Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Hétf. Júl. 03, 2017 12:17 am

W.B.

W.B.
Előzmények:
Mars » Mars city » Ember kaland - Kapcsolatok
Mars » Mars city » Ember kaland - Kapcsolatok II. szál

Turáni tiszt tisztelget Hicksnek. Ezek szerint ő tudott a jöttéről. Wolf és Gordon pedig ismerős arcot vett észre az éppen fegyver csövekkel szemező három személy közt. Joet. Meg van itt még egy gyarmati tengerészgyalogos, egy civil és valaki, akit Joe összevert.
- Jobb lesz, ha őket is beinvitáljuk, gyanús ez a felállás nekem. Remélem megérti. – Mondja a tiszt Hicksnek.
- Tudtam, hogy nem lesz jó ez a hely. – Hicks csak ennyit felel rá.
- Ők ketten már fent várják magukat a társalgóban. – Tiszt közli Hicksszel, mintha mindenről tájékoztatnia kellene. Hicks végignéz a három férfin kikre fegyverek merednek.
- Az egyik úgy látom tengerészgyalogos. – Hicks megjegyzi.
- És csak úgy bement a konyhára és molesztálta az egyik alkalmazottat. Kiküldése után pedig máris ez történt. – Mondja a tiszt lenézően.
- Aha. Értem. Nos, akkor irány a „társalgó” és eldől mi legyen velük. Lehet semmi közük az egészhez. Nem lehetünk elég óvatosak. – Hicks utolsó mondatánál elkomorodott és volt valami ijesztő, ahogy eközben Joera, Gibszre és Georgeéra nézett.

Wolf, Gordon és Sarah mögött haladt egy katona. Ő mögötte a három „verekvős”, kik hátának két fegyver is szegeződött. Lépcsőn még nem gond, de lépcső előtt és annak megmászása után az elől menőknek sem lett volna túl mókás, ha valami miatt a két katona meghúzza a ravaszt. 20 millis páncéltörők lazán átmennek több emberi torzón is. Egy tágas szobába lett a két társaság bevezetve. 19. századot időző európai berendezést egy mindentől elütő állvány töri meg, min egy szamuráj páncél pihen. Nem antik darab, olyan páncél ez mellyel a gazdája alienek tucatjait képes átvágni magát. Saválló erőteljes páncélzat egy exoskeletonon. Gazdáját is hamar megpillantja mindenki. Egy japán férfi egy japán társasjátékot játszik azzal aki senkinek nem hiányzott. Wágner főhadnagy szokásához híven idétlen arcot vág. Rámutat Wolfra és Gordonra, majd Joera.
- Ez mit keres itt? És ki a másik gyarmati és a civil? – Kérdi értetlenül.
- Alapos gyanúnk van arról, hogy tudnak a… Lokiról. Vagy csak rosszkor voltak rossz helyen és nem megfelelő dolgokat csináltak, ezzel keverték gyanúba magukat. Ez a néger az utcán agyonvert volna egy utcai suhancot. A gyarmatit pedig már jelentettük. – Mondja tiszt kihúzva magát.
- Neeem. Ez a néger nem lehet a Loki embere. Tapasztaltam már mire nem képes. Hicks. Találtatok valamit? – Főhadnagy kérdi témát váltva.
- Igen. De előbb ezt a félreértést kellene elkendőzni. – Hicks feleli, miközben a táskát miben a „nyomok” vannak oda adja a japánnak.
- Van két tengerészgyalogosunk és egy civil. Te ki vagy? Csak, hogy tisztában legyünk azzal mégis mi folyik itt. – Főhadnagy kérdi Goergeétól.


