Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Ember kaland - Kapcsolatok

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Kedd Május 09, 2017 11:43 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Gordon sikerrel járt, legalábbis nem hallottam lövöldözést, a levelibéka azonban még mindig követ, legalábbis míg a ház ajtajához nem megy, mint egy kutya. Örülnék ennek, ha a házban nem gyulladna fény, vagyis valaki van bent és ki fog jönni. Talán van időm arra, hogy Dalton házához surranjak, a sötétség és eső valamennyire takar.

32Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Május 15, 2017 5:55 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A földet érés nem sikerült túl jól és fel keltettem az egyik őr figyelmét, de szerencsére társa gyorsan lecsitította, az őr pedig vonakodva visszasétált. Hicks lépett elő a bokrokból; kiiktatta a riasztót, de feltűnt neki, hogy Wolf nincs itt, majd azt mondta, hogy megvárja, míg mi ketten továbbmegyünk.
– Még a varánuszt próbálja kicselezni. – mondtam, mielőtt elkezdtem volna átmászni a bokrok között, ahol az előbb Hickset láttam előmászni.
Megpróbálok Hicks nyomain átlépkedni a bokron, vigyázva, nehogy zajt csapjak, a túloldalon pedig körülnézek, hogy van-e őr. Amint tiszta a levegő, jelzek Godwinnak és lehetőleg fedezékben ellopakodok a teraszra, majd megpróbálom kinyitni az ajtót.

33Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Május 15, 2017 6:30 pm

W.B.

W.B.
Hátsó teraszra vezető ajtó kinyílt. Egy férfi jelent meg az ajtóban és kihelyezett egy tálat, feltehetően hús van benne. A varánusz rá is vette magát a tál tartalmára, mint egy kutya. A férfi megpaskolta a gyík hátát, majd vissza bement és becsukta az ajtót. Tehát ígyis-úgyis kézből eszik.
Itt az ideje a megboldogult tábornok kertjébe átszökkeni. Kerítés fölött átlesve látható Hicks, hogy ott gubbaszt a ház fala és bokrok közt. Viszont jön a járőr, így el kell halasztani az átlendülést. A varánusz már behabzsolta, amit kapott, érdeklődése újra a kertben lévő illetéktelen egyén felé fordul. Ám ki kell ábrándulnia, mivel itt hagyja.
- Ilyen silány lett a kiképzés az utóbbi fél emberöltőben? Csak egy nagy gyík! – Förmed rá Hicks Wolfra mikor odaér hozzá.

Gordon eközben sikerrel bejutott a hátsó ajtón keresztül a konyhába. Kis híján a kutya táljába lépet, ám még időben észrevette a félhomályban. Ideje lesz felvenni az éjellátókat. Nem kellet sok idő Hicks és Wolf is megérkezett. Ám jött még valami velük. Gordon egyik foga enyhén elkezdett sajogni… Hicks becsukta maga mögött az ajtót.
- Nem baj, ha később észreveszik, hogy itt járt valaki. – Hicks mutat, a konyha csempéjén mindenki alatt gyűlő víztócsákra. – Ettől függetlenül ne dúljatok fel semmit, vagy rakjatok mindent vissza a helyére. Enyém a pince. – Hicks ezzel elindult ellentétesen, mint a hátsó ajtó, majd megállt. Körbenézett, majd meglelte a pince lejárót.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

34Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Május 20, 2017 3:04 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Egy férfi jött ki megetetni a gyíkját, a dög gyorsan behabzsolta a gazdaságos varánusz eledelt, majd jött volna hozzám. A dög éles szemei helyett a káplár szemeivel kell szemeznem és szembetűnően szemezik a szemeimmel a szemtelenül nagyszemű szemerkélő esőben. Fejben már tudtam, hogy hova dugja fel a beszólását, már mondtam volna neki, hogy az ő csapatát pár savvérű ölte le, miközben én reggelire zabálok fel egy fészket, estére meg egy ravagert tejjel.

