Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Tengerpart EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Tengerpart EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Tengerpart EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Tengerpart EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Tengerpart EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Tengerpart EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Tengerpart EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Tengerpart EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Tengerpart EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Tengerpart EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (60 fő) Csüt. Ápr. 25, 2024 12:55 am-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Tengerpart

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Tengerpart Empty Tengerpart Vas. Aug. 14, 2011 6:59 pm

W.B.

W.B.

Egy nagy előnye volt Új Japán tengereinek, nem voltak cápák, vagy hasonló lények. Azt valami észlény sikeresen betelepítette velük a vizeket. De nem csak cápákkal, van sokkal rosszabb is…

2Tengerpart Empty Re: Tengerpart Csüt. Május 11, 2017 12:33 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Stalker kalandja:
A csatornából kiérve még világosság fogadott, de a nap hamarosan lemenőben lesz. A part elég kihalt volt, a víz lassan hullámozva mosta ki az újabb homokszemeket a partra. Sirályok rikácsoltak, de miután felfogták, hogy a közelben vagy magasabbra szálltak. A part amellett, hogy szemetes volt a hajóroncsok darabkái és néhány elhagyatott hajó is színesítette a képet. A magányosan lebegő hajók egykoron halász hajók voltak, de már csak rohadva ringatóznak a vízen. Stalker abból az irányból feromonokat érzékel. Az ellenség feromonjait.
Tengerpart 832-1211

3Tengerpart Empty Re: Tengerpart Szomb. Május 13, 2017 11:54 pm

Stalker

Stalker

A predalien kiérve a csatornából a tengerpartra ért. Nem látni fürdőzőket, ami azt illeti sehol egy ember, de a nyomuk, a hulladék mindenütt ott van. A xeno az útját az egyik roncs hajó felé veszi, hiszen feromonokat érzékel onnan, embereket. Egyenlőre csak a hajó közelébe megy, még nem hatol be, csupán próbál infókat gyűjteni, hogy hányan vannak, milyen állapotban és hol.

4Tengerpart Empty Re: Tengerpart Kedd Május 16, 2017 12:49 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A nap még utolsó sugaraival megvilágította a vizet, majd végleg eltűnt a horizontról. Stalker kimérten haladt a szemétkupac és roncsok között, míg el nem érte azt a hajót, ahonnan az ellenséget érezte. Hiába kuksolt ott percekig hangokat nem hallott és továbbra is csak a feromont érezte, ami idecsalta. Felkapaszkodott a fedélzetre. Pár könnyed mozdulattal már fent is volt, de még mindig sehol senki. A fedélközben már nem is volt annyira magányos a hajó. Üres konzervek, papír poharak és szétdobált ruha és szövetdarabok. A padlóra leterített holmikban pedig egy férfi feküdt egy hajléktalan. Különböző ruhadarabok szolgáltak fekhelyül. Stalker amennyire tudta fegyvert nem látott a közelben.

5Tengerpart Empty Re: Tengerpart Szer. Május 17, 2017 11:44 pm

Stalker

Stalker

A nap leszállt, a sötétség pedig majd a predalien segítségére lesz magányos akciójában. A hajóra felmászva rálelt az emberek által szétszórt dolgokra, tehát határozottan vannak itt, más kérdés, hogy a lény nem sejti hányan. Egy csövest sikerül kiszúrnia, fekszik, így nem lehet nehéz becserkészni. A predalien csöndben odaoson és farkával mérget fecskendez a nyakba, hogy lebénuljon. A testet otthagyja, így ha más is erre járna, szimplán hiheti azt, hogy a férfi alszik.

6Tengerpart Empty Re: Tengerpart Csüt. Május 18, 2017 10:32 am

Andrew Fox

Andrew Fox

A farok pengével halálos pontossággal szúrsz előre, de az ember még felnyög egy utolsót. Hosszúkás fejeddel körbepásztázod a terepet majd kintről egyre erősödő beszélgetés zavar meg. Nem tudod az emberek hányan lehettek, de a közvetlen szomszédos hajóra ugrottak fel. Kezd beindulni az este... Egy mentális üzenetre koncentrálsz, amit a fészekbe összpontosítasz. A lényeget felfogták, és két runnert kapsz erősítésnek, de idő még odaérnek.

7Tengerpart Empty Re: Tengerpart Szomb. Május 20, 2017 9:17 pm

Stalker

Stalker

A csövi még egyet nyög fel, legközelebb majd a fészekben fog nyögni, de akkor aztán nagyon. A közelben két ember hangjára lesz figyelmes a megtermett predalien. A két fickó egy hajóba megy be, Sttalker hagyja a csövit, majd elindul felderíteni az új célpontokat, miközben üzent a fészekbe, amire válaszul két runner kezd majd kiérni.

