Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Víztisztító telep EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Víztisztító telep EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Víztisztító telep EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Víztisztító telep EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Víztisztító telep EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Víztisztító telep EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Víztisztító telep EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Víztisztító telep EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Víztisztító telep EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Víztisztító telep EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Víztisztító telep

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Víztisztító telep Empty Víztisztító telep Kedd Júl. 11, 2017 5:47 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A városon kívül esik, a szennyvíztisztítás mellett ivóvizet készítenek a közeli folyó vizéből. Pár tucat munkás, illetve egy tucat őr van itt. Az idegen infesztáció miatt az őrség új fegyvereket kapott, amik akár egy aliennel is elbánik.

2Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Kedd Júl. 11, 2017 5:48 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Féltucat alien emelkedik ki a csatornákból. Féltucat fekete test, köztük van Koncoló és Préda. Két ember van köztük, két fanatikus. Az emberek egy hűtőkocsiba szállnak be, míg az idegenek kénytelenek hátul utazni. Ugyan mi egy aliennek a hideg? Az út eltart egy ideig, mindeközben szüntelenül érzitek az emberek feromonjait, agytevékenységét. Egyszerűen rengetegen vannak.

Aztán a jármű megáll, most véglegesen. Érzitek, hogy két ember van kint, a sofőrt és társát kérdezik. A szóváltásból ítélve veszekednek, magyaráznak egymásnak. Végül az egyik fanatikus kiszáll, őt követi az egyik ismeretlen alak. Az ajtók kitárulnak, a fanatikus arca vigyorra húzódik, míg a másik férfi arca döbbenetet tükröz. Kezével a szolgálati pisztolya felé nyúl.

3Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Hétf. Júl. 17, 2017 10:46 pm

Koncoló

Koncoló

Kimegyünk a csatornából, velünk van két fanatikus is akik minden viszonnyal el tudnának vegyülni a tömegben. A felszínen több embert is éreztem magam körül, nemcsak a két fanatikus és a többi idegent, akik velem együtt akarják elfoglalni azt a víztisztítót.
A két fanatikus beszáll egy járműbe, ami valószínűleg hűtőkocsi lehet. Nekünk pedig hátra kellett mennünk. Hátul elég hideg volt, de ez nem számított, az idegenek bírják a hideget.
A jármű elindult és egy idő múlva megállt, de út közben ugyanúgy több ember agytevékenységét és feromonjait éreztem, ahogy a többiek is.

Két ember feromonjaira figyeltem fel a közelben, ezek az emberek a két fanatikussal beszéltek, majd dühöt, örömöt és döbbenetet érzékelek.
Rövid idő után még több dolgot érzékelek, de nem tudom behatárolni, hogy mit. Biztos az egyik fanatikus megölte a két embert vagy azok végeztek a fanatikusokkal, nem tudni. De az biztos, hogy ebből a szituációból csak az egyik fél kerülhetett ki győztesen...

http://dragonlord.hungarianforum.com

4Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Kedd Aug. 01, 2017 12:01 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Koncoló volt legelöl, így ő kapta a lövéseket. A biztonsági bár retteg, a pisztoly remeg a kezében, de ilyen csekély távból lehetetlen mellé lőni. Szerencse, hogy nem egy irdatlan kaliberrel lőttek meg, hanem átlagos 9 mm-es skulókkal, így a lövések nagy része ártalmatlanul pattan le a testedről, maximum kisebb horpadásokat okozva.

A többi xeno próbál kijönni, mire kimásznak a járműből, a szektás dulakodni kezd az őrrel. A másik őr észbe kapott, az őrbódé felé fut segítséget hívni, a földön a sofőrötök teteme van, fejéből vér ömlik.

5Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Szer. Aug. 02, 2017 12:21 am

Koncoló

Koncoló

Kimászok a járműből, a biztonsági őr egy 9mm-es pisztollyal lő rám közelről. A töltények maximum csak kisebb karcolásokat és horpadásokat hagynak maguk után.
Pár másodperccel később a többiek is kimásznak a járműből, a szektás az őrrel foglalkozik, a másik meg épp egy kis épület felé rohan, hogy onnan segítséget hívjon. A sofőr holtan fekszik a földön, fejbe lőtték.
Az épület felé tartó őr felé iramodok, majd ráugrok és megpróbálom meglékelni a fejét.

http://dragonlord.hungarianforum.com

6Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Vas. Aug. 06, 2017 12:39 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Az őr beért a bódéba, itt sikerült rávetődnöd. A férfi hangosan nekiesik a falnak, hallatszódig a csontok törése. Az ember torkából egy hangos ordítás jön ki, majd a pengés farkad. A férfi torkából már csak gurgulázás, meg vér jön ki, utána már semmi. A másik őrt a többi xeno leölte, elvben nincs több veszély.

A víztisztító telepet kerítéssel vették körbe, több kisebb nagyobb épület van itt, a hozzád legközelebb eső a mélygarázs, illetve egy háromemeletes épület, ami valószínűleg amolyan főépület, illetve van egy munkásszálló, amiből erősen szűrődik ki a fény, míg a főépületből itt-ott.

7Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Vas. Aug. 06, 2017 9:53 pm

Koncoló

Koncoló

Beért a bódéba, de odabent a saját végzete várta. Rávetettem magam, a férfi neki esik a falnak és jó pár csontja eltörik. Hangosan felordít, de ezzel nem ért el semmit, mert a farkammal sikerült úgy felnyársalnom, hogy az a száján jött ki.
Odakint a másik őrt is már kivégezték, két akadály leküzdve, van még több is, amin át kell verekednünk magunkat a végső célért.

A kapu nyitva áll, már csak be kell menni és meg kell fertőzni a vízkészletet és tönkre verni a tisztítót. A telep kerítéssel van körülvéve, van ott néhány kisebb-nagyobb épült, egy garázs, egy szálláshely a munkásoknak (itt több fény van és lehet, hogy ember is) és maga a főépület, ami három emelet magas.

Először is pár társamnak üzenek, hogy jöjjenek a garázsba tönkretenni az összes járművet, ha találunk odabent embereket, akkor vagy öljük vagy pedig bénítsuk meg őket, hogy majd keltetők lehessenek belőlük.

http://dragonlord.hungarianforum.com

8Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Vas. Aug. 13, 2017 12:19 am

Johny Borgia

Johny Borgia

A járműgarázs a föld alatt helyezkedik el, az itt dolgozók járművei pihennek itt. Átlagos, civil kocsik és motorok, ám nyugtalanító egy otromba jármű jelenléte, egy katonai teherautó. Ha teljesen kitöltötték a helyet, akkor jó egy tucat baka lehet a telepen. Az autók és motorokból összesen másfél tucat van. A garászból egy lift vezet fel, eme liftből száll ki három ember. Te és három társad elrejtőztök, ki egy kocsi, ki egy falszakasz mögé. Az emberek gondtalanul beszélgetnek, nekik vége a munkának, mennének haza.

Nem is tudják, hogy figyelitek, bár a bent lévő kamerák miatt titeket is figyelnek. Idő kérdése, hogy az egyik őr meglássa mit is lát a monitoron.

9Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Vas. Aug. 20, 2017 7:23 pm

Koncoló

Koncoló

Odalent a garázsban csak civil kocsik és motorok voltak, de volt még egy jármű is, ami katonai volt, egy teherautó. Az első támadásoknál láttunk ilyeneket, amikor a fészek még a bányában volt. A civil járművekből alig fél tucatnyi van, de a katonák egy tucatot is kitehettek, ha a teherautó tele volt velük.
Emberek jelenlétét kezdem észlelni és utasítom a többieket, hogy bújjanak el egy-egy kocsi vagy falrész mögé. Három ember érkezik a közeli liftből, beszélgetnek, nekik biztos vége a munkának. Meg kell várnunk, hogy messzebb kerüljenek a lifttől és akkor meg tudjuk őket támadni.
De nem tudtuk, hogy kamerákkal figyelnek minket, úgyhogy gyorsan kellett cselekednünk.

http://dragonlord.hungarianforum.com

10Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Kedd Aug. 22, 2017 11:13 am

Johny Borgia

Johny Borgia

A három ember alig hagyta el a liftet, mikor egyikük a fejeséhez kapott. Ezután szól pár szót a társainak, akik hamarosan a lifthez kezdenek futni. Mi mehetett rosszul? A kamerák kiszúrtak titeket és a monitorokat vizslató őr értesítette az embereket. A lift még nem csukódott be, mivel már tudnak rólatok, az egyik társad a humánok felé rohan. A lift már felment, a társad felnyitja a liftaknát. Vagy követitek őket fel, vagy szétszóródtok a különböző szinteken, hátha meglelitek az őrszobát.

11Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Vas. Szept. 03, 2017 11:50 pm

Koncoló

Koncoló

Éreztem, hogy az emberek visszamennek a liftbe, nyilván észrevettek minket kamerákkal az őrök és szóltak a munkásoknak, hogy a garázsban van pár idegen.
Egyik társam kifeszíti a még be sem csukódott liftajtót, de az emberek már feljutottak. Egyetlen választás volt lehetséges: Néhány szintet átvizsgálni, megkeresni az őrszobát, őröket megölni, kamerákat a szobában kiiktatni (a monitorokat és a gépeket tönkretenni, hogy a kamerák teljesen használhatatlanok legyenek).
A tervet elmondtam a társaimnak, bemegyünk az aknába és én egyből nekiesek a felettünk lévő szint ajtajának, a többieknek meg üzentem, hogy övéké a felsőbb szintek. Ha emberrel találkozok ezen a szinten, akkor azt megölöm. Most ebben az épületben nem számít az, hogy mennyi gazdatestet gyűjtünk össze, az őröket kell elintézni, a többi ráér.

http://dragonlord.hungarianforum.com

12Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Hétf. Szept. 25, 2017 12:09 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Társaid sziszegéssel jelezték, hogy értették terved, bár ezt a sziszegést egy humán nem tudná meghallani. Miközben testvéreid fekete teste beleolvadt a liftakna sötétségébe, te némi várakozással szintén eltűnsz a sötétségben. Egy szinttel feljebb mászol, könnyedén a liftajtóhoz simulsz és karmos kezeiddel szétfeszíted azokat. Mielőtt esztelenül berohannál, előtte a sötétségből körülnézel. Egy folyosó húzódik előtted, ami majd két irányba fordul el. A bal és jobb oldalon ajtók sorakoznak, melyek közül némelyik csukva van, ám akad nyitott is. Többségük sötét, ám van egy, amiből fény szűrődik ki. Ugyan embert nem érzékelsz, ez nem jelenti azt, hogy nincsenek a közelben, csupán azt, hogy az érzékszerveid hatótávján kívül lehetnek, no meg a falakon van néhány kamera is, amik meghatározott időnként elfordulnak.

13Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Szomb. Aug. 04, 2018 8:36 pm

Koncoló

Koncoló

Testvéreim megértették a tervemet, ezt sziszegéssel jelezték és bevonultak az aknába, utánuk mentem. Egy szinttel kerültem feljebb, szétfeszítem az ajtót és kinézek. Egy folyosó van előttem, látszólag elhagyatott. Néhány csukott és nyitott ajtó is van itt, a legtöbb nyitott ajtó mögött sötétség van, de az egyikből fény szűrődik ki ~Lehet, hogy az lesz biztonsági szoba, ahol a kamerák vezérlője is van!
Megpróbálok kimenni, de észreveszem, hogy a falon van néhány kamera, amik bizonyos időközönként elfordulnak. Kigondoltam, hogy most mit fogok csinálni: megvárom, míg a kamerák elfordulnak és leindulok a szoba felé. Erre nincs sok időm, úgyhogy egy közeli nyitott ajtón be kell mennem és megvárni, míg ismét elfordulnak a kamerák. Ha elfordultak, akkor ajtón ki egészen egy másik nyitott ajtóig. Stb, stb, stb, egészen addig a szobáig, ahonna fény szűrődik ki.

http://dragonlord.hungarianforum.com

14Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Vas. Aug. 05, 2018 12:49 am

Johny Borgia

Johny Borgia

A kamerák vakfoltjait kihasználva surransz előre. Végül már érzékelsz egy élőlényt, egy embert egy bizonyos szobából. A biztonsági őr terme egy kisebb zug, egy megtermett férfi foglal benne helyet, a kivetítőket bámulja. Az egyetlen bejárat egy ajtó, ami be van csukva, ő nem lát téged, de te érzékeled őt. Hirtelen mozgást tesz, mintha valami felizgatta volna őt és egy elektromos berendezés felé megy, aminek vezetékei a riasztókkal van összekapcsolva. Meglátott volna? Nem, de ez nem jelenti azt, hogy másokat se.

15Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Kedd Aug. 28, 2018 1:02 am

Koncoló

Koncoló

Ahogy fordult el a kamera a folyosóról a másik irányba, már mentem is előre. A legközelebbi nyitott ajtón befurakodtam, nehogy észrevegyenek. Kimegyek, előre, ajtón be, stb. stb. míg egyszer csak nem érzek egy élőlényt az egyik szobából.
Eleinte nem csinált semmit, majd hirtelen izgatottságot éreztem felőle. Egy elektromos berendezés felé megy. Nem tudom minek ment oda, lehet hogy észrevett? Hiszen kikerültem a kamerákat.
Gyorsan bemegyek az egyik ajtón, ami közel van az őr szobájától, majd gyorsan ki, be az őrszobába, elintézni az őrt és tönkretenni a berendezést.

http://dragonlord.hungarianforum.com

16Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Pént. Aug. 31, 2018 12:03 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Az ajtó zárva van, ezért nem egyszerű a bejutás, át kell törnöd. Mire ez eljut tudatodig, addig nem áll le az idő, az őr észlelt téged. Helyet változtat, az egyik szekrényből kiránt valamit. A fegyverek közül választhatott volna a 9 mm-es pisztoly, vagy SMG közül, de neki nem ilyen kis kaliberű gyerekjátékok kellenek. A kezébe egy sörétes puska akad, pontosabban egy Benelli M4.

Egy vörös színű töltényt helyez be, jelezve, hogy ez 12-es kaliber. Célra tart, majd lő, az őz sörét kilyuggatja az ajtót, majd beléd mar. Számos sörét üti át a kitinvázadat oldalt, de nem hatol mélyre. Az üres hüvely kirepül a fegyverből, szerencséd, hogy az előírás szerint a fegyvert üresen kell tárolni, így az őrnek újra kell töltenie.

17Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Pént. Aug. 31, 2018 4:35 pm

Koncoló

Koncoló

Azt hittem, hogy nyitva van az ajtó és csak lazán be kell ütni. De nem, zárva volt, a kamerákról meg megfeledkeztem. Éreztem, hogy az őr csinál valamit, majd lövés hangjára lettem figyelmes.
Az ajtót átlőtte egy sörétessel, a lövedék az oldalamba fúródott, de nem túl mélyre. Épphogy csak felületi sérülés ez, gyorsan helyre jön.
Az őr tölteni kezdi a fegyvert, így teljesen védtelen egy támadással szemben. Teljes erőből betöröm az ajtót és rá vetem magam, hogy végezzek vele. Ha leküzdöttem ezt az akadályt, akkor tönkreteszem a berendezést.

http://dragonlord.hungarianforum.com

18Víztisztító telep Empty Re: Víztisztító telep Pént. Szept. 07, 2018 11:57 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Teljes erőből nekimész az ajtónak, ami tokostul szakad ki, a gond az, hogy időközben újabb 12-es került a sörétesbe, ami rövid időn belül a csövön keresztül átütötte az ajtót, majd a felsőtestedben állt meg. Több sörét hatol be a kitinvázad alá, a kis lyukakból elkezd a sav kiszivárogni. Szerencsédre nem komoly a kár, de járhattál volna rosszabbul is.

Az őr a rászakadó ajtó alá kerül, amin meg te helyezkedsz el. A több helyen kilyuggatott bejáratra a sav kezd folyni, gyorsan átégetve a felületet, lefolyva az emberre, akinek ruháját, majd bőrét és csontjait gyorsan kikezdi a testnedv. Felordít, próbál kiszabadulni a szorult helyzetéből.

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Amadeus Osborn birtoka
» B.J. Wolf

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.