Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sziklás fennsík EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sziklás fennsík EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sziklás fennsík EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sziklás fennsík EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sziklás fennsík EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sziklás fennsík EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sziklás fennsík EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sziklás fennsík EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sziklás fennsík

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [1 / 5 oldal]

1Sziklás fennsík Empty Sziklás fennsík on Csüt. Jún. 19, 2014 10:25 pm

W.B.

W.B.
Sós sivatag fölött magasodó fennsík mely sziklákkal és furcsa néhol kopottas obeliszkekre emlékeztető szikla alakzatokkal van telis-tele.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

2Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Jún. 19, 2014 10:40 pm

W.B.

W.B.
Sziklás övezettől egy kilométerre, mikor a két nap az égen már feltűnt egy ideiglenes tábor kezd felépülni. Némi védelem és tüzérségi egységek számára.
Mindezek előtt csapatszállítók és tankok kezdenek felsorakozni. Katonákat is most osztják be. Még szervezettség nem igazán mutatkozik, bár apránként mindenkit hozzárendelnek egy APC-hez. Persze a büntető század már hozzá van rendelve a 079-es légvédelmi APC-hez.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Jún. 19, 2014 11:22 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A homokos talajon lépkedek állig felfegyverkezve az új lopakodó ruhában. Xenok ellen tök mindegy hogy most sivatagi álcázásban vagyok de a Yautják nem fognak azonnal kiszúrni. Betárazom a fegyvereimet, a rejtett pengéket is felveszem. Nem látszódnak így ez meglepetés lesz az ellenségnek. Egy AA APC-hez rendeltek minket, hogy mennyire hasznos a légvédelem? Pár repülő xenomorphon kívül eddig nem volt semmi.
- 1. Tengerészgyalogos Büntetőszázad sorakozó! - Megvárom amíg felsorakozik az a 3 emberke akiket elvben én vezetek.
- Nem tudom hová fogunk menni de majd biztos elmondják. A lényeg hogy biztos mi leszünk azok akiket a legveszélyesebb szituációkba visznek! Próbáljuk túlélni és megmutatni mire képes ez a kis csapat és talán visszavonják ezt a századot. Rangban én vagyok a legnagyobb a században de nem kell uramozni, előfordulhat hogy parancsolni fogok de ha valami mondanivalójuk van meghallgatom. - Várok amíg ezt megemésztik és újra szólni kezdek:
- Pont négyen vagyunk így 2-2 fős csapatra tudunk majd oszlani, A és B csapatra. Joe Johnson közlegény és Carlos Mendoza közlegény a lövészek. Ti fogjátok alkotni a fő erőt. Gordon közlegény a nehéz gyalogos szerepét tölti itt be, ha kell neki kell az ellenséget földhöz szegezni. Mivel a Xenomorphok a nagyobb veszélyre megy így Gordon közlegény lesz a fő célpontjuk. Lehetőség szerint védjék őt. Nálam van ez a Karabiner de minden lövésnél újra kell töltenem ezért ilyenkor az egyik lövésznek fedeznie kellene. Természetesen ha nagy baj van én is használom a karabélyt. Ha valaki megsérül azt eltudom látni és nem úgy mint múltkor magamat. Az úgynevezett helyettesem Joe lesz mert ő bír itt a legnagyobb harci tapasztalattal.

Elmondom még hogyan képzelem el az A és B csapat felépítést:
A csapat: Wolf és Gordon (így a mesterlövész lassúságát pótolná a géppuska)
B csapat: Joe és Carlos
Természetesen akinek van más javaslata meghallgatom.

Mikor haladunk én megyek elől. Joe bal, Carlos jobb oldalt míg Gordon hátul. Így egy + jelet alkotnánk csak nincs senki középen.

4Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Jún. 21, 2014 9:56 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Néhány hétig nem történt semmi említésre méltó, de amikor eltelt ez a néhány hét, kivezényeltek a bolygónak egy délebbi részére ahol egy sziklákkal tarkított fennsík húzódott a kanyon mellett. Egy rövidebb életűnek szánt tábor építése kezdődött meg a tüzérség számára. A büntetőszázadot – aminek részese vagyok jelen pillanatban – pedig hozzárendelték egy légvédelmi, páncélozott csapatszállítóhoz. Wolf őrvezető, aki a büntetőszázadot vezeti, sorakozót kiáltott az új lopakodó ruhájában. Ezenkívül észrevettem egy apró kitüremkedést a ruhája ujjainál, ami egyáltalán nem feltűnő, de én megállapítottam, hogy felvette az általam készített pengéket. Felsorakoztam a többiek mellé. Wolf őrvezető egy kis beszédet tartott. Tisztázta mindenki besorolását a csapatban, elmondta, hogy az A csapatban lesz ő és én, a B csapatban pedig Joe és Carlos és még megmutatta az alakzatot is, ahogy közlekedni fogunk. Joe és Carlos két oldalt, én hátul, ő pedig elöl. Ezután egy dolgot még mondok Wolfnak és a csapat többi tagjának:
– Ha valakinek messzire kéne dobnia gránátot akkor szóljon és a sörétesemmel tudok lőni egyet. Ezenkívül, – fordulok most már teljes figyelmemmel Wolfhoz – szerintem jobb lenne, ha én lennék vagy elöl, vagy oldalt. A fegyverem szórása túl nagy és, ha egy támadás közben félre is állnék, eltalálhatnám magát, vagy akárki mást. Általában gyorsan támadnak és ilyenkor nincs idő öt méterrel oldalra mennem, hogy lőhessek. A maga fegyvere pedig eléggé pontos, hogy a fejemtől hat centire is nyugodtan célozhasson. Hasonlóan Joe és Carlos közlegények gépfegyveréhez. – megvárom mit válaszol és közben figyelek, hogy jön-e parancs indulásra.

5Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Jún. 21, 2014 10:20 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Rendben van, értem hogy miért akar elől lenni, akkor én leszek hátul. Ha tippelnetek kéne akkor szerintetek most mi lesz a küldetés lényege? Azon kívül hogy bogarakat ölünk.

6Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Jún. 29, 2014 6:37 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A felszerelés:

- M4A3 szolgálati fegyver + 5 tár (5 sima)
- Minigun
- M3 Hordmellény
- M10-es páncélsisak
- Egy yautja hosszú penge

Talán így szép és jó, de valahogy nem igazán tölt el különösebb lelkesedéssel az egész. A "képességemet" valahogy igyekszem tanulni, eddig nem sok sikerrel, de nem mondhatja el a Főhadnagy, hogy nem igyekszem. Minden nap próbálok meditálni még egy ilyen stresszes helyen is, mint ez. Ismerős arcok után kutatok, vagy valami olyan csoportot, ahol beosztanak végre, hova is kell mennem.

7Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Jún. 29, 2014 7:29 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ment a szokásos felszerelésével együtt //aláírás// és látta amit látott, hogy itt epic buli lesz.
- Skacok, én már most érzem, hogy ez nagy buli lesz - vigyorgott. - Értettem, uram! - mondta Joe vigyorogva Wolfnak, majd hozzátette. - Én fedezlek - szólt és kiköpött egyet elegánsan.

8Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Jún. 29, 2014 7:54 pm

W.B.

W.B.
Natashának persze, hogy rossz és kellemetlen érzései lettek amint ide ért. Kizárásos alapon azért mert egy fészek ellen megy a támadás. Egy légvédelmi APC felé lett Natasha irányítva. Megkapta a sofőr szerepet. A taktikai parancsnok mellet még nyolc fő van a csapatszállítónál. Ebből négy fő a büntetősök. Ismerős arcok, bár kérdéses az életben maradásuk. Másik négy fő a Razzia legénységéből került ki, nem igazán kívánnak osztozkodni a levegőn sem a büntetősökkel.
„Mindenki járművekhez!”

Szállt az egyre melegedő levegőben a kiáltás, mi hatására mindenki a saját járművéhez rohant. Nehéz megmondani, hány jármű és milyenek vannak, egy sorban van mind és a katonák a járművek közti helyen állnak. Eligazítás közeleg, így legtöbben elnémultak, akik nem azokra ráförmedtek.
A támadás sorából egy arcvédős barna M3-as páncélos katona ment előre a sivatagban egymaga. Egyenest a sziklás terület fele tart. Kisvártatva a kanyon óta megjavított MAX lépdelt a sorakozó elé, majd megállt.
„Elfoglalni és kibiztosítani a fészket! Minden dögöt megölni!”


