Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Utcák        - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Utcák        - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Utcák        - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Utcák        - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Utcák        - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Utcák        - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Utcák        - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Utcák        - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Utcák        - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Utcák        - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (60 fő) Csüt. Ápr. 25, 2024 12:55 am-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Utcák

Utcák

+2
Anita Cuccsy
avpwar
6 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Hétf. Ápr. 23, 2018 7:38 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Joe szájából úgy ömlik a szó, mint egy gépágyúból, a hatás is hasonló, lyukakat üt a gyomromba, annyira megnevettet.
- Hát, elégé erkölcsös vagyok, a kurtizánok kilőve. Meg a franc tudja mit lehet tőlük elkapni, régen rossz ha bevetés előtt szenvednél valamiben, ráadásul az a debil főhadnagy instant kicsinálna... bár amennyit iszik, szerintem most is fél éves hibernációját tölti egy csatornában.

Közben megindulunk az úton. Fűtött járda, így legalább a hajléktalanok nem fagynak meg, igaz cserébe jól elszaporodtak. A házak már kezdenek máshogy kinézni, a neonfények fennhangon hirdetik milyen disznóságra lelhet itt az ember. Pár katona - bokorugrók, légi fiúk, bőrnyakúak és tábori csődörök - sorban vár egy-egy bordély bejáratánál. Néha egy-egy katonai jármű suhan el, rendészek, láncos kutyák, akik készek azonnal elejét venni egy-egy csetepaténak, hiszen a különböző haderőnemek fiai nem igazán kedvelik egymást.

Natasha, igen. Nem találkoztam vele, a Ryushi hadjárat idején találkoztam vele utoljára. Rögtön a ... nos nagy finálé előtt egy nappal. - szándékosan nem mondom ki, hogy a tábor elleni offenzíva előtt, hiszen nem akarom, hogy bárki is meghallja eme bizalmas információt.
- Figyelj, ha szeretnéd a ... töltőtolladat kiüríteni, akkor nyugodtan megteheted. Én itt megvárlak. Utána bemehetünk egy ivóba, vagy pubba.

32Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Kedd Ápr. 24, 2018 7:26 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe jót röhög Wolf szavain.
- Értem, hát sajnálom Natashát... remélem nem zabálták fel a dögök - mondja és mennek és Wolf mondja hogy kiverheti a pélót, ha kedve van rá, hát pacsizik Wolffal és berongyol a bordélyba és keres magának egy bigét erre a célra.
Wolf várakozik szerencsére nem történik semmi baj és kellőidőn belül Joe széles önelégült vigyorral jön ki az arcán.
- Na ez jól esett - mondja elégedetten aztán ha nincs más továbbmehetnek.
- Akkor most menjünk be egy ivóba - veti fel Joe Wolfnak. - Azt sajnálom, hogy nálunk tengerészgyalogosoknál kevés a csaj pedig ott is lehetne jókat turbékolni.

33Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Kedd Ápr. 24, 2018 6:07 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Joe bemegy a bordélyba, hogy testi örömökre leljen. Addig én fogom a Synsoundos zenelejátszómat és bekapcsolok egy kis morálerősítőt. Meg is feledkeztem róla, hogy mennyire hangosra is volt véve, így a Dragonforce: Through the Fire and Flames száma úgy ütött fejen, mint egy légkalapács... és élveztem. Ahogy az epikus gitárszóló az elején gyorsul, úgy kezd a pulzusom is nőni, míg végül lángok közepette robban szét és a füleim elélveznek eme csoda hallatán.
- A metál az istenek zenéje, mely számunkra, halandóknak is elérhetővé tettek.

Több szám is lemegy, utoljára a Goatwhore egy traktusa. Joe végre előjön, bizonyára egy havi zsoldját verte el. Leállítom a zenelejátszóm, majd meglep az utca zaja. Effektív tűzharc is kiüthetett volna, én nem vettem volna észre.
- Ne aggódj, bőven vannak női bőrnyakúak, csak ők irodisták, talán ideje lenne pályát kalibrálnod és elmenni mondjuk informatikusnak, vagy konyhásnak, úgy legalább legeltethetnéd a szemedet rajtuk. Bár akkor meg nem harcolnál, így bizony a történelem nem emlékszik meg rólad és nem mesélhetnél az unokáknak, hogy a nagy Joe közlegény hogyan mentette meg a világot. - mindeközben kikerülünk egy sör hullát, vagy köznapi nevén alkeszt, aki elmélyülten meditál a földön, bár nem lenne meglepő, ha napok óta halott lenne, a szaga megvan hozzá. - Figyelembe véve eme filozófust, szerintem közeledhetünk a helyi becsületsüllyesztőhöz. Mellesleg neked milyen a zenei ízlésed?

34Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Kedd Ápr. 24, 2018 8:14 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

- Igen, de akkor nem találkozok mégse csajokkal. Ha pályát váltok nyugodt életem lesz és csajjal az oldalamon halok meg egy forró pihe puha ágyikóban.... na csá Wolf megyek csajt keresni és ágyat! - int és faképnél hagyja a valószínűleg döbbent Wolfot. Eltűnik az egyik sarkon... elszámol tízig majd visszaugrik Wolf elé. - Te nem jössz? - és újra elugrik a sarokhoz elbújni majd visszaugrik. - Csak vicceltem pedig milyen klassz lenne mi? Én komolyan elgondolkoztam rajta és tényleg mennék csajt és pihe puha meleg ágyat keresni de nélküled nem buli a buli. Gyeremáteissss!!!!! - húzogatja valamelyik irányba Wolfot aztán lemondóan legyint.
- Ámindegyakkorhagyjuk.... úgyis bébitápszer lesz belőlünk ez a sorsunk - szomorkodik és kiköp és véletlen a sört piáló hajléktalant találja el akit Wolf kinézett magának.
- Bocs öregem - de amaz felpattan és a képébe önti a piát.... aztán neki esik de ezen meg Joe dühödik be és hamarosan Wolf előtt egy nyögdécselő püffölő guruló kupac egy büdös és egy még büdösebb a sör amin Joen van és a rothadás bűze ami a hajléktalanon van alkot édes egyveleget gurul tova és vissza Wolf körül.
- Én má ittam most köszönöm nem kérek - feleli szomorúan az arcán lévő sörre utalva amit a hajléktalan öntött rá.
- Mennék veled de a potyayutasunkat szedjük le - és bevisz egy jól irányzott ütést és elterül a földön a hajléktalan. - Namosmájóleszígy - és fel kell és belerúg még egyet.
- Ezt meg azért mert rám öntötted a piát. Azt meg inni kell! Plusz mert rám támadtál - még egy rúgás a hajléktalanba. - Szerencséd hogy sietünk inni Wolffal - és mégegy rúgás és bemennek a kricsmibe ha Wolf is akarja.

35Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Szer. Ápr. 25, 2018 1:58 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

- Mi ez a pesszimizmus? Nem leszünk mi xeno tápszer, mert mi daráljuk be őket. Mi vagyunk a Gyarmati Tengerészgyalogság, a legkeményebb kurafik a galaxis eme peremén! Egész fajokat irtottunk ki, felkeléseket vertünk le, néhány bogár nem okoz gondot. - Próbálok egy heroikus pátoszt megkomponálni, ami sanszosan nem fog tömegeket megmozgatni, hogy pulzárfegyverekkel felszerelkezve tömegrohamot indítsanak a Földön.

Mindeközben Joe barátom kiéli frusztrációját az utca emberén. Miközben ők a közelharcot mímelik, addig én a falnak dőlök, körbeforgatom a szemem és egy sóhajt adok ki magamból, mintha természetes lenne az, hogy hajléktalan szeszkazánokat püfölnek el előttem. Az alkesz kidől, többet nem kell fel, legalábbis ma már nem.
- Más aprót ad neki, te meg egy kiadós verést. Végtére is humán boxzsáknak jó volt, nem? - majd vállon veregetem bajtársamat. - Nincs is jobb egy esti bunyónál, gondolom a helyi csövesek rettegik a nevedet. - röhögök fel a profán megjegyzésre és átlépek a test felett, amiből árad az alkohol szaga. Bizonyára ha egy gyufával megérinteném, az egész teste belobbanna az alkoholtól.

- No, megérkeztünk, ugyan nem egy előkelő hely, de legalább a pia olcsó és gyorsan be lehet rúgni. Azért vigyázzunk, nehogy a rendészek cibáljanak innen ki és az időnk további részét a zárdában töltsük. Mellesleg nem lennék meglepve, ha az a főhadnagy itt töltené az idejét.

36Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Szer. Ápr. 25, 2018 2:22 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joenak tetszik a beszéd máris jobb kedve lett pláne a bunyótól.
- Igen, jó volt bokszzsáknak de segíthettél volna... végtére is képen öntött.
Aztán bemennek a kricsmibe ahol vannak esetleg női vendégek is ha van Joe odasúgja Wolfnak miután nyugtázta annak szavait.
- Ha itt is van, szerintem csajozzunk be mégegyszer - mondja mert ő már csajozott a kuplerájban de jóból nem árt meg semmi.
Rendelnek egy italt vagy kettőt esetleg négyet és Joenak azaz ötlete támad hogy rendezhetnének versenyt.
- Versenyezzünk cimbora hogy ki tud több piát legurítani... aki nyer az két lábon elhagyja a krimót a vesztes lerészegedik és nem tud úgyse kijönni.... ha van kedved kezdem - mondja és felhajtja az első kört és akkorát böfög hogy majdnem leszakad a plafon.
- Naittazafőhadnagy? - néz szét harciasan. - Megmondom neki szolgálaton kívül hogy jobb küldetésre küldjön ahol csak csajok vannak - harciaskodik. Mármeginacsajok.

37Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Kedd Május 08, 2018 12:00 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A helyi Bacchus szentély nem volt nagy durranás, tipikus kricsmi, ahol a söpredék issza el a pénzét, hogy aztán részegen hazatántorogva agyonverjék feleségüket és esetleg gyereküket, majd a delíriumból kijózanodva másnap megint a szalag mellett robotoljanak és a kör ismétli magát, legalábbis míg egy eldurrant máj véget nem vet ennek. A piálda alapterülete közepesnek mondható, bent legalább 20 ember is elfér, nem beszélve a személyzetről, ami egy csapost és egy felszolgálót jelent, feltételezhetően férj és feleséget. Középkorú pár, már hozzászoktak ama illusztris társasághoz, ami itt szokott napról napra megjelenni. A félhomályban -ami lehet szándékos, vagy csupán nincs pénz megjavíttatni a világítást - egy tucat alakot tudok kivenni, többen vaskos bagóköd mögé rejtőznek, vagy már elméjük úgy elködösödött, hogy mély meditálásba kezdtek.

A levegőben olcsó lőre, vizelet, bagószag és még egyéb elegyedik undorító atmoszférává, ami beeszi magát az ember ruháiba és pólusaiba. Egyes mérgező világoknak állítom jobb az atmoszférája mint itt a levegő, talán kellett volna hoznom egy vegyvédelmi ruhát, hogy tovább húzzam itt 10 percnél. Letelepszünk a bárpultnál, az asztaloknál ücsörgő alvilági alakok lopva tekintenek ránk, majd visszatérnek dolgukhoz... a semmihez?

- Nem egészen 5 perce fektettél meg egy nőt, de máris kívánnál még egyet? Végtére is be kell népesíteni a galaxist, nemde? - paskolom meg Joe vállát, aki frissen foglalt helyet és vélhetőleg fel nem áll róla, amíg nem látja a hangokat és nem szagolja a színeket. - Ha már itt tartunk, nem lehet, hogy egy-egy esetben sikerült pár kis Joet elszórnod a gyarmatokon? Poén lenne, ha öreg korodban egy sereg immár felnőtt kölök rohamozna meg téged. - mindeközben intek a csaposnak, hogy hozzon számomra egy pohár helyi specialitást. Amint ez megvan, vigyorral az arcomon biccentek csajkatársamnak és lehúzom a specialitást, ami ez esetben egy kis üveg champagne. A nedű égetni kezdi a torkomat, majd egy ideig a gyomromat, míg végül kellemes melegséggé csillapul. - A verseny immáron elindult, igyunk a kicseszett tengerészgyalogságra és az emberiség győzelmére! Semper Fidelis a végig és azután is! - majd közösen rendelni kezdünk a helyi legolcsóbb vacak borból, nehogy túlságosan mélyre kelljen nyúlni a zsebünkbe. Most nem a minőség, hanem a mennyiség a lényeg.

38Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Szer. Május 09, 2018 8:03 am

Joe Johnson

Joe Johnson

- Naigen, bármi lehetséges, lehet, hogy itt fognak döngetni az ajtómon és berohannak amióta már én ezt a műfajt művelem - röhög Joe a kölykös dologra célozva.
- Látom kellemes nedűvel kezdted. De nekem igazából mindegy mit iszunk - mondja Joe böfögve és a második pohár után nyúl.
Isznak és isznak aztán egy kis ételt is rendel Joe ha engedi Wolf és lehet engedi, hisz úgy jobban csúszik.
- Eszünk is mellé? Maximum a kaja lesz a párnánk amibe beleborulok pofával előre - röhög és a harmadik sörért nyúl amit kap a csapostól.
- Igyunk a barátságra! D J Wolf és D J Joe Johnson! Hé csapos adjon mindenkinek egy kört! Igyatok pupákok ma berúgunk! - és megcsapkodja a pultot, persze csak akkor fizeti ki ha ki is tudja ami kétséges.

39Utcák        - Page 2 Empty Re: Utcák Szomb. Aug. 04, 2018 5:17 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Pohár pohár után jön, a fejemben bizsergés támad fel, furcsán könnyűnek érzem magam, most akár arra is képes lennék, hogy bármelyik random helyi alkesszel szóba elegyedjek és olyan fennkölt dolgokról diskuráljunk, mint aktuálpolitika, vagy művészet... igen, művészet, hadművészet. Nem is lehet annál semmi se művészibb, mikor emberek ezreit ellátva, kiképezve és vezetve egy jól megkomponált csapatmozgást követve kivívják a győzelmet. A heroizmus pátoszában ázva magunk is héroszokká avanzsálunk, akik a történelem panteonjába költözünk tettünk után. Már ha nem egy katkórban, lerobbantott végtagokkal döglünk meg saját testnedveinkben és kerülünk elhelyezésre valamelyik katonai temetőben cinkkoporsóban.

Most jövök csak rá, hogy részeg vagyok, vagy közeledek ahhoz. Az utolsó poharat már fel sem hörpintem, ideje megállni a totál kómába vezető monovasúton.
-Te Joe, asszem én most abbahagyom. Még haza is kell mennem és nem akarom, hogy valamelyik láncos kutya elé okádjak, elnyerve pár hetet a futkosóban. - szavaim összefolynak, miközben óvatosan felállok és kérem a számlát. Megveregetem bajtársam vállát, jelezve, hogy én megyek.

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Utcák

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.