Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in

+2
Steg-'in
Ju'dha
6 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down  Üzenet [5 / 5 oldal]

121Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Kedd Jan. 07, 2014 11:31 pm

avpwar

avpwar
Admin

Steg’-in
Még három lövés becsapódott és krátert hagyott maga után. Percek multán nem érkezett újabb lövés. Nap is egyre alacsonyabban van éjjel pedig apró, de megállíthatatlan léptekkel közeledik. Éj nyomában pedig az aratók.

Vash

Pilóta faarccal ránézett a térképre. Megnézte a három kijelölt bolygót. Maga elé nézett, megváltoztatta a hajó irányát, visszanézett a térképre, még egy kicsit kormányozta a hajót, visszanézet és sikerült, pozícionálta. Végül felordított.
- Ez olyan hülye, mint a seggem! Ezeket mondják nálunk intelligensebbnek? Ezért fog kihalni az egész galaxis!
- Mi a baj? – Kérdezett a pilótára a parancsnok.
- Néz már rá a térképre! Var, Föld és a Ryushi majdnem egy tökéletes derékszöget zár be. Az a harmadik bolygó Ryushi! Nem rég voltunk ott.
- Mit keresünk mi Ryushinál? – Kérdezett közbe a néger.
- Irány Ryushi. Minél előbb élhető bolygónál kell lenünk. Ott majd megkeressük Machiko házát, elvben működő rádió van ott. Csak pár hét a sivatagban. Milyen gyorsan megy ez a vacak? – Kérdezte a pilótát, ám az hírtelen lelassított. – Ez mi volt?
- Nem tudom. Lehet már a galaxis túlsó felén vagyunk. Valami nagy mellet elmentünk. – Pilóta megfordította a hajót, hogy lássa mi volt az. Két csillag. – Akkor most lassan nézelődünk, hogy hol van a bolygó.


// Var ugye a predator név, Blior az emberi, ergó emberek azonnal Bliornak értik. //
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Vash_m11


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

122Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Jan. 10, 2014 10:19 pm

Steg-'in

Steg-'in

Ahogy a bozótosban feküdtem mozdulatlanul, még három lövés csapódott a földbe. Szerencsémre egyik sem talált el, így viszonylag épségben megúsztam. Percekig vártam az újabb lövésekre, de azok elmaradtak, így felálltam és körbekémleltem. Láthatóan sötétedett. Ez nem volt jó jel. Jobb ötlet híján megindultam a még világos oldal felé.

123Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Szomb. Jan. 11, 2014 7:46 pm

avpwar

avpwar
Admin

Órák óta vándorolsz, a táj nem változik, leszámítva, hogy alig észrevehetően fényesebb a környezet. Semmi nem történt, úgytűnik abban bíznak, hogy orbitális pályáról szétlőttek.
Ezek szerint van bőven időd átgondolni a teljes életedet.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

124Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Jan. 17, 2014 10:47 am

Vash

Vash

Vash nem nézte el a fajukra vonatkozó sértést.
- Mit képzelsz magadról te pondró? Mi már akkor éltünk, mikor az ember még nem. Fajunk oly tiszta és nemes, hogy fel sem tudod fogni. Könnyen szidod a technológiánkat, csak azért, mert számodra ismeretlen. Inkább vezess, semmint jártasd fölöslegesen a szádat.- fejezte mondandóját a yautja, az ember pilótának, majd hirtelen a hajó lelassult, és a pilóta elkezdett nézelődni.
- Először derítsük ki, mégis mi a fene mellett haladtunk el? Mert ha egy hajó, és nem figyelünk rá, a végén még kinyír minket.- szólt a beavatott ismételten a pilótához, majd elkezdte figyelni a hajó érzékelőit.

125Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Jan. 17, 2014 4:48 pm

avpwar

avpwar
Admin

Pilóta majdnem felnevetett, így csak kuncogott.
- Mégis Isten az emberek közé küldte a fiát. Arról meg gondolom nem is hallottál, hogy vannak emberek kik megérzik az idegeneket, sőt képesek kis időre akár lefagyasztani is őket, csak az elméjükkel. Vagy ha százmillió évnél is régebben kihalt állatokat feltudtok éleszteni. Na majd akkor vissza térhetünk erre az eszmecserére.
- Ne hergeld. – Szolt rá a parancsnok. – Tudod, hol lehet a bolygó? Két nap már meg van.
- Ötletem sincs. A csillagok alapján mikor utoljára itt voltunk elvben jó fele haladunk. Amúgy Blioron láttátok a dínókat?
- Nem.
- Még most fejezd be!
- Ott a bolygó. – Bökött előre a pilóta. – Már csak le kellene szállni. Túlsó felén van, amit keresünk.
Bolygó orbitális pályáján a pilóta megkerüli a bolygót, a sötét esti féltek felé. Ami viszont váratlan volt az egy emberi flotta mibe így sikerrel belefutott. Azonnal a bolygó felszíne fele vette az irányt. Hát igen, mi történik, ha egy sötét klán hajót meglátnak az emberek? Persze ellenségre azonnali tüzelés. Ez most sincs másképpen.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

126Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Jan. 17, 2014 7:39 pm

Vash

Vash

A pilóta szavai ismét csak hergelni kezdték a yautját.
~ Ez meg miről vagy kiről beszél? Ki az az Isten? Komolyan azt hiszi, hogy elhiszem, hogy vannak olyan emberek, akik a yautjákat képesek megérezni, vagy gondolattal lefagyasztani? Nevetséges. Az a felm támasztásos dolog, amit említ, annak meg semmi értelme. Aki vagy ami meghalt, annak a túloldalon a helye. Ez az élet normális rendje. ~ gondolta magában az egyre sértettebb Vash, majd a pilóta szerencséjére a parancsnok csendre és rendre fegyelmezte. A hajóval már épp készültek megkezdeni a leszállást, mikor váratlan dolog történt: emberek. Egy flottányi emberi hajó kezdett tüzet nyitni a kis csapatra.
- Ezek teljesen bolondok? Miért lőnek ránk? Hisz...- egy pillanatra abbahagyta a beszédet a yautja, ekkor jutott eszébe hogy ellenséges hajóval közlekednek, majd folytatta - Persze hogy lőnek ránk, hisz Rossz Vér hajóval vagyunk. Ha így megy tovább meghalunk. Gyorsan nyitok egy kommunikációs csatornát a flottátok irányító hajójával, hogy tudjunk beszélni. Viszont ti fogtok beszélni, mert ha engem meglátnak, azonnal megölnek. - fejezte mondandóját a beavatott, majd az irányító panelhez ment, és próbált kapcsolatot teremteni az egyik emberi hajóval.

127Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Jan. 24, 2014 9:28 pm

avpwar

avpwar
Admin

Nem fognak senkit meglátni. Egy plazma lövedék súrolta a hajót, illetve fel is égette a burkolatát egy helyen. Pedig ezek a hajók jól bírják a forróságot. Mégis egy laza súrolás már felsértette a burkolatot az egyik hajtóműnél, mi berobbant. Majd egy másik hajtómű. Maradékokkal el lehetne evickélni az űrben, ám a bolygó tömegvonzásával nem lehet már dacolni.
Pilóta igyekezet minél gyorsabban letenni a gépet a felszínen. Persze ez nem függőleges zuhanást jelentet, ám enyhe szögbeli ereszkedés sem lehet, mert a felső légkörben szétégnétek ennyi idő alatt. Szóval a hajó lángolva zuhan.
Utolsó emléked, hogy a felszín vészesen közel van, majd elsötétül minden. Sötétségben kis fénylő pontok jelentek meg. Magadhoz tértél.
Hajó természetesen lángol, ám épp bőrrel megúsztátok. Néhány kósza lövést valamelyik ember leadott.
- Hagyd. Felderítő. – Szolt a parancsnok. – Értelmetlen lőszer pazarlás.
- De jelenti a helyzetünket!
- Már megtette. Xenoknak nem kell rádió, hogy kilométerekre üzenjenek. Nem figyelt oda a „képzésen”?


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

128Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Feb. 07, 2014 5:09 pm

Steg-'in

Steg-'in

Órákon keresztül vándoroltam a bolygón társaság nélkül. De nem is bántam. Egyedül sokkal könnyebben tudtam gondolkodni. Ahogy haladtam, szépen, lassan kivilágosodott a táj. Úgy látszott, hogy kezdtem közelebb kerülni a nappali részhez. Mikor már szinte lejártam a lábamat, leültem pihenni és közben elkezdtem matatni az alkari panelemen.
-Testvéreim, egyedül maradtam a bolygón. A fogoly megszökött, társamat pedig elrabolták. Kimenekítést kérek.-küldtem el az üzenetet helyzetjelzéssel együtt a társaimnak.

129Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Feb. 07, 2014 6:27 pm

avpwar

avpwar
Admin

Sokáig nem jött válasz. Végül órák múlva jött egy.
Bemértünk. Kis idő és ott leszünk. – Ez érkezett egy vadász hajótól, mely pár óra múlva itt lesz. Megadták a helyzetüket, innen tudod, hogy nemsokára ide érnek.
Ám a kérdés, hogy te egyben leszel-e még akkor mikor ide érnek. Aratok a sötétre másznak elő, ám még most sem vagy a tényleges nappali zónában. Egy felderítő pont beléd botlott. Nem olyan nagy mikkel eddig futottál össze ám így is méretes bestia. Természetesen nem kíván életben hagyni, gyorsan szándékozik veled végezni.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

130Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Szomb. Feb. 08, 2014 3:09 pm

Vash

Vash

A hajót folyamatos lövések üldözték, amiket a pilóta sikeresen kikerült. Az egyik lövés súrolta a hajót, melynek a következménye az volt, hogy felsértette a hajó burkolatát. Sajnos a sérülés az egyik hajtóművet is érinti, ami felrobbant ennek hatására. Így a csapat nem tud már mit kezdeni a bolygó gravitációs hatásával.
~ Mégis mivel lőnek ezek? Ezek a hajók elég szívósak, de egy lövés mégis feltudta sérteni a hajót. Egyre több meglepetést okoznak az emberek.~ gondolta magában a yautja, miközben megkezdték a kényszer ereszkedést.
- Ez így nem lessz jó! Remélem képes vagy egy hajtóművel is leszállni..- szólt Vash a pilótához, majd hirtelen elsötétült minden a vadásznak.
A következő pillanatban már épp nyitott ki szemeit. Gyorsan felmérte a helyzetet: a hajó lángokban áll, a csapat létszáma teljes, mindenki él.
- Nem is rossz landolás egy embertől, ilyen körülmények között. Mi történt? Hirtelen elsötétült minden, mitől? Mire lőttetek? További emberi hajóknak van nyoma?- szólt Vash a parancsnokhoz.

131Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Kedd Feb. 11, 2014 7:43 pm

W.B.

W.B.

// Vash kalandod itt folytatódik: Ryushi » Síkság » Homoktenger
35 Skill pontot adok, és 100 megbecsülést. Naplódat frissítsd majd. Számodra a Biztosítás kaland véget ért sikertelenül, mostantól a Global kalandban vagy. Térképen 19-el jelölt sós sivatagának délnyugati részén. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

132Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Csüt. Feb. 13, 2014 7:06 pm

Steg-'in

Steg-'in

Pár órán át csak pihentem és erőt gyűjtöttem, majd végül megkaptam a választ. Érkezett testvéreim hajója. A helyzetüket is elküldték, innen tudtam, hogy pár órán belül ideérnek. Viszont nem csak az üzenet érkezett meg, hanem egy Arató felderítő is. Felpattantam és elővettem a lándzsámat. Nem szándékozott életben hagyni, de én se őt. Minél több trófeát szerzek, annál jobb. A tervem az volt, hogy megvárom, amíg támad, aztán ha kinyitja a száját, akkor a másiknál használt módszer szerint megpróbálom behajítani a szájába a fegyvert, ha pedig nem, akkor az utolsó pillanatban megpróbálok félreugrani, miközben a nyakába szúrok.

133Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Csüt. Feb. 13, 2014 8:12 pm

W.B.

W.B.

Csak hörgött és morgott az arató. Így egyedül a nyak megtámadása maradt. A lény nem tudta hárítani a támadást, ám kitérni megpróbált. Fél siker volt. Nyakát átdöfte a lándzsa ám nem érte se a nyelő sem a légcsövet. Vére az kiserdült
Jobb karjának suhintásával viszonozta a támadást. Nem volt olyan erős, mint a múltkori egyedeké, ám ez is fájt. Tehát most nem volt alkalmad megtapasztalni a repülés mámorát, csupán csak az aljnövényzet érdességét sikerült megtapasztalni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

134Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Feb. 21, 2014 2:06 pm

Steg-'in

Steg-'in

Mivel nem nyitotta ki eléggé a száját, így maradt a B terv. Odarohantam hozzá és megpróbáltam beleállítani a lándzsámat. Sikerült is, ám nem lett elég mély a seb.
Pauk! Remélem, hogy legalább valami fontos eret sikerült átdöfnöm a nyakába.-gondoltam, de második támadásra már nem volt időm, mert sikeresen a földön kötöttem ki egy ütése után. Gyorsan felpattantam, majd megindultam felém. Ha a lándzsa még a nyakában van, akkor megpróbálok odaugrani és még mélyebbre tolni, illetve ha ez nem sikerül, akkor kettős pengével a nyakába szúrni. Ha már nincs bent, akkor megnézem, hogy hol van. ha a közelemben, akkor felkapom és megint megtámadom vele a nyakát, ha viszont távol, akkor kettős pengéimmel támadok.

135Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Feb. 21, 2014 3:08 pm

W.B.

W.B.

Lény őrült mód megpróbált megszabadulni a lándzsától. Mintha viszketne a nyaka úgy elkezdte karmolászni, ám most a lándzsától próbált megszabadulni. Végül a sikerült neki, a lándzsát kitépni. Fájt neki, a sebből pedig enyhén vér spriccel.
Lándzsa előtted landolt. Ismét kézbe vehetted és támadhatsz vele. Ám jobb mellső lábával megelőző csapást próbált tenni. Támadásodat megszakította és megtántorodtál a csapástól, ám állva maradtál. Viszont a lándzsa felsértette a bőrét, így újabb sebből vérzik.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

136Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Csüt. Márc. 13, 2014 7:37 pm

Steg-'in

Steg-'in

A lándzsa a lény nyakában maradt, ami eléggé felbőszítette, de ez csak az én malmomra hajtotta a vizet. Egy dühös ellenfelet könnyebb legyőzni. Mondja ezt az, aki akármin felhúzza magát. A lény addig ütögette a lándzsát, amíg az ki nem esett, de ezzel saját maga ellen játszott. A nyakából vér kezdett spriccelni. A spriccelő vér pedig a közelgő halál jele. A maszkom alatt elmosolyodtam, majd felkaptam az elém eső fegyvert és ordítva nekirohantam. Sikerült tennie egy megelőző csapást, amitől megtántorodtam, ám mégegy sebből vérezni kezdett.
Remek!-gondoltam és kábultan felkerregtem. Újra megindultam az Arató felé, de most nem az volt a célom, hogy halálos sebet ejtsek rajta. Megpróbáltam a lándzsámat minél gyorsabban forgatva kicsi, vagy éppen mély sebeket ejteni rajta, amik gyorsítják az elvérzését, ami remélhetőleg hamarosan bekövetkezik a nyaki sérülése miatt.

137Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Csüt. Márc. 13, 2014 9:23 pm

W.B.

W.B.

A lény ismét megindult ám már fásultabban. Lándzsa újabb vérző sebet ejtett a lény lágyabb részén a karján. Ám eme kis seb bevitelének ára volt. Lény kiütötte Steg-’in kezéből a lándzsát, mi bele állt egy fatörzsébe. A lény másik karral támadt.
Karmai beleakadtak a páncél egyik lemezébe és a lendület miatt az Awu'asa egyik lemezét letépte. A lendület miatt földre kerültél. A lény viszont tétovázott, majd két lábra állt lomhán, hogy lesújtson. Vérveszteség már érződik lomhaságán.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

138Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Vas. Márc. 16, 2014 4:13 pm

Steg-'in

Steg-'in

Az Arató már sokkal kevésbé volt elemében, mint eddig, így sikeresen ejtettem még egy vérő sebet a karján. Már épp indítottam volna a következő támadást, de nem vettem észre a lény ütését, így sikeresen kiütötte a kezemből a lándzsámat, ami egy fában landolt. Ha ez nem lett volna elég, a második támadása letépte a páncélom egy darabját és ismét a kemény földre parancsolt. Már kezdett elegem lenni a folytonos fetrengésből és a düh ismét elöntötte az agyamat. A vörös ködtől alig vettem észre hogy a dög el akar taposni, de az egyből kiszúrta a szememet, hogy már jóval lomhább. Mikor felágaskodott, úgy döntöttem, hogy oldalra gurulok és gurulás közben megpróbálom a hasába vagy a nyakába hajítani az egyik shurikenemet. Természetesen tudtam, hogy nagyon kicsi az esélye a pontos találatnak, ha gurulás közben dobok, de egy próbát megért.

139Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Vas. Márc. 16, 2014 9:11 pm

W.B.

W.B.