Bent nekifoghattunk a Szellemszemek felvételének, Hicks természetesen a pincébe ment, mert sanszosan ott tárolják a borokat és most mind megissza, nehogy ott legyenek a dokumentumok. Én megyek a dolgozószobába, ott a kölkök és a feleség nem kutakodhatott az apa cuccai között. Azért remélem van ott egy jó kis hangfal, meg a Synsound által kiadott egyik vérrock banda albuma, mekkora poén lenne teljes hangerőn bömböltetni. Amint elindulok, elhaladok egy tükör mellett, ahol egy fogkrém és fogkefe van, bizony gyerekek muszáj fogat mosni, mert a fogszuvasodás öl. Ismertem egy katonát, aki ebbe halt bele, nem lenne jó dolog, ha valaki most is meghalna.

35Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Május 21, 2017 5:57 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Az ajtó a konyhába vezetett. Itt már nem volt semmilyen fényforrás, úgyhogy gyorsan felkaptam az éjjellátót, miközben beléptek a többiek. Hicks elindult a pince felé, Wolf pedig elindult a dolgozószobába. Körbetekintek és megkeresem a felfele vezető lépcsőt.
– Én körülnézek odafent. – mondom, amint meglátom a lépcsőt
Elindulok felfele, óvatosan, nehogy zajt csapjak és fent újból körülnézve sorban bemegyek a szobákba.

36Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Május 21, 2017 11:51 pm

W.B.

W.B.
Wolf kénytelen volt követni Gordont. A dolgozó szoba ott fent lesz, itt lent semmi hasonló sincs. Így Sarah maradt lent. A ház szokásos amerikai kétszintes családi kertes házak mintapéldánya. Azokból is a tehetősebb. Fent egy ajtó zárva. Két fürdő, egy háló franciaággyal, három háló 1-1 ággyal, ezek közül egy vendégszoba lehet, mivel semmiféle személyes holmi nincs benne. Ezen felül van még egy lépcső a tetőtérbe és van egy kis helység, amit raktárnak használ a család. Mindegyik szobáról elmondható, hogy van bőven fiókos szekrény. A feltehetően gyerekek szobái pedig nem éppen rendezettek, ám látni rosszabbat is még a seregben is.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

37Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Május 27, 2017 1:39 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Újgazdagék nagy lábon, vagy házban élnek. Már eleve a szobák átnézése 10 év, pláne, hogy sanszosan amit keresünk, azok el vannak rejtve, már ha a házban vannak egyáltalán. Abból indulok ki, hogy amit keresünk az über titkos, tehát egy rejtett helyen kell lennie. Ez letakarhat bármit, lehet egy széf, egy kép mögött, lehet egy kis lyuk a padlóban, vagy egy hamis fal mögötti szoba. Elsőnek körbenézek, a képek mögé kukkantok be, illetve a szőnyegek alá. A falakat itt-ott megkopogtatom, hátha van mögötte valami. Mivel úgy sem találok semmit, így majd megyek a padkásra és ott keresgélem a valamit.

38Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Május 27, 2017 2:32 pm

W.B.

W.B.
Gordon fején koppant valami. Lábai közé hullat az a valami. Egy fél fogkefe. A sörték fele hiányzik. Fentről esett le, de fent a sima plafon van.
Wolf egy kép mögött írást talál a falon. „Meghalsz!” Bájos. Fal kopogtatása némi vízhanggal járt, vagy Gordon utánozta Wolf cselekedetét. Mindenestre nincs titkos helység, csak egy szoba van zárva. Padlás, kellemesen poros. Sok, sok kartondobozzal. Mi lehet bennük? Régi ruhák, nem kellő díszek, gyerekjátékok… egy mormota mumifikálódott teteme és egy fogkefe fele.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

39Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Május 28, 2017 4:40 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Sehol semmi, egy kép mögött aranyos felirat volt, de ennyi. A padláson is csak lomok vannak, meg egy fél fogkefe. Hol lehet a másik fele? Na mindegy, itt kereshetek egy évig, inkább megnézem a lezárt ajtót. Először benézek a kulcslyukon, hogy megtudjam milyen szoba is ez, mert ha ez a slozi, vagy a kamra, vagy tudomisénmicsoda akkor nem érdemes betörni.

40Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Kedd Május 30, 2017 9:26 pm

W.B.

W.B.
Wolf felfigyel halk üveg kaparászásra. Hang az egyik gyerek szobájából jön. Természetesen csak egy faág ér az ablaküveghez. Feltámadt kissé a szél odakint ezek szerint. Nem vészes, enyhe kis szellő, de a fa egyik ága pont eléri így az üveget. Zárt ajtóhoz visszatérve: régi nagy kulcslyuk. Elég retro maga a ház amúgy. Nem lenne meglepő, ha odaát egy számítógép nélküli (vagy legalábbis az asztallapba sűlyesztett számítógép lenne) lakkozott íróasztal lenne. Nos tehát mi látható a kulcslyukon át? Egy bevérzett emberi szem. Persze reflexből felkapod a fejed. Lebuktatok. Vagy… nem. Nincs motoszkálás, beszéd, semmi. Csak az ág karistolja az üveget. Meg Gordon matat. Újabb próba a kulcslyukkal. Most nincs ott a szem… Ott az asztal. Egy földgömb rajta, egy asztali számítógép. Egy ablak előtt áll. Ablak két oldalán egy-egy polcos szekrény. Egyik sarokban egy zászló, valószínűleg USA, másikba nem látni el.
Eközben Gordon tarkóján koppand a fogkefe másik fele. (Igen, ezt a felet találta meg Wolf a padláson.)


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

41Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Jún. 02, 2017 12:11 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Kopognak... az emeleti ablakon? Szerencsére nem valami poltergeist. Benézek a kulcslyukba és egy gyors MIAZISTEN?! mormogással kapok hátra. Valaki, vagy valami van ott! Megint benézek, de most nincs ott a szem... de még neszek sem. Kísértetház, egy kicseszett kísértetházban vagyunk. Sötét van, esik az eső, a ház tulaja meg kifeküdt, jobban mondva valami démoni entitás zabálta fel. Az Istencsászár oltalmazzon minket. Már csak az kellene, hogy random tárgyak támadjanak meg, mondjuk fogkefék.

Megkeresem Hickset, hogy szóljak neki az incidensről, nem mintha tele lenne a gatya a szellemektől, csak hát kellene egy szemtanú, aki elmondhatja, hogy hogyan vertem lilára egy entitást.

42Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Jún. 04, 2017 8:32 pm

W.B.

W.B.
Hicks a pincében keresgél. Odébb rámolt egy rakat tűzifát, elhúzott egy szekrényt. Ezek mögötti falat kopogtatja. Egy helyen kong a fal, vagyis nem a Mars talaja van mögötte. Hicks késével is megkocogtatja a falat, majd beleszúr. Gipszkarton.
- Jó ez már valami. Fönt végeztetek? – Kérdi Wolfot, mikor hátranéz.
Közben valami fehér csöppent Gordon jobb vállára. Mentolos fogkrém…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

43Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Csüt. Jún. 08, 2017 8:48 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Úgy tűnik, hogy barátunk nem a borosüvegek alján keresgélt, hanem pont most talált valamit. Talán Dalton admirális titkos helye, mekkora poén lenne, ha a szexbarlangjába jutnánk, ahol csillámpónikat tenyészt.

- Van egy szoba, ami zárva van és hát... valami van ott, mármint mintha szellem, vagy hasonló lenne. Ja, hülyén hangzik, de ez van. Úgy látom te is találtál valamit, mellesleg még mindig megvan a Ryushiról szerzett fekete doboz, még nem néztük meg.

44Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Jún. 11, 2017 11:18 pm

W.B.

