Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Aurora        - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Aurora        - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Aurora        - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Aurora        - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Aurora        - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Aurora        - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Aurora        - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Aurora        - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Aurora        - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Aurora        - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Űr » Aurora

Aurora

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [2 / 3 oldal]

31Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szer. Ápr. 12, 2017 10:16 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az elkövetkező események gyorsan lementek, fogjuk rá. A hajódat sikerült megtisztítani, mármint az idegen infesztációtól, mert a néhol felperzselt falak és lövésnyomok nem számítanak tiszta dolognak. Öröm az ürömben, hogy a legénységed életben maradt, ahogy az elhurcolt baka is. Semmi bajuk, bár azért 1-2 műtét becsúszott, ami során a kezdetleges embriókat eltávolították. Persze a hajódat pár hónapra karantén alá vonták, illetve utána a jogi hercehurca után kártérítést adtak neked, hiszen nem szándékosan történt eme incidens.

A pénz éppen, hogy elég a károk elhárítására, illetve egyetlen elhunyt legénységi tagod temetésére. Gond nélkül éred el a vörös bolygót, a Marsot, bár ez minden, csak nem vörös, a Föld 2.0 pontosabb név lenne. Itt sikeresen landolhatsz, a rutin ellenőrzés után szabad ember vagy.

//kalandod véget ért, a rövid kalandra kapsz 15 sp-t és 300 $-t, a következő posztod a Marson az űrkikötőnél írd, ott majd a főadmin úr vesz át//


_________________
Aurora        - Page 2 3827486564Aurora        - Page 2 3702841940Aurora        - Page 2 2196059390
Aurora        - Page 2 3768365694Aurora        - Page 2 1660501373Aurora        - Page 2 3935029224

32Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szer. Ápr. 12, 2017 10:44 pm

George Crysmann

George Crysmann
Végül is a hajót sikerült a katonáknak megtisztítaniuk, a legénység túlélte, kivéve Smith, akit előbb kapott el az a dög és meg kellett ölnünk. Meg persze az elhurcolt tengerész is túlélte az esetet.
Persze a bolygóvédelmiseknél becsúszott 1-2 műtét, de örülök, hogy túlélték. A hajót persze pár hónapra karantén alá vonták, míg meg nem bizonyosodtak arról, hogy minden idegent sikerült elintézni. De jött ez a jogi hercehurca és kártérítést is kellett fizetnem, ez az összeg a károk kijavítására és Smith temetésére volt elég.
Most már semmi gond nem volt, hogy elérjem a Marsot. Beállítom a megadott koordinátákat, majd leteszem "a madárkát" az űrkikötőben, itt jött egy rutin ellenőrzés aztán folytathattam tovább a munkámat. De előbb ki kell pihennem ezt a kalandot, melyben majdnem mindenki meghalt.

//Folyt: Űrkikötő//

33Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szomb. Júl. 22, 2017 10:23 am

W.B.

W.B.

Folytatása a Kapcsolatok kalandnak. Mars -> Mars City -> Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás

George:
Hajódhoz érve kellemetlen meglepetés ért. Három latínó várt téged. Egyiknél lánc, másiknál baseballütő. M68 assault shoutgun dobtárral van a harmadiknál. Ahogy csukódott mögötted az ajtó, már nyílt is ki újra. Két gyarmatügyis és négy űrkikötői fegyveres biztonsági, az egyik tengerészgyalogos falhoz tolt, nem erőszakosan, de volt benne erő. Benyomultak, két latínó eldobta a fegyverét, a sörétessel felfegyverzett egyik emberről a másikra szegezte, majd kénytelen volt felfogni, hogy talán kettőt le tud szedni a hat fegyveresből, de a másik négy agyon lövi. Ledobta a fegyvert ő is. Megbilincselve vezették el őket.
Ennyit érnek a kapcsolatok. Hajó ismét a tied, remélhetően véglegesen.

Többiek:
Hicks egy nagy utazótáska társaságában olvas egy újságot és időnként bele szürcsöl a kávéjába. Kezd megfordulni a fejében, hogy senki sem fog jönni. Ellenben akkor a nevéhez hű inkvizíció ropogósra süti őket pár alien imádó szektás mellet.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

34Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szomb. Júl. 22, 2017 1:40 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A tegnapi nap során gondoskodtam a felszerelésről és személyes holmikról. Elindulok a kijelölt hely felé, természetesen nem egyenruhában, hanem a tegnapi göncben. Hicks ott van, egy utazótáskával és éppen olvasgat.

- Gondolom én vagyok az első, remélhetőleg egyben nem is az utolsó. - helyetfoglalok én is, leteszem a saját utazótáskámat, illetve leveszem a gitár tokot.
- Az álca része, alapból úgy nézek ki, mint aki most jött egy Synsound metál koncertről, a gitár tok meg jó ahhoz, hogy nagyobb csúzlikat vihessek. - felelek a bajtársnak, akit bizonyára nem is érdekelt ez az egész.

A gitár tokban az M42C van, hozzá 10 tár, vagyis 60 skuló. A kezeimen a rejtett pengék, míg az utazótáskában egy WY 88 van három tárral.

35Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szer. Júl. 26, 2017 3:23 pm

George Crysmann

George Crysmann
//Előző hsz-emnél tényleg azt írtam, hogy felállok a székből, habár az alatt a pár kör alatt csak álltam. Hát előfordul, hogy néha elírok valamit és úgy teszem közzé.//

Az épületet elhagyva visszatértem az űrkikötőbe, de a hajónál már hárman vártak. Három latin, egyiknél lánc, másiknál baseballütő, a harmadiknál pedig egy dobtáras shotgun. Bár igazából nem tudom, hogy kire vártak, ezért beléptem a hajómba és bezártam az ajtót, de már a három latin is bent volt. Ekkor esett le, hogy engem kerestek. Pár másodperc múlva az ajtó újra kinyílt és két katona valamint négy biztonságis lépett be.
Az egyik katona a falhoz tolt, míg a többiek lefegyverezték és megbilincselve vitték el a latinokat. Örültem, hogy a hajó ismét az enyém, de remélhetőleg véglegesen. Hisz a turániak elintézték ezt az ügyet a BioNattal.
Felmegyek a hídra és ott írok a többieknek egy rövid üzenetet, hogy a múltkori balszerencsés szállítást figyelembe véve, hosszabbított szabadságot kapnak, hogy ki tudják heverni az eseményeket, amik akkor történtek.
Az üzenet elküldése után ránézek az órára majd előkészítem a hajót az indulásra.

36Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Csüt. Aug. 03, 2017 10:16 am

W.B.

W.B.
// Jelenleg nem tudom ki fog még játszani. Gipsznek nem jó a billentyűzete azért nincs. Így jelenleg ne írjuk, ki van itt ilyesmi, később elválik és úgy kezeljük, hogy nem is jött el, ergó ropogósra sült. //

- Najó. Indulás. – Ezzel Hicks lehúzta a maradék kávéját és hóna alá csapta az újságot. Asztalon hagyta a pénzt némi borravalóval.
Fegyvereket és más nem túl civil dolgokat tartalmazó táskákat egy frissen kiürített szemetes konténerbe tettétek. Az automatizált hulladékürítést felügyelő munkás be volt avatva a tervbe, vagy lefizették. Nem tudni, de meg kellet bízni benne. Konténer visszakerül az űrkikötő területére, sőt az Aurora leszállója mellé. Így fegyverek nélkül gond nélkül bejutottatok legális úton és csak a konténerből kellet kiszedni a táskákat, mielőtt felszállnátok a hajóra.
Hicks eligazítást tartott landolás előtt. Elmondta mért vagytok itt. Vagyis van egy általuk Lokinak nevezett szervezet, mely egy idegen fajjal üzletel. Feltehetően ők hozták létre az idegeneket. Olybátűnik, hogy jelenleg a faj maradéka elég aktív és nem ismert a célja, de valószínűleg sok ember lakta bolygón miattuk jelentek meg az idegenek. Diszkréten meg kell tudni, hogy a bolygófelmérő csapat hátterét. Tehát ők e az a Vakond, akire utalást találtatok az admirális papírjai közt. Persze gyakorlatilag a diszkréció hamar elpárolgott landolásnál. Az állomás mellet egy hatalmas kráter éktelenkedik és az egyik eleme az állomásnak benne van. Kráter azután keletkezett, hogy az állomást felhúzták. Leszállópálya túl kicsi a hajónak és kráter közelsége miatt sem túl biztonságos. Bázistól 50 méterre tette le a gépet George, Hicks kérte így. Most már csak az a kérdés, hogy ki jön átkutatni a bázist és ki marad a hajón.
Aurora        - Page 2 20024059_1497699590287316_7233020198585687320_o


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

37Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Vas. Aug. 06, 2017 6:09 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A káplár lehúzta a niggerverejtéket, majd némi pénzt hagyott hátra. Elindultunk, a felszerelést átcsempészve kerültük ki a hatóságokat. A konténerből kiszedem a cuccaimat, így érek az Aurora fedélzetére.

A hajó egy M-osztályú vontatóhajó, Hogy ez a modernizált változat, ahol 10-en valahány fő is elfér, az kérdéses. Hicks eligazítást tartott, ami számomra semmi újjal nem kecsegtetett, talán az a dolog, hogy a mala'kak okolható az Alien-Föld háborúért. Elvben diszkréten kell intézni a missziónkat... nos, jobb lett volna, ha néhány orosz ügynököt, vagy mondjuk a turáni inkvizítorokat is hozzuk, ők 10 perc alatt végeznének, 1 perc vallatás, 9 perc vér és fogfelmosás.

A kutatótelep nem egy nagy durranás, a közelében levő gödör... nagy gödör már annál inkább. A hajónk 50 méterre landolt a helytől, a zsilipajtó feltárul, én pedig azok közé kerülök, akik közelebbről is megismerkedik Vakondékkal. A sznájpör itt marad, a Colt és a WY 88 nálam vannak, meg a pengék.

