Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Ember kaland - Kapcsolatok EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Ember kaland - Kapcsolatok EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Ember kaland - Kapcsolatok

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Ember kaland - Kapcsolatok Empty Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Ápr. 09, 2017 9:36 pm

W.B.

W.B.
Egy laza esti esőzés Mars Cityben. Egyesek szidják a város vezetést, mások akik kicsit tájékozottabbak, a bolygó vezetését. Akik meg megfelelően tájékozódtak, azok pedig tudják, hogy bár mesterségesen hozták létre az esőt, nem az emberek molesztálása a cél ezzel. Egyszerűen az eső kitisztítja a levegőt, eltünteti a szmogot. Egy közönséges bár, Részeges Bányász ablakán néz ki Hicks.
- Olyan mintha tükörbe néznék. – Jegyzi meg.
- Mert ablak. – Jegyzi meg halkan Wilks. Hicks ránéz.
- Most is olyan, mintha tükörbe néznék.  – Hicks odaszúrja Wilks orra alá.
- Sok a hasonló történet. Találnak valamit, ami nem emberi, bemennek és a kolónia pár nap alatt… - Wilks nem tudja befejezni.
- Csakhogy a Föld nem kolónia.  – Oda szúrja.
- Nézd. Akiket összeszedtünk. Hamarosan itt lesznek. Nekem még el kell intéznem egy dolgot ezzel kapcsolatban. Akkor, ahogy megbeszéltük. – Wilks feláll az asztaltól.
- Akkor úgy.  – Mondja Hicks. Wilks tiszteleg, Hicks is.
Ryushin történtek után a Gyarmatügy megtette a megfelelő lépéseket. Meg. Dalton nem az egyetlen hal lehetett a tóban, így ezek a megtett lépések biztosan nem a megfelelő úton történtek meg. Ebben egyesek nagyon biztosak, így lépéseket tettek. Lépéseket viszont embereknek kell megtenniük. Hick ő rájuk vár.

Történt ugyanis, hogy Ryushit megjárt néhány katona szembe találta magát Ripleyvel mikor eltávot kaptak. Lőttek, a pihenésnek. Bár ki tudja. Este kilencre a Részeges Bányászban kellet lenniük civilben. A nőt ismerve ez viszont biztos nem ünneplős buli lesz.
És ott vannak azok, akik legfeljebb csak hallottak ryushii hadjáratról. Őket egy boríték fogadta a katonai szállásukon. Este jelenésük van a Részeges Bányászban, civilben, de katonai jellegű. Fedett bevetés.// Jelenleg még gyülekező a játékosoknak. Nincs kötelező posztolási sorrend, egyenlőre egy körben több poszt is lehet. Még annyi, hogy most éppen civilben kell lennetek. Tehát ehhez mérten lehet nálatok fegyverzet. Közelharci, pisztoly, ilyesmi. Ezeket majd írjátok le.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

2Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Ápr. 10, 2017 12:38 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Mars City, egy hatalmas... pöcegödör. Hol vannak a katonák, hol vannak a tankok, a sarkokról? Hol vannak az elzúgó repülőgépek, a futás közben éneklő bakák? Hogy rühelem ezt a mega várost? Igen és nem is. A pozitívum a hatalmas katonai támaszpont, ahol találkozhattam szerelmemmel. Cindy névre hallgat, pompás egy nő, a lőtéren ismerkedtünk össze. Csodás pillanat volt, ő ott volt és tudtam, ő kell nekem. Szóval fogtam és lőttem vele párat, utána délután egész végig takarítottam. Cindy hat páncéltörő lövedéket tud befogadni és MSS-t lehet rátenni, igen Cindy egy M42C típusú precíziós fegyver.

Amikor éppen nem a laktanyán voltam és edzettem, olvastam és szerelmeskedtem (értsd célba lőttem és tisztogattam), akkor éppen a várost jártam. A város negatív dolgai közé tartoznak az emberek, akik nem katonák, márpedig nálam az ember a közlegénynél kezdődik, vagy... a metálosoknál. A városban alkalmam nyílt élőben elmenni egy rakat koncertre, ahol az első sorokban tomboltam.

Az egyik koncert közben jelzett a csipogóm, egy "Hogy menne át rajtad egy M40-es nehéz tank!" mormogással otthagytam a koncertet. Siettem valami csöves helyre, Részeges Bányász vagy valami ilyesmi. Nem volt időm beugrani a körletembe ruhát váltani, így a jelenlegi hacukában jelenek meg. No igen, nem éppen valami katonai kisugárzást nyújtok. Bár a katonai surranóm és egy sötét gyakorlónadrág van rajtam, ám ugyanakkor egy Sabaton címkéjű póló és egy fekete bőrdzseki. A hajam az elmúlt időszakban tovább nőtt, hiszen csak így lehet jól headbenget leadni. Persze tudom jól, hogy rövidre kéne vágnom, mert a harcmezőn a tetvek ellephetnek, meg az ellenség is könnyen talál rajtam fogást a CQC (közelharc) során. Szerencsére az élősködők nem jelentenek gondot, az idegen planétákon nincsenek, legalábbis nem földi eredetűek, a CQC esetén meg... nincs olyan, aki olyan közel kerülne hozzám és ha igen, a Don készített nekem pár kenyérvajazót. A két rejtett penge, még mindig nálam van, ahogy a yautja fog nyaklánc és egy WSS tőr, már amennyi maradt belőle, a xenok sava nem éppen könyörületes a fémek iránt.

