Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Katedrális (ember kaland) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Katedrális (ember kaland) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Katedrális (ember kaland) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Katedrális (ember kaland) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Katedrális (ember kaland) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Katedrális (ember kaland) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Katedrális (ember kaland) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Katedrális (ember kaland) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Katedrális (ember kaland) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Katedrális (ember kaland) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Katedrális (ember kaland)

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [1 / 3 oldal]

1Katedrális (ember kaland) Empty Katedrális (ember kaland) on Csüt. Feb. 27, 2014 12:44 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
/Lehet írni bátran katonák!!!/
Az APC legurult az Cheyenne rakteréből. A landolás sikeres volt leszámítva azt a nagyobb légörvényt, amibe keveredett a csapat. A kolóniától három kiló méterre szállt le az UD 4-es és onnan az APC kezdte el a katonák szállítását. A parancsnok Parker felvázolta még párszor a helyzetet.
-Oké emberek. A helyzet a szokásos a kolóniával megszűnt az összeköttetés, emberek tűntek el. Háromszázötvenen éltek itt ebből legalább harminc fegyveres. Szóval ha a bogarak a felelősek mindenért készüljetek fel a telt házas bulira, de nem kell aggódni a kiképzés és tapasztalat segít túllendülnünk ezen. Sol mennyi idő?
-Tíz perc. -Sol magabiztosan vezette a járművet, de egy fékezést követően nem mozdult az APC.
-Valami van előttünk. -A csapat fele kiszállt köztük Wolf és a parancsnok. A bolygó levegője lélegezhető volt bár nehézkes és kissé nyálkás. Egy hosszú túra itt biztos nem tenne jót az egészségnek. A nappal is sötétnek tűnt a felhők miatt, amiből szakadt az eső. Igaz egy bányász bolygó általában ilyen és nem egy wellness. Az úttorlaszt valami félbeszakadt tárgy okozta, valami emberi építménynek tűnő nagy alkatrész. Közelebb érve a csapat látott még szétszórva több kisebb darabot valamiből, ami feltehetőleg egykoron űrhajó lehetett.
-Na Wolf, Nath nézzetek körül, hogy van e másik út. A többiek készítsék a kampót mert ha nincs, akkor elhúzzuk ezt a nagy vasdarabot.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

2Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Csüt. Feb. 27, 2014 3:52 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az UD-4-es sikeresen belépet a bolygó légkörébe. Pár percig azért eltartott az út. Számomra ez volt a 2. éles ilyen bevetésem de még mindig olyan rossz érzés. Olyan érzés mintha egy Ju-87-en utaznék és én lennék a bomba. De legalább épségben leértünk és senki sem okádta el magát. Landoltunk, az APC megindult és gyorsnak nevezhető tempóban nyargaltunk. A szakasz vezetője Parker. ismét elmondta azt amit a tegnapi eligazításon elmondtak: a kolónián élő 350 emberel megszakadt a kapcsolat. 30 fegyveres volt a telepen. BioNat tulajdona a hely tehát annak a cégnek segítünk ami Idegent hozott a Földre és elkezdődött a Föld bukása, habár inkább annak a vallási fanatikusnak köszönhető ez. Főként bányászat folyik itt. Lehetséges hogy bányászat közben bukkantak Alienekre? Már nem egyszer fordult elő ilyen. De azon sem csodálkoznék ha egy teljes labort találnánk ahol xenokon kísérleteztek.

Sol az APC vezetője, tapasztalt srác, legalábbis tegnap azt mondta. Hirtelen megálltunk. Megérkeztünk volna? Mint kiderült valami elállta az utat. A szakasz fele gyors iramban
kiment a járműből. Ezt szeretem a seregben, fegyverrel a kézben rohanni és harcba menni csak éppen egy jó lelkesítő zene vagy beszéd hiányzik. Kiléptem az Lv-854 felszínére. Az egységből 3. ként. Gyorsan körülpillantottam de nem volt ellenség sehol. A levegő is megszokott de azért napokig nem szívnám. A telepesek hogy bírják? A fény is halvány volt és szakadt az eső. Igazi katonai időjárás.

A torlasz valami fém volt amiből többet is találtunk. Valaki szerint egy űrhajó roncsai. Remek, akkor talán valamelyik bolond behajózta a xenokat? Engem és Nath-ot felderítőként elküldtek más után nézni. A kolónia nem is van olyan messze, akár gyalog is elérnénk oda. Visszatérve a feladatomhoz: elindultam más után nézni miközben M40A-m bármikor harcra kész állapotban hordom.

//felszerelésem: M40A-t 3 tárral
WY88 MOD4-et 3 tárral, 4-4 sima gránát és napalm gránát és 1 villanó gránát 2 EMP-vel.
Illetve még elsősegély csomag, M10 sisak, PrM2, BDU.
Összesen hányan vagyunk most a bolygón CMC-esek? Naponta többször felnézek ezért felőlem akár napi 3 HSZ is jöhet//

3Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Csüt. Feb. 27, 2014 11:35 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
/A napi hármat nem tudom biztosítani max hétvégén. CMC-s JK csak te vagy. Tizenkét katona, meg a két APC-s. Ha jön még JK beszállhat! Még van pár kiadó hely./

-Én tuti nem sétálok a kolóniáig ilyen időben. Ráadásul, ha dögök is vannak bárhol megbújhatnak, és te is hallottad mennyien dolgoztak a kolónián. -Nath kicsit bepánikolt a helyzettől. Wolf hamar felhívta Nath figyelmét egy nem túl meredek szakaszra. Hosszanti ívben fut végig. A lejtése durván 5-6%-os, de az időjárási viszontagságok miatt nem látszódik a folytatása. A rádióban a parancsok hangja recsegett fel.
-Jelentsen Wolf! Találtak valamit? -A jelentést kielégítőnek vélte Parker és elindltak a két katona után.
-Útközben felszedjük magukat. -Az APC-ben Nath-ot elfogta a kényelem érzet. Nem ázott nem fázott. Az út nyugodt volt egészen a kolóniáig. Néhány szokásos katonai morbid humor felcsendült, de kevesen húzták élvezettel rá a szájukat. Az APC most lassabban állt meg.
-Mozgás katonák! Foglaljanak állást! -A tizenkét tengerész közöttük a parancsnok pillanatok alatt ellepték a sziklába épített kolónia bejáratát. Hatalmas építmény, amit egy hegy oldalba terveztek. A kolónia a hegynek egy magasabb részén volt.
-Gyerünk emberek megoldást kérek nem ázhatunk egész nap. -Fuller igyekezett a hatalmas kapu kapcsolójához. A bejáratot úgy tevezték, hogy nagyobb szállító járművek is beférjenek. Lényegében a raktár volt a bejárat, de az nem kis helyet foglalt. Ezt hamar megtudhatta a szakasz. A hatalmas duracél kapuk a sínjükben csusztak el egymástól egy ugyan akkora fémkeretbe. A bejárat három kamion széles is lehetett. Az APC az alapos és megfontolt behatolás után parkolt be. Minden olajozottan ment eddig ezt érezte a parancsnok is.
-Rendben Nath, Fuller csináljanak fényt. Wolf maga Keeper-rel a keleti szárny felé. -A parancsok értett a parancsok kiosztásához. Aki nem biztosított területet az egy előre tolt báist épített ki.
Wolf és Keeper elértek a munka beléptetőhöz. A vasgerendák tetején néhány tábla jelezte a munkába való készülés irányát. Keeper elcsusztatta egy gombnyomással az ajtót és a következőt is. Különös látvány fogadta a két katonát. Három bányász holt teste a szokásos idegen módszerek olthatták ki az életüket. A vér is erre utal a falon. A nem megszokott látvány a rengeteg hamu volt a padlón,ami néhány helyen szép kupacban fel is gyűlt.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

4Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Pént. Feb. 28, 2014 1:23 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Miközben Nath a véleményét mondta én találtam egy használható utat. Parker hangja reccsent a fülembe és jelentést kért.
- Uram! Találtam egy használható utat nem messze maguktól Egy APC itt elmehet.
- Helyes! Útközben felvesszük magukat.
Az APC elhaladt mellettünk és megállt. Bementünk és leültünk a helyünkre.

Az út többi részében a legénység vicceket meséltek, néhány kifejezetten vicces is volt amin még mosolyogtam is. Az APC kezdett lassulni, végül megállt. Ideje kiszállni. Rohamlépésben özönlöttünk ki, pár másodperc alatt már harci pozícióban voltunk. Előttünk egy nagy kapu és egy annl is nagyobb hegy volt. Megoldást kértek hogyan jussunk be.
-Talán csengessünk vagy kopogtassunk! - Mondta a szakasz mókamestere. Helyette inkább egy ember ment a kapcsolópanelhez és hamarosan nyitva volt a hely.

Ekkora kaput még az életben nem láttam. Csak egy részeg sofőr nem tudna ide bejönni. APC-nk sofőrje józan volt így nem ütközött. Egy giga nagy raktárban voltuk pillanatokkal később. Jobb itt nem eltévedni mert egy hétig keresnénk a kiutat.

Engem Keeperrel elküldtek a K-i szárnyhoz míg másik 2 katonát fényt csinálni küldtek. Az út során az egyik ajtó mögött 3 embert találtunk, vagyis ami megmaradt belőlük. Az egyiknek a torkát elvágták, a másiknak meg a feje hiányzott. A falon nagy vérfoltok díszlettek. De mi ez a sok hamu?
- Mit mondtak hogy mióta szakadt meg a kapcsolat? Mert úgy tűnik itt valami hatalmas nagy buli volt. Legalább 3 embert már megtaláltunk a 350-ből. Ezt jelentem

A parancsnoknak elmondtam hogy headseten keresztül hogy 3 hullát találtunk. Valószínűleg Alienek ölték őket meg.5Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Szomb. Márc. 01, 2014 12:16 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

-Értem három hulla. Folytassák, de ne menjek túl mélyre és ügyeljenek, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat. -Parker ezzel befejezte és kilépett. Keeper nem volt biztos a válaszadásban, amit Wolf kérdezett.
-Talán két hét telhetett el az utolsó jelentés óta. A bányában találhattak valamit, mert jó ideje nem volt kitermelés. Ezt a félig üres raktár is bizonyítja. Ugyanis a raktárban lévő fémkalodákban az érceket tárolják minden bizonnyal. -Alig, hogy Keeper befejezte mondandóját a munka beléptető öltözőjéből valami fémes zörgés hallatszott ki. A két katona fegyverét magabiztosan tartva hatolt be, egymás után.
-Wolf tiéd a bal oldal enyém a jobb. -A behatolás sikeres volt és a látóhatárban semmi nem utalt ellenségre. Az öltöző helyiség kb. 5x8 négyzet méteres lehetett, amit hat sorban öltöző szekrények osztottak folyosókra. Alaposan átellenőriztek mindent az öltözőben. Wolf az öltöző végében azonnal felfigyelt a bal oldali szellőzőrács hiányára. Keeperrel megvizsgálták.
-Uram itt Keeper. Az egyik szellőzőrácsot kitépték és mintha emberi maradványok is lennének bent. -És valóban Wolf is megvizsgálta. A hang okozóját nem tudták megállapítani, de azt igen a szagból ítélve, hogy a megtépázott alsótest már több mint egy hete ott lehetett. Parker újabb parancsot adott.
-Jöjjenek vissza eligazítást tartunk vége. -Először Wolf lépett ki az öltöző ajtaján gondolatai miatt észre sem vette, hogy Keeper már nincs mögötte. Az egész egy pillanat alatt zajlott le. Két három méter választhatta el egymástól őket, de mire Wolf hátra fordult Keeper-t már nem látta.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

6Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Szomb. Márc. 01, 2014 12:45 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Keepernek és nekem tovább kellett mennie. Előírás szerint behatoltunk az öltözőbe. A fémes zörgés helyét nem tudtuk beazonosítani de találtunk mást: hiányzott a szellőzőrács. Ez még nem lenne ennyire baj de ott volt egy emberi maradvány. 2 hét az hosszú idő, kizártnak tartom hogy lennének túlélők hacsak nem egy jól védhető helyen. Visszarendeltek minket hogy eligazításon legyünk. Kimentem a helyiségből de valamit furcsálltam: csak az én lépteim kopogtak a padlón.
- Gyere már mert várnak!
- Nem jött válasz. Hátranéztem de nem volt ott senki. Azonnal jelentettem miközben a lehetséges támadási irányokat néztem ahonnan meglephetnek:
- Uram! Itt Wolf. Keeper eltűnt. Pár pillanattal ezelőtt még mögöttem volt de eltűnt az öltözőben! Megkeressem vagy térjek vissza a raktárba?

Szegény Keeper talán már hulla de ha nem akkor keltető lesz. Vajon van az APC-ben olyan berendezés ami az emberek életjeleit veszi? Ha szerencsénk van akkor Keeper kamerája felveszi hol lehet a fészek, márha van kamerája és az APC-ben látják ezt.

7Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Szomb. Márc. 01, 2014 3:44 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
-Térjen vissza ez parancs. Más is van még itt nem csak Keeper siessen Wolf. -Parker hangján érződött a zaklatottság. Wolf minden sarkot szemügyre vett, de fegyverét még egyszer sem kellett elsütnie. A raktárcsarnokba belépve már az APC köré félkörben sáncok voltak húzva. Az üres kalodákat használták a katonák és Wolf ért oda utoljára. Parker végig nézett a csapaton.
-Rendben. A helyzet a következő. Keeper és akik a nyugati szárnyat ellenőrizték egytől egyig eltűntek. Rádiókapcsolat nincs. Összesen öt katona tűnt el nyomtalanul. Őket cseszhetjük az idegenek már úgyis beléjük ültették a petéket. Túlélőket aligha találnánk. A feladat így leegyszerűsödik. Wolf, Nath és Fuller maguk az irányítóba mennek. Letöltenek mindent amit tudnak. Mi négyen a fiúkkal körülnézünk a kolónián, bár kétlem, hogy találnánk túlélőket. Sol maguk ketten az APC-ben várnak és várják az indulási jelet. -Parker alig fejezte be a parancsot. Két irányból lövések záporoztak a megcsappant szakaszra. Egy katonát három golyó is eltalált és holtan rogyott a talajra.
-Lőnek!
-Fedezékbe! -Hamar elszabadult a pokol. Wolf betudta mérni az egyik támadó helyzetét, de nem akart hinni a szemének. Keeper tüzelt a saját társaira. Újratöltött és ismét tüzelt.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

8Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Szomb. Márc. 01, 2014 6:42 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
-Értettem! Azonnal indulok. - Futólépésben mentem vissza a raktárba miközben minden szellőzőt és sarkot ellenőriztem. Szerencsére semmit sem találtam ami nem illik oda. Végül elértem a szakaszhoz. Összesen 5 ember tűnt el, pedig csak nemrég jöttünk. Lényegében az egység fele oda van. Nekem és 2 másik katonának kell az irányítóterembe menni és letölteni mindent.

Az eligazítás megtörtént de lövések dördültek. Egy katonát azonnal leszedték, 2 a szívbe és 1 a fejbe. Eldőlt mint egy nehéz zsák, 6-an maradtunk. Az egyik fegyverest azonnal megtaláltam a torkolattűzből. Habár sötét volt mégis látszott rajta hogy a CMC egyenruháját viseli, Keeper volt az.

- Mit csinálsz te elmeháborodott!! Bajtársak vagyunk! - Ha nem muszáj nem ölöm meg.

3 lehetőség van, attól függően mennyire durvul majd még el a helyzet :

1: Megvárom míg megint újratáraz és megpróbálom lábon vagy vállon lőni hogy harcképtelen legyen

2: Szólok a védőknek hogy csukják be a szemüket mert eldobom a villanó gránátot ami egy időre elvakítja a támadókat így gyorsan harcképtelenné tudjuk őket tenni.

3: Egyszerűen csak lelövöm Keepert/robbanógránátot dobok oda.

9Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Vas. Márc. 02, 2014 11:47 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Keeper betárazott és ez idő alatt Wolfot zavarta meg az egyik fedezékből előugró katona társa.
-Megőrültél. Nem lőheted meg. -Wolf a szeme sarkából látta, hogy Keeper nem fog habozni. Őt vagy a társát célozza, de Wolf gyorsabb volt. Ellökte a katonát és hét lövéséből öt Keeper mellkasába fúródott, aki a korláton át bukfencelve ért földet. A másik ,,megőrült katona" tovább lőtt, de célt nem talált. Wolf jelezte társainak, hogy villanót fog eldobni. Mindenki elfordult vagy becsukta a szemét. A gránát nem sokkal az ,,őrült" előtt robbant. Három percig tartotta a kezét a szemén. Ez idő alatt két katona sikeresen lehozta a magasított pódiumról, de első látásra látszott rajta, hogy nincs magánál még ha ébren is van. Zihált és össze vissza beszélt Colt, aki úgy lőtte pár percel ezelőtt társait, mint legádázabb ellenségeit.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

10Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Vas. Márc. 02, 2014 1:52 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Keepert tökéletesen becéloztam, már meghúztam volna a ravaszt mikor egyik társam elém jött. Még időben sikerült félrerántanom a fegyvert így a sorozat a katona feje mellett pár cm-vel ment el.
- Nem lőhetem le? De őt ez nem zavarja. Szerinted majd abbahagyja ha nem lövöm meg? - A katona nem akart elmozdulni ezért félrelöktem és egy gyors sorozatot eresztettem meg. 2 golyó kicsivel ment arrébb de 5 golyó úgy eltalálta hogy Keeper lezuhant és fejjel ért a betonra. Remélem meghalt ez az áruló.

2-ből 1 kilőve. Kézmozdulatokkal jelzem a védőknek hogy szemeket becsukni. Megvártam amíg a fickó újratáraz majd gyorsan felálltam és eldobtam a gránátot. Ő csak nézte a lába elé guruló kék gránátot, robbanásra számított de csalódnia kellett. A helyet nagy világosság töltötte meg pedig a szememet eltakartam. Miután a fény csillapodott a srác már harcképtelen volt. 2-en gyorsan lefogtk és idehozták. Mint kiderült Coltnak hívták. Mintha tudatmódosító szer hatása alatt lenne olyan őrült volt.
- Megpróbáljuk kikérdezni? Vagy csak lekötözzük és itt hagyjuk?

Nekem még az is megfelelne ha egyszerűen tarkón lövik. Megkeresem Nath és Fullert hogy majd azonnal indulni tudjunk az irányítóterembe ha elrendelik. A harcnak csak percekkel ezelőtt lett vége de csak most döbbentem rá hogy megöltem egy embert. Nem érzek bűntudatot, inkább csak elégedettséget hogy nem csak Alieneket hanem fegyveres katonákat is el tudok intézni. Viszont 3 ember még mindig hiányzik, nem beszélve 350 telepesről illetve 346-ról mert 4 hullát már találtunk.

11Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Vas. Márc. 02, 2014 2:21 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Parker nem tágított a tervétől.
-Wolf,Fuller, Nath. Tudják a dolgukat. Sol és Sven-nel maradunk Colt-tal és mindent kiderítünk tőle. A többiek irány a kolónia. Mozgás! -A csapat a kolónia bejáratáig együtt haladt. Fuller az ajtók nyújtotta akadályokat simán vette. A csapat belépett a kolóniára. A kolónia két részből állt. A lakóövezet volt az egyik oda a csapat másik része indult, míg Wolf két társával a kommunikációs és vezérlő terem felé vették az iányt. A táblák megkönnyítették a katonák dolgát. Nath-et már jó ideje veríték borította el és ez nem akart szűnni. Fuller magabiztosságtól sugárzott és Wolf is hegyezte az érzékeit. Folyamatos rádiókapcsolatban voltak a másik csapattal és a raktárban maradtakkal. A hamu, amit már korábban láttak itt is megtalálható volt a folyosókon és a termekben. Az egyik előadótermet biztosítva a szürke hamu az asztalon, székeken és padlón kupacokban hevert. Arányában véve a pusztítás nyomai nem látszottak a gépeken, berendezéseken úgy ahogy az idegenek szokták megrongálni, ami még különösebbé tette a helyzetet.
-Itt Fuller. Hamarosan elérjük a kommunikációs termet a legfelső szinten. Egyetlen holttest, vagy sav marta nyomot sem láttunk eddig, ami nagyon különös. Ellenben annál több hamut, ami beborítja az egész kolóniát, vége. -A jelentést mindenki hallotta és a lakóövezet felé tartók is ugyan ilyen jelentéssel szolgáltak. A kommunikációs terembe belépve azonban a szokásos rumli tárult a trió elé. Gépek romokban, kábelrengetegek kitépve és itt újabb holttestek megcsonkítva. Hét hulla bűzölgött bent és miközben a katonák vizsgálták őket Nath remegő hangja csattant fel.
-Bogár! -Wolf és Fuller megpördültek és az ajtóban állt a rémség. Nath állt a legközelebb az ajtóhoz szerencsétlenségére, aki még fegyverét sem volt képes felemelni olyan hirtelen vetette rá magát a szörny. Nath azonnal meghalt. Wolf és Fuller különösnek találta a lényt, de mivel támadt így nem haboztak. Szitává lőtték a rémet, amit utána szemügyre vettek és megdöbbentek. Főként Fuller.
-Ez nem a megszokott általunk ismert idegen. -A teremtmény hasonlított a bogarakra. Banán alakű fej, nyúlványok a háton és ugyan az talán még nagyobb termet. Viszont jobban szemügyre véve a feje talán hosszabb volt és a fogai előtt több pár talán tapogató is volt. A legkülönösebb azonban a vére. Nem sav volt benne, ami rögtön marni kezdi a vele kölcsönhatásba lépő anyagot.
-Jelents Wolf addig leszedek mindent.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

12Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Vas. Márc. 02, 2014 4:21 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az akció tovább folyt mint ahogy terveztük. Én, Nath és Fuller az irányítóközpont irányába mentünk. Szerencsénk volt hogy mindenhol vannak táblák hogy mi merre van. De mi ez a rengeteg hamu? Mintha 2 héten át csak gyújtogattak volna itt. Az irányítóközpont totál károsan tárult elénk. 7 hulla a teremen. eddig 11 hullát találtunk.

Nath felordított de azonnal meg is halt. Az Alient azonnal darabokra lyuggattuk, esélye sem volt. De ez nem a megszokott lény volt, ez más.

- Uram! Elértük az irányítótermet. Sok gép használhatatlan és 7 hullát találtunk. Nathot megölte egy Idegen de ez különbözik a többitől. Ennek a vére nem savas, tapogatók vannak a foai előtt és a feje is nagyobb. Eddig nem találkoztam ilyennel. Fuller most szedi le amit lehet. Várom a további utasításokat.

Eddig nem jól haladnak a dolgok: a telepesek sehol, 2 katona begolyózott, 3 eltűnt és eddig 3 embert vesztettünk. 14-en jöttünk ide de már csak 7-en maradtunk akik harcolni tudnak. De mi lehet a kapcsolat a megőrült emberek és az új Alien között? Hallatom történeteket hogy néhány megfertőzött embert az embrió irányít és ha nem teszi azt amit az embrió akar akkor fájdalmat okoz. De pár perc alatt nem alakulhat ki ennyire fejlett embrió vagy mégis?
- Uram! Itt megint Wolf. azt gondolom tudom miért golyózott be a 2 emberünk, talán embrió irányítja őket. Esetleg felnyithatnánk Keeper hulláját.

13Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Hétf. Márc. 03, 2014 2:56 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
-Rendben Sven belenéz Keeperer testébe szólok neki. Ha sikerült a letöltés jelentsék. Colt még eszméletlen, de a teste néha rángatózik, mintha rohama lenne, de aztán alább is hagy. Folytassák Wolf. -Parker kiszállt és ebben a pillanatban Fuller hívta fel Wolf figyelmét.
-Nézd sikerült behoznom az egyik monitort. A bánya kameraképeit mutatja pontosabban hármat. De mi lehet az? -Mind két katona a választ kereste a kamerával a maximumra fókuszált Fuller, de így se sikerült kideríteniük csak annyit, hogy egy hatalmas monstrum.
-Wolf hallottam, hogy az LV 426-on is találtak egy hatalmas idegen eredetű űrhajót. Patkó alakja volt mint ennek is. Talán ez adja meg a választ a kérdéseinkre. -Wolf jelenteni akart, mivel az adatok még töltődtek és Fullernek fokozott figyelmet kellett tanúsítania, de megzavarták őket. A neonizzók egy álmennyezetbe voltak szerelve, ami úgy másfél méterrel lehetett alacsonyabb a tényleges mennyezettől. Ebben az üreges részben bújt meg két ugyan olyan idegen, ami megölte Nath-ot.
-Basszus Wolf. Ezek támadnak!!! -A két rémség egyszerűen hagyta, hogy a gravitáció hasson rájuk és mind a kettő a két katonára készült zuhanni.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

14Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Hétf. Márc. 03, 2014 8:41 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Fuller valami fontosat akart mutatni. A bánya kamerái valami hatalmas szerkezetre irányultak. Pontos képet nem tudtuk róla nézni de mintha patkó alakú lenne. Valahonnan ismerős ez a jármű de honnan? Az LV-426-on levő hát persze! Magáról a fajról keveset tudtam olvasni mert kevés anyag volt illetve sok még mai is titkosítva van. Leginkább a szemtanúk meséiről szóltak a könyvek.Tudom hogy az LV-426-on találtak egy ilyen hajót, illetve a Sephora legénysége megölte a az idegen lényből kitört Alient. Meg még jó pár évtizede volt valami esemény ahol állítólag néhány ember elment egy bolygóra ahol ezek a Pilóták éltek. Az átlag ember nem is tud semmit róluk, én is úgy ahogy ismerem az értelmes idegen lények többségét. Vajon egy élő Pilóta is van a hajóban? Ha igen akkor remélhetőleg békés szándékú. Várjunk csak! A Földet utoljára elhagyók és még azok akiket pár hónapja hallgattak ki a Gatewayon is beszámoltak arról hogy ezek a Pilóták képesek belemászni az ember agyába. Talán ezért golyózott be a 2 katona?

Ha erről van szó akkor azonnal oda kell menni a bányába és kiiktatni a lényt. De a többiek eddig miért nem őrültek meg? Jelentést akartam volna tenni új felfedezésemről de balszerencsénkre 2 Idegen támadt ránk. Leugrottak a mennyezetről egyenesen ránk.

