Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Aurora        - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Aurora        - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Aurora        - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Aurora        - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Aurora        - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Aurora        - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Aurora        - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Aurora        - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Aurora        - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Aurora        - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (60 fő) Csüt. Ápr. 25, 2024 12:55 am-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

 » Helyszínek » Űr » Aurora

Aurora

5 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Go down  Üzenet [3 / 3 oldal]

61Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Vas. Okt. 01, 2017 11:10 am

W.B.

W.B.

Négy lövésből, három találat. Negyedik idegen gyorsan váltott irányt, így elkerülve a lövést. Ezzel viszont métereket vesztett Hicksszel szemben. Észlelte, hogy egy idegen életben maradt, ám azt is hogy lemaradt tőle kissé. Megpördült és néhány precíz lövéssel leterítette.

62Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szomb. Okt. 07, 2017 7:42 pm

George Crysmann

George Crysmann

Eldőlt, hogy ki csalja el a dögöket a hajóról: Hicks. Wolf célba veszi a dögöket, Hicks köveket dob feléjük, hogy rá figyeljenek. Ez sikerült is és a négy idegen megindul Hicks felé.
Négy idegenből három megdöglött, de az egyik épp irányt változtatott, lehet hogy el akart menekülni? Hicks nem tétovázott, a negyedik idegent leterítette.
Az út immár tiszta volt a hajóhoz, már csak be kell menni a szerzett iratokkal és elhúzni erről a bolygóról...

63Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Csüt. Okt. 12, 2017 10:57 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Három strigulát húzhatok be magamnak, imádom távolról kilőni a bogarakat. Közelharcban nincs ellenfelük, milyen kár, hogy ahhoz, hogy engem megtámadjanak, el kellene hozzám jutni élve. Hicks elintézte a negyedik csótányt, így az Aurora csak ránk vár.

- Crysman, szerintem azonnal szálljunk fel és húzzunk innen, nem lenne jó, ha új vendégek érkeznének. Persze gondolom ezt nem kellett mondanom, elég triviális feladat az egész. Remélem megérte a bőrünket kockáztatni a ... akármit is szereztünk meg.

64Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szer. Okt. 18, 2017 4:41 pm

George Crysmann

George Crysmann

- Rendben! - válaszolom Wolfnak és felszólok, hogy idekint minden rendben, nyissák ki a zsilipet. Miután a zsilip kinyílt, bementem rajta és egyből a híd felé vettem az irányt.
Amikor elértem a hídra, leültem a helyemre, lezártam a zsilipet és szóltam mindenkinek, hogy kössék be magukat. Ezután kezdetét vette a felszállás...

//Mostanában nincs sok ötletem, hogy mit írjak, meg sok lett a munkám is. Ezért nem írok olyan gyakran az oldalra.//

65Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szomb. Dec. 16, 2017 5:58 pm

W.B.

W.B.

George nem törődött szinte semmivel. El akart innen húzni, messzire. Egy szárnyas xenomorph nem így gondolta, magasból az egyre gyorsabban emelkedő hajó hídablakának repült. Azzal nem számolt, hogy a gyorsuló hajón megmozdulni sem fog tudni.
- Csak gyorsíts! Míg nem izzik a hajó! Égjen porrá! – Hicks üvölti, majd megelégelve az amúgy szabálytalanul gyors felszállást, kicsatolja magát és amiben lehet abban megkapaszkodva melléd ér. Karjaid közt átnyúlva még ráad egy kis kakaót. A bogár tényleg szénné éget a nagy súrlódástól. A páncélüveget érte némi sav, így a kilátás most már ocsmány, de talán a szokásos űrbéli ártalmaktól még véd. – Most pedig keres mondjuk egy meteort és menj az ellentétes oldalára, takarjon minket a bolygóval. Ha jönne onnan valaki. Valami. Wolf. Hajót át ellenőrizni!

66Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Hétf. Dec. 25, 2017 11:29 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A gépünk kezdett emelkedni a talajtól, a szélvédőnkre egy ocsmány fekete bogár röppent, ami szépen elég az űrbe való utunk során. Kapitányunk végzi a dolgát, valami égitest takarásába igyekszik bújni, nehogy meglássanak minket. Én addig is mehetek a hajót ellenőrizni, nehogy pár csótány köztünk legyen.

A kommunikátorokkal mindenit felhívok, megbizonyosodva arról, hogy nincs-e semmi baj.
- Vannak itt kamerák, ha igen működnek is? - kérdezem.

67Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Jan. 05, 2018 6:02 pm

George Crysmann

George Crysmann

~ Ne törődj semmivel, csak húzz el innen, mielőtt a dögök kinyírnának! Ne törődj... ~ folyamatosan ez a mondat ismétlődött a fejemben, amikor felfelé kezdtem kormányozni a hajót. Pár pillanat múlva egy szárnyas dög nekirepült az üvegnek és megpróbált betörni.
Hicks üvölteni kezdi, hogy gyorsítsak, míg a hajó el nem kezd izzani. Azzal feláll a helyéről és a karomon átnyúlva egyre előrébb kezdi húzni a gyorsítókart, míg az üveg széle narancssárgán nem kezdett izzani. Tudtam, hogy bármelyik pillanatban szénné fog égi ez a rohadék. Még pár másodperc múlva már nem volt sehol sem a dög, ami azt jelentette, hogy szénné égve zuhan vissza a földre. Szerencsére az üveget nem érte sav, ekkor Hicks mondani kezdi, hogy keressek egy meteort (vagy további tárgyakat) és menjek az ellentétes oldalára, hogy takarásban legyünk, ha a bolygóról jönne valaki.
~ Miért jönne bárki is onnan, az a sárgolyó már úgyis kihalt. Maximum ezek a rohadékok jöhetnek, ha meg tudnak lenni levegő nélkül is. ~
Wolf megkérdezi tőlem, hogy vannak e kamerák a hajón.
- Igen, vannak. De lehet, hogy egy pár nem működik mióta kipucolták az egész hajót. - válaszolom Wolfnak - Rá tudok csatlakozni a kamerákra. - azzal megnyomok néhány gombot és a monitoron elkezdtek megjelenni a kamerák képei.

//Már azt hittem, hogy végleg behalt az oldal...//

68Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Vas. Feb. 04, 2018 3:05 pm

W.B.

W.B.

Hajó érzékelői befogtak valamit, ami a bolygóról érkezik. Megállapítani nem lehetett, hogy mi az révén egy jókora bolygó körül keringő meteor takarásába sikerült húzódni.
- Kapcsolj le mindent! Gravitációt, létfenntartást, minden. – Hicks adja az utasítást. Ha nincs áram alatt a hajó, akkor kisebb rá az esély, hogy észreveszik. – Többek meg kapcsoljanak le minden mást, ami nincs hajó rendszerére kötve! Indulás!

69Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Vas. Ápr. 22, 2018 6:30 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Valami követett minket, úgy tűnik valóban foghattunk valamit, mert a nagy semmit költséges lenne őrizni. A hajón lévő összes rendszert kikapcsolják, gravitáció nuku, ráadásul levegőkeringető nélkül a fulladásos halál is közelebb került.

Elindulok szólni a többieknek, hogy teljes csend legyen, ahogy a tengerészgyalogos kiképzés során is tanultuk. Semmi elektronikus dolog nem fog itt bekapcsolva lenni, még egy tablet, vagy holo eszköz sem. Elindulok, bár zéró G-ben nehézkes ez és inkább repülök, mintsem járok. Kezemmel a hajó falait tapogatom ki, már ahol a sötétség nem falt fel mindent.

- Mindent lecsukni, azonnal! - ordítom, miközben a körletek felé lebegek.

70Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Hétf. Ápr. 30, 2018 9:35 am

W.B.

W.B.