// Most hogy elvben mindenki itt van, mást nem a helyszínen a karakter… részjutalmak kiosztása:
Wolf, Gipsz és George 15 skillpontot kap és 200$-t.
Sarah és Gordon 10 skillpontot és 140$-t.
Joe bár elég frissen csatlakozott kap 5 skillpontot és 70$-t. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

2Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Hétf. Júl. 03, 2017 4:12 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joet felkapja egy katona és egy civil, de mielőtt még bármit szólhatna, úgy tűnik letartóztatják őket.
Egy tiszt és pár katona, ám kit látnak szemei?
B J Wolf is köztük van!
- Helló Wolf! Mi a helyzet? - vigyorog szélesen, de amint felfogja a dolog súlyosságát, azonnal be fogja a száját.
Joe némán baktat ide meg oda ahova kísérik és bemennek lépcsőn át egy helyiségbe, ahol lehetséges tisztázódni látszik a helyzet.
De még kétséges.
Wágner Balázs főhadnagynak tiszteleg és mindenki másnak.
Várja, hogy mi lesz, de úgy tűnik a főhadnagy tisztázta őt, de örülne annak, ha Wolf is jótállna érte, mert Wolf is ismeri őt, de nyilván a főhadnagy szava sokat nyom a latban, csak izgul és ezért minél több ember segít neki annál jobb.
Nem szól egy szót sem és vár, kár volt elverni az ipsét, aki belé botlott, de most már késő.
Reméli utána Wolffal hülyülhet, rég látták egymást.

3Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Hétf. Júl. 03, 2017 5:39 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A fogadótól nem messze szálunk le a buszról. kiveszem a fülemből a fülhallgatót. Vajon meglehetne bergelni a katonai rohambilik fülesét, hogy bömböljön a metál, miközben megy a dögök irtása. Hm.... mondjuk a Johnny I hardly knew ya, vagy a Heidevolktól a Saksenland. Kilépve a buszból, ami meglepően kényelmes (hiába na, a baka megszokja, hogy a jármű nála az APC-nél kezdődik), elsétálunk a célterületig.

Pár turáni katonát látunk meg, ahogy pár férfit tartanak őrizetben. Pár pillanat alatt felmérem őket, minden kis részletre kitérve, hiszen a részletek fontosak, enélkül a precíziós lövész könnyen nem térhet vissza a megfigyelésről élve. Két civil és egy katona, illetve... na ne... hát ez...
- Joe "latrinaközlegény" Johnson! A Gateway óta nem láttalak. - ezután elhallgatok, hiszen nem lenne jó most leállni beszélni.

Az egyik civilt jól megruházták, bizonyára valamelyik őrizetes kente el a száját. A másik civil egy negyvenes éveiben lévő ipse, a haja hosszú és barna, ahogy szakálla is. Mellette egy CMC-s közlegény áll, a felvarróján a Gipsz Jakab áll. Ő is barna hajú, szintén hosszú lobonccal, legalábbis a katonai standardhoz képest. Talán nem egy HellTones koncertről hozták őket?

Aztán mint kiderül, a magyaros nevű közlegény molesztált egy hölgyet, utána verekedésbe keveredett. Most mondhatnám azt, hogy én jobb vagyok, de tartok attól, hogy Amanda megjelenik és megint ellövi a lábamat és megint büntetőszázadban kiküldenek a sivatagba... gyalog... egy idegenektől hemzsegő bolygón.

Bemegyünk az épületbe, a mi triumvirátusunk mögött egy katona van, mögötte az őrizetesek, mögöttük meg újabb turániak. Még mázli, hogy nem ződfikről van szó,, akiknek az ujja állandóan az elsütőmechanizmuson van, mert vicces is lenne, ha elsülne a fegyver. Ha már itt tartunk, ezek a srácok mi ellen készültek? A rendbontók nem szoktak teljes nehéz páncélzatban nyomulni, vagy a turániaknál így szokás, még a járőr alatt is RPG-vel mászkálnak, hátha nem trafálnak el egyetlen civilt se, ha beüt a gebasz?

Akárhogy is, bemegyünk a társalgóba, ahol az asztalon egy turáni szamuráj páncélzat pihen. Felejtsük el Dalton Coltját, nekem ez kell! Kár, hogy figyelnek és ez nem fér be a zsebbe. A páncél gazdája társasozik, ugyan ki mással, mint az iszákos, mérgelődő és debil főhadnaggyal. Mázli, hogy nem tud gondolatot olvasni... legalábbis remélem az álmodók nem tudnak. Máskülönben kibelezne, miközben nem tehetek ellene semmit, a Ryushin egy sörétessel nem vitték le a fejét, a .45 ACP meg nem erősebb a közvetlen közelről leadott söréttel.