Nem sok időm volt gondolkozni, megpróbálok elugorni és minél hátrább menni miközben hosszabb sorozatokat adok le, ilyen távolságból nem baj ha pontatlan a fegyver. Ha elég nagy köztem és az Alienek között a távolság akkor megpróbálom a gránátvetőjét használni de ezt csak utolsó megoldásként mert kicsi a távolság és a repeszek megölhetnek/megsebezhetnek. Legfeljebb ha letepernek akkor is ott van a dísztőr amivel átszúrhatom a fejüket, a vérük ezeknek nem savas, remélhetőleg. Remélem a 2 Alien szétválik hogy egy az egy ellen harc legyen mert akkor a távharci fegyvereknek köszönhetően mi nyerhetünk.

15Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Kedd Márc. 04, 2014 2:58 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Fuller és Wolf reflexei emberi mércével is kifinomult volt. Az elvetődésükben is volt stratégia. Minél távolabb egymástól így egy egy elleni harcot alakítottak ki. A két idegen egymásnak háttal értek padlóra hatalmas dobbanás kíséretében. Nehezebbek és szívósabbak egy átlag idegennél, de a golyó ugyan úgy sebzi őket. Wolf már felállása közben is tüzelt. Automatikusan az ízületeit lőtte elsőnek, de a lény nem nagyon lassított le, miközben kinyújtott karmaival közeledett a katonához. Aztán kapcsolt a katona. A mellkaslövésektől megtorpant egy pillanatra, de ez elegendő távolságot a közben hátráló Wolf-nak, hogy gránátvetőjét használja. Más esetben talán szitává is lőtte volna, de Fuller nem volt ilyen szerencsés. Az elvetődés után ugyanis hozzá túl közel került a lény és karmait a katona vállába mélyesztette. Wolf elsütötte a karabélyt. A robbanás telibe kapta az őt támadót. A lökéshullám szétválasztotta Fullert és az őt támadót. Ha viszont ezeknek a lényeknek sav folyna az ereikben már nem élnének a katonák. Wolf egy kisebb adag belsőséget is kapott a szörnytől. A Fullert támadó idegent már nem engedték talpra állni. Kivégezték és jelentettek. Parker válaszolt.
-Rendben emberek. A munkabeléptetőnél találkozunk ott elmondok mindent, mert a másik csapattal is történt valami, de már ők úton vannak oda. Siessenek. -Fuller mind két válla sajgott és szivárgott belőle a vére. A fegyverét is egyre nehezebb volt tartania, de nem nevezhető ez az alak puhánynak ezt Wolf is tudta.
-Rendben Wolf megvan minden adat még talán több is mint amiért jöttünk, mivel van közte egy titkosított fájl is. Ezt később ráérünk feltörni most viszont tipli. -Hamar elérték a kolónia bejáratát, amerről jöttek és megtalálták a másik csapat nyomait is. Valaki megsérült közülük is, mert a padlón vértócsák vöröslöttek.
-Gyerünk Wolf te mész elől én fedezlek. -És nehézkesen felemelte Fuller a fegyverét.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

16Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Kedd Márc. 04, 2014 3:39 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
El sem hiszem hogy ez sikerült! Pár másodperc alatt vége lett az egésznek.

Vetődés közben néhány szerencsés találatot elértem és sikerült hátrálva teret nyernem. A gránátvető is bevált. Egyenesen a lény testébe szorult és robbant fel. Lényegében csak 2 láb maradt belőle, a részei széjjel repültek a teremben. Fuller ''párját'' a robbanás feldöntötte. Gyorsan odamentem és egy rövid sorozattal szétlőttem a xeno fejét. Fuller lövései csak az enyéim után csapódtak be. Elég rendesen bemocskolódtam. Az arcomról letöröltem amit lehetett.

A munkabeléptetőhöz rendeltek minket vissza. Fuller megsérült.
- Ha akarod bekötözhetem a sebedet.

Én mentem elől. Újratáraznom nem kellett hiszen legalább 50 golyó még van a tárban. Vér nyomokat találtunk ami emberből jöhetett. Azért hogy elkerüljem azt hogy véletlenül ránk lőjenek mondani kezdtem hogy ne lőjetek!

17Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Kedd Márc. 04, 2014 4:48 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Wolf felkiáltott. ,,Ne lőjetek!" A mondat visszhangzott a lépcsőházban, de válasz nem jött.
-Nincs idő bekötözni a sebeim majd, ha odaértünk. -Wolf miközben figyelte Fullert valami feltűnt neki. A tekintete üvegesedni kezdett és légzése sem a legszabályosabb. A lépcsőházban lefelé még két szintet kellett megtenniük, de Wolf egy csattanó hangra fordult meg. Fuller kiejtette kezéből a fegyverét és visszahőkölt, majd leült egy lépcsőfokra. Kezeit úgy emelte fel sérült vállai ellenére, mint ha mi sem történt volna.
-A fejem! A feee... -Fuller egyszer csak kirántotta túlélőkését és olyan gyorsasággal esett neki Wolf-nak, hogy az a csodával volt határos. Wolf fegyverét maga elé tudta még rántani, ezzel sáncot alkotott a kés és Fuller keze előtt. A látvány meglepte Wolf-ot. Fuller szájából bugyogott a nyál szemeinek vérerei megvastagodtak és, mint ha még az ereje is megnőtt volna, főleg a sérülése ellenére. A kés milliméterről milliméterre közeledett Wolf felé.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

18Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Kedd Márc. 04, 2014 9:24 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Sehol senki. Nem baj, majd úgyis találkozunk a többiekkel. Fuller sebe kicsit aggasztott de úgy tűnik rendben van. Valami történhetett vele, mintha valami harci drogot szedett volna mert olyan erővel rohant rám. Ha nem teszem magam elé még időben a karabélyt akkor most átszúrt torokkal feküdnék a saját véremben.

- Mit csinálsz ember? Mi bajod van? - Fuller teljesen megőrült. Olyan mintha valami vírus támadta volna meg és ilyen vadállat lett. A fickó jóval erősebb nálam és a kés is egyre közeledik felém.

Muszáj lesz a piszkos módszereket alkalmaznom. Megpróbálom lágyékon rúgni (ha nincs rajta lágyék védő) vagy megpróbálom kibillenteni az egyensúlyából (vagy csak szemen köpni) majd gyorsan állon ütni hogy kissé hátra hőköljön. A karabély tusával arcon ütöm megpróbálva a földre teríteni majd ott végezni vele (megfojtom/tőrrel elmetszem a torkát). De ha arra fajulna a helyzet hogy ő is elkapja a torkom megpróbálom az ujjaimmal kinyomni a szemét/az orrába belenyúlni majd ott egy rántással kitépni).

19Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Hétf. Márc. 10, 2014 8:17 am

Andrew Fox

Andrew Fox

A jól bevált módszer. Wolf szinte érezte, hogy Fuller heréi eltűntek térde útjából. A kést azonnal kiejtette a saját kezéből és a tussal Wolf egyszerűen elintézte. Magára vette a sérült katonát és úgy ért vissza vele az APC-hez. Parker, Sol, Swen és még három katona állt Colt felett, aki láthatólag félt saját társaitól. Ezt Swen látta a legjobban.
-Hallottam tudat által megtört emberekről, akik nyáladzó őrültté váltak később. Megkötözve kell hagynunk túl veszélyes és kiszámíthatatlan. -A csapat ekkor vette észre Wolf-ot és rajta Fullert, aki szintén eszméletlen volt.
-Gyorsan tegyük le ide. Mi történt? -Wolf beszámolt mindenről a patkó alaku hajóról is, ami egy barlangcsarnokban tornyosult. -Fullert ébresztgették, de semmi eredménye sem volt.
-Rendben emberek irány a barlang a BioNat még igényt tart a kolóniára nézzük meg mit menthetünk meg belőle. Sven maga velünk jön Sol elbán két megkötözött katonával. Wolf maga meg én megyünk elől. Dom, Sven, Crasson és Sid maguk ékbe mögöttünk. -A szakasz hamar belépett a barlangrendszerbe a munka beléptetőnél. A felszínen lehulló csapadék már rég utat talált magának a föld és sziklák alá, és némely medreket is ásott magának. A vízcseppek hangja megnehezítette a szakaszt a hallgatózásban, de eddig legalább csak egy irányba mehettek. Jó háromszáz méter megtétele után már lejteni kezdett a fúrt járat és valami különösre lettek figyelmesek Wolf-ék. A lámpákat eltakarva haladtak tovább, mert hihetetlen, de ember hangok vertek visszhangot egy nagyobb csarnokban. A kiszélesedett barlang hatalmas volt, de nem az amelyiket a kam képeken látott Wolf. Ezt középen kettészelte egy nagyobb barlangi tó. A másik oldalon Weyland feliratban munkálkodtak az emberek. Több mérnök végzett méréseket és nyolc fegyveres őrködött felettük.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

20Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Hétf. Márc. 10, 2014 7:31 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Ez a piszkos módszer tényleg életeket tud menteni. Van értelme katonatörténeteket olvasni/hallgatni mert ezt a módszert sehol sem tanítják. A férfi keze elernyedt és a sérült rész felé kapta kezé miközben majd összedőlt a fájdalomtól. A férfi még felnézett és elkerekedett szemmel nézte ahogy fölé hajolok és a nagy puskatussal arcon ütöm. Egy reccsenés hallatszott jelezve hogy eltört az orra és néhány foga is kiesett. Fuller elterült A nála levő felszerelést (fegyver, lőszer, gránát) elveszem. Pár perc múlva értem a többiekhez, elég megerőltető volt vinni ezt a mázsás állatot.
- Uram jelentem hogy Alienek támadtak ránk mint már korábban is mondtam, összesen 3-mal végeztünk de elvesztettük Nathot és Fullert megsebezték. Bizonyára valami fertőzést adott át amitől így begolyózott mint a régi zombi filmekben. Percek alatt ellenem fordult de sikerült kiütnöm, a nála levő veszélyes dolgokat elvettem. Kamerán láttunk egy patkó alakú jáművet a bányában. Szerintem nem kell mondanom hogy egy idegen intelligens létformáé, elvégre az LV-426-on egy ilyet őriztünk.

A 2 megkötözött embert hátrahagytuk őrizettel. Elindultunk a bányába és jó ideig nem történt semmi. A lépések és vízcseppeken kívül semmit sem hallottunk. Számomra hogy elől haladhatok megtisztelés. Végül a vezér jelzett hogy kuss és lámpákat leoltani. Egy hatalmas részbe értünk amit középen egy kis tó foglalt el. Mindenki látta a W-Y embereit, jó pár mérnök ügyködött ott és 8 fegyveres őrizte őket. Mit keres itt a W-Y? Ami fontosabb hogy most mihez kezdjünk? 6-an vagyunk 8 ellen. Nem léphetünk fel agresszíven amíg ők nem viselkednek rosszul.

A parancsnok felé fordultam és kézjelekkel mutogatni kezdtem hogy mit tegyünk, egy EMP gránátot vettem elő jelezve hogy azzal harcképtelenné tudnék tenni pár fegyverest ha muszáj. Napalm gránátot idelent nem szívesen használnék mert nem tudom hogy a falak miből állnak és mekkora tüzet okoznék.

Abban az esetben ha a parancsnok támadást rendelne el: A EMP gránátot a legtöbb őr felé dobnám majd pillanatokkal később a másik kezemben levő WY88-cal a többi őrt kezdeném el lőni (ha megengedett akkor fejlövést okoznék de ha tiltják az ölést akkor csak karon vagy térden lövöm őket, természetesen azért visszahúzódnék ha lőnének rám és akkor venném elő a karabélyt. A gránát dobás csak akkor sikerülne ha nincs túl távol az a néhány őr).

21Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Kedd Márc. 11, 2014 6:47 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Wolf előkészítettem EMP gránátját, de Parker lebeszélte róla.
-Információt kell szereznünk fiúk. Sokszor az infó menti meg egy katona életét nem a fegyver. mindenki akinél villanó van készítse és a jelemre dobja. -A szakasz a nedves és hideg parlang sziklás padlóján kúszott közelebb. Wolf-nak a könyöke már a vizet érte és a szakasz egy nagyobb szikla mögött biztosította ki a gránátokat.
-Mehet... -A sziklák eltakarták a négy eldobott gránát hatalmas fényét, de a zúgása így is kissé zavaró volt. A tavat hamar megkerülte a szakasz és mind a hatan egyértelmű magabiztos felszólítással próbálták lefegyverezni a W-Y embereit. Az egyik katona vaksága ellenére Parker-re irányította fegyverét, de meghúzni azt már nem tudta. Parker 9mm pisztolyával hamarabb cselekedett és pontosan. A megmaradt hét fegyveres megszabadult karabélyától és az öt mérnök is letérdeltek.
-Megadták magukat! -Állapította meg Sven kissé naivan, amit hat lövés szakított meg. Mindenki lehasalt és a sziklák között keresett fedezéket, de a lefegyverzett W-Y embereit sikerült Wolf-nak és a katonáknak így is közre fognia.
-Adják fel uraim. Önök jó katonák semmi értelme nem lenne a haláluknak. Beszélhetek a rangidőssel? -Parker odaszólt Wolf-nak.
-Te velem jössz, ha minden oké. -Majd a távolba ordította.
-Honnan tudjam, hogy nem vernek át és puffantanak le? -A rekedtes hang magabiztosan válaszolt.
-Uram én üzletember vagyok. -És egy emberével elindult a katonák felé. Parker szintén felállt és Wolf társaságában ő is elindult a sziklatömbök között.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

22Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Kedd Márc. 11, 2014 8:40 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Villanógránátokkal gyorsan elintéztük a fegyvereseket. Eltekintve néhány puskatus okozta sérüléstől az őrök megúszták az egészet. Mindegyik könnyebb lett a fegyverétől. Egy helyre tereltük őket ahonnan nem szabadulhatnak könnyen. Néhány lövés dörrent de gellert kapva pattantak le a falról. Úgy tűnik hogy még nem kaptunk el mindenkit. A vérontás elkerülése érdekében tőlük 2 fő és tőlünk 2 elindult tárgyalni. Olyan mintha egy békéltető szakasz tagja lennék de itt ha rosszul megy minden akkor lelőnek az elsők között. Ironikus lenne ha a W-Y-ben fontos szerepet betöltött férfi fiát pont a W-Y ölné meg. Biztos nem ismernének fel hiszen gyerekkoromban láthattak a W-Y dolgozói, utána ''eltűntem'' a világ szemében. Most lesz az első alkalom hogy ilyen helyzetben vagyok: a senki földjén tárgyaló partnernek lenni.

23Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Csüt. Márc. 13, 2014 3:59 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A W-Y embere Gogolac, elmondása szerint már három napja voltak ott. A második napon kezdődött minden. Fegyvereseinek és mérnökeinek fele eltűnt vagy egyszerűen megőrült és a társai ellen fordult. Velük többé már nem lesz gondjuk erről biztosította Parker-t. A különös viszont az űrhajó, ami nem rég felbúgott, de a tengerészek érkezése megzavarta a W-Y embereit. Parker nyugodtnak tűnt Wolf mellett.
-Szóval még nem merészkedtek be? -Az emberei hiányára és a körülményekre hivatkozva nem léptek eddig még be a W-Y emberei.
-Nézzék, ha összefognánk talán választ találna mind két fél a kérdéseire. -Gogolac mélyen Wolf és Parker szemébe nézett. Látszott rajta, hogy komoly erő és idegfeszítő három napot tudhatott maga mögött. Parker kísérőjéhez fordult kérdő tekintettel miközben már mind két fél saját csapata felé lépkedett.
-Mit gondol katona?


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

24Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Csüt. Márc. 13, 2014 8:03 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Mint kiderült a fickó neve Gogalac. Azt mondja hogy 3 napja vannak itt, a második napon 50 %-os veszteséget szenvedtek de még nem fedezték fel az Idegen űrhajót. Szakaszvezetőm kikérte a véleményét arról hogy a két fél egyesítse erőit.

Kellő távolságból mondtam meg a véleményemet: -Uram! Én nem hiszek nekik, 3 napig itt lenni, nem hinném hogy mikor idejöttek 3 napi élelmet hoztak volna. Amúgy is miért jöttek ide? Ha Ha van egy hajó amivel idejöttek akkor miért nem mentek el mikor megtörtént a baj? Talán mert a hajó elpusztult de az is lehet hogy valamit keresni jöttek. Úgy gondolom hogy a W-Y nem véletlenül jött ide, valamit keresnek itt. Az is lehet hogy minket akarnak kihasználni. Mindenesetre nem szabad hogy a W-Y fegyveresei összetömörüljenek. Javaslom hogy 3 CMC-s elől, a W-Y emberei középen és végül a maradék CMC-s zárja a menetoszlopot. Így ha új barátaink elárulnának esélyük sem lenne. Addig is nincs más választásunk, muszáj együttműködnünk velük.

25Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Hétf. Márc. 17, 2014 1:39 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Parker szemöldök ráncolva helyeselt. A hegy belsejében már fél órája menetelt a csapat. Három CMC Dom, Sven, Crasson mentek elől Wolf, Parker és Sid zárták a csapatot. Középen a W-Y emberei és képviselője Gogolac ment. A barlangrendszer vészjóslóan csendes volt, de csak hamar felváltotta a mindenre kiterjedt figyelmeket a hatalmas idegen hajó. Gogolac megszólalt.
-Látják a bejárat, amit csináltunk ugyan úgy van, ahogy hagytuk. Tegnap megtámadtak minket. Olyanok voltak mint a bogarak, de sok eltérést is lehetett észlelni rajtuk. Véleményem szerint sokkal erősebbek és szívósabbak. Fészekre utaló jeleket nem fedeztünk fel és ami furcsa volt, hogy csoportokban nem pedig mindent elsöprő nagy rajban támadtak. A hajóban jó formán még körül sem néztünk, de most, hogy itt vannak talán nagyobb esélyünk van erre is. -Gogolac nem mutatott ki semmilyen érzelmet mondandója közben. Sven, Dom és Crasson ment elől velük szintén három W-Y ,,elit". Szép lassan belépett mindenki és a hatalmas folyosó balra és jobbra is folytatódott. Mintha titánoknak építették volna az űrhajót és, akiknek már volt dolga idegenekkel azok felismerhették a szokásos groteszk vonalakat görbe íveket a fal és padló mintázatában. A különbség, hogy se bűz se nyálka nem volt sehol.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

26Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Hétf. Márc. 17, 2014 3:06 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A parancsnok elfogadta amit gondoltam. Legalább most valamivel több fegyveres van köztünk mint mikor megérkeztünk. Sajnos úgy tűnik a kolónián senki sem maradt életben. Tehát a fő cél amiért idejöttünk megbukott. Az út során eltekintve a páncélok zörgésétől és néhány halk beszédtől szinte hangtalanul közeledtünk a Pilóta hajó felé. Beljebb haladva a levegő kezdett dohos és nehézkés lenni. Néhol a világítás épphogy csak pislákolt. A bányászoknak sem lehet könnyű az élete: több millió tonna föld alatt dolgozni. Ha tűz ütne ki vagy a rettegett bányarobbanás akkor egészen félelmetes tud lenni a helyzet.

Végre elértük a helyet ahol a hajó volt. Hatalmas monstrum, nagyobb mint amire számítottam. Leginkább az érdekelt hogyan került ez ide? Van valahol egy zsilip amin keresztül fel tud szállni? Gogolac elmondta hogy azok a furcsa xenok támadtak rájuk. Beléptünk a hajóba. Egyszerűen lélegzetelállító a mérete. Tudtam hogy magas de ennyire? A kérdés csak az: vajon itt van a legénysége is? Két út volt: jobbra vagy balra. Bizonyára szét fogunk válni, W-Y és CMC vegyesen. Ha lesz választásom akkor jobbra mennék. Kissé elbizonytalanított hogy a szokásos Alien építmény itt is megtalálható.

27Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Pént. Május 02, 2014 9:33 pm

W.B.

