Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Tengerészeti tábor - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Tengerészeti tábor

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down  Üzenet [3 / 9 oldal]

61Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Dec. 24, 2013 1:15 am

W.B.

W.B.
Joe
Egy arctámadó landolt a válladon, majd lecsúszott a földre. És… ennyi. Főhadnagy kiáltása ütötte meg a füled:
- Pár perce múlt éjfél! KARÁCSONY VAN! – Valami túlzott eufórikus vigyor ült ki az arcán. Karjait pedig levegőbe emelte. Majd szétnézett és látta a pusztítást, és hogy jó pár katonának az arcán mi van. Kicsit morcis arcot vett fel és leeresztette a karjait. – Ezeket az ajándékokat nem bontom ki.
- Ilyenkor normális vagy? – Kérdezett oda Pattson.
- Nagy dög megölve, az arctámadó szállító izé felgyújtva, dögök lemészárolva. És nincs több dög tíz kilométeres körzetben. – Mondta miközben oda jött. Időközben egy M40-es tank és pár katona érkezett és állt meg mellettetek.

Wolf
- Csigavér. Bulinak vége. És nincs rangidős, legfeljebb ha verekedni akarnál érte. – Mondta majd megindult a tankkal egy vonalban. – Repülőből meg volt bőven most.
Tank leadott egy lövést, ám a célpont a nagy runner praetorian már döglött volt. Hiányzott két lába és a farka. Levágták. Tank azért belelőtt, biztos ami biztos. Kis idővel a TSAPC mellé értetek. A páncélos tisztelget a főhadnagynak.

Közös

Főhadnagy felemelte jobb tenyerét. Vagyis nem szükséges a szokásos szöveg, hogy x-y ez meg azaz alakulat, meg szolgálatra jelentkezik.
- Honnan tudod, hogy nincs több, tíz kilométeres körzetben? – Kérdezte Pattson. – A „biztos” info?
- Az. De azt hitte, hogy az a három hőjel tőlünk van, ám nem. Van itt még valami illetve valakik. A xenok nem elég okosak, hogy ellopják a lövegeket és felállítsák őket, sem légvédelmi rakétát nem tudnak használ. Plusz a külső gyűrűt valaki szabotálta, ezért nem működött az a pár érzékelő és löveg. Szutyok erre visszajönni, főleg, hogy ünnepnap lenne, erre úgy két tucat katona halott és ugyan ennyi sérült. – Ránézett egy arctámadó áldozatául esett katonára. - Illetve három tucat halott.
Égen több fénypont is megjelent. Orbitális pályáról küldik a segítséget. Pont jókor jön, mikor már teljesen mindegy, mert a csatának vége.
- Öm. Uram. Maga a rangidős, és… - Szólalt meg a pajzsruhás őrvezető.
- Az admirális eltűnt, tábornok jelenleg a hadjárat vezetője. Vagyis, mondhatni szabadkezem van. A központként funkcionáló sátorhoz hozza az egészért a felelősöket. Akik szabotálták a külsőgyűrűt, akik lelőtték a gépünket, vagy bármi. Ha valaki valamit elkurt mert retardált volt, azt is. Nekem most dolgom van. Biztosítsák az áttört kerítést, míg nem jön, valaki ki rendbe szedi. – Ezzel sarkon fordult és elment. Azt még láttátok, hogy belelépett egy savtócsába, szentségelt, majd ment tovább.
Pattson letette a fegyverét, és egyik holtesttől vett el egy impulzust és elvette a tárakat. Megindult a tábor nyugati része felé. Könnyedén szólt hátra:
- Lehet, hogy idegenek már nincsenek, de más lények még kószálhatnak a közelben.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

62Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Dec. 24, 2013 7:50 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe megmenekült és végre vége lett a harcnak is. Majdnem... egy rohadt arctámadó ugrott a válára, amivel a frászt hozta Joera, de többet nem csinált a dög.
- Anyád - mondta egyszerűen és lerázta. Francot fog vele foglalkozni. Belelőtt még egyet és ott hagyta, biztos ami biztos, nem jó ezekkel közösködni, meg semmit nem jó csinálni.
Joe a főhadnagy hangjára lett figyelmes, aki a Karácsonyt ünnepelte.
- Hip hip, hurrá! - éljenzett Joe is. - És még élek - vigyorgott örömteljesen, ami kész csoda eme kaland után.
Majd a főhadnagy beszélt, amibe Joe nem kötött bele, csak végig hallgatta figyelmesen, aztán bólintott.
Pattson ment és Joe követte, majd felbuzdulva a csávón ő is elemelt egy halottól egy impulzus fegyvert, így végre van sajátja.
- Milyen igazad van! - szólt Joe és eltette a tárakat is. - Boldog Karácsonyt mindenkinek!

63Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Dec. 24, 2013 11:29 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A bulinak vége? Pedig csak tucatnyi xenot nyírtam ki a több százból. A runner is meghalt, valaki vagy valami levágta a lábát és a farkát. Tiszta egyenes vágás volt, emberi fegyver ilyet nem csinál ellenben egy Yautja csuklópenge igen, a tank még belelőtt hogy biztos halott legyen. Az út a landoló zónáig nyugisan telt el. Elértük az LZ-t és a tank parancsnoka tisztelget egy főhadnagynak. Nyilván ő itt a főnök.

A főhadnagy elmondott néhány infót hogy eltűnt az admirális és a tábornok a vezér. Utána elment de belelépett egy savtócsába de nem marta le a talpát. Naná hogy direkt lépett bele hogy mutassa mekkora arc. Új utasítást kaptam, irány az áttört kerítés és tartani amíg nem jön valaki.
Néhány katona már elindult, de előtte egy ember elemelt egy hullától egy karabélyt és tárakat. Felismertem hogy ez az a fickó aki néhány kis lény elől menekült el és senki sem segített neki. A csávó még Boldog Karácsonyt is kívánt mindenkinek miközben ment. A télapó erre a bolygóra úgy sem jön el és nem hoz nekem egy régi AK-100 karabélyt több tárnyi teflonbevonatú uránium magvas robbanógolyót. De jó is lenne! Majd a feketepiacról beszerzem. Követtem az előttem levő négert a kerítéshez.

64Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Dec. 25, 2013 8:00 pm

W.B.

W.B.
Pattson a nyugati kapu őrtornyába felmászott. Nyomában egy hulla zuhant le, lelökte. Fejbe lőtte magát a jómadár. Az aki első lövéseket leadta az idegenekre. Valószínűleg azt hitte, hogy eljött vég mikor áttörték az idegenek a kerítést és inkább végzett magával. Pattson éjjellátó távcsővel átvizslatta a terepet.
- Tank itt a kapuban álljon meg! Te a nehézpáncéllal és a smárttal menj középső helyre hol áttört a kerítés. Ti ketten a pizsiben! Igen ti. Döntsétek el melyik tank általi áttörthöz mentek! Latrina közlegény és a másik – Most Joera és Wolfra mutat – ti jöttök velem. Te aki kimaradtál, vonszolod ide fel a hátsódat! Minden ami alien azt szétlőni, minden ember feltartani!
Pattson lemászott a toronyból, majd intett, hogy kövessétek. A már csak füstölgő tank fele ment. Megállt a lerobbant torony mellet. Megingatta a fejét és tovább ment. Tank alvázára felmászott.
- Masszív fémszörny. Túlélte, hogy berobbant a plazma és szilárd lőszer is, csak a torony repült le. - Ezután számos idegen tetemet vett szemügyre. Unalmas volt. Jelentett a rádióba. – Úgy 7-8 runner, emberből kikelt pár darab, 10-12 nagy emberből kikelt forma, nagyok aszem tülökorrúakból. Runnerből egy köpő. Úgy két tucat dög, plusz a kerítésnél lévők.

Joe
Mindezek közben a füled ismerős morgások csapták meg. Ama karmos állatkák itt vannak valahol. Volt, hogy reflexből hátra pördültél, mert azt hitted, hogy mögötted van.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

65Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Dec. 25, 2013 11:26 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Újra itt. A környék nem változott semmit mióta innen visszavonultunk, illetve csendesebb és biztonságosabb lett.

Most van egy tankunk és 7 fegyveresünk (magamat is beleszámítva). A vezér most Pattson aki még felállította a védelmet is. A toronyból kidobott egy hullát aminek semmi sérülése sincs leszámítva azt a lyukat a koponyáján ami csak azt jelenti hogy főbe lőtte magát. El tudom képzelni hogy a torony egy része ennek a fickónak az agyvelejével van tele. Pattson engem és a néger férfit akit latrina közlegénynek hívott magához rendelt hogy kövessük. Egy kilőtt tanknál állt meg és körbepásztázta a helyet, majd jelentett a HQ-nak.

A néger közlegény volt, a neve Joe Johnson. Ezt még akkor sikerült megtudnom mikor a többiek azon röhögtek hogyan kergette meg néhány kis állat.

A védelmi vonalunk kész, már csak ki kell tartanunk amíg nem jön valaki hogy megjavítsa a kerítést. Remélhetőleg most nem vonulunk vissza hanem az utolsó töltényig és emberig küzdünk.

66Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Dec. 26, 2013 5:39 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe követte Pattsont és figyelte mit csinál, majd bólintott és felvette az új pozíciót a tanknál és újra figyelt.
Arra gondolt, hogy megint nagy szar jön, hogy fognak ebből kikerülni,m nem tudta. De remélte, hogy megússzák, jó lenne.
Joe ellenőrizte a tárakat, minden rendben volt, közben ismerős morgást hallott és hátra fordult, de úgy tűnt semmi nem volt ott, figyelt és várt, várt, hogy mi lesz.

67Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Pént. Dec. 27, 2013 11:23 pm

W.B.

W.B.
Rádió felreccsent.
- Mindenki jöjjön vissza a bázisra. Külső gyűrű két helyen sérült, oda őrség áll. Vész elhárítva. Viszont oda kint feltehetően szektások vannak és vállról indítható légvédelmi rakétájuk van. Bár lehet, hogy a tüzérség feltrancsírozta őket.
- Remek. – Dünnyögte Pattson. – Régen bezzeg csak a bogarak voltak. Meg totál felesleges volt ide kijönni. – Visszamenetel a táborba. Pattson elmélázott a távolságon. Majd visszazökkent és folytatta az útját a táborba.
Időközben a táborban több gép is leszállt. Kerítésnél pedig egy vihar verte százados közölte, hogy jelentést kell tennie mindenkinek. Szépen írásban. Így hát… esti házi feladatott megkapta mindenki.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

68Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Dec. 28, 2013 1:09 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Úgy tűnik hogy több harcra egy ideig nem kerül sor. Visszarendeltek minket hogy jelentést tegyünk. A HQ szerint szektások vannak odakint de kétlem hogy életben maradtak vagy hogy ide támadást indítsanak. Amúgy is hogy a fenébe jöttek ezek ide? Előttünk vagy utánunk érkeztek ezek ide?
Először is most megyek vételezek a felszerelésből amit elhasználtam, ellenőrzöm a fegyvereimet és megtisztítom a páncélomat a kosztól és vértől. Ha már a körletemben leszek enni is kéne mert egy fél napja nem ettem semmit és csak most jövök rá milyen éhes vagyok. Remélem az én szállásom még áll mert van néhány értékes könyvem a régi időkből. Ahogy haladok látom hogy hajókon jön az utánpótlás, felszerelés és élőerő. A jelentést is meg kell írnom a tegnapi és mai eseményekről.

Ha végzek ezzel akkor megnézem lesz-e karácsonyi rendezvény még ha biztos is hogy nem lesz. Életem eddigi legjobb karácsonya ez.

69Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Dec. 29, 2013 6:25 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe figyelte a környéket és mikor a rádió reccsent a frászt hozta rá.
- Anyád - mondta kedvesen Joe. - Nagyszerű - sóhajtott. - Akkor potyára jöttünk ki, mi? - kérdezte.
- Biztos a Mikulás hozta nekik - mondta vigyorogva a szektások fegyverére utalva.
Elindultak visszafelé és Pattson elmélázott, Joe is így tett.
Felevenítette magában az eddigi harcot és hálát adott, hogy még élt. Egyszer Pattson is megmentette.
- Hé, még egyszer kösz, hogy megmentettél - szólt neki.
Találkozott dögökkel, predatorral, mozgalmas napja volt, szóval örült, hogy túlélte.
Joe, hogy öröme még nagyobb legyen, egy tiszt közölte velük, hogy írjanak jelentést az egész szarról, mindenki, tehát megvan a házifeladat.
- Nyald ki - mondta neki hallótávolságon kívül.
Elment megírni a kurva jelentést, evett-ivott, lefürdött, aztán szétnézett a táborban és belebotlott abba a fickóba, aki kinti szolgálatnál, meg visszaúton is mögötte jött ( D.J. Wolf//.
- Csá, mi a pálya, öreg? Te, figyeljél már, nem tudsz valami jó tréfát kieszelni? Amandát kéne megfingatni. Bosszút akarok állni, amiért rám dobott egy robott arctámadót. A frászt hozta rám - mondta és várt.

70Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Dec. 29, 2013 6:55 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Meglepett hogy újra találkozok Joe-vel.
- Nem vagyok nagy szívató mester de van néhány ötletem
- Elmondtam neki néhány ötletemet:
1. Mikor a kantinban van Amanda akkor el kellene hívni annyi időre hogy egyikünk hashajtót tegyen az italába. Így egész nap majd a latrinára jár, pláne ha többet teszünk bele.
2. Mikor alszik fújunk borotvahabot az egyik kezébe és csiklandozzuk az orrát amíg a borotvás kezével fejbe nem üti magát, ezt közben videózzuk és bemutatjuk majd a katonáknak.
3. Elhívjuk egy alig járt helyre ahol egy döglött Alient dobunk rá a sarkon hogy megijedjen.

71Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Dec. 29, 2013 7:05 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe nem marad társ nélkül, a srác segít neki és ezért Joe roppant hálás.
- Kösz, hogy segítesz, mert én tanácstalan voltam - mondta és figyelmesen hallgatta végig az ötleteket.
Első nem is rossz, öröm lenne nézni, hogy Amanda végig a slozira rohangál és ürít és képtelen a feladatára koncentrálni.
A másodikkal sincs baj, csak nem rajongott érte egészen addig, míg Wolf be nem fejezte a mondatát, hogy bemutatják a katonáknak.
A publikum jót derülhet az eseten, de végül a harmadik lesz bombabiztos, mert kábé ugyanolyan őrült és kretén, amit Amanda művelt vele.
- Oké, akkor szerintem csináljuk meg a másodikat és a harmadikat, vagy akár az összeset is megcsinálhatnánk. És mégegyszer kösz, hogy segítesz és szántál rám időt - vigyorog és a kezét nyújtja kézfogásra, jelezve, hogy örül.

72Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Dec. 30, 2013 12:34 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hozom a borotvahabot és a kamerámat. Találkozzunk itt 20 perc múlva.

Mikor újra találkoztunk elindultunk Amanda sátra felé figyelni hogy mikor alszik el. Mivel a támadás során Alienek tetemei vannak mindenütt amit még nem takarítottak el így könnyen szereztünk még egy döglött xenot.
A terv a következő: Te bemész és borotvahabot kensz a kezére, a kamerát rögzítetted olyan helyre ahol nem látja meg. Miután az arcára üt és felébred te gyorsan elrohansz de hagyd hogy kövessen a sarokig ahol én várok az Alien hullával. Amint befordul én ráborítom a hullát. Majd le kellene foglalnod valamivel addig amíg én bemegyek a kameráért és kihozom. Utána összehívjuk a katonákat és megmutatjuk nekik.

73Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Dec. 30, 2013 3:46 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ment Wolffal és tervezgettek. Nagyon komoly kis tréfa lesz, már előre röhögött a markába Joe. És örült, hogy talált egy tréfában jártas emberkét, pedig nem is agyon bonyolított tréfák ezek, hanem egyszerűek, neki is eszébe juthatott volna.
Joe hallgatta a fickót, amint magyarázott neki és bólintott.
Fogta a kamerát és a borotvahabot, majd beosont Amandához.
A kamerát megpróbálta a sarokba tenni, hogy ne lássa és végül vigyorogva borotvahabot kent a csajra, majd megbökdöste Amandát és elkezdett kifelé rohanni, hogy sikerüljön a terv második része is.

74Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Dec. 30, 2013 5:51 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hallottam ahogy közelednek. Szerencsére amit találtam döglött Alien nem volt olyan nehéz hogy ne bírjam felborítani és még sav sem folyt belőle. Elfutott mellettem Joe, másodpercekkel később Amanda akinek fejét borotvahab borította és szitkokat ordított. Azonnal ráborítottam az Alient, engem nem is láthatott mert a xeno teste kitakart. A nő nagyon megijedt ahogy egy Alien teperi le. Miközben a kameráért futottam jókat röhögtem. A kamera már megvan, márcsak meg kell mutatni mindenkinek. Képzelem hogy most Amanda mikor mondhat Joe-nak, nem lennék a helyében de a szívatás bőven kárpótolja.

75Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Dec. 30, 2013 10:59 pm

W.B.

