Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
USS Firenze - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
USS Firenze - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
USS Firenze - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
USS Firenze - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
USS Firenze - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
USS Firenze - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
USS Firenze - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
USS Firenze - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
USS Firenze - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
USS Firenze - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

USS Firenze

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [4 / 6 oldal]

91USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Vas. Ápr. 02, 2017 8:50 am

Vash

Vash
Vash örömmel tapasztalta, hogy az emberek felismerték annak ellenére, hogy nem volt rajta semmi felszerelés, mint mikor találkozott a puha húsúakkal először. A hármas elindult hát a kinyílt ajtón át egy sötét folyosón. Ahogy haladtak előre, egyre csak bűzösebb és bűzösebb lett, valamint a xenok által jól ismert nyálka is feltűnt. Mikor végre kiértek a sötét folyosóról egy terembe, ahol felgyúltak a fények, nem túl kedvező látvány fogadta őket : egy keltető terembe sétáltak bele, sok tojással és még több csontvázzal. A helyzet már így sem volt kedvező, de ez csak rosszabb lett : a tojások kezdtek kinyílni. A yautja gyorsan fel kapott két viszonylag olyan csontot, amiket elbír törni a combján, majd sikerült úgy ketté törnie őket, hogy késre hasonlító csont darabok lettek. A két embernek adott egy-egy darabot, magának meg tartotta a másik kettőt, így készen álltak a kis arc támadókra, ameddig tudnak.

92USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Vas. Ápr. 02, 2017 2:23 pm

Basil'isk

Basil'isk
Pár percre ismét elragadott a sötétség, de nem haltam meg. A fájdalmat továbbra is éreztem. Újra kinyitom a szemem és alaposan szemügyre veszem azt a valakit vagy valamit, ami húz a padlón, egy kemény húsú volt az, épp a fészekbe akar engem hurcolni, hogy keltetőt csináljon belőlem. Fegyvereimből csak a csuklópenge maradt meg, szép. Igaz ez a kemény húsú csak egy szimpla drone volt.
Megpróbálok nem a fájdalomra gondolni és csuklópengémmel lefejteni lábamról a karját, majd minden erőmmel egy gyilkos támadást bevinni. Ha sikerül megölnöm, akkor a fejét elrakom a többi trófeámhoz és visszamegyek a fegyvereimért a folyosón, ellátom a sebeimet, aztán tovább  folytatom az utamat a hajón.

93USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 05, 2017 5:52 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Szépen lefejteni a kezeit a csuklópengéiddel. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy levágod a lény kezeit. A kemény húsú felvisít, ahogy kezei a padlóra hullanak, persze a fém nem saválló, így olvadni kezd. A lény ösztönszerűen magadelé kapja karjait, mintha megnézné, hová lettek a kezei. Mire felocsúdna, addigra te valahogy talpra kecmeregsz és támadópózt veszel fel, mintha egy tánclépést kezdenél meg, úgy indulsz meg. A halál és pusztítás tánca ez, amit ketten ropnak: a vadász és a préda, de ki melyik? A sebeid miatt nem vagy a helyzet magaslatán, a xeno kitér a csapásod elől, négy lábra helyezkedett volna, ám mivel elülső kezei levágva vannak, ezért eldől, idő, mire felkel, de addig is a farkával próbál hárítani.

//nem írtad le, hogy hogyan akartál végezni a lénnyel, hol akartál végzetes csapást okozni, emiatt hárított a xeno//


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

94USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Csüt. Ápr. 06, 2017 3:11 pm

Basil'isk

Basil'isk
Sikerült is levágnom a kemény húsú kezeit, amaz felvisít, ahogy kezei a padlóra esnek és a belőlük áradó sav marni kezdi a fémet, így az olvadni kezd.
Maga elé kapja a kezeit, csak ennyit látok, mert most azzal vagyok elfoglalva, hogy talpra álljak. Végül sikerült is talpra állnom és felveszem a támadópozíciót. Megindulok a savvérű felé, de sérüléseim miatt nem vagyok egészen a helyzet magaslatán és a kemény húsú kitér a támadás elől és megpróbált négy lábra helyezkedni, de csonka kezei miatt ez nem jött össze neki és csak eldőlt.
Farkával próbál hárítani, míg felkecmereg ~ Itt az alakalom! Öld meg és menny tovább! ~ A lény farokcsapásait kivédve egyre közelebb kerülök hozzá és megpróbálom leszúrni, de továbbra is arra ügyelek, hogy ne csapjon meg a farkával.

95USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Pént. Ápr. 07, 2017 12:11 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Vash //elnézést, nem vettem észre, hogy írtál//

A rögtönzött fegyverek többet érnek, mint a semmi, bár ez azért hullagyalázásnak minősül a puha húsúak sorában, ahogy nálatok is, nem illik megbecsteleníti az elhunytakat, akárki, vagy akármi is volt a csontok gazdája. Ez legyen a legkisebb gond. Az egyik tojásból visítva ugrik elő az arctámadó, te pedig lecsapnád, ám a karodra kapaszkodik meg, a farka erősen fog téged, már-már csontot törne. Mindeközben kezd nyílni egy másik tojás, ami kihasználja eme kellemetlenséget. A 'mberek sem tudnának segíteni, egyetlen arctámadó van a közelükben, ami a falra fut fel, hogy onnan ugorjon le, ám a két katona folyamatosan mozog, nem akarnak bébi keltető lenni, no meg nem bíznak magukban, hogy csontokkal ölhetnének, ők maximum gyalogsági ásót, vagy harci kést forgattak, csontokat nem, pláne nem xenok ellen.

