Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Yautja tábor EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Yautja tábor EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Yautja tábor EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Yautja tábor EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Yautja tábor EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Yautja tábor EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Yautja tábor EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Yautja tábor EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Yautja tábor EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Yautja tábor EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Yautja tábor

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Yautja tábor Empty Yautja tábor on Szomb. Aug. 13, 2011 2:04 pm

avpwar

avpwar
Admin
A sűrű dzsungelben egy kisebb kiépített település. Pár épület, és néhány leszállás alkalmas szabad placc.
A véletlenül ide tévedő ember vadászokat nem engedik be. Bakuub és Da'dtou-di (Machiko Noguchi) Egyessége alapján a két faj nem vadászhat és nem támadhat egymásra.
A táborba legfeljebb Machiko Noguchit és pár bizalmasát engedik be.

https://avpwar.hungarianforum.com

2Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Hétf. Ápr. 29, 2013 2:24 pm

Ju'dha

Ju'dha
// Kaland: Biztosítás
Résztvevők:
Steg-'in
Vash


Posztolási sorrend: aki elkezdi, az ír mindig először.
\\

Egy hajón érkeztek a Blioron lévő táborba. Amint kiléptek az egységből egy jól megszervezett és biztosított terület látványa tárul elétek. Épületek magasodnak az égbe, és őrök sorakoznak a leszállóegységetek előtt.
- Gyertek. Már vártunk rátok! - Szól az egyik miközben végigmért benneteket, majd megindult.
Rajtatok kívül volt egy másik vadász is. Fiatalnak tűnt, nem rég avathatták be.
- A feladat egyszerű, és gyors! Itt van ez az áruló! A klánvezér elé kell vinni a Ryushira!
- Majd ment tovább és egy ajtó felé mutatott.

3Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Hétf. Ápr. 29, 2013 10:20 pm

Vash

Vash
Vash a legutóbbi kalandján megismert vadásszal együtt ment a következő küldetésre, Steg-'inel. Hamar megérkeztek a Blior bolygóra, és annak táborába. Amikor kiléptek a hajóból, Vash gyorsan fel akarta mérni a terepet. Egy sűrű dzsungelben egy kisebb kiépített település. Pár épület, és néhány leszállás alkalmas szabad placc. Amint körül nézett, az őket váró őrök az egyik azonnal szólt hogy siessenek. Vash látja amint egy harmadik vadász is csatlakozik hozzájuk, egy látszólag fiatal, nemrég beavatott vadász. Ismertették a feladatot, egy árulót kell a klánvezér elé vinni, a Ryushira.
-Egy áruló kísérése. Még nem csináltam soha, de nem tűnik nehéz feladatnak.- gondolja magában Vash, miközben arra az ajtóra néz, amire az őr mutat, majd megy arra.

4Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szer. Május 01, 2013 8:09 pm

Steg-'in

Steg-'in
Mikor megláttam Vash-t a maszkom alatt enyhén elmosolyodtam és biccentettem neki.
-Újabb közös kaland.-jegyeztem meg.
Mikor kiléptünk a hajóból, egyből egy jól felkészített táborban találtuk magunkat, ahol már vártak ránk. Az egyik őr elmagyarázta a feladatunkat.
Biztos hogy nehezebb lesz, mint amilyennek tűnik, különben nem kellene hozzá három vadász.-vélekedtem és rájöttem, hogy még nem is láttam a harmadik tagot. Gyorsan fel is fedeztem és egy viszonylag halk, elégedetlen morgást hallattam.
-Zöldfülűekkel kell együtt dolgoznunk.-suttogtam Vashnak csalódottan, majd elindultam arra, amerre a többiek.

5Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Csüt. Május 02, 2013 3:58 pm