W.B.
Két lövés dörrent. Végeredményben két ember hullott pofával előre. Joe a jobb lábát cseszheti, Wolf a balt. Amire egyiktök sem figyelt, hogy Amanda VP70-el a kézben rohant, a felé hajított alient egy lábrúgással hárító és elkiáltotta, hogy „XENO!” Ezután gondolkodás nélkül lábon lőtte azt az alakot, akit üldözött, és azt aki az idegen mögött volt.
Tábor felbolydult a „XENO!” felkiáltástól. Mindenki kiugrott az ágyból, sőt az elsősegélyes sátorból egy begipszelt lábú katona is kitámolygott szikével a kézben. Következő pillanatban a parancsnoki sátorba behajítva találtátok magatokat. Amanda borotva habot letörölve elmondta a tábornoknak a történteket, egy közlegény pedig a kamera felvételét lejátszotta.
- Büntető század. – Tábornok csupán ennyit mondott. Persze a tisztek néztek, hogy mégis mi ez.
- Van olyanunk? – Főhadnagy vagyis jómagam feltettem ezt a kérdést.
- Most már van. Ha egyesek olyan vidámak, hogy két tucat katonát kellet agyonlőni, mert fertőzöttek voltak, a tábor meg majdnem megsemmisült, akkor a büntető századon is vidámság lesz nekik.
- Oda nem kéne több ember? – Érkezett egy századostól a kérdés.
- Elég lesz ez a két barom is. Ha olyan jó hangulatuk, miközben mindenki a sz*rt mossa ki a gatyájából éppen, akkor ők ketten lesznek egy század és mennek reggel kijelölni nyugaton az előretolt őrsöt. Ha tudnak lovagolni kapnak egy tülökorrút, ha nem akkor majd elosztják az ötven kilós felszerelést. – Hidegen és szárazon közölte a tábornok a kőt fős büntető század feladatát.
- Nem akarok közbe szólni, de Amanda nem lábon lőtte őket? Mármint oké, hogy ahhoz szoktál, hogy engem szitává lőnek és szabdalnak, de még rohangálok, de ezek mégis csak Homo retardylus-ok.
- És? Aki olyan nagy mókamikik, hogy három tucat ember halála után, még a vér sem száradt fel, de már baromkodnak egy rangidősükkel, azoknak legyen ehhez is elég nagy töke.
- Megkaphatom a fejadagjukat?
- Azaz enyém. – Amanda közbe szólt.
- Nem kapsz szaloncukrot! Megyek lenyugtatom a kedélyeket, hogy megalapult a büntetőszázadunk. – Ezzel a főhadnagy távozott, nyomában a raptor. Bár mielőtt a raptor kiment még tüsszentett egyet, egyenesen a két szerencsétlen felé, azaz ti felétek. Ám a főhadnagy még visszakiáltott a sátorba. – A jelentést még mindig nem kaptam meg!// Joe 5, Wolf 15 skillpontot kap. Nem a büntető század miatt, hanem az előtti miatt. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

76Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Hétf. Dec. 30, 2013 11:31 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Egy lövést kaptam a bal lábamba. Nem volt súlyos de elég ahhoz hogy napokra kórházba kerüljek. Büntetőszázadba kerültem Joe-val. 2 fős század csak miattunk? Nagyon kedvelhetnek minket. Legalább van humorunk és a morálunk magasabb mint az átlag katonáknak. Mivel én leszek a rangidős ezért a század neve móka század. Legalább nem kell itt maradni a bázisban takarítani és szereztem magamnak hírnevet hogy kikezdtem egy veteránnal.

77Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Kedd Dec. 31, 2013 6:19 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe futott és futott Amanda elől, közben már ő is röhögött, de ekkor lövés dörrent. Pontosan kettő. Aztán éles fájdalom hasított a jobb lábába és Joe konstatálta a szomorú esetet, hogy Amanda lábon lőtte.
- Na, bazdmeg! A kurva anyád, Amanda! Ez most mire volt jó, bazdmeg? Csak mi vagyunk, te kretén! Elcseszett kurva! - füstölgött Joe lábát fogva, de nem állt meg a menet.
Bementek a parancsnoki sátorba és ott Joe várta a folytatást, ami nem is késlekedett.
- Mi a fasz? Büntetőszázad? Na, ne már! Azért, mert megtréfáltuk azt a kurvát? Robot arctámadót dobot rám az a barom! - mondta Joe mérgesen.
- Kussoljál! - üvöltötte Amandára, mikor azon pofázott, hogy kéri a kajájukat. - Nem kapod meg! - mérgelődött és dühében kiköpött a földre.
Joe és Wolf elvonultak, miután a buzi raptor a pofájukba tüsszentett.
- Eszem faszom megáll... büntetőszázad egy kibaszott tréfa miatt. Ráadásul mi lehetünk a vip tagok, mert eddig még nem volt büntetőszázad. Mi a neved, haver? Még nem is tudom. Az enyém Joe Johnson... az a kurva lábon lőtt minket! Ki kéne cseszni egyszer vele komolyan - még mindig ezen dühöngött Joe.

78Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jan. 01, 2014 7:48 pm

W.B.