Nos úgy tűnik nem olvas gondolatot, vagy csak máshol öl meg. Akárhogy is, a bizonyítékok átadásra kerülnek, a szám szólásra nyílt volna, hogy elmondjam, hogy még mindig megvan a fekete doboz a Ryushiról, amiről most sem tudjuk, hogy mit tárol, holott az admirálisnak nagyon kellett. Majd később szólok, amint letudjuk eme "ismerkedést". Elvben az őrizetesek egyike Loki ügynök, de melyik, a két civil, vagy a baka?

4Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Kedd Júl. 04, 2017 12:05 am

George Crysmann

George Crysmann
Nem tudom, hogy hová visznek, de az biztos hogy nem jó helyre. Ezzel a gondolattal a fejemben mentem be egy épületbe, a katona aki mögöttem ment, rajtam tartotta a szemét és a fegyverét is.
Felvittek egy lépcsőn és végig egy folyosón egészen egy teremig, ami valamiféle társalgóként szolgálhatott. Odabent több régimódi berendezés volt és egy elég modernnek látszó szamuráj páncél.
~ Elég érdekes hely. ~ gondoltam ~ És nagyon jól néz ki az a páncél. Odaadnám érte a hajóm szerződését is. Várjunk! Akkor nem lenne munkám sem! Elveszíteném a házamat is és földönfutó senki lennék! ~
Végignézek a bent lévőkön: Volt egy nő, két férfi, egy másik férfi akinek a jelek szerint többször volt dolga az idegenekkel. Volt még egy tiszt és egy japán fazon akihez a páncél tartózhatott. Továbbá Jakab és a fekete fickó.
A tiszt kérdezi tőlem hogy ki vagyok: - George Crysmann, az Aurora kereskedelmi űrhajó kapitánya - válaszoltam és röviden elmondom neki, hogy pontosan mi is történt - ...Így kerültem ide. - fejeztem be.
Lehet, hogy a tiszt nem fog hinni nekem, de az is lehet hogy hinni fog, mert a színtiszta igazságot mondtam el neki. De a beszélgetés előtt hallottam valami Lokiról és biztosan azt hiszik, hogy nekik dolgozom, de nem. A BioNat megbízásából akartam megcsinálni még néhány fuvart.
- Semmi közöm nincs ahhoz a Lokihoz - mondtam - De az a latin fickó, akit az a fekete fazon szétvert, tudna egyet-mást mondani. Amikor találkoztam vele, egy bizonyos Snlayról beszélt.

Gipsz Jakab

Gipsz Jakab
Hát az akciót lefújták a megjelent katonák, akik elfogták hőseinket. Ez után elvitték őket egy eldugott helyre, ahol érdekes alakok voltak. Jakabnak feltűnt a sok katona és egy szamuráj exoszkeleton. Minden zavart volt számára. Azt mondták, hogy molesztálta a nőt, amit abszolút tagadott minden erejével a színész.
- Én hozzá se nyúltam, nem tudom miről beszélnek. Az csak egy puszi volt az arcára. Ismerősöm. Nálunk ez a szokás.
Védekezett nagy lélegzettel. Ekkor Georgra terelődött a hangsúly, amit olykor Jakab is kiegészített.
- Igen. Biztosíthatom önöket. Ott voltam én is. Úgy történt, hogy megkaptam a dokumentumokat, amit a bázisra kellett vinnem, ekkor megláttam, hogy egy ember fenyegeti Georgot és a segítségére siettem, de csapdába csaltak. Fegyvert szegeztek rám és fenyegettek, hogy elégetik a dokumentumokat. Én a földre raktam azt, hogy a fegyveremmel feltartsam a verőembert, de mondom, hogy valaki tőrbecsalt. Azok a dokumentumok pont úgy néztek ki, mint ami maguknál van. Teljesen ugyan az külsőre. Aztán Georgal tartottam, hogy segítsek neki a BioNat irodával kapcsolatban. Ő pedig segített volna nekem a központban tisztázni a történteket. Kérem vegyék figyelembe a körülményeket. Most mi lesz velem?
Tette fel a kérdést a katonánk és szeme megakadt a dokumentumokon. Szinte tisztára ugyan úgy néztek ki.

6Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Pént. Júl. 07, 2017 5:32 pm

W.B.

W.B.
Tiszt felkacagott Snalayon. Se a főhadnagy se a szamuráj nem értette mért. Kérdőn néztek rá. Mikor ezt észrevette, akkor haptákba vágta magát.
- Elnézést. Snalay ilyen kevert etnikumu utcai személy. A tüntetések után ugye diszkréten a hatóságok és a gyarmatiak eltűntették a városi gengszter bandákat. Most vagy száz kis utcai banda próbál valamit is kezdeni magával. De ezek az alvilág legalja, a legszerencsétlenebbek, kikkel a hatóságok sem foglalkoztak. Ez a Snalay is egy ilyen. Jelenleg utcai bandák nincsenek, csak ilyen éjjel motoszkáló suhancok.
- Azért kérdezzétek ki mielőtt elengeditek. – Adta parancsba a szamuráj. Közben főhadnagy észrevette Gipsz egyenruháján a nevét. Megingatta a fejét.
- Nálatok. De nem Magyarországon… vagy magyar helyen illetve a szövetségben. Ha lenne itt inkvizítor és ha be vagy jegyezve valamely turáni államba állampolgárnak, akkor már fájna valamid. Azokról a papírokról meg leveszed a szemed! – Főhadnagy odaszúrja Gipsz orra alá fenyegetően.
- Gyarmati tengerészgyalogos, lenne belőle kis probléma a seregnél.  – Hicks valószínűleg a „senkit nem hagyunk hátra” alapon dob mentőövet Gipsznek.
- Csak hogy turáni fenségterület eme fogadó, így azok a szabályok érvényesülnek. Származásilag magyar. Eddig két dolog. Ha pedig állampolgár is, akkor a gyarmatügynek kell utána bocsánatot kérnie. – A lengyel tiszt megkontrázza.
- Akkor, mint rangidős, most bocsánatot kérek. Ígérem, hogy példás büntetést fog kapni.  – Feleli Hicks.
- Én vagyok a rangidős. – Unott hangon szúrja oda a főhadnagy.
- Tudtommal eltávon vagy. Bár… én is.  – Hicks maga elé néz a felesleges mondandó után. Majd végig néz a társaságon. – Ripleyt meg kell kérdezni.
- Már elmentek. Valamilyen botanikai űrállomásra. Sejtem mit forgatsz a fejedben. – Főhadnagy egykedvűen mondja, miközben visszamegy a kis asztalhoz és felveszi a furcsa tárgyat. – Remek. Most már biztos köze van a pilótákhoz.
- Egy bizonyos Vakondnak kell valamilyen prototípus biztosítania. Wolf tizedes szerint az lenne az. – Hicks hüvelykujjal mutat a mögötte lévő Wolfra.
- Szerinted? – Kérdi a főhadnagy a szamurájt.
- Túl sokat láttak. Kettő gyarmati, ráadásul akit beszervezetek egyik ismeri a négert. A másiknak meg van mit törlesztenie illetve csinálunk neki törleszteni valót. Úgymint a kapitánynak is. – Ezeket Wágnernek mondta a japán, de úgy, hogy hallja mindenki. Majd felállt. Nos az alacsony japán sztereotípia megdőlt. – Hicks tizedes. Van egy hajójuk. George kapitány, elintézzük ezt az ügyet a BioNattal. Cserébe van egy megbízatása. Nyeresége nem lesz, csak a költségeket álljuk. Bár jelenlegi helyzetében ez már eleve nyereség önnek. Hicks tizedes majd eligazítja a munkáról. Továbbá ezt a két közlegényt is viheti magával Hicks. Ha meg tudja oldani, hogy ne hiányolják őket. Én majd a „megbotlásaikat” elsimítom.
- Most komolyan? Mármint két balfaszt adni Hicksnek? – Főhadnagy felnéz, eddig fél szemmel a papírokat nézte.
- Az, hogy tengerészgyalogosok már bőven elég. – Hicks oda szúrja.
- Tudtommal még a Nautiluson közöltük, hogy leromlott a CMC állománya. – Főhadnagy kontrázik.
- De én USCMC vagyok. – Hicks visszavág.
- Az még rosszabb. – Főhadnagy csak ennyit mond. Hicks nem óhajt vitatkozni, ennyiben is hagyja.
- Remélem érthető mindenki számára, hogy amit tettek ballépést, azt elfelejthetik, de követik Hicks tizedest. Lokiról pedig nem beszélnek másnak. Érthető? – Kérdi a japán. Szerencsére nem a középkori japánban vagyunk, ahol csak kard tesztelésből levágtak pár embert… bár Turáni Szövetségnél sosem lehet tudni, hogy ők mit gondolnak hol és mikor vannak.
- Minek is kell nekik űrhajó? Semmit nem tudunk a Vakondról. – Főhadnagy közbeszól.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

7Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Szomb. Júl. 08, 2017 12:45 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A helyzet kezdett tisztázódni, az egyik civil egy Aurora nevű lélekvesztő kapitánya, a másik civil egy piti bandavezér társa, míg a Jakab nevű közlegény nem is nevezhető erkölcstelen embernek, csupán a turániak verik nagydobra az egészet. Az, hogy ki büntet, vagy ment fel kit következett, míg ezt hallgattam, a japán hitech páncélzatot néztem. Kissé elbambultam, de mikor a nevemet említették, visszatértem a Föl... Marsra. Megint unalmas beszéd jött, ami a CMC gyalázását jelenti... mondhatnám, hogy ez nem igaz, de a tények makacs dolgok és a CMC valóban nem az, mint ami anno volt.

Elvben ezzel a George nevű kapitánnyal kell utaznunk valahova, hogy felgöngyölítsük az űrutasokkal üzletelő emberek szervezetét, vagyis a Lokit. Elvben precíziós lövész vagyok, nem a belső elhárítás embere, vagy Ezüst Iker. A misszió erejéig úgy tűnik újra Joe mellett lehetek, kár, hogy nem bogár irtásra. Illetve itt van a másik közlegény, Jakab, nos.. lesz időm megismerni.

- Minek is kell nekik űrhajó? Semmit nem tudunk a Vakondról. – röffenti a szeszkazán.
Csak nem lehet ekkora egy proli, végtére is aki főhadnagy tiszti akadémia nélkül... olvas bele a megszerzett papírokba! Naná hogy nem ismerjük ki ez a Vakand, ha csak egy sorban olvashattuk a nevét, de itt egy regényre való papír van.
- Ami azt illeti, talán a megszerzett papirosok elárulnak néhány dolgot. Abból a pár sorból, amit olvastam belőlük, ez a Vakond igazán jó kém lehet, a prototípus meg bizonyára valami implant, vagy egy jól elrejthető ketyere, mint mondjuk egy adatrögzítő, vagy hacker készlet. Abból ítélve, hogy eme X dolgot neki szánták, feltételezem, hogy a titkos társaság valamivel meg akarta bízni. Mivel sanszosan eme papír még a Ryushi hadjárat előtt került a széfbe, ezért gondolom, hogy bármire is kellett a prototípus, azt az akciót már lebonyolították. - Szünetet tartok, miközben egy rakoncátlan tincset oldalra fésülök.
- Ha feltételezzük, hogy a prototípus egy CMC-s eszköz, akkor annak a tábornokunk utánajárhat, talán ő tudhatja, hogy milyen titkos fejlesztések vannak folyamatban, illetve azon belül is a kisebb dolgokat nézheti meg. Mellesleg meg... a Ryushin szerzett fekete doboz még mindig nálam van és még most sem tudjuk mit tárol. Dalton NAGYON meg akarta szerezni, lévén egy elit alakulatot küldött érte és készek lettek volna ölni érte. Szóval bármi is van a fekete dobozban, az létfontosságú információt jelenthet számunkra. A dobozt azóta is őrzöm, soha nem válok meg tőle. - Ezzel megpaskolom az egyik kabátzsebemet, ahol a szerkezet található.

8Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Szomb. Júl. 08, 2017 7:32 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Szóváltás szóváltást követ ahol vannak, Joe nem törődik, ilyenkor könnyű neki az élete.
Hisz ő csak egyszerű közlegény!
Nem kell törődnie papír munkával, oda megy ahova küldik.
Legalábbis reméli így van.
Bámul ki a fejéből és, ha szólítják, akkor válaszol.
Közben alig észrevehetően Wolf felé araszol és megböki a könyökével, hogy majd hülyüljenek, amikor vége ennek a beszélgetésnek és megereszt egy bamba vigyort Wolf felé, jelezve, hogy ő pont leszarja az egész beszélgetést.
Röhögne is, ha nem rontaná így a helyzetet, de majd Wolffal baromkodnak egy sort utána.

9Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Csüt. Júl. 13, 2017 11:36 pm

George Crysmann

George Crysmann
Megtudtam, hogy az a Snalay valami pitiáner bűnöző ~ Szóval így állnak a dolgok... ~ gondoltam miközben a tiszt ráförmed Jakabra, majd egy kis beszélgetés után nekem ad valami feladatot és hogy a dolgokat a BioNattal elintézik.
A megbízatás részleteit a Hicks nevű katona fogja velem ismertetni, de egy szabály volt: A Lokiról nem beszélhetünk senkinek.
~ Biztos le kell váltanom a legénységet arra az időre, amíg ezekkel az emberekkel vagyok együtt ezen a titkos misszión. Majd írok vagy elmondom nekik, hogy a szabadság a számukra egy kicsit hosszabb lesz, mint három nap. ~
A többi veszekedésre nem figyeltem csak arra, amit a tiszt és a japán mondanak a misszióval kapcsolatban. Megvárom, hogy vége legyen a megbeszélésnek és akkor a Hicks nevű katonától megtudhatom, hogy mi lesz a feladatom.

10Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Pént. Júl. 14, 2017 11:03 pm

W.B.

W.B.
- Megszerzett papírok. A szíriuszi magas szőkékről vagy Akon Metonról akarsz hallani? Jó tény és való, hogy van itt cthulhu meg persze predatorokról valami. Hát igen. Annak idején jobban hittek abban az ufó marhaságban ami mese, mint ami valós. Amit te olvastál az egy levél. Köze sincs ehhez a stóchoz. – Főhadnagy lekezelően válaszol Wolf felvetésére.
- Talán ez egy kutatás, amit magának végzet és ennek révén jutott a Lokihoz ahova felvették. – Hicksből csak úgy kipattant.
- Valóban. Ha megtaláljuk a gondolatmenetét eme sok izé közt… szerencsére le van írva mi miből van. Más nem, digitális archívumból elő kotorhatóak. Aha… H. R. Giger ez mit keres ebben… - Fő hadnagy elnémul, majd egy lapot felmutat. – Dalton még deviáns is volt.
Spoiler:
Mondjuk ez az a kép...
Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás 75e6617da05515304d6c5b893f95c7fe-1024x699
- Főleg, úgy hogy van egy kis az isnek beütésük. – Tiszt képláttán ezt mondja.
- Akkor te nem láttad a lény című filmet. – Főhadnagy leteszi a papírt.
- Fekete dobozból adatcsippet kivettem. A doboz elterelésnek van nálad. – Hicks nyugtázza a fekete dobozos tolakodást. – Látszik, hogy romlott a sereg oktatása, ha nem tűnt fel.
- Van egy kolónizálatlan bolygó, aminek a talaja egész jó termőtalaj lehetne, de nincs rajta élet. Turáni Szövetség tulajdona. Ryushi hadjárat előtt volt küldve egy bolygófelmérő csoport oda. Volt már előttük pár másik, így hiteles a mérés. Igazából szemmel látható volt. A bolygó azon régióiban hatalmas „kráterek” vannak, ahol a legjobb volt ez a talaj. Elvitték. – A szamuráj kicsit elhallgat. Végül folytatja. – Föld II egy a turáni kémek által elcsípet információ. A lényeg, hogy a Föld visszafoglalását feladják. Illetve más bolygókat is. Az emberiség túlnyomó többsége egy Orwelli világba lenne kényszerítve, ami egy űrállomás, mi önellátó. Ehhez kell nekik a talaj és ehhez kellet volna a víz. Dalton csak az űrutasoktól tudhatott a vízkészletről. Tehát minden nagyobb világ feladása kapituláció az űrutasok javára. Ez a turáni bolygó a cél állomás, ahonnan elvitték a talajt. A bolygófelmérők még ott lesznek mire oda értek. Nyomot kell találni és elindulni azon. Ami azt illeti. Eme csapat hivatásos ICC által elismert szabadúszó bolygófelmérők. Logójuk egy vakond.
Senki nem szolt úgy fél percig. Hicks törte meg a csendet:
- Ha valakinek még kérdése van, most tegye fel. Holnap reggel nyolckor mindenki legyen a Központi Űrkikötő kettes bejárata melletti presszóban. Nem hivatalos CMC akció. Fegyvert lehet hozni, de mást nem ami a Gyarmati Tengerészgyalogságra utalna. George, te maradj az űrhajódon. – Hick kiadta az utasításokat.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

11Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Hétf. Júl. 17, 2017 12:14 am

George Crysmann

George Crysmann
A katonák tovább beszéltek valami fekete dobozról, egy Dalton nevű egyénről és egy bolygóról, majd rátértek a lényegre.
A találkozó holnap reggel lesz a kikötő kettes bejárata melletti presszóban, fegyvert lehet vinni és hogy én maradjak a hajón. ~ Lehet, hogy a hajómon kapom meg a részletes eligazítást Hickstől? ~ gondoltam, miközben tovább folyt a beszélgetés. ~ Miután vége van ennek a rövid eligazításnak, akkor gyorsan vissza kell mennem a hajómra, írni vagy szólni a többieknek a hosszú szabadságról és bevárni a katonákat. ~
Az utasítások kiadása után felálltam a székről: - Rendben uraim! - mondtam - Holnap reggelre felkészítem a hajót az indulásra.

//Folytatás a kikötőben, ha van még 1-2 kör, akkor majd azután//

12Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Hétf. Júl. 17, 2017 4:04 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Én kérek elnézést debil főhadnagytól, hogy nem engedték megnézi mi van a lapokon és fejből kellett gondolkodnom. Hicks is elmehet a pokolba, mármint oda, ahol a rossz emberek vannak, nem a norvégiai Hell településre.

Ezután egy meglepő dolgot hallunk, nos, már tudom mi is az a Föld II, amiről az admirális beszélt Ryushin. Végtére is könnyebb egy mini bolygót felhúzni, mint kipucolni az univerzumot a xenoktól. A célterületünk egy turáni gyarmat, ott kellene nyomokra bukkannunk. Mióta lettem a belső elhárítás embere? Én a harcmezőkre vágyok, ahol a Kaszás elragadja azokat, akiket én a fegyvereimmel eltaláltam.

- A fegyverzet terén miket vihetünk magunkkal? Gondolom a tankelhárítók kilőve, de a precíziós fegyverek, gépkarabélyok jöhetnek?

13Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Szomb. Júl. 22, 2017 10:25 am

W.B.

W.B.
- Amit be tudsz csomagolni. – Hicks ennyit felel Wolfnak. – Akkor most lelépni. Holnap reggel nyolcra mindenki legyen ott.
- Aki nem lesz ott, azt úgy kell kezelnünk, mint ellenséges ügynököt. Jelenleg ICC engedéllyel a turáni inkvizíció Mars bármely területén ténykedhet amennyiben spearsekről van szó. Tehát remélem mindenki becsületes. A „maga módján”. – Ezt tette hozzá a szamuráj.
Katonák engedtek mindenkit távozni. Hicks még maradt.

Kaland folytatása: Űr -> Aurora

// Tudtommal George le se ültél, illetve eleve utcáról rád szegezett fegyverrel hoztak fel… //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

14Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás Empty Re: Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás on Szomb. Júl. 22, 2017 1:26 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hááát amit be tudok csomagolni, tehát tankelhárító is jöhet. Miután elhangzik az, hogy mi történik azzal, aki elkésik, szalutálok, majd távozok. Egyenesen a laktanya felé megyek és elkezdek összepakolni a bevetésre. Jobb félni mint megdögleni alapon hozom a drágámat, az M42C-t, illetve némi személyes holmit. Holo filmes doksik, történelmi könyvek és a társaik.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.