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

9Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Jún. 29, 2014 8:54 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Vagyunk mi négyen és négyen egy másik egységből plusz a parancsnok. Hamarosan megjelenik a sofőr is akit remélhetőleg a tábornok küldött. Az a nő volt akivel a kórházban voltam sebesülten. Ami aggaszt hogy lesz-e alkalom megszerezni a kristályt és elhúzni innen? De még azt se mondták hova menjünk a cuccal.

Odafordulok Joe-hoz és úgy mondom neki. - Vele már találkoztam a kórházban de éppen őrjöngött. Nem tudom hogy mennyire megbízható.

Elrendelték a sorakozót és sorba álltam a járműhöz. Meglepődésemre a MAX is itt volt, ha ez ellenünk fordulna az gáz. Nem tudok tervet készíteni a lopásról amíg nem vagyunk ott a terepen. Ha nem szerezzük meg talán megölnek, ha meg ellopjuk ugyan úgy megakarnak ölni. Ha ezen túl vagyunk akkor minimum tizedessé léptessenek elő és vegyenek ki a büntetőből.

10Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Jún. 30, 2014 9:42 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Az eligazítás után a nekem kijelölt APC-hez vettem az irányt. Sofőr leszek? Máskor majd kiugrottam volna a bőrömből, hogy vezethetek, most viszont némi aggodalom költözött belém. Csak remélni mertem, hogy nem lesz gond. Nat, elég legyen! Katona vagy, nem picsogsz, hanem csinálod a dolgod! Elmosolyodtam magamban, s ekkor pillantottam meg a csapatomat. Büntetősök? Majdnem hangosan felnevettem, mikor Joet is megpillantottam köztük. A kis csokifiú nem sokat változott, pedig azt hittem, már nem fogom soha többé látni. Mellette állt a sátorból az a katona, aki megpróbált kiállni, ha mást nem szavakkal, a halálfejes ellen.
Odasétáltam hozzájuk, köszönésképp Joe egy mosollyal megspékelt kacsintást kapott, ezután megálltam a másik katona előtt, majd kinyújtottam felé a kezem.
- Csak megakartam köszönni a múltkorit. Bár nem tudom, mit várt attól a baromtól, de azért köszönöm! - mosolyom őszinte, s ha elfogadja a kezem, fogásomban erőt, s magabiztosságot érezhet.
Ha elengedte a kezem, biccentek a társainknak köszönésképp. Észreveszem, hogy a Razziások nem igazán komálják a Büntetősöket, de hát ja... Ki komálná azokat, akiktől a legjobban várható az, hogy földobják a bakancsokat, vagy szart kevernek? Mondjuk nekem tök mindegy.
Még mielőtt nagyobb beszélgetésbe fogtak volna, én inkább az APC felé vettem az irányt, ha már sofőr leszek, akkor illik a kicsike mellett strázsálnom.
Joe mellett elhaladva, egy baráti vállba boxolást kapott tőlem.
- Vigyázzon magára közlegény! Tudja, a dögök sajna nem döglenek meg a vicceitől. - mosoly, aztán már száll is a kiáltás a levegőben.
Bepattanok a vezetőülésre, bebiztosítom magam, majd beindítom a kicsit. Jóleső magabiztosság terjed szét a tagjaimban. Mint a biciklizés... Figyelem a maszkost, majd a MAX-ra terelődik tekintetem. A parancs tiszta, és érthető, s ha mindenki kész, elindulunk a kis gépszörnnyel.A hozzászólást Natasha Eicca összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 30, 2014 8:52 pm-kor.

11Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Jún. 30, 2014 4:16 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
A sorakozó előtt Natasha odajött hozzájuk, Joe rávigyorgott és kiköpött elegánsan vidáman, majd bólintott.
- Igenis hölgyem, majd akkor a fingásommal tarolom le őket - röhögött nagyott, hogy ez is vicc, de nem baj.
Legalább együtt a csapat és jó a társaság és ez fontos, mer a jó társaság mellett jobban lehet aprítani az ellent és legalább számíthat az ember a társaira.
Joe is odament és beszállt a többiek után, aztán elindultak a céljuk felé, meg azok a hülye dögök felé, hogy kinyírják őket... csak ne kapjon ajándékba egy arctámadót, nem lenne egészséges. Se kellemes.

12Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Jún. 30, 2014 9:28 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A nő idejött, már le tudtam olvasni a páncéljára írt nevet: Natasha Eicca, rangja pedig őrvezető. Megköszönte hogy megpróbáltam segíteni. Kezet ráztunk, érződött hogy magabiztos, remélhetőleg a kormány előtt is az lesz.
- Volt egy érzésem hogy még együtt fogunk harcolni, meg aztán a sereg nem könyvelhet el felesleges veszteségeket.

Jót mosolyogtam azon hogy Joe fingással akar tarolni. A nő már elment így odafordultam Joe-hoz.
- Harci gáz alkalmazása tilos közlegény! Kivéve ha éppen tüntetéseket verünk le. Meg aztán senkinek sincs gázmaszkja. Komolyabbra terelve a szót: ti honnan ismeritek egymást?

//ez a beszélgetés nyilván a sorakozó előtt történik//

13Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 01, 2014 5:02 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe megvárta míg Wolf és Natasha beszélnek és miután elment a nő, meghallgatta Wolfot.
- Ja, az igaz - bólintott. - Igenis, uram! - vigyorgott tisztelegve.- Még Gatewayről, ha jól emlékszem, jókat dumáltunk, meg ilyenek, véletlen botlottam bele. Jó fej - mondta Joe.

14Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Júl. 02, 2014 10:08 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Wolf elfogadta az ajánlatomat, hogy cseréljünk helyet az alakzatban. Megkérdezte, hogy szerintünk mi lesz a feladat.
– Szerintem egy olyan épülethez megyünk, mint amit legutóbb elfoglaltunk, vagy egy hasonló technológiájú tárgyat kell megszerezni. De az is lehet, hogy csak egy fészek elfoglalásában segédkezünk ezzel az APC-vel. – vonom meg a vállam. Eközben mindenkinek azt kiáltották, hogy menjen a gépekhez. Négy másik katona is velünk tart és a vezetőülésbe beült az a nő aki a nagy idegennel harcolt, de előbb kezet rázott Wolffal és Joe-nak is odaköszönt. Egy felderítő előrement és a feljavított MAX is előjött az APC-k, és más járművek erdejéből és egy hang azt kiáltotta, hogy el kell foglalni a fészket. Joe és Wolf beszélgetni kezdtek. Elindulok a sorakozó felé.
– Történt valami érdekes ebben a néhány hetes szünetben? – kérdezem Joe-tól és Wolftól. – Nem sokat találkoztunk. Remélem nem csináltál semmi hülyeséget Joe! Nem kéne meghosszabbítani a büntetőszázadot valamilyen összeesküvés-elmélettel. – mosolyodok el – Hova siettetek a kantinból annyira? Wolf még csak nem is evett semmit. Na, de nem akarom magamat beleártani mások ügyeibe, ha nem fontos.

15Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Júl. 02, 2014 3:33 pm

W.B.

W.B.
Percek múltán egy vörös jelzőrakéta emelkedett fel az égen. Csalit bekapták. Berserker csaliembert éppen a fészekbe viszik az idegenek. MAX megmozdult, de még egy lépést sem tett előre. Nem kapta meg a zöld utat még.
„Járművekbe, MAX egységet fedezni!”

- Beszállás! MAX bal oldalán legyünk! – Járműparancsnok kiadta néktek az utasítást.
MAX is megindulhatott. Gépfegyverrel végig sorozta a sivatagot. Homok alá elbújt idegenek számára meglepetés volt. Mire észbe kaptak fele társaság halott volt, a sziklák közé vissza próbáltak menekülni. Valamennyinek sikerült. Fészek fele a sziklatengeren át vezet az út. Nem lesz laza délutáni vezetés.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

16Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Júl. 02, 2014 4:58 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Semmi extra nem volt - mondta vigyorogva Joe. - Ja, nem kéne meghosszabbítanom a büntetőszázad időtartamát, az igaz - helyeselt. - És te micsináltál? - érdeklődött Gordonnál, majd elindultak MAXnak a bal oldalán, ahogy a főhadnagy kérte.
Mentek és mentek és mentek és mentek, mígnem MAX kapásból ledarálta a dögöket.
- MAX végzi a dolgát - röhögött Joe elégedetten. - Adjál nekik, bébi - örömködött vagányan, majd, ha közel került egy dög, lőtt, bár valószínűleg MAX előbb kapja le, nembaj.

17Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Júl. 02, 2014 5:57 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Azon kívül hogy 3-án volt a születésnapom semmi sem történt, bizony ezen a porgolyón ünnepeltem magamban. Már 23 éves vagyok és még ugyan ennyi időt szeretnék minimum élni.

Az eligazítás a legrövidebb volt, a eligazító tiszt olyan lusta volt hogy egy gépnek kellett elmondani a feladatot: fészekpusztítást. Illetve titkos cél a kristály megszerzése, de azzal ráérek később foglalkozni. Beszálltunk és elindultunk. Legalább addig sem kell gyalogolni és ülhetek. De ki lehetett a csaliember akit most elkaptak? Mert már az előzőt megölték. A rossz dolog az hogy nem látok semmit az eseményből ami kint folyik.

18Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 03, 2014 10:54 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A vörös jelzőfény fényében láttam, ahogy a berserker csalit épp elvitték az idegenek. A MAX még nem indult meg, így én is vártam a parancsnok szavaira, de készenlétben tartottam a gépet. A parancs elhangzása után a MAX bal oldala felé irányítottam a kicsikét. A MAX közben szépen kilövöldözte a homok alatt megbújt idegeneket. A maradék dög mind a sziklás övezetbe menekült, ami miért is ne? A fészek felé vezet egyben.
- Kapaszkodjatok fiúk, ez nem lesz sétagalopp! - mondtam mosolyogva, a sisak rádióján keresztül. Ahogy a MAX közelében haladtunk, és rátértünk a sziklás terepre, már lehetett is érezni, hogy úgy fogunk járni mint babok a felrázandó konzervdobozban.
Igyekeztem egyenesben tartani a gépet, nem nekimenni semminek, és közben persze a MAXra is figyeltem, meg az esetleg felbukkanó idegenekre.

19Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 05, 2014 12:16 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Egy jelzőrakétának hála megtudtuk, hogy a csalit bekapták. Képletesen értve, különben nem működne. Parancsot kaptunk a beszállásra az APC-be és az indulásra a MAX bal oldalán ami egy sorozattal leszedte a homokban bujkáló idegenek nagy részét amik közül csak egy-néhánynak sikerült elmenekülniük. Beszállás közben válaszoltam Joe-nak.
– Aludtam, ettem, pihentem. Semmi különös. Egy kis közelharcot gyakoroltam, hátha lesz mással is dolgunk az idegeneken kívül, bár azokat is fel tudom tartani talán egy kicsit. – ahogy beszállok az APC-be tisztelgek a sofőrünknek és leülök az egyik szabad helyre – Ó, gratulálok. – válaszolom Wolfnak, eközben odaérünk a sziklás terephez amin az APC elkezd ugrálni. Gyorsan magamra húzom az „övet”. – Uram! Rendesen működik amit készítettem magának? – kérdezem meg Wolftól.

20Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 05, 2014 5:35 pm

W.B.

W.B.
Sziklák közt Natasha belebotlott az első gondba. Alienből készült palacsintagyártás. APC kerekei jól bírják a savat, de nem savállók. Pár idegen még nem a világvége, ám nem kéne az idegenek elcsapásából pontokat gyűjteni.
- Egy retardált nem szállt be. Hajts tovább. – Parancsnok észrevette az egy fő hiányt, de esze ágában sincs vissza menni.
Sziklák közt felbátorodtak a bogarak. Nem csoda. Méretes sziklaoszlopokról könnyen rávethetik magukat a páncélosokra. Ti csapatszállítótokon is landolt jó pár xeno. Ám hamarosan a halálsikolyuk következett.
- Löveg bekapcsolva! Vonszolja ki mindenki a seggét! Sofőr egy nyíltabb területre, hogy a löveg nagyobb kőrben tudjon lőni. – Parancsnok kiadta az utasítást.

