Jólesett a dicséret mind az űrben mind lent az ezredestől. Mint megtudtam a W-Y emberei visszavették a terepet és elzárkóztak. A mutációk pedig a katonákat ölik, két lehetőség közül lehet választanom. Én inkább választom a lopakodást a W-Y hátába. Ezt meg is mondom az ezredesnek.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
62 Re: Katedrális (ember kaland) Szer. Jún. 18, 2014 8:14 am
Gordon Rogers
– Rendben. A csapat másik három tagját már ismeri, ha jól tudom. – beléptek akik az űrcsatában is veled voltak, a sérültet leszámítva. Szóval a parancsnok és a hacker. Ezután hirtelen belépett még Sid is.
– Visszajöttem megvédeni a hátsódat!
– Nos, mivel még nem volt alkalmunk bemutatkozni egymásnak, – szólalt meg a parancsnok – én Reed vagyok, ő pedig – mutatott a hackerre – George. Úgy tűnik, még mindig kelleni fog a lopakodó felszerelés, de legalább a ruha még rajtad van. – átnyújtotta a hangtompítós géppisztolyt és a pisztolyt. – Na, menjünk. – ekkor megszólalt az ezredes rádiója.
– Uram! Visszaszorítjuk őket!
– Sikerül a mutációkat...? – kérdezte az ezredes.
– Igen! És nem csak azokat, de a Weyland-Yutanit is!
– Ez esetben küldök néhány embert akik most már segíthetnek. Nem maradhat egy olyan lény sem! – kikapcsolta a rádiót – Rendben. Ugyanarról mennek, de így már lehet járművel is menni. Gyerünk! – kicsivel később már a Weyland-Yutani katonák maradványai felett lépkedtél, miután egy terepjáróval átnéztétek a hátsó kijárat környékét. Minden tiszta. Alapos munkát végeztek a társaid. Viszont megpillantottál egy eddig nem látott dolgot.
– Jól, van. Hívtak, hogy mindenkit aki nélkülözhető el kell küldenem Ryushira. Maga is velük megy. A fél bolygót ellepték az idegenek. Ha érdekli, sivatagos bolygó amit egy-egy kanyon szabdal. Lakossága nincsen. Na, de majd ott tartanak magának eligazítást. Jó munkát végzett! Sok szerencsét! – elfordult tőled, jelezve, hogy mehetsz. Egy UD-4L felszállított a hajóra. Indulás Ryushira!
// Kaland sikeres! 60 sp, 1000$+100$=1100$ pénzjutalom. //
– Visszajöttem megvédeni a hátsódat!
– Nos, mivel még nem volt alkalmunk bemutatkozni egymásnak, – szólalt meg a parancsnok – én Reed vagyok, ő pedig – mutatott a hackerre – George. Úgy tűnik, még mindig kelleni fog a lopakodó felszerelés, de legalább a ruha még rajtad van. – átnyújtotta a hangtompítós géppisztolyt és a pisztolyt. – Na, menjünk. – ekkor megszólalt az ezredes rádiója.
– Uram! Visszaszorítjuk őket!
– Sikerül a mutációkat...? – kérdezte az ezredes.
– Igen! És nem csak azokat, de a Weyland-Yutanit is!
– Ez esetben küldök néhány embert akik most már segíthetnek. Nem maradhat egy olyan lény sem! – kikapcsolta a rádiót – Rendben. Ugyanarról mennek, de így már lehet járművel is menni. Gyerünk! – kicsivel később már a Weyland-Yutani katonák maradványai felett lépkedtél, miután egy terepjáróval átnéztétek a hátsó kijárat környékét. Minden tiszta. Alapos munkát végeztek a társaid. Viszont megpillantottál egy eddig nem látott dolgot.
- Spoiler:
– Jól, van. Hívtak, hogy mindenkit aki nélkülözhető el kell küldenem Ryushira. Maga is velük megy. A fél bolygót ellepték az idegenek. Ha érdekli, sivatagos bolygó amit egy-egy kanyon szabdal. Lakossága nincsen. Na, de majd ott tartanak magának eligazítást. Jó munkát végzett! Sok szerencsét! – elfordult tőled, jelezve, hogy mehetsz. Egy UD-4L felszállított a hajóra. Indulás Ryushira!
// Kaland sikeres! 60 sp, 1000$+100$=1100$ pénzjutalom. //
63 Re: Katedrális (ember kaland) Szer. Jún. 18, 2014 4:55 pm
B.J. Wolf
A várt harc elmaradt, a többi katona már felszámolta az ellenállást így mi már csak a holtak tetemeit kerülgettük. Megláttam az idegen technológia tulajdonosát is: egy Pilóta ahogy magukat nevezik, olvastam már róluk a kiképzésemnél (és nem a tengerészgyalogosra gondolok) de még élőben soha nem láttam. Habár ez nem is élő de tudom hogy értem. Áthelyeztek engem a Ryushira, ha jól tudom ott végre találkozok gyűlölt fajommal a Ragadozókkal.
Következő kalandom:
Ryushi --> Tengerészeti tábor
Következő kalandom:
Ryushi --> Tengerészeti tábor
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.