Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Általános társalgó - Page 10 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Általános társalgó - Page 10 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Általános társalgó - Page 10 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Általános társalgó - Page 10 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Általános társalgó - Page 10 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Általános társalgó - Page 10 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Általános társalgó - Page 10 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Általános társalgó - Page 10 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Általános társalgó - Page 10 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Általános társalgó - Page 10 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Általános társalgó

+26
Stalker
B.J. Wolf
Kwei'Rjet
Natasha Eicca
Spears Tábornok
Heca'thei
Kraug' na
Szolga
Fantom
Joe Johnson
Basil'isk
avpwar
Steg-'in
Gyilkos
Ger'dar
W.B.
alien gril23
Átok
Éjpenge
Sasszem
Vash
Kínzó
Préda
Andrew Fox
Bar'kha
Halál
30 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down  Üzenet [10 / 10 oldal]

271Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Hétf. Márc. 27, 2017 3:10 pm

Koncoló

Koncoló

Ok, ha két nap múlva nem reagál, akkor a városi csatornahálózatba kell írni. Értettem! Kösz!

http://dragonlord.hungarianforum.com

272Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 2:59 pm

Préda

Préda

Üdv. Most abban a kalandban amit meséltél W.B. abban az egyik követőm elpusztult? Részemről nem lenne gond. Csak nem tiszta, h Vérengző most csak lesérült v kampó? A lényeg, hogy van 10 pempőm ebből most valami izmos követőt vásárolnék. Crysalis v hasonló. Szóval a kérdés, hogy mivel alig van most gazdatest attól függetlenül én megkaphatom e a követőmet.

273Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 3:15 pm

W.B.

W.B.

Csak lesérült, következő kalandra viheted. És igen, lehet új követőd.

274Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 4:06 pm

George Crysmann

George Crysmann

Koncolóval majd szerkeszteni fogom az utolsó kalandos hsz-t az erdőben. Ja és írtam kikötőbe, de azt egyébként egy hosszabb hsz-nek szántam volna, de ilyen durva megbetegedéssel (fél óránkénti cifra. Olyan vagyok, mint egy sarat spriccelő slag) szinte nem lehet hosszú hsz-eket írni és meg is kell azokat szerkeszteni, hogy a lehető legjobbak legyenek.

275Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 6:14 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Nálam Wolf kalandjait kellene leírnom a naplóba (az Anomália szerkesztés alatt, a tábor, a Capells meg még nincs bent), illetve végre Szellem lapját elkészíteni, mert nem volt. A szabályzat értelmében most nem szabadna addig játszanom, amíg ezek nincsenek kész.

276Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 6:36 pm

Basil'isk

Basil'isk

Nyugi, nálam csak Basil'isk sikeres kalandjait kell röviden leírni. Ha jól emlékszem meg voltak az irományaim, de többszöri gép újrarakás közben eltűntek. Leírni sajnos nem tudtam egyetlen füzetbe sem, mert csak fél oldal maradt üresen.
A teljes karakterlap megszerkesztése után kezdem is leírni a kimaradt dolgokat.

277Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 8:13 pm

W.B.

W.B.

Nem kell leírni a kalandokat naplóba, ha imi a wikián szerkeszti a megfelelő részt.

278Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 8:24 pm

Basil'isk

Basil'isk

ok, nem írom be akkor.

279Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 11:14 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Ettől függetlenül én írok a naplót, mert... csak. Bár a kalandok az Adatbázisba bekerülnek, de azt egy harmadik fél szemszögéből, a naplónál meg ugye a saját karakjterem szemszögéből írok, hogy mit érzett adott esetben, stb.

280Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 11:20 pm

W.B.

W.B.

Te tudod... de míg csinálod a JK-k cselekedetei és kalandok részt addig nem kell naplót írni.

281Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Kedd Ápr. 18, 2017 11:41 pm

George Crysmann

George Crysmann

Igen. Szóval, ha nem tudod leírni a többi kalandot, akkor Koncoló kalandgyűjteményéből és az én Aurorás leírásomat fel tudod használni. Ennyiben segítek a legtöbb alien és ember küldetéssel kapcsolatban.

282Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Szer. Ápr. 19, 2017 4:52 pm

Koncoló

Koncoló

Stalker jó ideig pár fészekalapításos kalandban csak NJK lesz, mert ugyebár a mesélő nem mesélhet a saját JK karakterének. Prédával biztos sok küldetést fogunk még csinálni a városban és környékén. Stalker addig NJK vagy megkérhetné valamelyik admint, hogy meséljen le neki egy kisebb kalandot.

283Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Szer. Ápr. 19, 2017 8:39 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A főváros bevételénél tuti nem lesz jelen a predalienem, mert a kalandláncot én mesélem. Csupán a mellékkalandokban tudnám szerepeltetni, ahol Halkrath vagy főadmin bácsi a mesélő.

284Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Szer. Ápr. 19, 2017 10:01 pm

Koncoló

Koncoló

Vagy Fox, őt se felejtsd el Wink

285Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Ápr. 20, 2017 10:19 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Hali. Ha Stalker játszani akar átveszem az Új Japánt majd. Préda most eléggé be van fejlődve... Max ő marad őrizni a fészket. Am is az a dolga... Ha benne vagy akkor meg megbeszéljük hogyan tovább. De előtte le szeretném mesélni a pred kalandokat.

286Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Ápr. 20, 2017 11:11 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Jaa mint látom már elkezdődött... Ettől függetlenül átveszem csak akkor Borgia mondja meg, hogy milyen kaland szálat kövessek. Persze lesz változás mivel ő is játszana, na de ha oké akkor bevállalom. Xenót amúgy is szeretek mesélni.

287Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Ápr. 20, 2017 11:17 am

George Crysmann

George Crysmann

Annyi az egész, hogy el kell jutni a város szélére (három falka megy három felé, királynő tojásokat szállítva) és olyan embert kell megfertőzni, akik nem kellenek senkinek és az eltűnésükről nem vesznek tudomást. Valamint a fejlődő királynők védelme.

Nagyjából ennyi a kaland lényege, de ez egy igen hosszú kalandlánc lesz. Az egész várost el kell foglalni és fészekké kell tenni, nagyjából ez a kalandlánc lényege.

288Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Ápr. 20, 2017 11:24 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Azzal tisztában vagyok elolvastam, de szerintem magamból kiindulva már előre megírt jó pár hsz-t ami azt jelenti, hogy van története. Vagy vázlata. De egyébként most nézelődök milyen helyszínt tudnék kijátszani nektek. Gondolom Koncoló és Stalker lenne JK... A harmadik falka NJK-ból állna. Ők ergo teljesítik a feladatot, a többi rajtatok áll.

289Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Ápr. 20, 2017 8:07 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A főváros elestének vázlata fejben megvan, Stalkert amolyan mellék helyszíneken akarnám szerepeltetni. Olyan helyeken, amiken eddig még nem volt kaland. Így miközben a főváros lassan, de fokozatosan bebukik, közben mellette pár terület is elesne.

290Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Ápr. 20, 2017 11:35 pm

Basil'isk

Basil'isk

Akkor persze csinálnod kell olyanokat, mert a legtöbb helyen már le vannak játszva.

291Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Pént. Ápr. 21, 2017 10:30 am

Préda

Préda

Na ha nincs aki meséljen Stalkernek ilyen mellék kalandokat azt is bevállalom Fox-al. Új helyszín nem szükséges. Mivel van Új Japánon tenger ill. már egy víztározót megfertőztünk így Stalker vihetné ezt a szálat. Csak jó lenne tudni a cápákon kívül mik élnek még a vízben. Illetve ha lenne egy ócenárium a közelben akkor egész jó kis történetet hoznék össze neki. Tiszta Holywood-i kassza siker lenne Smile Na majd írjatok.

292Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Hétf. Jún. 12, 2017 10:50 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Boka törésem miatt most van egy kis időm. Hamarosan új Predator kaland veszi majd kezdetét.
Minden jót!

293Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Hétf. Jún. 12, 2017 4:03 pm

W.B.

W.B.

Ennyire azért a "mindent az oldalért" dolgot nem kellet volna komolyan venned.
Amúgy meg jobbúlást.

294Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Hétf. Jún. 12, 2017 5:36 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Köszi jobbulgatok... Bár még csak 3 nap telt el... Na majd lesz az jobb is.

295Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Szer. Jún. 14, 2017 3:00 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Természetesen Szellem megy gyilkolni. Bár azért fura lesz, hogy Ryushiról mentem a Bliorra, majd megint a Ryushira... bár ez betudható annak, hogy a két kaland között pár hét eltelt.

296Általános társalgó - Page 10 Empty Re: Általános társalgó Vas. Ápr. 22, 2018 10:04 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Na akkor WB neked mondom meg a többieknek, hogy visszatérek szerintem, mert Wolf ma rám írt hogy jó lenne, ha jönnék.
Igen ám csak olyan régen játszottam, hogy szerintem már béna vagyok hozzá.
WB emlékszem egyszer te is dühöngtél, hogy egy kalandnál nem láttam át a lényeget.
Azóta nincs kedvem játszani.
De megpróbálhatjuk.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [10 / 10 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Similar topics

-

» Általános társalgó
» Inaktív

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.