W.B.
Hicks a szellem kijelentés után úgy néz rád, mintha most szabadultál volna a bolondokházából jóváhagyással, miközben csak rosszabbodott az elmebajod.
- Szellem? Nem inkább hologram? Fekete doboz pedig nem tartozik rád. És akkor még ott van az a szoba, amit ki kellene nyitnotok. – Ezzel visszafordult a falhoz, késével pedig elkezdte bontani. – Szekrény előtte volt. Annyira nem kell finomkodni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

45Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Jún. 12, 2017 4:49 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Jaj ne! Már megint így néznek rám! Utoljára a Ryushin az anomáliánnál, akkor aztán küldtek is úszni egy swimmerrel.

- Végtére is lehet, hogy hologram volt, talán afféle őrhologram, amit egyes hajókon használnak.
Hicks elkezdi késsel bontani a falat, hát segítek neki!
- Várj, segítek én is.
Ezzel a dupla rejtett penge máris előkerül a kabátból.

46Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Jún. 16, 2017 9:20 pm

W.B.

W.B.
Hicks kicsit megbámulta a pengét.
- Nekem így sörétesem volt. Nem kell nagy rés. Oldalasan átférjünk. - Pár perc volt a gipszkarton kivágása. Odaát egy kis szoba volt. Egy széf van bent. Hicks megkopogtatja. – Ehhez kell kulcs, vagy számkód. Haladás. Én itt maradok, van még mit átnézni. Van pengéd. Feszítsd fel az ajtót.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

47Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Jún. 16, 2017 11:48 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Sikerül szétkapni a gipszkartont, így feltárul a rejtett szoba. Egy széf van ott, lezárva, poénos lenne, ha a rejtett tervek helyett arany, meg pénz lenne benne. Visszamegyek a lezárt ajtóhoz, előtte megnézem Gordont, de amint meglátom, elmosolyodok, a vállán fogkrém, meg egy kettétört fogkefe, érdekes szokása lehet a bajtársamnak, hogy most mos fogat.

Az ajtóhoz érrve felfeszítem azt, felkészülök arra, hogy a hologram ott lesz.

48Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Szomb. Jún. 17, 2017 10:38 pm

W.B.

W.B.
Ajtó nem akarta megadni könnyen magát. Kellet némi idő és izomerő. Ennek bizony nyoma marad, ám ez a járulékos kockázat. Van bent vajon valami riasztó? Védelmi fegyver? Ami független a ház többi részétől, elvégre dolgozó szoba. Lehet itt olyan, aminek nem szabadna kikerülnie illetéktelenek által. Pont ezért jöttetek. Puding próbája az evés. Dolgozó szoba közepére sétálva sem történik semmi.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

49Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Jún. 18, 2017 2:20 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Csak egy vak nem fogja észrevenni, hogy ide bizony valaki betört. Na nézzük csak mik lehetnek itt, a szintetikus, vagy szellem, vagy démon, vagy csöves, aki itt húzta meg magát sehol sincs. A szoba közepéig érek, semmi sem történik. Körülnézek, hogy most így lássam meg mik is vannak itt, mert a kulcslyukon át csak keveset lehetett látni.

50Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Jún. 19, 2017 10:52 pm

W.B.

W.B.
Íróasztal egyik fiókja sincs zárva, ám említésre méltó dolgok nincsenek benne. Legfeljebb a márkás szivardoboz. Üres. Még ami nem túl meglepő, hogy egyik fiókban egy töltött colt pihen. Elég ritkán lakottak a fiókok. Legalsók üresek. Többiben írószerek vannak, egy üres határidőnapló és pár papírlap. Asztalon a földgömbön és a számítógépen kívül más nincs. Ablaknál álló két polcos szekrény sem mozdít előre semmit. Könyvek, legtöbb hadi témájú. Ellenben szerepel néhány biológiai, geológiai és más tudományos témájú kötet. De van néhány ami nem illik elsőre a képbe. Egy önéletrajzi könyv Gideon Suhn Leeről, néhány Lovcraft mű és néhány akár már 200 éves könyv ami a földönkívüliekről szól. Ezeken kívül van még egy bárszekrény a szobában az ajtótól nem messze. Van pár ritka és drága ital benne. Van egy fotel, kis asztalkával rajta hamutál. Szoba mind a négy mennyezeti sarkában van kis holokivetítő. Ezek szerint mégsem szellem volt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

51Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Jún. 23, 2017 11:47 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A vén admirális igazán jó ember lehetett, mármint ez az íróasztalban egy eredeti M1911-es Colt! Ez nem valami utánagyártott modern csúzli, hanem egy igazi, relikviának mondható pisztoly. A tárat kiszedve látom, hogy töltve van. Körülnézek a szobában, mintha lenne rajtam kívül valaki itt, aztán a Colt felé nyúlok és... boldog zabrálást Wolf, van egy relikviád!

A könyveknél leállok nézelődni, bizony, ez a Dalton nem volt rossz ember, aki a történelmet szereti, az rossz ember nem lehet. Itt pihennek a korzikai békazabáló, a kínai nagymester, az ókori városromboló, illetve sok sok nagy hadvezér műve. Ha lenne nálam táska, bizonyára "véletlenül" ezeket is eltenném. A könyvek között van Gideon könyve is, meg ősinek tűnő földönkívülis könyvek, érdekes. A biosz, geológiai és a többi könyv még furcsábbak, ezek mit keresnek egy tisztnél? ezekbe és a földönkívüli könyvekbe belelapozok, hátha találok nyomokat, hogy mit csinálhatott. Talán találok jegyzeteket, aláhúzott sorokat és megtudhatom, hogy mi is volt az a hiperűrbéli démon, ami hamuvá változtatta a kedvelt emberünket.

52Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Vas. Jún. 25, 2017 11:19 pm

W.B.

W.B.
Könyvekben nincsenek aláhúzások, lapok sarkai nincsenek begyűrve, nincsenek jegyzetek. Ám érződik a könyveken, hogy nem csak porfogónak voltak a polcokon. Röhejes, hogy a naprendszer elhagyása előtt az emberek milyen baromságokat hittek, hogy milyen földönkívüli fajok vannak. Egyik könyv lapjai furcsán torzultak, mintha valamit sokáig tároltak volna a lapok közt. Hamar meg is lett mi az. Egy fém kulcs, mikor levetted a polcról a könyvet az kicsúszott a lapok közül. Mikor visszaraktad volna akkor hallottad meg a fém és fa súrlódását, ahogy a könyv tolta maga előtt.
Ironikus lenne, ha ez a kulcs a dolgozószoba ajtajához lenne jó. Szerencsére nem, ez egy másik kulcs.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

53Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Kedd Jún. 27, 2017 1:22 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az antikvár könyvekben semmi dolog nincs, Gideon önéletrajza érdekes, anno egy másik korszakban, egy fiatalabb koromban a fejembe verték eme alapművet. Hogy mennyire égtem én a vágytól, hogy kibelezzek, felnégyeljek és szétégessek pár zöld vérűt! Persze azóta sok idő eltelt és megváltoztam... a Ryushi ilyen rég lett volna? Mindegy, most már csak szétdarabolnék egy predatort.

Visszacsúsztatva az egyik könyvet, érdekes dologra leszek figyelmes, elrejtettek benne egy kulcsot. Kezd Lovecrafti hangulatom lenni, kár, hogy ennyire egyszerű a dolgom. Van egy rejtélyes kulcs jól eldugva, illetve van egy rejtélyes széf zárva, jól eldugva. A szuperpempőt szlopáló csürhe is kitalálja, hogy ez a két dolog passzol.

- Megvan a kulcs! - mutatom Hicksnek, amint elérek hozzá a pincében. Remélhetőleg a kettő tényleg passzol és a kulcs nem egy másik dolgot nyit, amiben egy másik kulcs van, ami megint más nyit és abban lesz a jó kulcs. Mindeközben Godwin és GorDon mit csinálhat kettesben?

54Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Csüt. Jún. 29, 2017 11:46 am

W.B.