Mielőtt belépnék, az órámra nézek és megállapítom, hogy még bőven van időm, ezalatt pár számot hallhattam volna. Remélem fontos, mert nem szívesen dobok ki pénzt az ablakon.

3Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Ápr. 10, 2017 3:58 pm

Sarah Godwin

Sarah Godwin
A tegnapi nap folyamán sikerült hazakérezkednem, amit az utóbbi hetekben nem nagyon tudtam megtenni. Ez pedig az édesanyám terhessége miatt most nagyon fontos lett volna, hiszen egyedül van otthon, már a munka alól is felmentették egy ideje. Apa azóta is szajkózza neki, hogy jobb lenne, ha a katonai bázisra költözne be ő is, de anya hajthatatlan, addig otthon akar maradni, amíg teheti. Tegnap este beszélgettünk a kistestvéremről, a lehetséges nevekről, amiket kaphat, valamint azt is megtudtam tőle, hogy most egy fiút szeretnének. Ami engem illet, én egy kishúgnak jobban örülnék, de nem mintha olyan sokat tudnék majd vele foglalkozni és találkozni. Jó volt újra a saját szobámban aludni, a kényelmes ágy elfeledtette velem a katonai bázison található kemény ágyakat. Azt hittem legalább itthon tudok békésen aludni, de tévedtem, a rémálmok ismét eljöttek, a nyugodt pihenésnek lőttek. Gyakran kergetnek az álmomban xenomorphok, és az is megesik, hogy megölnek engem. Szerencsére az utolsó pillanatban mindig felébredek, de a fájdalom és a félelemérzet mindig megmarad reggelre is. A mai reggel is így kezdődött, igazán bearanyozta a napomat, mondhatom.

Miután összepakoltam, reggeliztem, és elköszöntem az édesanyámtól, elindultam visszafelé a bázisra. A város mellett esőfelhők kezdtek gyülekezni, éppen ezért sietősre vettem a tempót, nehogy el kelljen áznom még a katonai szállásra érkezésem előtt. Amint megérkeztem ledobtam a cuccomat, kipakoltam, és csak akkor vettem észre az ágyamon található borítékot. Nekem címezték, katonai pecsét és kézírás volt rajta látható. Minden bizonnyal egy újabb feladatot kaptam egy felettesemtől, ami várható volt, hiszen ha egy napra haza is sikerül jutnom, a visszaérkezésem után egyből elszoktak kapni valami feladattal. Érdeklődő pislantásokkal tépem fel a borítékot, és veszem kezembe a levelet. Az üzenet szerint egy fedett küldetésre vagyok hivatalos, melyet civil ruhában a Részeges Bányászban kell megejtenem. Nem volt sok információ a levélben közölve, ez is arra mutatott, hogy titkos bevetésről van szó. Még nem nagyon volt alkalmam ilyen esetre, így nagyon izgatott lettem. Minden bizonnyal a hetekben történt előléptetésemnek köszönhettem a nagyobb bizalmat, hiszen közlegényből őrvezetővé emeltek fel. Ránéztem az órámra, még volt egy kis időm, így a bevetés előtt összekészítettem a ruhámat, a pisztolyomat, lezuhanyoztam, és a megfelelő időpontban már készen álltam a szobám ajtaja előtt. Miután megbizonyosodtam, hogy a gondosan elrejtett M6S8 túlélő pisztoly, és orvosi kés a megfelelő helyeken vannak, elindultam a levélben említett hely felé.

Sajnálatos módon az esőfelhők addigra elérték városunkat, így a kora délutáni sietségem hiába volt. Igyekeztem fedett helyeken mászkálni, valamint a pulóveremen található kapucnit is a fejemre húztam, hogy legalább a hajam ne legyen vizes. Enyhén átázva estem be a bár ajtaján. Úgy intéztem, hogy legalább tíz perccel korábban érkezzek meg, így volt a legbiztosabb a dolog. Szememmel a felettesemet kezdem keresni, vagy legalább egy helyet, ahova oda kellene mennem.

4Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szer. Ápr. 12, 2017 12:12 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Egy ideje bent voltam a helyi "becsületsüllyesztőben", amikor belép egy nő. Legalább egy pisztoly van nála, ez biztos. Egy civilt megtéveszthet, de nem egy szakasz lövészt, az én dolgom a legapróbb dolgokat is észrevenni. A mozdulataiból arra ítélek, hogy katona, de még újonc. Ő lenne az, akivel találkoznom kellene?

Odamegyek hozzá, majd megszólítom: - Wolf, CMC-s tizedes, a külsőm ne tévesszem meg. Jól sejtem, hogy magga is a katonák útját járja, Mrs. ....?

5Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szer. Ápr. 12, 2017 1:57 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Ryushi után eltávot kaptam és elmentem Mars City-be. Gyerekkorom óta nem jártam itt, már csak néhány elmosódott emlékkép maradt meg erről a helyről. Épp az utcákat róttam valamilyen elfoglaltságot keresve, amikor belebotlottam egy ismerős nőbe. Nem teketóriázott, csak elmondta, hogy estére legyek a Részeges Bányászban, majd el is tűnt. Hát, ennyit az eltávról. Elraktam a késemet és az M4A3-ast, majd a megbeszélt időpont előtt egy-két órával már odaértem az említett helyre, lévén semmi más dolgom nem akadt. Egy gyengébb ital és egy kézi-számítógép társaságában leültem az egyik sarokba és elütöttem az időt. Nem sokkal az időpont előtt meglepetésemre Wolfot láttam felállni az egyik asztaltól. Ezek szerint nem vettem észre, amikor bejött. Csakis a GTA X lehet az oka, ezer éves játék, de még mindig megunhatatlan. Zsebre dugtam a kis gépet és felkeltem a boxból, majd odamentem hozzá, de menet közben feltűnt, hogy egy nőhöz sétált. Szóval randevúja lehet.
– Helló, Gordon Rogers vagyok, Wolf barátja. – mutatkozok be a nőnek, majd Wolfhoz fordulok – Te véletlenül nem azért vagy itt, amiért én? Vagy hagyjalak magatokra? – kérdezem mosolyogva egy kacsintással.

6Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szer. Ápr. 12, 2017 3:04 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Jaj ne, megint találkozok ősi ellenségemmel, az uzsorakirály Gordonnal. Végül odafordulok és mosolyt erőltetek az arcomra. - Te még élsz? Meglep, hogy nem egy Exoban csücsülsz, mint szoktál és rakétákat lődözöl rám. - majd a zsebembe nyúlok és előveszek egy 10$-os bankót, amit a maffiózó elé csúsztatok - Akkor most már nem tartozok,
ugye közlegény? Mellesleg igen, sanszosan ugyanazért vagyunk mind itt, valami titkos bevetés,
vagy micsoda.

7Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szer. Ápr. 12, 2017 8:53 pm

Sarah Godwin

Sarah Godwin
A kocsmába érve nem tartott sok időbe, hogy a nézelődésem felkeltse valakinek a figyelmét. Egy férfi indult meg felém, ez két lehetséges esetet hordozott magában. Az első, hogy egy részeg, hatalmas libidóval rendelkező egyén, aki azt hiszi, van esélye nálam, és hamarosan meghallgathatom a világ legszánalmasabb csajozós dumáit. A második, hogy ő is egy katona, és arra a találkozóra érkezett, amire én is. Nagyon reménykedtem abban, hogy az utolsóról van szó, ugyanis nem szeretek furcsa egyéneket lekoptatni, nem az én stílusom az egész. A férfi lassan ide is ért mellém, bemutatkozott, majd rákérdezett az én nevemre is. Szerencsére egy katonával, méghozzá egy tizedessel volt dolgom, így sikerült elkerülni a legnagyobb félelmemet. Éppen válaszoltam volna a kérdésére, ám a következő pillanatban egy másik férfi is közénk lépett, aki szintén idegen volt számomra. Egyből látszott, hogy a két férfi ismerte egymást, és ez a későbbiekben szavakkal is meg lett erősítve. Egy kis szünetet elkapva, ismét megpróbáltam bemutatkozni, de a tizedes elkezdett beszélgetni az ismerősével, és megint nem tudtam szóhoz jutni. Sikeresen megegyeztek egymás között, hogy mindketten a titkos küldetésre hivatalosak, ez legalább jó hír a számomra is. Nem igazán tudtam, hogy még mindig kíváncsiak-e a nevemre, vagy a rangomra… de azért megköszörültem a torkomat, és megszólaltam.
- Sarah Jessica Godwin, őrvezető. Örülök a szerencsének tizedes, és.. közlegény? – tettem meg a merész tippemet, és reménykedtem benne, hogy nem éppen az egyik felettesemre mondtam rá a „közlegény” jelzőt, mert az igen kellemetlen szituációkba keverhetne.
- Igen, úgy tűnik mindhárman megkaptuk a meghívást erre a titkos találkozóra. Ha éppen nem szolgálatban lennénk, meghívatnám magamat egy korsó sörre.. de azt hiszem ez most nem az a helyzet. Remélem, majd a küldetés folyamán jobban megismerhetem magukat! – engedek meg magamnak egy pajkos kacsintást, majd kezet nyújtok mindkét férfinak, ahogy az az etikett szerint elvárható egy bemutatkozás során. Sosem értettem miért is a nőnek kell kezdeményeznie ebben, de már rég felhagytam azzal, hogy megértsem a nemek közötti megkülönböztetést, vagy viselkedésformákat. Ennél szerencsére vannak nagyobb problémáim is.

8Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szer. Ápr. 12, 2017 10:48 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A hölgy bemutatkozik és mint kiderül, ő is a titkos akcióra jött. Kezet nyújt, én pedig erősen megszorítom, nem a rockerekre jellemző "döglött hal" erősséggel. - Gondolom amiatt vagyunk itt, mert a Ryushi összeesküvés még mindig árnyként telepedik ránk. Akkor még rajlövészként szolgáltam, mostanra szakasz lövész lettem. Fő szakterületem a precíziós lövészet,
a megfigyelés és a CQC, vagyis a közelharc. Gordon meg... uzsorázás, Exo vezetés és uzsorázás.
- ránézek Gordonra, aki eddig nem igen szólalt meg, majd hozzá intézem a szavaimat - Még mindig megvannak a rejtett pengéid, már sikerült beavatnám skorpió és alien vérrel.

9Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Csüt. Ápr. 13, 2017 12:42 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
– Na, már épp itt volt az ideje. – mondom, miközben elveszem a tízest – Hmm, hogy nem tartozol? Már több mint egy hónapja adtam kölcsön azt a tízest. Ennyi idő alatt már kamatoznia kéne. – válaszolom a kérdésére, majd odafordulok a nőhöz és kezet rázok vele – Ryushi óta őrvezető. Úgy látszik, Wolf elfelejtette. – Wolfra nézek, meghallgatom a mondandóját és válaszolok – Közelharcban én is javulok, de te milyen uzsorázásról beszélsz? Tíz dollár visszakérése nem „uzsorázás”. Bár úgy számolom, hogy késedelmi kamatnak körülbelül 20 dolcsi megtenné… És én úgy vettem észre, hogy Te nem vagy túl jóban a skorpiókkal, úgyhogy örülök, hogy hasznosak ellenük a pengék.

10Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Csüt. Ápr. 13, 2017 8:48 pm

W.B.

W.B.
Kis idő eltelt mire Hicks megelégelt, hogy a társaság leragadt egy ponton egymással beszélgetve. Három emberből egynek fel kellet volna ismernie, mert ott volt, mikor kikaparták őt a sivatag közepéből. E helyet… „Csinos kolonista lányokat megmenteni a szüzességtől.”, vagy hogy is mondta Apone. Vagyis mind kettő rá mozdult a nőre. Meg persze ha ezt Apone mondta, ha mondott is valaki ilyesmit az életében, vagy a WY ezt kódolta be. Nem törődik bemutatkozással. Elhalad a kis társaság mellet, oda szólva, hogy csak ők hallják.
- Mozgás!
Ezzel távozott az épületből, határozottan halad egy irányba.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

11Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Csüt. Ápr. 13, 2017 10:09 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Hallottuk a kollégát, induljunk! - majd elindulok Hicks felé. Végre megtudjuk, hogy mi is folyik itt, nem úgy mint a Ryushin, ahol a fekete doboz még mindig őrzi a titkát, hogy mi a francot keresett egy W-Y telep a sivatag közepén, jóval a föld alatt.

12Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Csüt. Ápr. 13, 2017 11:27 pm

Sarah Godwin

Sarah Godwin
Gordon Rogers őrvezető rangjáról sajnos tévedtem, de hálistennek nálam nem foglalt magasabb pozíciót. Kellemetlen lett volna, ha ilyen nagy baklövést követek el, már a bemutatkozásom után egyből. A beszélgetés lassan tovább terelődött, szerencsére már a bevonásommal együtt. Megtudtam, hogy a jelenlegi küldetésre igen színes társaságot kaptunk, ami csak még inkább megerősíti bennem azt a tudatot, hogy nehéz fába fogjuk vágni a fejszénket. A kézfogás melyet viszontkaptam, végre nem a szokott „döglött halas” verzió volt. Azt nagyon utáltam, hiszen ilyenkor olyan visszajelzést kaptam a társaimtól, mintha csak egy „szimpla nőt” láttak volna bennem, semmi mást. Én pedig azt akarom, hogy a társaim katonaként tiszteljenek, elvégre valahogy mégis kiküzdöttem azt az Őrvezető rangot vagymi. Ryushi is szóba került, melyről sok mindent nem tudhattam. Csak kevés információ szivárgott ki a küldetésről, de legalább a két csapattársam tudhatta miről van szó. Számomra már ez is elég volt, - ha pedig szükséges lesz valamiről tudnom, úgyis beavatnak. Nem szeretek kérdezősködni, egyrészt nem illik, másrészt a katonaságban már megszoktam, hogy temérdek titok lebeg körülöttem, melyekről még csak egy leheletnyit sem tudhatok. A válaszok megkapása után, én is bemutattam magam.
- Én szanitéc vagyok, az általános-, és a katonai orvosi képesítésem is egyaránt megvan, nem alacsony szinten. Mellettem biztonságban van a testi épségük, ha olyan helyzetbe keverednénk.. – kacsintok rá Wolfra, majd folytatom. – Szerintem ez, hogy mindhárman másban jeleskedünk, csak még inkább erősíteni fogja a csapatunk erejét. Már izgatottan várom, mi is lesz a feladatunk. – mosolyodok el, de már a beszélgetés tovább is terelődött a két férfi között. Rejtett pengékről, és skorpiókról szólt a csevej, ez is azt bizonyította, hogy tapasztalt katonákkal van dolgom. Ez azért megnyugtatott, hiszen ha komolyabbra is fog fordulni a helyzet tudom, hogy biztonságban leszek. Végül pedig a felettesünk is megérkezett, vagyis inkább odajött hozzánk, hiszen minden bizonnyal már régebb óta itt volt, és nézett minket. Diszkréten elejtette nekünk, hogy „mozgás!” melyet Wolf tizedes is megerősített. Bólintottam egyet, majd elindultam a többiek után. Végre elkezdődött.

13Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Ápr. 14, 2017 12:21 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A nő elmondta, hogy tanult szanitéc, néhány mondat múlva pedig elsétált valaki mellettünk, félvállról felénk vetve, hogy „mozgás”. Wolffal együtt el is indultam az ismeretlen után ki az épületből. Nem épp ilyen fogadtatásra számítottam, amikor eljöttem Mars City-be, de ilyen a katonai eltáv; bármikor visszahívhatnak egy küldetésre. Kíváncsian várom, hogy ez miről fog szólni. Csak azt bánom, hogy nem hozhattam el az új W-Y NSG-met...

14Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Ápr. 14, 2017 8:00 pm

W.B.