Az egy fő lemaradt ember. Mért nem vette észre, hogy mindenki beszállt az APC-be? Vagy azt, hogy páncélosok elsüvítettek mellette. Mire észbe kaphatott volna már mind túl messze volt. No meg valami robbant Joe mellet. Homokban landolva jó homok szendvicset csinált belőle. Homokból kikászálódni idő sem volt mikor két kéz ragadta meg és kirántotta.
- Három lehetőséged van. Retardált vagy. Parancsszegő idióta. Vagy dezertőr. – Ó a kedves halálfejesek. Mire észbe kaphattál volna egy fegyver sem volt nálad, de náluk bezzeg volt, sőt rád szegezték.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

21Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 05, 2014 6:16 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Körbenéztem hogy ki hiányzik, balszerencsémre Joe hiányzott. Alig indulunk és 25%-os veszteség van a büntiseknél, de most csak rajtam múlik a kristály megszerzése. Persze közben ment a kopogás a tetőn és a bukkanók amiről csak a sofőr tudja hogy mi. Végül kiparancsoltak minket, most kipróbálhatom élesben az új felszerelésem.

Gyorsan körbenézek és ha a távolban felbukkanna az ellenség akkor a mesterlövésszel szedem le, sajnos mivel minden lövésnél újra kell tölteni ezért a többiek mögött veszek fel lő-pozíciót és nem elől. Ha muszáj használom a rajtam levő szemüveget a pontosabb célzás miatt. Addig lövöldözök a mesterlövésszel amíg az Idegenek túlságosan közel nem érnek a katonákhoz. Ekkor előveszem a gépkarabélyt és én is lövöldözök. A sziklák mögé bújt ellenséget pedig robbanógránátokkal szedem ki.

22Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 05, 2014 6:19 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ment és lövöldözött, mint a terminátor és röhögött jókedvűen, vidáman, mikor leesett neki a tantusz, hogy az APC elment.
- Hé, várjatok meg! Nabazdmeg - kiköpött és egykedvűen ment, mikor elkapták a halálfejesek, már megint ezek a kretén barmok, ráadásul a fegyverét is elvették.
Nagyszerű.
Joe röhögött.
- Egyik sem, öreg. Lemaradtam a járatról, de ezt te úgyse hiszed el - mondta röhögve, sejtette, szarban van és nemigen fog tudni kimászni, hacsak pár dög ki nem belezi a halálfejeseket, szívességet téve neki ezzel.

23Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Júl. 07, 2014 10:58 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A környezet nem könnyítette meg a dolgom, ráadásul valaki nem szállt be. Oh baszod, ki ilyen... Na mindegy, most erre úgysincs időm, hisz itt kopognak a tetőn a kis kedvenceink. Igyekeztem kikerülni a savhullákkal telepettyezett terepet, közben a sziklák közt is elmanőverezni, ami nem volt túl könnyű feladat. Amint a többiek kiszálltak, igen gyors tempóban hajtottam tovább egy nyíltabb területre, ahogy a parancs is szólt.

24Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Júl. 07, 2014 5:48 pm

W.B.

W.B.
Natasha
A tisztább terület meg is lett, úgymint praetorian a szélvédőn. Nem palacsintának készült. Valahonnan ráugrott az APC-re. A lámpákat már szét is tépte. Nem olyan nagy tragédia, úgy is nappal van. Ám az első csapása az ablaküvegre már be is repesztette. Nem lenne túl kellemes, ha másodjára áttörné és kitépne a sofőrülésből. APC lövege nem éri el, túl alacsonyan van az idegen. Ez az átka az M579-nek. Meg peresze a lény a kilátást is zavarja.

Wolf
Egy valami nagyon fontos az APC-ből való kiszállásnál. Leellenőrizni mi is van az APC tetején. Tehát egy idegen landolt Wolf hátán. Ám valaki még időben lerúgta és golyót röpített a savas koponyájába.
Ha csak a kisebb bogarakkal lenne probléma. Egy méretes ollójú skorpióval sikerült szemezni a földön. Nem volt boldog, hogy megzavarták és célpontot is talált fenyegetés személyében. Persze ez Wolf lett. Hirtelen mozdulat és a skorpió támad. Alienekkel teli sivatagban pont egy kis skorpió lenne a végzet?