//az előző kalandban a pengéim megsemmisültek, ám eme kalandba előbb igényeltem őket. Ezt vagy ignoráljuk, vagy mondjuk valamennyi pénzért megfixáltam őket a Marson//

38Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Vas. Aug. 06, 2017 4:37 pm

George Crysmann

George Crysmann
Egy konténer érkezett, amiben lehet, hogy fegyverek vannak, majd nemsokkal később megjöttek az este látott emberek. A konténer ekkorra már fel lett hozva.
Miután mindenki fent volt, pár gombnyomással lezártam a zsilipet és megkezdtem a felszállást. Amikor a hajó már a Mars légkörében volt, betápláltam az adott koordinátákat.

Mindenki megkapta az eligazítást, Hicks részletesen elmondta, hogy mi a feladat...
Nemsokkal később megérkeztünk, de a leszállópálya igen kicsi volt, így 50 méterrel odébb kellett letennem a hajót. Újabb gombnyomás és nyílt is a zsilip, hogy a tengerészek be tudjanak hatolni az épületbe.

De volt még valami, valakinek a hajón kellett maradnia. Mivel én voltam a kapitány, maradtam a hajón addig, amíg a többiek vissza nem érnek.

39Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Kedd Aug. 08, 2017 5:00 pm

W.B.

W.B.
// Most játszunk egy olyat, hogy láttok egy kék csíkot, ez a HP. Szal… ja most kipróbáljuk, milyen ha van életerő. George, elestél és beverted a fejed. -200 HP. Ja hogy csak 100 HP van… peh. //

Hicks nagy tolongást látva így rendelkezett: Wolf és George mennek vele. Ha még van itt valaki a bolygó felmérők közül, akkor talán célszerű lenne, ha a találkánál ott lenne a hajó kapitánya is. Révén álca szerint ő a kapitány a főnök jelenleg, nem Hicks. Szükség esetén Gipsz elő tudja készíteni a gépet felszállásra, George dolga csak annyi, hogy bepattanjon a székbe elinduljon.
Így Hicks, Wolf és George hárman mentek a bázishoz. A talaj laza, kicsit süppedős, levegő homok illatú. Bolygón van oxigén, de őshonos lények nincsenek. Így amit érezni lehet szagokat, az mind ásványok illata, nem rondít bele szinte semmilyen szerve folyamat. Ez idáig. Rothadás bűze. Persze egyetlen bejárati ajtó a kis leszállópadka felől zárva. Ott van még a lakórészleg és a minta raktár közti átkötő folyosó, ám oda bemászni… Ha már kráter fenekén lévő lakórész, a kráter eme laza talajban éktelenkedik. Nem túl bizalomgerjesztő ennek szélén lenni. Ajtót belülről zárták be és tele van karmolás nyomokkal. Hicks végig simítja az ujjait ezeken. Nem kell megszólalnia, egyértelmű mi vagy mik okozták. Kráter pereméhez sétál és lenéz a fenekére. Laza talajon jól le lehet csúszni sérülés nélkül. Ellenben felmászni már nem lehet.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

40Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Kedd Aug. 08, 2017 11:07 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hárman derítjük fel a terepet, én Hicks és a kapitány. A datapad szerint eme bolygón van levegő, de élőlények nuku. A talaj nem nagy kihívás, legalábbis most, pár km futás után talán anyáznám a süppedős talajt. Aztán ismerős illat csapja meg az orromat... éreztem már ilyet... dög szag, a halál szaga.

A bejárati ajtó zárva, felszínét az idegenek karmai szántották fel.
- A hajón nincsenek droidok, amikre kamerát tehetnénk? Drónok? Azokat leküldhetnénk körülnézni. Esetleg ME3 hegesztővel nekieshetünk a főbejáratnak. Továbbá visszarohannék a puskámért, lehet, hogy nincsenek itt dögök, de jobb félni, mint kibelezve végezni. No meg ezzel láthatjuk, ha van valami élőlény a közelben. Ha nincs semmiféle megoldás, akkor le kell csúsznunk, mondjuk kötelet helyezhetnénk ide, hogy gebasz esetén visszajussunk.

41Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szomb. Aug. 12, 2017 6:13 pm

George Crysmann

George Crysmann
Mintha egy követ vágtak volna a fejemhez ugrott be a felismerés, hogy nekem is mennem kell a csapattal. Jakab, a fekete férfi és a nő maradtak a hajón, nekem viszont mennem kellett, mert Hicks így rendelkezett. Magamhoz veszem a pisztolyomat és gondosan elrejtem azt, majd megyek a rámpa felé.
Kinyílik a rámpa, kimegyünk a hajóból. A levegő belélegezhető volt, de őshonos élőlények nem voltak a bolygón. Közelebb megyünk az épülethez, a levegő rohadástól kezdett bűzleni, majd megállunk a bejárat előtt ami szét volt karmolva. Tudtam, hogy mi okozhatta ezt: Idegenek.
A Wolf nevű katona tőlem kezdi kérdezni, hogy vannak e a hajómon droidok (dronok), amiket be tudnánk küldeni felderítőnek.
- Nem, ilyenem nincs, - mondom Wolfnak - viszont van hegesztő, amivel ki tudnánk nyitni az ajtót.
Még egy lehetőség is szóba esett, egy kötélen lemegyünk a kráter aljába és ha beüt a gebasz, akkor azon keresztül vissza tudunk jönni.
- Fel tudnánk szólni a többieknek, hogy hozzák a hegesztőt vagy visszamegyek és én hozom. - teszem hozzá.

42Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szomb. Aug. 12, 2017 9:40 pm

W.B.

W.B.
- Kétlem, hogy lenne értelme a mesterlövésznek. De menj és hozd a hegesztőt is. Laza a talaj, lehet beásták magukat. Akárhol lehetnek. Szólj a többieknek, hogy legyen kéznél fegyver. – Ezzel Hicks útjára bocsájtotta Wolfot.
Idegenek bárhol lehetnek, minden lépés alient szülhet. Hajóig semmi. Hajótól vissza semmi. Megnyugtató a kételyek kételysége eme kietlen tájon. Hicks hegesztővel felnyitotta az ajtót. Általános célú raktár, áram nincs. Egy láda kiborulva, padlót beterítik a WC papír gurigák. Néhány láda felnyitva, tetejük hanyagul félre lökve, bár a dobva helyesebb kifejezés lenne. Élelmiszeres ládák. Konzervek, táprudak, sűrítmények. Jó pár adag hiányzik belőlük. Következő modul a labor, egyik asztalon egy fehér férfi holtteste fekszik. Valami átégette a mellkasát, valami energia fegyver lehetett. Labor is áram nélkül van. Minta raktár sincs jobb helyzetben. Bár itt legalább rend van a talajminták közt. Lakórészleg pedig lent van a kráter mélyén. Kérdés, hogy hol a generátor, vagy energia cella. Épületek felülete a napfényt energiává alakítja, ezeket minden modulban található energiacella raktározza el, melyeknek hűlt helyük. Minden modulban van két kamera és mozgás érzékelő. Ám áram nélkül nem lehet megnézni a felvételeiket.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

43Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szomb. Aug. 12, 2017 11:33 pm

George Crysmann

George Crysmann
Hicks szólt Wolfnak, hogy menjen a hajóra a hegesztőért és szóljon mindenkinek, hogy a fegyvereik legyenek készenlétben egy esetleges idegen támadás esetén. Pár perc múlva Wolf vissza is ért a hegesztővel, a tizedes felnyitja az ajtót, én meg a pisztoly után nyúlok, hogy ha valami támadni mer, le tudjam lőni vagy meg tudjam sebesíteni, de semmi nem jött.
Egy raktárba léptünk be, jó pár láda nyitva volt, az egyikből WC papír borult ki pár perccel, órával, nappal vagy héttel ezelőtt. Nem tudom, pontosan mikor borulhatott ki. A felnyitott ládákból jó pár élelmiszer és egyéb dolog is hiányzott, de tovább kellett menni, nem volt idő azon filózni, hogy ki vagy mi vihette el.
A következő helyiség a labor volt, itt egy halott férfit találtunk, akinek a mellkasát valami átégette. Az egyetlen dolog, ami kiakasztott az volt, hogy nem volt áram az épületben. És ha nincs ára, akkor azok a dögök bármelyik sötét zugból nekünk jöhetnek.
- Azok a dögök bárhonnan ránk támadhatnak - szólalok meg - A generátor biztosan itt fent vagy a lakórészben lehet.
Ismét ránézek a halott férfira: - Ha élne, akkor biztos elmondhatott volna minden információt, amik a segítségünkre lehetnének.

44Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Vas. Aug. 13, 2017 9:50 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Visszafutok a hullagyártóhoz, meg a hegesztőért. Szerencsére a xenok sehol sem tűnnek fel, már ha vannak még a planétán. Hicks felnyitja az ajtót, így behatolhatunk. Az első modulnál rendetlenség van, akárki is volt itt, elvitt némi kaját és sanszosan nem űrkalózok jártak itt xenokkal, szóval valakik életben maradtak és most valahol rejtőzködnek. A laborban egy férfi tetemét találjuk, valaki energiafegyverrel ütötte át, a xenok ilyet nem használnak. Az energiacellákat is megfújta valaki, tehát valaki belülről bomlasztott.

- Valaki hátba szúrta a társait a krízis alatt és szánt szándékkal tüntette el a cellákat. Abból ítélve, hogy itt nincsenek karom és vágásnyomok, az alienek nem jutottak be. A celláknak bent kellene lennie, kint nem láttunk semmit, no meg ha vannak még úlélők, lent lesznek, valakinek be kellett ezt az ajtót zárnia, már ha nem a halott fickó volt. Az Aurórán nincs valami áramfejlesztő cucc?

Akármi is legyen a válasz, felteszem a BiMexet és körülnézek a sötétben, bár sanszosan nem lelek semmit.Szóval marad majd a lakómodul.

45Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Hétf. Aug. 14, 2017 10:50 pm

W.B.