W.B.
- Magának itt Kuss a neve! – Teli torokból leüvöltötte Joe-t a tábornok. Majd a meglőtt lábába rúgott a köpés után. – Ez itt a parancsnoki sátor! Maguknál a nappali középén végzik el a dolgukat? Nem maga dönt a fejadagok kiosztásáról! Így nincs semennyi joga beleszólni! Közlegény! Robot arctámadó prototípus kiképzési célokkal, hogy mely katona meddig bírja ki, hogy a valóságban legyen némi esélye. Vagyis maga halott ember a csatatéren. És azt elhazudja, hogy az már egy válasz reakció volt. Vagyis még a feledtesének hazudik is. Tüntessék el a szemem elől. Reggelt hétkor indulnak, akkor meg kapják a további parancsokat.
Ezzel négy morcos katona vállnál fogva kihúzott titeket a sátorból. Volt kint tömeg. Jöttek a szidalmak. Mai napra mindenkinek elege volt az idegenekből és a téves riasztás bizony volt akikből lincselési kedvet váltott ki. Stílusosan behajítottak titeket az orvosi sátorba. Az a golyó ott, az izomban… vagy tán csontban? Teljesen mindegy, piszkosul fáj.
- Ezek mióta tudnak teleportálni!? – Főhadnagy hangja. Épp bejött a sátorba és csak átgyalogolt rajtatok. A néger orvosnőhöz. – Ez az a két barom kik miatt riadó volt. Ők a kétfős büntetőszázad. Amanda mindkettőt lábon lőtte, jó lenne ha kiszednéd a lábukból a golyót, mert már reggel kiküldik őket a sivatagba.
- MI?! Ezek a szarháziak?! Van pofátok a k*rv* anyátok baromkodni miután majdnem megdöglöttünk!? Menjenek golyóval a lábukba ki a sivatagban a dögök közé! Akkor legyen nagypofájuk! – Sátorban lévő ágyhoz ragadt bekötözött emberek közül az egyik felüvöltött a hírek hallatán.
- De akár reggelit is csinálhatsz a belőlük a sérülteknek. – Főhadnagy a közhangulatra való tekintettel ezt mondta az orvosnőnek.
- SZART NEM ESZÜNK! – Ordították páran.
- Hiába szedem ki a golyót, kellene nekik lábadozási idő. – Szólalt meg végül a doktor.
- Tábornokot nem érdekli. Aki hülye az dögöljön meg elv lépet érvénybe. Valamelyik retardált a táborból az ivóvízből fürdött le.
- Sivatagban vagyunk! Mégis honnan a szarból lenne víz kéjes tusolásra! – Megint valaki a sérültek közül.
- Jó, a közhangulat meg van. – Nézett a sérültekre a főhadnagy. Végül kisétált.
- Másszatok fel egy ágyra. Hol van az a golyó. – Mondta ezután nektek az orvos.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

79Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szer. Jan. 01, 2014 9:59 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A rám ordított szitkok nem hatottak rám. Semmit nem éreztem. Különben is nem én tehetek róla hogy pár tucat ember meghalt, csak azért annyira felkapott ez a kis tréfa mert így levezethetik a feszültséget. Reggel 07:00-kor indulás a sivatagba. Minél korábban indulunk el annál kevesebb időt fogunk majd a napon tölteni. A lábamba lőtt golyó hamarosan kint lesz és hamarosan regenerálódik a seb. Fogadni mernék hogy a doki ilyet még nem látott és jobb ha nem is szerez róla tudomást mert kérdezősködni kezdene a múltamról. Ezt persze nem szeretném. Mire elindulunk a bal lábam helyrejöhet de hogy egy maratont futni nem bírok az biztos. Nem tudom hogy Joe hogyan érzi magát a szitkok miatt. Vajon bosszúra vágyik? A rám küldött szitkok lepattannak rólam akármilyen durvák is legyenek.

Legalább elértem azt hogy körbenézzek a sivatagban. Előttünk is voltak már itt CMC-s katonák de hogy mi lett a sorsuk nem tudni. De ha a titkos forrásaim nem csalnak akkor a közelben Predator roncsok vannak amit érdemes lehet megvizsgálni. Talán majd a hadjárat után kilépek a CMC-ből és megyek a W-Y-hez mert miért is ne? Vajon Joe-et beavassam a titkomba vagy ne tegyem? Bízok benne hogy nem mondja el senkinek.

80Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jan. 02, 2014 9:44 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe kapott hideget meleget, de nem igazán érdekelte, a hülye tábornok ráadásul a lábába rúgott, nagyszerű. Egy kis nyamvadt tréfa miatt ennyien a pokolba kívánják őket. Ezeknek nincs humorérzéke?
- Kussoljatok már! - mondta kedvesen a sérülteknek és beintett. - Térképet is adjak hozzá, vagy mi? - morogta a dokinak. - Ott van - mutatott a lábára és kész, majd kiszedi vagy nem.
Nehéz lesz így menni reggel hétkor, de mindegy, megoldják és kész és hősként térnek vissza majd azt jól van.

81Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Csüt. Jan. 02, 2014 11:29 pm

W.B.

