Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Hiddenlight EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hiddenlight EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hiddenlight EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hiddenlight EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hiddenlight EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hiddenlight EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hiddenlight EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hiddenlight EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hiddenlight EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hiddenlight EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (60 fő) Csüt. Ápr. 25, 2024 12:55 am-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

 » Helyszínek » Űr » Hiddenlight

Hiddenlight

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Hiddenlight Empty Hiddenlight Csüt. Szept. 06, 2018 9:24 pm

W.B.

W.B.

Titkos csempész, kalóz, fejvadász és más ICC által „üldözött” egyének gyülekezőhelye. Legalábbis azoké, akik megkapják a koordinátákat. Több egymáshoz rögzített űrhajóból álló űrállomás időnként új helyre költözik. Akik nem érdemesek rá, azok nem kapják meg az új koordinátákat. Méretes „űrállomás” saját piaccal rendelkezik, három kocsma is van az eltérő ízlésűeknek. Biztonságért az „Admirálisnak” becézett tulajdonos emberei felelnek.

2Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Csüt. Szept. 06, 2018 9:28 pm

W.B.

W.B.

Előzmény

Alig lehetett észrevenni, hogy a hajó megérkezett valahova. Csak mikor a feketék mindenki fejére zsákot húztak és sorban valamerre tereltek benneteket. Zsákon keresztül is érezni lehetett, hogy valamelyest megváltozik a levegő. Majd megint változik. Ismét. Újra. Mindig más illatok. Végül megint monoton konzerv levegő. Igaz a te fejeden lévő burgonyás zsák ad kicsit földes-krumplis aromát ehhez.
Mikor a zsákok lekerültek a fejekről, mindenki egy külön kis cellában találta magát. Pontosabban ketrecben. Padló is rács. Ilyen ketrecekben állatokat tartanak, az ürülék és vizelet átmegy a padló rácsok közt, így a jószág nem áll a saját végtermékében. Persze ketrecekben van egy fémlemez ágynak. Van akinek fele akkora jutott, mint neked.

3Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Kedd Szept. 11, 2018 6:41 am

Nathan T. Drake

Nathan T. Drake

Mindenki nagyon izgatott lett amikor a kényszer szabadságunk a végéhez ért. Nem volt semmi zavargás. Jól elláttak minket. Mindenki nyugodtan ment amerre mondták, szinte magunk raktuk a fejünkre a zsákot.
Nem igazán tudtunk kivenni sokat a zsák miatt de azt tudtuk mikor az új hajóra értünk. Mikor megálltunk már erősen érzetem hogy aggodalmaim valóra vállnak és a kalózok nem igazán fognak minket jól tartani.
Az emberek felháborodottan kiáltozni kezdtek mikor meglátták az új szállásunkat. Ez már sokkal jobban hasonlított arra amiben voltunk. Fogságban.

4Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Szer. Szept. 12, 2018 7:54 pm

W.B.

W.B.

Egy szakadt, foltozott M3-as páncélt viselő ember jött be raktárba, ahol ketrecekbe zárva vagytok.
- Csendet már! Ne kelljen sallert osztanunk! Nem jó nektek, nem jó a váltságdíjnak. Majd mindenki elmondja kit lehet értesíteni, hogy lehet érte fizetni. Addig csendet! Amúgy is az emberségesebb tömlöcben azok az izék vannak... – Ezzel elment.
Pár perc elteltével egyik katona sikerrel kinyitotta a ketrecének zárát egy fémszilánkkal. Majd kicsit tanácstalanul tekint körbe. Végül a fémpöcköt Nathannek adjak, ő pedig halkan elhagyja a termet. Senki nem szólalt meg. Aaron csak biccentet. Talán nem is olyan messze megtudja szerezni a kulcsokat, így az egyesével való zárpöckölődés nem kellene. De addig is, jobb nincs.

5Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Csüt. Szept. 13, 2018 5:30 pm

Nathan T. Drake

Nathan T. Drake

Fogva tartóink egyike, elmagyarázta az alapokat. Kussolj és nem lesz baj. A rövid ismertető után tovább is ment. Pár percet sem töltöttünk őrök nélkül az egyikünk máris kinyitotta a cellája zárját.
Furcsa volt a viselkedése de mentségére szóljon hogy, nekem adta a fém szilánkot amivel olyan gyorsan kinyitotta a zárat. Aaron őrmester közben felém biccentett és jelzett hogy a közelében vannak a kulcsok is. Nem akarom az egészet a véletlenre bízni. Amíg Aaron próbálkozik elérni a kulcsokat én a szárat próbálom feltörni. Ha sikerül utánna Aaronnak adom a kulcsokat és közösen kiengedjük a többieket. Persze a lehető legnagyobb csendben.

6Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Vas. Szept. 16, 2018 6:09 pm

W.B.

W.B.