Joe
Visszavonszoltak az ideiglenes táborba. Tüzérségért és akcióért felelős ezredes elé. Egy valami talán kiút lehet. Nem halálfejes az ezredes.
- Dezertőr. Megvárta míg elhajtott az APC-je. – Ezzel dobtak a földre, ám el is sétáltak.
Ezredes kissé már koros ember. Rád nézett, a röhögést próbálta visszatartani. Majd kérdést szegezett neked.
- Mégis fiam, elnézted a menetrendet? Remélem pót járatra vársz.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

25Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Júl. 07, 2014 6:29 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Miközben körbekémleltem egy nagy fekete bogár döntött fel, egyik társam sikeresen leszedte és csodálatos módon nem ölt meg a sav. Persze a bolygón élő rákok vagy skorpiók most bosszút álltak: egy kis skorpió formájában. Ez a jutalom amiért pár hete könyörtelenül szétlőttünk 2óriás rákot akik a hasukat süttették. Minél nagyobb az olló annál kevésbé mérges, ez van a Földön de ez egy másik bolygó. Ha ez a skorpió olyan nagyra nő mint amiket szétlőttünk akkor feltehetőleg a kicsiknek van erős mérge mert a nagyok az ollójukat használják öléshez. El kellett volna olvasni azt a rengeteg adatot az élőlényekről... nagyon óvatosan elkezdek hátrafelé kúszni és nagyon óvatosan próbálom előhúzni a pisztolyt (nem írtad hogy a kezem hol van így úgy veszem hogy nem a skorpió előtt). Remélem sikerül a pisztolyt előhúznom és lelőnöm a lényt, mindeközben lassan kúszok hátra.

Remélhetőleg valakinek szemet szúr hogy itt fekszek és segít még ha egy túlméretezett savas vérű bogár. Ha megcsíp akkor képes lesz áthatolni a ruhán?

26Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 08, 2014 4:30 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joet nem ölték meg a barmok szerencsére, mert jobb dolguk akadt, pedig múltkor amilyen cirkuszt csináltak a kretének, azok után mást nem várt Joe.
Namindegy, visszavonszolták a táborba egy idős ezredes elé, aki kérdést szegezett neki fegyver helyett.
Fő a változatosság, legalább nem mindenki akarja kinyírni helyes.
- Uram, igen, uram! Elnéztem a járatot és menni akarok a következővel, uram! - mondta lelkesen Joe. - Nem vagyok dezertőr, csak elcsesztem.

27Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Júl. 09, 2014 10:07 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A tiszta terület kezdett kirajzolódni, boldogság, és örömóda zengi körül az emberek körét, de ó, jaj, mi ez itt? Csak nem egy bogár a szélvédőn? De várj barátom, mindjárt lepöccintjük onnan.
Bárcsak így lenne a helyzet... Ösztönösen belepasszírozódtam a praetorian ütése elől az ülésembe. Beletapostam a gázba, egy rövid szakasz erejéig, majd akkor fékeztem egy rohadt erőset, mikor láttam, hogy a dög újabb ütésre emeli a karmos végtagját, így a kapaszkodása sem olyan fix. Ha leesett, azonnal ráhajtok.

28Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Júl. 09, 2014 10:50 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Elkezdtünk áthajtani néhány bukkanón. Vagy a talaj ilyen, vagy a MAX által lelőtt idegenek alakítottak ki szőnyeget nekünk a testükből. Remélem, az APC kibírja, ha ez a helyzet. Parancsnokunk megszólalt, hogy egy fő hiányzik, bár nem nagyon hatódott meg tőle. Hát persze, hogy Joe az. Ahogy megcsóváltam a fejemet, rögtön lehetett érezni, hogy megremeg az APC, majd halálsikolyok érkeztek a tető felől, néhány xeno szájából. Kiparancsoltak a járműből minket. A megbeszéltek szerint Wolf elé szándékoztam volna menni, amikor egy alien ugrott rá, ahogy kilépett az APC-ből. Egy katona gyorsan kapcsolt, lerúgta róla, és lelőtte, de azzal a hatalmas skorpióval nem törődött már, amivel innentől Wolf szembenézett. Az időközben elhajtó APC-re persze ráugrott egy praetorian. Wolf elkezdi szép lassan előhúzni a pisztolyát, de a skorpió valószínűleg egy lassabbnak szánt mozdulatra rögtön reagál, halálos méregadaggal. Odakiáltok az egyik katonának, aki velünk volt az APC-ben.
– Fedezzen! – odafordulok Wolfhoz a választól függetlenül, és egy sorozatot lövök a skorpióra – Jól van? – kérdezem, ha sikerül lelőni az ízeltlábút, majd felsegítem a földről. Megkezdem a lövöldözést az idegenekre Wolf előtt. Ha van időm, akkor letámasztom a géppuskámat egy derékig érő sziklára, vagy a földre, a jobb célzás érdekében.

29Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 10, 2014 12:20 am

W.B.

W.B.
Natasha
Fékezés után a Praetorian tovább repült. Jól lehetett hallani, ahogy a páncélzatot végig karcolják a lény karmai ahogy megpróbál megkapaszkodni. Idegen becsapódás után őrülten próbált visszatámadni, ám egy tank kilőtte. Egy másik tank pedig majdnem ütközöd veled, bár még időben elrántotta a vezetője a botkormányt, így csak súrolta az APC-t. Így a parancsnok már másodjára ordított fel egy jó erős bémeg felkiáltással. Persze nem ilyen kulturáltan.

Joe
- B9-es katonai tehergépjárművet keres. Robbanószert és pár más dolgot visz majd a fészek bejáratához. Csak egy van itt. – Mondta az ezredes, majd visszatért a dolgaihoz. – Eddig is segíthet bepakolni a járműbe. Leléphet.

Wolf és Gordon
A maximum 15 centis óriás skorpiót egy golyó elkaszálta. Nem tudni melyik a rosszabb. Megcsípés, vagy a kis kitines cafatok az arcba. Az idegeneket viszont nem érdekelte eme kis szöszmötölés.
APC tovább hajtott, meg természetesen meg volt a maga baja. Idegenek elkezdtek felbukkanni mindenhol. Egy helyébe kettő lép állapot lépet érvénybe. Sziklák ellenére látszik, hogy Natasha APC-je megállt és koccant egy tankkal. Viszont jó sok alien van addig.
- Valamivel húzzátok az időt! – Ordította a másik négyfős csapat vezetője. Majd szeméhez emelt egy célzót. Tüzérségi támogatást hív, hogy megtisztítsa az APC fele az utat. Maximum egy perc és lehet futni az APC felé. Viszont ez a világmindenség leghosszabb egy perce lesz, ha túléli bárki is. Az APC-ből rádión eddig csak két B betűs szó jött a parancsnoktól.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

30Sziklás fennsík Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 10, 2014 9:26 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Eltaláltam a skorpiót, ami szétrobbant a lövéstől, és a cafatok nagyrészt Wolf nyakában landoltak. Eközben, attól függetlenül, hogy az idegeneket egyfolytában lelőtték társaink, egyre csak többen és többen lettek, a távolban pedig az APC összeütközött egy tankkal. Szerencséjükre a járműben lévőknek az ütközés nem volt nagy, és így nincs robbanásveszély. A másik csapat vezetője szólt, hogy tartsuk fel az ellenséget, és előhúzott egy műszert, amivel tüzérséget hívhat. Valószínűleg egy perc múlva meg is érkezik, ami egy csata közepén nem rövid idő. Miután felsegítettem Wolfot a földről, gyorsan fedezékbe ugrok előtte, ha van, és támasztékot keresek a fegyveremnek.
– Gránátot! – ordítom túl a fegyverropogást, és én is lövök egyet a sörétesemmel a legelöl lévőkre, majd a gépfegyveremmel fedezem Wolfot amikor közelebb ér néhány idegen. Közben figyelek, hogy mikor kezdődik a tüzérség lövöldözése, ami után futni kell.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.