Ju'dha

Ju'dha
Az őr mellett bementek a terembe.
Amint kinyílik az ajtó, egy hatalmas, komplex szoba látványa tárul elétek. Műszerekkel, és vadászokkal tele. Középen egy kör formájú asztal állt. Vadászok tömege ülte körbe, de egy yautja kitűnt a többi közül. Amint az aszal széléhez értetek és megálltatok, felállt és elkezdett beszélni.
- Ha jól tudom már ismeritek egymást! Steg-'in, és Vash! Hallottam a küldetésetekről az Új Édenen! Most másról van szó! - Egy morgás hagyta el a száját, majd folytatta. - A tőlem balra lévő szobában - Egy ajtóra mutatott. - Ott tartjuk fogjul a S'yuit-de! - t. Mögöttetek, a harmadik vadász Zazin. Az ő apját ölte meg, ő is részese akart lenni a biztosításnak.
Zazin kilépett, és meghajolt. A tisztelettudó viselkedés be volt építve a génjeibe, látszott rajta. A vezér, és néhány vadász halkan beszélgettek, amiből semmit nem hallottatok, majd ismét hozzátok fordult.
- A feladatotok hogy elszállítsátok a Ryushi-ra. Három Hunter hajót fogunk elküldeni egyszerre. Míg kettőben csak személyzet lesz, a harmadikban lesztek Ti az árulóval. Sok sikert! - zárta le határozottan a mondandóját, majd felordított.
Az ordításra azon nyomban kinyílt egy ajtó, és láncon hozták a Rossz Vér-t. Nyugodtnak tűnt, mint aki biztos a dolgában. Majd a vezér odamegy hozzátok és a fületekbe súgja.
- Ha probléma ütné fel a fejét szállítás közben, öljétek meg!
Három yautja vitte fel a hajóra, majd Ti is elindultatok utánuk.

6Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Pént. Május 03, 2013 8:22 am

Vash

Vash
Az ajtón belépve egy hatalmas, komplex szoba látványa tárul elétek. Műszerekkel, és vadászokkal tele. Középen egy kör formájú asztal állt. Vadászok tömege ülte körbe, de egy yautja kitűnt a többi közül. Amint az asztalhoz ért Vash, és természetesen társa Steg-'in, felállt majd ismertette a helyzetet a két vadásszal.
- Igen, Steg-'innel együtt végeztem küldetést az Új Édenen. Remek harcos, örülök hogy megint vele teljesíthetek egy küldetést.- válaszol határozottan Vash. Majd Zazin-hoz ment:
-Testvér, fogadd együtt érzésemet az apáddal történtekért.- majd megfogta Zazin vállát, fejét egy pillanatra lehajtotta, hogy kimutassa valahogy együtt érzését.
Majd a másik teremből behozták S'yuit.
-Nyomorult Rossz Vér. A tettéért itt helybe megölném. De Zazin-nak járna a megtorlás.- gondolja magában, miközbe végignéz S'yuit-on, akin a legnagyobb nyugodtságot látja. Ekkor a vezér oda lép Vash-hoz és Steg-'inhez, majd elmondja, hogy ha gond lenne út közben, öljék meg a Rossz Vér-t.
-Már most is megölném ezt a férget. De rendben, ha gond adódik, neki vége! - válaszol Vash, majd elindul a három yautja után a hajóra.

7Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Pént. Május 03, 2013 12:01 pm

Steg-'in

Steg-'in
Az őr mellett haladva beléptünk egy terembe, ami tele volt Yaut'jákkal. Nagyon úgy tűnt, hogy egy komoly próbálkozásra kell számítani. Mikor a terem közepén lévő asztalhoz értünk, egy Vadász felállt és elmagyarázta a feladatunkat. Mikor megjegyezte, hogy Vashhal már dolgoztunk együtt, csak bólintottam egyet. Mikor befejezte a mondandót, odafordultam Zazinhoz.
-Én csak egy bombával tudtam megbosszulni apám halálát. Remélem neked rendesen fog sikerülni.
Ekkor kinyílt az ajtó és behozták a Rossz-vért.
Nem tetszik ez nekem. Nagyon biztos lehet a dolgában ha ennyire nyugodt. Úgy látszik, hogy mégsem lesz egy túl könnyű küldetés.
Ekkor a Vezér odalépett hozzánk és közölte, hogy öljük meg ha gond lenne.
-Örömmel.-válaszolom neki, majd elindulok a hajó felé.

8Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Pént. Május 03, 2013 3:01 pm

Ju'dha

Ju'dha
A hajó elég tágas volt. A vadászt láncon megkötözte az a három yautja, aki felvitte, majd leszálltak a Hunterről. Leültök vele szemben, majd kisebb rázkódás közepette megindult a hajó. Csak Ti hárman, és az árulóval vagytok egy teremben. Már nagyjából fél órája utaztatok türelemben, nyugodtságban, és mozdulatlanul, csak a fiatal Zazin arcán látszik düh. A gondolatából olvasható, hogy a legnagyobb brutalitással végezne a rohadékkal. Majd váratlanul megszólal a Rossz Vér.
- Azt hiszitek hogy a jó oldalon álltok? Mi az hogy jó oldal? Rossz vérnek neveztek minket, akik csak a magunk útján megyünk! Vadásztok minket, és csodálkoztok hogy védekezünk! - Folytatta. - Zazin ugye? - Zazin hatalmas üvöltés mellett bólogatott. - Az apád egy fattyú volt! Megérdemelte a halált!
Ekkor Zazin felpattant és neki rohant az árulónak. . .
Ti döntésetek, hogy hagyjátok e hogy Zazin a kikötözött Yautját holtra verje, vagy visszafogjátok.

9Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Pént. Május 03, 2013 11:09 pm

Vash

Vash
Vash két társával együtt felszállnak a Hunterre. Az árulót szembe nekik láncolták le. Kisebb rázkódásokkal ugyan, de felszáll a hajó. Lassan telik az idő, de mind Vash, mind Steg-'in látja Zazin arcát a dühöt, és azt hogy örömmel tépné ki az áruló egyik-másik artériáját. Ekkore hirtelen megszólalt a Rossz Vér. Talán abba reménykedett hogy a mondandója gondolkodó ejti bármelyikőjüket is.
-Én nem hiszem, hanem tudom hogy melyik a jó, a helyes oldal. A mi fajunk nemes, nemes szabályokkal. Ha egy magadfajta nyomorult féreg megszegi bármelyik szabályt is, az ne lepődjön meg a büntetésen. - válaszolj Vash, melyben büszkén hangsúlyozta ki hogy ő tudja hogy mi a jó.
A Rossz Vér hirtelen Zazin apját kezdte mocskolni, amire az ifjú készült neki rontani az árulónak. Vash hagyhatta volna, hogy a fiatal igazságot szolgáltasson. De ehelyett meg fogta, majd így szólt:
-Zazin, ne süllyedj le ennek a szánalmas, nyomorult féregnek a szintjére. Azzal épp olyanná válnál mint ő. Megfogja kapni a méltó büntetést. Viszont ha féletlen adsz neki pár ütést, én nem szólok, ez a legkevesebb ami kijár neki.- néz Vash megértően Zazinra

10Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szomb. Május 04, 2013 3:23 pm

Steg-'in

Steg-'in
Vashhal és a leplezetlenül dühös Zazinnal felszálltunk a Hunterre és elindultunk.
Ezzel a kölyökkel még bajok lesznek.-gondoltam, majd nekiálltam meditálni. A Rossz vér fél óra múlva megszólalt.
-Én nem hiszem hogy a jó oldalon állunk.-jegyeztem meg mikor a Rossz vér befejezte.-Mivel nincsen jó és rossz oldal. Csak az Ösvény létezik, amiről ti letértetek és ezért kell bűnhődnötök.-ez után láttam, hogy Zazin dühösen megindul a Rossz vér felé, de Vash visszafogja és tart neki egy szentbeszédet.
Tudtam hogy csak bajok lesznek vele.
Mikor Vash befejezte a beszédét, én még hozzátettem:
-Én viszont szólok érte. Ha még egy lépést teszel a felé a mocsok felé, azzal megszeged a Vezér parancsát és te is áruló leszel. És ebben az esetben...-aktiváltam mindkét váll-lövegemet és az egyikkel a fejére, a másikkal pedig a mellkasára céloztam.-Esküszöm az Ösvényre, hogy csak a Fekete Harcossal hagyod el ezt a hajót.-mondtam fenyegető hangon. Természetesen nem lövöm le az ifjút és ezt Vash felé jelzem egy alig észrevehető fejrázással, de ha még egyet lép a Rossz vér felé, akkor visszakézből felpofozom.

11Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Kedd Május 07, 2013 11:40 am

Ju'dha

Ju'dha

12Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szer. Dec. 03, 2014 9:24 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Kaland Basil'isknak.

Egy hét telt el a fészek felszámolása óta, egy hete hogy senki sem tudta hova tűntek a predator felszerelések. A táborban Basil'isk éppen a csillagokat nézi mikor hívják egy gyűlésre.