A hajó túl közel haladt el. Ami az űrben több tíz kilométert jelent. Így szabad szemmel nem lehetett megállapítani, milyen típus volt az, vagy egyáltalán milyen fajé. Hicks óvatosságra intet mindenkit. Marad mindenki csendben, sötétben, egyre nagyobb hidegben. Hicks valahonnan szerzett egy gyertyát és meggyújtotta ennek a fényében kezdte el olvasni a bolygón talált táskában lévő jegyzetfüzetet. Ráncolta a szemét a geodéta, geológus és mineralógus adatoktól és ama infóktól miket levontak az adatokból. Érdemtelen információk. Bejegyzések végére lapozott. Utolsó fél oldal kézzel írott szövege teljesen más, mint az eddigi. Látszik, hogy gyorsan írták, kapkodva. Hicks összecsukta a füzetet.
- Csak feltűntek az idegenek és megölték őket. Ennyi. Mennyi idő alatt hűl le annyira a hajó, hogy nekünk kényelmetlenné válna?

71Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Május 04, 2018 5:51 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Teljes csend és sötétség. Két kedvenc barátom, ilyenkor nem láthatnak meg, de én ha akarom, akkor lesből lesújthatok az emberiség ellenségeire és újabb lelkeket küldhetek Charon bárkájára. Az üldözőink, bárkik is voltak, elmentek, nem vettek minket észre, vagy legalábbis úgy tesznek.

Káplár társam talált valahonnan egy gyertyát, de hogy honnan, az rejtély, ettől függetlenül legalább van fény, melegítési célokra meg talán előkaparhatnánk egy M240-es lángszórót és élve elégethetnénk Gordont, ezzel nem csak meleg lenne, de csökkentenénk a felesleges katonák számát, ő is jól járna, hiszen nem kell valahol valamikor valamilyen szörnyű halált halnia. Eltekintve eme gondolatmenettől, ami logikus is lenne, hallgatom Hicks dumáját, ami semmitmondó, inkább belemerülök a gondolataimba, ahol Gordont már rég porrá perzseltük és nem fázunk.

Arra a nem nekem szegezett kérdésre, hogy mikor kerülünk fagyhalál közelébe, belepofátlankodok.
- Plusz ott vannak az E.V.A. ruhák, a szkafanderek pár óráig melegen tarthatnának minket. Már ha ezen a teknőn van elég.

72Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Aug. 03, 2018 9:54 pm

W.B.

W.B.

Hicks belelapozott még a jegyzetbe, majd visszatette a táskába. Gyertyafény mellet előkotort egy erősen stilizált csillagtérképet. Milyen retro, csillagtérkép papíron. Hicks a térképet George elé tette és rámutatott egy részére, ahol semmi nincs. Hát igen, 20 éves térkép.
- Most valahol itt vagyunk. 5 fényévre van egy elhagyott kolónia, ott vannak a koordináták. Már akkor elhagyott volt. Szóval oda megyünk. Ha követnek, akkor hiperűrugrás néhányszor cikk-cakkban, de az marad az úticél. Ha így is tudnak követni minket, akkor a kolónia romjai még használhatóak lehetnek. Ha ott vagyunk várunk. Nem történik semmi, akkor tovább megyünk. Hiperűr csak, akkor ha muszáj. Senki nem akar gremlineket látni. Amúgy is kell idő, hogy találjunk nyomot abban, amit elhoztunk, ha van. Biztonság kedvéért lehető leggyorsabban kapcsoljunk vissza mindent és azonnal induljunk.
Terv szerint mindenki a megfelelő kapcsolókhoz menve egyszerre felkapcsolják azt. Persze ezt vaksötétben gravitáció nélkül. Vagyis ha valaki véletlenül megpördül a vaksötétben, akkor nem fogja tudni merre van a fent és a lent. Rendszerek felkapcsolása után kiderült, hogy Gordon nem a padlóhoz simult hozzá, hogy ne koppanjon nagyot. Így nagyot koppant.
Rövidesen a hajó hasította a csillagos eget, persze amit ki lehet belőle hozni, ahhoz mérten. Fő kérdés, hogy valami követi-e a hajót.

73Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szomb. Aug. 04, 2018 7:22 pm

George Crysmann

George Crysmann

- Minden szinten vannak űrruhák a lejárókhoz közel - mondom a Wolf nevű tengerésznek -. Pár óráig melegen tudnak tartani és elég levegő is van bennük. De itt is van néhány sisak a hídon.
Lekapcsolom az energiát, majd a legközelebbi szekrény felé megyek, ahol az űrruhám is van. A kapitány számára külön van fenntartva egy szekrény, de a hídon is vannak sisakok, amik levegővel látják el az itt dolgozókat, ha a hajó esetleg léket kapna.
Felveszem a ruhát, majd visszamegyek a helyemre és a sisakot a fejemre húzom. Kicsivel később Hicks egy térképet kezdett nézni, egy jó 20 éves példányt, mert az egyik szélen nem volt semmi. Arra a helyre kell menni, ahova Hicks mutatott, először azt a helyet mutatta ahol jelenleg voltunk, majd egy kicsit elhúzta az ujját. Tehát arra a helyre kell mennünk.
- Rendben! - mondom - Visszakapcsolom az energiát, az oxigén ellátás két perc múlva vissza fog állni normális értékre.
Miután visszaállt minden a helyes értékre és vissza is kapcsolódott, bekapcsoltam a hiperűr hajtóművet és a Hicks által mutatott hely felé kezdtem el vezetni a hajót.
~Most már csak akkor kell használnom a hiperűrt, amikor kell, de remélem, nem kell olyan sokszor használnom.

//Bocs, hogy ennyi ideig nem voltam, folyamatosan macerált a két gyerek és csak késő este tudtam gép előtt lenni.//

74Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szomb. Aug. 04, 2018 10:53 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Á, a gyerekkorom idéződik fel, sötétség, halvány gyertyaláng, már csak alapos alaki kiképzés hiányzik és a kiképzők, akiknek célja gyilkológépeket neveljenek ki. Szerettem a terepgyakorlatokat, amikor a szabadba vittek ki és mondjuk a cserkelést oktatták, vagy a tájékozódást. A szentimentális emlékezés helyett koncentrálok, Hicks egy csillagtérképet vesz elő. Ki a fene tart ilyet? 2D-s térkép a világűrről, nagyon pontos lehet. A célunk egy noname bolygó elfeledett telepje, hát, remélhetőleg legalább lélegezhető atmoszférája van és a gravitáció is normális, nem kell röpködnünk, vagy ami rosszabb, többszörös G-ben mozogni.

Segítek visszakapcsolni az energiát, bár én amondó vagyok, hogy várjuk be őket, szálljanak át és CQC-ben számoljunk le a zsiványokkal. Jól jönne egy kis adrenalinbomba, de sokkal jobb lenne, ha majd a bolygón ütközünk meg, jó lenne élve elfogni néhányat az üldözők közül vallatás céljából. Már ha ezek tényleg ellenséges ügynökök és nem kalózok, szabadúszók, csürhe.

Leveszem magamról az E.V.A. Suitot és a helyére aggasztom. Rám már nincs szükség, visszavonulok a kabinomba és elkezdek olvasni, vagy fegyvert pucolni, vagy mindkettőt.

75Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szer. Aug. 08, 2018 8:20 pm

W.B.

W.B.

Kezdeti percek múlásával a feszültség is múlni kezdet. Nincs jele annak, hogy követnék a hajót. Különböző érzékelők semmit, még rádiójelet sem fognak. Órák elteltével. Hicks kiadta az ukázt. Lehet pihenni, azután, hogy a hajó át lett vizsgálva. Ő a hídon marad és jegyzeteket bújja. Előre láthatóan egy hét az út. Tehát a hajó szisztematikus átvizsgálása után bőven lesz még idő unatkozni.

76Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szomb. Aug. 11, 2018 8:55 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Vártuk a semmit, időközben jó pár oldalon átrágtam magam, majd a könyvjelzőmet betettem a Gyarmati Háborúk Története c. épületes könyvbe. Erősen érződik rajta, hogy ICC-s írta, mert több helyen torzít, csúsztat, vagy kihagy. Hicks a hídon olvasgatja a papírosokat, nekünk többieknek meg marad a hajó átnézése.

- Valakinek van mozgásérzékelője? A hajó kamerákon belátni a folyosókat? Általában ilyenkor szokott az lenni, hogy valami ocsmányság a hajón van és az unott őröket pillanatok alatt a túlvilágra küldik. - adom véleményemet a többiek tudtára, miközben magamhoz veszem a maroklőfegyveremet és karabélyomat.

77Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Csüt. Aug. 16, 2018 4:32 pm

W.B.

W.B.

Wolf bejárta az egész hajót. Nem talált semmit. Ezért bejárni az egészet, ennyi időt elpazarolni… bár az sem lett volna jó, ha talál „valamit”. Imvól a több napos semmittevés.
Hicks számára elég idő volt átnézni az elhozott dolgokat. Egy talán használható nyomot talált.
Balck Barry egy ellátmányt szállító személy volt, de rendszerint késett pár napot, pár alkalmat kivéve az ellátmány hiányos vagy rosszabb minőségű volt, mint amit kértek. Egy alkalommal viszont hozott pár ritka és drága élelmiszert ingyen, mint bocsánatkérés. Ennek örömére felöntöttek a garat, B.B. pedig kifecsegte részegen, hogy egy kalóztanyán üzletel és mikor nem azt hozta, amit kellet volna, akkor épp nem sikerült jól az üzlet. Csapat nem mondta meg B.B.-nek, mikor kijózanodott, hogy elfecsegtet a titkát. Későbbre tartogatták. Tény, nem derült ki az elhozott dolgokból a kalóztanya helye, ellenben a közelben kell lennie, ha a rosszul sikerült üzletek után a megcsappant ellátmányt nem tudta megfelelőn pótolni, hogy ne tűnjön fel a probléma.

Napok elteltek, elhagyatott kolónia már köpésnyire, üldözőknek nincs nyoma. B.B. és a kalóztanya lenne a következő lépés, ha lehetne tudni, hol is vannak. Feltéve ha B.B. nem végezte ama bolygón ahonnan menekültetek.

78Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Aug. 17, 2018 3:15 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Bejártam a hajót, eltekintve pár rágcsálótól, semmit se találtam. Az is érdekes, hogy csak én jártam be ezt a lélekvesztőt, a többiek gondolom azt csináltak, amit eddig.... semmit. A káplár társam talált valami használható nyomot, egy Balck Barry nevű fickó kalózokkal üzérkedett valahol a közelben. Talán tudnak valamit, ami nekünk kell, talán. Akárhogy is, kalózt még nem kaptam a célkeresztembe és nem láttam hogy hasad szét a fejük egy sikeres találat után.

Remélhetőleg nem valami erődített helyre ásták be magukat és a soraikban sem találhatóak meg zsoldosok, vagy ex céges fegyveresek. Amíg ez kiderül, előbb még a kolónia hátra van. Hamarosan odaérünk, feltehetően az üldözőink lemaradtak, rosszabb esetben álcázták magukat, vagy nyomkövető van a gépünkön. Rég megtanultam azt, hogy felesleges aggódnom olyan miatt, ami felett nincs ráhatásom, ha követtek minket? Akkor majd valamikor megütközünk, ha ezt túléljük, akkor a kalózok ölhetnek meg és ez így megy tovább. Bár ha a bajtársaim akkor is a napot fogják lopni, akkor akár fel is akaszthatom magamat a cipőfűzőmmel.

79Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Kedd Aug. 21, 2018 9:45 pm

W.B.

W.B.

Egykori kolóniának otthont adó bolygó már csak pár órára van. Hicks mindenkit összehívott.
Terv az, hogy szét kell nézni a kolónia romjai közt. „Közelben” van a kalóztanya. Tehát ami értékes volt azt elvitték, de hátha hátra maradt valami, ami alapján meg lehetne találni. Vagy ép az elhagyott kolónia lenne eme bűnbarlang. Talán B.B.-re hivatkozva sikerül elhitetni, velük, hogy úgy szintén nem törvényes lapokkal játszotok. Fedősztori, hogy B.B. a megbízót (akinek kiléte titok) megkárosította egy üzlettel és most el kell számolnia. Ha oda adja a pénzt, oké, hanem akkor elszámoltatás lesz. Ti csak a végrehajtók vagytok és tudjátok, hogy a kalóztanyán is tartózkodhat. Aminek a helyéről nem tudtok csupán, de ha üres kézzel tértek vissza, akkor a megbízó kicsit több emberrel állít be.
Persze ha másnak nincs jobb terve. Illetve még nem is biztos, hogy van még valami a kolóniából. Légkörről nem is beszélve. Elég-e egy szűrő maszk, vagy éppenséggel szkafander kell-e.

80Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Aug. 24, 2018 10:50 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Fene tudja mennyi virtuális és valós könyvön rágtam át magamat, miközben saját naplómat is vezettem. Ez van, ha valakinek sok az ideje. Hicks előáll a tervvel, mikor már köpésnyi távra vagyunk a célterülettől.

- És mennyien fogunk verőemberként kimenni? Szimpla ágrólszakadtak leszünk, vagy valami militáns formát nyomokban tartalmazó bagázs? Utóbbi esetben viselhetnénk páncélokat, így ha szar kerül a ventilátorba, akkor lenne rajtunk némi védelem.

81Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Vas. Aug. 26, 2018 10:44 am

W.B.

W.B.

Kolónia két leszállópályája üres. Mármint gyanúsan üres. Néhány szemétdarab van, de látszik, hogy használták. Hajó jöttére ellenben nincs mozgolódás. Wolf és Hicks merészkedtek be a kolóniára légzőmaszkkal. Régi rozoga CM-88B űrhajóval nehéz kiadnia magát az embernek komolyabb pribéknek. Bár páncélt vitetek magatokkal, nem toltátok túl a kiöltözést. Kolónia nincs áram alatt, zsilipek tárva nyitva. Folyosókon az évtizedes szelek által besöpört homok és törmelék kis buckákat alkot. Kivehetőek emberi lábnyomok. Mivel most is fújdogál enyhe szellő, így gyanúsan frissnek tűnnek.
Hangosabb csattanás hallatszódik felsőbb emeletről és valami emberi beszéd. Valószínűleg káromkodás, hogy levert valamit és így már tudjátok, hogy legalább egy valaki van itt.

82Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Vas. Aug. 26, 2018 11:49 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A Noé korabeli hajónk landolt, a két LZ közül az egyiknél. Magamra öltöttem egy páncélt, a BDU-m helyett a CDU-t húzom magamra, Concert Dress Uniform, vagyis terepmintás nadrág, a standard acélbetétes M3-as surranó mellett. A csizmám szárába egy kést tolok be,, hátha jól jön még CQC esetén. A felsőtestemre egy bandás pólót húzok, majd egy fekete bőrdzsekit, nyakamba akasztom a yautja fogat, meg a Ryushin megszerzett vadkanagyart, mely ékesen jelzi, hogy PIG-ből HOG lettem. Ráadásul ezt egy elit katona ellenében értem el, ami nem mindennapi teljesítmény.

