Értem és megértem. Oksa amúgy jogos az érved. Milyen lenne, ha tele lenne minden FAN-al a kalandok meg állnának. Azé hamarosan felteszek majd egyet a közeljövőben.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Általános társalgó
+26
Stalker
B.J. Wolf
Kwei'Rjet
Natasha Eicca
Spears Tábornok
Heca'thei
Kraug' na
Szolga
Fantom
Joe Johnson
Basil'isk
avpwar
Steg-'in
Gyilkos
Ger'dar
W.B.
alien gril23
Átok
Éjpenge
Sasszem
Vash
Kínzó
Préda
Andrew Fox
Bar'kha
Halál
30 posters
153 Re: Általános társalgó Kedd Feb. 18, 2014 9:05 pm
W.B.
Ha lenne több JK, akkor lehetne fan történet versenyeket rendezni.
155 Re: Általános társalgó Szer. Feb. 19, 2014 8:25 pm
Préda
Hali. No még egy kérdés. Azt tudom, hogy a követő NJK-karikat lehet tuningolni csak azt hol kőő feltüntetni? A karakterlapon valahova beírni? Nem mintha mostanság áldoznék rájuk skill-t, de nem árt tudni. Ill. falkát vagy csapatot csak JK-k alkothatnak? Pl. JK a saját NJK-val nem alkothat? Mert abba is beszállhatnak JK-k. Ha meg pl. két JK alkotna ilyet akkor is akinek van NJK-ja az úgy is benne lenne nem?
156 Re: Általános társalgó Szer. Feb. 19, 2014 8:28 pm
Préda
Ja. Nem lehet tuningolni. Viszont a kérdés második fele még marad.
157 Re: Általános társalgó Szer. Feb. 19, 2014 9:05 pm
W.B.
Mint klán legalább két JK, és akkor plusz alien variáns/életciklusos NJK-k is lehetnek.
158 Re: Általános társalgó Csüt. Feb. 20, 2014 7:32 am
Préda
W.B.-> ,,és akkor plusz alien variáns/életciklusos NJK-k is lehetnek" ezt légyszi bővebben. Az ok, h két jk alakíthat.
159 Re: Általános társalgó Csüt. Feb. 20, 2014 11:23 am
W.B.
https://avpwar.hungarianforum.com/t441-klanok-hadtestek-falkak
Le van írva. Persze logikusan jön, hogy a köpő-praetorian-ravager esetén nem mindegy mi a variáns.
Ahol csak variáns van az "szimpla" idegen. Tehát harcos vagy dolgozó idegenek. (kevés az eltérés)
Alien falka előnye, hogy plusz idegen típusok mehetnek a JK-kal.
Le van írva. Persze logikusan jön, hogy a köpő-praetorian-ravager esetén nem mindegy mi a variáns.
Ahol csak variáns van az "szimpla" idegen. Tehát harcos vagy dolgozó idegenek. (kevés az eltérés)
Alien falka előnye, hogy plusz idegen típusok mehetnek a JK-kal.
160 Re: Általános társalgó Pént. Feb. 21, 2014 7:45 pm
Kwei'Rjet
Élmény beszámolom a filmekről.
Predator 1 -Nem rossz film, sőt mondhatjuk hogy jó film, bár volt pár érdekes dolog benne.
Predator 2 - Hát igen, igen ugye az első mindig jobb mint a többi. De amúgy erröl sem tudok semmi felháborítót mondani.... Mondjuk itt is voltak elég szem káprásztató események.
Predators - azt a rohadt mindenségét valami eszméletlen jó film! Csak az eleje picit be zavar nem értheti az aki még nem látta a filmeket... Erről csak jót tudok mondani.
Mindenkinek ajánlóm.
Aliens 1 - Szerintem a legjobb alien film. nagyon megfogott
Aalien 2- Hmmm hát az első ezerszer jobb volt, de ez se rossz
Alien 3 - .... -.-" ez nem sikerült valami eszméletlen jóra ..... Bár az a rész tetszett amikor bele ugrott a lávába
alien 4 - úristen!!!!!!!!!!!!!!!! ez katasztrófa... csak az alienek miatt érdemes megnézni.
Avp 1 - Hát ez nem lett olyan rossz. kicsit lapos, de élvezhető! Ajánlóm mindenkinek!
Avp 2- Ugye mint ahogy mondtam , " az első film mindig jobb ". De végülis ez se olyan rossz.
Aki még nem látta volna valamelyik filmet , az nézze meg őket!
" Figyelem, figyelem ez csak az én véleményem! "
Predator 1 -Nem rossz film, sőt mondhatjuk hogy jó film, bár volt pár érdekes dolog benne.
Predator 2 - Hát igen, igen ugye az első mindig jobb mint a többi. De amúgy erröl sem tudok semmi felháborítót mondani.... Mondjuk itt is voltak elég szem káprásztató események.