Aaron ketrece mikor kinyílt mindenki a kijárat fele kapta a fejét. Heves kutyaugatás és egy „kurva anyátok” hallatszódik. Ajtóban egy doberman jelent meg kissé erőltetetten szegecses nyakörvben. Neked és Aaronnak rontott volna a kutya, ha a többiek nem keltenének nagy zajt. A kutya egyik majd másik irányba ugat és mar a ketrecekben lévő emberek felé.
- Tudjátok a dolgotokat. – Mondja Aaron. Rá csap enyhén a válladra, hogy kövesd.
Trehányan karbantartott raktár, így szellőző rácsát csak le kellet emelni. Lehajolva el lehet férni a szellőző járatban. Rács vissza tétele után azon múlik minden, hogy a többiek jól kamuznak-e, hogy csak ennyien voltak eleve, illetve, hogy a kalózok voltak-e elég hülyék, hogy nem számoltak meg titeket.
Néhány kanyarral később megálltatok. Jó lenne tudni, hogy mi merre, hogyan. Aaron előre gondolt, így elvben pont úgy kanyarodtatok, hogy raktár mellet vagytok, esetleg egy másik helyiség van még útközben. Ahogy kiderült, igen. Egy másik nem túl kellemes szagú raktárba vezet a legközelebbi kijárat, meg a bűz mellé vaksötétség társul.

7Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Hétf. Szept. 17, 2018 12:20 pm

Nathan T. Drake

Nathan T. Drake

Sikerült aaront kiszabadítani, sajnos a többieket már nem, mert felfigyeltek ránk. Egy hatalmas kutya jelent meg ugatva de szerencsére a többiek elterelték a figyelmét, így gyorsan eltudtunk tűnni a szellőzőben. Pár perc kúszás után egy büdös és sötét szobába lyukadtunk ki. Egy pillanatra eszembe jutottak az idekerülésünk előzményei.
Próbálunk Aaronnal tovább haladni a sötétben, tapogatózva óvatosan haladva előre.

8Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Pént. Szept. 21, 2018 12:01 pm

W.B.

W.B.

Aaronba beleütköztél. Ajtó megvan, csak éppen egy rácsvédi. Aaron kitapogatta az ajtónyitót és a lámpakapcsolók helyét és felkapcsolta a lámpákat. Lehet nem kellet volna. Elve az is kész csoda, hogy egy alvó csíkos hiénába sem sikerült felbotlanotok, meg talán az, hogy nem ébredtek fel. Eddig. A rács pedig a nagy ajtókerethez van hegesztve és van rajta egy kisebb kapu, ami elegánsan csak egy lakattal van lezárva.
- Legalább nem xenok. – Aaron csak ennyit mondott halkan, mire az ébredező hiénák csipás-kómás szemmel rátok néznek.

9Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Kedd Szept. 25, 2018 5:24 am

Nathan T. Drake

Nathan T. Drake

Nem kelett sokáig tapogatóznunk a sötétben. Aaron megtalálta a kapcsolót. A kattanás után fény borította be a szobát, felfedve előttünk a körülöttünk pihenő hiénákat. Fene tudja mekkora esély volt rá hogy botorkálás közben egyiket sem sikerült felébresztenünk, most viszont, a lámpa fényére, egytől egyig elkezdték nyitogatni a szemüket.
Egy szemvillanás erejéig megfagyott bennem a vér is. Át futott a fejemen miféle kellemetlen halál lehet ha apró darabokra tép egy falka éhes hiéna. Aaron őrmester megállapítására felkapta a fejem. És ahogy tudtam, csendesen de gyorsan megindultam a rácson függő lakat felé, hátha akkora szerencsém lesz vele mint a mi ketrecünk lakatjával. Ha a hiénák támadnának átadom Aaronnak a zárfeltörés gondjait. A hiénák habár veszélyesek de gyávák, a szemétből bármilyen fegyvernek látszó tárgyat ki lehet halászni amivel egy kis ideig távol lehet őket tartani.

10Hiddenlight Empty Re: Hiddenlight Kedd Okt. 02, 2018 2:41 pm

W.B.

W.B.

Olcsó rozsdás bolti lakat. Rozsda ami miatt nehezen akart nyílni, de végül hagyta magát. Hiénák vagy túl álmosak voltak, hogy a bambuláson kívül foglalkozzanak veletek, vagy be vannak tanítva, hogy ember az nem étel. Folyosóra kiérve Aaron lekapcsolta a benti világítást, a szellőző rácsát már nem volt kedve visszatenni. Ehhez át kellet volna menni a hiénák közt. Meg aztán nem volt nehéz levenni, így akár egy hiéna is lepiszkálhatná.
Kis fejbéli térkép nézegetés után elvileges helyes irány meg van a többiek felé. Viszont az sejthető, hogy ott sem csak ölebek lennének az útban. Másik opció az ismeretlen hajó, vagy űrállomás egésze.

// Rajtad áll, hogy szétváltok, együtt mentek és hogy merre. //

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

 » Helyszínek » Űr » Hiddenlight

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.