Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

Ju'dha

Ju'dha
A hajó a mély űrben száguld a cél felé. Kívülről nézve minden rendben van, ám az egyik Hunter belsejében viszályok vannak. Az ifjú vadász, Zazin neki rontott a Rossz Vérnek, de szerencsére a két képzettebb harcos leállította őt. Ha nem tették volna, az egyenlő lett volna a küldetés kurdarcával, ami büntetést vont volna maga után.
- Nagyjából félúton vagyunk! - Közölte a pilóta. - Nemsokára odaérünk és a küldetés teljesítve lesz!
Be sem fejezte a mondandóját, amikor közbevágott a másik Hunter személyzete.
- Feltűnt két objektum! Lehetsé... - Megszakadt a vonal.
- Kilőtték az egyik hajót! Rossz Vér hajók jelentek meg és tüzet nyitottak!- Rövid szünet után folytatta. - Le kell tennünk a gépet! Nyílt célpontok vagyunk így!
A Ti hajótok is kap egy találatot, de az csak súrolta a hajót.
- Na látjátok. Ennyire futotta az a hatalmas "Biztosítás" - Fejezte be a mondatát egy nevetéssel az áruló yautja, majd a pilóta folytatta.
- A Tartarus rendszerben vagyunk. A Tartaruson fogunk leszállni és majd elválik mi lesz!
A hajó rázkódott megállás nélkül, az életetekért imádkoztatok mindannyian.

Vash

Vash
Vash örül annak hogy nyugodt útjuk van, mert az űrben nem lehet szemtől szembeni harcot vívni. Az induláskor felmerült gondot sikerült elintézni, Zazin lehiggadt.
A pilóta szólt hogy útjuk felénél járnak.
-Remek! Nemsokára célt érünk. Gyorsan lezavarom ezt a küldetést, és utána jöhet a következő.- gondolja magában Vash, mikor hirtelen megszakad az egyik hajóval a kapcsolat. Azonnal ki is derült hogy miért: Rossz Vér hajók jelentek meg és tüzet nyitottak.
A pilóta azonnal szól hogy a hajót le kell tenni, hisz nyílt célpontok. Ezt a három vadász is tudja, így rögzítik magukat üléseikbe.
Az áruló yautja egy újabb unalmas, és mégis idegesítő mondatot szólt a vadászokhoz.
- Amíg mi élünk, a biztosításod él! Ne aggódj, nem fogod megúszni a büntetést!- szólt hangosan Vash az árulóhoz.

Steg-'in

Steg-'in
Miután Zazin lehiggadt, már nyugodt volt az utunk, ezért vissza tudtam térni a meditációhoz. Mikor már repültünk egy ideje az űrben, a pilóta közölte hogy félúton járunk.
Eddig nyugodt volt az út, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz ilyen az egész. Mintha csak a gondolataimra akarna választ adni az egyik hunter személyzete közölte, hogy feltűnt két ellenséges hajó.
Na, mit mondtam?-gondoltam és felkeltem. Kinyújtóztattam az izmaimat és leellenőriztem a pengéimet. Ekkor szólalt meg megint a Rossz vér. Vash válaszolt is neki, de én nem hagytam annyiban és a bal karjaimon kieresztve a méretes duplapengéimet a torka alá toltam.
-Ennek a küldetésnek akkor lesz vége, ha átadunk téged a Ryushin a Vezérnek, vagy ha meghalsz.-feleltem neki hagosan majd a pengéimet visszahúzva felkészültem a rázós landolásra.

Ju'dha

Ju'dha
A pilótán látszott hogy nagyon feszült volt. Az áruló egy elhúzott mosollyal nyugtázta Steg-'in mondatát, majd lehajtotta a fejét. Majd hirtelen egy nagy rázkódást éreztetek a gépen. A fegyverek a falakról leestek, a Rossz Vér ugrott egyet, majd megint leült. Zazin elvesztette az egyensúlyát, és a földre csapódott. Mindannyian első pillantás után tudtátok hogy elájult.
- Muszáj letennem a gépet! A Tartarus van alattunk. - Szólalt meg a pilóta. - A bolygóról tudni kell hogy 20 évig van nappal és 20 évig éj. A nappali féltekére szállunk le! Vigyázzunk az Aratókra!
A Tartaruson három kontinens van. Az Arató faj mindhármon megtalálható. Páncélos testű lények, masszívak és hihetetlen erejük van.
Mindhárman felfigyeltetek az Arató kifejezésre, de kérdésre nem volt idő, ugyanis hirtelen megugrott a hajó és mindhárman elájultatok.

Vash

Vash
Vash látja a pilóta arcán, hogy egyre feszültebb. Egy hatalmas rázkódás éri a hajót, amitől a falra felrakott fegyverek leestek. Az ifjú Zazint kizökkentette az egyensúlyából, és a hajó padlójához csapta. Mindenki azonnal észrevette hogy eszméletlen.
-Pokoli egy út lessz így. Gyorsan felszedem az ifjút a földről. Mindenkire szükség van.- gondolta magában, majd gyorsan fel kapta, és magához téríti Zazin-t.
A pilóta azonnal szólt hogy a Tartarus-ra fognak leszállni, az Aratók közé.
-Nagyszerű, nem könnyű utunk lessz. De ne aggódj te áruló, biztosítva leszel, kerül amibe kerül. Ha ehhez meg kell ölni valahogy az Aratókat, akkor ám legyen...- szólt Vash majd a hajó hirtelen megugrott, és elvesztette eszméletét.