W.B.
- Felhívnám mindenki figyelmét, hogy rendelkezniük kellet egy hajóval, más nem, repülővel és egy vagy néhány kisebb földi járművel. Az idegeneket meg irányíthatták azok a… hogy nevezik őket rendesen? Predator. Még hozzá kell szoknom ehhez. Tehát megtámadhatták a helyet, majd elvonulhattak. És akár mikor visszajöhetnek. – Hicks kimegy az „épületből”. Kívül is körbe járja. Letekint a kráterbe, benne fekvő modulra. Muszáj lesz. – Wolf. Mássz fel és néz kőrbe. George, akkor keríts elő egy kötelet.
Volt így mit tenni. George talált a raktárban acélsodronyt. Wolf pedig felment tökéletes célpozícióba, mármint ő van jó célpontként jó helyen. Táj kietlen, üres, bár a messzeségben, mintha valami túl szabályos ívelt forma állna ki a homokból. Légrobogó egyik oldala, a másik vagy homokban van, vagy egy domb takarja el. Bárki vezette nagy borulás lehetett. Legalábbis közelében lévő sziklán lévő fekete folt odaszáradt vér is lehet.
Hicks lemászott a kötélen. Pár percet tölthetett lent, mikor felmászott. Nem volt megkönnyebbült az arca. A modulban annak idején tűz ütött ki és kiéget. Mivel hermetikusan le volt zárva, így nem volt nagy tűz, oxigén hamar elfogyott. Ellenben volt valami jól éghető anyag benne, talán alkohol, így a tűz érintett mindent. Hat kiégett ágy van, holttest nincs.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

46Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szer. Aug. 16, 2017 2:16 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Egyszer, csak egyszer nem hozom a cserkelő ruhát, amivel elrejthetem a hőjeleket, erre tessék, sanszosan rákpofák vannak itt. Mellesleg elég ramatyul áll az emberiség, az idegenek ölik őket, amiket részben a ragadozók, részben az elefántok irányítanak, aztán ott vannak a kampós orrú Lokisok. Meh... - adom a két társam tudomására gondolataimat. Három faj egy faj ellen, csak legyen elég skuló a fegyverembe.

Hicks felküld a tetőre, semmi perc alatt felkapaszkodok, majd ott a meleg modulon lefekszek és előbb a fegyverrel, majd a BiMexel nézek körül. A nagy semmi közepén látok valamit, a szerkezet lencséit megnövelem, az objektumot jobban látom. Két gép, légrobogók. Szóval a Vakondok menekültek, de nem jutottak messzire. Az egyik robogón vér sötétlik.

Lemászok a modulról, majd miután megtudom, hogy a lenti modul vakvágány, jelentést teszek.
- Két légrobogó van arra, tetemek nincsenek. Talán lehet ott valami, de nem ajánlom a gyalog való utat oda, a nyílt terepen egy ződfi lövész is leszedhet, no meg a csótányok ha még itt vannak, simán lerohanhatnak. - oldalra simítok egy elszabadult tincset, majd folytatom - Talán ezek random helyre menekültek, de lehet, hogy szándékosan ama irányba tartottak, talán lehet arrafelé valami.

47Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Vas. Aug. 20, 2017 1:00 am

George Crysmann

George Crysmann
Egy kisebb eszmecsere után Hicks Wolfot felküldte a tetőre, engem meg vissza a hajóra, hogy kerítsek egy kötelet vagy valami ahhoz hasonló tárgyat, amivel le tudnánk mászni a kráterbe.
Visszamentem a hajóra és pár perc keresgélés után találtam is egy acélsodronyt, amit kötélként tudnánk használni.
Miután visszaértem, kifeszítettük a sodronyt és Hicks lemászott a kráter aljába. Pár perc múlva vissza is jött és látszott rajta, hogy nem volt annyira megkönnyebbülve azzal, amit odalent látott. Elmondta, hogy tűz üthetett ki odalent a modulban és ki is égette. Valamint odalent nem talált holttesteket csak hat kiégett ágyat.
- Most mi lesz? - kérdezem - Odalent minden meg van égve, idefent meg nem tudunk tovább jutni az épületben.
Majd támadt egy ötletem: A hegesztővel megpróbálhatnánk kinyitni azt az ajtót, amit nem tudtunk. Félre teszem a pisztolyt, fel a hegesztőt és bemegyek az épületbe, hogy ezzel nyissam ki azt az ajtót.

//Jelenleg csak ennyit tudtam írni, mert már le is csapott a vihar és este (már hajnalban) nagyon ingadozik a netem.//

48Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Vas. Aug. 20, 2017 5:09 pm

W.B.