Lény felfogta, hogy áldozata már rég nincs sújtásának útjában, ám nem tudott már módosítani. Így mérgében felüvöltött és a sújtásában nem a fizikai ereje, hanem csak a súlya volt mi megrengette a földet.
Ám még valami mi visszavetette támadásának erejét. Légcsövét és nyelőcsövét elvágta a shuriken. Vér spiccelt ki a sebből és a vér által feláztatott földre dőlt. Még kis idő míg kivérzik, ám már nincs ereje a harcra.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

140Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Vas. Szept. 27, 2015 8:09 pm

Steg-'in

Steg-'in

Könnyedén kigurultam az éppen taposáshoz készülő bestia alól, de hát ez nem is csoda, elvégre jelentős sebekkel és hihetetlen mértékű vérveszteséggel büszkélkedhetett. És bár észrevette, hogy már rég eltűntem alóla, de a lendülete tovább vitte. Kellemes meglepetésként ért, hogy dobófegyverem elvágta a nyakát, de azért egy kis elégedetlenség is társult hozzá, mert apám sokszor hangsúlyozta, hogy az ilyen típusú fegyvereket nem dobálni kell, hanem közelharcban vágásra használni.
~ Ezért most belepasszírozna a földbe. Vagy nem. Inkább én tenném azt vele ha megpróbálná. De büszkén állt a fekete harcos elé, ezért nem hiszem, hogy ez megriasztaná. - gondoltam, miközben feltápászkodtam. Az én függőleges helyzetbe kerülésemmel meg is történt a teljes szerepcsere, mert immár ellenfelem volt vízszintben.
- Jól harcoltál. Nagyszerű trófea leszel. - mondtam neki miközben elpárolgott a vörös köd nagy része. A harc végeztével átlag esetben visszakerültem volna passzív helyzetbe, de még túlságosan is sok adrenalin volt ehhez a véremben. Így jobb lehetőség híján úgy döntöttem, hogy összeszedem a lándzsámat és a shurikenemet abban az esetben, ha ez utóbbi nem maradt meg a felderítő nyakában. Ha ott maradt, akkor azt csak akkor szerzem vissza, ha az aratószerűség már végleg kinyúlt. Természetesen mindenképp megvárom, amíg kileheli a lelkét, mert amúgy sincs túl sok egyéb teendőm a várakozáson kívül, valamint a trófeáját is be akarom gyűjteni. Ha a lény megdöglött, akkor fejéből trófeát csinálok, de közben mindvégig ügyelek a környezetemre. Ez után nincs más hátra, mint várni.
~ A dög közelében várni egyrészt nem túl bölcs, mert idecsalhatja a dögevőket, másrészt viszont pont, hogy előnyös, mert jó jelzés a mentőhajónak - mintha kéne ilyen - illetve fedezéknek sem utolsó.
Ezen gondolatmenet után úgy döntöttem, hogy a hulla mellett fogok várakozni, amíg meg nem érkezik a felmentősereg. Remélhetőleg a trófeáim száma és változatossága elegendő lesz, hogy csökkentse a küldetés sikertelensége miatti szégyenemet...

141Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Hétf. Szept. 28, 2015 3:52 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Fegyvereid megvannak, a lény még így holtan is próbál veled kitolni. Pár percbe beletelik mire a méretes trófea a kezeidben nyugodhat, persze mindeközben hallatszódnak a bestia fajtársainak nem túl jókedvű kiáltásai.

Időközben a hajóval érkező társaidtól is érkezett üzenet. Késni fognak, ugyanis az űrt most két ellenséges űrhajó uralja. Az egyik kétségtelenül a Sötéteké, ám a másik, az valami ismeretlen típus, egy patkó alakú. Muszáj őket kikerülniük, ám ezzel még tovább kellene kitartanod itt. Persze nem hagynak téged cserben, egy hologramot küldenek el neked a tájról, ahol vagy. Egy pont be van rajta jelölve, ez lenne az új találkozási pont. Úgy cirka másfél km-re délkeleti irányba kell menned, viszonylag sík terep. Ami kissé nyugtalanító, hogy valami épületsorokhoz kell menned, ezek rendeltetését nem értheted, ellenben a leszállópálya alakját határozottan ki lehet venni.