8Tengerpart Empty Re: Tengerpart Szomb. Május 27, 2017 7:27 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Egy hétvégi estén senki nem számít rá, hogy egy predalien áldozata lesz. Stalker percek alatt átosont a szomszédos hajóra, de nem volt elég óvatos. Farkát kellő erővel végig húzta a korláton. Talán elterelés el bejöhet. A hajóra nem ketten ugrottak fel. Hárman voltak, de most csak egy indult vissza a fedélzetre ellenőrizni a hang eredetét. A másik kettő a fedélközben volt.

9Tengerpart Empty Re: Tengerpart Pént. Jún. 02, 2017 10:58 pm

Stalker

Stalker

A predalien feljut a hajóra, mint azon brit lovas katonák, akik a jégen rohamoztak meg egy flottillát valamikor a Földön. A lény ügyetlenül farkát a korlátnak üti, ezzel felkeltve egy humán figyelmét. Három embert lehet érzékelni, három potenciális áldozat.

A xeno lemászik a korláthoz, hogyha a humán arra megy és lenéz, egyből a xenoval találja magát szembe. Ám Stalker nem várja meg, amint odalép, a pengeéles farok lendül, hogy a lábszárba fecskendezze a bénító anyagot.

10Tengerpart Empty Re: Tengerpart Hétf. Jún. 05, 2017 11:45 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Az ember észrevesz. Egy pillanatig el sem akarja hinni amit lát. Megfordul és menekülésbe kezdene, de farokpengéd célt talál. A seb elég súlyos, de nem halálos, nem úgy mint a pisztoly, ami elsült. A másik kettő egy pillanat alatt leugrott a roncsról. A fegyver négyszer sült el, de csak azért, hogy a menekülést fedezzék. Minden esetre Stalkert nem találták el, de ha sikerül meglógniuk azzal veszélyt hozná a fészekre.

11Tengerpart Empty Re: Tengerpart Csüt. Jún. 08, 2017 8:23 pm

Stalker

Stalker

A humán futni kezd, de nem jut messzire. Pontosabban csak a padlóig jut, ahol bénultan fekszik. A két társa futni kezd, egyetlen pisztolyuk van, amivel vaktában lőnek. A predalien utánuk rohan, abban a tudatban, hogy egy pisztoly nem tehet kárt benne, feltéve, hogy nem valami táposabb lövedék van náluk, ami felejtős.

Stalker terve, hogy ráveti magát a fegyveresre és feltépi a torkát, majd a másik humánra is ráugrik és elkábítja.

12Tengerpart Empty Re: Tengerpart Hétf. Jún. 12, 2017 10:59 am

Andrew Fox

Andrew Fox

A fekete tested és mozgásod szinte lehetetlenné teszi a célzást az ember számára. Mikor harmadjára fordult meg, hogy lőjön már a torka felé nyúltál. A puha szövetekbe belemarkolsz és kitéped a torkát. A társa egy 7cm hosszú pengéjű kést vág beléd. A sérülés csekély és a penge pillanatok alatt semmivé lett. A sebből ugyan szivárog némi sav. A közelben társaid feromonját érzékeled. Megjöttek, hogy elvigyék a gazdatesteket.

13Tengerpart Empty Re: Tengerpart Szer. Jún. 14, 2017 3:03 am

Stalker

Stalker

Kétszer sül el a maroklőfegyver, utána a gazdája feltépett torokkal itatja a homokot. A másik humán kétségbeesésében egy kést ránt elő és döf a predalienbe. A fém gyorsan elolvad, mint hóember, amit a Vulcus nevű planétán. A xeno bénító mérgével elintézi a támadót, majd üzeni a két runnernek, hogy vigyék el a testeket. Elvben van két új gazdatest, meg egy halott, utóbbi jó lesz az újszülötteknek ételnek.

Stalker nem éri be ennyivel, ő még cserkelni akar, ezért tovább rója a partot.

14Tengerpart Empty Re: Tengerpart Vas. Jún. 18, 2017 3:35 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Az éjszaka még korántsem ért véget. Egészen a város határáig merészkedett, de a tumultus miatt ezt nem vállalok be. Ellenben kis idő múlva a parton tovább haladva felfedezel egy világító tornyot, amiben mozgást érzékelsz. A fenti üveges részt, ami a fényt engedi szabadjára, azon kívül csak egy ablak van. Illetve az ajtó. Semmi nem utal életre, de te érzed, hogy valami vagy valamiket rejt a torony.

15Tengerpart Empty Re: Tengerpart Hétf. Jún. 19, 2017 12:55 am

Stalker

Stalker

A predalien a felderítés alatt ösztönből érzi, hogy a világítótoronynál valami van, valami vonzza. A lény úgy dönt, hogy az ajtón át hatol be, mert ha vannak bent, azok már csak rajta keresztül menekülhetnek el.

