Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [2 / 6 oldal]

31Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Május 16, 2013 8:42 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Szégyen a futás, de hasznos! Tartja a közmondás. De basszus, egy ilyen helyen, ilyen szituban? A távolság társam és köztem egyre nagyobbá vált, és kezdtem úgy érezni magam, mint valami olimpiai akadály pálya versenyen. Egy újabb kanyart bevéve Amanda eltűnt a szemem elől. Ajtó csapódást hallottam, és arra fordítottam a tekintetem. Ekkor hallottam meg a kommunikátorban az egyik katona szavait. Láttak minket? Bár... A franc ebbe a helybe. Nem biztos, hogy mi voltunk. Bele szóltam mikrofonba:
- Azért óvatosan emberek! Amandával épp kergetőzünk, szóval ha kérhetem, ne nézzetek rovarnak minket!
Nem tudtam biztosra, hogy minket láttak-e, de nem kockáztathattam meg az esélyét, hogy minket puffantsanak le. Tévedésből. A rohadt életbe is!
Aztán már be is léptem az ajtó mögé.

32Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Pént. Május 17, 2013 9:18 pm

avpwar

avpwar
Admin
Harrison
- Nálam. – Szolt Félix. Richard már ép szolt volna arcán látszódott, hogy gorombán, de Félix megelőzte. – Némítva volt.
Kijelzőn a két pont hamar eltűnt. Házak miatt a hatóvá csak 25 méter. Bár ez még kisebb is lehet. Szép kilátások.

Nat
Konyha. Ódon konyha. Kandalló bográccsal, ám rögtön mellette villanytűzhely és mikrohullámsütő. Megőriztek valamit a régmúltból. Bútorzat modern. Egész kissé taszító. Nem csak a hideg miatt. Van valami a levegőben. Rendezetten magára hagyott ház sűrű porrétegében kirajzolódnak nyomok. Frissek. Az emeletre vezetnek.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

33Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Május 18, 2013 6:16 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
*Reag zene: Skillet - Awake and Alive*

Az adrenalin szétáramlott a tagjaimban, ahogy a konyhába léptem. Fegyveremet lövésre készen tartottam. Konyhai berendezések, egész ízlésesen berendezett környezet. A kandallós stílus kifejezetten tetszett. Mikrohullámú sütő, villanytűzhely... végig futott a hideg a hátamon. Hideg volt, a leheletem lassan kifújva fordultam körbe a helyiségben. Egyre nagyobb volt bennem a harag, egyre inkább üvöltve lőttem volna szét mindent. Franc essen ebbe a nőbe! Nincs kedvem hőst játszani, megtanulod egy idő után, hogy SEMMI, SEMMI értelme!
- HALLOD, SEMMI ÉRTELME!!? - üvöltöttem bele a levegőbe, nem mintha érdekelt volna, hogy hallja e bárki is. A nyomokra pillantva megfordult a fejemben, hogy nem megyek utána. Mondjuk tök mindegy mit teszek, előbb vagy utóbb valaki megtalál, és nem valószínű, hogy az emberek találnak meg előbb. Nem tetszett ez az egész. Az emelet felé pillantottam.
- Hülye, ostoba emberek... - sziszegtem a fogaim között, és elindultam fölfelé a lépcsőn, végig magam előtt tartva fegyveremet, az esetleges váratlan támadás esélyét szem előtt tartva.

34Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Május 18, 2013 9:25 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Akkor volt nálad mozgásérzékelő, de némítva van - mondta Harrison. - Mégis miért. Potenciálisan ellenséges környezetben járunk, az ellenség területén és te meg lenémítottad a mozgásérzékelőt? Miért nem töltetlen fegyverrel jöttél?
Kicsit dühös volt, hogy a társa ezt a fontos eszközt ami nála volt, valamiért lenémította. Ha nem így lett volna, akkor már előbb érzékelhették volna azokat a valamiket.
- Akkor egész közel voltak és nagyon gyorsan elhúztak. Lehet, hogy négylábú dögökkel van dolgunk? Fedezzetek.
Előreszegezi a fegyvert és elindul abba az irányba, ahol az árnyékokat látta. Kiváncsi volt, hogy azok a valamik hagytak e nyomot és ha igen, mik lehetnek azok alapján. Úgy döntött, hogy amint meglát egy megmozduló árnyékot, azonnal lőni fog.

35Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Május 18, 2013 11:48 pm

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Minden lépésnél dobhártyát tépően megreccsen a fa lépcső. Nem azért mert olyan rozoga lenne, nem is azért mert oly hangos. Nem. Agyban lüktető adrenalin minden érzékszervet felerősít. Ezért olyan éles a hangja.
Padlót fedő por egyre vékonyabb. Enyhe hideg szellő kapja fel és viszi tova. Nyomok végül emeleti egy ajtónál érnek véget. Egy ágyas hálószoba. Ablaka nyitva mi a szomszédos tetőre nyílik.

Harrison
- Zavar a csipogás! – Szol vissza Félix. – Amúgy is ez a szar a mozgásérzékelőben. Még a repülő szatyrot is kijelzi.
- Akkor ne állítsd olyan érzékenyre! – Förmed rá Richard.
- Akkor nem hogy nejlonszatyrot, de még arctámadót se fog kijelezni. Az mért is jó nekünk? És az rohangáló kis p*n*k nyolclábúak, nem négy.
Kis szóváltás után követtek. Ám a hangot még mindig nem kapcsolta be Félix. Semmi nyom nem volt.
- Őőőő mozgás. Abból a házból. – Félix rámutatott ama házra. – Csak egy jel. Nem! Kettő. Egy 9 méterre, és a másik 20 méterre.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison kifújta a levegőt, majd visszaszólt Félixnek. A fickó kicsit sokat beszélt, ez nem is volt gond, de hogy ez ilyen nem törődöm és hülye hibákkal párosult ez már sokkal inkább az volt.
- Akkor a fegyveredet se tárazd be, mert zavar téged a lövése. - Nem volt semmi nyom a hóba. Ez megváltoztatta a leányzó fekvését. Vagy szellemek járják ezt a kis falut, bár azok nem jelentenének annyi gondot mint az idegenek.
Vagy az a valami repült.
Félix ekkor rámutatott az egyik házra. Harrison kibiztosította a fegyverét, a célbefogót a szeme elé emelte, majd intett a társainak, hogy lassan és óvatosan kövessék. A céljuk a kilenc méterre lévő ház.
- Fiúk, megrohamozzuk a házat. Semmi hirtelen mozdulat. Amint megláttok valami árnyékot, ami megmozdul, lőjetek, ha rátok támad akkor főleg. Félix te figyeld a mozgásérzékelőt. Nyomás!
Behajlította a térdét, majd óvatosan, de futólépésben elindult a ház felé. Ha idegenek voltak bent, akkor biztos észrevették, de azért ügyelt rá, hogy ne csapjon semmilyen zajt.

37Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Vas. Május 19, 2013 12:02 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
*Reag zene: All insane kids - Caught in a dream*

A lépcső ropogás az agyamra ment. Az érzékeim kiélesedtek, s a hangok úgy hasítottak a fejembe, mintha épp jégcsákánnyal törnék fel a koponyámat. Libabőrös lettem, de úgy éreztem, melegem van. A keresés elmaradhatatlan érzelmei. Oh, jeaaah! Nem is vágyok ennél többre, max. egy pihe-puha ágyra, és reggel jöhetne egy finom, üdítő reggeli, egy kellemesen sportos testalkatú fazonnal való etyepetyével megfűszerezve az egész. Jól van Nat, álmodozz csak... Pont most van itt az ideje! Meg aztán én pont ez a fajta vagyok...
Megengedtem magamnak egy keserű mosolyt. Vajon Amanda reggeli sex reményében rohant Sid megmentésére? Jó, ezt most hagyjuk abba! Kezdek totál becsavarodni, vagy túl sokat szedek a dili bogyókból, vagy túl keveset.
A porrétegbe bele-bele kapott a hideg szellő. Gyors léptekkel a szoba felé haladtam. Még mindig lövésre készen tartva fegyveremet. A szobába lépve körbe fordulok, de ha nincs semmi veszély, az ablak felé pillantok.
- Ugye ezt most ti sem gondoltátok komolyan??? - nézek a tető felé. Fegyveremet a vállamra akasztva mászok az ablakba, majd megpróbálok átugrani a tetőre.
- Föl se kellett volna ma kelnem abból a tetves ágyból... - morogtam dühösen.

