Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 6 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Tengerészeti tábor

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down  Üzenet [6 / 9 oldal]

151Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jún. 22, 2014 12:37 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Joe bement, csak remélni tudom hogy nem fog lebukni. Lépteket hallottam, nem tudom hogy ők is ide jönnek vagy sem de azért bemegyek az épületbe. Vártam egy kis ideig de a léptek távoztak, ezek szerint csak unatkozó katonák voltak. Ha már bent vagyok én is kémkedek. Egy rakás láda van itt, fogalmam sincs hol van Joe de nem merek tovább menni mert éppen beszélgetés van. Biztos elhangzott pár dolog, nem tudom mert éppen Balázs beszélt valami régészről. Azt tudtam hogy Pattson rájött a dologra és hogy az admirális a gonosz de hogy Amanda, a tábornok és a gránátvetős is a jó oldalon áll, de hogy Balázs is?  

Az agyam eldurran a hallottaktól, nem elég hogy eddig is harcban voltunk a xenokkal, a Sötét klánnal és azok xenoival de most még vagy 300-400 halálfejessel is? Minden esetre nem vagyunk egyedül ebben a kémkedésben. Balázs készül távozni, nincs értelme tovább rejtőzködnöm. Az meg sem fordult a fejemben hogy megölhetnek, de ha ez történik alaposan meglepődnek a pengéimtől.
- Jó tudni hogy nem csak én vagyok az egyedüli aki az admirálisra gyanakodott! - Ezt mondom miközben a csapat elé lépek.
- Joseph "B.J." Blazkowicz Wolf őrvezető a 4 fős büntetőszázad vezetője jelentkezik! És mielőtt Amanda ellőné a másik lábam had kérjek bocsánatot tőle. - Habár úgy sem bocsát meg és ellövi a másik lábamat is.

152Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jún. 22, 2014 4:15 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe érdeklődve hallgatózott és kiköpött egyet elegánsan, mert ez ám a hír, hogy mi történik itt!
Mondjuk ő elég hülye ahhoz, hogy ne fogja fel a jelentőségét, de azért most talán mégis kapizsgál valami értelem, egy kis szikra az agyában, még annak ellenére is, hogy részeg valamelyest a piáktól, nanembaj.
Elbújt, mert hallotta, hogy jöttek kifelé, egy láda mögé próbált elbújni, ám ekkor Wolf jelent meg és felfedte magát.
Hm, ha ő így, akkor Joe is így.
- Csá Wolf... és itt a társa is - vigyorgott. - Csá Amanda, emlékszel a viccünkre? - röhögött. - Minek kértél bocsánatot? - mondta tovább röhögve. - Namindegy, akkor én is bocsánat - közben azt gondolta Amandáról, hogy hülye muff.

153Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jún. 22, 2014 8:37 pm

W.B.

W.B.
Főhadnagy mondott valamit. Egyikőtök se értette, de hamar pisztoly szegeződött kettőtökre. Mindenki más is pisztolyt szegezett rátok. Wolfot és Joet a főhadnagy valahogy lazán a ládáknak vágta. Vagy inkább rúgta. Lényeg hogy fájt.
- Nem kéne lövöldözni. – Ezzel kardot rántott. – Egyetlen jó indokot, hogy mért ne legyetek kibelezve.
- Büntető század vezetője. Olyan nincs. – Egy kattanás követte Duke hangját Wolf és Joe mögül.
- Intézzétek, nekem dolgom van. Láttam valahol két fagyasztott nitrogénes tartályt. Beleférnének, mást nem darabolva. Fritzet főleg, így sose hal ki a fajtájuk. – Főhadnagy ezzel kisétált.
- Egyetlen egy hihető okot, mért ne kerüljetek jégre örökre. – Tábornok feltette az kérdést. Nyeremény pedig talán az élet.
- Urániumos sörétest kellet volna hoznom. – Amanda csak ennyit tett hozzá.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

154Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jún. 22, 2014 9:06 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az események gyorsan pörögtek, rajtunk kívül mindenki fegyvert rántott. Pisztoly kontra pengék, ha még egyet-kettőt meg is ölnék veszítenék. Jöhet hát a meggyőzés.
- Először is, ha én az admirálisnak kémkednék miért fedtem volna fel magamat? Megtehettem volna hogy rejtve maradok és jelentem annak az árulónak. Értem én hogy nem bíznak bennünk, bármit megteszünk hogy bizonyítsunk. Ha életben maradunk tudunk segíteni, ki gondolná hogy a büntisek nyomoznak? Mi ott lehetünk bármelyik harcnál, anélkül hogy feltűnést keltenénk. Példának okáért a déli kristályt megtudnánk szerezni ha oda vezényelnek minket. Ha lebukunk akkor csak két bedilizett büntist tudnak elítélni. De ha önök buknának le akkor feltűnő lenne hogy a Nautilus krémje volt benne. Szóval amit ígérni tudok: a déli kristály megszerzése, legalábbis megpróbáljuk. A másik ok hogy élnünk kell: a naplómat elrejtettem, meghagytam az egyik bajtársamnak hogy ha nem térnék vissza délre menjen a naplóért. Elég furcsa lesz ha meglátja: nyomok a szabotázsra, ezután az admirális bizonyára óvatosabb lesz és keresni kezd több hozzám hasonlót akik meglátták a foga fehérjét. Lehet hogy most hazudok de lehet hogy nem, ha hazudok nem vesztenek semmit, de ha igazat mondok... akkor oda a tervüknek.  

155Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jún. 23, 2014 5:24 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe meglepődött.
- A kurva élet! Mindig ez van, meleg fogadtatás - sóhajtozott, majd átadta a szót Wolfnak. - Tied a pálya haver - mondta vigyorogva és figyelte a többieket, mindenkinél fegyver volt.
Wolf meg beszélt és beszélt és beszélt és aztán elmagyarázta mit tud mondani, mi lenne a jó meg minden, hát igen, jól beszél az már biztos.
Joe drukkolt, hogy ne öljék meg őket.
Amikor Wolf elhallgatott ő ennyit mondott.
- Ja - szólt ennyit végül. - Egyébként Duke és Pattson, mondták már, hogy nem szép haverra célozni? - vigyorgott. - Megmentettük egymás hátsóját, vagy legalábbis ti az enyémet, erre mosmeg tessék... naszép - mondta és várt.

156Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jún. 23, 2014 10:39 pm

W.B.

W.B.
- Mért feded fel magad? Bizalomba férkőzés?
- Büntető század éppenséggel feltűnést kelt. Elvégre büntetősök.
- Nautilus krémje. Legfeljebb szilánkosra lövünk minden hajót. Persze ha lebuknánk, ami nem opció, napló pedig semmit nem jelent, ha egyáltalán létezik. – Tábornok ennyit mondott hűvösen. – És mégis hogyan szereznék, meg a kristályt mikor lesznek ott halálfejesek és le kellene adni? Továbbá ama támadás kimondottan a kristályért menne.
Fegyvert továbbra sem engedik le. Joera se reagáltak a megszólítottak. Ezek szerint még valamire várnak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

157Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Jún. 23, 2014 11:22 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az érvek nem hatottak de még élünk ami talán jelent valamit. Talán a kristályos ügyben előrébb juthatunk.
- A kristályokat le kell adni, de le is kell szállítani. Abban az esetben ha a totenkopf-osok szerzik meg azt lehet szabotálni is. Szállítóhajók esetében ez necces de ha sima csapatszállítókkal mennek akkor pár elhelyezett robbanószer megteszi a hatás, feltéve ha nem lesznek ott többen. De az én ötletem a következő: mivel a büntetősök a veszélyes helyet kapják így ők lépnek harcba elsőnek. Tehát először kerülhetünk a kristály közelébe. Ha elhelyeznénk elegendő robbanószert ami beomlasztja a helyet akkor elvágnánk a többiek útját és még a halálunkat is el tudnánk játszani. Feltéve ha annak a létesítménynek van másik kijárata. Ez után egy megbeszélt helyen felvesztek minket. Ez elég kockázatos és sok benne a HA de talán sikerül.

