Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [2 / 5 oldal]

31Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Pént. Júl. 19, 2013 1:40 pm

Vash

Vash
Vash a lehető legóvatosabban lopakodik ellenfeléhez. Tudja hogy a legkisebb hiba az életébe kerülhet. Mikor már szinte a dög alá ért, maximális erősségen aktiválta lövegeit, és belelőtt az arató fejébe, ami halálos lett, így nem kellett a pengéket használni. De viszont azonnal el is kellet ugrania, mert az immáron halott arató teste kis híján kilapította. A sikeres mentés után Vash a társa felé fordult, hogy lássa hogy ő hogy áll, és nem érte meglepetés: Steg-'in győzedelmeskedett.
- Most is te győztél, mint mindig! Remek veled dolgozni!- szól Steg-'inhez, majd egy pillanatra lehajtja fejét, hogy kifejezze társának elismerését.

32Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Pént. Júl. 19, 2013 1:51 pm

Steg-'in

Steg-'in
Az arató kimúlt, de volt egy nagy gondom. A lándzsám olyan mélyen fúródott bele, hogy nem tudtam kihúzni.
Nem baj. A fejét úgyis elviszem trófeának. Ha már nem lesz rajta a feje, akkor szerencsés esetben már el fogom érni a lándzsámat. Szerencsétlen esetben fel kell koncolnom, ami nem lenne egy könnyű munka a páncélzata miatt. Egy dolog viszont biztos. Nem hagyom itt a lándzsámat.-gondoltam, majd elő is vettem rituális késemet, hogy megszerezzem a trófeát.
-Te is jól harcoltál. Kemény ellenfelek voltak, de legyőztük őket. Remélem hogy ha gyermekeim lesz, akkor azok olyan jó harcosok lesznek mint te.-válaszoltam Vashnak, majd neki is láttam a trófea kikészítésének.

33Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Júl. 20, 2013 11:59 am

avpwar

avpwar
Admin
Egy kis szusszanásnyi idő. Csak meglett Steg-’in lándzsája és mellé megtaláltad az arató ebédjét is. Gyomorsav zöldes masszát alkot vele. Zöldeset. Széttört és sav marta csontok közt végül egy kis fém darab bukkant elő. Ez egy yautja. Ez már felfalt egyet a fajtádból.
Ám nem stimmel valami, fekete a fém, egy páncél darabka lehet. Vörös díszítésből hamar rájöttél. Ez egyike ama rossz véreknek, kik a nyomotokban vannak.
Zazin komótosan mászott ki a hajóból. Maszkja eltakarta arcát, de hangján hallatszott az elképedés a két nagy tetem láttán.
- Hajót nem lehet megjavítani. Nincsenek pótalkatrészek, ami meg a hajóban van széttörtek. Behegeszteni sem lehet őket, felszállásnál elpattanna az illesztés és vissza zuhannánk. – Milyen letargia vette úrrá magát rajta… mint egy szolga gyerek úgy beszél. – Míg megjön a felmentés túl kell élni. Nincs értelme őrizgetni ezt a foglyot! Oda vetni ezeknek a…
- Zazin! Ostobaságodat tartsd meg magadnak! – Ordít ki a pilóta.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

34Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Júl. 20, 2013 8:01 pm

Vash

Vash
Vash megvárja míg társa tróféát csinál az aratóból amivel küzdött. A dög gyomrából egyszer csak előkerül egy yuatja maradványai, de szerencsére egy rossz vér. A hajóból kivánszorog Zazin, és közli a rosszabbnál rosszabb híreket, baljósabbnál baljósabb stílusba.
- Nagyszerű, magához tért ez a lökött. Kezd már az agyamra menni. A bosszú és kétségbe esés hajtja, de ez már sok. Hibát hibára halmoz, most meg kinyírná az árulót mielőtt jönnek értünk.- gondolja magában dühösen Vash.
- Hallgass a pilótára Zazin, és maradj csöndben. Épp elég volt már belőled. Ki fogunk, ki bírunk tartani amíg jönnek értünk, és a rossz vér életbe marad. Majd a küldetésünk végén ítélkeznek felette.- ordít Vash az ifjúra.

35Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Júl. 22, 2013 8:51 pm

Steg-'in

Steg-'in
Viszonylag rövid idő alatt megszereztem a trófeámat és a lándzsámat is megtaláltam. Az egyetlen probléma, hogy az ebédje is meglett. A lándzsámat letisztítottam és elraktam, aztán kicsit jobban is megvizsgáltam a gyomorsavval körülvett ételt. Egy fekete-vörös páncéllemezt találtam.
-Ez megevett egy Rossz-vért! Remélem, hogy a társai is pusztítják őket.-gondoltam, majd a frissen kiviharzó Zazin felé fordultam. Közölte a rossz híreket és mellé még mindenféle hülyeséget is összehordott. Miközben a pilóta félbeszakította Zazin hülyeségeit, megfogtam az egyik shurikenemet és elhajítottam a hangoskodó Yaut'ja felé. A fegyver alig fél méterre tőle haladt el, majd egy kört leírva a kezemben landolt. Ekkor Kinyitottam a Ki'cti-paimat és pár lépéssel az ifjú előtt teremtem. Vörös köd ereszkedett a világra. Ellöktem Zazint, aki a földön landolt, majd az álla alá nyomtam a pengéimet.
-A fogoly életben marad. Te viszont egyre jobban kiakasztasz. Egy választási lehetőséget adok kölyök. Vagy elfogadod, hogy a fogoly életben kell hogy maradjon, vagy te is csatlakozhatsz ahhoz a két döghöz.-ordítottam rá dühösen és a "két dög" szavakra az Aratók felé bólintottam.

36Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Júl. 22, 2013 10:59 pm

avpwar

avpwar
Admin
Zazin nem reagált, meg merevedett. Pilóta mellé ért, lenézett rá, majd oldalba rúgta. Erre észhez tért. Bár csak odébb húzta magát a földön, felállni már nem állt fel.
- Jól védhető hely kell, vagy egy hajó. Vagy bármi ami hasznos. – Ezzel visszament a hajóba a fogolyhoz. Zazin pedig ismét lefagyott. Ennyit róla. Ez hogy lehet itt?


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

37Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Kedd Júl. 23, 2013 8:04 pm

Vash

Vash
Vash végignézi, amit társa értelmet ver az ifjú Zazinba.
- Megérdemli Zazin. Túl sok a hibája, erre már rászolgált. Steg-'in olyan, mintha az agresszívabb oldalam lenne, de ez nem baj, ezért szeretek vele dolgozni, kiegészít.- gondolja magába a yuatja. Majd megjelenik a pilóta, aki odébb noszogatja Zazin-t, majd közli a tényeket.
- Jól védhető hely kell? Kár hogy a mi hajónk nem használható eme célra. Steg-'in, neked van valami ötleted? Jut eszembe, Zazin, a következő húzásodnál te is le leszel kötözve akárcsak a Rossz Vér. fejezte mondandóját Vash.

38Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Júl. 25, 2013 10:55 pm

Steg-'in

Steg-'in
Ahogy dühösen álltam az ifjú felett, szinte kibírhatatlan erőfeszítésembe került, hogy lehiggadjak és elvegyem a pengéimet a nyakától. Ekkor érkezett meg a pilóta, aki kicsit még megrugdosta Zazint. Szerencséje van, hogy nem én rugdostam meg. Akkor fel nem kelt volna.-gondoltam, majd végighallgattam Vash mondandóját.
-Nem Vash. A következő húzásánál elválasztom a fejét a testétől. A védhető hellyel kapcsolatban viszont nincs semmi ötletem.-feleltem neki és enyhén lehiggadva gondolkodni kezdtem.
-A legjobb az lenne, ha a foglyokkal együtt a fényes oldal felé indulnánk, mert ott az Aratóktól nem kell tartanunk és foglalkozhatunk a Rossz vérekkel.-mondtam végül és ki is emeltem, hogy az én szememben Zazin is egy fogoly.

39Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Júl. 31, 2013 2:42 pm

avpwar

avpwar
Admin
Távolból furcsa hangok szállnak felétek. Nem igazán beazonosíthatóak, ám biztos, hogy aratók is hozzá adnak a furcsa hangsalátához.
Mindeközben Zazin némán összekuporodva dőlt neki a hajó fém felületének. Hiszi a piszi, hogy most magába szállna és magában keresné a hibát.

//Amikor nincs harci cselekmény, míg nem írok addig lehet több HSZ-t írni, hogy megbeszéljétek. Mert jelenleg nem haladtunk előrébb semennyit amúgy. Steg felvett valamit, ám Vash nem írt rá semmit, ebből nem tudok, hogy gazdálkodni.//


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

40Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Aug. 01, 2013 10:29 am

Vash

Vash
Vash végig gondolta társa szavait.
- Mindenben igazad van, Zazin már fogoly, nem pedig egy segítőkész társ, és át kell menni a fényes oldalra. Nem lessz könnyű, de te meg én remek csapatot alkotunk, így nem lessz gond.... szólt Vash, majd a távolból hirtelen furcsa hangok jöttek a vadászokhoz.
- Nincs időnk várakozni, indulnunk kell!- szólt a vadász, majd látta Steg-'innel együtt ahogy az ifjú Zazin összekuporodott a hajó mellett.
- Ez most komoly? Most kell összeomlania ennek a rakás szerencsétlenségnek? Nem lessz könnyű út így, de ha Steg-'in a társam, akkor nincs akadály előttünk.- gondolta magában Vash, miközben azon töprengett, mit kezdjenek Zazinnal. Könnyű lenne sorsára hagyni, de az nem lenne méltó megoldás a yuatjákhoz, viszont ha magukkal viszik, félő, hogy fog még gondot okozni.
- Steg-'in, mit kezdjünk ezzel itt? Biztos hogy lesz még gondunk vele.- nézett kérdően társára Vash, miközben Zazinra mutatott.

41Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Aug. 03, 2013 10:11 pm

Steg-'in

Steg-'in
Miközben Vash válaszolt, én némán néztem, ahogy a friss fogoly a hajó oldalához sétál és a földre rogy. Ekkor jöttek a távoli hangok is. Véremben az adrenalin szintje még mindig jóval magasabb volt az átlagnál és a dühöm is csak nehezen csillapodott. Talán még szerencséje is volt Zazinnak, hogy eltűnt a közelemből.
-Szerintem se lesz könnyű, de minél több ellenség, annál több trófea. Ezek meg remélem, hogy a Rossz Vérekkel harcolnak.-feleltem neki, majd elindultam a hajó belseje felé. Hirtelen megtorpantam és visszaszóltam Vashnak.
-Én szólok a pilótának és kihozom a Rossz Vért. Te addig figyelj Zazinra.-indultam tovább a hajó belseje felé, hogy tájékoztassam a pilótát és kihozzam a foglyot.

42Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Vas. Aug. 04, 2013 3:32 pm

avpwar

avpwar
Admin
Zazin csak a földet nézi, időnkét a mutatóujjával néhány kavicsot pöcköl odébb. Nagyon tartalmas elfoglaltság. Neki legalább is. Bár megnyugtató, hogy csöndben van, ám ez rossz dolog is lehet, ki tudja mit forral a fejében.
Pilóta már felkészült, hagyta a sistergő hasznavehetetlen gépet. Fogolyból szinte múmia lett. Pilóta lánccal úgy körbetekerte, hogy a lábait csak oszlopként tudná emelni. Ezzel a szökés minimalizálva.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

43Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Aug. 07, 2013 8:21 pm

Vash

Vash
Vash látta amint Steg-'in bemegy a hajóba, így Zazin-t vele hagyja.
- Most már tényleg nem értem ezt a kis vakarcsot. Egyszer egy agresszív barom, utána egy jajveszékelő bolond, most meg egy magába roskadt taknyos. Komolyan nem tudom mit keres itt. De mi van ha ebből a nyugodtságból átmegy hirtelen agresszívbe? Nem örülnék neki ha az utunk hátralévő ideje folyamán kicsapna belőle az őrült.- gondolta magában Vash, miközben az ifjút nézte.
Hirtelen kilépett a pilóta, utána a fogoly, és Steg-'in. A fogoly mint egy összekötözött múmia, úgy néz ki. Vash félre hívja Steg-'in-t néhány szóra:
- Testvér, lenne egy használható ötletem. Mit szólnál, ha te a kis őrültünkre figyelnél, én pedig a Rossz Vér-re. Már nem érdekel mi lessz Zazinnal, ha megint bedilizik, tégy amit akarsz.- szólt komoly hangnembe Vash.

44Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Aug. 08, 2013 9:58 pm

Steg-'in

Steg-'in
A hajóba beérvén szóltam a pilótának, aki addigra tökéletesen megkötözte a foglyot. A pilóta és a Rossz Vér előttem sétáltak ki a hajóból. Amikor kiértem, megnéztem Vasht és Zazint.
Most mintha lehiggadt volna, de kerüljek össze egy kemény húsú királynővel, ha nem lesz vele több gondunk. Szinte érzem, hogy tervez valamit. Remélem, hogy nem akarja kiszabadítani, vagy megölni a foglyot. Van elég bajunk az ilyen hülye kölykök nélkül is.
Vash ekkor hívott engem félre. Figyelmesen meghallgattam a mondandóját, majd halkan felnevettem.
-Rendben van. Zazinnak csak egyszer kell gondot csinálnia, utána már nem lesz vele semmi baj. Ezt garantálhatom.-feleltem neki. Ha van még mondandója, akkor meghallgatom, ha nincs, akkor pedig előre megyek. Közben kezemet folyamatosan az egyik shurikenemen tartom, hogy használhassam, ha Zazin valami hülyeséget csinálna. Nem fogom megkímélni.

45Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Pént. Aug. 09, 2013 7:26 pm

avpwar

avpwar
Admin
Pilóta a két arató tetem közt megállította a foglyot. Rájuk mutatott a fogolynak.
- Ezt a két lényt megölték. Egy ilyen ellen egy vadásznak sincs sok esélye. Úgy próbálkozz! – Ezzel belerúgott a lábába, mitől térdre rogyott. Önerőből így összekötözve nem képes felállni. Pilóta odament hozzátok. – Remélem tudjátok mit akartok. Napos oldal fele megyünk, akkor csak megyünk a vadonba. Idő míg a felmentők ideérnek. Ezeknek meg hajóik vannak.
Választ azt vár, ám odament Zazinhoz és belerúgott. Csak rámordult. Ám egyértelmű, hogy ezzel arra ösztönözte, hogy felálljon a kómájából.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

46Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Aug. 12, 2013 4:56 pm

Vash

Vash
Vash látta, amint a pilóta sajátosan módszerrel félemlítette meg a foglyot.
- Zazinnak is meg kellene mutatnod, attól talán ő is elkezdene gondolkodni.- morogta halkan Vash, majd odament a pilóta, és elmondta amit el kell.
- Bátran merem állítani Steg-'in nevében is, hogy tudjuk mit akarunk. Bár nem tudjuk mikor érkezik meg a felmentő sereg, de tudjuk hogy jönnek, és ez nekem elég. Addig kitartunk. Lehet hogy a Rossz Véreknek vannak hajóik, ám mi remek csapat vagyunk, így szerintem nem lessz gond. válaszolt Vash, majd látta, amint a pilóta ismét sajátos módszerrel Zazin-t próbálja magához téríteni.
- Én inkább jó alaposan felpofoztam volna, és leordítottam volna.- gondolta magában.

47Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Aug. 14, 2013 8:52 pm

Steg-'in

Steg-'in
A pilóta nagyon ügyesen meggyőzte a foglyot, hogy a menekülés a halált jelenti számára. Elégedett voltam vele. Utána odajött hozzánk és közölte a mondandóját, amire Vash válaszolt is.
-Egyetértek Vashal. Ráadásul ránk se lőhetnek a hajóikról, amíg nálunk van a fogoly, tekintve, hogy nem akarják megölni. Ez hatalmas előny a részünkről. Bőven bírni fogjuk amíg megjönnek a mieink.-feleltem neki, majd végignéztem, ahogy ismét belerúg Zazinba. Most, hogy kicsit lehiggadtam, én is odamentem Zazinhoz.
-Zazin! Itt a lehetőség, hogy jóvá tedd az előző hibáidat és felnőj a nevedhez. Ha most jól teljesítesz és nem csalódok benned, akkor elintézem, hogy ne legyél a kelletnél jobban megbüntetve és még vadászhass.-mondtam neki. Reménykedtem, hogy ezzel sikerült egy kis reményt és egy kis józan észt öntenem az ifjúba. A kezemet viszont még mindig a shurikenem közelében tartottam és nyilvánosan a Rossz vér felé fordultam, hogy ezzel is mutassam az ifjúnak, hogy adtam neki még egy esélyt. Ennek ellenére elhatároztam, hogy fél szememet a biztonság kedvéért Zazinon fogom tartani, nehogy hátba támadjon.

48Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Aug. 14, 2013 11:32 pm

avpwar

avpwar
Admin
Pilóta a lánc két végét kezében tartva lábával meglökte a lánccal szinte mumifikált foglyot. Egyáltalán honnan volt ilyen hosszú lánc? Így nem túl gyors a fogoly, ám legalább elszökni is ilyen sebességgel tud.
Zazin nem válaszolt semmit, bár már nem olyan kis szögben nézte a földet. Néhány zajra még oda is néz. Talán kezd megjönni az esze.
Lassan de haladtatok. Hangokból ítélve az arató által hívott erősítése megérkezett, ám már bottal üthetik a nyomotokat. Eszük ágában sincs arra menni.
Utatok folyamán a bokrok valami furcsa fémes dolgot takartak el. Nem ellenség. Egy rozsdás járművet, mit már benőtt a növényzet. Emberek. Bár a roncs itteni időtöltése már akár években mérhető is lehet.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

49Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szer. Aug. 21, 2013 10:59 am

Vash

Vash
A csapat lassan, de biztosan haladt. Zazin apránként élet jelet mutatott. A távolból az aratók csapatát lehetett hallani.
- Na ti rohadékok, mi már nem vagyunk ott. Pedig szívesen okoznék nektek némi fejfájást. Na de mind egy, haladnunk kell, és kitartani az erősítésig.- gondolta magában Vash.
Ahogy haladtak, egyszer csak a bokrokból láttak kivillanni fémes felületeket. Ahogy közelebb mentek, látták, hogy egy hajó, amit benőtt a növényzet.
- Ez az emberek hajója, ők használnak ilyen technológiát. Bárcsak feltudnánk használni.- gondolta magában a fiatal vadász, de ötletét azonnal mondta is a pilótának:
- Ezt nem tudnánk valahogy felhasználni?-

50Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Aug. 22, 2013 9:30 pm

Steg-'in

Steg-'in
A pilóta nagyon ügyes módszerrel vezette a Rossz Vért.
Ügyes pilótánk van. Csodálkozom, hogy pilóta lett belőle.
Egy ideje már sétáltunk, mikor meghallotuk az Aratók hangját a hajónk roncsai felől.
Még jó, hogy már nem vagyunk ott. A harc és a fogoly megvédése nem menne egyszerre.
Zazin közben ébredezni látszott, ami jó jelnek tűnt.
Talán lesz olyan szerencsénk, hogy megjön az esze. Remélem, hogy hatott rá az érvelésem. Ha normális lesz, akkor tényleg teszek az érdekében. Ha viszont nem, akkor én leszek az, aki eltapossa.
Ekkor megláttunk valamit. Egyből rájöttem, hogy egy Ooman jármű az. Egy másodperc tört része alatt kiengedtem a pengéimet és harci állást vettem fel.
-Nézzük meg jobban ezt a roncsot!-mondtam a többieknek, majd választ nem is várva elindultam megnézni.

51Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Szomb. Aug. 24, 2013 4:28 pm

avpwar

avpwar
Admin
Roncs már régi, rozsda nem újonnan használja büfének. Pilóta nem igazán méregette, rosszallóan mordult csak. Egy pár fős atmoszférikus gép lehetet, nulla fegyverzettel.
- Nem kölyökként vagytok apátok trófeatermében. Gyertek! Nincs időnk nézelődni. – Szolt nektek a pilóta.
Őt nem igazán köti le a kis roncs. Fogoly vezetése közben messze a távolba réved a tekintete. Nem mehetek örökké. Valami jól védhető hely kell. Ezen járhat az agya.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

52Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Vas. Szept. 15, 2013 5:23 pm

Steg-'in

Steg-'in
A roncsot gyorsan fedeztem fel. Nagyon régi volt, üres és használhatatlan. Még fegyverekkel sem volt felszerelve. Csalódottan jöttem ki és ráztam meg a fejemet.
-Ezt maximum sírnak használhatjuk. Másra már nem jó.-mondtam, majd követtem a pilótát és a Rossz vért. A pilóta mondandójára csak bólintottam egyet.
Az a baj, hogy a Rossz Vérek mellett még az Aratókkal is meg kell küzdenünk. A legjobb menedék a napos oldal lenne, mert ott az Aratók békén hagynának és foglalkozhatnánk a Rossz Vérekkel.-gondoltam, majd csendben követtem a pilótát. Semmi használható ötletem nem volt, mivel már így is a napos oldal felé tartottunk.

53Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Szept. 19, 2013 11:17 am

Vash

Vash
Vash kicsit rosszul érezte magát, mert lehurrogták ötletét.
- Egy próbát megért. Nem értem a pilótának mi baja lehet? Én nem értek annyira a gépekhez, mint ő, ezt igazán megérthetné. - gondolkozott a vadász, miközben követte a csapatot. Tudja ő is, hogy az Aratók is az ellenségeik, ám de most épp elég a Rossz Vérekre koncentrálni.
- Fel kellene gyorsítanunk a közlekedésünket, ám de hogy? Egyedül csak a Rossz Véreknek van hajójuk ezen a rohadt bolygón. Mi lenne, ha felhasználnánk az árulót csaliként, megvárnánk míg jönne egy kis hajó érte, és elfoglalnánk. Tudom hogy kevesen vagyunk, de viszont mind remek vadászok vagyunk, kivéve Zazin-t.- eme gondolatok jártak Vash fejében, majd úgy gondolta hogy társaival is meg ossza tervét.

54Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Csüt. Szept. 19, 2013 11:07 pm

avpwar

avpwar
Admin
- Rossz vérek hajójával már tudnánk mit kezdeni. – Ez dicséretnek hangzott a pilóta szájából. – De nem állíthatjuk ki csalinak összekötözve, mert túl gyanús. Ám anélkül elmenekülne.
- Megfelelő terep is kell. – Nyögte ki Zazin halkan. Pilóta hátranézett válla fölött. Őt is meglepte, hogy Zazin kicsit is, de érdemben hozzászólt.
Fogoly időnként felmordult, ám nem küzdött. Vagy beletörődött, vagy a fajtájához méltóan ármányokon töri a fejét. Ám ez mit sem változtat tényleges terv nélkül.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

55Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Szept. 30, 2013 12:09 pm

Vash

Vash
- Ez eszembe se jutott. - kicsit lehangoltan szólalt meg Vash, mert tényleg elkapkodta mondanivalóját.
- Akkor viszont nincs más megoldás, mint haladni amíg megjön a felmentő sereg. Nem lenne hátrány, ha mihamarabb itt lennének, mert már kezd elegem lenni ebből a bolygóból!- mondta az ifjú vadász.
- Ezt a rohadt egy helyzetet: aratók mögöttünk, Rossz Vérek bárhol lehetnek, a segítség még sehol- eme gondolatokkal követte társait Vash.

56Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Szept. 30, 2013 6:11 pm

Steg-'in

Steg-'in
A pilótának tetszett Vash ötlete, és őszintén engem is megfogott. A kifogás ugyan megvolt, hogy miért használhatatlan ötlet, de egy kis módosítgatással még használhatót is lehet belőle csinálni. Ekkor történt meg az, amire vártam. Zazin végre értelem jeleit mutatta.
Rendben. Szóval kell egy jó terep, egy módszer, ami nem kelt fel túl nagy gyanút és utána egy jó nagy harc. Szerintem megoldható.-gondoltam, majd hevesen törni kezdtem a fejemet. Ekkor jutott eszembe valami.
-Nem, Vash, teljesen jó az ötleted. Mi lenne akkor, ha a megfelelő terep megtalálása esetén megsebesítenénk a foglyot és elrejtőzve megvárnánk, hogy eljöjjenek érte. Nem kell halálos sérülésnek lennie. Szerintem bőven elég, ha kap egy akkora vágást a lábára, amivel már nem tud mozogni, vagy egyszerűen csak leüthetjük.

57Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Hétf. Szept. 30, 2013 8:30 pm

avpwar

avpwar
Admin
Pilóta sokáig nem szólalt meg, végül egy utatokat keresztező pataknál megállt. Patak folyás irányába nézett. Egy kis lapos völgy. Leguggolt megszemlélni a vizet. Tenyerét ráfektette egy sodráskőre, majd felállt és automatikusan megpördült és fejbe vágta a foglyot. Miközben leszedte a láncokat róla megszólalt.
- Legurítjuk a völgybe, a patakon keresztül. - Közben a rossz vér lábinait elvágta. – Eszméletlen, tele vágásokkal és zúzódásokkal. Úgy másszon el. Keressetek fedezéket.
Ezután lerúgta a völgybe. Hallatszott ahogy pár bordájára reccsen és izmait zúzzák a nagy sodrás kövek. Zazin utána lőtt a váll-lövegével, ám szánt szándékkal mellé lőtt. Végül levette a maszkját és ledobta az eszméletlen test mellé. Pilóta csak bólintott.
- Rejtekbe! Most várunk. – Mondta majd néhány nagyobb lapulevél alá lehasalt. Felülről a levelek, alulról a pedig a talaj növényzete rejtette.

Órák teltek el, nem zavart meg semmi és senki titeket. Leszámítva a közelgő éj elől vándorló állatokat. Végül valami felbukkant. Két idegen mögött pedig egy nehézpáncélos sötét klán harcos. Két idegen megállt, ám látszott hogy észre vették a rájuk leselkedő veszélyt. Ám a rossz vér más irányba nézett. Zazin felé.
Forrófejű ifjonc kipattant rejtekéből, ellenben nem a völgy felé rohant, nem. Oldalra. Ez nem yautja. Nagyon más. Egy pillanat alatt letépte Zazin ball karját. Ostora energiától izzik. Zazin égető fájdalomtól üvöltött fel.
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Mvp_v510
//Remélem nem olyan gagyi a rajzom.//


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

58Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Pént. Okt. 04, 2013 2:02 pm

