Foggalmam sincs Lehet, hogy elkapta egy Xeno és keltető let belőlle! xD
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Általános társalgó
+26
Stalker
B.J. Wolf
Kwei'Rjet
Natasha Eicca
Spears Tábornok
Heca'thei
Kraug' na
Szolga
Fantom
Joe Johnson
Basil'isk
avpwar
Steg-'in
Gyilkos
Ger'dar
W.B.
alien gril23
Átok
Éjpenge
Sasszem
Vash
Kínzó
Préda
Andrew Fox
Bar'kha
Halál
30 posters
4 Re: Általános társalgó Vas. Feb. 10, 2013 9:19 am
Andrew Fox
De miért nem lehet normális címet +adni miért könyves boltok címét dobja ki?
6 Re: Általános társalgó Csüt. Feb. 14, 2013 5:32 pm
Préda
Halál! Csináljuk az alternatívot, mert tesóm 1folytában kérdezi, h mikor? mikor? csináljuk már...
Szóval mehet az.
Szóval mehet az.
7 Re: Általános társalgó Csüt. Feb. 14, 2013 6:24 pm
Halál
Ha a tesód annyira unatkozik, akkor írhatott volna a rendes kalandba is... :/
Bár 2 JK-val se lenne a legjobb... :/
Na mindegy! Menjen az alternatív! Addig is itt tartalak bennetek! xD
Bár 2 JK-val se lenne a legjobb... :/
Na mindegy! Menjen az alternatív! Addig is itt tartalak bennetek! xD
8 Re: Általános társalgó Pént. Feb. 15, 2013 5:41 pm
Kínzó
Nem akartam mert arra nem is jelentkeztem és bajt sem akartam ebből...
Amúgy tényleg hol van a többi xeno? :/
Amúgy tényleg hol van a többi xeno? :/
9 Re: Általános társalgó Pént. Feb. 15, 2013 7:24 pm
Halál
A kalandból miért lenne baj? xD Elvégre.. ha nem kalandozol... nem tudsz fejlődni sem...
Amúgy fogalmam sincs... Éjlopó behisztizett, mert nem tetszett neki a három napos várakozás.... Azt mondta, hogy kevés az, mivel ő máshol is játszik és azon az oldalon nincs ilyen kritérium... De nem értette meg, hogy én még engedékenységből egy hetet szoktam adni mindenkinek... Mindegy is!
Kéne csalogatni pár Xenót... Én már próbálkoztam egy két régi játékosnál, de eddig semmi :/
Amúgy fogalmam sincs... Éjlopó behisztizett, mert nem tetszett neki a három napos várakozás.... Azt mondta, hogy kevés az, mivel ő máshol is játszik és azon az oldalon nincs ilyen kritérium... De nem értette meg, hogy én még engedékenységből egy hetet szoktam adni mindenkinek... Mindegy is!
Kéne csalogatni pár Xenót... Én már próbálkoztam egy két régi játékosnál, de eddig semmi :/
10 Re: Általános társalgó Szomb. Feb. 23, 2013 2:55 pm
Bar'kha
Üdv újra, vadásztársaim, kainde amedháim, és 'mbereim!
Holnaptól ismét aktívan vagyok, a mai napra még kérnék egy eltávot, ugyanis tegnap este tíz óta utazom és csak most jöttem haza(buszon 2-3 órát, ha alhattam). Holnap szépen írok mindenhová, ahová kell!
Holnaptól ismét aktívan vagyok, a mai napra még kérnék egy eltávot, ugyanis tegnap este tíz óta utazom és csak most jöttem haza(buszon 2-3 órát, ha alhattam). Holnap szépen írok mindenhová, ahová kell!
11 Re: Általános társalgó Szomb. Feb. 23, 2013 2:57 pm
Halál
Áltáv engedélyezve, Beavatott! Várunk vissza mihamarább! Persze, ha kipihented magad ma!
12 Re: Általános társalgó Szomb. Feb. 23, 2013 3:01 pm
Halál
A xenóknál nem rég befagyasztottam a kalandot, de ha lesz legalább 3 jelentkező rá (már csak 2 kell), akkor ismét elkezdjük/folytatjuk és, hogy érdekesebb legyen, a végén nem pontokat osztok, hanem mindenki választhat magának egy képességet.
(Ha valamiből a kettes szintet választanátok, szükséges, hogy meglegyen az első szint is.)
Másik hír:
Az küldje el nekem az eredetit és megszerkesztem úgy, hogy ne legyen olyan snasszos, csupán beillesztett kép.
Értsétek úgy, hogy keretet csinálok neki, amivel kissé egységesítjük az egészet.
(Ha valamiből a kettes szintet választanátok, szükséges, hogy meglegyen az első szint is.)