_________________
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3827486564Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3702841940Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 2196059390
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3768365694Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 1660501373Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3935029224

142Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Szer. Szept. 30, 2015 10:09 pm

Steg-'in

Steg-'in

Eltartott egy kis ideig, amíg sikerült minden előre eltervezett dolgot elvégeznem. Ez a nyamvadt dög még a kimúlása után is csak a lehetőségeket kereste, hogy több bosszúságot okozzon nekem. Ismét kezdett vörösbe fordulni a világ, de türtőztettem magam. Egy halott ellenfél rugdosása nem lenne vadászhoz méltó cselekedet, pedig nagyon kedvem lett volna belerúgni egyet a tetembe. Végül sok szenvedéssel töltött perc után sikerült trófeává varázsolnom a lény fejét és fegyvereimet is összeguberáltam.
~ Semmi nem mehet úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva, de van egy olyan érzésem, hogy a szenvedés sokkal inkább része az Ösvénynek, mint amennyire a legtöbben képzelnék.
Mire nagy nehezen végeztem, a felmentősereg is jelentkezett a nem éppen kecsegtető hírekkel.
~ Pauk! Örülök neki, hogy azok a Sötét klánosok már nem a testvéreink és szabadon lehet vadászni őket. Csak találkozzak egyikükkel is, és biztos, hogy pillanatokon belül Thei-de lesz.
Jobb ötlet híján a megadott találkozási pont felé indultam. Fegyvereim ugyan készenlétben voltak, de csak kettős pengéimet eresztettem ki mind a két karomon. Mivel szeretem a kihívásokat és a közelharcot, úgy döntöttem, hogy következő harcomat az eddig előnyben részesített lándzsa helyett megpróbálom csak a Ki'cti-pa-immal megvívni. Ilyet csak a legbátrabb - és a legőrültebb - Yaut'ják tesznek. Természetesen ha nagyon szorult helyzetbe kerülök, akkor más fegyvert is használok.
~ Lehet, hogy már jó néhány trófeát begyűjtöttem, de a vérem még mindig forr. Nem tudom, hogy hány trófeát leszek még képes magammal vinni, de ha találkozok egy újabb ellenféllel, akkor az is a trófeafalamra fog kerülni.
A további harc gondolatára izgatottan felkerregtem és halkan elordítottam az Éjfél Csókját. Azért halkan, mert ugyan vágytam a harcra, de teljesen hülye sem voltam. Csak a Zazinhoz hasonló tudatlanok és a Beavatatlanok keresik az idő előtti találkozás lehetőségét a Fekete Harcossal. Én pedig arra nem vágytam. De ha el is érkezik az idő, büszkén, az általam elejtett ellenfelek után fogok a Fekete Harcos elé lépni. Így hát minden figyelmemet a környezetben esetleg megbúvó ellenfeleknek és az útnak szenteltem.

143Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Csüt. Okt. 01, 2015 9:55 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Állandó kísérőid az aratók zajai, néhányszor pár pillanatra meglátsz egy-egy gyorsan mozgó alakot. Az aratók kicsinyei, a begyűjtők. Nem úgy tűnik, hogy támadni akarnának, inkább te zavarod őket. Hamar rájössz, hogy miért vannak itt: több nagy lyukat veszel észre a sziklafalakban, amik az egyetlen természetes akadályt jelentik a telep és te közted. Nem magas, vagy 100 m tömör szikla, szerencsére nem kell mászni, van egy szerpentinút felfelé. Ha sisakos fejedet arrébb fordítod, láthatod is a puha húsúak épületeit, legalábbis a körvonalait. Itt nem a szikla, hanem egy szakadék van, gyors sodrású folyóval alatta.

A híd, legalábbis maradványai még láthatóak, nagy gépek áthaladását segítette egykor, amíg a jelek szerint a levegőbe nem repítették. Felhasználva az elégé ingatag acélgerendákat átugorhatsz, de félő hogy beszakad alattad. A szerpentinút hívogatóbb, de félő hogy az életedért kell futnod, hisz a sziklalyukak mélyéről dühödt rikoltások érkeznek. Az Éjfél Csókja, egyikőtöknek meg kell itt halnia, te vagy a kitudja hány hemzsenc?

//mivel eme kalandod elégé terjedelmes már, ha akarod gyorsan befejezhetem - nyilván ettől nem kapsz kevesebb sp-t - de ha tovább akarod hogy menjen, értelemszerűen több sp-t kapsz//


_________________
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3827486564Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3702841940Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 2196059390
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3768365694Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 1660501373Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3935029224

144Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Szomb. Okt. 03, 2015 7:04 pm

