- A Marson a Tábornokom egy küldetésem után hívatott magához. Ő közölte, hogy aki "beszélt" hozzám, annak a neve Gropius Lysenko. Egy szellem. Nem igazán akartam elhinni neki a dolgokat. A lényeg, Gropius a küldetés alatt azt hiszem megpróbált megállítani, hogy az ellenség után eredjek. Minden esetre azóta sem lépett velem kapcsolatba, így nem tudom, mit akarhatott.
A közlegény érkezése szakította félbe a beszélgetést.
Megvártam, míg lelép, utána a Főhadnagyra pillantva hallgattam szavait. Először nem tudtam mire vélni, utána meg csak csodálkozni voltam képes.
Előny? Hogy mi? Ez a szarság, hogy rémálmaim vannak? Ugyan már! Mégis valamiért hittem neki, a másik pedig...
- És hogy tudnám képezni magam? Van erre oktató? - lehet bárgyú a kérdés, mégis őszintén jött tőlem.
A közlegény érkezése szakította félbe a beszélgetést.
Megvártam, míg lelép, utána a Főhadnagyra pillantva hallgattam szavait. Először nem tudtam mire vélni, utána meg csak csodálkozni voltam képes.
Előny? Hogy mi? Ez a szarság, hogy rémálmaim vannak? Ugyan már! Mégis valamiért hittem neki, a másik pedig...
- És hogy tudnám képezni magam? Van erre oktató? - lehet bárgyú a kérdés, mégis őszintén jött tőlem.