W.B.
// George… csak megjegyzem, hogy az épületet átnéztétek. Amit nem tudtatok megnézni azt Hicks most nézte meg, me’ az a modul zuhant a kráterbe. //

Hicks elnézett ama irányba, amerre a légrobogó van.
- Persze, reptessük pár száz métert a hajót, ami még feltűnőbb. – Hicks ezzel aktiválta a headsetjét. – Tartsátok indulásra készen a hajót, ha valami történne, gyorsan értünk tudjatok jönni. Lehet találtunk egy nyomot.
Ezzel nyílt terepen irány a légrobogó. Roncs ötven métere volt, mikor Hicks megálljt parancsolt. Eddig volt túl könnyű, túl mesés lenne, hogy ne legyen csapda. Hicks egy követ felvett és elhajította. Semmi. Persze aknamező felszínének kevesebb, mint a fele akna, így sok értelme nem volt. Talaj elég laza, így bakancsának orrával beletúrt a földbe. Majd így talajba túrva kis csosszanásokkal ment előre pár métert. Bakancsa koppant is valamin. Óvatosan bakancs orrával kőrbe ásta. Egy fémdarab, feltehetően a robogóról. Nem robbanás tépte le, valami más.
Végül sikerült oda érni a géphez. Valószínűleg felesleges volt az óvintézkedés és nincsenek aknák. Légrobogó nekiment egy sziklának, de még ez előtt szakadt le, illetve téptek le róla több részt. Ez már ócskavas. Sziklákon éktelenkedő fekete foltok valóban vér, betört koponyájú férfi fekszik megaszalódva a tövében. Sziklák közé vezet egy fekete megszáradt vércsík egy üregbe.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

49Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Vas. Aug. 20, 2017 7:48 pm

George Crysmann

George Crysmann
Nem kellett még jobban átvizsgálni az épületet, mert Hicks a légrobogó felé nézett, amiből leesett, hogy valamire még tudnánk használni. Majd headseten keresztül üzent a többieknek, hogy a hajót tartsák indulásra készen, hogy majd utánunk tudjanak jönni.
~ Ha itt nincs semmi, akkor keressünk egy másik bázist itt, az isten háta mögött? ~ gondolkozok el ~ De vajon milyen messze lehet a másik bázis, ha egyáltalán van ilyen itt. ~
Ennyi, irány a robogó, ami vagy ötven méterre van ide. Néhány métert mentünk, mire Hicks megálljt parancsolt, biztos aknamező van előttünk. Hicks eldob egy követ, semmi nem történik, majd elindul a robogó felé. Megállt, mert talált valamit, ami egy fémdarab volt, ami lehet, hogy a robogóhoz tartozott.
Végül odaér a robogóhoz, nem kellett volna ez az óvintézkedés, ha nincsenek aknák a laza földben. Szólok Wolfnak, hogy menjünk oda a robogóhoz. Mire odaérek ,,és biztosan Wolf is" észre kellett vennem, hogy ez a robogó már semmire sem használható, ócskavas. Fekete foltok és egy csík megy le egy üregbe, a foltokhoz egy rég összeaszott férfi holtteste tartozott, a koponyája be van törve, a csík meg lemegy az üregbe.
~ Lehet, hogy a dögök levitték oda a menekülőket? ~
- Ehhez lángszóró kell - mondom a többieknek - Vissza kell mennem érte a hajóra, pár perc az egész. - ezzel megvárom, hogy Hicks és Wolf mit felel.

50Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Hétf. Aug. 21, 2017 4:34 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Mintha alapból nem vették volna észre, hogy mi itt landolunk. - mondom csak úgy megjegyzésnek.
Nekivágunk a robogók felé, Hicks aknákra kezd gyanakodni, sajnos nincs itt a CMC legjobb aknamentesítő berendezése, a M2179 típusú "Tapsifülesek", vagyis a nyulak. Bár ha ezek deaktivált aknák, akkor semmit sem érünk velük. Szerencsére nem volt akna, vagy hasonló csapda, amit a rákpofájúak használnak.

A légrobogók totálkárosak, az egyik vezető előkerül, ám a másikat sanszosan egy üregbe vonszolták. Több mint biztos, hogy a xenok kapták el a fickókat. George a disznópörzsölőért menne vissza a hajóra. Ha majd lesznek lent dögök, azokat úgy kifüstöljük, mint a Nihon Kaigun idején a bőrnyakúak a japókat.
- Felőlem mehetsz, addig megnézem hátha van ennél a szegény ördögnél valami fontos. - intek a hulla felé.

51Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Kedd Aug. 22, 2017 5:29 pm

W.B.

W.B.
// Nem ötven méterre van a bázistól a roncs. A roncstól áltatok meg ötven méterre, addig volt egy adagnyi séta. //

- Mihez kell lángszóró? Ahhoz, hogy ha van bent egy jegyzet, vagy datapad azt tönkre tedd? – Hicks összeráncolja a szemöldökét és eltekint az üreg felé. – Akkor irány be az üregbe. Most. Wolf! Fedezd.
Nincs mit tenni. Ha George nem engedelmeskedik, akkor akár vissza is adhatják a BioNatnak a csesztetés jogát. Elvileg, ha túléled. Wolf a hullára éppen, hogy csak rá tudott nézni, mehet be az üregbe.
Mit tartogathat egy üreg, mibe megszáradt vér vezet? Másfél méter maga az üreg, így be kell görnyedni. Pár méter után az üreg már két méter magas és kiöblösödik, illetve egy barlangkamrában végződik. Nem nagy. Vér gazdája is elő kerül, szétmarcangolva egy széttépet táska társaságában. Talán nő lehetett. Kamrában a sziklák közül egy gyorsan kitűnik, révén nem szikla. Hetekig tartó összekuporodott mozdulatlanságában az idegen valószínűleg hibernálódott. Teljesen fekete némi vörössel, így kitűnik a szürkés sziklák közül.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

52Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Csüt. Aug. 24, 2017 10:06 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Gyorsan behaltunk az üregbe. Az M42C a kezemben, így nézek potenciális célpont felé. A járat egy tágas térbe vezet, ahol egy felismerhetetlenségig torzult tetemet találunk. Mellette egy táska van, remélhetőleg nem női dolgok vannak benne. Az M42C kijelez egy alakot, egy xeno az. Mozdulatlanul vár, talán még nem tud rólunk.

