Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [4 / 6 oldal]

91Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Júl. 18, 2013 7:45 pm

avpwar

avpwar
Admin
Joe
Halk nyöszörgést hallottál meg. Nyöszörgő bogarak? Vagy mi ez? Majd félősen egy közepes fekete keverék kutya battyogott ki félősen a hordó mögül. Mély barna szemeivel néz rád. Fenyegető hangod számára lényegében muzsika volt… mi az ember egy idegenhez képest?

Nat, Harrison
Félix megtorpant. Felemelte jobb karját. „Állj!” Mozgás detektort nézte, ám semmi hangja nem volt. Ja, hogy le van némítva… már megint. Richard már szólni akart, mikor üveg csörömpölés meg gátolta ebben.
- Egy jel. Ahhoz a házhoz! – Ezzel egy kétemeletes házra mutatott. – Richard, ajtón be, fedezni. Két jó madár, ti benyomultok. Elméletben emeleten a zajkeltő!
Richard azonnal az ajtónál termett. Nem volt zárva, kinyitotta. Bal oldali szobára ő, jobb oldalira Félix ment rá. Ti jöttek.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

92Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Pént. Júl. 19, 2013 9:25 am

Joe Johnson

Joe Johnson
A tizedmásodpercek idegtépő lassúsággal kúsznak, másznak, vánszorognak. Vajon mi rejlik, bújik meg a hordó mögött? Ember, vagy idegen? És mi fog történni, ha kipattan a buborék, túléli? Nagyon reméli, hogy igen. Nincs is rosszabb annál, minthogy ő itt egyedül kóvályog és még az is benne van a pakliban, hogy itt felejtik, mert már annyira elől járnak a többiek.
És ekkor... nyöszörgés hallatszott.
Az jó!
Akkor nem idegen.
Joe keze enged egy picit a fegyveren, lazított, de ezt leszámítva feszülten koncentrált. Az emberek is lehetnek veszélyesek.
De se nem idegen, se nem ember, hanem egy kutya vonszolja ki magát a fedezék mögül.
- Fú! - mondta Joe megkönnyebbülten és rávigyorgott a blökire, aki barna szemeivel édesen nézett rá.
- Na, pajtás, újoncokat szivatják, ezért te mész elől, közlegény. Mars a sereg élére! - int fegyverével, reméli érti a blöki amit mond, vagy a kézmozdulatot tudja mit jelent.
Nem akar szorosabb barátságot kialakítani, hátha fertőzött és "szép kis" mellkasrobbantó bújik ki belőle, de reméli nem.
Meg kitudja mit szedett össze, milyen koszt, betegséget, hátha veszett, bár ránézésre nem.
- Na, gyerünk, előre! Gyere velem, jó dolgod lesz - mondta Joe és elindult a kutyával.
Mindig ügyelt rá, hogy a blöki elől legyen, vagy, ha amaz nem hajlandó előtte menni, akkor mindig figyelt, hogy a háta mögött úgy közlekedjen, hogy ne érje Joet váratlan mozdulat.
Megszaporázta Joe a lépteit.
Meg kell találni Amandáékat, ez járt a fejében.

93Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Pént. Júl. 19, 2013 4:42 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Mikor Harrison mellém ért, nem kerülte el figyelmemet a tekintete, legalábbis ahogy végigmért. De inkább elfordítottam a tekintetem. Nem zavaromban, ugyan, cseppet sem zavart, tudtam, hogy a katonák közt igencsak sok "gesztus" éri a "gyengébbik" nemet. Tapasztaltam. Hozzá voltam szokva, és őszintén bevallom, kicsit még simogatta is a lelkem az ilyesmi, persze ezt sose mutattam ki, és ha bármelyikőjük többet akart ahhoz előbb a homlokuknak szegezett pisztolycsővel, vagy az orrukat betörő öklömmel kellett megismerkedniük. Ahogy mondtam, csak a farkuk irányítja őket, engem meg az agyon nyugtatózott, cseppet sem normális agyam. Hát ez van. A gondolat gonoszkás mosolyt csalt az arcomra.
A férfi kérdése zökkentett ki gondolataimból.
- Nem, jelzőlövés volt. - mondtam egyszerűen. Ugyan már, ha valamire rálőttem volna, akkor most nem itt lennék velük, másrészt nem valószínű, hogy akkor csak egy lövés sült volna el. Amilyen állapotban vagyok egy egész tárat kiürítek az áldozatra...
Mikor Félix megállt, szintén így tettem. Csöndben figyeltem, s az üvegcsörömpölésre oda fordítottam a tekintetem, fegyverem felemeltem, készenlétben tartottam. Félix szavaira bólintottam, s mikor megkezdődött a behatolás, Richard után elsőként léptem át a bejárat küszöbét, s azonnal a lépcső felé vettem az irányt, kerestem a hang forrását. Hátra pillantottam, hogy lássam, követ-e Harrison, s ha így tett, biccentettem felé, majd folytattam az emelet felderítését.

94Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Júl. 20, 2013 11:39 am

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison kibiztosította a fegyverét, majd előreszegezte és fedezni kezdte nőt. Próbált nem lemaradni tőle, a szemeivel folyamatosan célpontot keresett. Amikor Nat visszafordult, hogy megnézze követi e őt, Harrison csak kaccsíntott.
Most kiderül, hogy milyen jó katona az őrvezető.
Próbált halkan lépni, a mozdulatai egy vadászó macskái, az érzékei kiélesedtek, a mutatóujja a fegyvere ravaszára szorultak. Minden lépcsőfokot megszámolt amit elhagytak.
Nem szólt egy szót se.
A jó katona képes egyfajta szótlan, telepatikus kapcsolatot, amikor csak a mozdulataikka arcvonásaikkal kommunikálnak.
Jelenleg azt üzente a nő felé.
"Amint felérünk, egy figyelmeztető lövés és ha az se használ akkor lábon." súgta a férfi kézjelekkel. Mély levegőt vett, majd felkészült az akcióra.

95Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Júl. 20, 2013 12:32 pm

avpwar

avpwar
Admin
Joe
A kutya bátortalanul mászkált körülötted, bár mikor látta, hogy bevárod kissé felbátorodott. Héba-hóba még farok csóválást is megejtet. Bár sikeresen maga alá hugyozott mikor egy pisztolydördülés visszhangzott végig az utcán.

Nat, Harrison
Mint ahogy a nagy könyvben meg van írva, leszámítva, hogy mikor Nat a lépcsőfordulóra tette a lábát, elhangzódott egy újabb lövés. Itt bent a házban. Lövés után pedig egy tompa puffanás.
- Meg vagytok? – Kiállt hozzátok Félix.
Lépcsőn felérve kis előtérből négy ajtó nyílik, meg természetesen a lépcső még folytatódik a következő emeletre. Ám az előtérben semmi sincs. Csak hideg kesernyés levegő.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

96Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Júl. 20, 2013 1:12 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Harrison gesztikulálására egy rövid bólintással feleltem, bár nem voltam tökéletesen biztos abban, ha a helyzet úgy adódik, követem is a tanácsát. Még hogy jelzőlövés. Az alatt kétszer is elveszik az én életemet. Ha az enyémmel nem törődnek, én miért törődjek másokéval? Ahogy a lövés eldördült, s a puffanás is hallatszott, sprintbe váltva a hang után iramodtam, s ha valamelyik szobából hangzott, azonnal be is lököm az ajtót, fegyveremet célra tartva emelem fel. Most már rohadtul elegem van a bújócskából!

97Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Júl. 20, 2013 3:45 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Elindultak és bár nem tudta merre kell menni, mert semmi jelet sem talált, remélte mégis, hogy jó irányba halad.
Remélte, hogy célba ér még időben és csatlakozhat a többiekhez, vagy valami nyomra vezeti őt.
Mentek és a kutya egyre bátrabb lett, mert látta, nem kell félnie, ez pedig jót jelent.
Láthatóan nem is tűnt fertőzöttnek, ez is jó.
De egyszer mindennek vége szakadt, s a blöki maga alá vizelt, mikor lövés dördült.
Joe egyből a legközelebbi fedezék mögé vetette magát, s a célra tartott, kereste a célpontot, aki leadta a lövést, de elsőre nem látott senkit, semmit.
Remélte, hogy hamar megtalálja és likvidálja az illetőt, mert nem jó, hogy folyton megszakítják az útját váratlan események, így soha nem fog célba érni.

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Első ajtó balra. Legalább is így hallottad. Ajtó zárva volt, de a lendületeddel a zár nem tudott mit kezdeni, hangos reccsenéssel engedett a fa a fém zárszerkezetnek. Pisztoly csöve még enyhén gőzölgött. Kéz, mi Amandáé még szorította a markolatot, ám a fejéből két oldalon vérpatak csordogált. Így feküdt a szét tört nagy tükör előtt. Masszív csilláron pedig Sid lógott.
Ez fogadott mikor berontottál az egyszemélyes hálószobába.