W.B.
Érzéstelenítő, fenéket altatás. Bár fájdalom megszűnt, enyhébb-erősebb nyomás formájában érezni lehetett, ahogy a fogó izmok közé hatol és megragadja a golyót. Nem volt hosszú műtét. Injekció, majd a lőtt sebbe való csipesszel belenyúlás, végül fertőtlenítés. No meg valami bekötözés, és voála. Lehet menni sivatagba megsülni.
Kis mini operációk után van még két órátok indulásig. Orvos nem marasztal titeket. El ment aludni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

82Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Pént. Jan. 03, 2014 4:06 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Számomra a műtét kissé fájdalmas volt de arcom nem árulta el. 2 óra nem sok idő de elég arra hogy leadjam a jelentést, a felszerelésemet magamra vegyem (már a móka előtt vételeztem tárakat és gránátokat). Illetve szereznem kellene vizet. A doki is elment aludni pedig sütöttem volna neki sütit amiért kivette a golyót. Most az a golyó a nyakamban lóg mint emlék hogy ne felejtsem el az itt létem első napját. Miután elvégeztem a dolgaimat vártam az indulásig és a parancsig. A lábam már sokkal jobban volt de még néha éreztem enyhe fájdalmat. Ha levenném a kötözést akkor a seb már csak alig látszódna. Ilyenkor szoktam köszönetet mondani az ősömnek és az őt létrehozó embereknek.

83Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Pént. Jan. 03, 2014 4:19 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe műtétje nem volt kellemes, de túl élte. Nem volt semmi extra, egyszerű rutin műtét csupán, de nem baj. Lényeg, hogy kivették a golyót és most már sajnos mehet a frontra. Ez nem a sokat emlegetett második világháború, ahol a katona hetekig henyélhetett, itt munka van sajnos. Joe olvasott a második világháborúról és tetszett neki, jó volt.
Joe felkapta a cuccát az elmaradhatatlan fegyóval és vize is lett, mindene volt, készen állt.
Oda lépett Wolfhoz és így szólt.
- Buli van, rock n roll, bébi - és a vállára csapott. - Ti meg anya szomorítók, kapjátok be, nehogy már nincs humorérzéketek - dühöngött és kiköpött aztán várt.

84Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 04, 2014 1:33 am

W.B.

W.B.
Nyugati védelmet ismét felhúzták. Az idegen dögöket egy halomba hordták. Egy közlegény kezetekbe nyomott egy papírt. Térkép, rajta a tábortól nyugatra egy zóna bejelölve a kanyonhoz közel. Az a cél terület. Ennyi. Odamenni és biztosítani. Csak hogy a tíz kilométer már nem olyan laza, mint ahogy a katona oda adta szó nélkül a papírost.
Kaput kinyitották nektek. Lehetett menni nyugatra a zóna fele. Míg tart az est hűvöse. Tábort két UD4-es is elhagyta. Tábortól messze járva, de még hallható távolságban egy ismerős hang csendült fel, illetve ordított:
- HOL A JELENTÉS?! Rohadjatok négyfele a sivatagban! – hamarosan újabb kiáltás szállt a tábor felől – Akkor aszalódjatok négyfelé!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

85Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 04, 2014 3:45 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe míg állt, zajlott az élet a táborban, ez rendben is van, de az nincs, hogy így kicsesztek velük. Nem igazság, kapják be. Forduljanak fel. Meg ilyen kedvességek. Jó is lenne, de hát ilyen kegyetlen ez a nagy betűs élet, ami most kicsivel van írva, direkt. Mert igazságtalan, de az élet már csak ilyen.
Joe míg állt, kezébe nyomtak egy papírt, amiről kiderült, hogy ez a térkép.
- Nagyszerű - morogta. - Kösz - szólt mogorván és figyelte, volt egy jel, nyugatra innen és ezt a szart kellett nekik tartani, elfoglalni, tudja a rossebb.
Joe elindult Wolffal az oldalán, mikor is kurva nagy ordítás szállt feléjük... egymás után.
- Hehe - vigyorgott Joe vidáman, pedig oda adták neki a jelentést, na mindegy.

86Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 04, 2014 5:42 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A célterület 10 km-re nyugatra van a tábortól. Legalább egy kanyonhoz közel volt amihez hmajd visszahúzódhatunk ha baj ütne ki. Habár ha xenokkal találkoznánk azok még felülről is ránk ugranának. De a szektások ellen jó lesz és talán a predatorok ellen is.

Gyors fejszámítást végeztem hogy a 10 km-t mennyi idő alatt tudnánk megtenni. Sétával 2 óra, kocogással 70 perc és futással 30 perc de miért is futnánk?