Basil'isk

Hárítasz pár elkeseredett csapást, majd lesújt a csuklópenge a nyak tájékon, amit felhúzol a fejhez és száj tájékon húzod ki. A xeno teste elernyed, kettévágott "arcából" sav kezd előtörni, hogy feleméssze a padlót. Győzelem? Igen. Egyedül vagy? Kétséges, hiszen neszeket kezdel hallani, téveszthetetlenül is alienek lesznek. A dicsőségre vágyók nem futnának meg, a végsőkig harcolnának, hogy tetteikről meséljenek, ám ki szedhetné dalba a te történetedet? Az alienek, vagy a puha húsúak?

A vércseppek elvezetnek téged a felszereléseidért. Egy lépcsőházban kerülsz, két szintet kéne lemenni, ám az egyik szintnél egy nyíl van, melyet a "Híd" szó követ, bármit is jelentsen ez a szó. A felszereléseid szintje meg erős zsilipajtóval lenne elzárva, bár valakik betörtek ide, egy hacker készülék van a szkennereknél. Bizonyára azok a nem túl barátságos fegyveresek jöhettek erre. Igen, ez biztos, mert pár xeno tetem van itt, amiket valakik kilyuggattak.

//elteheted a trófeát, bár így időt vesztenél//


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

96USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Vas. Ápr. 09, 2017 12:47 am

Basil'isk

Basil'isk
Kihárítom a farokcsapásokat és lesújtok a kemény húsúra, nyaktájon találtam el és a csuklópengét felhúzom a lény fejéig majd kihúzom szájtájékon. A lény elpusztult, de sajnos nem volt időm a fejét levágni és azt eltenni. A kemény húsú kettévágott pofájából sav kezd folyni, mi szétolvasztja a padlót. Hirtelen neszeket hallok, kemény húsúak tartanak felém. Jelenleg csak a csuklópengém van meg, de ha visszamegyek a folyosón, akkor fel tudom venni a többi fegyveremet is. A folyosón haladva követem a vércseppeket amik elvezettek a felszerelésemhez. Elérek egy lépcsőházba ahonnan két szintet kéne lemennem, hogy fegyvereimet vissza tudjam szerezni, persze egy pillanatig elidőzött a tekintetem egy nyílon, amin ez a felirat volt olvasható: Híd.
Arra van utam eredeti célja, de nekem először a fegyvereimet kell megtalálnom, így még egy szintet lejjebb megyek míg el nem érek egy zsilipajtóhoz amit valaki vagy valami feltört, hiszen az ajtó melletti konzolba egy műszer volt erősítve, amit lehet, hogy hacker-eszközként használtak.
~ Biztos azok a fegyveresek jöhettek ide, akik meglőttek. ~ gondoltam, majd jobban megnézem a helyet. Igen, biztos ők jöttek le ide, mert egy szétlőtt xeno tetem van a padlón.
~ Most mi legyen? Ha bemegyek, akkor biztos a benn lévő 'mberek megölnek, hiszen eléggé legyengültem a sebeimtől. Vagy mehetnék a Híd felé is, de akkor megkockáztatom, hogy a kemény húsúak időközben megölhetnek. ~
Végül is arra jutottam, hogy bemegyek a zsilipbe, gyorsan visszaveszem a felszerelésemet és a Híd felé veszem az irányt. Lehet, hogy nincs bent senki és a fegyveresek továbbálltak.

97USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Kedd Ápr. 11, 2017 1:40 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Elértük a bezáródó ajtót és Gus is át tudott bújni az utolsó pillanatban a smartgun feláldozásával. Kifújjuk magunkat, majd biccentek Gusnak. A fegyverét elvesztette, de legalább túlélte.
– Hát, az egyenes megvolt. Szóval ha a következőnél balra fordulunk, akkor elvileg elérünk egy liftet. Nekem se tetszik, de mi mást csinálhatnánk?
Ha nem ellenkeznek, akkor elindulok a következő elágazáshoz, miközben a plafont és a padlót pásztázom, szellőzőket, mellkasrobbantókat vagy arctámadókat keresve, utóbbi kettőt egy-egy sörétes lövéssel intézem el, ha feltűnnek. Amennyiben gond nélkül elérjük a liftet, megnyomom a C raktárt jelölő gombot és remélem, hogy jó döntés volt követni az ismeretlen utasításait.

98USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 12, 2017 12:32 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Basil'isk

A fegyvereid ott vannak, ahol hagytad őket, Meg persze van két alien tetem, illetve egy ember, no meg a humánok lőfegyverei. Ezek szerint ők sem úszták meg az egészet. Az elzárt ajó mögötti predator felszerelések elég csábítóak, hiszen van ott olyan csomag, amivel elláthatnád meggyötört tested. Csupán az ajtót kell feltépned, vagy beírni egy négyjegyű kódot, de gyorsabb a betörés, mint végigpróbálni egy rakat kombinációt.

Gordon

Ellenség nem mutatkozik, a liftet is gond nélkül éritek el és eljuttok a raktárba ami... lángol. A füst nem jó a tüdőnek, a látási viszony is hagy kívánni valót. A lámpák fénye csupán pislákol, de a lángok legalább világítanak helyettük. Mi okozhatta mindezt? Akárki is a vétkes, néhol alien tetemeket látni, egyeseket normál skulóval szedtek le, míg van olyan, amit mintha plazmával intéztek volna el. A közelben fegyverek ugatnak fel, amire válaszul pár alien ordít fel.

Egy emberi test mellett léptek el, fekete páncélt és sisakot visel, szív tájékon valaki pengékkel döfte át. Aztán a konténer roncsok közül valami nagy jön elő. Nem normál alien, ez bizony egy praetorian, aminek bal karja hiányzik. A bestia mellett három xeno (két drone és egy runner) tűnik fel.