Joe
Hamarosan egy ajtó betörésének hangja szállt füledbe. Ismerős hang, ahogy egy faajtót betörnek. Ez alapján hamar megtaláltad honnan jött a hang.
Ház ajtaja még nyitva. Ablakban látott két alak hamar felfigyelhetett rád, révén ablak mellé húzódtak fedezékbe.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison követte a nőt, majd megtorpant a hálószobába. Úgy gondolta, hogy Sidet elfogják kapni, minimum ellövik a lábát, vagy a legrosszabb esetbe agyonlövik. Azonban erre nem számított.
A csilláron egy férfi lógott egy kötélről, amit a nyaka köré hurkolt. Ahogy jobban megnézte, meglátta hogy ez Sid. És a szobába feküdt még egy hulla. Egy nő, aki agyonlőtte magát. Harrison elsápadt.
Ez biztos Amanda lesz. Hátrább lépett.
A férfi azért jött ide, hogy felkösse magát?
Miért tette volna ezt?
Miért nem a saját fegyverét fordította maga ellen és miért macerált ezzel, hogy felhúzza magát egy csillára, ráadásul ellenséges terület közepén.
Harrison kifújta a levegőt, majd megfordult és lekiáltott a lépcsőn.
- Sid halott! - kiáltotta. - Valaki felakasztotta. Nem hiszem, hogy azért jött le a bolygóra, hogy utánna öngyilkosságot kövessen el. Hallottam, hogy a dögöknek vannak telepatikus képességei, mi van ha képesek öngyilkosságba hajszolni az embereket.
A társára pillant.
- Nem akartam megijeszteni.
Le kell szedniük őket, és kideríteni, hogy miért tették ezt magukkal.
- Nyugodjanak békében.

100Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Júl. 24, 2013 5:43 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Ismerős zaj ütötte meg fülét, fa darab, szóval fa ajtó, állt össze a kép. Tehát egy fa ajtót törttek be, vagy nyitottak ki, vagy rúgtak be, vagy egyéb.
Körbe nézett a fedezék biztonságos rejtekében, s közben szólt a kutyának is.
- Blöki, feküdj! - remélte már mostanra fedezékbe vonult a kutya is.
Megvannak!
Ott az ablakban, két fickó, vagy legalábbis két ember!
Joe tüzet nyitott, hátha van olyan távolságban, hogy a fegyver tűzereje elvisz eddig.
Talán leszedheti az ablakból őket, anélkül, hogy lelöveti magát, mííg átfut az ajtóhoz.
Mert átfuthat, de előbb akkor kényszerítse őket fedezékbe hosszabb időre rövid sorozatokkal és míg kushadnak, addig átfut és huss, be az ajtón.
Ez egy elfogadható terv.
Joe tüzelt, fedezékbe kényszerítette őket és utána, ha nem dugták ki fejüket, akkor átfutott, míg nem lőnek rá, remélte a kutya követi.
Hasznos társ harcban, kettő mégis jobb, mint egy.

101Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Júl. 24, 2013 6:11 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Az ajtó megadta magát a lendületemnek. A látvány, ami ott fogadott, azonban ledöbbentett. A halál, bár már sokszor találkoztam vele, mindig meglepett. Még mindig nem tudtam hozzászokni. Félig meddig hallottam csak, mit kiabálnak, de alig fogtam föl valamit belőle. Leengedtem a fegyvert, majd gyorsan Amanda testéhez léptem, és benyúltam a ruhája alá, s igyekeztem a mellkasánál kitapogatni valamit. Nem, ez a nő nem tehet egykönnyen ilyesmit, legalábbis nem ok nélkül választaná a halált. Katona, erős, fegyelmezett, és ezek az emberek csak akkor választják a halált, ha valóban nincs más kiút.
- Nem ijesztett meg. - vetettem oda. Ha nem találtam semmit Amanda testében, mely esetleg mellkasrobbantóra adna feltételezést, segítek leszedni Harrisonnak leszedni Sidet a csillárról. Bár ez az akasztás valóban fura. Ha Sid maga tette, miért? Volt fegyvere, miért nem lőtte fejbe magát? Esetleg Amanda tényleg szerelmes volt Sidbe, és követni akarta a halálba?
- Ismerte őket? - kérdeztem váratlanul, ugyanis eddig nem szívesen beszéltem, de ha a másik tudna mesélni a holtakról, akkor talán megmagyarázna néhány dolgot. De mielőtt a férfi válaszolhatott volna, lövések hangoztak el, én pedig ösztönösen a fal védelmébe húzódtam, a lehető leggyorsabban.
- Ez meg melyik barom? - kérdeztem Harrisont, bár nem vártam, hogy tudna válaszolni.
- TÜZET SZÜNTESS! - üvöltöttem bele a levegőbe, bár nem tudtam, mégis mi a francot várok.

102Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Júl. 24, 2013 7:43 pm

avpwar

avpwar
Admin
- Hülye vaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy! – Ordított fel Harrisonnak Richard. – Azok szolgává tesznek embereket! Meg halottból nem lesz gazdatest! Agyadat már megették a dögök, vagy mi?
Amanda testében nincs semmi gyanús, legalább is külsőre. Külsőre nem is szokott gyanús lenni. Sidet épp, hogy leszedtétek. Lövések hallatszottak mik a földszinti ablakait betörték.
- A feka mindenit! Már fegyvert kap és nincs feledtese már lövöldözik az észlény! – Ordít fel Richard, majd gondolkodás nélkül minigunnal végig sorozza az utcát. – Most legyen nagy pofád gyapotszedő! Mi négyen vagyunk te egyedül! B*zd meg! Az nem az a kutya mit bogárnak hittem?!
- Kussoljon mindenki! – Kiabál túl mindenkit Félix. – Itt én vagyok a rangidős! Mindenki leereszti azt a szájba k*rt fegyvert! Te is ott kint te szerencsétlen gettószökevény!
A ház hirtelen megrengett. Tetőcserepek éles reccsenései és tetőgerendák szétroppanási kísérték a kis földrengés szerűséget. Ebből Joe kint semmit nem érzékelt, azt se látta mi csapódott be a tetőbe, ám azt tökéletesen látta, ahogy az egész tetőszerkezet összeomlik.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

103Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Júl. 24, 2013 9:31 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
- Richard, elég! Ne hergeld folyton az embert! - kiabáltam vissza. Oké, hogy igaza van, de nem kell folyton okoskodni, és pláne nem így helyre tenni az embert. Másrészről ezzel az ordibálással igencsak felhívjuk magunkra a figyelmet, úgyhogy egy csöppet ő is visszafoghatná magát. De ekkor jött a lövés. Na bassza meg, ennyit erről!
A férfiak üvöltése bezengte a házat. Valami néger lövöldözik oda kinn? És ezek szerint katona??? Ki a frász képezte ezt ki? Rálő mindenféle teketória nélkül emberekre, mielőtt egyáltalán felmérné a helyzetét? Richard üvölt, én üvöltök, Félix üvölt... és Félix harsog túl mindenkit. Tényleg, üvöltő kórus kéne a hadseregnek. Felléphetnénk.
Az utasításra leengedtem a kezemben tartott smurt gunt, de az ezután következő rengésre meg kellett kapaszkodnom a hozzám közelebb lévő szekrényben. Mi a frász? A tető, recsegve, ropogva elindult lefelé, s a következő pillanatban csak arra eszméltem, hogy Harrisont karjánál ragadva próbáltam elhagyni a szobát.

104Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Júl. 25, 2013 11:04 am

Joe Johnson

Joe Johnson
A tetőszerkezet összeomlott, de nem tudta mit tegyen, végül úgy döntött, hogy befutott, de fegyverét felemelte lövésre készen, hátha baj lesz.
Remélhetőleg a Blöki követte.
Az ordibálásáokból kiderült, hogy katonákkal van dolga, ez jó, akkor vaklárma volt.
- Hehe, bocs fiúk az előző műsorért, nem tudtam ki van itt. Joe Johnson közlegény szolgálatra jelentkezik! Találtam egy kutyát is. De szerintem húzzuk el a belünket innen. Megvan Sid és Amanda? - kérdezte Joe és megvárta a többieket, hogy együtt hagyják el a házat.