Nem akarok még lőni, gyorsan körbenézek a puskával, hátha kijelöl még célpontokat. Ha nem, akkor egy tiszta fejlövéssel terítem le a dögöt, már ha nem veszélyezteti a táska épségét a kiömlő sav.

53Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Csüt. Aug. 31, 2017 4:04 pm

W.B.

W.B.
Míg kőrbe tekintettél az idegen megmoccant. Felébredt, és azonnal megmozdult. Persze egy lövés elég volt bele, ám a lendület tovább vitte. Pár csepp idegen sav is borzalmas. George jobb alkarjának mélyére rágják magukat a cseppek, ám a szerencsére csontot nem érik el. (-2 HP) Kintről robbanás hangja száll, az üreg is kicsit belezeng. Táska épségben van, vagyis idegen savas vére nem érte.
- Gyertek ki, most! Mégis alá van aknázva, egy bogár rásétált egyre. – Hicks ordít be az üregbe, majd a hajónak üzen. – Élünk, még nincs jelentős probléma. Csak egy aknán akart átrohanni egy xeno. Legyetek résen.
Kint Hicks átvette a táskát és belenézett. Pár konzerv, kulacs, fertőtlenítő, ami lényegesebb: két adattároló, egy jegyzetfüzet és egy datapad. Nyúlt volna a füzetért, mikor egy idegen sikoltott fel. Tekintettek arra meredtek, ahonnan a hang jött. Két idegen van a dombocska tetején, külön váltak, így két oldalról tartanak felétek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

54Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szomb. Szept. 02, 2017 9:03 pm

George Crysmann

George Crysmann
//Bocs, hogy eddig nem írtam, most bepótolom//

Miután Hicks megmondta, hogy ne menjek a lángszóróért, mert az adatok odalent lehetnek és semmi bajuk nem eshet, így nem mentem vissza a hajóra a fegyverért. Pár perc múlva lemásztunk az üregbe, ahol egy a felismerhetetlenségig eltorzult holttestet találtunk egy táskával, de ekkor az árnyékok között megmozdult valami. Wolf a fegyverét a mozgás irányába tartja, ekkor az a valami támadásba lendült, egy idegen. Wolf lelőtte, de a savból nekem is jutott.
- Picsába!... - kiáltok fel, majd egy robbanás hangja szakít félbe, valószínűleg a terület alá van aknázva és egy idegen megkóstolta az egyiket. Hicks üzen a többieknek, hogy legyenek résen, majd kimászunk az üregből. Hicks magához vette a táskát amiben pár haszontalan dolog közt rátalált azokra a darabokra, amiket keresett: két adattárolóra, egy jegyzetfüzetre és egy datapadra.
Valami felsikoltott a távolban, amikor Hicks a füzetért akart nyúlni. Odanézünk és két idegent látunk a domb tetején, amik szétszóródnak, hogy két irányból tudjanak ránk támadni. Tudtam, hogy először a sebesült egyéneket veszik célba, ahogy azt jó pár ragadozó életmódot folytató állat is teszi. A fájdalommal megbirkózva tartom célra a pisztolyt, hogy lőni tudjak, mielőtt a fegyver kiesne a kezemből.

55Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Vas. Szept. 03, 2017 7:39 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Több nemkívánatos lény nem volt itt, azonban a xeno már megmozdult, mire visszatérhettem volna rá. Egyetlen lövés dördül el, egyetlen üres hüvely hull a homokba és egyetlen döglött xeno esik össze. George némi savat kapott az uszonyára, de semmi komoly, a loot is épségben van.... aztán mini földrengés történt. Hicks ordít le hozzánk, a xenok támadnak.

Az egyik bogár kicsinálta magát, ám további kettő tart felénk, különválva.
- A jobb oldalit leszedem - mondom, miközben már célba vettem áldozatomat, az alakja kirajzolódik a távcsőben, egyetlen lövés kell és fordulhatok a másikhoz. Cél a fej!

56Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Kedd Szept. 05, 2017 12:40 pm

W.B.