A Signal kapitány által készített rejtett pengék ott vannak a dzseki takarása alatt. A hajamat hátulról összegumizom, nem szeretném, ha mondjuk a szemembe lógna tűzharc során. Csupán én és Hicks lépünk a bolygó felszínére, hideg szellő fogad minket, csupán azért nem kapkodunk levegő után, mert légzőmaszkot viselünk. A homlokomra tolva ott a Bimex, míg a W-Y 88-as megtöltve pihen a jobb oldali pisztolytáskában. Az M42C a hátamra vetve, a tartalék tárak a derekamon kapnak helyet, egy repesz és egy EMP gránát társaságában. Jobb félni mint megdögleni alapon vannak ezek nálam, ráadásul remélhetőleg hozzáadnak a külalakomhoz, mely jelenleg egy verőembert kell, hogy imitáljon.

A kolónia kihaltnak tűnik, de csak tűnik. Van itt némi szemét, eldobott konzervek például, amit sanszosan nem x éve dobtak itt el. Az egyik épületbe belépve lábnyomokra leszek figyelmes, valakik jártak itt, bár áram az nincs. A hideg szél már nem ostromol minket, a szél zúgása nem akadályozza a hallást, így kivehető egy felsőbb emeletről valamiféle emberi beszéd. Lehet, hogy nem tudnak rólunk, de elég süketnek kellett lenniük, hogy ne hallják, sőt, ne lássák, ahogy landolunk.

Nem akarok kelepcébe rohanni, lekapom az M42C-t és annak MSS-ével pásztázok körül, ebből megállapíthatom, hogy a célpont milyen pózban van, vár-e ránk, vagy nem is sejti, hogy itt vagyunk. Nem kellene harcot kezdeményezni, de nem is kellene balga módon egy esetleges csapdába sétálnunk. Ha megvagyok az elemzéssel, akkor intek Hicks-nek, hogy nem kellene-e felhívnunk magunkra a figyelmet, jelezve, hogy jöttünk beszélni. Remélhetőleg diplomatikusan megtudjuk oldani az egészet, de ha nem, akkor agresszív véleménycserét fogunk alkalmazni.

83Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Hétf. Aug. 27, 2018 4:57 pm

W.B.

W.B.

Hicks lépcsőkhöz ment. Eső fokra rátette a lábát és felnézett.
- B.B.-t keressük! – Hicks hangos kérdésére nem jött válasz. – Csinálhatjuk szép szó nélkül is. Tehát. B.B.-t keressük! - Válasz persze nem jött. – Mássz fel a másik liftaknában. Hátha hátukba kerülsz.
Pár kereszteződéssel odébb van a másik lépcső és liftakna. Lift lejjebbi szinten van, a földszintről kell az elsőre felmászni, és a -1.-en van a lift. Itt leesni és meghalni művészet lenne. Azért nem árt az óvatosság.

84Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Aug. 31, 2018 12:16 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Hicks nem teketóriázik, bár még így is többet tesz, mint a többi léhűtő, akik a hajón maradtak. Végtére is stratégia fontosságú bent ülni, miközben felesleges a hátunkat védeni, vagy megfigyelés alatt tartani a többi épületet. Üljenek csak, remélem egy ASAT rakétával kilövik a hajónkat és mindenki bent ég el.

Hicks elküld egy bekerítő műveletre, mivel számítok meglepetésekre, ezért kézbe veszem a pisztolytáskámból a 9 mm-est és így haladok a liftaknához. Itt megállok egy kicsit hallgatózni, hátha hallok bizonyos neszeket, ki és belégzést, csizmák kopogását, vagy bármit. Ha tiszta a terep, akkor felmászok.

85Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Kedd Szept. 04, 2018 9:58 am

W.B.

W.B.

