Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [4 / 5 oldal]

91Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Nov. 27, 2013 11:16 am

Vash

Vash
Vash meglepődött az emberek bátorságán, de szerencséjére a maszkja ezt eltakarta.
~ Ki hitte volna hogy ezek az emberek ennyire bátrak. Sosem gondoltam volna hogy egyszer az eberekkel együtt fogok harcolni. Ha ezt túl éljük, többre fogom őket becsülni, legalább ezek az embereket, akik most itt vannak, a többit még mindig trófeának tartom.~ gondolta a beavatott, miközben hallgatta az emberek vezetőjét.
- Mielőtt elindulnánk, elárulnád a nevedet? Így is úgy is nekem kellene előre mennem, egy mert tudom az utat, kettő mert a plazma-lövegeimmel könnyen tudom törni az utat. Jól mondtad, amíg tudunk, addig haladjunk halkan, de ha már észrevettek, akkor had szóljon. A fészekben majd ahova érkezünk, nagyon figyeljetek. Ott bárhonnan jöhet a veszély: lehet épp a fejük felett, de akár alattunk vagy mellettünk is lehetnek majd. - fejezte mondandóját a yautja, majd várta a férfi válaszát.

92Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Nov. 27, 2013 6:14 pm

avpwar

avpwar
Admin
- Annyi legyen elég, hogy Jonathan. – Mondta a parancsnok, majd innentől ő és a katonák átléptek csendes üzemmódba. Kínzó kamra felől halk sziszegés hallatszott. Ám nem a szokásos sziszegés volt, yautjákra jellemző kerregésével vegyült.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

93Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Nov. 27, 2013 9:55 pm

Vash

Vash
Miután a kis csapat össze ismerkedett, meg kezdték a szökést. A banda a kínzókamrából halk sziszegésre lett figyelmes.
~ Itt valami nincs rendben, ez nem az a fajta megszokott sziszegés, amit a sav vérűek szoktak kiadni. Olyan, mintha fajom béliek hanga is lenne. De most nincs időnk, sietni kell. ~ futottak át Vash agyán gyorsan a gondolatok, majd Jonathanra nézett, és halkan így szólt.
- Akkor hát had szóljon! Nincs vesztegetni való időnk! - szólt a yautja az emberhez.

94Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Nov. 28, 2013 12:22 am

avpwar

avpwar
Admin
Az emberek is hallották a hangot. „Predalien. A francba!” Ezt sziszegte ki az egyik, miközben rémület vezette karjaiban lévő fegyverrel pásztázta át a folyosót. Ám semmit nem talált. Ám haladni kellet.
Folyósok kongtak az ürességtől. Talán a hajón tartózkodó rosszvérek java már leitta magát a sárgaföldig. Így könnyű volt eljutni a liftig. Alakzatot vettek fel a lift ajtaja előtt az emberek, mikor kiderült, hogy az ajtaja nem nyílik és felfigyeltek a ki lámpákra. A lift ép használat alatt van. Közeledik a fülke ám a lassulása is hallható.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

95Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Nov. 28, 2013 9:59 pm

Vash

Vash
A hirtelen jött sziszegés helyét - melynek tudták az emberek a forrását - átvette a csend. A kis csapat óvatosan, de mégis sietve tartott a lifthez.
~ Úgy fest ezek az emberek találkoztak már predalienel. Én még csak feljegyzéseket olvastam, ha a nyomorult sav-vérűek a tojásukat a mi fajukba teszik be, és a testből egy olyan erős lény születik meg, ami mindkét fajnál jóval erősebb, és gyorsabb. Eme furcsa lények teste nagy része, és feje yautjára hasonlít, míg a többi része a démonokra hasonlít. ~ gondolta magában Vash, miközben a lifthez tartottak. A csapat meglepődésére a lift felfelé tartott, így hát az emberek felvettek egy védekező állást. Lehetett hallani amint a lift lassul. Vash tudta, ha akármi is van a liftben, azzal gyorsan kell végezni, és pontosan. Így hát azonnal aktiválta karpengéit, hogy gyorsan tudjon végezni akármivel, ami a liftben lehet.
- Akármi is legyen a liftben, gyorsan iktassuk ki. A legpontosabban kell lőnötök, nehogy a liftet tönkre tegyünk. - szólt a yautja az emberekhez, majd várták hogy kinyíljon a liftajtó.

96Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Nov. 28, 2013 11:17 pm

avpwar

avpwar
Admin
Ajtóhoz legközelebb álló katona kisebb fegyvert vett elő. Mikor kinyílt az ajtó két lövést adott le az egyetlen bent árválkodó célpontra. Térdeit lőtte el a szerencsétlen rosszvér ifjoncnak. Másik katona lépett oda habozás nélkül és egy lövéssel megölte. Emberek ezt urániummal dúsítót sörétnek hívják. Ez elég hangos volt, nincs késlekedésre való idő.
Lift levitt mindenkit a dokkal egy szintre. Ami azt jelenti, hogy amint kinyílik az ajtó, kitudja mennyi kemény húsú lesz az útban.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

97Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Pént. Nov. 29, 2013 8:55 pm

Vash

Vash
A lift lelassult, majd kinyílt a kis csapat az ajtaja. Bent egy ifjú Rossz Vér volt, akivel az emberek gyorsan végeztek. Sajnos ez zajjal járt, így tudták, hogy nagy valószínűséggel már annyi a csendes üzem módnak. Beszálltak a liftbe, majd elindultak a dokk szintre.
- Most már annyi a csendnek, nem számít. Mint már említettem, egy fészekbe fogunk érkezni, szóval minden létező irányba figyeljetek, és álljatok lövésre, ölésre készen. A hunterekkel majd hova szeretnék eljutni? Egy lakott bolygóra, vagy olyan bolygóra, ahol emberek garantáltan vannak? - szólt az emberekhez a yautja, miközben közelítettek a fészekhez.

98Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Pént. Nov. 29, 2013 11:29 pm

avpwar

avpwar
Admin
Lift hamar a kívánt szintre vitt titeket. Lift ajtaja is hamar kinyílt, ellenben a kamra ajtaja zárva, nyitó gombra sem reagál. Túl könnyű volt át vágni a fészekké alakított termen, erre zárva. Idegenek mocorogni kezdtek. Nem számítottak vacsoravendégekre. Ám kellemesen csalódtak, úgy mint ti az ajtó esetében, a kellemest leszámítva.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

99Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Nov. 30, 2013 9:32 pm

Vash

Vash
A csapat megérkezett a kaptárba. Gyorsan áthaladtak rajta, szerencsére minden gond nélkül. Az ajtónál azonban gondok adódtak: nem reagál a gombokra, így nem nyílik ki. Az emberek körbe veszik a yautját védekező állásba, és várják, hátha megtudja javítani valahogy. Vash a gombok különböző kombinációjával próbálkozik, hátha valamelyik felnyitja az ajtót, ám sajnos nem sikerül. A kis csapat türelmetlenségét, vagy idegességét az idegenek megérezték, és elkezdenek mozgolódni.
- Ez egy rozsdás ócskavas! Nyomogatom az összes gombot, de nem csinál semmit. Szerintem szárlatos lett, mert a gombok nem világítanak. Nincs más választásunk míg várni, amíg újra kap áramot. - szólt a beavatott az emberekhez, majd maszkján látásmódot vált, hogy könnyedén észrevegye a démonokat, és aktiválta váll-lövegeit.

100Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Nov. 30, 2013 11:04 pm

avpwar

avpwar
Admin
Első lövések is eldördültek, párosult melléjük a célpont fájdalmas sivítása is. Idegenek az árnyak közt maradtak, de ez nem sokat segített. Embereknek is meg van az eszköze, hogy láthassanak a sötétben.
- Fedezzetek, ez eltart egy ideig. – Adta ki a parancsot, a parancsnok. – Nem lesz újra áram, eszükben sincs felkapcsolni újra itt.
Levette a vállán lévő lámpát és lekapcsolta, majd egy hegesztővel elkezdet felvágni a fém falat az ajtó nyitása mellet. Viszont a leadott lövések megszaporodtak, az idegenek felelevenedetek. És természetesen megjött a nagyfiú, vagy lány, vagy akármi is a nemük. A predalien. Kesze-kusza fészek által benőtt teremben van, ám nem látni hol.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

101Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Dec. 02, 2013 10:01 am

Vash

Vash
Az emberek és a yautja az árnyakból elő-elő bukkanó idegenek ölték. Vash érezte hogy ez így nem lesz jó, ám de az ajtó sehogy se nyílt. A parancsnok ekkor fedező tüzet kért, és elkezdte hegesztővel felvágni az ajtó nyitásánál lévő fém falat. A yautja rákérdezett volna hogy mégis mi ez az eszköz, de sem a hely sem az idő nemvolt alkalmas, így hát ő is becsatlakozott a fedező tűzbe.
~ Ez így nem lesz jó. Ezek a nyomorult dögök, egyre csak jönnek. Úgy fest kezdenek magukhoz térni, balszerencsénkre. Nem tudom mit, és mivel csinál Jonathan, de nagyon remélem hogy hamar végez...~ gondolta magában a yautja miközben megölt még egy sav-vérűt, a lassan már teljesen magához tért fészek lakóiból. A jól megszokott alien sziszegések közül egyszer csak megint hallani lehetett azt, amit még a kínzó kamránál hallottak.
- Úgy tűnik vissza jött az a dög. Jonathan remélem mindjárt készen vagy, mert élesedik a helyzet- szólt Vash a parancsnokhoz, majd a csapattal folytatta a védekezést, és elkezdték figyelni hogy a predalien hol lehet.

102Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Dec. 02, 2013 10:27 am

Steg-'in

Steg-'in
//Elnézést, hogy nem írtam, de valamiért nem akarta behozni az oldalt//

Miután megszereztem a trófeámat, körbejártam a helyet. Minden lehetséges veszélyforrásra odafigyelve sétáltam körbe és lehetséges túlélőket kerestem. Egy idegen és egy Rossz Vér hullája került az utamba. Miután megbizonyosodtam róla, hogy valóban hullák, tovább kutattam. A pilótánk holtteste is előkerült.
Ő sem fog semmi hasznosat mondani. De legalább bátran állt a Fekete Harcos elé.
Ez után úgy döntöttem, hogy Zazinhoz megyek és megvizsgálom a holttestét. Remélhetőleg találok nála tartalék váll-löveget és az ikerpengéje pengéit át tudom rakni a saját alkaromra erősített tokba. Ha megvoltam ezzel, akkor nekiállok nyomokat keresni. Bármit, ami megmutathatja, hogy merre mentek.

103Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Dec. 02, 2013 2:02 pm

avpwar

avpwar
Admin
Vash
Jonathan felvágta a panel melletti fémet majd a váll-lámpájának akkumlátorát rákötötte. A panel fényei kigyúltak, ám a nyitó gombra nem reagált. Panel fedelét lefeszítette, majd egy másik készüléket vett elő, két kábelt rákötött az elektronikára, majd valamit csinált. Nem értetted, hogy mit. Ám nincs erre idő.
A védelmi alakzat felbomlott, mikor a predalien bevetődött közétek. Könnyűszerrel hajította szét az embereket, majd egy finoman csak maflásnak nevezhetőt lekavart neked. A törött agyarad belesajdult. Predalien kisebb testvéreinek hagyja az embereket, téged magának meg akar tartani.

Steg-’in
Zazin felszerelése megvan még, épségben. Bár ez relatív. Harcban nem sérültek meg. Minősége inkább azért borzalmas, mert nem tartotta őket rendesen karban.
Találtál durva nyomokat, ahogy Vasht elhurcolták. Nyomok véget értek egy tisztáson. Egy kisebb hajó lehetett itt, arra vitték fel.


// Ha nem jön be az oldal, akkor minden előzményt törölni kell, akkor talán bejön. Nekem volt már ilyen. Ám’meg facebookon is lehet szólni ilyen esetben. //


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

104Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Dec. 02, 2013 10:26 pm

Vash

Vash
Vash az idegenek ki iktatása közben hátra-hátra pillant a parancsnokra, és látja ahogy halad. Látta amint az ügyködésének hála a panel újra aktív lett, amit egy gyors kísérlettel Jonathan tesztelt, ám de ez nem volt sikeres. Ekkor a parancsnok elővett egy érdekes tárgyat - legalábbis a yautja még nem látott ilyet - amit rákötött a panelra, így az újra aktív lett. Vash már épp készült volna a panelhoz menni, mikor megtörtént a baj. A predalien a csapat kellős közepébe vetette bele magát, és szét zilálta a védvonalat. A beavatottnak a lény könnyedén lekevert egy nagy maflást, amitől az padlót fogott. Az ütés nagy volt, szerencse hogy a maszk nem esett le, ám de még így kábává tette Vash-t. Az idegenek az embereket vették célba, míg a predalien egyenesen a yautjára bámult, miközben felállt.
- Jonathan, remélem kész vagy, mert különben végünk- szólt a parancsnokhoz a vadász, majd ellenfelére nézett - Gyere csak te undorító dög! Nem félek tőled- fejezte mondandóját Vash, majd aktiválta pengéit, készen állva a közel harcra.

105Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Dec. 05, 2013 12:34 am

avpwar

avpwar
Admin
Predalien könnyűszerrel vágott a falhoz. A nyálkás falhoz. Pár lépés árán már ott volt előtted, felkapott a földről és a nyálkás falhoz szorított. Fejét hátrahúzta, száját kinyitotta és egy méretes nyálka galacsint köpött rád. Ez most falhoz készül ragasztani, ám tervében megszakítják. Egyik katona a hátába lőtt, erre a lény megfordult.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

106Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Pént. Dec. 06, 2013 10:52 am

Vash

Vash
A szörny könnyedén támadta a yautját. A beavatott nem tudott mást tenni mint védekezni, ám de a szörny fölé kerekedett, és neki vágta a nyálkás falhoz. Vash megérezte ezt a dobást, kába lett, és mérhetetlenül fájt a háta, így nem volt képes fel állni. Balszerencséjére a predalien ezen könnyedén segített, falkapta a padlóról, és neki szorította a falhoz.A vadász azon nyomban aktiválta karpengéit, és elkezdett a szörny felé hadonászni, az azonnal hátrahúzta fejét, és egy jó adag galacsint köpött ellenfelére, ami a falhoz kezdte rögzítettelassan. Úgy tűnt a vég most elkerülhetetlen Vash számára, de a sors ismét segített a yautjának. Az egyik katona hátba lőtte a predalien-t, amitől az hátat fordított a vadásznak, és az emberre figyelt.
~ Itt a remek lehetőség a támadásra! Sajnos a karpengékkel nem érném el, így maradnak a váll-lövegek, teljes fokozaton. ~ gondolta a beavatott, majd célba vette a szörnyet, és lőtt.

107Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Dec. 07, 2013 4:26 pm

avpwar

avpwar
Admin
Plazma lerobbantotta a predalien hátán lévő kinövéseket, és a rasztáit is meggyepálta. Új célpontjait a régire cserélte, vagyis rád. Fájdalmában felüvöltött, következő üvöltése már a padlóról jött. Ugyanis térdeit atomi szinten szétlőtték a katonák. Így már csak karjaival húzni tudta volna magát, ha nem kapott volna a fejébe pár sorozatot. Ennyi volt.
Egy robbanás rázta meg a termet. Kívülről jött, az ajtón kívülről, min túl oldalán két cafatokra robbant yautja teste fekszik. Sikerült kinyitni az ajtót.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

108Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Dec. 09, 2013 4:01 pm

Vash

Vash
A lövések célt értek, ám de a predalien nem halt bele a lövésbe.
~ Ez lehetetlen, teljes fokozaton kapott a lövegekből és még él? ~ gondolta magában a yautja, miközben a szörny üvöltve megfordult, és ismét Vash-t vette a célkeresztjébe. Még jó hogy a maszk az arcán volt, mert különben lehetett volna látni a döbbenetet rajta. A predalien azzal a lendülettel hogy megfordult, össze is esett, hála a katonák golyózáporának, mert így a térdei felmondták a szolgálatot. A szörny nem adta fel, és el kezdte magát húzni a yautja irányába, egészen addig, míg a katonák nem küldtek a fejébe pár sorozatot. A helyzet már kezdett volna enyhülni, mikor egy robbanás rázta meg a termet. A robbanás erejétől Vash elvesztette az egyensúlyát, és a padlóra zuhant. Megrázta magát, és azonnal fel állt. Látta hogy az ajtó végre nyitva van, és két cafatokra robbant yautját.
- Aki még él, és bírja, jöjjön, végre kinyílt.- szólt Vash a szét szóródott csapathoz, majd elindult az ajtó irányába, hisz vészesen fogyott az idejük.

109Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Kedd Dec. 10, 2013 6:35 pm

avpwar

avpwar
Admin
Több tucat idegen tetem közt kellet kacskaringósan átrohanni. Mind fejbe lőtték, vagy térd, utána fej. Ez egy mészár szék, ilyen hatékonyságot ritkán látni, még yautjáknál sem. Ugyanis mindenki ép bőrrel megúszta. Utolsó után az ajtó lezárult. Parancsnoknak sikerült feltörnie a rendszert.
Ám a tűzpárbaj nem ért végett. Hangár csarnok ajtaja nyitva és a bent lévő néhány harcos bizony morcos, hogy hűséges „ebeiket” lemészároltátok. Amire nem számított senki, az a mozgó löveg volt.
- Mi a sz*r?! Ezeknek mióta van lépegetőjük?! – Ordított fel a néger katona, ki épp berohant volna a hangárban, ám az ordításával együtt visszavetődött a folyosóra, fedezékbe, mikor meglátta a monstrumot.
Hangárig eljutottatok, a hajó itt van, ám őrzik. Négy harcos és a mozgó löveg. Már láttál ilyet nyugalmi állapotban sosem kellet őket használni. Ez viszont aktív, megeresztett egy lövést. Senki nem sérült meg, ám a hajó fém fala megolvadt az erőteljes forró plazmától. Beásták magukat a hangárba, eszük ágában sincs támadni.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

110Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Dec. 12, 2013 3:30 pm

Steg-'in

Steg-'in
A felszerelést le tudtam cserélni, és így a használhatatlan helyett már a szörnyű jelzőt tudtam használni a fegyverzetemre. Zazin láthatóan messze nem törődött a felszerelése minőségével, ami miatt nagyon bedühödtem.
Ha még élne, akkor most tekerném ki a nyakát. Meg is érdemelte a halált. Csak azt sajnálom, hogy túl gyorsan jött el érte a Fekete Harcos.
Ez után nyomokat találtam, amik láthatóan mutatták, hogy Vasht elhurcolták. Követtem őket egy tisztásig, ahol talán egy űrhajó szállt le. Azt sajnos gyalog nem tudtam követni, így úgy döntöttem, hogy az alkari panelem kommunikátorán keresztül megpróbálom elérni.
-Testvérem, életben vagy még?

111Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Dec. 14, 2013 10:27 am

Vash

Vash
A yautját meglepte az emberek szívóssága, ugyanis mindenki ép bőrrel jött a fészekből. A hangárig vezető lévő folyosón volt pár Rossz Vér, akikkel az emberek könnyedén végeztek, Vash ismét csak csodálkozott. Ha bár a hangárig könnyedén eljutottak, ott viszont meglepetés várta őket: négy ellenséges yautja és egy mozgó löveg. Ahogy a csapat megtorpant a bejáratnál, a löveg azonnal leadott egy lövést, amitől a fém fal megolvadt.
- Ez nagy baj! Az idő ketyeg, és csak itt tudunk bemenni. Kéne valami amivel el lehetne terelni a figyelmüket, vagy amivel meg lehetne vakítani őket. Úgy lenne esélyünk. A nyomorultak jól bevették magukat.- szólt a beavatott az emberekhez, és remélte hogy lesz náluk valami szerkezet.

112Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Dec. 14, 2013 3:34 pm

avpwar

avpwar
Admin
Steg-’in
Üzenet elment és célba is ért. Ám válasz nem jött. Biztos meg kellet kapnia. Ám ekkor valami rád vetült az égből. Három nagy vörös kör formázta háromszög közepén találtad magad. Olyanok, mint a sisak lézeres célzója, ám sokkal nagyobb. Ami azt jelenti, hogy ehhez valami nagy és pusztító tartozik. Az pedig, hogy nem mozog, hanem egy helyben maradt így a közepén állsz, pedig nem túlbíztató.