Vash

Vash
Vash követi társait, egészen míg egy patak sodrásához értek, ami keresztezte utukat. A vadászt meglepte a pilóta cselekedete, de nem zavarta. Majd elmondta a pilóta tervet.
Vash örült, hogy az ő alap koncepcióját használták ehhez a remek tervhez. Mindenki gyorsan elrejtőzött, ahogy csak tudott. Hosszú, ideg őrlő órák teltek el, mire megérkezett egy Rossz Vér, és két sav vérű. Az első kettő lenézett a völgyben levő árulóra, ám felismerték a veszélyt.  A harmadik, aki egy nehéz páncélos sötét klán harcos volt, egyenesen Zazin felé nézett. Az ifjú kipattant rejtekéből, és elkezdett futni, de nem a völgy felé, hanem oldalra.
- Erre most megint rájött az őrület, vagy nagyon bátor. Elfele tart, talán hogy magára hívja a figyelmet.- gondolta magában Vash, majd váratlan dolog történt. Egy furcsa élőlény bukkant elő, aki valamiféle energia alapú ostort használva, könnyen leszedte Zazin bal karját.
- Mi a franc lehet ez? Most mégis mit csináljunk? Ha Zazin megmentésére indulok, felfedem a helyem, azonban ha nem, akkor megfogja ölni ez a valami.- töprengett kicsit Vash,- De az lenne a legcélszerűbb, ha előbb a két démont szedném le.- fejezte be gondolkodását, majd be célozta a két idegent.

59Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Vas. Okt. 06, 2013 7:04 pm

Steg-'in

Steg-'in
Az én kis módosításaimmal a pilóta elfogadta a javaslatot. A Roossz vérnek része volt egy nem túl kellemes élményben. Zazin is csinált végre valami értelmeset, aztán elbújtunk. Sokáig vártunk, amíg megjelent egy Rossz vér két idegennel. Zazin ekkor pattant fel a helyéről és kezdett el futni.
Ez meg akarja öletni magát. Ha így van, hát rajtam ne múljon, pusztuljon csak el.-gondoltam, majd néztem, ahogy az a valami letépi Zazin karját. A kölyök nagy eséllyel el fog vérezni, de engem nem tudott meghatni. A halál az ösvény része. Azzal kipattantam a rejtekhelyemről és pengéimet magam előtt tartva támadást indítottam a Zazint megtámadó lény ellen. Közben odalőttem a Roszz vér felé egyet-egyet a váll-lövegeimmel. A célom az volt, hogy a pengéimet a lény nyakába mártsam.

60Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Empty Re: Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in on Vas. Okt. 06, 2013 10:05 pm

avpwar

avpwar
Admin
Steg-’in
Egyik ellenfél sem lepődött meg, hogy újabb vadászok tűntek fel. Lövések eldördültek, ám a következő lövés már nem dördült el. Az ormányos „valami” másik karjának ostorával levágta, vagy inkább olvasztotta a váll-löveget. A gyermekded kis csillaglövő meg maximum csiklandozásra lenne most elég.
Azaz ostor energiától izzik. Nem suhintással szedte le a plazmaágyút, karján lévő tokból lövődött elő. Ilyet is tud. Következő lépése az volt, hogy megrántotta Zazint megbékjozó ostort. Zazin négy darabban végezte. Zöld vére befestette a fekete páncélost.
Komótosan feléd fordult. Meglendítette Zazint kivégző ostort, mely hője szétégette a rákerülő vért. Volt egy ikerpengéd. Könnyűszerrel kettéolvasztotta a pengéket, ezekkel maximum a vacsora vágható fel. Szerencse, hogy a kezed nem érte, ez még csak megfélemlítés volt tőle.

Vash
Két idegen Steg-’in lövésére felpattant, a rosszvér elugrott a lövésektől. A kemény húsúak kettéváltak. Egyik Steg-’in újdonsült ellenfele felé vette az irányt. Másik sarkában a rosszvérrel másik irányba megy. Így feléd és a pilóta felé.
- Mért nem csinálsz semmit? – Pilóta ráförmedt Vashra és kipattintotta a csuklópengéjét. – Ez nem meditációs gyakorlat.
Pilóta a közeledő idegen és rosszvér fele kezdett menni.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Biztosítás. Tartarus. Vash + Steg-'in - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.