W.B.
Hick egy fedett buszmegállóig ment. A buszra nem kellet sokat várni. Mire beértétek a tizedest, már szállhattatok fel utána. Félig se volt utasokkal, de így is sem kockáztatta Hicks az „eligazítást”.
- Majd szólok mikor szálunk le.
Nem volt hosszú út, öt megálló után száltatok le. Jelentősen megváltozott a városkép. Tehetősebb réteg él itt, kertes házakban. Pár utcával odébb álltatok meg. Hick egy közel száz méterre lévő ház fele mutatott.
- Nos, ez Dalton háza. Családja nincs itt, de három katona is van őrnek. Ti ketten ott voltatok. Te pedig… legyen elég, hogy Dalton szabotálta eddig apád előléptetését. Ami szükséges azt majd elmondják. Itt várjatok. – Hick tovább ment, egy sarkon befordult.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

15Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Ápr. 14, 2017 11:10 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A tizedes egy buszmegállóig ment, itt buszra szálltunk. Nem egy M577 APC, de megteszi. Újgazdagék negyedében szálltunk le, ezt a pazarlást és nagyképűséget, az emberke hogy képesek erre pénz költeni? Én a katonai egyszerűség pártján vagyok. Hicks elmondta, hogy itt lesz Dalton háza, ami engem meglepett, hogy volt családja, az őrség dolog meg nem lep meg. A tizedes elment, remélhetőleg egy M40-es tankkal jön vissza, mert köztudott, hogy a csendes behatolásoknál senki sem számít egy tankra.

- Úgy tűnik megint ügynökösködit kell játszani, ezért már kijár az, hogy Ezüst Ikrek legyünk.

16Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Ápr. 15, 2017 1:15 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Vezetőnk egy buszhoz irányított minket, amiről hamarosan le is szálltunk egy jobb környéken, majd egy épületre mutatva elmondta, hogy az Dalton háza és hogy mi azért vagyunk itt, mert részt vettünk a Ryushi hadjáratban, a nőnek pedig az apja előléptetését akadályozta. Érdekes. Ezután minket otthagyva továbbment.
– Hát én jobban szeretem, amikor a fronton harcolunk, teljes felszerelésben. – válaszolom Wolfnak – A lopakodós, nyomozós dolgok nem az én asztalom.

17Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Ápr. 15, 2017 7:22 pm

Sarah Godwin

Sarah Godwin
Azonnal elindultunk a felettesünk után, akit egészen egy buszmegállóig követtünk. Szerencsére nem kellett sokat várni a buszra, minden bizonnyal minden ki volt pontosan számolva a katona által. Én csendben követtem a többieket, hiszen ez volt az első ilyen komolyabb hangvételű ügyem, és nem akartam elrontani semmit sem. Eléggé izgultam, de nem látszott rajtam, szerencsére tudtam leplezni az ilyen dolgokat elég ügyesen. A buszon kevesen voltak, éppen ezért érdeklődő pillantásokat vetettem a főnökre, ám úgy tűnt még ezt a kevés embert is túl soknak tartotta. Csendben utaztunk végig több megállót, majd az egyikhez érve leszálltunk. A vezetőnk teljes mértékben kézben tartotta az egész utat, és minket is. Nagyon képzett és tapasztalt férfinak tűnt, nem nagyon volt még vele dolgom. Amikor leszálltunk, egy tisztább és minőségibb városrészhez értünk, pont olyanhoz, amihez én hozzá voltam szokva. Sétálni kezdtünk, továbbra is csendben. Pár utcával arrébb álltunk meg. Hicks egy száz méterre lévő ház felé mutatott, amire én oda is pillantottam. Kiderült, hogy ez Dalton háza, melyet legelőször nem értettem miért olyan fontos, ám Hicks elbeszéléséből elég nagy galibát okozhatott. Főleg arra figyeltem fel, amikor édesapámat is megemlítette, és végül megtudhattam az okot, miért is nem tudta megszerezni az előléptetést még ennyi munka árán sem. Már most nem volt szimpatikus ez a Dalton, kezdett egyre érdekesebbé válni számomra az ügy. A férfiak kifejezték nem tetszésüket az ügy iránt, én csak a parancs megkapása után tisztelegtem egyet helyeslésem jeléül. Kellemetlenül érintett még mindig, hogy én tudom a legkevesebbet, de próbáltam ezt az érzést leküzdeni.

18Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Ápr. 15, 2017 11:22 pm

W.B.

W.B.
Hicks visszatért. Nem tartott sokáig az eltávja. Mindenkinek adott egy éjjellátót.
- A kert fala túl magas. Viszont, a szomszédos ház kerítésén könnyen át tudunk lendülni. Ott van egy sziklakert, miről fel tudunk kapaszkodni a falra. Aztán Dalton kertjében vagyunk. A gond a kutyával van. Legalábbis kint van a kutya harap tábla. Dalton háza körül három katona járkál. Bent az épületben nincsenek. Riasztót majd kikapcsolom, senki nem gyújt villanyt. Így kell keresni valami kapaszkodót amin elindulhatunk. Dalton családja nincs itt. Akkor, mozgás. – Hicks ment elől.
Dalton kúriával szomszédos ház kerítése kovácsoltvasból volt. Persze, olyan kovácsoltvas, hogy futószalagon készítik. Nem volt nehéz átmászni rajta. Dalton házát körbevevő három méter magas téglakerítés kissé túlzás ilyen jómódú környéken. Paranoiás lehetett. Bent az odavon ott a kis domb a sziklakerttel, mi megkönnyíti az átmászást, olyannyira, hogy csak fel kell kapaszkodni, nem kell ugrani. Hicks kapaszkodott fel elsőnek, de vissza is huppant. Az egyik őr pont ott lehet. Hátra nézett, valószínűleg azt akarta monda, hogy ott az egyik őr, de mást mondott:
- De kutya volt a táblán. – Hicks arcán nem volt félelem, inkább enyhe düh, hogy a tábla hazudott. Kert másik végén lévő bokrok közül előmászott az házőrző. Kinek a kertje és háza ez, hogy kutya helyett egy négy méteres komodói varánusz van a kertben?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

19Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Kedd Ápr. 18, 2017 3:58 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Mond uzsorakirály, mit szólnál ahhoz, hogyha egy rajt alapítanánk. Tudod, mint a Ryushin a bünti századot, csak ez most hivatalos lenne. Lehetnénk Vérangyalok, vagy valami ilyesmi nevű társaság. Én lennék a sznájpör meg QCQ mester, te meg a nehézfegyveres fazon. - majd Godwin felé nézek - Bár elkellene a szanitéc is a rajba. Mond, csatlakozol hozzánk?

A káplár visszatér, mármint Hicks, én itt maradtam ugye. Egy-egy éjellátót adott a kezünkbe, nos, nekem van egy "otthon", ha szólt volna, hoztam volna, meg egy maroklőfegyvert, mert az úgy nem járja, hogy nálam csak pengék vannak. A sebhelye sarcú, mármint Hicks, nem én (nem semmi, hogy mennyi hasonlóság van köztünk) elmondja a tervet, amiben sajnos nem kap szerepet a robbantás, gyilkolás, lövöldözés, torokelvágás, csak a lopakodás és hírszerzés. Végtére is ezt is végzik a bőrnyakúak, kezdve a felderítéstől az ipari kémkedésig.

A szomszédos kertbe hatolunk be, az este és eső takar minket, így érjük el a téglakerítést. Hicks szerint egy varánusz van kutya helyett. Végtére is mi ebben a furcsa, más meg tigrist, oroszlánt, dinoszauruszt tart. Szóval a lényt kellene kikerülni és bent is lennénk.

- Szerintem dobjuk be Gordont és amíg a lény megeszi, addig mi bejutunk. Mindenki jól jár, mi bejutunk,a varánusz is jól lakik és nem lesz aki az Exo raksijával engem lőjön.
Igen, nem felejtettem el a Ryushit.
- mindezt teljesen komolyan mondom, mintha ez lenne a fő terv. - Bár biológiához annyit értek mint LRDG katona a búvárkodáshoz,
de azért tudom, hogy a hüllők lassúak a hideg időben. Most pedig esik és éjszaka van, szóval van némi esélyünk. Ha meg borul a bili, akkor visszatérünk az egyes tervhez és csak hárman lépünk be élve a házba.

20Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Kedd Ápr. 18, 2017 1:22 pm

Sarah Godwin

Sarah Godwin
Hicks miközben nem volt köztünk, a fiúk el is kezdtek beszélgetni, egy teljesen új témáról. Wolf tizedes felvetette kettejük között a raj alapítást, melynek költőien a Vérangyalok nevet adná. Felsorolta, hogy miért is lenne ilyen kiváló csapat kettejükből. Valóban szép teljesítményt könyvelhet el magának a két férfi távolsági-közelharci tizedes, valamint nehézfegyveres-exohasználó őrvezetőként. Garantálom, hogy erős csapatot alkothatnak. A következő kérdés azonban felém irányult, hiszen orvosi képesítésű katonára is szükségük lenne a csapatba. Be kell vallanom, biztosíthatom őket, hogy én vagyok a rangomon belül az egyik legjobb szanitéc… de ilyen látatlanban nem mondhatok erre igent. Mögöttük már több küldetés áll, jól összeszoktak, és annál jobban ismerik egymás stílusát, és szokásait. Felelőtlen döntés lenne ilyen hamar igent mondanom egy ilyen különleges kérdésre, mely után el kellene köteleznem magam. Esküszöm, ez komolyabb kérdés, mint egy házassági ajánlat. Legalábbis számomra biztosan.  
- Sajnálom tizedes, de nemet kell, hogy mondjak. Minden bizonnyal találnának nálam alkalmasabb személyt is a rajba… akit régebb óta ismernek egy óránál. Még csak nem is ismernek, és nem is látták mire vagyok képes. Ez fordítva is igaz, én sem ismerem még magukat. – tartok egy kis drámai szünetet, majd folytatom. – Úgy hiszem, mindannyian jobban járnánk, ha erre majd a küldetésünk elvégzése után térnénk vissza... Nem gondolja? – mosolyodok el barátságosan, amivel azt kívántam jelezni, hogy semmi ellenséges gondolatot nem jelent az elutasítás, hanem valóban csak a hirtelenség miatt lett az a válaszom, ami. Reménykedtem benne, hogy megérti a kétségeimet.

A főnök kis időn belül vissza is tért, mindenkinek hozva egy kis ajándékot. Már nagyon régóta nem használtam éjjellátót, nem igazán volt rá szükségem, nem nagyon szoktak ilyen küldetésekre beosztani. Talán a kiképzésem óta nem volt rajtam ilyen eszköz, ami csak még izgalmasabbá tette az egész helyzetet. A felszerelést felcsatlakoztatva, Hicks meg is kezdte a feladat közlését. Elmondta nekünk, hogy mi a rövid távú terve a bejutásra, valamint milyen tervvel kívánja ezt megoldani. A kutyával talán még négy kiképzett katona el tud bánni, valamint a villanykapcsolás megtiltása is egészen alap dolognak bizonyult, persze jobb tisztázni minden ilyen dolgot, ahelyett hogy valaki egy igen nagy baklövést tegyen. A járőröket nehéz lesz kicselezni, de bízok a társaim lopakodó képességeiben, én pedig majd… megpróbálok tőlük elnézni valamit.