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

99USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 12, 2017 12:00 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Elértük a raktárt, ahol rögtön meg lehetett állapítani, hogy sok minden történhetett az utóbbi időben. A raktár nagy része lángol, az egészet ellepte a füst, egy-két idegen hullája is hevert itt-ott. Elővettem egy kendőt, bevizeztem a kulacsomból és az arcom elé tettem, hogy a füst ellen védve legyek valamennyire, majd jeleztem a társaimnak, hogy tegyenek ugyanígy. Beljebb nyomulva felfedeztük, hogy az egyik holttest nem xeno volt, hanem valamiféle fekete páncélos ember. Miközben a hullát vizsgáltuk, valami megmozdult a szobában, majd elő is rontott három sima alien, meg egy praetorian. A kendőt elengedve két kézre fogom a sörétest és megeresztek egy gránátot egyenesen a kis csapat közepébe. Ha a praetorian túléli, akkor hagyom, hogy Yuki elintézze a HK-val, ha meg valamelyik másik éli túl, akkor abba beleeresztek néhány sörétet.

100USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 12, 2017 2:36 pm

Basil'isk

Basil'isk
Fegyvereimet megtaláltam, ott voltak, ahol hagytam őket, meg persze két kemény húsú és egy 'mber tetem is volt a ott, na meg lőfegyverek. Ezeket a fegyvereseket itt elkapták, de az egyelőre rejtély, hogy a többi 'mber teste hová tűnhetett.
Bejutni egész könnyű volt a helyiségbe, hiszen csak be kellett törnöm. Nemigazán akartam azzal a ketyerével foglalkozni és több számkombinációt kipróbálni, hogy az ajtó kinyíljon. Egyszerűen csak betörtem, már amennyire tudtam.
Odabent több predator felszerelés is volt. Fegyvereim nálam vannak, de kell nekem egy kis idő és a megfelelő készülék, hogy kiszedjem magamból azt a töltényt, mely majdnem a vesztemet okozta és hogy ellássam a sebeimet.

101USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 12, 2017 4:35 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Gordon

A gránát nem okozott különösebb kárt a praetorianban, ám az egyik kísérőjében igen. Az össztüzetek rendet vág, ám a praetorian állta a sarat, Nem törődik, hogy Yuki fegyvere nagy lyukakat üt a testén, aztán... eldől. A lendülete vitte kicsit előre. Ki vitte be a halálos lövést? Az, aki hátulról lőtt bele. Az egész ott hibádzik, hogy ti szemből lőttétek, nem hátulról.

- Késtek, pedig az emberiség elitjétől elvárom, hogy időben jelenjenek meg. - erre a praetoriant megölő alak jelenik meg, először két kék szemlencse jelenik meg az eltorzított hang mellett, majd kivehetővé válik egy fekete ruhás, alak, akinek arcát valami gázmaszk védi. Kezében egy HK 875 van, a csövéből még füst szállingózik. - Gondolom nem maguk tették ezt. - ezzel a halott emberre mutat. Mindeközben újabb alakok jelennek meg, a lemészárolt fegyveres társai, nem szegeznek rátok fegyvert, ez jó jel.

Basil'isk

A laborban nem egyetlen yautja felszerelése volt. Ami azt illeti itt van a Helene 215-ről elrabolt társaid néhány felszerelése. A talált elsősegélycsomaggal ellátod magad, ami enyhén szólva fájdalmas. A fájdalom azért van, hogy emlékeztessen hibáidra, hogy többé ne kövesd el őket, legalábbis ezt szokták mondani. Azonban akad egy alkarpanel, ami ősinek tűnik, külön helyen van és alapos vizsgálatnak vetették alá.


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

102USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 12, 2017 6:10 pm

Basil'isk

Basil'isk
Odabent a laborban nem csak az elsősegélycsomagot, hanem a Helene 215-ről elrabolt társaim felszerelését is sikerült megtalálnom. Az elsősegélycsomagból előveszek egy csipeszt, belenyomom a mellkasomba és kiszedem a golyót, de ez annyira fájdalmas eljárás volt, hogy felüvöltöttem. Ez emlékeztetni fog arra, hogy több hibát ne kövessek el a vadászataim során.
Miután a sebeimet elláttam, indulnék a Híd felé, de megakad a szemem egy alkarpanelen, ősi, külön helyen van és több vizsgálatnak vetették alá.
~ Biztos hasznát tudom venni, ha megszerzem ~ gondoltam és megpróbáltam bejutni oda, ahol az az ősi alkarpanel van. Ha megszereztem, akkor irány a híd, ahol le tudom adni a jelzést a klánomnak.

103USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 12, 2017 7:30 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A két drone-t, meg a runnert gyorsan lemészároltuk, de a praetorian valahogy kibírta Yuki 20 milisét is, amiből az következik, hogy Yuki nem célzott valami kielégítően, de valaki hátulról végül leszedte a nagydarab alient, majd elő is lépett furcsa ruházatában a lövés leadója. Ő lehet, aki idehívott minket. Megszólalt torzított hangján. Még hogy időben... mintha nem lett volna útközben semmi dolgunk. Miközben beszélt, további emberek jelentek meg körülöttünk.
– Lát a kezünkben kardot? – kérdeztem miután befejezte – Inkább mondja meg, hogy mit akar ezzel az istenverte hajóval!
Természetesen nem szeretném, hogy az emberei kilyuggassanak, de már szeretném végre befejezni ezt a rohadt küldetést. Nem vagyok hozzászokva, hogy EXO nélkül mászkáljak egy szűkös űrhajón, amit bármikor szétmarhat a sav, miközben alien zombik támadnak rám és űrkalózok mondják meg, hogy mit csináljak.

104USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 12, 2017 11:35 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Basil'isk

Az alkarpanel csupán egy üveg mögött volt, a puha húsúak gépi karokkal mozgatták, vizsgáltál, neked meg nincs időd precíz mozdulatokat tenni, hogy kiszedd, jó az is, ha a csuklópenge áttöri az üveget. Az alkarpanel a tiéd, amint megérinted... felold és a sisakodban lejátszódik a viselője utolsó percei. Minimum több ezer éves lehet a felvétel, legalábbis abból ítélve, hogy egy-egy vadászatnál a 'mberek még köveket és botokat szorongatnak. Ami téged érdekel, az egy bolygó, amin idegenek vannak... rengetegen, minimum milliók, a fekete testek elárasztják a földet, mintha az egész hely mozgó fekete testekből állna. Aztán valami történik, a yautja néhány katonai predator kíséretében egy platformon van, valami ősi épületen. Az objektum megrázkódik és az idegen technológia életre kell, a távolban van pár oszlop, roppant nagy méretűek, nem yautja keze emelte, valami más faj. Aztán elkezd... havazni? Igen, a hó nagyban hull és a talaj eljegesedik, mármint hihetetlenül, a semmiből tűnnek fel jégtömbök és a fekete áradat eltűnik.

A következő képen azt látod, ahogy a yautják egy hajón vannak, a bolygó egy jéggolyóvá vált, rajta több milliárd xenoval. A következő képek már zavarosak, egy sor más-más predator szemszögéből látod a dolgokat, akik az idő folyamán hordozták eme tárgyat. Az utolsó előtti alak maga Dachande, az utolsó vadász pedig egy elit rangú fajtársad, aki veled volt a Blioron és a Helene 215-ön. Majd csend, a visszajátszás leáll és a panelből egy hologram tűnik fel, egy csillagtérkép, rajta a bolygó helyével. Egyértelmű, hogy ez nagyon fontos, nem kerülhet rossz kezekbe, mert ha a Killers klán ráteszi a mancsát, akkor milliárdos xeno sereget tud felállítani

A híd elérése gond nélkül ment, itt használatba veheted a hajó rendszerét, behatolsz és miközben egy sor információt töltesz le (mint például térkép, rakomány, stb), lehetőséged van üzenni a legközelebbi predator hajónak, rajtad áll mi van benne

Gordon

- Ebben egyetértünk, nem szabad most időz pazarolnunk. Azonnal a hídra kell mennünk, hogy lezárjuk a dokkokat, a csempészek nem juthatnak innen ki! - mióta lett ő a vezér? Jó kérdés, bár nem tétovázik, futásnak ered, a társai követik és ha nem akartok ittmaradni, akkor jobb, ha követitek. - Ez a hajó csak álca, Zemph professzor, a korábbi megbízóm alien és predator kísérleteket folytat itt. Specialitása az infectoid néven ismert förmedvény, az űr zombik. A gond az, hogy csempészek érkeztek, akiket valaki felbérelt, miattuk tört ki a káosz és szaladgálnak itt alienek. - mindezt már egy lépcsőnél mondta, tovább nem beszél, kezével int, hogy csend legyen, elértétek a célterületet.

A látvány lehangoló, a csempészek tetemei vannak itt, páran az ajtót akarták feltörni, ami ugyan sikerült, de a xenok lecsaptak. Egy másik csapat csempész teteme még friss (ahogy pár xenoé is), de nem is ez a különös, hanem hogy van itt zöld vér és egy feltépett ajtó. Az egyik idegent mintha primitív fegyverekkel ölték meg, míg néhányat mintha plazma ölt volna le.


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

105USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Csüt. Ápr. 13, 2017 11:59 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Valami csempészekről beszélt, akik nem juthatnak ki, majd futásnak eredt. Jó célpontnak tűnt a folyosó közepén. Egy rövid sorozat és mindet elintézhettük volna, de végül felülkerekedett a kíváncsiságom és utánaeredtem. Futás közben elmondta, hogy valamilyen professzor kísérletezett itt és csinálta ezeket a zombiszerű fertőzött embereket, míg ide nem jöttek a csempészek. Épp fel akartam tenni a kérdéseimet, amikor csendre intett mindenkit. Elértünk a következő helyiségbe, ami tele volt csempész és xeno holttestekkel.
– Hát, úgy látom a csempészekkel nem lesz gond, hacsak nem egy egész szakasznyi jött belőlük. – Jobban körbenézve meglátom a zöld vért, meg a plazmanyomokat. – Egyértelmű, hogy itt egy predator járt nemrég... Na, merre tovább?

106USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Pént. Ápr. 14, 2017 2:08 pm

Basil'isk

Basil'isk
Egész könnyű elvenni azt az alkarpanelt, hiszen egy üveg mögött volt, az 'mberek karokkal vizsgálgatták, amikor jöhettek a kemény húsúak. Betöröm az üveget és elveszem az alkarpanelt, amint megérintettem a műszer feloldott és a sisakban bekapcsolt a visszajátszó rendszer.

Először egy nagyon régi felvétel jön be, 'mberek kövekkel meg botokkal a kezükben. De nem ez érdekelt a legjobban, hanem a másik felvétel, amin egy bolygó van, azon meg kemény húsúak. Vagy több millió van belőlük, több fekete test mozdul egyszerre. Aztán azt látom, hogy a yautja, aki viselte ezt a panelt, egy platformon áll, néhány katonai predator kíséretével, egy ősi építményen. Az megrászkódik és a számukra idegen technológia életre kel, megjelenik néhány oszlop, amit nem yautják emeltek, majd elkezd... havazni.
Havazik és a talaj eljegesedik, majd jégtömbök tűnnek fel a semmiből és a fekete testek eltűnnek.
A következő felvételen a yautják egy hajón vannak és a bolygó egy hatalmas jéggolyóvá változott, rajta több millió xenoval. A többi felvétel meg elég zavaros volt, mert több predator is hordta ezt a panelt és az ő vadászataikat is láthattam.
Majd az utolsó előtti felvételen egy yautja, Dachande jelenik meg. Az utolsó felvételen meg az egyik társam van, aki velem volt a Blioron és a Helene 215-ön. A felvétel megáll és ismét a laborban vagyok, a panelből előtűnik egy hologram, egy csillagtérkép volt rajta a bolygó pontos helyével.

