Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Sziklás fennsík EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sziklás fennsík EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sziklás fennsík EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sziklás fennsík EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sziklás fennsík EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sziklás fennsík EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sziklás fennsík EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sziklás fennsík EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Sziklás fennsík

5 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Sziklás fennsík Empty Sziklás fennsík Hétf. Aug. 22, 2011 9:47 pm

avpwar

avpwar
Admin

Egy pár négyzet kilométeres sziklákkal borított fennsík. Csak kisebb gyíkok és röpképes állatok találhatóak itt.

https://avpwar.hungarianforum.com

2Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Szomb. Jún. 17, 2017 10:01 am

Andrew Fox

Andrew Fox

A nap égette a köveket. Az egész táj egy felperzselt pusztasághoz hasonlított, ami egy volt a sok közül azon fennsíkoknak mi a hegyeket kapcsolták össze. Két mondhatni épségben lévő kapszula csapódott a talajba egymástól 300 méterre.

Nem tétlenkedsz kiszállsz és az a kellemetlen meglepetés fogad, hogy rajtad és egy másik vadászon kívül mindenki halott. Landolás közben lőtték ki őket. Felvételt semmi nem tudott készíteni, de a roncsok és maradványok árulkodnak. Úgy mint a hősi halált halt Yautják sisak kamja. Egyetlen vakító villanás.
A lényeg az akciót két vadász nem tudja kivitelezni, viszont némi időbe telik, mire landolna egy egység addigis éljétek túl.

3Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Vas. Jún. 18, 2017 3:55 am

Szellem

Szellem

Valami történt, a királynőt kellett volna befognunk, de az elfajzottak ütöttek rajtunk! Csupán én maradtam életben, mindenki mást kilőttek. Vagy mégsem? Egy másik kapszula ért talajt tőlem 300 méterre. Odafutok, de mire odaérnék, már kiszáll a másik túlélő. Mintha találkoztam volna vele, talán a.... igen, a Blioron.

- Az istenek megint összehoztak! Bár nem örülök, hogy ilyen körülmények között. Az erősítés úton van, bár gondolom az elfajzottak nem akarnak túlélőket hagyni és a kemény húsúak is itt lesznek. Jól védhető terepet kellene találnunk, mert a pusztaságon nem húznánk sokáig.

4Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Vas. Jún. 18, 2017 3:30 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A két Yautja elkerülte egymást. Egyenlőre minden csendes. A fennsíkon leginkább fészkek és pár nagytestű komodóhoz hasonlatos gyík található.
Basil'isk:
A kapszulából kiszállva nagy meglepetés ért. A sziklás talaj, amin álltál beszakadt és most egy alagútba zuhantál. Pillanatok alatt rendezed soraid és a járatot fűrkészed. A fenti terepet nem tudtad szemügyre venni, de most itt van szükség az összpontosításra. Előtted és mögötted a már jól ismert neszek hallatszottak, de valamit fentről is hallasz.
Szellem:
A kapszula üres ám mellette másfél méterre egy lyuk tátongott. Lenézve az a vadász tápászkodott fel, akit már a Blioron is láttál. A lyuk egy alagútba szakadt amit nagy eséllyel az idegenek műve. Fajtársad lent míg te fent. A járat sziszegéssel telt meg és jól láthatóan fajtársad már felkészült a fogadtatásra.

5Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Vas. Jún. 18, 2017 4:13 pm

Basil'isk

Basil'isk

Mikor a hajó megérkezett a Ryuhsi fölé, néhány vadásszal és velem is tudatták, hogy mi a feladat: Egy Királynőt kell elfogni és biztosítani. Visszaemlékeztem az egyik vadászatomra, ahol szintén egy királynőt kellett elfognom. Az a példány még újszülött volt, de ez már biztos egy kifejlett egyed lesz. A fegyvereket magamhoz veszem és beszállok az egyik kapszulába. Látom, hogy az a vadász is itt van, akit a Blioron láttam...

