Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Legutóbbi témák
» Hiddenlight
USS Firenze - Page 6 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
USS Firenze - Page 6 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
USS Firenze - Page 6 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
USS Firenze - Page 6 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
USS Firenze - Page 6 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
USS Firenze - Page 6 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
USS Firenze - Page 6 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
USS Firenze - Page 6 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
USS Firenze - Page 6 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
USS Firenze - Page 6 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (60 fő) Csüt. Ápr. 25, 2024 12:55 am-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

USS Firenze

4 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down  Üzenet [6 / 6 oldal]

151USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Vas. Aug. 06, 2017 9:42 pm

Basil'isk

Basil'isk

Nem tudom, hogy megértett-e minden szót vagy sem, mert kezét leeresztette, az emberei is leeresztik a fegyvereiket. Hirtelen megfordulnak és tüzet nyitnak. A lövések hangjába kemény húsúak sikítása és sziszegése vegyül, majd egy yautja is felüvölt.
Plazmalövedékek repkednek szinte minden felé, az egyik fegyveres a karját veszítette el egy dobókorongtól, fegyveres karja a földre hull, kiad pár lövést aztán végkép elhallgat ~ Egy fegyveressel kevesebb ~ mondtam magamban.
A többi 'mber fedezékbe húzódik és lőni kezdik a kemény húsúakat valamint a yautjákat. Az ő látásviszonyaik nem éppen a legjobbak, mert az egész folyosó ,,és lehet, hogy az egész hajó" vörösben világít.
A gép ember előrenyomul, őt követik az emberei, már egy rakás kemény húsút kilőttek. Ekkor észreveszek két rossz vért és még néhány kemény húsút, amiket ők irányítanak. Nem tudom eldönteni, hogy most fussak a mentőegységhez vagy szálljak be a harcba. Gondoltam egyet és gyorsan futni kezdek a mentőegység felé, hogy majd azzal elhagyjam ezt a halálhajót. Szinte másodpercenként hátranézek, hogy nem-e követ valaki vagy valami.
Most a küldetés a legfontosabb, élve kijutni a hajóból. Lehet, hogy Penge már meg is szerezte a sisakot és csak rám vár, hogy odaadjam neki a panelt...

152USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Vas. Aug. 13, 2017 12:28 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Meghátrálsz a harcból. egyetlen plazmalövedék, vagy szilárd magvas lövedék sem vágódik a hátadba. A hosszú folyosó mentén több üres lyuk tátong, itt voltak a mentőkapszulák. Aztán végre találsz néhányat, mit még nem vettek igénybe. Az egyikbe pár fegyveres alak bújik be, majd lövik ki magukat. Mázlijuk van, kitekintve látod, hogy az űrcsata újabb fordulatot vett, a rossz vérek hajója kilőtte a megmentőid hajóját. A 'mber hajó úgy tűnik meghátrálásra készteti az elfajzottak gépét... csak tűnt, egy plazmatalálat telibe kapja a CMC-s hajó reaktorát. A vakító villanás után törmelékek garmadája lepi el az űrt, nem egy a Firenze testébe csapódik. Hol csak megsértik a burkolatot, hol átütik.

A Firenze felső része szabályosan leszakad, ha voltak ott élőlények, azok most vagy elpárologtak, darabokra szakadtak, vagy az űrbe repültek ki. A mentőkapszulánál várakozva kapsz egy üzenetet Pengétől, miszerint hamarosan csatlakozik hozzád. Hamarosan... vajon ez idő alatt nem fognak téged a folyosó végén feltűnő 'mberek szitává lyuggatni? Úgy tűnik, a fekete ruhások nyertek és nem tetszik nekik, ahogy megint elárultad őket.

153USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Vas. Aug. 20, 2017 1:34 pm

Basil'isk

Basil'isk

Meg kellett hátrálnom, mert most a panel biztonságba juttatása a fő cél, nem pedig a gép embernek segíteni. Szerencsére egyetlen lövedék sem talált el, így biztonságosan el tudtam jutni a kilövőbe. Ott a falon több üres lyuk tátong, mivel az 'mberek elhagyták a hajót. Még volt pár kapszula, az egyiket most lőtték ki, a többi még üres volt.
Eközben a csata új fordulatot vett: A Rossz vérek kilőtték a mentőhajót, majd az 'mber hajó leadott pár lövést az ellenségre, de azok egyetlen lövéssel kilőtték az emberi hajót, néhány plazmalövedék meg ide csapódott be. A hajó felső része meg leszakadt a lövések erejétől.
Pár perc múlva kapok egy üzenetet Pengétől, hogy várjam meg a kapszuláknál, hamarosan ő is itt lesz a többiekkel. A belső harc is váratlan fordulatot vett, a fekete ruhás 'mberek legyőzték a Rossz vérűeket, akikkel találkoztunk és most biztos meg akarnak ölni, amiért megint ,,elárultam" őket.
A pisztolyt és a lándzsát készenlétben tartom és ha lőni akarnak, akkor eleresztek pár lövést.

154USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Hétf. Aug. 21, 2017 5:01 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A 'mberek tüzet nyitottak rád, te kénytelen vagy behúzódni az egyik bordázott falrész mögé. Elvétve tudsz kibújni és lőni, minden alkalommal látod, ahogy közelebb jönnek, ők is a bordázott fal adta fedezékeket élvezik ki, miközben egymást fedezik. Már elég közel vannak, hogy egy gránáttal kifüstöljenek. Bár kérdéses, hogy ilyen helyen eldobnának-e egy gránátot. Akárhogy is, az űr közelsége válasz arra, hogy miért nem használják a komolyabb lőfegyvereket, hiszen senkinek sem lenne jó, ha az űr kiszippantana mindenkit.

Jellegzetes cserregést hallasz a hátad mögül, majd egy plazmalövedéket látsz elrepülni, ami egyenesen egy fedezékbe igyekvő embert kap telibe. Hátranézel és két predatort veszel észre kibontakozni az álcájukból, illetve még jóval mögülük ott van Penge. Az egyik ragadozót több találat is éri, az ostoba nem számított ennyi fegyveresre. A másik int feléd, hogy a mentőkapszla felé gyere, ő addig fedez. Valóban, a szilárd magvas és néhány lézer fegyver hangja megritkul, ahogy a yautja plazmát lő feléjük.

155USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Vas. Szept. 03, 2017 11:39 pm

Basil'isk

Basil'isk

Be kellett húzódni egy bordázott fal mögé mert az 'mberek ahogy megérkeztek, egyből tüzet is nyitottak. Párszor kinézek és lövök egyet a plazmafegyverrel, minden egyes lövésemnél látom, hogy az ellenség közelebb jön a búvóhelyemhez, de azért ők is ilyen bordázott részek mögé bújnak ill. fedezik egymást.
Pár pillanat múlva meghallom a yautjákra jellemző cserregést és egy plazmalövedéket látok elrepülni, ami telibe kapja az egyik 'mbert aki fedezékbe akart vonulni. Gyorsan hátranézek és két vadászt látok az álcából kibontakozni. Penge is velük van.
Az egyik vadászt több találat is éri viszont a másik int nekem, hogy menjek az egyik üres mentőkapszulába, ő addig fedezni fog. Mit tehettem volna mást, olyan gyorsan kezdek a kapszula felé futni, amilyen gyorsan csak tudok, a vadász lőni kezd az 'mberekre, pár fegyver a tűzharc közben el is hallgat ami jó jel. Bemászok a kapszulába és megvárom, amíg a többiek is bemásznak majd irány az űr.

156USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Szomb. Szept. 09, 2017 11:42 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Takarásból takarásra haladsz, elvétve csapódik be a közeledben egy-két lövedék. Eléred a kapszulát, ahol Penge áll. A másik predator előredőlve fekszik a földön. A hátán csupán egyetlen seb látszik, de az nagyon. A plazmalövedék, ami megölte annyiban kegyes volt, hogy az ereket összeforrasztotta, így nem ázik minden vérben.

Penge nem habozik, gyorsan a szűk kabinban van, ugyan 'mberekre tervezték, de még te is beférsz. Mindeközben a puha húsúak lövedékei is megszaporodnak, lézer és szilárd magvas skulók repkednek és csapódik be a falakba.

157USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Vas. Szept. 10, 2017 12:17 am

Basil'isk

Basil'isk

Egyre csak futok a kapszula felé, de közben minden fal mögé, nehogy annyi lőtt sebet kapjak, hogy az eddig szerzett sérüléseim felszakadjanak még jobban.
Végül elérem a kapszulát, Penge ott áll a bejárat előtt, a másik pred meg arccal előre a földön hever. A hátán egy hatalmas seb tátong, viszont vér nem folyik.
Eközben Penge gyorsan bemegy a kapszulába, tudtam hogy rám vár, mert nélkülem nem menne el. Ugyanis egy igen értékes alkarpanel van nálam, ami elég segítség lehet ama fagyos bolygó megtalálásához, amit nemrég még a sisakban láttam.
Az 'mberek folyamatosan tüzelnek, néhány lövés engem is ér, de egy részük csak súrolt, a másik részük meg néhány helyen sebesített meg. Bemászok én is a kapszulába és megpróbálom azt kilőni az űrbe, de először lezárom a zsilipet, ami a kapszulát összeköti a hajó biztos halált jelentő folyosójával.
~ Ez a hajó már használhatatlan! ~ mondom magamban ~ Sőt ezek az 'mberek nem tudják, bármelyik pillanatban megsemmisülhet. A gép-emberrel nem itt fogom megvívni a végső csatát, hanem egy másik hajón vagy bolygón. A panel jelenleg biztonságban van, csak innen kell kijutnunk. ~
Miközben magamban filozok, a lövések egyre hangosabbak, már-már a közeli falat érik a lövedékek.

158USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Hatalmas mancsoddal ráütsz a zsilip záró gombjára, ami engedelmesen lezáródik. Alig marad időd leülni az egyik székbe, mert Penge már kilőtte a kapszulát. Esélyetek sincs magatokat hevederrel a székbe ülni, túl kicsik, no meg így is kellett néhány karfát kitépni, hogy elférjetek. Az út során többször is majdnem kizuhantok az ülésekből, hiába is kapaszkodtok erősen. Végül kijuttok az űrronccsal teleszórt területről, egy utolsó pillantást vethetsz a humán hajóra, ahol küzdöttél. Nyugodtnak kellene lenned, ám egyetlen apró dolog ezt elrontja: a Firenzéről néhány kapszula lövődött ki. Pontosan kettő a ti utatokat követi, míg a maradék az űrben marad. Utóbbiak bizonyára a tengerészgyalogosok, akik egy új hajóra várnak, előbbiek meg... lehetnek zsoldosok, yautják (akár rossz vérek is), no meg talán a kiborg és társai.

Beléptek az atmoszférába. Penge a tákolmányt egy hegy felé vezeti. A magaslat körül egy tó és dzsungel fekszik.

- Amint talajt érünk, ketté kell válnunk, a rossz vérek követnek. Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de az alkarpanelt át kell adnod, a sebeid elég komolyak és ha harcra kerülne a sor, nembiztos, hogy élve jönnél ki belőle. Mindketten tudjuk, hogy mennyire fontos ez az ereklye. A hegytetőre kell majd jutnunk, oda érkeznek a társaink.

159USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Szomb. Aug. 04, 2018 7:48 pm

Basil'isk

Basil'isk

Rácsapok egy gombra, ami (ha jól hiszem) a zsilip zárógombja, jól is hittem, mert a zsilip azonnal lezáródott. Leülnöm már nem volt időm, mert Penge gyorsan kilőtte a kapszulát, ami a legközelebbi bolygó felé tartott. Persze az út elég kényelmetlen volt, ezért szinte szét kellett verni belül a kapszulát, hogy valahogy el tudjunk férni. Ja és még két kapszula is minket követ, amik a humán hajóból lövődtek ki. Persze több kapszula is kilövődött, de azok inkább a hajó környékén keringtek vagy szétrobbantak...

Az atmoszférába belépve Penge egy hegy felé irányítja a kapszulát, majd mondani kezdi, hogy amint földet értünk kétfelé kell válnunk, mert a rossz vérek követnek minket. A panelt át kell adnom neki és majd a hegyen találkozunk, mert a társaink is oda mennek.

Bólintok felé jelezve, hogy megértettem. Átadom neki a panelt, majd várom hogy a kapszula földet érjen. Még én sem tudom, hogy hova fog csapódni: A vízbe? Az dzsungel fái közé? Vagy éppen neki a hegynek?
Ha a vízbe csapódik, akkor ki tudunk úszni és gyorsan el tudok látni magamon pár sebet, de ha harcra kerül a sor, akkor biztos meg fogok halni. Ha szépen leszáll a dzsungel fái között, akkor ugyanúgy el tudom látni azt a néhány sebet (esetleg ilyenkor történne az, hogy elromlik az irányítás vagy elfogy az energia és a fák közé csapódnánk vagy egyenesen neki a hegynek és azonnal meghalunk a robbanástól). Nem szabad ilyenekre gondolnom.

