Azt tudom, de éppen azért adtam át Crysmann karakterem kalandját, hogy addig se unatkozzon a kedve HUMANOID játékos.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Általános társalgó
+26
Stalker
B.J. Wolf
Kwei'Rjet
Natasha Eicca
Spears Tábornok
Heca'thei
Kraug' na
Szolga
Fantom
Joe Johnson
Basil'isk
avpwar
Steg-'in
Gyilkos
Ger'dar
W.B.
alien gril23
Átok
Éjpenge
Sasszem
Vash
Kínzó
Préda
Andrew Fox
Bar'kha
Halál
30 posters
62 Re: Általános társalgó Kedd Júl. 23, 2013 12:24 pm
avpwar
Admin
Basil'isk írta:Azt tudom, de éppen azért adtam át Crysmann karakterem kalandját, hogy addig se unatkozzon a kedve HUMANOID játékos.
Predator is humanoid, meg a pilóta is. Humanoid ember testalkatot jelöli. (csak hogy kötekedjek)
Valószínűleg se az a kaland, se a Hortenzia nem lesz kihasználva. Ott marad olvashatónak, vagy archív kalandok témába kerül. Még eldöntöm. (Hortenzia az én JK-m kalandja lett volna, csak időm nincs játszani.)
64 Re: Általános társalgó Kedd Júl. 30, 2013 5:24 pm
avpwar
Admin
Zene lejátszóba betettem pár új számot, ha van ötlet még mit, írjátok meg.
65 Re: Általános társalgó Hétf. Aug. 05, 2013 4:31 pm
Bar'kha
Berakhatnád Little Richardtól a Long Tall Sally c. számot, ami a az első predi filmben a helikopterben ment xD
66 Re: Általános társalgó Hétf. Aug. 05, 2013 4:47 pm
avpwar
Admin
Bar'kha írta:Berakhatnád Little Richardtól a Long Tall Sally c. számot, ami a az első predi filmben a helikopterben ment xD
My Little Pony főcímdal jó lesz? :p
Ámmeg.
Ez lenne? Hát nem tudom. Oké, hogy volt a filmben, ám mégse olyan típusú zene, tehát nem film/játék zene. Ám ha más is akarja még felőlem...
68 Re: Általános társalgó Szer. Aug. 21, 2013 6:11 pm
Andrew Fox
Steg'in nem akartam a kaland kihirdetéshez írni, de Fantommal Új-Japánra is írhatsz.
69 Re: Általános társalgó Szer. Aug. 21, 2013 8:20 pm
Fantom
Ma sajnos csak telefonról vagyok de holnap írok.
70 Re: Általános társalgó Szomb. Aug. 31, 2013 6:30 pm
Basil'isk
Na, már csak 1-2 nap és indul a globál kaland Akkor még a Pred közöst és a Saját kalandomat is be tudom fejezni, ha a mesélő nem teszi magát ismét inaktívba a globál kaland alatt.
71 Re: Általános társalgó Szomb. Aug. 31, 2013 7:35 pm
avpwar
Admin
Azért nem egy két nap! Szeptemberben van tervezve, hogy indul!
Bár lehet, hogy tényleg 1-2 nap. Majd kiderül.
Igazából attól is függ, hogy meg lesz-e a jelszavas spoiler kódja.
Bár lehet, hogy tényleg 1-2 nap. Majd kiderül.
Igazából attól is függ, hogy meg lesz-e a jelszavas spoiler kódja.
73 Re: Általános társalgó Hétf. Szept. 02, 2013 5:55 pm
Andrew Fox
DeadFist!!!
Ha Fantom holnap 17:30-ig nem ír akkor megy tovább a kalandod nem állunk le. Njk társad lesz így bármikor visszatérhet aktívként köszi a türelmet.
Ha Fantom holnap 17:30-ig nem ír akkor megy tovább a kalandod nem állunk le. Njk társad lesz így bármikor visszatérhet aktívként köszi a türelmet.