Bakuub van középen, körülállják a vadászok.
- Egy héttel ezelőtt súlyos bűnt követtek el a puha húsúak egy kis csoportja! Nem csak hogy megölték néhány tárunkat de el is vették felszereléseiket. Mind tudjuk hogy ha rossz kezekbe kerül megint eljön az az idő amiről atyáink meséltek, mikor a Földön ellenünk fordították fegyvereinket. Ez nem következhet be most is! Az emberek által csak Helene 215-nek nevezett dzsungelbolygóról jeleket vettünk, ezek az elkobzott felszerelések. Már meg is van hogy ki lesz az akciónak a vezére de kellene még néhány önkéntes akik segítik őt.


_________________
Yautja tábor 3827486564Yautja tábor 3702841940Yautja tábor 2196059390
Yautja tábor 3768365694Yautja tábor 1660501373Yautja tábor 3935029224

13Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szer. Dec. 03, 2014 10:45 pm

Basil'isk

Basil'isk
Gondolkodtam, hogy mi lehet a zsoldosok vezetőjével és az elkobzott felszereléssel, amikor egy gyűlésre hívtak. Felálltam a helyemről és elmentem a gyűlésre. Amikor megérkeztem, észrevettem, hogy Bakuub is részt vesz rajta, ő volt középen, körülötte a vadászok.
- Egy héttel ezelőtt súlyos bűnt követtek el a puha húsúak egy kis csoportja! Nem csak hogy megölték néhány társunkat, de el is vették felszereléseinket. Mind tudjuk, hogy ha rossz kezekbe kerül megint eljön az az idő amiről atyáink meséltek, mikor a Földön ellenünk fordították fegyvereinket. Ez nem következhet be most is! Az emberek által csak Helene 215-nek nevezett dzsungelbolygóról jeleket vettünk, ezek az elkobzott felszerelések. Már meg is van, hogy ki lesz az akciónak a vezére, de kellene még néhány önkéntes, akik segítik őt.
Tudtam, itt az alkalom, hogy visszaszerezzem a tőrömet és az elkobzott felszerelést. Annak a fél embernek azon a bolygón lehet a tartózkodási helye és végre legyőzhetem egy tisztességes párbajban.
- Jelentkezem a feladatra, vezér! - mondtam.
,,A hajón még fel tudok készülni a csatára. Van egy ellenfelem, akit meg kell ölnöm és van néhány yautja tárgy a birtokában, amit vissza kell szereznem. Csak egy célom van, legyőzni ezt az árulót."

14Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szer. Dec. 03, 2014 10:53 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
- Rendben van, pár órán belül indulunk. Felszerelésed hozzad, de gondold meg még egyszer hogy jönni akarsz, mert útközben nem fordulhatsz vissza, ha sejtéseim helyesek akkor az egész akár lehet csapda is. - Természetesen te határozottan menni akarsz a vadászatra.

A nap nyugovóra tér, te és még vagy fél tucat yautja száll be a hajóba hogy elinduljatok az ember bolygó felé. Egy másik beavatottal kell megosztanod szobád aki nem is mutatkozott be neked.

//felszerelésed írd le, továbbá dönthetsz hogy átugrod-e az utat. Ha átugrod akkor nem maradsz le semmiről//


_________________
Yautja tábor 3827486564Yautja tábor 3702841940Yautja tábor 2196059390
Yautja tábor 3768365694Yautja tábor 1660501373Yautja tábor 3935029224

15Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szer. Dec. 03, 2014 11:29 pm

Basil'isk

Basil'isk
- Rendben van, pár órán belül indulunk. Felszerelésed hozzad, de gondold meg még egyszer hogy jönni akarsz, mert útközben nem fordulhatsz vissza, ha sejtéseim helyesek akkor az egész akár lehet csapda is. - felelte Bakuub. Természetesen nem gondoltam meg magam, menni akarok erre a küldetésre. Ha veszélyes, annál jobb, legalább több trófeám lesz és lehet, hogy a zsoldosok vezetőjével is végezhetek, ha nem menekül el ismét.
A nap lemenőben volt, még lehetett látni belőle egy darabot, amint lassan a közeli erdő lombaji alá száll. Én és még néhány yautja felszállunk a hajóra és elhagyjuk a Bliort. A szobámat egy másik beavatottal kellet megosztanom, aki nem is mutatkozott be nekem.
Éreztem, hogy a célom már nincs messze. Sőt mi több, igen közel van...