Másik hír:
Figyelem!
Aki szeretne új avatar képet (a meglévő felhasználásával)Az küldje el nekem az eredetit és megszerkesztem úgy, hogy ne legyen olyan snasszos, csupán beillesztett kép.
Értsétek úgy, hogy keretet csinálok neki, amivel kissé egységesítjük az egészet.
13 Re: Általános társalgó Vas. Feb. 24, 2013 12:57 pm
Bar'kha
Na, friss vagyok és kipihent, mehetNE a játék, ha Heca'thei nem tűnt volna el! Könyörgöm, intézkedjetek az ügyben és harapjátok is le a fejét!
Másik, én szereték új avatart, de másik képpel. Lehet, hogy új képet küldök?
Másik, én szereték új avatart, de másik képpel. Lehet, hogy új képet küldök?
14 Re: Általános társalgó Vas. Feb. 24, 2013 1:52 pm
Halál
Ha nem Hecca a mesélő, akkor nélküle is mehet a kaland. Választhatsz másik képet, nyugodtan!
15 Re: Általános társalgó Vas. Feb. 24, 2013 6:41 pm
Bar'kha
De csak vele játszok, és épp egy párbeszéd közepén lennénk, vagy legalábbis ott van velem!
16 Re: Általános társalgó Hétf. Feb. 25, 2013 5:08 pm
Halál
Csak annyit tudok mondani, hogy Kezeljétek NJK-ként addig, míg vissza nem jön és játszatok ketten Vash-al
18 Re: Általános társalgó Kedd Feb. 26, 2013 5:36 pm
Halál
Höhh.. Hát akkor vártok, míg vissza nem jön! xD
Kezdj, valahol máshol kalandot. Állj be Vash-ékhoz!
Kezdj, valahol máshol kalandot. Állj be Vash-ékhoz!
19 Re: Általános társalgó Kedd Feb. 26, 2013 10:12 pm
Vash
mi az hogy várunk? XD mondom, én már leléptem onnan épp azért mert nembírtam már várni hetára XD no meg persze azért mert Éjpenge hívott
20 Re: Általános társalgó Szer. Feb. 27, 2013 8:32 am
Halál
Vártok és kész, ha azt mondom! xD
Na jó. Viccet félretéve, úgy tudom, hogy alternatív kaland volt. Bar'kha, akkor csak annyit tudok mondani, hogy csatlakozz be máshová. Hecca, meg foggalmam sincs, hogy merre jár. Lehet, hogy W.B. tudja... bár kétlem, de megkérdem.
Na jó. Viccet félretéve, úgy tudom, hogy alternatív kaland volt. Bar'kha, akkor csak annyit tudok mondani, hogy csatlakozz be máshová. Hecca, meg foggalmam sincs, hogy merre jár. Lehet, hogy W.B. tudja... bár kétlem, de megkérdem.
21 Re: Általános társalgó Szer. Feb. 27, 2013 11:32 am
Sasszem
Köszi Halál, bár nem biztos, egy két karakterrel indulok egy kalandba. Még a végén Éjpenge vicces kedvében lesz, és egymásra uszítja Sasit meg Bar'khát xD
22 Re: Általános társalgó Szer. Feb. 27, 2013 11:38 am
Halál
Vannak új avatar képtípusok is! Csináltam hozzájuk szegélyt. Mi a véleményetek?
24 Re: Általános társalgó Szer. Feb. 27, 2013 2:37 pm
Éjpenge
Most eléggé jó a kedvem, és te még nem is sejted, micsoda meglepi bulit szervezek neked Tárakat a fegyverbe, rettegésre felkészülni ! Jah és ajánlom a tartalék gatyát XD
26 Re: Általános társalgó Csüt. Feb. 28, 2013 7:42 pm
Átok
Halál uram, királynőm, a három xeno már csak a mesélőjére vár, hogy a kaland folytatódjon
27 Re: Általános társalgó Csüt. Feb. 28, 2013 10:10 pm
Éjpenge
Hát Halál, rád uszítom őket but they have a chance ?
28 Re: Általános társalgó Pént. Márc. 01, 2013 1:11 pm
Halál
Már is folytatom... Sajnos a hetem csak futkosásból állt! Elnézést a kihagyásért! :/
29 Re: Általános társalgó Pént. Márc. 01, 2013 5:46 pm
Átok
Semmi gond, érthető, ha kihagysz, ha elfoglalt vagy.
30 Re: Általános társalgó Szomb. Márc. 02, 2013 5:00 pm
Halál
Köszi!
De remélhetőleg csak ez a hetem volt ilyen húzós.
De remélhetőleg csak ez a hetem volt ilyen húzós.
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.