16Tengerpart Empty Re: Tengerpart Kedd Jún. 20, 2017 6:48 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Az ajtót könnyen kinyitod. Órmótlan karmos kezed furcsán hat, ahogy a kilincsre teszed. Behatolva az alsó szinten senkit nem érzékelsz. Viszont a felfelé vezető csigalépcső irányából feromonok terjengenek. Felérve nem épp erre számítottál. Két pisztoly a földön a zsákmány mellett, ami nem más mint pénz volt. Viszont a fegyverek gazdái görcsberándulva szenvedtek ugyanis mindegyikükben, már a halál készült a születésre. Az agonizálás közben kintről erős fények szűrődtek be.

17Tengerpart Empty Re: Tengerpart Vas. Jún. 25, 2017 1:17 am

Stalker

Stalker

A predalien bejut a világítótoronyba, ironikus módon fent a világosságban sötét dolgok tárulnak fel. Két bűnöző, akik bizonyára nem rég raboltak ki valamit, most halálukon vannak. Stalker érdekesnek tartja a látványt, ahogy hamarosan két testvére születik meg az élő inkubátorokból. Az emberek olyannyira ostobák, hogy nem képesek önszántukból életet adni a galaxis leghalálosabb lényeinek. Stalker is ezért van portyán, hogy erőszakkal vegye rá az embereket a szülésre, vagy hogy éppen élelmiszerforrások legyenek, esetleg alapanyag a fészekfalhoz. Kintről fények szűrődnek be, bionyára a rendfenntartó egységek. Stalker nem moccan addig, amíg a két testvére világra nem jön. A csigalépcsőre nyíló ajtó felett helyezkedik el, hogy az első belépő humánt ha kell, onnan lepje meg.

18Tengerpart Empty Re: Tengerpart Kedd Jún. 27, 2017 9:07 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A két rendfenntartó túl könnyen és túl precízen mozogva jutottak be az épületbe. Az alsó szintet épp hogy szemügyre vették látták üres, és máris a lépcsőn dübörögtek felfelé. Belépve a hátulsót támadod meg. Azonnal végzel áldozatoddal. Vérbe fagyva esik össze, de a másik nem tétlen. A kábító lövedék hatására lezuhansz leshelyedről és minden elsötétült. Egy pillanatra még érzékeled a két újszülött segélykérő deromonjait, de a sötétség legyőz.

/ Nyugi ez nem a vége Very Happy /

19Tengerpart Empty Re: Tengerpart Csüt. Jún. 29, 2017 11:32 pm

Stalker

Stalker

Két rendfenntartó érkezik, a predalien az utolsónak érkezőnek a fejét veszi. Pengeéles farka elvágja a nyakat, a vér spriccel, miközben a fej a padlóra hull. A másik férfi nem habozik és telibe kapja a lényt, ami a kábító lövedék hatására eszméletét veszti.

20Tengerpart Empty Re: Tengerpart Hétf. Aug. 20, 2018 11:59 am

W.B.

W.B.

// Zárjuk ezt is rövidre. Fogszuvasodás, meghaltál! //

Világító torony tövében parti vizenyős fövenyen tér magához a predalien. Feljebb a toronynál most rakják be a hullazsákokat egy járműbe. Gazdatestek halottak, ahogy a bennük növekedett új fészektagok. Több ember is van itt. Közvetlenül az idegenhez közel három, ám ők „száraz” homokon állnak. Predalien nem tud megmozdulni, hisz a homok vizenyős és a toronyból egy kábel vezet bele. Elektromosság pont annyira elég, hogy ne engedje az idegent megmozdulni, de ne is ölje meg. Eme embereknél nem pisztoly van.
A helyzet nem tart sokáig. Az emberek mögött a föveny enyhén púpozódik és ez közeledik hozzájuk. Nem tudni ki volt, aki a bolygóra behozta a több méteres isopodákat, de a három fegyveres most biztos szidja az összes családtagjával egyetemben. Észrevették a lényt, ahogy mögéjük lopakodott, ám amikor lőni kezdtek volna, hogy elijesszék, az kicsapott a homok alól, az egyik embert neki lökve a kábelnek, ami így elmozdult a pocsolyából, ezzel megszűnve a bénító érzés. Fent az útnál lévők észlelték a helyzetet. Kábelnek neki lökött ember már a hamué. Két másik inkább nyúlcipőt húzott.

21Tengerpart Empty Re: Tengerpart Vas. Aug. 26, 2018 12:02 pm

Stalker

Stalker

A predalien magához tér, summázza, hogy a humánok meghaltak, testüket ismeretlen célból a többi humán viszi el valamiféle zsákokban. A xeno közelében három veszélyesnek tűnő ember álldogál. Stalker moccanni se bír, az elektromosság lebénítja, könyörtelen tréfa ez, mert meghalni nem tud, de szabadulni se.

