Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 9 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Tengerészeti tábor

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down  Üzenet [9 / 9 oldal]

241Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Márc. 29, 2017 2:58 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A falon nem jutok át, bár nem kell megkerülnöm, vagy átmásznom, hiszen egy nagy lyuk keletkezett, valaki szépen idelőtt. Ha tippelnem kellene, akkor egy rakéta ütötte, tankelhárító gyalog, vagy egy Exo... inkább az Exio és tudom is melyik pilóta. Az a kurafi már a Mala'kak romoknál is elakart találni rakétával, mikor a csonthalmon voltam, most meg itt akar megölni! Talán nem kellene a közelében lennem, mikor rakétákat lődöz? Lehet.

Akárhogy is, mint a migránsok, úgy megyek át a falon. Mintha egy másik világba léptem volna be, az égő sátrak, a fegyverek zaja, a halottak és haldoklók látványa, a kiöntött vér és belsőségek. Némi mosolyt csal az arcomra, mikor meglátok némi zöld vért, legalább ők is pusztulni fognak. Egy hulla repül neki a falnak, a teste fele hiányzik, sanszosan nem egy fegyver okozta, bár ha úgy nézzük, akkor biológiai fegyver ölte meg, a leghalálosabb fajtából.

A káosz közepette próbálom meglelni a három acélharcost, hogy mint angyal, úgy őrizzem őket a csúnya tankelhárítósoktól, vagy nehézfegyveresektől. Ha találok célt, akkor fejre fogok lőni, elég képzett vagyok hozzá és nem nagy távokról beszélünk, a gravitáció, szél és hőmérséklet nem fog bezavarni. Természetesen nem vetem magamat be a harc sűrűjébe, árnyékként mozgok az Exokkal, én leszek a harmadik szemük.

242Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Ápr. 04, 2017 6:00 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Néhány halálfejes sikeres kiiktatása után az egyik EXO figyelmeztetett, hogy a ravagert irányító főhadnagyot kinyírják, ha nem sietünk a védelmére.
– Rendben, te védd balról, én megyek jobbra, a harmadik EXO meg védje a hátát. Szemből ott a ravager, így minden irányból védhetjük.
Ezután az említett tervet kivitelezve elhelyezkedek a főhadnagy jobbján, az ottani halálfejeseket lőve. A kintieket minigunnal, az épületben lévőket pedig lángszóróval próbálom kifüstölni.

243Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Ápr. 04, 2017 8:53 pm

W.B.

W.B.
„-Hadbíróság vár azokra, akik az árulók mellé állnak. Senki nem képes egy idegent irányítani! Nem hogy egy ilyet! Ez árulás, egy átkozott szektás! Nem irányítja az idegent, csak eljátsza!” – Ellenpropaganda nem tartott sokáig. Az égből találat érte az épület modult, miből szólt.
Feltehetően ott van Dalton. A halálfejesek védő vonala mögött. Az épület nem sérült súlyosan, de az elektronikának annyi. Éjjeli égen egy Conestoga rajzolódik ki, két Cheyenne tart a felszínre a hajó irányából. Égen csillagok mellet más is fénylik. Orbitális pályán legalább egy űrhajó robbanhatott fel, mi most fényesebb a csillagoknál. Fénye hamar elhal.
Most már legalább tudni, hogy mért állítottak fel egy légvédelmi üteget a táborban. Érkező leszálló gépeket tűz alávette. Válasz megérkezik a Conestogától. Hasi ikerlöveg csak egy csővel tüzelt a légvédelemre, a plazma fénye nappali világosságot teremtett. Elsöpörte a légvédelmi üteget, felverte a port, homokot. Főhadnagy épp, hogy csak meg tudta tartani a ravager fölötti kontrolt. Ravager neki iramodott, széttépet egy M577-est, majd halálfejeseket kezdte el szétvagdosni. Ezzel megbomlott Dalton védő vonala. Úgy tűnik az UD4-ek a mi pártunkat fogják, és hátba támadják Daltonékat. Leszálltak a tábor túlsó felén. Erősítést hozhattak.
Gordon és a két másik EXO megfelelő védelmet nyújtottak. Dalton védvonalán kívüli halálfejesek hamar elhullottak. Wolf három sikeres fejlövés után kénytelen volt szembesülnie egy fejéhez nyomott sörétes csővel. A katona kissé fejbe pöccintette Wolfot a fegyver csövével, majd a fegyver csattant a földön egy kavicson. Halálfejes feje pedig Wolf mellet gurult el a földön. Ki tudja, meddig gurult volna, ha a predator nem kapja fel és iramodik további préda után a sátrak közt.
Predatorok már szinte mindenkit megöltek kik nem tartoztak az eredeti támadók közé, nem fordultak a halálfejesek ellen, vagy nem tették le a fegyvert. Dalton védelme is megbomlik. Talán ez a várt pillanat…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

244Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Ápr. 06, 2017 12:11 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A háború kakofóniája, oly sok élet enyészett el már és értelmetlenül. Ez mekkora álszentség a részemről, hiszen én is ölök, ölj, vagy téged ölnek, bár nem éppen erre gondoltam, mikor csatlakoztam a bőrnyakúak sorába. Továbbra is elégedettséggel tölt el, hogy az elit elitje ellen harcolhatok és győzök. Oh igen, egy öreg öntöltős puskával gyilkolom a hi-tech katonákat. Töltés, célra tartás, lövés és egy Halálfejes dől el, a feje fele lerobbant. Ismétlés, újabb ember esik el, újabb strigula a számomra. Harmadjára is töltök, hamarosan egy újabb hüvely hull a homokba, ahogy egy újabb fejtalálatot kapott baka esik el.

Három, három elit katona perceken belül! Aztán egy ellenség a hátam mögé lopakodott, a cserkelőt cserkészték be. Szerencsémre nem akart ölni, ezt onnan gondolom, hogy simán sörétekkel pumpálhatta volna tele a fejem. Nekem mázli, neki hiba, ugyanis egy yautja vágja le a fejét. A test nélküli fej addig gurult, míg a hentes fel nem kapta. Egy "- Magamtól is boldogultam volna!" mormogás közepette nézek az égre. Az űrben is megy a harc, valami fényesen kigyúl, kétségtelenül valami felrobbant, ha mázlink van, egy predator hajó az, csakhogy nekik is legyenek már veszteségeik.

Aztán egy kivénhedt Conestoga tűnik fel, két UD-4 gépet okád ki, amiket a légelhárítás célba vett. A tüzérek nem éltek sokáig, a Conestoga atomizálta őket, meg kb. mindent a közelükben. Ez igen, ez tűzerő, imádom a melómat! No igen, élvezem és utálom egyszerre eme harcot, élvezem, mert ez igazán komoly ütközet, elit harcosokkal állunk szembe, ám gyűlölöm, mert ezek is tengerészgyalogosok. A két gép a tábor másik oldalán landol, bizonyára Dalton már nem menekülhet. Az ellenség védelme megszűnt, ki vehetné fel a harcot ekkora erővel? Három Exo, egy ravager, yautják és én.Ez már túlságosan is egyszerű, márpedig a dolgok nem szoktak ennyire könnyen menni. Valami biztos történni fog, a bili biztos kiborul és mi a fekáliában fogunk állni.

245Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Ápr. 08, 2017 11:13 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A fenti egységek is elkezdték aktívabban kivenni a részüket az idelent folyó csatából néhány pusztító plazmalövéssel majd, szerencsére baráti, leszállóegységekkel. Eközben a főhadnaggyal és a ravagerrel együtt haladt a formáció. Egy halálfejes sem ért a közelünkbe. Míg a ravager átütötte az ellenséges vonalakat, addig mi hárman leszedtünk bármit, ami túlélte a ravagert. Eközben a többi katonánk is szépen felmorzsolta mindenhol a maradék ellenállást. Úgy tűnik, a csatának vége. Már majdnem elértük az épületet, ahonnan nemrég a hadbírósággal való fenyegetés hangzott és ahol nagy eséllyel az ellenséges parancsnokság lehet. Már épp itt van az ideje, hogy eltűnjünk erről a porfészekről, ugyanakkor nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne elkapni Daltont, bár meg kell hagyni, hogy a ravagerre valószínűleg nem számított...

246Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Ápr. 09, 2017 5:18 pm

W.B.