avpwar

avpwar
Admin
Joet bent meleg fogadtatásban részesítette a fal. Félix kezéből kiütötte a fegyvert majd falhoz szorította a katonát.
- Ne jó pofáskodjál idióta! Mi a tosznak lőttél te szerencsétlen!? – Végül is elengedett, de előtte még falhoz szorított. Kellemetlen volt. Ház tetőteréből még hallatszanak a tetőcserepek csörrenése, de más hang is közéjük vegyül. Egy üvöltés. – Másszatok már le onnan! Fogalmam sincs mi az!
- Ezt jól meg csináltad! Bár mi is az, eddig nem futottunk össze vele! – Richard újabb mondatába nem tudott bele kezdeni, mivel újabb hatalmas robaj rázta meg a házat. Szó szerint. – Ez az izé már a másodikon van!
Nat a lépcső fele húzná társát, ám a rémes hangok már a másodikról jönnek, sőt, egyre közelednek a lépcsőhöz.

//Nat neked nem lehet M56-od. 1, nincs rá skilled, 2, M41A van az adatlapodon. DC univerzumon van M56-od.//


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Natasha Eicca

Natasha Eicca
//Bocsesz, elírtam, pulse rifle-ra gondoltam.//

Igyekeztem épségben kirángatni társainkhoz Harrisont, az M41A-t lövésre készen tartottam a kezemben. Le kell jutnunk az emeletről! A hangok nem javítottak semmit, az meg pláne nem, hogy a lépcső felé közelítettek. Ó, bassza meg! Ettől függetlenül nem tántorodtam meg, a lefelé útat választva haladtam tovább.

Joe Johnson

Joe Johnson
- Jó, bocs, mondom, hogy nem láttam pontosan kik vannak itt! - mondta Joe mentegetőzve, mikor falhoz nyomták. - Azt hittem ellenség - mondta.
Ő is hallotta a zajokat és nem tudta eldönteni mi lehet ez, de jobb minél előbb eltűnni.
- Jó lenne lelécelni! - jelentette ki Joe és várta a többieket.

avpwar

avpwar
Admin
Egyre közeledő rémséges mély sikító hangokkal nem foglalkozva húzod magad után Harrisont. Húzod, de mért? Ennyire sokkolta volna eme értelmetlen öngyilkosság? Utolsó kanyar a lépcsőn, két társad és egy a leszállóhajóról ismerős katona arca köszön rád. Még valaki túlélte. Ám ekkor hírtelen nem tudsz tovább haladni. Harrison nem jönne tovább? Oda pillantani sem volt időd, ellenerő hírtelen megszűnt, és lezuhantál. Azt a pár lépcsőfokot röptében tetted meg. Arcod mellet landolt egy tőből kitépet kar.
Richard minigunnal azonnal kis sorozatokat adott le a lépcsőházra. Pont csak annyit, hogy ne merje ledugni orrát az a valami. Nat feje fölött süvítette el a golyók, ám Félix azonnal kihúzott a veszélyes zónából, így már feltudott állni.
A lény felüvöltött. Ez már biztos, hogy egy idegen, és nagy. Félix Joere nézett.
- Akkor te rohansz elől! Valami biztos helyre ember!

//Atawhai Harrison:
Halál után 13 skillpontod maradt, maradtál közlegény, és 266$ maradt a számládon. A kaland természetesen számodra sikertelen. (Többiek folytatják. Harrison komát nem fogom rugdosni többet, hogy írjon. Nem ír magától, így járt. Ti se szóljatok neki. Kíváncsi vagyok, mikor veszi észre, hogy hulla.)//


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

109Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 29, 2013 6:25 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Zajlanak az események és kiderül, hogy idegen van a levesben, egy nőci pedig, aki elég csinos, bár csak egy futó pillantást vetett rá Joe a káoszban, szóval a nőci pofára esett majdnem, vagy teljesen.
A másik pedig lövöldözni kezdett.
- Most már lehet lőni, mi? - vigyorgott Joe. - Helló szépségem, hadd segítselek fel - mondta a férfi a földön fekvőnek, közben eleresztett egy sorozatot, de figyelt arra, hogy nehogy az új jövevényt találja el, így Nat feje mellett/felett több golyó húzott el, bár még Joe nem tudta a lány nevét, így nem is tudta.
- Én vagyok a főnök? Oké, biztos hely kell? Húzzunk innen a francba, de közben ne lökdöss többet a falnak, oké? - röhögött Joe és vidáman oldalba bökte Félixet, nem annyira, hogy elessen, csak úgy figyelmeztetőleg, hogy hé, legközelebb ne tedd.
Joe, ha a többiek egyetértenek, akkor kirohant az utcára.
- Gyere te is, Blöki, vagy kutyakaja leszel! Kutyából kutyakajává avanzsálsz! Gyere! - mondta Joe és közben nézett valami fedezék után, illetve a háta mögé lődözgetett néha, hogy az a valami ne érje el őket, s közben tovább keresett egy biztonságosnak tűnő helyet, ahol meghúzhatják magukat.
A régi fedezéke, ahonnét berohant, nem tűnik annyira biztosnak, mert egyrészt nem férnek el ott mind, másrészt meg nem biztonságos annyira, talán egy másik ház lenne a jó megoldás, gondolta Joe futtában.