Susmorgást lehet hallani, ám nem kivehetőek a szavak. Tehát nem a lift közelében van a feltehetően két ember, vagy egy, de az skizofrén. Fentebbi emeleten sem jobb a helyzet. Leszámítva, hogy nincs homok és törmelék, mit a szél fújt be az alsó szintre. Pontosabban, néhány foltban van homok, melyek bakancstalpról váltak le.
Hangok a lépcső felől jönnek. Fent lévők nem igazán akarhatnak Hicksszel beszélni, de egymás közt valamiről halkan vitatkoznak, bízva, hogy nem fedik fel a kilétüket. Vagy legalábbis még jobban nem fedik fel.

86Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Szept. 07, 2018 8:18 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Két hangot hallok, legalább két személy van itt fent. Nyugodtabb lennék, ha a feladat az eliminálásuk lenne, de hogy élve kellenek, így körülményesebb velük bajlódni.Elindulok a hangok irányába, minél óvatosabban, mint mikor tanultam a cserkelést, bár most nincs rajtam ghille ruha, nincs is terep, amibe beolvadhatnék és az ellenség tudja, hogy itt vagyok. A távcsövest magamhoz tartom, hátha kijelzi hol vannak a célpontok és milyen testhelyzetben várnak rám. Ha nem is látom őket, nem gond, az EMP-t bedobva elég ideig lefoglalhatom őket, hogy CQC-ben a földre küldjem őket pár ütéssel.

87Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Szomb. Szept. 08, 2018 10:36 am

W.B.

W.B.

- Az nem abba való tár te idióta! – Ingerülten suttogja egyik a másiknak.
- De ugyan az a golyó kell bele. – Másik. Egyiken egy BioNat-os kabát, másikon egy WY melegítő. Vagy kidobták ide őket, vagy őrködni dobták őket ki. Mind két esetben az idiótizmus és a tőlük való megszabadulás lehetett az ok. Nem utolsó sorban úgy tűnik, hogy késeken kívül más fegyverük nincs. M41A tár nem fog bele menni M40A light-ba. Még kis is toltak velük mikor itt hagyták őket. Fegyverekhez nincs megfelelő tár…

88Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Szept. 14, 2018 4:25 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Elég közel értem, hogy kihallgathassam a beszélgetésüket. Lőfegyvereket tekintetbe véve analfabéták, meg úgy mindenhez. Nem tűnnek profiknak, vagy csak jól csinálják a maszkirovkát és valójában jól képzett különlegesek. Bedobom közéjük az EMP-t, majd miközben a bénultságtól tehetetlenek, a földre küldöm őket egyben lefegyverezve őket.

89Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Pént. Szept. 21, 2018 11:46 am

W.B.

W.B.

EMP-től mindkét ember földre került. Nem csak ostobák, de még „gyengék” is. Hicks a „robbanás” hangjára feljött.
- Ezt felettébb muszáj volt? Ennyitől eszméletüket is vesztették? – Hicks ez után ama helyiségbe vette az irányt, amit feltehetően lakó résznek használ a két jómadár. – Szedj ki belőlük infót, ha feleszméltek. De ne az előbbi mentalitással.
Rövidesen a két szerencsétlenbe kezd visszatérni az élet. Vagy ennyire semmirekellő girnyók, vagy szimplán azt hiszik, hogy amúgy most másnaposak, ezért nem erőltetik meg magukat.

90Aurora        - Page 3 Empty Re: Aurora Hétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Az ifjú titánok bámulatos fizikai erőnléte kicsapta a biztosítékot. Elrúgom a lőfegyvereket, ártalmatlanítom őket, miközben egy gyors motozást is tartok. Hicks kissé túlzónak tartja a megoldásomat, de kétségtelen, hogy működött. Marad számomra a vallatás, sajnos nem élhetek minden módszerrel, hiszen a két madárnak életben kellene maradnia, talán még fizikai sérülést se okozhatok...

Miután megbizonyosodok róla, hogy fegyvertelenek, biztos távból pisztolyt foguk rájuk.
- Ébresztő! Ha a májzsugor nem vitt el, akkor ez sem fog, halljam kik vagytok, miért vagytok itt és hol vannak a többiek!

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [3 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 » Helyszínek » Űr » Aurora

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.