W.B.
Furcsa bizsergés rázott meg mindenkit. Mint egy lökéshullám lett volna. De nem volt semmiféle fizikai ereje. Főhadnagy ellenben térdre rogyott. Orrából ömlő vér nem túl bíztató. Ravager komótosan hátranéz, nyakára erősített robbanószert elkezdi kaparni a nagy pengéivel. Kárt tesz magában, de nem érdekli.
- Valami átvette az irányítást a dög fölött. – Nyögi ki a főhadnagy. Övén lévő detonátor remegő kézzel előhúzza és megnyomja a gombot.
Mindeközben a halálfejesek nem zavartatják magukat, eltávolodnak az idegentől. Ravager tudta, hogy amit ráragasztottak az nem jó neki, de azt nem hogy amit sikerrel lekapart attól el kellene menni. Lábánál lévő robbanószerek sok kárt nem tehettek benne, nyakán lévő se tépte le a fejét, sőt a rohadék túlszívós. Tűz viszont megfogta. Sebekkel tele lángolva vornyékol, próbálja eloltani a tüzet.
- Fedezékbe! – Pattson ordít fel, miközben Duckekal a főhadnagyot viszik fedezékbe.
Halálfejesek nem foglalkoznak a porban fetrengő lángoló ravagerrel. Egy exonak vége. Az ürügy, ami miatt ez a hadjárat a bolygóra jött, az lőtte ki. M23 tank feltűnt a parancsnoki épület mellet. Két predator rajta termett, de a tank levette magáról őket egy elektromos kisüléssel. Halálfejesek gyorsan végeztek a két yautjával


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

247Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Ápr. 09, 2017 11:11 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Megállt a ravager, így megállt az egész formáció. Oldalra nézve észrevettem, ahogy a ravager szép lassan felemelte karmait, hogy letépje a nyakában függő robbanószert, de túl lassúnak bizonyult és a főhadnagy egy gombnyomással élő fáklyává változtatta. Miközben a főhadnagyot elvitték, előtűnt egy tank, ami azonnal ki is lőtte az egyik EXO-t. Jobb ötlet és tankelhárító fegyverzet híján megpróbálok fedezékbe vonulni a tank elől, miközben tovább lövöm a halálfejeseket és remélem, hogy valaki többre megy azzal a tankkal, mint a két predator, akiket éppen kivégeztek a halálfejesek. Ha előkerül egy tankelhárítós, megpróbálom fedezni, ha pedig nem, akkor elkezdem harc közben átnézni a terepet, hátha találok valamit, amit használni lehet a tank ellen.

248Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Ápr. 10, 2017 12:10 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Valami... hullám... egy pillanatra az orrom elkezdett vérezni, mintha egy láthatatlan hullám tört volna rám, de nem csak engem ért, mindenki mást. A magyar tiszt összeesik és nem azért, mert megint ivott, hanem a hullám őt gyötörte meg. Talán EMP? Nem hinném, ahogy azt sem, hogy a főhadnagy szintetikus lenne, de normális ember se. Álmodó lenne? Ez már lehetséges, sőt, biztos is, hogy valami csatamágus, aki ujjaiból a hiperűr démonjait idézi meg. Persze poén, hogy most részeg módjára fetreng, de az már kevésbé, hogy a ravager elszabadult. A múltkor is alig sikerült megölni egyet.

A dög már leszedte magáról a robbanószert, így nem pusztult ki, csupán kisebb sebet szerzett a nyakára és a talpára. A lángok jobban zavarták, legalább addig sem pusztít. Az egyik acélharcosunk srapnel és vérpermet képében tűnt el, valami kilőtte egy... ó istenem ez milyen gyönyörű! Saválló páncélzat egy M22-es Jacksonon, Annyira szeretnék egy ilyenen állni, kivont lobogóval és egy karddal a kezemben, miközben egy alien hadsereget rohanunk le!

Mennyire kár, hogy pusztulnia kell, hiszen az ellenség használja. Két ostoba vadász ugrott rá, nem éltek sokáig, az áram megtette a hatását és a többit a gyalogság elintézte. Végre, meghalt két rákpofájú. A páncélost nem lehet kilőni, nincs nálunk olyan fegyverzet, ám felmászni sem lehet, mert az áram leüt. Ám mi van ha az elektronikát valaki tönkre vágja?

