagyunk itt. Nem akarom magát befolyásolni hiszen ön a CMC elitjébe tartozik, jobb lenne ha nem egy ilyen kis incidens miatt kikerülne onnan.

119Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 11, 2014 9:10 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Láttam, ahogy a halálfejes megfordul, majd a dokinőre üvölt. Lángolok, szét akarom verni a dögjét, úgy érzem ki kell tépnem valaminek a belét. Nem, nem, nem!!! Csak a dögök haragját ne! Belesikít valami a fejembe, s a fülemre tapasztom a kezem. NEM! Ketté akarom harapni, kibelezni, megölni... Megremeg a lábam, s ekkor tűszúrást érzek, s már épp a nyugtatónak adnám át magam, mikor golyó csapódik be mellettem a ponyvába.
- Vergődik a halál fasza, te disznószopó fattya! - üvöltöm rá, s kiegyenesedek. - A saját súlycsoportoddal kekeckedj te szarházi! - sziszegem, szinte tébolyult arccal. Az ürge felé lépek, ám ekkor megállít egy hang. Az ágy, amelynek a végébe megállok, egy katona ül fel, s próbál szavakkal a másikra hatni.
Meglep a dologgal, de inkább belemegyek a dologba, s kérdőn nézek a másikra, úgy, hogy igen... Én az egyik ezredes lánya vagyok! Persze, nem tudom, beveszi-e, minden esetre azért a szemem sarkából azt nézem, hol van esetleg valami fegyver, amit kézbe kaphatnék, ha szükséges.

120Tengerészeti tábor - Page 4 Empty Re: Tengerészeti tábor on Pént. Jún. 13, 2014 11:21 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Joe és Carlos hamar a földön találta magát, hála az egyik sörös doboz dobálónak aki puskatussal ütötte gyomron Joe-t és még meg is rúgta. Eközben sértegette őket majd engem, de közben még egy lövés hallatszott és elrohantak arra. Vajon mire lövöldözhetnek? Odamegyek Joe-hoz.
– Örülsz? Nem csak te kaptál ki! Ne nézzél majd nagy szemekkel, ha kirúgnak! Nem a saját állásoddal játszol csak! – Carlos-hoz fordulok ezután – Nem kellett volna lefognod. Hagynod kellett volna, hogy még jobban szét veresse magát. Attól talán észhez tért volna. – ezután megpróbálok minél gyorsabban Joe „támadói” után menni a sátorba és megnézni mi a helyzet. Remélem, tényleg csak célba lőnek és nem élő emberre, mert az már tényleg sok lenne a részükről.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 9 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.