Predators - azt a rohadt mindenségét valami eszméletlen jó film! Csak az eleje picit be zavar nem értheti az aki még nem látta a filmeket... Erről csak jót tudok mondani.
Mindenkinek ajánlóm.
Aliens 1 - Szerintem a legjobb alien film. nagyon megfogott
Aalien 2- Hmmm hát az első ezerszer jobb volt, de ez se rossz
Alien 3 - .... -.-" ez nem sikerült valami eszméletlen jóra ..... Bár az a rész tetszett amikor bele ugrott a lávába
alien 4 - úristen!!!!!!!!!!!!!!!! ez katasztrófa... csak az alienek miatt érdemes megnézni.
Avp 1 - Hát ez nem lett olyan rossz. kicsit lapos, de élvezhető! Ajánlóm mindenkinek!
Avp 2- Ugye mint ahogy mondtam , " az első film mindig jobb ". De végülis ez se olyan rossz.
Aki még nem látta volna valamelyik filmet , az nézze meg őket!
" Figyelem, figyelem ez csak az én véleményem! "
161 Re: Általános társalgó Pént. Feb. 28, 2014 12:05 pm
Préda
Szábusztok. No öcsém nem várt fordulatot ért el. Régen ő is játszott az oldalon Kínzó személyében és érdeklődött. Miután megmutattam neki az 5K rendszert+ elmagyaráztam jó pár dolgot a xenók háza táján egyből lázba jött. Elég valószínű a visszatérése, amit nem is bánok hiszen csak én vagyok ,,idegen", aki táncol az idegeiteken... x) Majd jelentkezik a srác na szép napot.
162 Re: Általános társalgó Pént. Feb. 28, 2014 12:30 pm
W.B.
Na az jó.
http://avpwarfrpg.wikia.com/wiki/5K_alien_rang,_h%C3%A1tt%C3%A9r_inform%C3%A1ci%C3%B3k - Mutasd meg neki.
http://avpwarfrpg.wikia.com/wiki/5K_alien_rang,_h%C3%A1tt%C3%A9r_inform%C3%A1ci%C3%B3k - Mutasd meg neki.
163 Re: Általános társalgó Pént. Feb. 28, 2014 2:21 pm
Kwei'Rjet
Múltkor elalvás előtt megnéztem egy alien filmet. Másnap reggelt fájt a szívem.... A reakcióm..... Hát igen XD
165 Re: Általános társalgó Pént. Feb. 28, 2014 11:00 pm
Préda
Mit háhá? x) Mindenütt jó, de legjobb rottyon. Mint most xD a lényeg W.B., hogy Aliens könyvekből csak a Halálcsapda, ami nálam hiányzik sajna... Predből aláírom van mit behoznom... 'ébként szép gyűjtemény! BIG LÁJK!!!!!!
166 Re: Általános társalgó Szomb. Márc. 01, 2014 1:05 pm
Kínzó
Helló. Én is most kezdtem el bratyóm könyveit olvasni meg a cuccait kisajátítani Van pár változás is amint látom és majd hamarosan visszajönnék ha lehet. Még van két verseny és ha azok lemennek jövök. Addig is cső mindenkinek.
167 Re: Általános társalgó Szomb. Márc. 01, 2014 6:51 pm
B.J. Wolf
Itt az én gyűjteményem:
2013-03-20-tól kezdtem el gyűjteni. 2014-01-19-én volt az utoljára hogy bővült a gyűjtemény. Eddig csak 17 könyv (3 film könyv, 4 magyar könyv), 10 film, A:CM, Avp 2010 és Avp 1999 játékok hiányoznak illetve kb 80-90 képregény. 26.930 Ft-t emésztett fel eddig a gyűjtemény.
2013-03-20-tól kezdtem el gyűjteni. 2014-01-19-én volt az utoljára hogy bővült a gyűjtemény. Eddig csak 17 könyv (3 film könyv, 4 magyar könyv), 10 film, A:CM, Avp 2010 és Avp 1999 játékok hiányoznak illetve kb 80-90 képregény. 26.930 Ft-t emésztett fel eddig a gyűjtemény.
168 Re: Általános társalgó Vas. Márc. 02, 2014 12:11 pm
Kínzó
Helló majd választhatnék új avatar képet? Nem lenne gond? +ha lehetséges az eddigi skilleket is megváltoztatnám persze az eddig összegyűjtött 60 sp-n belül, ha lehet? A legfontosabb azonban az avatar kép lenne...
169 Re: Általános társalgó Vas. Márc. 02, 2014 3:45 pm
W.B.
Ez nagyon aranyos. Írni akartam, hogy a reskillezés skillpontokba kerül. Utána akartam nézni mennyibe kerül és... VALAKI KITÖRÖLTE A SZABÁLYZATBÓL!
@¤$@!!!