avpwar

avpwar
Admin
Harrison
Jó hogy nem a kalaháriban keresel havat. Házak közti szűk utcákban nincs nyoma hónak, vagy csak elvétve. Ha a hó függőlegesen esne le lenne. Ám úgy tűnik amikor égből fehér pihék hullottak a szél ezt nem engedte. Vagyis semmiféle nyom nincs, hogy mik voltak azok a jelek.
Richard nem vacakolt a kilinccsel. Berúgta az ajtót és es megeresztett egy sorozatott. Egy macska rémült nyávogása követte, majd sötét árnyékként rohant fel az emeletre.
- Akkor macska és nem nejlonszatyor. – Bökte ki Félix és gondolkodás nélkül a konyhában lévő kredenchez lépet. – Nincs még konzerv se!
- Barom.
Hírtelen valami éles sikítás vágott a két katona marakodása közé. Macsek sikító hang keretében zuhant le az utcára. Mint lenni szokott talpra és azon nyomban elfutott. Félix ismét megnézte a mozgásérzékelőt.
- Macska az fut el a tér fele ahonnan jöttünk. Ám van még egy nála nagyobb jel. Az utca túloldalán lévő házból. Nem túl gyors. Ezenfelül jelenleg még négy másik macska méretű jelünk van. Most felzaklattad az állatokat Richard. A veszett kutyák a tieid.
Richard egy nagyot köpött padlóra. Mint bomba úgy csapódott a vastag porrétegbe.

Nat
Tető csúszós, és a hó sem könnyíti meg a dolgod. Ám kiképzésen nagyobb távolságokat kellet átugrani. Itt a tetőn végül újra nyomokat találtál. Néhány kisebb mancs nyomot, és amit kerestél. Emberi tenyér és csizma nyomok. Két párat is. Ezek szerint Sid elkezdett assassint játszani és Amanda követte. Nem egyforma magasságúak a házak. Mért is lennének azok. Hogy most megláthasd őket? De legalább a tetőkön van hó, mi elárulja merre mentek.
Pár háztetővel, csúszással, ugrással és varjúfészek megzavarása miatti varjú támadás után – Mióta költenek ezek télen? Talán megtanulták, hogy télen könnyebb kiszúrni az idegeneket? Bár a varjak nem szekíroztak sokáig, mert egy lövés sorozat hallatán elrepültek. Felismerted. Gatling gun. Másik osztag nehézfegyveresénél van ilyen. – Nyomok egy emeletes épületben végződtek. A betört ablakon könnyű bejutni. Valamiféle panzió lehetett eme szobából ítélve. Ajtót be se csukták.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Natasha Eicca