Steg-'in

Steg-'in
A Rossz Vér egyre csak mosolygott amíg beszéltem. Ez nagyon felidegesített. Próbáltam lehiggadni, amikor a gép hirtelen megingott és Zazin elájult. A pilótán közben látszott, hogy nagyon feszült, ami nem lehetett valami jó jel. A hajó egyre jobban rázkódott, a fegyverek pedig lepotyogtak a helyükről. A pilóta elmondott pár dolgot a bolygóról, én pedig felfigyeltem az Arató megnevezésre.
Biztos, hogy valami veszélyes lényt hívnak így. És ha így van, akkor biztosan értékes trófea lesz belőle.-már épp kérdezni akartam, de megint megrázkódott a hajó és elsötétült a világ.

avpwar

avpwar
Admin
// Ju'dha megkért, hogy ha írtok, akkor írjak nektek. Ha valamit elrontanék figyelmetlenségből (logikai hiba) írjatok privátban és javítom.
Tartarusról tudnivaló: http://avpwarfrpg.wikia.com/wiki/Tartarus //

Kényszerleszállás. Vagyis a hajó nem a leszálló talpaira fog érkezni, hanem jobb esetben végig szántja a bolygó felszínét és a talajjal való súrlódás fogja megállítani. Ellenben ez a hajó roncsolódásával is jár. Ezen kívül van még egy gond. A hajó gyorsan veszít a magasságából. Megcélzott napos oldal végül pilóta számára kezd elérhetetlen lenni.
Hajó burkolata egyre jobban hevül. Lentről csak egy lángcsóva látszódik. Fény a sötétségben, vacsora gyertyáinak a fénye az aratóknak. Pilóta látja a horizonton a fény. Próbálja emelni a gép orrát, ám a hajtóművek már beadták a felmondásukat. De nem adja fel.
Végül egy hatalmas robaj keretében a gép hasa eléri a talajt. Fém csikorgása elviselhetetlen és rázkódás sem az amit, egy gyermek még élvezne. Már így is szanaszéjjel lévő tárgyak gyilkos fegyverré változtak. Aki eddig nem, az most veszti el az eszméletét a repkedő tárgyaktól.

- Ébredjetek már fel! – Erre Zazin, Vash és Steg-’in is felébredt. Fogoly a helyén volt, bár bal karajából egy penge áll ki. Lehetett volna rosszabb is. Például mindenki fejébe bele ál egy penge. Rossz Vért ez nem zavarja. Nevet. Következő mi feltűnik a szag. Maszkotok nincs rajtatok és valami bűzös lé csordogál le rólatok. – Egy helyi növény a szárában több nedvvel teli zsákot növeszt. Büdös, de jó ébresztőnek. Keljetek fel. Alkonyat részben vagyunk. Abban a részben mikor az aratok kezdenek előjönni, betakarítani minden szerves dolgot. Napos régióban legfeljebb pár jött volna elő a zajra. Viszont most itt több száz is lehet a környéken. Szerelkezzetek fel. Megpróbálok üzenetet küldeni. Aratók nem sokára itt lesznek. – Pilóta felmutatta az úját. – Halljátok? Halljátok ahogy betakarítanak mindent? Növényt és állatot is? Haljátok a kétségbe esett ordításokat? Hamarosan megtanuljátok melyik hang az aratók hangja. Készüljetek.
Ezzel az irányító panelekhez ment és megpróbál életet lehelni beléjük. Odakint pedig fák, már amennyire fáknak nevezhetőek könnyedén dülöngélnek a szellőben. Napos meleg és éjjeli hideg levegő itt találkozik. E miatt sosincs az alkony zónában szélcsend.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Yautja Hunter. Küldetés: Biztosítás. Steg-'in, Vash Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Vash

Vash
Vash a pilóta szavaira kel fel. Épp készülne megkérdezni hogy hol van a maszkja, illetve hogy mi az a bűzös lé, ami csöpög róla, és társairól, de a pilóta gyorsabb, így elmagyarázta a helyzetet.
-Akkor nem lesz könnyű utunk. Mi nem leszünk betakarítva!- hangsúlyozza ki Vash, majd folytatja.- Gyorsabbak leszünk az aratóknál, és nem lesz semmi gond, a Rossz Vér-t leszállítjuk.- fejezte be mondandóját, majd felszerelése után nyúlt.
- Nagyszerű, úgy tűnik futnunk kell majd. Érdekes menet lesz.- gondolta magában a vadász, miközben felhelyezte felszerelését.

Steg-'in

Steg-'in
Valami bűzös lére ébredtem. A pilóta el is magyarázta, hogy ezt használta ébresztőnek. Amíg magyarázott, felkaptam a maszkomat és a fejemre illesztettem. Végighallgattam azt is, hogy Vash mit mondott és egy határozott bólintással egyet értettem azzal, hogy nem leszeszünk betakarítva..
Nem lesz egy könnyű dolgunk. Lehet, hogy sokáig itt kell maradnunk. Ezek az aratók nem tűnnek barátságos lényeknek, de nem baj. Legalább sok trófeám lesz.
A pilóta előre ment, én pedig kieresztettem a pengéimet.
-Készen állok az aratókkal való harcra.-jelentettem ki és vártam.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.