~ Nem szabad hagyni, hogy ez a panel a Killers klán vagy egyéb Rossz vér klánok kezébe kerüljön, mert akkor elmennek arra a bolygóra és hatalmas kemény húsú sereggel fognak minket legyőzni.
Az alkarpanel már az enyém volt, de nem véglegesen. Ha idehívom a többieket, akkor át kell majd adnom a klánvezérnek, aki biztos helyre fogja vinni. De most a hidat kell megtalálnom.
Felmegyek arra a szintre, ahol a tábla volt és végig megyek a folyosón. Végre elértem a hajó hídját. Behatolok a hajó rendszerébe letöltöm és elküldöm a szükséges adatokat az egyik predator hajónak (térkép, rakomány, fekete doboz felvétele...) csak olyan információkat küldök el a klánomnak, amik hasznosak lehetnek.

107USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Pént. Ápr. 14, 2017 7:43 pm

Vash

Vash
A yautja számára a szituáció nem lett túl kellemes : egy arctámadó lefoglalja a karját, és nyílóban egy újabb tojás. A humánok segítségét nem tudja kérni, hisz ők mozgásban vannak a többi, várható arctámadó ellen. Két lehetősége lett Vash-nak: az egyik, hogy átszúrja azt a kezét, amivel fogja az arctámadót, ám azzal a lény savas vére a keze elvesztését okozza. A másik opció: a még szabad lévő kezével, egy gyors mozdulattal leszúrja a nyílóban lévő tojás "lakóját", ám itt is a sav a kockázat. A beavatott a második opció mellett döntött. Villám gyors mozdulattal bele döfött a tojásba, ezzel ki iktatva leendő támadóját. Ezzel a mozdulattal sajnos elvesztette "fegyverét", de legalább az élete tovább tart, igaz a másik karján még rajta az arctámadó.


// Nagyon sajnálom a késést Sad //

108USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szomb. Ápr. 15, 2017 12:01 am

Johny Borgia

Johny Borgia
GorDon

- A vérnyomok eltérőek, különböző helyre vezetnek, az egyik arra vezet. - ezzel a maszk képű arra mutat, amerre pár plazmával kilőtt xeno teteme van, a jelek szerint a predatort húzták, tehát az idegenek elkapták. - A másik irány meg a lépcsőházba vissza, egy köpésre vagyunk a hídtól, lehetséges, hogy oda ment. - azzal rámutat arra az irányba, amerről jöttetek. - Maguk menjenek a hídra, a vadász bár sérült, de még harcképes, én elkövettem azt a fiaskót, hogy bíztam benne, önök ne tegyék.

Így történt az, hogy kettéváltatok, a lépcsőházba értek, felmentek egy szintet és már a híd bejáratánál tartanátok, mikor megszólal a headsetetek. - ...métlem, itt Dodenburg,
ha hallanak minket, azonnal jelezzenek hol tartózkodnak, mert átszállunk, ismétlem átszállunk!
Ez remek hír, jó 30 CMC-s fogja elárasztani ezt az istenverte hajót, a csempészeknek és idegeneknek esélye sem lesz. Bár, kérdéses, hogy ti éltek-e addig. Valami van bent a hídon, a neszekből ítéltek erre, no meg a mozgásérzékelőn egy pont kezdett mozogni.

Vash

A tojásban lévő csontkéz soha nem fog előtörni, bár a sav hamar eltüntette "fegyvered". Hirtelen robbanás történik, az ajtó, ahol jöttetek szabaddá válik és a maradék pár katona és egy yautja tűnik fel. Fegyvereik vannak és nem haboznak segíteni rajtatok, a puha húsúak lövedékei szép rendet vágnak, ám a predator váll-lövege még nagyobb pusztítást okoz. A karodon lévő arctámadó hirtelen elereszt és mintha hívnák, úgy ered a predator felé, aki játszi könnyedséggel lövi cafatokra.

Nem kell mondani, mind elindultok a kijárat felé, visszatértetek a kínzóhelyedre. Az arctámadók vagy elpusztultak, vagy nem mernek követni. - Hosszú Penge, gondolom a felszerelésed kellene, kövess ifjú harcos!

Nem mintha lenne választásod, csupán egy bakuubot kapsz, meg egy tőrt, így sietsz Hosszú Penge nyomában, az emberek meg a ti nyomotokban. Nem ütköztök ellenállásba, a felszerelésed egy teremben vannak, ahol ki tudja hány faj fegyverei és felszerelései vannak. Mindössze három irányított warrior és két rossz vér ifjonc állja utatokat. Hosszú Penge nem habozik és váll-lövegével lyukat üt az egyik xeno fejébe. Ideje revansot venni a kínzásodért.

Basil'isk

Gond nélkül elküldöd az adatokat. Már csak várnod kell és addig életben maradni. Meglepő, hogy szinte azonnal reagál egy hajó, ez talán szerencse, hogy egész véletlenül a közelben van egy yautja hajó, cirka 10-15 perc és itt lesz. Hogy most mit kellene csinálnod? Semmi dolgod, csak várni kell, ez nem lesz egyszerű menet, hiszen a lépcsőház felől lábak dobogását hallod, cirka négy puha húsú lehet az. Csempészek? Lehet, a gép ember és csatlósai? Az is megeshet. Számodra egyszerű az egész, ami a hajón van és mozog, az célpont, már nincsen szövetségesed a gép-ember képében.