Kigondoltam, hogy mi lesz, ha földet értünk és elláttam magam (már amennyire lehet): a dzsungelen keresztül teszek egy kerülőt és úgy fel a hegyre, ahol Penge és atársai fognak várni.

160USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Szomb. Aug. 04, 2018 11:28 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A kapszula az utolsó pillanatban beindítja a fékezőrakétákat, majd az utolsó szakaszon egy ernyő nyílik. Így "landoltok" a dzsungelben, ahol több fát döntötök ki. Nem kellemes bent lenni, de nem szereztek sérülést, legalábbis ha pár felületi sebet nem számítunk, amik a karcolás kategóriában vannak. Penge nem habozik, azonnal kereket old, be sem várva téged. Te ellátod a sebeidet és kezdetét veheti az utolsó megpróbáltatás, a magaslat tetejére jutni.

A növénytakaró elég sűrű, de tisztább pontokon az égre pillantva láthatod, hogy a két kapszula is talajt ért nem messze tőled. Nem lehetsz abban a tudatban, hogy egyedül vagy, a hegység lábánál neszekre leszel figyelmes. Nem lehetnek mezei puha húsúak, ami azt jelenti, hogy vagy profik, vagy ők is yautják. Hátad mögött a magaslat, amire egyenlőre könnyű a felkapaszkodás, pár szikla fedezéket nyújthat, míg előtted a zöld pokol, ahová bevetheted magad.

Időközben az égen egy yautja kisebb gép jelenik meg, nem feléd tart, hanem máshova. A jelzésekből ítélve ez echte a rossz vérek hajója.

161USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Vas. Aug. 05, 2018 12:23 am

Basil'isk

Basil'isk

Sikeresen landoltunk a dzsungelben, hála a kapszula berendezésének. Penge szinte pár másodperc alatt eltűnt a helyszínről ~Lehet, hogy a hegy felé megy?~
Gyorsan szétnézek a terepen, több fa is kidőlt a landolás következtében, így a rossz vérek vagy az 'mberek könnyen tudhatják, hogy itt landoltunk. Ellátom a sebeimet és bevetem magam a dzsungelbe.
Sűrű, szinte áthatolhatatlan növényzeten kellett átvágnom magamat, de út közben felfedeztem néhány tisztább részt, ahol nem volt olyan magas a növényzet, mint a dzsungel nagy részén. Ezen helyek egy részére nem mentem ki, mert attól tartottam, hogy ott egy rossz vér vagy egy álcázott 'mber vár rám és pár sorozattal vagy egy jól irányzott plazmalövedékkel kivégez. De ilyenekre most nem szabad gondolni, a hegy tetejére kell feljutni!
Kimegyek az egyik tiszta területre, ott felnézek az égre és észre veszem a minket követő két kapszulát, amint földet ér a közelben. Nem vártam, gyorsan a hegy felé vettem az irányt. Nem vagyok egyedül, ezt jól tudom.
A hegység lábáig elértem, a hegy a hátam mögött van, amire fel kell másznom és találkoznom kell a többiekkel. Persze hangokra lettem figyelmes ~Mintha követtek volna?~. Nem tudom mik lehetnek, de minden bizonnyal ártani akarnak. Mindhárom látásmódban megvizsgálom a környéket, majd az egyik közeli szikla felé futok és ammögül fogom figyelni, hogy ki vagy mi fog errefelé jönni. Ha csak egy helyi állat, akkor rendben tudom folytatni az utat, de ha a gép-ember vagy a társai, vagy kemény húsúak vagy pedig rossz vérek, akkor ügyesen kell haladnom a cél felé a sziklák rejtekében.
Eközben egy kisebb yautja űrhajó jelenik meg aminek a jelzéséből kiderül, hogy rossz vér hajó. Szerencsére nem felém jön, ami jó, mert nem kell velük is foglalkoznom az ismeretlen követővel/követőkkel együtt.

162USS Firenze - Page 6 Empty Re: USS Firenze Vas. Aug. 05, 2018 12:42 am

Johny Borgia

Johny Borgia

A sűrű növénytakaróból egy predator alakja bontakozik ki, majd még több, összesen három vadász. Az élükön lévő vezető nem mutatja agresszió jelét, bár a két társa készen áll, hogy neked essen.
- Bail'isk, az ősi istenekre ajánlom, hogy nálad legyen az ereklye! - bődül el, fittyet hányva a veszélyre lépked hozzád két testőre társaságában. Egyáltalán nem tűnnek a Sötét klán harcosainak, ők lennének, akik téged mentettek volna ki?

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [6 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.