A külső hatalmak folytán egy isopoda tűnik fel, no nem az átlagos csomagolásban. A lény az egyik humánt a kábelnek löki megsütve őt, de egyben kiszabadítva a xenot. Stalker gyorsan elemzi a kialakult helyzetet: nyílt terepen van, a humánok fegyvere itt fölényben van, ráadásul több ember is van itt. Ha még le is győzné az isopodát, akkor is ott maradnak a fegyveresek, gyümölcsözőbb tehát a világítótoronyban kivárni melyik fél fog győzni. A xeno tehát a kivárás mellett dönt egy zárt térben, ahol előnyben van.

22Tengerpart Empty Re: Tengerpart Hétf. Aug. 27, 2018 5:04 pm

W.B.

W.B.

Isopoda elkapott és homok alá húzott egy embert. Harmadik fel tudott menekülni a parti fövenyről. Pár lövést leadtak lényre, ám hamar a predalien lett a célpont. Néhány lövés el is találta a torzóját és lábát. Ellenben nem okoztak mély sebet, elég gyenge fegyverük lehet.
Isopoda nem fog kimozdulni a fövenyes talajból, emberek tudják, így nem foglalkoznak vele. Világítótorony egyik szűkös ablakán át az idegen észreveszi, hogy valami fényes a távolban közeledik a levegőben. Emberek nem óhajtanak bemenni az épületbe. Ez így csak bajt jelent.

23Tengerpart Empty Re: Tengerpart Szomb. Szept. 08, 2018 12:27 am

Stalker

Stalker

A bestia egy embert küld a másvilágra, a harmadik személy sikeresen megszökik, az ott lévő személyekkel együtt tűzerejüket Stalkerre koncentrálják, elérve pár találatot, de mivel bizonyára ezek kisebb kaliberű skulók voltak, így nem robbantották le a fejét, vagy a fél testét. A xeno behatol a világítótoronyba, ahol biztonságban lehet...ne hiszen ha nem lenne a levegőben felé közelítő valami, itt kivárta volna a következő lépéseket.

A predalien sejti, hogy valami készül, ha marad, akkor biztos csak hátrányt halmozna fel. Stalker megpróbál úgy kereket oldani, hogy takarásban legyen az emberek elől, de az izopoda se tudja zargatni, a cél megfutni a terepről, hogy jobb helyen kedvezőbb körülmények között folytassa ügyködését.

24Tengerpart Empty Re: Tengerpart Szomb. Szept. 08, 2018 10:47 am

W.B.

W.B.

Egy ablakon kitörve a predalien a sziklafalon képes elkerülni a gigászi földi lényt. Bár jelek szerint ő valahol a parti homokban vígan nyamnyog a zsákmányán. Emberek pedig nem mernek a sziklafal szélére menni, félnek, hogy az idegen ott várja őket, hogy lecsapjon rájuk.
Fényes pont egyre jobban közeledik. Talán a part menti erdő sáv, vagy a roncsokkal teli tengerpart elégséges megbúvást adhat…

25Tengerpart Empty Re: Tengerpart Kedd Szept. 11, 2018 5:52 pm

Stalker

Stalker

Stalker testével áttör egy ablakot, kint egy szikla fedezékében lel védelemre. Ez a sziklafal végig biztonságot ad számára, bár a humánok nem mernek a közelébe menni, a szörny pedig elvan a saját dolgával. A levegőben lévő objektum egyre közelít, a predalien válaszút elé ér. A roncstemető, vagy az erdő. Az idegen sejti, hogy a humánok valamire készülnek, netán úgy megszórnák őt, mint az erdőnél anno? Eme esetben a srapnel az erdőben több lenne, míg a roncsoknál kevesebb, így tehát az utóbbi felé tart.

26Tengerpart Empty Re: Tengerpart Pént. Szept. 21, 2018 11:26 am

W.B.

W.B.

Fénylő pont egy helikopter. Elsőre az erdő fele vette az irányt. Ám hamar inkább a roncstemető fele fordult. Emberek észrevették a predalient amint a roncsok fele fut. Lövéseik nem találtak, bár tény, hogy csak pár lövést adtak le. Feltehetően jeleztek a helikopternek, ezért váltott útirányt.
Nem felfegyverzett helikopter, ellenben oldalajtó nyitva és az ott lévő embernél nem kis mordály van. Mozgó helikopter és mozgó célpont ellenére a lövések nagyon pontosak, kis híja volt, hogy nem az idegenek nem kapott be tömérdek lövést. (M56 vagy hasonló fegyvere van az embernek). Egy már megjárt hajóroncs ad fedezéket a lövések elől.

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.