Steg-'in

Steg-'in

Az Aratónak nevezett lények bömbölései kísérték utamat és néha még egy-egy kis példány is feltűnt a szeme előtt, de ezek túl kicsik voltak, hogy jelentős trófea váljon belőlük. Ráadásul nem is mutattak támadó szándékot.
~ Ezek biztos olyanok, mint a Yautja csecsszopók. Csak álmodoznak a préda leterítéséről, de nem sokan mernek cselekedni.
Fél szememet a kis lényeken tartva folytattam utamat, míg el nem értem egy lyukakkal teletűzdelt sziklafalhoz.
~ Több lyuk van ebben a sziklában, mint egy Beavatatlanok felkészítésére szolgáló hajó lőterének falaiban.
A sziklán egy ösvény is vezet felfelé, ami a kelleténél könnyebbé tette a dolgot. Viszont a lyukakból érkező üvöltések élvezetes szituációt sejttettek. A fal mellett valaha egy híd ívelt át a szakadék fölött. Láthatóan 'mber gyártmány és valószínűleg ők voltak, akik felrobbantották. Gondolkodás nélkül elindultam a szerpentin felé. A híd túl bizonytalan volt, ráadásul az Éjfél Csókja is jelezte: nem áll szándékomban harc nélkül elérni a célhoz. Azt terveztem, hogy végiglopakodok a szerpentinen, de ha megtámadnak, akkor felrohanok és fent szállok szembe az ellenféllel, a terv szerint csak duplapengéimet használva.

//Bocs a rövid, lapos postért, de orosz beadandó után ennyi energiám maradt//

145Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Szomb. Okt. 03, 2015 11:27 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Az első szakaszon felmenni nem volt nehéz, még egy puha húsú számára sem. Ám a következő szakasz egy kész rémálomnak néz ki. Az út összeszűkül, egy rakás kőtörmelék van itt, amiket kerülgetni kell, nem lenne bölcs dolog átugrani felettük, ki tudja mennyire instabilak. Persze üldözőid hangjai ekkora már testet öltöttek, elnézve három kifejlett aratót pillantasz meg, egyel is alig lehet elbánni de hogy egyszerre hárommal?

Most vagy yeyinde vagy hulij-bpe lehetsz (bátor, illetve őrült), a Fekete Harcossal való találkozás közel lehet, legalább egy értékes trófeát tehetsz a lábai elé. Jó vadászhoz méltóan felméred a terepet, mint ahogy a mondás is tartja: thin-de le'hsaun 'aloun'myin-de s' bpi-de gka-de hou-depaya - Láss mindent, vagy végezd be a bukott istenek táncával. Figyelmedet felkelti egy 'mber jármű, aminek rakterében hordók sorakoznak, egyes hordók szétszórva hevernek itt. Egy explodáló bomba jele van majdnem mindre jelölve, a maradékra egy égő tűz szimbóluma. Cselekedj gyorsan, vagy csatlakozz az itt elhunyt társaidhoz. Elnézve az aratókat nem haboznak szétzúzni a törmelékeket, de még így is cirka egy perces előnyöd van velük szemben.

//Nem baj, mellesleg kifejezetten tetszik, hogy yautja szavakat használsz a posztokban//


_________________
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3827486564Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3702841940Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 2196059390
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3768365694Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 1660501373Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3935029224

146Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Csüt. Okt. 08, 2015 9:48 pm

Steg-'in

Steg-'in

Az eleje könnyű volt. Túl könnyű. Még egy kicsit forrongtam is a dühtől, hogy ennyire megkönnyítik a dolgomat. De szerencsére nem sokkal utána jött a kellemetlenebb, izgalmasabb rész. Izgatottan felkerregtem és rohanni kezdtem, miközben elfojtottam egy ordítást. Nagyon kikívánkozott, de nem kellett volna ennyire felhívnom magamra a figyelmet. Így hát inkább viszonylag csendben maradtam. Egy kis pillantás elég is volt, hogy észrevegyem a három aratót.
~ Úgy tűnik végre elérkezett az idő, mikor a Fekete Harcos elé tárhatom tudásomat, ő pedig majd értékeli és jutalmazza, vagy úgy dönt, hogy kísérőjéül fogad.
Az adrenalin még nagyobb mértékben öntötte el a szervezetemet; már félő volt, hogy szétrobbannak tőle az ereim. Félelmet nem éreztem, csak egy fajta komor vidámságot.
~ Ha pár percen belül Thei-de leszek, akkor tenni fogok érte, hogy ne én legyek az egyetlen.
Elrohantam egy Ooman jármű mellett, amin tárolók kaptak helyet, rajtuk egy homályosan ismerős emblémával. Talán még fogságom idején láthattam ilyet, de fogalmam sem volt, hogy mit akar jelenteni. Reménykedve, hogy robbanást jelölnek tovább futottam és folyamatosan vissza-vissza néztem. Amint az aratók a jármű mellé érnek, én pedig tisztes távolságba kerülök, váll-lövegemmel beléjük lövök. Ha szerencsém van és tényleg robbannak, akkor a robbanás ugyan több ellenfelet fog oda vonzani, de egyúttal az utat is elpusztítja, így csak azok küzdhetnek meg velem, akik tényleg érdemesek rá.