W.B.
Gordon Rogers teszt jelleggel átveszi a kalandot.
Ha jól muzsikál, mesélő lehet. Ezért.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

28Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Szomb. Május 03, 2014 12:26 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Parker odaszólt neked:
– Én majd figyelek rá, – Gogolac felé biccentett – hogy ne okozzon problémát. Dom és Sven velem jön. Rendben! – mondta most már úgy, hogy mindenki hallotta – Én, maga, – mutatott Gogolacra – Dom, Sven és a Yutanisok fele még velünk jön balra. A többiek jobbra.
– Rendben. – válaszolta Gogolac – Csinálják azt amit az úr mondott. – azzal Parker, Gogolac és a csapatuk eltűnt a folyosó sötétjében.
– Oké. – szólalt meg Crasson – Akkor gyerünk.
Elindultatok a folyosón. Körülbelül tíz perce sétálhattatok a folyosón amikor Sid azt mondta, hogy hall valamit.
– Mi lehet ez? – kérdezte ahogy már te is hallottad.
– Fegyverropogás. – válaszolta az egyik Weyland-Yutani katona – 2-es kód. – mondta társainak. Az utolsó amire emlékszel az, hogy Sidet leüti az egyik társa, majd te is egy erős ütést érzel a tarkódon és minden elsötétül.
Amikor felébredtél már teljesen máshol találtad magad egy kis szobában, bár még az idegen hajón a berendezésekből ítélve. Hozzá voltál kötözve egy székhez ami eléggé elüt a hely többi részétől. Tarkódon érezted ahogy komótosan, pár másodpercenként lecsöppent egy-egy csepp vér. Gogolac hajolt föléd:
– Sajnálom, hogy így kellett történnie, de nem hagyhattam eddigi munkám romba döntését. Maguk csak zavaró tényezők a számomra. Nyugodt környezetben szeretném tanulmányozni ezeket a... ezeket a – látszott, hogy keresi a megfelelő szót – mutációkat. – kiment, de csak pár másodpercre – Nos, én nem vagyok egy kegyetlen ember, így adok magának egy esélyt. Mivel jó kedvem van ezért bizonyíthat. Nem sok Weyland Yutani alkalmazottal találkozhat aki megengedi, hogy játsszon a kísérletével, de a saját embereim közül már így is sokat fel kellett áldoznom. Jönnek maguk. – kettő őr jött be – Bár már jön az utánpótlás. – az egyik őr leszedte a kötelet rólad, a másik pedig a vasmarkával úgy megfogott, hogy majdnem összeroppantotta a kezedet és átvezetett egy másik szobába, majd kiment. Egy hangszóró szólalt meg recsegve:
– A maradványok a szobában mint már kitalálhatta egy mutációtól származnak. – észreveszed Crasson szétmarcangolt testét a sarokban – Most a maga személyében egy fegyveressel kerül szembe. A szoba közepén találja a fegyverét. – egy kis asztalon van a WY88 MOD4-ed a három tárral és egy kés. A többi fegyveredet nem látod. Ahogy felveszed a fegyvert kinyílik az ajtó és bejön rajta a „mutáció” és megpróbál neked ugrani.

29Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Szomb. Május 03, 2014 12:48 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Kettéváltunk. Monoton menetelés ami egy örökkévalóságnak tűnt mert folyton figyelni kell. Aztán én is meghallottam a fegyverropogást. Talán a másik csapat harcol valamivel? Aztán Sidet leütötték a cégesek.
- Hogy az a...! - Ennyit tudtam mondani mielőtt erős fájdalmat éreztem a nyakamon. A földre rogytam és kezdett elsötétülni a világ.

Aztán a sötétség kezdett eloszlani, először nem tudtam hol vagyok aztán gyorsan eszembe jutott mi történt. Még mindig ezen az űrhajón vagyok bizonyára. Lekötözve egy széken. Gogolac előttem van, hogy tudtam hogy nem bízhatok benne! Most kivágnám a szemét, kibelezném és fellógatnám!

Elmondja amit akart majd visznek is egy arénába. Mielőtt elvenném a fegyvert először megnézem honnan jöhet be a lény.
- Csak azt árulja el nekem hogy miért teszik ezt? Mi ez a hajó és honnan vannak ezek a lények? Ha már úgy is meghalok nem mindegy?

Majd felveszem a pisztolyt és a tárakat. A tárak olyan helyre kerülnek ahol gyorsan elérem őket. A kés és a pisztoly a kezemben. Ha bejön a lény majd folyamatosan hátrálva lövök a fejére. Ha túl közel lenne hozzám akkor a kést a fejébe vágom/dobom.

30Katedrális (ember kaland) Empty Re: Katedrális (ember kaland) on Szomb. Május 03, 2014 9:31 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A lény csak szemből jöhetett.
– Maga túl sok filmet néz. – szólalt meg a rádió – Tisztában vagyok vele, hogy még akár ki is szabadulhat. Ez esetben pedig nem hagyhatom, hogy elárulja akárkinek ezt a ki ügyet. – halkabban lehet innentől hallani a rádiót, valószínűleg elfordult – Mit akar? Éppen beszélgetek a barátunkkal. Mi? Hogy érti, hogy...? Ó. Egy pillanat. – most már rendes hangerővel lehet hallani – Hát, nem akarom tovább, hogy hallgatózzon. Sok szerencsét. – mondta gúnyosan Gogolac majd a hangszóró abbahagyta a recsegést.
Az idegen nagyon gyors volt. Egy szempillantás alatt melléd termett. Az se zavarta, hogy beleállítottad a késedet, bár csak a testébe sikerült. Már éppen készült volna lecsapni amikor egy lövést hallottál és a „mutáció” fejének darabjai az arcodba repültek. Ahogy letörölted az arcodról a maradványokat, felsegített Sven.
– Helló haver! Nem tudod hol van... – észreveszi a hullát – Crasson...? A francba!
– Mindenkit elvesztettünk aki tudott gyógyítani magán kívül. – szól Parker. Egy lövés csapódik be pont a fejed mellett. – Francba! – ahogy megfordul Parkert rögtön fejbe lövik. Mindenki az ajtó két oldalára rohan.
– A rohadt életbe! Basszus hogyan nem sikerült észrevenni őket? És most már Parker is... – Dom ahogy ezt kimondja Parker megmozdul. – Hmm? A francba! Él a rohadék! Wolf, gyorsan lásd el! – nem sokat tudsz tenni, de fertőtleníted és bekötözöd. Látni már nem fog. Oldalról pont átment mindkét szemén a golyó. Berepül egy villanógránát, de csak Sid nem elég elővigyázatos és néz bele, bár nektek se kellemes. Már 10 fegyveresük van. Ezek szerint igazat mondott Gogolac amikor az utánpótlásról beszélt. Sven belelő az egyiknek az oldalába, de csak fehér „vér” jön ki belőle.
– Ráadásul szintetikusok!
– Wolf. Itt a felszerelésed többi része. – Dom odaadja a cuccaid – Van valamilyen terved? – nincsen fedezék a szintetikusoknak, bár nekik nem is annyira szükséges. – Kettő napalm gránátodat eldobtuk amikor a mieink elfogytak. – így van 4 sima gránát, 2 napalm és 2 EMP.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.