Hicks ment elől, a sziklakertet használta a bejutás elősegítésére. Nem sokkal a benézés után vissza is huppant jelezve, hogy van odabent valami, aminek nem kellene. Teljesen kiakadtam a hallottakon, hiszen egy négylábú emlősre számítottam, nem pedig egy emberevő óriásgyíkra. A terveket a fiúk elkezdték hallattatni, bár leginkább csipkelődés lett belőle, mint értelmes eszmecsere. Wolf gyerekes szurkálódásaira csak a következő képen reagáltam.
- Nézze el udvariatlanságomat Wolf tizedes, de az előbb nem maga hencegett a magas szintű QCQ-s képességeivel? Esetleg felhasználhatná kiváló tudását, ezen ügy megoldása céljából. – kacsintok rá kihívóan, mintha azt sugallanám neki, most bizonyítson nekem… vagy soha. Elvégre fegyvereket most nem használhatunk, és ki lenne a tökéletesebb pont ilyenkor, mint egy közelharcra kiképezett katona? Ha le akar nyűgözni, most jött el az ideje. Csak így érhet el nálam jó pontot.

21Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Kedd Ápr. 18, 2017 3:49 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
– A raj nem hangzik rosszul – válaszolom Wolfnak – de a néven még csiszolni kéne.
Ezután meglepetésemre felajánlotta Godwinnak is, hogy csatlakozzon, mire ő nemet mondott és el is árulta, miért.
– Egyetértek, épp csak megismerkedtünk. Valóban szükségünk lesz egy jó szanitécre, de ahogy Godwin őrvezető is mondta, még nem tudjuk, hogy mire képes. És amíg nem látom éles helyzetben megmutatkozni a képességeit, addig nem venném be a csapatba. Ahogy mást se.
Pár perc múlva Hicks visszajött, adott hármunknak egy-egy éjjellátót, majd elmondta a bejutási tervet. A szomszéd kerítésén átmászva eljutottunk Dalton házának téglakerítéséig, ahol Hicks felkapaszkodása után néhány másodperccel újra leugrott mellénk, ugyanis a kertben nem kutya volt a házőrző, hanem egy hatalmas Komodói Varánusz.
– Hát, legalább nem ugat. És ha jól tudom, hidegben nem kell sokat enniük, ezért is lassúak, úgyhogy nem kell senkivel megetetni. – teszem hozzá Wolf mondandójához, aki elég hamar el akarta intézni, hogy ne legyen semmilyen raj, majd megvárom Hicks válaszát.

22Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Kedd Ápr. 18, 2017 10:46 pm

W.B.

W.B.
- Biztos, hogy ti harcoltatok már idegenekkel? Akkor is így cseverésztek? Azok gyorsabbak, mint ez. – Hicks, újra megkísérli az átlendülést, de ismét vissza huppan. – Egyesével fog csak menni. Egyikünk átlóg kerítéstől a ház melletti bokrok közé, majd a másiknak várnia kell, míg az őr elhalad. Addig viszont az ide fog érni.
Hicks átless a kerítés tetején. Megfeszíti karjait és átlendül. Halk huppanás a gondosan nyírt gyepen és pár halk nagy lépéssel a bokrok közé ér. Közben a varánusz már a fél utat megtette felétek. Komótosan, nem sieti el. Egy ember megmássza a kerítést, addigra ide ér és még válogathat a két katonából. Melyiket is „szeresse” jobban. Wolf, Gordon, Sarah, ki fogja követni Hickset és kik ismerhetik meg közelebbről eme jószágot?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

23Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Csüt. Ápr. 20, 2017 8:21 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Ryushin is pont ez volt, Joe barátommal a halál szemébe röhögtünk, igazából emiatt kerültünk bünti századba, meg lőtték el a lábunkat. - mondom mindezt a rangtársamnak. De szép idők is voltak azok!

No de eljött az akciózás ideje, valakinek mennie kell. Bár a pillantásommal leölném a varánuszt, ám nem tehetem, mert azért feltűnő lenne, ha a házi kedvenc elvágott torokkal kerülne meg, nem éppen természetes halál.

- Hát, ha minden kötél szakad, akkor lesz egy új bőrruhám varánuszból. Gordon,
te maradsz velem és segítesz eltaposni a gyíkot, ez parancs.

24Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Ápr. 21, 2017 8:06 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Hicks-nek harmadik próbálkozásra sikerült az átlendülés és elérte a bokrokat. Úgy látszik, ő nem akar a varánusszal bajlódni, ami ezalatt közelebb ért hozzánk. Ezután Wolf mondta, hogy mi ketten maradunk hátra a nagyra nőtt gyíkkal.
– Épp ezt akartam mondani. – válaszolom – Na gyerünk a bokrokhoz, Godwin, mielőtt megint feltűnik az az őr.
Amint a szanitéc átlendül a kerítésen, előhúzom a késemet és eltávolodok Wolftól.
– Osszuk meg a figyelmét, aztán aki mögé kerül, az elkaphatja a nyakát, vagy a fejét.
Ha Wolf felé fordul, akkor megpróbálom hátulról az említett műveletet végrehajtani, ha pedig felém fordul, akkor a fal mellett elkezdek hátrálni, hogy Wolfnak legyen ideje elkapni az állatot.

25Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Május 01, 2017 10:08 pm

Sarah Godwin

Sarah Godwin
Az idő szűkös volt, a gyík pedig észrevett minket és megindult irányunkba. Hicks közben sikeresen átlendült a kerítésen, így pedig sikerült elérnie a kijelölt pontot ahova el kellett jutni. A fiúk becsületesek voltak, és először a női szanitécot küldték előre, azaz engem. Be kell vallanom, kicsit viszolyogtam a varánusztól, de mivel én mászok át elsőként Hicks után, így nekem nem kellett vele érintkeznem.
- Köszi, srácok. Sok sikert. - kacsintok rájuk, majd átlendülök Hicks után és követem őt.

26Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szer. Május 03, 2017 12:17 am

W.B.

W.B.
Unatkozhatnak az őrök. Esik, éjjel van, nekik meg fel s alá kell mászkálniuk, az egykori tábornok házánál. Sarah elkerülte a figyelmüket. Igen, nedves a fű és saras. Pár foltban nincs fű. Ezek szerint kutyája is volt, vagy legalábbis nincs itt. Bokrok közt várt Hicks.
- Akkor kikapcsolom a riasztót. Várj itt. Addigra remélem ide érnek. – Mondja, majd ház oldala és bokrok közt áterőszakolja magát, ügyelve, hogy minél kisebb zajt csapjon.
Közben lévő őr megneszelte. Headsetjébe bele is szólt:
- Hallottam valamit, mintha lenne valami a bokrokban. – Elindul a bokrok felé, megkaphatta a vállaszat mivel megáll és a kerítés felé néz. – Nem a szomszéd gyíkját hallottam. – Megint kis hatásszünet. – Nem, nincs kedvem átnézni arra a rusnyaságra.
Kaphatott még választ, mi visszaparancsolta a járkálásra. Közben a varánusz már csak pár méterre van. Jobb oldalra kezdett el oldalasan haladni. Nyelvét öltögeti. Persze méricskél, nem támad azonnal.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

27Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Május 05, 2017 11:52 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Ez felesleges, ketten már a házban vannak, akkor nekünk miért kellene itt a lebukást kockáztatni? Meg aztán minek tököljünk egy gyíkkal? Inkább megyek vissza a koncertre, vagy jobbat mondok, megyek a lőtérre.

- Elterelem a mocskot, addig te nyugodtan másszál át az alkalmas pillanatban, vagy fordítva. Ryushin tucatjával öltem a xenokat, tengerészgyalogosokat, skorpiókat, ezt a varánuszt is reggelire megenném ha megölhetnénk.

Végtére is megcsinálhatjuk, hogy elcsaljuk a kerítéstől, mondjuk az udvar másik feléig, aztán egyikünk átmászhat, akármennyire is felesleges az egész.

28Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Május 06, 2017 11:44 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A varánusz közelebb ért, de még nem támadott. Wolf felajánlotta, hogy eltereli, míg én átmászok.
– Rendben, de próbáld meg a lehető legmesszebbre elcsalogatni, mielőtt visszarohansz átmászni. Még csak az kéne, hogy a kerítésen átmászva harapjon seggbe.
Ezután megvárom, hogy Wolf eléggé elterelje a figyelmét az állatnak, majd elkezdek átmászni a kerítésen, miután megbizonyosodtam, hogy már elment a túloldalon az őr.

29Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Május 07, 2017 2:42 pm

Sarah Godwin

Sarah Godwin
A főnök a bokrok között várt engem, majd érkezésem után közölte velem, hogy kikapcsolja a riasztót, addig várjam meg a srácokat itt.
- Értettem. – válaszoltam határozottan, majd meghúztam magam, hogy semmi esetre se láthassanak meg sehonnan. Hicks közben elindult a bokrok között mászva, viszont az egyik katona egy kis zajnak köszönhetően felfigyelt rá, viszont egy Isteni csodának köszönhetően, mégsem vette észre őt. Közben a távolból, mintha Gordont láttam volna átmászni a falon.
- Ajj fiúk.. Siessetek.. – suttogtam magamnak. Tudtam, hogy az a gyík nem egy nagydolog.. de azért mégis aggódtam a srácok miatt.

30Ember kaland - Kapcsolatok Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Május 07, 2017 9:45 pm

W.B.

W.B.
Gordon átlendülése nem volt tökéletes, csapott egy kis zajt. Bokrok közé beért sikeresen, ám ekkor tűnt fel az egyik őr. Távolabbról egy másik szólt neki.
- Mondtam: ne foglalkozz a szomszéd gyíkjával! Nem tud átmászni! – Gyanakvóan, de visszafordult.
Hicks visszamászott a bokrok közt, jelezve, hogy lehet jönni, a riasztó kiiktatva. Ám, feltűnt neki az egy ember hiány.
- Hol a harmadik? – Kérdezi halkan. – Menjetek át a bokrokon. Mikor nincs őr, a hátsó terasz ajtón be tudtok menni. Megvárom itt.
Wolfot követte a gyík, ám az udvar közepén megállt és a ház fele nézett. Egyik szobában fény gyúlt. A varánusz pedig az ajtó felé kezdett bandukolni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.