//Bocsánat a késésért, nincs mentségem az ihlethiányt leszámítva.//

147Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Pént. Okt. 09, 2015 2:07 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Valóban, a hordók robbannak. Hihetetlenül hangos zajjal adják ezt tudtodra. Ha puha húsú lennél, bizonyára halláskárosulást szenvednél el. Az egyik arató szépen cafatokra megy, a másik társa szintén így jár. A harmadik csupán komolyan megsérült, a tűz szimbólummal ellátott hordókból való gyúlékony folyadék pedig visszatartja.

Számodra is hátrányt jelent a szétfröcskölődött folyadék, ami mindenhol ég. A hőség túlságosan nagy, még neked is, ráadásul a repeszek téged sem kímélnek: egy pár centis kis kődarab eszméletlen sebességgel vág arcon, de ezt a sisak felfogta, ellenben a mellkast érő nagyobb darab már komoly fájdalmat okoz. Természetesen ez semmi ahhoz képest, amit a hajadra való gyűrűk felhejezésénél éltél át. Akárhogy is, az égben látsz egy objektumot, ahogy közeledik úgy vehető ki az alakja. Egy Hunter osztályú hajó, a 'mber épületek helyett a szerpentinút tetején landol.


_________________
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3827486564Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3702841940Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 2196059390
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3768365694Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 1660501373Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3935029224

148Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Szomb. Okt. 24, 2015 9:16 pm

Steg-'in

Steg-'in

Az elméletem helyes volt és az Ooman jármű tartalma jó nagy ricsajjal felrobbant, ezzel pedig hasonló sorsara ítélte üldözőimet is. A háromból kettőnek annyi, az utolsó pedig megsérült.
~ Ezekkel se lesz több gond. - gondoltam, de belül elégedetlenséget éreztem. Nem én öltem meg az Aratókat, hanem a robbanás, így nem is voltam méltó a trófeájukra. Csapdába csaltam őket, nem pedig párharcban nyertem, ezért saját hitem nem engedte, hogy úgy könyveljem el, mintha én ejtettem volna el őket. Természetesen a robbanást én sem úsztam meg sértetlenül de ez volt a legkevesebb, tekintve, hogy segített üldözőim megfékezésében. Őrült vagyok, de nem ostoba. Három Arató ellen nem sokat tehettem volna. Ráadásul ez a fájdalom eltörpült más sérüléseimhez képest.
Sérüléseimmel nem foglalkozva - bár azért némelyik eléggé fájt - folytattam utamat a szerpentin út teteje felé, ahova egy Hunter osztályú hajó közeledett. Reménykedtem, hogy a testvéreim azok és nem Sötét klán harcosok, bár sokkal izgalmasabb lett volna az utóbbi. Azért biztos, ami biztos váll-lövegeimet aktiváltam és mindkét ki'cti-pa-m használatára felkészültem.

149Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in Vas. Okt. 25, 2015 2:08 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Az út hátralévő része békésnek is mondható. Persze a savvérűeknél is rosszabb teremtmények lent mozgolódnak. A Hunter is landol, csupán el kell érni és megmenekülsz, bár bizonyára számolnod kell azzal is, hogy egyetlen feladatodat - vigyázni a Sötét klánvezérre - nem tudtad teljesíteni.

A hemzsencek természetesen nem adnak neked nyugtot, nagyon kívánják halálodat. Már vagy féltucatnyi mozog lent, gyorsan próbálnak feljutni hozzád. A szerpentinút mindjárt elfogy és felérsz, a gond az, hogy a sziklából egy hemzsenc tűnik fel, neki könnyű a sziklákat áttörni, hát még egy yautja csontjait. Ő a szabadulás és a halál között levő utolsó ellenfeled, ha jól küzdesz, két trófeát is eltehetsz, amiről majd ódákat zengenek az ifjoncok, ha meg veszítesz, akkor is egy koponyát tehetsz a Fekete harcos elé.


_________________
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3827486564Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3702841940Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 2196059390
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3768365694Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 1660501373Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 5 3935029224

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [5 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.