avpwar

avpwar
Admin
Egy mély sikoltó hang után üvegcsörömpölés következett. Ezt Richard minigunjának sorozata követte, mit újabb sikoly követet. Mindig csak után és után. Minden elhagyott ház után jut eszedbe, hogy lehet, be kellet volna törni az ajtót és berohanni. Eme gondolat UTÁN ismét a gondolataid arcába csapott, hogy már megint elhagytál egy ajtót, ezek után pedig megint azt látod, hogy elhagytál még egyet. Után és után.
Végül gondolataidat gondolatban felakasztottad, így gondolkodás nélkül nekirontottál egy ajtónak, mi becsapódott. Utánad szinte libasorban jöttek a társaid. Hiánytalanul.
- B*zd meg! – Ordít fel Richard. – Ez egy hentes bolt! Ez a kib*sz*tt kirakatüveg meddig fogja feltartani te nagyokos?!
Hoppácska. Tényleg. Egy üres hentes bolt, szép nagy üveggel, hogy a járókelők beláthassanak a húskínálatra, ezzel meghozva kedvüket a vásárlásra. Bár most csak egy járókelő van, ki épp most toppanhatott ki az utcára. Hangok alapján, lazán csak áttörte a ház falát, így téve nagy mancsait az utca kövére.
Járókelő van már, és úgy hallatszik, már jön is vásárolni. Van itt minden féle husi. Zsíros, sovány, sőt fekete is…


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Joe Johnson

Joe Johnson
Futnak és futnak miközben sorra hagyják el a házakat, de nem akar semmi jó kisülni belőle.
Végül egy hentesboltban kötnek ki, ahol csak egy nagy üveg állja a dög útját.
Ez tényleg nem jó.
Joe rögtön körülnéz, hátha van biztonságos hely, például a fridzsider, ahol meghúzhatják magukat, csak ne fagyjanak meg.
- Jól van, bocs, de legalább ehetsz húst, hehe. Segítsetek szétnézni, merre bújhatunk el, pl a hűtő, ahol a húsokat tárolják, bár ott meg megfagynánk - mondta Joe és kezdett kétségbeesni, habár annyira nem, még bírta.
Rohanjanak tovább?
- Vagy rohanjunk tovább? - kérdezte kutakodás közben.

112Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Júl. 31, 2013 9:11 pm

avpwar

avpwar
Admin
- Tovább rohanni!? – Richard idegbeteg becsokizott arccal Félixre nézett. – Mért ilyen segg hülyéket tettek hozzánk!? MÉRT?! Rohanjál te tovább gyapotszedőkém!
Félix mondott volna valamit, lehet mondott is, de egy hatalmas üvöltés miatt ezt már nem tudni.
- Na most rohanjál tovább! – Ordítja neked oda Richard. Választ nem várva azonnal tovatűnt a pult mögötti ajtóban. – Vonszoljátok már ide a seggetek! Kirakati árúk akartok lenni?


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

113Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Aug. 01, 2013 4:12 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Ez a srác nem komplett, nem kell rögtön piszkálni őt.
- Pofán b*szlak a fegyverrel és akkor ugassál - gurult be Joe a piszkálódás láttán.
Ő is hallotta az üvöltést, ami nem jelentett jót.
- Akkor nem rohanunk tovább - vont vállat és követte a srácot be az ajtón át, remélhetőleg egy biztonságosabb helyre.

114Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Aug. 01, 2013 8:21 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A következő történések gyorsan, egyszerűen történtek. Mire észbe kaptam, már zuhantam le a lépcsőn, s egy hatalmas hasassal értem földet a többiek előtt. Harrison kezemben maradt karjára meredtem, de el is dobtam, amint eljutott a tudatomig, hogy a társam halott. Egy segítő kéz nyúlt felém, a golyók elsüvítettek a fejem felett, de egy pillanat se kellett, megragadtam a srác karját, belekapaszkodtam, és fölpattantam, amilyen gyorsan csak lehetett. A következő pillanatban már rohantunk ki az épületből, a fiatal katona után, hátra-hátra pillantva a rikoltó dögök közé lőve igyekeztünk menekülni. Végül egy hentesboltba betörve robogtunk be a helyiségbe, én utolsóként léptem át a küszöböt, magam után berúgva az ajtót, bár nem valószínű, hogy aki üldöz minket, pont egy hentesüzlet zárt ajtaja fog gondot okozni. Amíg a többiek üvöltöztek, hátrébb léptem, hogy beláthassam a kirakat és a bejárat teljes terét, ha esetleg jönnek a támadók, idejében lehessen lőni, s ekkor az idegen hang, betöltötte a teret.
- Fejezzétek már be baromarcúak! - szóltam komoran, elvégre most túlélnünk kéne, nem egymást csépelni. Ideges voltam, de egyenlőre még nem pattantam el, és örültem volna, ha ez nem is történik meg. Még egy darabig bírnom kell... Richard felüvöltött, s megvártam, míg mindannyian tovább rohantak következő helyiségbe, aztán villámgyorsan követtem őket.

115Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Pént. Aug. 02, 2013 7:18 pm

avpwar

avpwar
Admin
Félix becsukta az ajtót és messze elhátrált tőle. Néma csend ült a hentesbolt kis mócsingoló üzemére. Hideg volt, és hallatszott, ahogy a lény elsomfordál a bolt előtt, mindeközben a nagy húskampók és láncok némán csüngtek, némelyiken pedig jégcsap csillogott az éppen csak beszűrődő fényben. Mikor minden zaj elnémult, Félix körbefordult a mozgásdetektorral.
- Szépen tedd le az asztalra a fegyvert. – Fordult Félix oda Joehez. – Most pedig szépen mond el honnan jöttél, mi van a többiekkel, és mi a retekért lőttél ránk! Mert, hogy még ablakból sincs bogárformánk az biztos!
- Illetve van-e emlékezet kihagyásod. – Röffentet oda Richard, miközben a minigunját tárazza újra.
- Natasha, ha bármi rossz mozdulatot tenne, üsse le! – Parancsolja Félix Natnak. – Az a dög akkor támad ránk, mikor te lőttél, egyikünk ott is hagyta a fogát. Nem furcsa ez?
Félix nem fogja rá Joera a fegyvert, ellenben akció készen tartja, Richard is végzett a betárazással már.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

116Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Aug. 03, 2013 4:43 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Bevonultak a helységbe és várták mi fog történni.
A másodpercek csigalassúsággal vánszorogtak, de azért sikerült nekik szép lassan tova haladni, akár csak a dögnek, ami szintén tovább mászkált, szerencséjükre.
Ekkor jött az újabb fordulat, mert Félix tudni akarta mi a rossebbért lőtt rájuk, illetve, hogy valóban közéjük tartozik e és mi történt a többiekkel.
Richard nem különben, Joet kezdte idegesíteni Richard a piszkálódásaival, habár most egy rossz szót nem szólt, ez is igaz.
- Nyugalom emberek, senkit nem kell leütni, hehe - vigyorgott Joe és kezét is nyugtatólag emelte fel. - Nincs pánik. Joe Johnson közlegény vagyok, veletek együtt landoltam itt, Amanda és Sid előre rohantak, mint az őrült, mert Sid bekattant, engem pedig valaki leütött, remélem ti nem teszitek ugyanezt velem és mire felébredtem csak hullák hevertek, a monitorokat szétlőtték. Úgy döntöttem, hogy elindulok megkeresni titeket, felszedtem a Blökit, aki úgy látszik követett, aztán megláttalak titeket az utcáról, de előtte egy lövést hallottam, ezért lőttem én is, nem tudtam, hogy ti vagytok. De ezt már mondtam előtte is. Nem tudom miért lenne furcsa a dög, nem én hoztam ide, utálom őket, tiszta vagyok - mondta határozottan Joe.

117Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Aug. 03, 2013 9:03 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Miután Félix becsukta utánam az ajtót, néma, feszült csend ereszkedett le ránk. A kinti szörnyeteg mozgását hallgatva figyeltünk. Miután Félix körbefordult a mozgásdetektorral, s nem történt semmi, alig észrevehető, megkönnyebbült sóhaj hagyta el a szám, de Félix utasítására egy szempillantásba se telt, és Joe mögött teremtem, a pulse rifle-ot készenlétben tartottam, ha bármi rossz mozdulatot tenne a férfi, könnyedén tarkón vághassam a fegyverrel, vagy lefegyverezhessem.
- Kis híján a falra fröccsent az agyvelőm a maga hibájából, katona! - sziszegtem a fogaim közt, mikor láttam, hogy Joe próbálja elviccelni a dolgokat. Ez nem volt vicces. Én legalábbis nem tudtam röhögni rajta.
Egyenlőre, bármennyire is szerettem volna, nem tudtam megbízni a férfiban. Kis híján lelőtt, most ezek után ugorjak a nyakába örömittasan? Na ne röhögtessetek! Nem, gyanakszok inkább, minthogy pofára essek. És ahogy észrevettem, a többiek is így vannak ezzel.
- A légi egységgel mi van? - kérdeztem, le sem véve a szemem Joeról. - Ha feltudnánk velük venni a kapcsolatot... - félbehagytam a mondatot, mert nem tudtam, érdemes-e visszamenni az APC-hez. Egyrészt, egyáltalán nem biztos, hogy az ottani kommunikációs rendszer épen maradt, másrészt mi a garancia, hogy a légierő is túlélte? Semmi. Hogy jutunk ki erről az istenverte helyről?

avpwar

avpwar
Admin
- Leütöttek, és mégis kik? Szerintem jó lenne, ha ezt elmondanád részletesebben. – Vágta oda Félix komolyan. – Szóval kimarad jó adagnyi dolog. Nem fáj a torkod? Nincs nyomás a mellkasadban?
- Esélytelen. Rádióink az APC-hez voltak kapcsolva, ha annak az egysége kidöglött, márpedig a gyapotszedőtől ezt értettem, akkor marad, hogy egy háztetőről integetünk. – Richard mogorva, mint mindig. Ám nem túl fényes közeljövőt fest le. – Egy rendes rádióadóvevőről tudunk üzenni, de az nincs nálunk.
A blöki időközben ismét bevizelt és egyik szeletelő pult alá bebújt. Nyüszít. Ijedt kigubbadó szemekkel nézi a plafont. Rátok se hederít, még a megfagyó tócsa se zavarta maga alatt.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

119Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Aug. 05, 2013 11:22 am

Joe Johnson

Joe Johnson
- Nem tudom, de tudnék róla, ha bébitápszert akarnának csinálni az idegenek belőlem. Köszönöm kérdésed, eddig jól vagyok, semmim nem fáj, de majd szólok, ha igen, hehe - mondta Joe és a nő mondatára is válaszolt.
- Igazán örülnék, ha nem piszkálna, mindenki követhet el hibát, de szerencsére senki nem halt meg... a lövésben - mert utána ugye a fickó megdöglött.
- Mi van Amandával, meg Siddel? Megtaláltátok őket? - ragadta meg az alkalmat Joe a kérdezésre. - Őket indultam megkeresni ugyebár, remélem megtaláljuk őket, vagy ti megtaláltátok őket - mondta.
Ő nem látta a hullákat, így nem is tudott arról, hogy a két említett személy halott.

120Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 4 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Aug. 05, 2013 1:37 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Hallgattam a többieket, Joe válaszára azonban csak ingattam a fejem. Még hogy piszkálom. Ha piszkálnám azt egy bottal cselekedném, de azt is csak akkor, ha a férfi már a padlón feküdne hullaként.
- Amanda és Sid öngyilkosok lettek. Sid fölakasztotta magát, Amanda meg főbe lőtte magát. Szóval ennyit az eddigi feladatról. - mondtam komoran. Még mindig rossz volt, csupán csak visszaemlékezni a holttestekre, és igazából az is csak most esett le, hogy Harrison halott.
A kutya viselkedése feltűnt, majd a fegyverrel a blöki felé böktem.
- Mi van a bundással? Ő tiszta? Vagy érez valamit? Szedjük ki onnan a pult alól!
Még csak az kéne, hogy a nyüszítésével felfedje, hogy hol vagyunk, másrészt az sem jó, ha esetleg most robbanna ki belőle egy átkozott rovar. Ezek a dögök bármibe képesek belepetézni. És egyáltalán, hogy került erre a kietlen vidékre, ez a szerencsétlen bolhás?

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.