Jó, akkor ingyen oszd el újra a pontjaidat, egyszeri alkalom! Avatar képed is megváltoztathatod.
Karakter lapod pedig javítsd, mert még a régi hibákkal teli van. Nem alfaj vagy hanem variáns. alfaj genetikailag eltérő változata az adott fajnak, de az idegenek legkisebb genetikai eltéréssel rendelkező egyedet is kicsinálják.
Plusz vissza tetetlek az alien csoportba.
@¤$@!!!
Jó, akkor ingyen oszd el újra a pontjaidat, egyszeri alkalom! Avatar képed is megváltoztathatod.
Karakter lapod pedig javítsd, mert még a régi hibákkal teli van. Nem alfaj vagy hanem variáns. alfaj genetikailag eltérő változata az adott fajnak, de az idegenek legkisebb genetikai eltéréssel rendelkező egyedet is kicsinálják.
Plusz vissza tetetlek az alien csoportba.
170 Re: Általános társalgó Kedd Márc. 04, 2014 3:56 pm
Éjpenge
Heyy hó kedves Ragadozók !
Ön elmúlt már 100 éves ? Van legalább egy trófea a falán ? Igen ? Akkor egy kérdést engedjetek meg nekem. Ki, mennyit tud a predek vallásosságáról ?
Ön elmúlt már 100 éves ? Van legalább egy trófea a falán ? Igen ? Akkor egy kérdést engedjetek meg nekem. Ki, mennyit tud a predek vallásosságáról ?
171 Re: Általános társalgó Kedd Márc. 04, 2014 4:54 pm
Andrew Fox
Ma a fészbúkon olvastam két játékos írását a közösben. PvP került szóba és itt szeretném megjegyezni, hogy ha valakik szeretnének PvP-ni azoknak szívesen mesélek egyet! Viszont mivel itt két JK-ról van szó így kegyetlenül figyelembe fogom venni a meglévő képességeket és, hogy a cselekvése milyen realitás alapján fog történni. Szóval várom a bátor jelentkezőket, hajrááá!
172 Re: Általános társalgó Kedd Márc. 04, 2014 6:30 pm
W.B.
Predek vallásáról annyit tudni, mint amennyi az adatbázisban van.
173 Re: Általános társalgó Kedd Márc. 04, 2014 8:25 pm
B.J. Wolf
Én annyit tudok hogy a Fekete Harcost tisztelik (halál). Ezt a harcost soha nem lehet legyőzni de megtehetik az arcába röhögnek.
174 Re: Általános társalgó Szer. Márc. 05, 2014 6:43 am
W.B.
B.J. Wolf írta:Én annyit tudok hogy a Fekete Harcost tisztelik (halál). Ezt a harcost soha nem lehet legyőzni de megtehetik az arcába röhögnek.
Magyarul a Kaszás predator kiadása.
175 Re: Általános társalgó Pént. Márc. 07, 2014 3:06 pm
Kwei'Rjet
A ti véleményetek szerint, az Avp2 játék, vagy az avp3 a jobb???
176 Re: Általános társalgó Pént. Márc. 07, 2014 8:36 pm
B.J. Wolf
Egyikkel sem játszottam de az AvP 2 (és kiegészítője) játékról néztem végigjátszást. AvP 2010-ről nemrég kezdtem nézni. Nekem a 2010-es jön be jobban.
177 Re: Általános társalgó Pént. Márc. 07, 2014 9:42 pm
Kwei'Rjet
Nekem is az jött be jobban De.... Annak a végigjátszása elég rövid. Kb 8-óra MINDEN kasztal összesen
De viszont a nekem kifejezetten teszenek benne a killek, és a pályák
De viszont a nekem kifejezetten teszenek benne a killek, és a pályák
178 Re: Általános társalgó Pént. Márc. 07, 2014 10:44 pm
W.B.
AvP2
Több fegyver, megfelelően idegen bolygó, EXO RUHA!!!!! Alien kampányban arctámadóval kezdünk stbstb.
Nekem az AvP2 tetszik jobban.
Több fegyver, megfelelően idegen bolygó, EXO RUHA!!!!! Alien kampányban arctámadóval kezdünk stbstb.
Nekem az AvP2 tetszik jobban.
179 Re: Általános társalgó Szomb. Márc. 08, 2014 8:23 am
Kwei'Rjet
Igen, Igen.... annak a gépigénye is kevesebb. Amúgy ha lehetne választani, akkor az AVP2-őt venném meg , MERT az avp3--at 6-9 óra alatt ki lehet játszani
az avp3-at max kipóbální
az avp3-at max kipóbální
180 Re: Általános társalgó Vas. Márc. 09, 2014 9:10 am
Kwei'Rjet
Tegnap kipróbáltam az AVP 2010-et
Tök jó :Delvoltam vele
Felvettük videóra
Elküldjem?
Tök jó :Delvoltam vele
Felvettük videóra
Elküldjem?
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.