74 Re: Általános társalgó Vas. Szept. 29, 2013 4:30 pm
Vash
Nagyon sajnálom hogy az elmúlt időben aktivitásom egyenlő volt a nullával, de elárulom miért:
nagymamámnál rákot diagnosztizáltak, így a meló mellett, rá fordítottam annyi időt, amennyit tudtam. Sajnos meghalt, és most mindenki a véremet a szívja hogy menjek hozzá segíteni, így a meló mellet, előtt, után, annyi az összes szabad időm, hogy fürödjek, és egyek
Lelkileg is megviselt a dolog, nem tagadom, az első pár napba nem érdekelt semmi, melóba nagyon erős poker face-t kellett felvennem, de azóta már jobban vagyok
Az aktivitásomat próbálom újra vissza hozni a régi szintre
nagymamámnál rákot diagnosztizáltak, így a meló mellett, rá fordítottam annyi időt, amennyit tudtam. Sajnos meghalt, és most mindenki a véremet a szívja hogy menjek hozzá segíteni, így a meló mellet, előtt, után, annyi az összes szabad időm, hogy fürödjek, és egyek
Lelkileg is megviselt a dolog, nem tagadom, az első pár napba nem érdekelt semmi, melóba nagyon erős poker face-t kellett felvennem, de azóta már jobban vagyok
75 Re: Általános társalgó Vas. Szept. 29, 2013 4:45 pm
avpwar
Admin
Rendben. Fogad részvétem.Vash írta:Nagyon sajnálom hogy az elmúlt időben aktivitásom egyenlő volt a nullával, de elárulom miért:
76 Re: Általános társalgó Vas. Szept. 29, 2013 8:17 pm
Vash
köszönöm
azért osztottam meg veletek, nehogy azt hidje valaki, hogy az oldalt untam meg
azért osztottam meg veletek, nehogy azt hidje valaki, hogy az oldalt untam meg
77 Re: Általános társalgó Hétf. Szept. 30, 2013 6:05 pm
Steg-'in
Részvétem. Én amúgy év eleji dogák miatt nem voltam eddig, de a holnapi fizika dolgozat után teljes mértékben aktív leszek megint.
78 Re: Általános társalgó Szomb. Okt. 26, 2013 5:41 pm
Préda
Hell mindenki! Préda karakterem csatlakozna a kalandhoz és a mesélő áldását várom, hogy csak simán posztohassak vagy bemesél majd.
Minden jót mindenkinek és jó hétvégét...
Minden jót mindenkinek és jó hétvégét...
79 Re: Általános társalgó Szomb. Okt. 26, 2013 6:13 pm
Szolga
Szerintem nyugodtan írj egy postot a globálba. Minél többen vagyunk, annál jobb
80 Re: Általános társalgó Kedd Okt. 29, 2013 6:44 pm
Préda
Xeno globálba mivel 2en vagyunk JK-k így annyira nem fontos a sorrend nem? Ha igen akkor ezentúl betartom csak mindig olyankor tudok írni ha van időm légyszi vegyétek ezt figyelembe kössze!!!
82 Re: Általános társalgó Szomb. Nov. 02, 2013 5:33 pm
Fantom
Be lehet még csatlakozni xeno globálba? Már leszek rendszeresen.
84 Re: Általános társalgó Hétf. Dec. 02, 2013 9:09 pm
Kraug' na
Film+-on most kezdődik az Alien, ha valaki nem látta volna esetleg
85 Re: Általános társalgó Kedd Dec. 03, 2013 9:37 am
Basil'isk
Film+-os verzió nagyon gagyi. Mindig a mondat elején vagy közepén bevágják a reklámot. Én DVD-n néztem meg tegnap éjszaka és pont a rendezői változatot
86 Re: Általános társalgó Vas. Dec. 15, 2013 9:48 pm
Halál
A pokol kapuját ismét kinyitom! Készen álltok az alvilági valóság show-ra?
Am szerintem is gagyik a tv-s verziók! Össze vissza vannak vágva! De a legjobb mindig a rendezői változat marad!
Am szerintem is gagyik a tv-s verziók! Össze vissza vannak vágva! De a legjobb mindig a rendezői változat marad!
87 Re: Általános társalgó Kedd Dec. 17, 2013 2:19 am
Halál
Draquo írta:Mit szólnál egy még fényesebb jövőhöz Balázs ?
Amint megkaptam Bishop (a tesóm) az üzenetet, azonnal élesítettem a fegyvereimet és kikapcsoltam az álcázást...
Ittvagyok énis anno Chaoswarrior most inkább a Draquo néven futok bár azthiszem ezt is használtam anno, már nem emlékszem, WB tudja, ha bármi angol fordítást kell végezni az oldalnak, rám számíthattok. Reméljük, hogy elérjük régi fényünket (és belső viszályoktól mentes lesz az oldal).
Mostanában megint elérhető leszek, az előző pár évben sokminden változott az életemben, így sokmindennel fel kellett hagyjak, de lassan kezdek visszatérni a régi kerékvágásba.
Szóval üdv mindenkinek, Draquo szolgálatra készen, akár KM-ként is de most megyek és csinálok egy dicső yautját...
Ö a mi "kis" Istvánunk?
A kis eltévelyedett bárányka...
89 Re: Általános társalgó Kedd Dec. 17, 2013 1:29 pm
Halál
Itt, a társalgóban! Kb. a 10-dik oldal körül!
Jó néha visszaolvasgatni ám!
Jó néha visszaolvasgatni ám!
90 Re: Általános társalgó Szer. Dec. 18, 2013 12:37 am
Halál
Mi ez a kínos csend, Gyerekek?
Esküszöm, még egy xeno fészekben is nagyobb ricsaj van, mint itt...
Esküszöm, még egy xeno fészekben is nagyobb ricsaj van, mint itt...
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.