Nemsokkal a hajóból való kilövés után a kapszula földet ért. Kiszállok belőle és hirtelen azon kapom magam, hogy zuhanok. A a szikla beszakadt alattam, de a zuhanás nem tartott sokáig. Néhány másodperc után talajt fogtam és felálltam. Egy barlangban voltam ~ Még jó, hogy nem egy feneketlen szakadékba zuhantam, mert akkor már halott lennék. Bár nem tudom, hogy ebben a barlangban vannak-e ilyenek. De mik ezek a hangok? ~ kérdezem magamtól.
Tudtam, hogy valahonnan ismerősek ezek a kaparászó hangok ~ Kemény húsúak! ~ de nem tudtam betájolni, melyik irányból jöhetnek.
Kemény húsú látásmódba váltok és fürkészni kezdem a barlangot, mindkét irányba elnézek, a lándzsát készen tartom.
~ A feladat szerint egy királynőt kell elfogni. Nem gond, volt már dolgom egy királynővel, de az még csak újszülött volt, de ez már egy kifejlett példány. És ez biztosan az ő fészke. ~ gondoltam. Eközben fentről is hallok valamit, felnézek a nyílásra és a Blioron látott yautja nézett le. Jelzem neki, hogy nem történt semmi bajom, majd hallom, hogy a kaparászás egyre jobban erősödik.
~ Nincs menekvés! Felfelé sziklák, jobbra és balra kemény húsúak közelednek felém. Harcolnom kell! Inkább harc közben haljak meg, minthogy keltetőként végezzem! ~

6Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Hétf. Jún. 19, 2017 1:00 am

Szellem

Szellem

A kapszula üres, a bliori yautja egy lyukban van, bizonyára beszakadt alatta. A járatból, ami bizonyára egy fészekhez van kapcsolódva, kemény húsúak nesze tör elő.
- A bal járat az enyém! - kiáltom, miközben már le is ugortam. Két vadász a két oldalról támadó préda ellen, mondákba illő küzdelem lesz! Xeno látásmódra kapcsolva fürkészem a járatot és ha valami, bármi is feltűnik, akkor megkóstolja az iker váll-lövegek adta gyors halált.

7Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Kedd Jún. 20, 2017 6:37 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Szellem:
Nem tétovázol. Basil'isk balra eső oldalán landolsz, ezzel automatikusan tudatva, hogy te fedezed azt a részt. A dupla váll löveg megteszi szolgálatát és az energia nyalábok megannyi banán alakú fejet és torzót robbant szét. A látásmód miatt mindent tökéletesen látsz, de egy pillanatra társad megszünteti a tüzelést, így most két járatra kell ügyelned. A kemény húsúak alig fogyatkoznak.
Basil'isk:
/Királynő befogása már felejtős mivel a csapatban ketten éltétek túl a landolást. /
Látásmód váltás után azt látod, hogy minden felől a halál közeledik. Már majdnem az utolsó táncnak titulálta a küzdelmet, amikor egy másik vadász landol a bal oldaladon. Nem haboztok. Minden találat széttép egy idegent, bár ez azért is mert csak úgy özönlenek. Sikításuk és savas vérük tölti be a folyosót, de ti mindenre lőttök, ami mozog. Felfigyelsz, mintha megfogyatkoztak volna, ám figyelmed azonnal átirányul a derekadba maró idegenre. A melletted lévő kis járatból bújt elő és egyik kezével beléd is tépett.

8Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Vas. Jún. 25, 2017 12:32 am

Basil'isk

Basil'isk

Észrevettem, hogy a Bliori vadász leugrott a barlangba és a bal oldalon áll meg, hogy dupla váll lövegeivel lőni kezdi a bal oldalról közeledő kemény húsúakat. Visszafordulok és a plazmapisztollyal szintén lőni kezdek a lényekre.
Mind két oldalon gyűlnek a dögök, szinte minden egyes találatnál számolni kezdtem magamban a trófeákat. Abbahagyom a lövést ész észreveszem, hogy a fészek lakóinak létszáma rendesen megfogyatkozott. De ekkor egy váratlan dolog történt, egy kemény húsú belemart a derekamba, a mellettem lévő járatra nem figyeltem fel, így nekem ezzel a rohadékkal volt dolgom, amíg a társam szinte minden irányba lőni kezdett.
~ Le kell szednem magamról ezt a rohadékot, különben itt halunk meg mind a ketten! A többiek már nem segíthetnek, mert már biztosan meghaltak egy ugyanilyen támadásban vagy a landolás alatt. Egy cél van, túlélni a kemény húsúak szinte végeláthatatlan hordáját, a királynőt megölni és a fészekből kijutni! ~

9Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Vas. Jún. 25, 2017 1:33 am

Szellem

Szellem

A bliori vadász mellett érek talajt, dúl bennem a gyilkolási vágy, az iker lövegeim csak úgy szórják magukból a plazmát. Egy lövés, egy találat, hol egy fekete banánforma fej robban darabokra, hol egy fekete exocsontváz test. Ám a fekete horda nem fogy, sőt talán még többen jönnek. Az áradat nem törődik a veszteségekkel, A halott, vagy haldokló társaikat letapossák.