W.B.
//Gordon emeleten van, Sarah földszinten. Szal…//

Hicks elvette a kulcsot. Pincében időközben ő sem unatkozott, de láthatóan nem talált semmi használhatót, hiába nézet be minden zegzugba. Széfhez való a kulcs. Egy kis tenyérnyi dobozkát és jó pár papírt rejt. Doboz nem emberi. Van egy fehér sima felület rajta, de az egész dobozka inkább olyan biomechanikus kinézetű, mint egy idegen, vagy mint az a rom ami Ryushin volt. Hicks nem tudta felnyitni, nem is próbálkozott vele tovább. Megérintette a fehér felületet, mi elsötétült, majd ismét fehér lett.
- Akkor kell az admirális ujjlenyomata. Ami nincs. – Hicks belelapozott a sok papírba. – Ezek valahonnan jegyzetek. Viszont ez nem az ő kézírása.
Ezzel kiemelt egy lapot, melyen eltérő kézírás volt. „Old meg, hogy a prototípusokból eggyel többet készítsenek és érd el, hogy Vakondhoz kerüljön! Eddig is nagy hasznát láttuk neki, jobb lenne, ha hatékonyabb lehetnek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

55Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Pént. Jún. 30, 2017 11:11 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A kulcs nyitotta a széfet, ami mögött sajnos nem aranytömbök voltak, hanem egy doboz, meg némi papír. A kis dobozka nem emberinek látszik, az Lv-mittudomén hányon láttam ilyen cuccost.
- Űrutasok..., ez bizonyára valami rögzítő lehet. A papír szerinti prototípus bizonyára egy kisméretű dolog, legalábbis abból ítélve, hogy ez a Vakond hatékonyabb lesz tőle... nem hinném, hogy lőfegyver lehetne, pláne nem páncél, vagy jármű. Talán valami beültetés, vagy harci drog. - kis ideig hallgatok, miközben gondolkozok, majd megint megszólalok.
- Szerintem most már leléphetünk innen, a jegyzetek segíthetnek eljutni Mr. Vakondhoz, ha meg nem... nos, van egy ötletem hogyan kerítsük elő.

56Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Júl. 03, 2017 12:21 am

W.B.

W.B.
- Szerintem nem ez kell Vakondnak. Ám igen, máris lelépünk. – Hicks ezzel egy U4-es napalmgránátot húz elő a zsebéből. – Másra fognak figyelni, nem arra, hogy a kapun megyünk ki.
Terv egyszerű volt, szimplán felrobbantani a konyhát, míg oda rohannak az őrök, addig elrejtőzni, aztán hátuk mögött kisétálni. Gordon ellenben nyomokat hagyott maga után. Hogy léphetett fogkrémbe? Elsőnek a cipőjének talpait kellet letisztítani. Meg eltűntetni a fogkrém nyomokat.
Terv működött. Gond nélkül jutottatok el buszmegállóba és nem volt kérdés, hogy a buszt előző tűzoltó hova is igyekszik. Célpont Mars Cityben volt egy fogadó. Ami előtt persze éppen egy jelenet bontakozott ki.

Folytatás: Mars » Mars city » Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

57Ember kaland - Kapcsolatok - Page 2 Empty Re: Ember kaland - Kapcsolatok on Hétf. Júl. 03, 2017 4:47 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Meglepő, hogy Hicks egy gránátot húz elő, ha ez volt a lefalcolás terve, akkor hoztam volna egy kézi halálcsillagot, ami egy krátert hagy a ház helyén. A kicsit sem feltűnő jelenet után leléptünk, bár érdekes, hogy Gordon most mosott fogat.

Mindannyian megléptünk, mire a lánglovagok kiértek, mi már a buszon voltunk. Elvben egy fogadóhoz tartunk. Addig is hátradőlök az ülésben és pihenek. Az ujjaimat az eldugott Colton tartom, miközben magamban elmosolyodok, hogy micsoda antik fegyvert szereztem, azért kár, hogy a könyveket nem tudtam megszerezni.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.