Vash
Nem voltak túl lelkesek az emberek a lövegtől. Páran elővettek pár kis eszközt, gránátok. Parancsnokuk végig mérte a felhozatalt.
- Lerohanjuk a hajót, viszont te – ezzel rád nézett – intézd el azt a löveget. Az kilőheti a hajót, a többivel nincs idő foglalkozni.
- Remélem botkormány és látható egyértelmű helyen van a tüzelés gomb. – Megszólalt ezután a pilóta. – Kilövöm a dokk ajtaját, belülről csak nincs jól védve. Utána minél messzebb innen, majd akkor kitaláljuk mi lesz az uticél és hogy hol is vagyunk.
Pilóta szavait lezárva egy kézmozdulattal indította a támadást a parancsnok. Villanó ideiglenesen megvakítja vagy legalább is összezavarja a rossz véreket, a füst pedig némi rejteket ad.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

113Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Kedd Dec. 17, 2013 4:51 pm

Vash

Vash
Vash hallgatja a parancsnok szavait, majd látja, amint elővesznek pár furcsa kis valamit, majd megszólal.
- A löveg ellen elég lesz a váll lövegem. A hajón belül a jelzéseket bízzátok rám.- fejezte mondandóját a beavatott, majd beizzította lövegeit. Az emberek bedobták furcsa kis eszközeiket, majd robbanások hangjai voltak hallhatóak. A yautja az embereket követve berontott az hangárba. Az emberek könnyedén likvidálták a Rossz Vér-eket. Vash gyorsan bemérte a löveget, majd váll-lövegeivel addig tüzelt, míg az teljesen használhatatlan lett.
~ Végre, itt a szabadulás pillanata~ gondolta magában, miközben az embereket követve beszállt a hajóba.

114Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Dec. 19, 2013 4:18 pm

avpwar

avpwar
Admin
Hógolyók nagyobb kárt okoznak egy piramis templom gránit sziklából faragott több tonnás elemeiben, mint a váll-löveg plazmája ennek a fém szerkezetében. Ám egy lövés megtalálta a gyenge pontot. Egyik lövés egyenest az ágyúcsőbe száguldott, majd az ágyú energia cellája felrobbant.
Fekete bőrű ember tanácstalanul állt a hajó ajtajában, majd megnyomott egy gombot az ajtó melletti panelen mire az ajtó bezárult.
- Remélem ez volt a hermetikusan zárás.
Pilóta nem habozott, beült a pilóta székbe és maga elé nézett. Kisvártatva megragadta a botkormányt, majd a hajó leadott pár lövést, ezzel elpusztítva hangárban lévő rosszvéreket.
- Meg van a lövés. – Ordította mindenkinek.
Majd megpróbált felszállni, vagy valami hasonló. Hajó többször neki ütközött a hangár falának mire szembe sikerült fordulni a zsilippel, ekkor újra lőtt, ezzel kirobbantva a zsilipet és a hajóval együtt mindent kiszippantott a vákuum. Ám a hajó csak az űrben sodródott. Ekkora a hajó álcázója bekapcsolt.
- Menny már valamerre! Nem csak ez a hajó van itt, van itt egy másik patkóforma is! Franc! – Parancsnok ordított, mást nem tehetett.
Hajó ablakain át lehetett látni, ahogy a két hajó ráfordul a kicsire miben vagytok, ám a rossz vérek hajóját akkor robbanás sorozatok rázták meg.
- Meg van! – Ezzel a felkiáltással maradtatok le a műsorról, mivel a pilóta megtalálta mivel lehet felgyorsulni. Feltehetően a rosszvérek hajója megsemmisült. – Csak nem tudom merre megyek és milyen gyorsan. Kellene valami térkép legalább.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

115Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Dec. 21, 2013 6:30 pm

Steg-'in

Steg-'in
Az üzenetet sikeresen elküldtem, de nem érkezett rá válasz.
Lehet, hogy idő, amíg célba ér. Ebben az esetben viszont nincs hozzám túl közel. Az baj.
Ekkor hirtelen három fénykör jelent meg körülöttem. Tudtam, hogy mi az. Egy célzórendszer. Az pedig azt jelentette, hogy valami becélzott engem.
Biztos egy űrhajó!-csapott belém a felismerés. Oldalra vetődtem, hogy kikerüljek a háromszögből. Miután földet értem, elkezdek rohanni és közben az eget kémlelem, hátha észreveszem azt, ami rám akart lőni.

116Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Vas. Dec. 22, 2013 3:48 pm

avpwar

avpwar
Admin
Égből egymást követve három kékes gömb hullik alá. Hiába igyekeztél a becsapódás akkora krátert vágott a bolygó felszínébe, hogy nem tudtál elmenekülni. Tény és való, hogy pár tíz méter széles kráterek, ám a becsapódás lökéshulláma ismét repülési leckét adott neked. Mai nap hányszor is tapasztaltad meg ezt az érzést?
Három egymásba érő kráter, füstölgő letarolt növényzet és sajgó tested. Nem viccelnek.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

117Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Kedd Dec. 24, 2013 11:34 am

Vash

Vash
Úgy tűnik a beavatottat különösen kedveli a sors, mert az amúgy nehezen ki iktatható löveget, pár szerencsés váll-lövegből leadott lövéssel elintézte. Amint oda ért a hajó ajtajához, látta hogy a fekete bőrű ember nem igazán tudta melyik gombot kell megnyomni, de ráhibázott. Az emberi pilóta gyorsan bele ült a pilóta ülésbe, és bekapcsolta a gépet. Kicsit nehézkesen ugyan, de ráérzett az irányítására. Miután sikeresen kilőtte a zsilip ajtót, már kint is voltak az űrben, ám örömük lanyhult, mikor kiderült, hogy 2 hajó - amik jelentősen nagyobb a csapaténál- van. Mikor egy kis pánik kezdte volna uralni a kis társaságot, a bomba végre aktiválódott, és a Rossz Vérek hajója semmisült meg előbb, majd a robbanás ereje végzett a másikkal.
- Nem sokon múlt, de túléltük. Nem hittem volna hogy a fajtátokkal valaha is ilyen helyzetbe kerülök. Melyik bolygón szeretnétek kiszállni?- szólt Vash az emberekhez.

118Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Dec. 25, 2013 8:55 pm

avpwar

avpwar
Admin
- Melyiken? Hol vagyunk?! Az a kérdés. Mert, hogy én ezt nem fogom sok-sok fényéves sebességgel vezetni az hétszentség! Robot pilóta meg tudja a franc hol van. Inkább azt kellene tudni hol vagyunk.
Műszer falon lévő térképen három bolygó van bejelölve. Egyik a Var, másik ahogy felismered az emberek szülőbolygója lehet, a Föld, a harmadik… valamiért a rendszer nem írja ki a nevét, ehhez vagytok legközelebb, bár jelenlegi úti iránnyal a hajó az emberi területektől távolodik és így eme bolygótól is. A három bolygó majdnem egy tökéletes derékszöget zár be, derékszög csúcsa pedig a Föld.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

119Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Vas. Jan. 05, 2014 3:23 pm

Steg-'in

Steg-'in
Egymás után három lövedék is becsapódott oda, ahol álltam. A becsapódás energiája így is erőteljesen eltalált, de legalább nem szakított darabokba, ami igazán jó teljesítmény. Amikor becsapódtak, éreztem, hogy testem elemelkedett a földről és jóval arrébb csapódik be.
Pauk! A végén még pilóta esz belőlem, ha ennyit repülök. Nagyon gyorsan el kell innen tűnnöm.-gondoltam. Úgy döntöttem, hogy megpróbálok felállni és berohanni az első nagyobb növényekkel teli helyre.

120Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 4 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Kedd Jan. 07, 2014 6:26 pm

Vash

Vash
A yautja odament az irányító panelhez, és aktiválta a térképet.
- Figyeljetek! A mi ehlyzetünk itt van - mutatott a térképen a kis villogó helyre, amit a helyzete volt, - A ti szülő bolygótokat, a Földet, ahogy nézem már elhagytuk. A két legközelebb eső leszállási lehetőség a Var bolygó, ahol fajtátok béliek élnek, és a gép szerint egy ismeretlen bolygó. Sajnos az utóbbihoz vagyunk a legközelebb. Válasszatok: próbáljunk visszafordulni, és várni, amíg a Var-ra érünk, vagy szálljunk le eme ismeretlen planétán?- fejezte mondandóját Vash az emberekhez.
~ Nagyon remélem hogy az emberek nem az ismeretlent fogják választani, mert már szeretnék hazatérni, és remélem ők is hasonlóan éreznek.~ gondolta magában a beavatott, miközben a parancsnokra nézett. Nagy szerencse hogy a maszk eltakarta arcát, és a rajta kiülő honvágyas arckifejezést.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.