Van két EMP, ezekkel talán elég időre lebénítom az elektronikát, hogy felmásszak a tankra és kigomboljam a rohadékokat. Egy sima gránátot dobok le a páncélosba, majd rájuk zárom az egyetlen kiutat, majd aztán egy sorozatot lövök be az M40-esből. Headseten szólok GorDonnak. - Itt Wolf, tudod, aki tartozik neked. Takarítsd meg az utat a tankig és utánna fedezz!

249Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Ápr. 10, 2017 5:16 pm

W.B.

W.B.
// Vegyük úgy, hogy Gordon fedez… //

Helyzet a klasszikus fedezékharcra váltott, ami nem kedvez a tank megközelítésének. Lángoló ravager hiba az elméletben. Idő kérdése míg a tűz megöli, rosszabb esetben pedig felrobban. Szerencsére inkább a halálfejesek fele kapálózik, így egyik irányból árnyékol. Gordonnak ezzel könnyebb dolga van. Halálfejesek megunhatták a ravagert mivel a tank belelőtt, így viszont Wolf oldalba kaphatta a tankot. Tankban ülők érzékelték B.J.-t, a torony felé fordult, de fél úton megállt mikor az EMP-ek robbantak. Ahhoz, hogy Gordon fedezhessen Wolfot, kockáztatnia kell, túl könnyű célpontot jelent így, ám így jól rálát Wolfra és arra ami veszélyeztetné.
Egy gond volt a tervvel. Torony búvónyílása le van zárva. Ezt nem hogy ember, de idegen harcos se tépi fel könnyen. Csata hevében is megérezte Wolf, hogy valami termetes ugrott a tankra. Predator odébb lökte a katonát, de nem annyira hogy leessen a tankról. Harmadik nekifeszülésre sikerült feltépnie a búvónyílást. Predator terve az lehetett, hogy váll-löveggel belő a nyíláson át a tankba. Ez viszont nem kivitelezhető. Tankból lőnek amint valami feltűnik a nyíláson túl. Így Wolf gránátja maradt egyedüli megoldásnak. Míg a predator gond nélkül el tudott ugrani, Wolfolt meglendítette a lökés hullám.
Gordon a robbanáskor szem elől tévesztette Wolfot. exo jobb vállába kékes plazma csík csapódott be a hidraulikát tönkre téve. Plazma lövés pár láda felől jött. Egy halálfejes fedezéke, újabb lövést ad el, bal vállba éri az exot, de nem ér létfontosságú részt. Wolf sincs szerencsésebb helyzetben. Be repült egy sátorba, ami összedőlt. Kikecmergés egy dolog, a másik, hogy az ellenség gyűrűjén belül van.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

250Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Ápr. 11, 2017 12:47 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Ravager kiszenvedését a tank felgyorsította egy lövéssel, ami viszont épp elég időt adott Wolfnak és egy predatornak, hogy felugorjanak. Egy egész szép kis összedolgozás eredményeként be is került Wolf gránátja a tankba, ami viszont Wolfot is elrepítette és ebben a pillanatban valami kék meglökte a jobb vállamat, majd a balt is. Előbbi nem igazán akart mozogni, ezért a lángszóróval kezdem el kifüstölni a fedezékben lévő katonát, akitől a lövések jöttek, miközben közelítek felé. Egy-két láda valószínűleg nem fogja megvédeni a lángoktól, de ha mégis, elég ideig ott fogják tartani, hogy odaérjek és kivégezzem. Amint meghal, folytatom tovább a halálfejesek lövését lézerrel, a páncélozottabbakat keresve, hogy legalább jobban kihasználjam a lézert, a közelebb érőket pedig a lángszóróval intézem el, ha az nem fogyott ki a plazmás katonánál. Eközben elkezdem keresni Wolfot és szólok neki rádión.
– Életben vagy még? És ha igen, hol?
Ha válaszol és elmondja, hol van, akkor megpróbálom a környékén leszedegetni a halálfejeseket.
– Ilyen könnyen nem úszod meg a tartozásodat!

251Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Ápr. 11, 2017 11:53 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A ravager jelen esetben a segítségemre van, így becserkészhetem a tankot. Ezt nektek páncélvadászok! Az EMP időben bénította le a járművet, így nem lettem lemezlovas, vagy húscafat. Felmásztam a bénult tankra, ám a búvónyílás nem nyílt fel, egy mocskos predator segített. Ment volna egyedül is, csupán azt sajnálom, hogy a tank személyzete nem lőtte le. Az én gránátom pontosan a helyére került, nem kell atomfizikusnak lennie, hogy zárt tér + gránát = instant halál.

A lökéshullám szárnyakat adott és berepültem egy sátorba. Ó, mint az első napomon! Akkor egy runner praetorian lökött fel. A headsetből egy drogos hangja szólal fel, ja nem, ez csak Gordon, mintha lenne különbség. A kurafi a tartozásomat akarja behajtani, végtére is ezért GorDon.

- Pulzusom van, szóval ja, élek. Ha a pénzed kell, akkor gyere érte a sátorba, de nehogy megint eltrafálj rakétával! - majd talpra kászálódok és fedezéket keresek, az a rohadt Exos majom biztos is, hogy 20 liternyi napalmot, meg 10 darab rakétát lő rám jó 2000 skulóval együtt. Nem lenne jó dolog baráti tűzben meghalni.

252Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Ápr. 12, 2017 3:41 pm

W.B.

W.B.
Halálfejes nem rendült meg a lángszórótól. Túl messze van tőle. Lead egy lövést, mi mellémegy, tűztől nem tiszta számára a célpont. Negyedik lövés viszont a bal kart éri. Fegyverzet működik, de nem lehet megemelni. Halálfejes újratölt majd… Wolfot úgy rántják fel a Földről, hogy pisztolyt szegeznek a fejének és még egy Weyland rohampuskával is szembekerült…
- Fegyvert letenni! El fogtuk Daltont! – Mondhatni sok Halálfejes nem vette be. Bár néhány elnézett az egykori parancsnoki épület felé. Néhány katona állt ott, félkörbe véve a térdelő Daltont, szép véres lilás-zöldesre püffölt arccal. Apránként a Halálfejesek egy része letette a fegyver, jó pár viszont tovább szorította, addig, míg a Nautilus leszálló egysége nem tűnt fel az égen, még több leszálló hajó társaságában. – Letenni a fegyvert! Daltont „menesztették”!
Végül az utolsó is letette a fegyvert… valószínűleg Oska tábornoktól kaptak utasítást a headseten át.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

253Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Ápr. 12, 2017 3:53 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A fémharcos nem jött a pénzemért, ha neki így jó, akkor jól van. Helyette egy Weyland rohampuskás alak jött felém, aki rámszegezte a csúzliját egy pisztolyossal együtt. Szerencsémre a harcnak vége lett, az árulót elfogták és ráadásul meg is verték, legalábbis gondolom nem elcsúszott a szappanon és beverte a fejét. Az ellenség letette a fegyvert, akkor győztünk? Ez gyors volt, de nem vértelen. Biztos, hogy nem volt még ennyi, ez túl könnyen ment, vagy csak én vagyok ennyire túlképzett?

254Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Ápr. 12, 2017 5:21 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A plazmafegyveres leadott még néhány lövést és az egyikkel szétszedte a bal kar emelésért felelős részét. Nem alakult túl jól a helyzet, amikor megjött a felszólítás halálfejeseknek, hogy tegyék le a fegyvert, mert elkapták Daltont. Lassacskán engedelmeskedtek és letették a fegyvert. Sóhajtottam egyet. Ez nem sokon múlt a plazmással. Szerencsém volt, hogy csak a karokat találta el… ha egy kicsit jobban céloz, nem sok maradt volna belőlem. Oldalra pillantva megláttam az elég csúnyán helybenhagyott Daltont, ahogy a katonáink között térdelt. Úgy látszik, sikeres volt a Blitzkrieg taktika.

255Tengerészeti tábor - Page 9 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Ápr. 12, 2017 11:01 pm

W.B.