Natasha Eicca
*Reag zene: Depresszió Hullák és fegyverek*

Miért van az, hogy mindig, kivétel nélkül én maradok egyedül, és nekem kell loholnom egy-egy hülye gyerek után? Hmm? Miért? Ki ad választ erre nekem? Sikerült átjutnom a tetőre, de csúszás, és a hó nem könnyítette meg a dolgomat. Tovább haladtam, és végül is sikerült nyomokra bukkannom, amik a két jómadártól származhattak. ~Hullák és fegyverek, na meg a kurvák, a gengszterek~ jut eszembe egy régi nóta. Nah, itt hullákat és fegyvereket előbb fogok találni. Tovább araszolva az Assassin's-okra emlékeztető tető játékot folytatva haladtam tovább, de igyekeztem óvatos lenni, hogy még véletlenül se csússzak meg. A tetők különböző méretei nem javítottak az amúgy sem épp fényes kedély állapotomon. A haladás és az ugrabugra végül is egész jól ment, legalábbis kimelegedtem tőle, ami nem volt rossz. A varjak ijedten röppentek, vagy próbáltak "támadásba" kezdeni, mikor felzavartam őket. Ám egy sorozat lövés elriasztotta őket. Nocsak. Ide talált a másik osztag? Gondoltam gúnyosan magamban, miközben egy újabb tetőre ugrottam át. Rajta fiúkák, nem ártana csipkedni a baba pozsgás seggeteket! Talán rossz indulatú vagyok, de bakker, ki nem az, ilyen helyzetekben. Remélem valami szörnyet találtak, vagy lábon lőtték Amandát. Bár nem valószínű, legalábbis a hang irányából ítélve. Tovább folytattam utamat, most már egyre biztosabban. A nyomok végül egy panzió féle épülethez vezettek. Betört ablakon bejutva gurultam egy sort a padlón, majd a lendülettel fel is pattantam. Kis híján felnevettem. Oh, egy ágy, a nyavalygásom kezd meghallgatásra találni? És hol a reggeli, meg a hőn áhított sportos faszi, aki jó erősen...? Nat, elég... Az istenek újabb gúnyt űznek. Fegyveremet ismét kézbe véve, előre szegezve haladtam tovább az ajtó felé, s átlépve a küszöböt bebámultam a következő helyiségbe.

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Idióta - mondta Harrison, miután a társa Piszkos Harry-t játszva berúgta az ajtót, majd megeresztett egy sorozatot. Legalább szerencsétlen macska nem sérült meg, csak rohadtul megrémült. - Most ez komolyan mire volt jó? Mi van, hogy ha egy túlélő van bent és azt vágod kettőbe, ember? De most komolyan!
És akkor szívhattak volna a baromarc tévedése miatt. Az nem zavartatta magát, elindult kifosztani a konyhát, ami nagy szerencsétlenségére üres volt, majd egy újabb macska ugrott le az emeletről hangos visítással. Harrison csak pislogott.
- Kicsit sok a macska erre felé - motyogta. - Félnek valakitől, egy nagy mamlasztól.
Ekkor megszólalt Félix, hogy a velük szemközt lévő házba egy sokkal nagyobb jel van. Harrison kifújta a levegőt.
- Hosszú lesz még ez az este fiúk. Na nyomás, óvatosan és lassan. Nehogy felzavarjuk és nekünk jöjjön. Még ha egy macska is az. Ez a hely a macskák városa...
Ekkor megállt, ha elég lassú a jel, akkor lehet hogy nem idegen. Bekapcsolta a kommunikátorát és rácsatlakozott a tengerészgyalogos hullámhoszra.
- Itt Attawhai Harrison közlegény - megadta a koordinátáit. - Valaki van a környéken a csapatból?
Remélte, hogy felelni fog valaki. Ha ezzel azt is kockáztatja, hogy felfedi magát Sidnek... Bár ha ő van a velük szemközti házba, akkor biztos felfigyelt Richard kis hangversenyére és inkább továbbállt.
Mert onnan rég lekaszálhatta volna őket...

41Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Május 20, 2013 2:55 pm

avpwar

avpwar
Admin
Harrison
- Jelünk eltűnt! – vágott közbe Féix. – Eltűnt már nincs is a kijelzőn. – Idő közben Richard már az emeletet is átnézte. Lejött, ám nem szólalt meg. – Mért nem jön üzenet a parancsnoktól? Hahó!
- Valami zavarhatja a jelet, vagy éppenséggel kaput. – Vágta rá Richard. – Merre ment a jel?
- Arra. – Mutatott Félix az irányba. – Arra van egy nagyobb út, nem olyan szűk mint ez. Amolyan fő út lehetett.