Érdekes hogy elvileg 50 kg-s cuccokkal kellett volna mennünk de biztos elfelejtették. De hogy 2-en biztosítsuk a területet? Még nehézfegyvereink sincsenek és az este kiderült hogy bizony vannak Praetorianok és Carrierek. Ravagerrel még nem találkoztam de reménykedjünk hogy nem is fogunk.

Na és meddig kellene tartani az állásunkat? 1 óráig? Fél napig? 1 napig?

Egy ismerős hang szólalt meg a táborból:
- HOL A JELENTÉS?! Rohadjatok négyfele a sivatagban!
Furcsa de én már beadtam a jelentést és Joe is. Szegény embernek rövidtávú lehet a memóriája vagy csak egy szemüveg kell neki.

Odafordultam Joe-hoz és azt mondtam neki:
- Jelentést a büntetőszázad létszámáról!
Ezt mosolyogva mondtam mert csak 2-en vagyunk a században.
- Század! Lassú menet előre!
Elindultunk a sivatagban miközben mögöttünk nagy port kavartunk addig amíg eltűntünk a nézelődő szemek elől.

- Van valami jó katona történeted? Nem baj hogy hosszú, úgyis van időnk. Állítólag voltál a Földön a Bajor Alpoknál de nem tudom hogy mi lett az akció vége.

87Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Szomb. Jan. 04, 2014 11:21 pm

W.B.

W.B.
Mindkét nap a horizonton. Két nap sokkal jobban perzseli a bolygó felszínét. Először a talaj melegedik fel, utána a levegő. Kezd melegedni. Itt még menekítő árnyékot nyújtó sziklák sincsenek. Sík terep, szikkadt cserjékkel. Ennyi. Ezen át tíz kilométer.
Ahogy a higany feljebb kúszik a hőmérőn mi nincs nálatok, a sérülés és hőség miatt a fáradság első kilométere érződik, majd a másodikon még jobban, harmadik után Joe pedig megbotlik. Lüktet sérülése. Fáj.
Szükség esetén a meglőtt katonának is kell legalább egy nap, hogy összeszedje magát, volt két órátok. Két óra pedig édes kevés volt. Wolfnak is fáj minden lépés, Joenak még jobban. 6-7 kilométer van még hátra.
Ha lennének a bolygón keselyűk, akkor már az összes körözne feletetek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

88Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jan. 05, 2014 12:43 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Még szerencse hogy nem kellett 50 kg-os felszereléssel jönnünk. A lábon lövést Joet jobban megviselte mint engem. Van néhány ötletem hogy a hőség ne üssön ki: vízzel vagy vizelettel (inkább utóbbi) átitatott ruhadarabot csavarok a fejemre hogy hűtve legyen. Még van hátra 6-7 km amit meg kell tenni de hogy majd nekünk kell majd vissza is jönni szerintem kizárt de van rá esély. A hőség akkora hogy a páncélomon tojást lehetne sütni. De még mennünk kell tovább. Ha kell akkor egymást segítve megyünk. Messzire el lehet látni így gyorsan kiszúrjuk az esetleges támadókat de bármikor Alienek bukkanhatnak fel a talaj alól.

89Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jan. 05, 2014 9:53 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ment és egyre melegebb lett és egyre kín keservesebb lett minden lépés. A bolygón lévő két nap duplán tűz, olyan, mint a régi Star Wars filmben a Tatooine.
Joe megbotlott, majdnem elesett, de lehet, hogy el is esett.
- Kurvára fáj - morogta és sóhajtott, majd tovább ment, Wolf példáját követve ő is vizes darabot tett magára és úgy ment aztán figyelt.
- Amúgy szétrúgtunk pár segget, ennyi volt az akció. Egyébként te honnan tudod ezt? És te mit csináltál? - kérdezte Joe.

90Tengerészeti tábor - Page 3 Empty Re: Tengerészeti tábor on Vas. Jan. 05, 2014 3:26 pm

W.B.

W.B.
Alig van élet. Pár kisebb állat és skorpiók. Joe régi cimborái visszatértek. Vagy inkább mégsem. Kis sziklán hever két skorpió. Ott hevernek és süttetik kitin páncéljukat, úgy tűnik a reggelin már túl vannak.
Egy valami zavarta meg őket. Fölöttetek elsüvítő UD4-es. Nyugat fele tart. A gépnek pár perces út a tíz kilométer, nektek órák.
Órák, és semennyit nem haladtatok előre szinte. Szomjúság is beköszöntött, no meg a korgó gyomor. Vajon az ember mit tud hallucinálni? Joe fél pillanatig egy KFC-t pillantott meg a távolban, ám pislogás után eltűnt. Tehát ezt.
Négy kilométer, talán ennyit tetetek meg eddig.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 9 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.