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

109USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szomb. Ápr. 15, 2017 12:17 am

Basil'isk

Basil'isk
Sikerült kapcsolatot létesíteni az egyik yautja hajóval, ez jó jel. Cirka 10-15 perc és ideér, nincs más dolgom mint rájuk várni, de ez nem lesz egyszerű.
A távolból lépteket hallok, kb. 4 'mber lehetett és a lépcsőház felől jönnek a híd felé. Lehet, hogy azok a már megfertőzött emberek, vagy a fegyveresek egy újabb csapata, vagy a gép ember csatlósai, de az is lehet, hogy azok az emberek azok, akiket le kell foglalnom valahogy? Nem tudhatom. De ha tényleg az utóbbiak, akkor megpróbálhatok velük valahogy kapcsolatot létesíteni és a gép ember ellen fordítani őket.
Nem tudok hová menni, így az egyetlen esélyem az, hogy bekapcsolom az álcázót, a bejárat melletti falhoz simulok, majd megvárom hogy bejöjjenek. Ha ez megtörtént, kikapcsolom az álcázást és megpróbálom nem megtámadni őket. Nem vagyok szövetségese annak a gép embernek, de ha azok az emberek nem az ő csatlósai, akkor minden rendben fog menni. De ha átpártoltak hozzá, akkor ők is a trófeafalamat gazdagítják.

110USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szomb. Ápr. 15, 2017 12:50 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A csuklyás alak elmondta, hogy a kétfelé vezető vérnyom miatt szét kéne válnunk és ha találkozunk a predatorral, ne bízzunk benne. Nem tudom, mitől lett a maszkos, meg a predator ellenségek, de míg egyik sem ad okot arra, hogy megbízzak benne, inkább pártatlan maradok. Felértünk a híd szintjére, amikor megszólalt a rádió.
– Dodenburg, ha veszi az adást: itt Gordon Rogers, a hídon vagyunk! Vigyázzanak, ez a hajó tele van élettel; alienek, valamiféle fertőzött zombiszerű lények, predatorok, meg két csoportnyi ember. Legyenek óvatosak… és vigyázzanak a burkolaton lévő lyukakkal. – ezután a többiekhez intézem a szavaimat – Rendben, odabent van valami, valószínűleg a predator. Ha hiszünk a maszkosnak, sérült, vagyis nem kihívás négyünk számára, de az az alak azt mondta nem bízik benne és én kíváncsi vagyok, miért, úgyhogy szerintem próbáljuk meg valahogy kiszedni belőle, hogy mit tud. Ha bármilyen, egyértelmű támadószándékot mutat, akkor elintézhetjük, de inkább próbáljuk meg elfogni, ha úgy gondoljátok, hogy támad. Addig is figyeljetek a legkisebb fodrozódásra is a levegőben.
Ezután kinyitom az ajtót és belépek. Ha feltűnik a predator, enyhén leeresztem a sörétest, hogy a csöve a lábára nézzen, majd odaszólok.
– Ha értesz bármit abból, amit mondok: beszélni szeretnénk.

111USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Kedd Ápr. 18, 2017 11:39 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Dodenburg vette az adást, a segítség hamarosan megérkezik. A raj behatol a hídra, ahol senki sem fogadja őket. Az ablakok révén lehet látni, hogy a CMC-s hajó a közeletekbe ért és az átszálló hidak kapcsolódtak a Firenzére. A predator ellenben sehol... vagyis sehol sem volt, mert mellettetek jelent meg. Nem mutat támadó szándékot, ti sem.

Az a kínos helyzet állt elő, hogy próbálnátok egymással beszélni, de nem értitek egymás nyelvét, Basil'isk azt sem meri megkockáztatni, hogy üdvözli a katonákat egy vállra tett kézrándítással. Ha meglenne az android feje! Mintha a fej a híd előtt lebegne el, úgy nézel ki és meglepődsz. No nem a szintetikus feje lett meg, hanem megérkezett a segítséged, egy predator hajó tűnik fel.

Mind látjátok ezt, ahogy azt is, hogy hamarosan még egy predator hajó jelenik meg. Kisebb gépek vállnak le róluk, néhány a Firenzére tart, a többi meg... egymás ellen küzd.


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

112USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 19, 2017 12:02 am

Basil'isk

Basil'isk
Az 'mberek belépnek a hídra, de engem nem látnak. Eddig rendben is vagyunk. Már csak meg kell értetnem magamat velük. Az egyik 'mber mond valamit a másiknak kettőnek, majd mond még valamit. Lehet, hogy hozzám beszélt, nem tudhatom, mert nem értem, hogy mit beszél.
Kikapcsolom az álcázást, de nem mutatok semmi támadószándékot. Ők sem mutatnak semmit. Megpróbálnánk beszélni, valahogy megérteni egymást, de sehogy sem sikerül. Még azt sem merem megkockáztatni, hogy üdvözöljem őket, mert még nem tudom, hogy kinek az oldalán állnak.
~ Ha meglenne annak a szintetikusnak a feje, akkor meg tudnám magamat értetni a fegyveresekkel. De mivel nincs meg, így csak hiábavaló próbálkozás lenne. ~ gondoltam.
Mintha az android feje lebegett el az ablak előtt, úgy nézek abba az irányba, de nem a szintetikus feje lett meg, hanem megérkeztek a többiek. De ekkor egy nem várt dolog történt, egy másik predator hajó is felbukkant az ablak előtt. Kisebb gépek vállnak le róla, meg hát a társaim hajójáról is és elindulnak felénk. Némelyik meg egymás ellen küzd.
- Az egyik Rossz vér  klán is itt van. - mondom magam elé, az emberek persze ebből csak kerregést hallanának, mert nem értik, mit mondok. Hátranézek a folyosó felé és várom az 'mberek reakcióját.

113USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 19, 2017 11:00 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A predator nem bizonyult ellenségesnek, de egymás megértésével gondok adódtak, elvégre egyikünk se tudott predatorul. Egy-két sikertelen próbálkozás után feltűnt, hogy valamit néz kint, majd megfordulva megláttam, ahogy két predator hajó jelenik meg, és kezd el egymás ellen harconi.
– Na ne már! Csak mi nem kaptunk meghívót erre a bulira? – kérdezem költőien, majd újra bekapcsolom a rádiót – Dodenburg, társaságunk van! A hídon találkoztam egy predatorral, aki viszont nem támadott meg és talán többet tudhatnánk meg tőle, ha kihallgatnánk, arról, hogy mi történt itt. Most pedig megérkezett két ismeretlen, predatornak tűnő hajó és egymásra tüzelnek! Mit tegyünk, őrnagy? Evakuálunk?
Eközben jelzek társaimnak, hogy tartsák szemmel a predatort, miközben én az űrcsatát figyelem, hátha beáll bármi változás.

114USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Szer. Ápr. 19, 2017 10:33 pm

Vash

Vash
Miután Vash végzett célpontjával, kifogyott az ötletből, hogyan tovább. Ekkor hirtelen ahonnan jöttek, onnan robbanás tör elő, majd pár ember, és egy yautja jött be, akik kimentik őket a gondból. A csapat vissza indult azon a folyosón és szobán, amin jöttek. A yautja elárulta nevét: Hosszú Penge. Vash kapott fajtársától bakuubot, meg egy tört. A csapat ahhoz a teremhez tart, ahol Vash felszerelése van, ám a terem előtt három sav vérű, és két rossz vér ifjonc van. A megmentő yautja (Hosszú Penge), az egyik xeno fejét könnyedén semmisíti meg váll-lövegével. Vash nem habozott, a löveg találata után, teljes erőből fejbe dobja az egyik rossz vért, majd így szólt fajtársához:
- Végezzünk a maradékkal!- fejezte be határozottan mondandóját Vash, majd neki indult a maradék "őrnek".

115USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Csüt. Ápr. 20, 2017 8:01 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az őrnagy nem válaszol, érthető, hiszen a a CMC-s hajót eltalálja pár lövedék. A kommunikációs csatornának lőttek. A tengerészgyalogság hajója leválik a Firenzéről, fene tudja hány katona jött át és mennyien nem. Az űrcsata káprázatos, bár a rossz vér hajó egyedül van, ám erősebb a pajzsa és a lövegei is. Mindeközben az első predator átszálló hajók megérkeztek, a Firenze belerázkódik, tudomásul adva, hogy most már nem csak egy rákpofa van a fedélzeten. Mennyire jó, rossz vérek, normál yautják, csempészek, zsoldosok, CMC-sek, infectoidok, alienek... ez kész tébolyda.

Basil'isk szerencsére nem szenved abban, hogy nem tud semmit a társairól, egy Anu'd nevű klánvezér lép veled kapcsolatba az Éjvadász klánból. Nem valami tartalmas csevejt ad elő, a szavai abban merülnek ki, hogy sisakot NEM szabad a Killers klán kezére adni és AZONNAL el kell hagynod a hajót. Az alkarpaneledből hirtelen egy hologram vetül ki, a Firenze az, rajta jelölve egy pont. Ide kell jönnöd, hogy kimentsenek.

Vash

A tengerészgyalogosok tüzet zúdítanak az ellenségre, neked csupán egy alien jutott. Nem volt valami nagyon nagy ellenfél, egyetlen csapással elválasztottad a nyakát és a fejét. A harc zajai elülnek, az ellenség halott, így megkeresheted a felszerelésedet. A CMC-s sorstársaid előbb lelnek rá a saját cuccaikra mint te. Nos, most hogy előkerült a giff amulett is, már szót tudsz velük érteni.

Hosszú Penge nem vár sokáig, egy "Kiút arra!" felkiáltással elindul, ti meg ha nem akartok lemaradni, követitek. Akadálymentes útnak bizonyult az egész, így értek el egy kisebb átszállóhajót, amit furcsa mód senki sem védett. Elhagyjátok a hajót és szemetek elé tárul egy űrcsata, rossz vérek, normál predatorok és a 'mberek küzdenek egy nagyobb hajó körül. Nem a fajtársaitok anyahajója felé mentek, hanem a felirat alapján USS Firenze névre hallgató, kissé megtépázott puha húsú hajóra.


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

116USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Pént. Ápr. 21, 2017 12:13 am

Basil'isk

Basil'isk
A Rossz vér hajó és a klánhajó továbbra is harcol egymással, bár a Rossz véreknek erős pajzsuk és lövegük van.
Én és az 'mberek nézzük a csatát, az egyik 'mber mond valamit, majd egy Anu'd nevű klánvezér lép velem kapcsolatba az Éjvadászoktól. Nem volt olyan hosszú a mondandója, de annyiban kimerül, hogy a sisakot nem szabad, hogy a Killer klán megkaparintsa és hogy azonnal el kell hagynom a hajót.
Az alkarpanelen megjelenik egy hologram, rajta a hajóval, amin jelenleg vagyok és egy megjelölt hellyel, ahova mennem kell, hogy ki tudjanak menekíteni a többiek.
Nem tudom, hogy az 'mberek látták-e vagy sem, de ez nekik is valamennyire jó jelnek tűnhet. Vagy mégsem, a hajójuk nemrég vált le innen és nincs segítségük.
~ Itt az idő egy újabb ideiglenes szövetségnek köztünk, Vadászok és a puha húsú 'mberek közt. Nekik is menekülniük kell, nekem is ezt kell tennem. A gép-ember is biztos menekül. Annál jobb, végre le tudom vadászni.
Az 'mbereknek intek, hogy kövessenek, hiszen már a fajtársaik nem segíthetnek rajtuk. A legjobb az, hogy velem vannak, így a gép-embert és csapatát, valamint a betolakodó Rossz véreket is le tudjuk győzni, de csak akkor, ha azok tényleg behatoltak a hajóba...

117USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Pént. Ápr. 21, 2017 12:42 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Válasz nem érkezik, ugyanis a hajónkat eltalálják és az kénytelen leválni, de más érdembeli változás nem áll be az űrcsatában. Visszapillantva a predatorra észrevettem, ahogy egy hologram jelent meg a karjánál, a hajót ábrázolva, majd intett egyet a predator.
– Szerintem azt akarja, hogy kövessük.
Eszembe jutott, hogy talán csapda is lehet, de ezt inkább elvetettem.
– Hát gondolom, minden jobb, mint itt álldogálni és várni a halált, elvégre még ha át is jutott néhány a mieinkből, nem hiszem, hogy mi leszünk számukra az elsődleges prioritás. – mondom a többieknek, majd elindulok a predator után – De azért óvatosan. Nem tudjuk, hogy a többi predator nem-e forrófejűbb újdonsült társunknál.

118USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Kedd Ápr. 25, 2017 1:57 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Gordonék követik Basil'isket. Legalábbis próbálnak vele lépést tartani, a predator többször is kénytelen megállni, hogy bevárja szövetségeseit. Nem ütköztök ellenállásba, aztán elértek egy folyosó kereszteződést. Valami nagyon nem stimmel itt, talán a pár halott alien, vagy a lenyakazott két tengerészgyalogos. Előbbieket normál emberi skulók lyuggatták ki, utóbbiakat meg plazma lövedékek. A xenok nem szokványosok, a hajón ilyennel még nem találkoztatok, tehát nem innen származik. Gordon számára ismerősök a Ryushiról, szóval ő már tudja, hogy a Killers klán van itt.

A közelben impulzus karabélyok kelnek életre, amire a válasz egy váll-löveg lövése. Tehát megvan a rossz vér, aki emberekre támadt, na hogy ezek a zsoldosok, a kalózok, az infectoidok, vagy a tengerészgyalogosok az jó kérdés. Számít ez nektek? Igazából minden ami mozog, azt meg kell ölni, ami meg nem mozog... abba is lőni, hogy biztosra menjetek.


_________________
USS Firenze - Page 4 3827486564USS Firenze - Page 4 3702841940USS Firenze - Page 4 2196059390
USS Firenze - Page 4 3768365694USS Firenze - Page 4 1660501373USS Firenze - Page 4 3935029224

119USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Kedd Ápr. 25, 2017 5:34 pm

Basil'isk

Basil'isk
Az 'mberek követnek, de néha-néha lemaradnak, így mindig be kellett őket várnom. Több percig nem ütközünk semmiféle ellenállásba míg el nem értünk egy folyosó kereszteződését.
Volt ott néhány elpusztult kemény húsú és néhány lefejezett 'mber. Az egyik csoportot lelőtték normál humán lövedékkel, viszont a másik csoporttal predator plazma végzett. Persze a kemény húsúak nem voltak olyanok, amikkel itt találkoztam, tehát nem innen származtak.
~ A francba! A Killers klán feljutott a hajóra és a sisakot keresik az alkarpanellel együtt!
A közelben hirtelen felüvöltenek az 'mberek fegyverei melyre egy predator váll-lövegének lövése válaszol. ~ Szóval a Rossz vér ott van az egyik folyosó szakaszban. ~ mondom magamban miközben PredTech módra váltok.
Viszont nem tudjuk, hogy kik lőnek, de ez most nem számít. A feladatra kell összpontosítani: kijutni a hajóról. Ha találkozunk valamivel vagy valakivel, akkor azt meg kell ölnünk, de ha az illető már halott, akkor maximum pár golyót kell belelőni vagy esetleg leszúrni. Biztos ami biztos.
Megnézem gyorsan a hologramot, pár forduló a kijáratig, de sajnos arra kell menni, amerről a lövések jönnek. A lándzsát előveszem és elindulok a lövések felé. Pár 'mber és egy vadász egy Rossz vér számára már elég nagy rizikó, főleg ha annak a vadásznak van energiafegyvere és az 'mberek egyikének van egy golyószórója.

120USS Firenze - Page 4 Empty Re: USS Firenze on Pént. Ápr. 28, 2017 3:57 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Egy kereszteződéshez érve tengerészgyalogos és újfajta alien holttesteket találtunk. Bámészkodásunkat különböző lövések szakították meg. A durrogás közepette továbbindultunk a predator után. Amennyiben tengerészekkel találkozunk, odakiáltok nekik, hogy én is CMC-s vagyok, majd azonosítom magam és szólok nekik, hogy ne lőjenek a predatorra, mert csak ő tudja közülünk a kiutat erről a hajóról. Ha pedig mással találkozunk, arra elkezdek lőni a sörétesemmel, hacsak a predator nem jelez, hogy az ő társaival találkoztunk össze. Eközben tovább próbálkozok a néhány percenként a rádióval, hátha el tudom rajta érni a többi csapatot és ha elérem őket, megkérdezem, hol vannak és ajánlok egy félúton való találkozást, amit a predatornak is jelzek.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.