W.B.
Jobb oldalinak esélye sem volt. Balról közelítő idegenbe több lövés kellet. George, ha egyszer eltalálta, így Hicks végezte el a feladat oroszlán részét.
- Ha lehet, kíméld a kezed. – Hicks oda szúrja Georgenak, miközben hátra fordul és végez pár lövéssel egy harmadik kisebb, jóval gyorsabb, torzult testű idegennel. Míg az a kettő elterelte a figyelmet, az ő feladata lett volna megzavarni titeket. Azzal, hogy felrobbantja magát. – Utálom ezeket.
Kellemet csend ül a környékre. Újabb idegenek nem érkeznek. Bár az ember minden szikla mögött, minden nagyobbacska föld kupac alatt idegenekre számít, semmi nem jön. Azon az úton ahol ide jöttetek, távoztok. Feltehetően több akna is van, de sikerült elsőre biztos kis ösvényt találni.
- Van egy kis gond. Néhány bogár a hajón keres bejutást. – Reccsen mindenki headsetje. Mikor a hajóra jó rálátás nyílik, Wolf a távcsövön át láthatja ahogy 3-4 idegen fel alá mászkál a hajón.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

57Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Kedd Szept. 05, 2017 3:02 pm

George Crysmann

George Crysmann
Ha sikerült is, legfeljebb egy vagy két lövést le tudtam adni a dögre majd Hicks sikeresen likvidálta azt. Odaszól nekem, hogy kíméljem a kezemet, így a pisztolyt visszatettem a helyére.
Körülnézek, de nem jön semmi, az idegenek biztos eltűntek innen. Visszajutni elég könnyű volt, hisz egy biztonságos ösvényen hagytuk el a vermet.
Nemsokkal később a headsetben hallom, hogy a dögök fel akarnak jutni a hajóra, majd recsegés és nem jön semmi a hajón lévőktől.
És igen, négy idegen mászkál a hajón, hogy bejáratot tudjon keresni. Nem tudok harcolni a kezemen lévő marás miatt, de Hicks és Wolf le tudják onnan lőni a mocskokat.

58Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szer. Szept. 06, 2017 2:41 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A célpontom testén két lyuk keletkezett, egy be- és egy kimeneti lyuk, amit az M42C ütött fekete, kitines testén. A lövedék ugyan már múlt idő, hiszen a sav megette, de ez nem vigasztalja az idegent, ami ezentúl soha többé nem moccan meg. Mindeközben George hasztalanul próbált belépni a xeno irtók csapatába, ám hasztalan, lett légyen bármilyen akaratereje, a maroklőfegyvere ettől nem válik erősebbé, vagy pontosabbá.

Hicks sorozata elégnek bizonyult, hogy a gyilkos fenevad elpusztuljon, majd hátrafordulva szétlő egy újabb lényt, egy öngyilkos, robbanékony lényt.
- Érdekes, tudtommal ezek a kamikaze hajlamú xenok elég ritkák. Most ama fészek, amiből származik, vagy kétségbeesetten próbálkozik, de mivel ezeket a rákpofák hozták ide, bizonyára annyi idegenjük van, hogy futja öngyilkos harcosra is. Kérdéses, hogy ha nekik bőven van idegenjük, akkor mennyit hagyhattak még itt hátra csak úgy.

Eme tudatban indulunk tovább, ám nem találkozunk több bogárral. Az Aurorán maradtak bejelentkeztek, miszerint a xenok próbálják felnyitni őket, hogy a konzerv tartalmához, hozzájuk jussanak. Mire látótávba érünk, a fegyverem 3-4 testet jelez ki, idegenek.

- Kockázatos, távolról leszedhetném őket, de mi van ha a hajó burkolata nem bírja ki a rákerülő savat, mi van ha egy pár centis lyuk keletkezik? Ugyan ez nem egy Dropship, ahol emiatt elégnénk az atmoszférában, de ki tudja milyen kábelek és rendszerek mennének tönkre és jelenleg se szerelőnk, se javítóhelyünk nincs. El kell őket csalni, hogy leszedhessem őket. Ugyan nekem se tetszik, de kapitány, magának kellene mennie. Felzavarja őket, hogy üldözzék magát, a mi fegyvereink pedig leszedik őket. - eme ötletemet érvekkel támasztom alá - mehetünk mind egyszerre, de akkor mind ugyanakkora távolban lennénk a xenoktól, ellenben ha csak egyvalaki megy oda és ha őt el is kapják, addig a másik kettő még tud durrogtatni.

59Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Szomb. Szept. 16, 2017 4:37 pm

W.B.

W.B.
- Van pótpilótánk, de nincs elég repülési tapasztalata. Megyek én. – Mondja Hicks, ezzel a hajó felé indul. Útközben pár követ felvesz a földről. Első idegen mi felfigyel rá, nem ront neki. A hajón marad. Pár kővel megkínálva őket a támadás mellet döntenek. Hicks futásnak ered. Nem egyenest felétek fut, de ügyel rá, hogy ne távolodjon el drasztikusan.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

60Aurora        - Page 2 Empty Re: Aurora on Pént. Szept. 22, 2017 4:36 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hicks magára vállalja a hullajelölt feladatát. Kavicsokkal dobálja a bestiákat, azonban a Góliátok nem dőlnek el Dávid tüzérségi egységétől. Az idegenek lejöttek a hajóról, így már nyugodtan kilőhetőek. Négy idegen, négy lövés, négy találat, négy hullazsák. A 6-os tárból már két skulónak annyi, muszáj jól lőnöm, mert különben újra kell táraznom. Cél a banánforma fejek!

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 » Helyszínek » Űr » Aurora

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.