Nem lesz ez így jól, a járat nem szellőzik jól, a rengeteg kiontott sav pedig gőzölögni fog, nem túl kellemes szaggal fedve be a járatot. Szerencsére a sisak szűri a levegőt és a látásmód kizárja a füst okozta látászavart. Hirtelen társam felhagy a gyilkolással, talán elesett volna? Miközben újra és újra lövök, átfut egy gondolat az agyamon: jó vadászat volt, rövid, de tucatnyi kemény húsút ejtettem el. Nem is a halál lehetősége zavar, hanem az, hogy senki sem mondhatja el hogyan küzdöttem, nem fogják a történetet újra és újra elmesélni, vagy énekelni.

A sorozat után fordulok, hogy oda is lőjek. Ekkor látom, hogy társamat egy harmadik, kisebb járatból érte támadás. Még él, ha elég ügyes, talán megoldja maga, ha meg nem... hamarosan én is követem a Fekete Harcoshoz.

- Kiút a kemény húsú fele! - kiáltom, ennyire telik, hiszen nem beszélhetek hosszan. Remélem felfogja a vadász, hogy eme harmadik járaton át távozhatunk innen, így nem kell három fronton hadakoznunk.

10Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Kedd Jún. 27, 2017 8:57 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Basil'isk:
A csuklóján által fogva téped ki a karmokat magadból, és egy erős mozdulattal el is töröld támadód csuklóját. Hatalmasat rúgsz rajta és az időt nem pazarolva pisztolyod szétrobbantja a járatban elterülő idegen fejét. A felettetek lévő lyuk nincs négy méter és ezt ki is használjátok.

Szellem:
A járat túl szűk, hogy kényelmesen elférjetek benne. A dupla váll lövegek csövei már izzodtak, de társad közelharcán kívül nem bontakozik ki újabb. A rohamot visszatartva az egyetlen kiutat a lyuk jelentette. Nem volt magasabban, mint négy méter.

A hullámot sikeresen visszafolytjátok, de épp hogy Basil'isk ellátja magát még nagyobb nyüzsgést hallottok. Nem tétováztok, de csak egymás után tudtok próbálkozni.

11Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Szer. Jún. 28, 2017 3:34 pm

Basil'isk

Basil'isk

Kitépem magamból a kemény húsú karmait majd eltöröm a csuklóját. Belerúgok, amitől előre repül pár métert és elterül a földön. Próbál felállni, de ekkor fejbe lövöm a pisztollyal.
~ Nincs idő a trófeagyűjtésre! ~ mondom magamban ~ Nemsokára többen is itt lehetnek és akkor te meg a társad lesztek a... ~
A társam mutatta a kiutat, de az olyan szűk volt, hogy egyikünk sem fért volna el benne. Nemsokkal később még nagyobb nyüzsgésre leszünk figyelmesek. Gyorsan ellátom magam majd megpróbálok a felszínre menni azon a lyukon keresztül, amin át kerültem ide és csak négy méter mély volt. Miután feljutottam, jelzek a társamnak, hogy amilyen gyorsan tud, jöjjön fel.

12Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Pént. Jún. 30, 2017 12:35 am

Szellem

Szellem

A bliori vadász elintézi ellenfelét, a Fekete Harcos várhat, helyette a Villámisten előtt adózok a rengeteg leölt ellenféllel. Csupán felfelé mehetünk, a társam előre ment, helyes, így én tovább maradhatok, az enyém a veszély, a kockázat és a dicsőség! Miközben újabb lövéseket eresztek meg, elégedetten trillázok, ahogy átadom magamat az ölés és gyilkolás mámorának.

Hamarosan én is kiugrok innen, hátrahagyva a harcot, hogy majd egy másik időben, egy másik helyen küzdjek meg a kemény húsúak áradatával.

13Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík Hétf. Aug. 20, 2018 11:22 am

W.B.

W.B.

// Zárjuk ezt rövidre. Fogszuvasodás, meghaltattok! //

Az üregből kijutni az idegenek elől, szerezett pár másodperces előnyt. Amit szerencsére még párral megtoldott, hogy a kapszula alatt is megrogyott a talaj, így az rázuhant az idegenekre. Nem ölt meg egyet sem, de néhánynál okozott végtagtörést és egynek mintha a gerince bánta volna.
Szabad ég alatt még kellemetlenebb meglepetésre derül fény. Rossz vérek egy hajója közeledik. Eme felismerés pont addig tartott, hogy az első idegen kiugorhasson az üregből. Persze követi a többi is.

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Sziklás fennsík

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.