De ha kiforrottabb tervre vágynak: a büntetőszázadot kirendelik felderítésre. Ezt a tábornok el tudja intézni, na szóval mi a fő támadás előtt indulunk neki, a létesítmény előtt megállunk. Joe és én bemegyünk a kristályért majd visszafele jövet robbantunk a bejáratban ami beomlik, mi nem megyünk vissza a többi büntishez hanem egy félreeső helyre indulunk ahol felvesztek. Mire a fő erő eléri a helyet csak egy beomlott járatot találnak. Ha átjutnak rajta majd megtalálnak 2 cafatokban levő hullát amit aztán azonosítanak mint Wolf és Joe. A cafatok valójában valami feldarabolt állat lenne sok vérrel amit majd mi cipelünk valamiben. Levetjük ruhánk egy részét és a dögcédulát a robbanás előtt és kész a megrendezett halál.

Jobb ötlet most nem jut az eszembe mert a rám szegezett pisztolyok nem hatnak annyira serkentőleg most. Önök mit javasolnak hogyan kellene bevetni minket mert én nem ismerem a rendelkezésünkre álló cuccokról és haderőről az adatokat. Csak az én tervemben az a hiba hogy csak pár száz savas bogáron kell átverekednünk magunkat és lényegében ketten leszünk. De hajlandó vagyok megtenni.

158Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Jún. 24, 2014 8:12 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A főhadnagy belépett, megismertem, de csak akkor fordultam felé, mikor hozzám intézte szavait. Bólintottam, majd átadtam magam az anyag kellemesen bizsergető érzésének. El is indultam ahhoz a sátorhoz, amiről a felettesem beszélt, miután kiszabadultam a dokik kezei közül. Hála a nyugtatónak most kellemesen nyugodt voltam, de persze ez csak felületes és ideiglenes hatás csupán. A nyugtatótól kissé lassúnak tűntek a dolgok, de igyekeztem pontos lenni.
Aztán a megadott sátor előtt megálltam, mély levegőt vettem, majd beléptem.

159Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Jún. 24, 2014 2:36 pm

W.B.

W.B.
Natasha
Főhadnagy a kis sátorban egy asztal mögött ült. Mellette két-két kamera melyek egy-egy laptophoz vannak csatlakoztatva. Egy ládán összegömbölyödve alszik a raptora. Főhadnagy egy székre mutatott, tehát foglalj helyet.
- Nos egy teszt. – Ezzel négy kis dobozkát tett az asztalra. Egyik túlságosa is megragadta a figyelmed. Nem tudni mért, de ez a helyzet. Furcsa, eléggé furcsa. – Míg választasz egyet pár kérdés. Elsőnek mutass el egy irányba. Bármilyen irányba „megérzés alapján.”
Vannak furcsa álmaid?
Furcsa érzések, megérzések?
Zavarodottság, szűnni nem akaró… hangok talán.
Bármi hasonló?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

160Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Jún. 24, 2014 6:17 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe éberen figyelte Wolfot és a többieket és remélte nem kap golyót a seggébe, vagy ami még rosszabb az agyába, mert akkor örökre távozna a kellemesebb vagy kellemetlenebb helyekre, kitudja hova és az nem lenne egészséges.
Remélte épp bőrrel megússzák ezt a kalandot, aztán felhajt egy adag sört és bevág egy adag kaját és már nem is emlékszik erre, vagyhaigen, akkor is már nem érdekli, nála ennyi elég a boldogsághoz.

161Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Jún. 24, 2014 11:02 pm

W.B.

W.B.
Wolf és Joe
- Első kivitelezhetőbb. Viszont van egy gond. Hogyan játsszátok el a halálotokat? Egy hajszálból is DNS alapján meg lehet állapítani ki volt az. – Amanda oda szúrta a kérdést.
- És mégis mért segítenétek? Mi belőle a hasznotok? Egyáltalán miért? Elfogadható okot. – Tábornok még kifejtősebb kérdést adott.
A gránátvetős időközben ajtóhoz ment. Ám már nem lehetett hallani, hogy kiment-e. Valószínűleg őrt áll a kissé elhúzódó összejövetelnek.
- Jó lenne, ha a kívül és belül sötétke is beszélne.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

162Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Jún. 24, 2014 11:47 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Hajszálból is tudnak azonosítani ez igaz de ki foglalkozik ezzel? Mármint naponta esnek el katonák, mért pont minket azonosítanának be? Igaz, felmerül a gyanú hogy mi ''kémek'' voltunk de mire erre rájönnek beletelik egy kis idő. Rátérve a halálunkra, mármint a megtervezettre: a kristály megszerzésére kellene valami erős jármű amit akkor is be lehetne vetni ha éppen szállítóhajóval távoznak. Tehát egy légvédelmi APC kell, Kell egy megbízható sofőr mert ha úgy adódna hogy le kell lőni a gépet az szívás lesz, a büntetőszázad többi tagját viszont el tudom intézni hogy biztosítsanak egy helyet amíg mi nem jövünk vissza. Túl kockázatos lenne őket is beavatni. Amennyiben megszereztük a kristályt ami gondolom kibírna egy zuhanást esetleg robbanást, visszatérünk a többi katonához de a APC hirtelen felrobban. Természetesen mi már rég nem leszünk rajta, de a nehezék ami a gázpedálon van továbbviszi a járművet amíg az elhelyezett töltetek fel nem robbannak. A roncsok között pedig elszenesedett cafatokat találnak némi magán felszereléssel. Ez lenne az A terv ha üldözni kellene a célpontot.

A B terv pedig arra van ha üldözés nélkül szerezzük meg a cuccot. Mi valamilyen indokkal elmegyünk, például leszedtek egy gépet és ki kell mennünk. A sebesültek miatt viszont csak mi mehetünk hogy legyen elég hely de ha harc lenne legyenek fegyveresek. Megteszünk egy bizonyos távolságot hogy kikerüljünk a többiek látótávjából és akkor robbantunk. Gyalog megtesszük a maradék utat a találkozási pontig ahol felvesztek. Majd keresni kezdenek minket és mire megtalálnak és azonosítanának beletelik egy kis időbe. De hogy kissé hitelesebb legyen én majd az egyik büntissel tartom a kapcsolatot így ő is hallhatja a robbanást.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, az alap kiképzésnél nem tanítják azt hogyan kell egy idegen ereklyét ellopni hogy a másik félnek add miközben ne légy gyanús dolgot.

Rátérve hogy miért csináljuk ezt. Van egy fejes aki vízért képes feláldozni egy rakás embert. Már ez is elég indok hogy szabotáljam a tervét. De valakiktől tudni kellett ennek a helynek a létezésérő, a xenok nem beszélnek, tehát valami intelligens élőlénytől kellett erről tudomást szerezni. Tudni akarom hogy kiktől és miért. Én az Ezüst Ikrekbe akarok felvételt nyerni, arra vágytam hogy valami miatt bekerüljek oda és itt az alkalom. De az előléptetés sem esne rosszul. Szóval nálam félig ''üzleti'' és félig ''bosszú'', jelenleg most azért mert akkor nem ölnek maguk meg. Ha kikerülünk a frontra hogyan tartjuk a kapcsolatot? Mert valahogy majd jeleznünk kell hogy megvan a cucc.

163Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 25, 2014 8:46 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Beléptem a sátorba, s első pillantásom az asztal mögött ülő főhadnagyra esett, majd a kis pihenő raptorra mellette. Először megálltam előtte tisztelegve, de miután hellyel kínált, leültem a székre. Amíg nem szólt, csendben vártam, s kicsit szemügyre vettem a sátor belsejét, de aztán már mondta is, miről lenne szó.
Bólintottam, majd úgy, hogy igazából oda se figyeltem, a Főhadnagyra mutattam, pedig ha belegondolok, igazából bárhova másfelé mutathattam volna... Zavartan leengedtem a kezem. Csupán megérzés...
- Megmondaná, pontosan mit tesztelünk? - kérdeztem, még mielőtt folytatta volna a további kérdéseivel.
Kissé elgondolkodtam azon, jó-e az, ha felfedem hogy igen. Még nagyon megüthetem emiatt a bokámat. De ha nem mondom most el, később csak rosszabbul derülhet ki. Másrészt meg talán tudnak nekem segíteni ezeknek a rémálmoknak a "kezelésében".
- A helyzet az, hogy minden kérdésére a válaszom: igen. Régebben is voltak rémálmaim, de amióta itt vagyok ezen a bolygón, állandóan csak ilyeneket látok. Hangokat hallok, rémképek gyötörnek, egyedül a nyugtató az, ami enyhíti a dolgokat, de az se mindig.
Kis szünetet hagyok.
- Ami viszont ennél is nyugtalanítóbb számomra, hogy... A legutóbbi rohamom során, amiről tud, a sátorbéli incidenskor történt. A haragom, mintha nem tőlem eredt volna. Olyan vadállatias gyűlöletet éreztem, mint valami...
Nem tudom kimondani, hisz ezt a gondolatot mindig is igyekeztem félresöpörni, de az emléktől is az érzés szinte beleköltözik a porcikáimba, és ez megrémít.
- Azt a halálfejest úgy akartam széttépni, és felfalni, mint valami xenomorph.

164Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 25, 2014 3:03 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Hé, öreg, engem ne sértegessen senki, mert pofán váglak! - harciaskodott Joe, bár lehet nem a legjobb pillanat. - Én nem vagyok gyáva, a halálfejeseknek is szívesen ugrottam neki, szóval nem kell aggódni. Én Wolf barátja, társa vagyok, azt jóvan, csinálom amit ő is csinál, ennyi - mondta és kiköpött egyet jelezve, hogy lezárta a témát, ő nem beszél, megvárja mi lesz, elvégre Wolf rángatta bele a szarba, majd ki is húzza, aztán megoldják ketten.

165Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 25, 2014 6:58 pm

W.B.

W.B.
Joe és Wolf
- Ne sértegetni, de be is vallottad, hogy nem gondolkodsz. Akkor meg? Tényleg Sötét vagy kívül és belül. – Amanda kissé elgondolkodott. – Meg aztán nem haverkodnál a Fritzzel, ha tudnád mi vagy inkább ki. Bár lehet itt nem is haveri dolog van, hanem alárendeltség. Nem lenne meglepő. – Amanda a kijárat fele indult és csak intet, hogy ő most lelép.
- Akkor kontroláld Joet. Semmi baromságot ne csináljon. – Pattson Wolfnak szúrta oda a szavakat. – Ezüst ikreket pedig el lehet felejteni. Ha volt is itt egy már nem el. Ja és kritériumoknak sem felelsz meg.
- Annyit mondok, hogy a kristály ne kerüljön az admirálishoz. De ne is vesszen el. Könnyű megbotlani és tüskék verembe esni. Könnyebb, mint levegőt venni. – Ezzel tábornok és a többiek is elmentek.

Natasha
Főhadnagy végig hallgatott. Megnézte a számítógépeket, majd pár papírt. Néhány túl hosszú másodpercig
- A dobozok közül valamelyiket válaszd ki. És orvosi dolog miatt van a teszt. És kevesebb húst egyen. Ennyi. – Pár másodperc csönd. – Meditálás. Azt jó.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

166Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jún. 25, 2014 7:37 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Végighallgatom amiket mondtak. Még hogy felejtsem el az Ezüst Ikreket? Katonai pályafutásom csak most kezdődött el és még hosszú évekig emelkedni fog, remélhetőleg. De nem kaptam arra választ hogy biztosítanak-e egy AA APC-t hűséges sofőrrel és állati tetemeket robbanószerrel. Már csak azt a túlméretezett kristályt kell megszerezni, majd eldől hogy sikerül-e de remélhetőleg zökkenőmentesen fog menni. A többiek elmentek, már csak ketten vagyunk.
- Lesz mit mesélni az unokáknak igaz? Feltéve ha nem tépnek szét a bogarak és lőnek szét a társaink. Szerintem menjünk vissza a kantinba mert nem szeretném ha itt találnának.

167Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jún. 26, 2014 8:48 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A válaszára döbbenet ült ki az arcomra. Ennyi? Diéta, meditálás azt csókolom? Azért valamivel kicsit "jobb" válaszra vártam. Mélyet sóhajtottam, majd vártam, míg újra megszólalt a Főhadnagy. A dobozokra esett a pillantásom, majd amelyik elsőre is felkeltette a figyelmemet, rámutattam arra a dobozra.

168Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jún. 26, 2014 2:52 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe is végighallgatta amiket mondtak és most már hű szokásához híven kiköpött egyet, hogy navégre, befogták a szájukat és elhiszik mi van és nem piszkálják. Joe nem sötét, csak ilyen a természete, vállat vont és ennyivel elintézte.
- Ja, húzzunk innen, lesz mit mesélni az biztos, csak éljük túl - vigyorgott és elindult kifelé, követte Wolfot a kantinba.

169Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jún. 26, 2014 3:03 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A kantinba értünk.
- Hova tűnt Gordon? Elment lefeküdni? Na mindegy, van elképzelésed mit csinálsz ha leszerelsz? Remélhetőleg addigra a Föld is emberkézre kerül. Munkában nem fog hiány támadni az biztos.

170Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jún. 26, 2014 7:52 pm

W.B.

W.B.
Natasha
Főhadnagy kinyitotta a kis dobozkát majd kiöntötte a tartalmát. Valami fonnyadt vesére emlékeztető dolog gurult ki a dobozkából. Utána pár feketés valami, végül egy vitathatatlanul idegentől származó dolog, egy második állkapocs elülső fogakkal szegélyezett része.
- Szükség esetén nyugtató, álmatlanság esetén altató. Illetve rémálmok esetére jobb, ha megtanulod a valóságot az álomtól elkülöníteni, így az álmok irányíthatóvá válnak. - Főhadnagy eltette az idegen darabokat. – Továbbá már van sejtés, hogy mi is ez?

// Mindenki másnak nincs kötöttsége jelenleg. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

171Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jún. 26, 2014 8:38 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Sok undorító dolgot láttam már, de valamiért ettől a látványtól mégis felfordult a gyomrom egy kissé. Hideg futott keresztül a hátamon.
- Ezt tartogassam magamnál, vagy milyen használati utasítás jár hozzá? - kérdeztem, s igyekeztem megőrizni a nyugalmat a hangomban, hogy a másik ne vegye észre az undorom.
A tanácsára bólintottam, bár valami azt súgta, ez nehezebb dolog lesz, mint amilyennek tűnik. Nehéz a rémálmokat elkülöníteni a valóságtól, pláne ha az épp csata közben tör rá, mondjuk egy ájulás közepén.
- Fogalmam sincs. - mondtam őszintén. - De nem ez az első eset, hogy egy felettesem "tesztel" és kikérdez a fura... nem is tudom minek nevezzem, "képesség"? Régebben egy szellem próbált diskurálni velem, most viszont a dögök próbálják ugyanezt. Mondjuk ha megengedi, szerény véleményem csupán az, hogy meghibbantam. De ha tud minderre valami logikus magyarázatot, vagy orvosi szakszót, én hallgatom.

172Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jún. 26, 2014 11:13 pm

W.B.

W.B.
- Szellem? Milyen szellem? Mi vagy ki volt? És persze mit akart. – Főhadnagy összekulcsolta kezeit és rád nézett. – És ki volt az aki kérdezgetett.
Egy közlegény lépet be a sátorba. Tisztelgett majd főhadnagynak átadott pár mappát. Tisztelgéssel távozott. Főhadnagy ezt nézte át gyorsan.
- Nem hibbantság. Nagy előnyöd van a dögökkel szemben. Ha képzed magad, akkor előbb megérezheted hol vannak, minthogy ők rá jönnének hogy a közelben vagy.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

173Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Pént. Jún. 27, 2014 3:24 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe és Wolf a kantinba értek, Gordon láthatóan nem volt ott. Leültek és beszélgetni kezdtek, Joe pedig ivott egy adagot ismét.
- Ja, hát az biztos, hogy lesz munka. Nemtom, berúgok az tuti, keresek egy csajt és jól meg - vigyorgott. - Aztán lehet munkát keresek, vagy visszamegyek a seregbe, még az is lehet. És te? - kérdezte Wolfot érdeklődve közben tovább iszogatott, jól bírta a piát, bár kicsit részeg volt már, de nem baj.

174Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Pént. Jún. 27, 2014 7:54 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Én mindenképpen maradok, megpróbálok Ezüst Ikrek tag lenni. Ezredesi rangig akarom vinni, remélhetőleg addigra nem fog széttépni, szétmarni, megenni, lelőni és felrobbantani valami. De az is lehet hogy majd átmegyek valamelyik céghez mint zsoldos.

Szerinted meddig tart még ennek a porgolyónak a megtisztítása? Utána vajon hová kerülünk?

175Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jún. 28, 2014 6:04 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ivott és, ha már ivott, rendelt is valamit maga mellé, mármint enni valót, muszáj enni is.
Wolf meg öntötte a szavakat.
Nem baj, a beszéd is kell.
- Ja, de mér csak ezredesig? Simán vihetnéd tábornokig, legalább lenne jó tábornokunk és nem lövetnéd szét a fejünket, mint a többi barom - mondta vigyorogva.
- Lövésem sincs meddig tart és mi lesz utána, majd kiderül. Van családod, csajod, ilyesmid, aki vár? Nekem nincs - Joe morcosan kiköpött egyet aztán ivott egy jót vidáman.

176Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jún. 28, 2014 1:16 pm

W.B.

W.B.
Joe elé a pultos ledobott egy pár kilós követ. Majd mellé tette a számlát. 126$. Nem úgy tűnt, mint aki szívesen elengedné őt fizetés nélkül.
- Kaja kell? Vadásszál! Pluszban fogyasztasz? Fizesd meg!

// Megjegyezném ide, hogy Joe-nak már közölték, hogy nincs több pia, kimerítette a heti adagját. A másik. Ez egy katonai hadműveleti terület. Hadjárat, háború, incidens stbstb. Fejadagok vannak kajában. Valóságban még kantin sátor sem lenne! Nem az volt eddig a baj, hogy nincs elég üzemanyag és ellátmány? Ha a háborúhoz alapvető dolgokból is kevés van, persze majd ingyen sör. Ja meg fejadagokon túli kaja… Joe, aszem ebből az lesz, hogy mosogatni kell :p //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

177Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jún. 28, 2014 4:45 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Sok évig kell ahhoz szolgálni, tiszti oktatást kapni. De háborúkban ugyebár meggyorsulnak az előléptetések. De az ezredesi rang fölött már nem vesznek részt harcban és én ott akarok lenni az első vonalakban és nem valami íróasztal mögött ülni. Ha meghalok senki sem fog keresni, még otthonom sincs ahová mehetnék. Tehát semmi vesztenivalóm nincs de sokat nyerhetek a seregben. Ruhát, ételt, szállást és még több világot is láthatok miközben más fajjal találkozok, igaz mostanában csak bogarakkal de nem bánom.

Jött a pultos pár kiló kővel amit nem tudom mikor szedett össze. Számlát is hozott, ahhoz képest jó drága volt a ital-étel, legalább ez emlékezteti az embert hogy egy étteremben van és nem valami sátorban. Joe kalandjai során egy rakás pénzt szedett össze így biztos kitudja fizetni.

178Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jún. 28, 2014 5:48 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe érdeklődve hallgatta Wolfot, hogy mi a pálya, mit gondol jövőjéről. Jó néha így beszélgetni és a változatosság kedvéért nem csak a dögökkel szórakozni, hanem dumálni, mert legalább megismeri az ember a társát, társait és ez jó.
- Ja, értem, hát sok sikert. Én nem karrier miatt mennék vissza, hanem mer nincs semmim, aztán mindenütt jó, de legjobb a seregben... kivéve amikor baszogatnak... mint pl most - vonta fel a szemöldökét az illető és a kő láttán.
- Mi a szar ez, öreg? A kutyád, vagy te szartad? Kaját kértem, nem őskori leletet, bazdmeg - húzta fel magát Joe és állt fel és végigmérte a fickót lekicsinylően. - Nesze a lóvé - és kitett annyit, elvileg volt annyija, de, ha nem, hát az se baj, maximum ledolgozza, vagy még jobb és elrohan.

179Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jún. 28, 2014 9:58 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
//1400$ és 125 sp-d van tehát kitudod fizetni//

Jót mosolyogtam ezen a beszóláson. Várható szerintem hogy kidobnak minket innen.
- Kalandjaid során kikkel sikerült megismerkedned? Az aktád szerint voltál már Földön majd a Marson és most itt.

180Tengerészeti tábor - Page 6 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jún. 29, 2014 1:34 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe nem vette le a szemét a fickóról, aki ide dobta ezt a trágyát az asztalukra.
- Hadsereggel, meg asszem voltak szektások, kábé ennyi. Nem emlékszem rá, én olyan vagyok, hogy ami jön az jön, aztán elfelejtem, nem érdemes foglalkozni vele, mer csak túl bonyolít mindent - mondta Joe és figyelte a fickót.
- Namileszöreg? Csak nem mosogatni kell? Haha és, ha elfutok? - vigyorgott Joe. - Vagy Wolffal helyben hagyjuk magát azt jóvan, mit szólsz, Wolf, egy kis bunyó, mi?

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [6 / 9 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.