//Folytatás: Helene 215//

Felszerelés
- Csuklópenge
- Glaive
- Sima csuklólöveg
- Álcázó készülék
- Energiatöltő készülék
- Medicomp
- Páncél és maszk

//Az utat átugrom, ha nem gond.//

16Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Kedd Ápr. 11, 2017 4:13 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A Blior a vadászok álma. A Jautyák a táborukban gyülekeztek, ahonnan a vadászatokat szokták indítani. Viszont ez a vadászat egyben a túlélés próbája is. Ezen a próbán indult Rado'zti'yye. A szabályokat mindenki tudta. Főleg az indulók. Szellemnek az őserdőben kell bizonyítania és felmérni a terepet. Ezzel is katalogizálva a helyi viszontagságokat. Az őserdő az egyik legnehezebb területnek számított. A hajnali indulás után a cél már csak percekre volt. Szellemet a kiindulási pontra kötéllel engedték le. A mocsár és az őserdő határáránál ahol a vadászat kezdetét vehette. Vadászat, ami átjár minden Yautját. Könnyen elérte a biztos talajt a vastag ágaknak köszönhetően, de mind végig takarásból közelített. És mérlegelt. A cserje szint nem  magas és a természetes kontraszt zöldbe takarózva jól belátható volt. Sőt a hatalmasra nőtt tölgyek ágairól még jobban ráláthatóbbá vált egy adott terület. Egyenlőre csak a madárhangok gátolják a csendet. A vadászat megkezdődött.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

17Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Kedd Ápr. 11, 2017 11:02 pm

Basil'isk

Basil'isk
Ismét visszatértem a Bliorra. Velem jött még néhány vadász, köztük volt egy Szellem nevű egyén is, aki felderítő feladatot kapott a vadászok vezetőjétől. Viszont én nem tudtam, hogy milyen feladatot fogok kapni a vadászat alatt, lehet, hogy cserkészés vagy valami egészen más? De vajon miért mondták azt, hogy ez a vadászat egyben túlélés is? Vajon mit hallgatnak el?
A vadászat másnap hajnalban kezdődött, magamhoz vettem fegyvereimet és követtem a többieket. Pár perc múlva kezdetét is vette a vadászat az őserdőben, mindenkinek az volt a feladata, hogy annyi trófeát gyűjtsön össze, amennyit tud, de persze túl is kell élniük ezt a vadászatot.
Kikészítem a lándzsámat és felugrok egy közeli fa vastag ágára, ott hőlátásra váltok és ágról ágra ugrok, míg meg nem lelem az első prédát, amit könnyen ki tudok végezni.

//Felszerelés: Csuklópenge, Galive, Medicomp, Álcázó, Páncél (Awu'asa), Energiatöltő, Csuklólöveg (sima), Plazma pisztoly//A hozzászólást Basil'isk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 12, 2017 2:20 pm-kor.

18Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szer. Ápr. 12, 2017 1:11 am

Szellem

Szellem
A Ryushin felvett predator csapat a Varra hozott. Itt egy vadásztáborba tettek ki, ami egy időre megteszi, úgy sem vagyok helyhez kötve, én egy más korból való vagyok, az én időmben a puha húsúak nem járták az űrt! Most meg velük vagyunk szövetségbe, beteges! Bár a Ryushin kényszer szövetségbe kerültem egy 'mberrel, de azt is csak azért, mert a becsület így diktálta. Ideje itt, a Varon bizonyítanom, hogy nem puhultam el, a vérnek folynia kell, a trófeáknak meg gyűlnie.

Az őserdőbe küldtek, itt vár rám az igazi préda, nem holmi puha húsúak. Felmászok az egyik nagyobb fa tetejére, hogy belássam a helyet, ezt addig ismétlem, amíg nem lelek valamire, amire érdemes az időmet szánnom.

//felszerelésem: könnyű mellvért, sisak és csuklópenge egy lándzsával - ezek mind az ET-ből, tehát ha elpusztulnának, mek kell őket vennem - illetve van egy váll-löveg, amit feloldottam//

19Yautja tábor Empty Re: Yautja tábor on Szer. Ápr. 12, 2017 4:39 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Szellem következő HSZ-t az őserdőbe
Basil'isk következő HSZ-t a szavannákra

A vadászat kezdetét vette a kiválasztottak nevei hősként maradnak fent, vagy dicsőségtől zengve meséli a világ.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.