W.B.
Dalton embereit lefegyverezték és összeterelték. Tábor közepére vitték Daltont két katona fogja, hogy ne tudjon semmit se csinálni. Oska is megérkezett. Kanyon felől egy komp is érkezett, néhány turáni katona szállt ki és egy szamuráj páncélos alak, persze nem hagyományőrző volt, erőteljes modern páncél ez. Meg drága. Nagyon. Bár hagyományőrző az tény. Nem dísz az a kard. Elő került a predatorok közt élő nő, a főhadnagy mellet. Már nem vérzik az orra, de nagyon leizzadt. Így az éjjeli hidegben az kellemes tud lenni. Hicks inkább háttérben maradt. Ripley oda sietett Oskához.
- Jól tudod, hogy a Gyarmatügy megszerzi az információkat, mik kellenek. Ne akard, hogy a módszereket kelljen alkalmazni. – Oska hűvösen mondja Daltonnak.
- Sose voltál a Gyarmatügy tábornoka igazából. Avitt dolgokhoz ragaszkodsz. – Dalton felelete gúnyos volt.
- Avitt? Gyarmatügy mennyit lobbizott, fenyegetett, nyalizott ezért? – A szamuráj hallotta, zokon is vette Dalton szavait.
- Ez a Gyarmatügy? Több tízezer éve egy faj lecsapolta a bolygót és ezt a vizet ellopni? Mért hagyták itt? Tudjuk jól, hogy tudtál a helyről. Tőlük tudhattál csak róla. Amikor az utolsó katonai hajók elhagyták a Földet, ott volt egy. – Oska taktikusan hagy mást is szóhoz jutni, talán zavarában Dalton kifecseg valamit.
- Mi rosszabb az idegeneknél? És azoknál? – Ripley szól oda. Főhadnagy viszont megtöri ezt a közjátékot, hogy mindenki kiélje a dühét.
- Na idefigyelj Dalton bazdmeg! – Wágner, ezzel a földre dob pár fém darabot és egy vörös pár centis kristályt szilánkot. – Lehet, hogy felrobbant, de ez akkor se ember technológia. Sőt, konkrétan tudom mi ez! Honnan van?!
- A romból nem lehet, megöltük az összes katonát akiket küldtél. – Szamuráj hűvösen hozzászól, igaz a sisak hangtorzítása miatt kripta vízhangzásra emlékeztet inkább.
- Mit adtál el a bolygó vizéért? – Oska megvetően kérdi Daltont.
- Van köze a Föld II-höz?
- A mihez? – Ripley furcsálóan néz a szamurájra.
- Földet egy nagy önellátó űrállomással helyettesíteni. Az igazi Földet pedig ott hagyni, a isnekeknek.
- Vagy éppenséggel az űrutasoknak. – Oska maga elé. Majd Daltonra néz. – Azt hiszem a jogkörömmel élve alapos kihallgatásban lesz részed.
- Valóban? Nélkülem nem juttok semmire. Deká Inubis grká’te ctra! – Ahogy ezt az értelmetlennek tűnő mondatot kimondta elkezdett rángatózni, vér jött ki a száján.
- Azonnal engedjétek el! Lángszórót! – Főhadnagy felkiált, mindenki elhátrál a vergődő Daltontól, aki testileg változik valamivé. Azon nyomban két irányból tűzcsóva borítja be az embert és hamvasztja el, gátat vetve ennek az átalakulásnak.
- Ez… - Szamuráj egyetlen szaván át is hitetlenkedés érződik, a torzítás ellenére.
- Nem a bukott a magyar lovag. Mala’kak tudós, akinek a neve fennmaradt, mert olyan mélységesen gyűlöli Istent, hogy… a fajtársai megjegyezték. – A predator felszereléses nő azonnal eloszlatja a szamuráj gondolatait, ezzel a „magyarázattal”. Bár valószínűleg csak ők értik.
- Remek. Vissza fogom sírni a rohadékokat ez után. – Ripley fejt fogva távozik.
- Azt remélem mindenki tudja, hogy ez a lángoló kupac egy mikrobiológiai biohaza…- Főhadnagy nem tudja befejezni mivel a nő vállon ragadja.
- Van más dolgunk is, mint azzal foglalkozni!
- Nézzétek át a dolgait. Amanda! Segíts nekik a számítógépeknél! – Oska nem örül. Elúszott a nagy hal.


// Kaland sikeres… Gordon egy rangot előre lépett. Fejenként jár 50-50 skillpont és 700$
Globál Kaland lezárult. Fél sikerrel az embereknek... //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [9 / 9 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.