Nat
Emeleti előtér. Fehér fal, pár kép, dísz gázlámpa ami igazából rendes villanykörtés lámpa, csak ép láng formája van a körtének, fa asztalok már szét száradt virágokkal. Ajtó min kiléptél a 9-es számot viseli. Nyitva volt. Ellendben az összes többi ajtó zárva.
Padlón látszódnak a havas talpú bakancsok nyomai a porban. Lefele vezetnek az előtérbe.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

42Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Május 20, 2013 5:27 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
*Reag zene: Korn Twisted Transistor*

Egy emeleti előtérben találtam magam. Egész szépen volt berendezve, bár nekem kicsit nagymamásnak hatott. A többi ajtó zárva volt, első ránézésre, de úgy döntöttem, nem ellenőrzöm le, a nyomokat kerestem, s azok jobban érdekeltek. Az ajtó számra pillantottam. 9. A nyomokra pillantottam ismét, majd követtem lefelé őket a lépcsőn, az előtérbe.

Dean Backett

Dean Backett
Havoc megszánt egy szál cigivel szerencsére, amibe hatalmas megkönnyebbüléssel szívtam bele.
- De hiányzott már! - Mondtam megelégedve, majd lenéztem a földre. - Minden tiszta hó! Várj! Azok ott nem emberi nyomok! Halljátok ezt srácok? Figyeljetek nagyon!
Miután szemügyre vettem mindent, a gépet feljebb húztam, nehogy véletlen elfújjam a nyomokat. Felnéztem az égre, majd le a földre, és a messzi vidékekre is.

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Akkor megszakadt a kapcsolat - kérdezte Harrison. A kezei ökölbe szorultak, kipillantott az ablakon. Megszakadt minden rádiókapcsolat az irányítással. Ez rossz hír volt, és ennél rosszabb már nem lehetett a helyzet.
A városban pedig ott van valahol egy áruló. Harrison köpött egyet, eddig ez az akció olyan volt, mint egy rossz Tom és Jerry epizód. Harrison kifújta a levegőt, majd a jelzett irányba pillantott.
- Akkor induljunk és kapjuk el azt a valamit vagy valakit. A főút közepén haladjunk, háromszög alakzatba. Az menjen elől, akinek a legnagyobb a fegyvere. Nem lenne pont egy olyan terepen rajtaütést kapni, ami ilyen széles. Akkor indulás.
Kilépett az ajtón, remélve, hogy a többiek követik.

45Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Május 22, 2013 3:09 pm

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Tényleg egy panzió. Lent a recepció pultja mögött rendre fel vannak akasztva a kulcsok. Kísértetiesen csendes minden. Három év alatt lerakódott porban a nyomok a konyha fele vezetnek. Azon túl is elvezetnek a személyzeti részekbe egészen egy szobába. Valószínűleg a panzió tulajának az irodája volt. Ellenben a szoba kandallójánál véget érnek. Kandalló egyik oldalán a padlón nincs por.

Harrison
- És azt is tudod, hogy a főútig még száz méter? – Szol rád Félix. – Persze ha jó irányba is megyünk.
Az irány jó volt. Meg lett a fő út. Furcsamódon két sávban egy magára hagyott jármű sem volt, még parkolóban sem. Ritka települések egyike ahol alig vannak károk. Richard megbeszélttel ellentétben nem ált az élre. Járdán ment, majd benyitott egy nagy épületbe. Polgármesteri hivatal. Hátranézett, majd oda szolt nektek:
- Nincs jel, nincs APC. Kell térkép? Mert itt még a csatornáról is kell lennie.

Dean
- Dean! Szerpentineket is meg kellene nézni. Vártól ide jövet van-e valami t akadályuk. – Havoc könnyűszerre mondta, elvégre feladatot már kiosztották és ez nem a könnyű céltalan repkedés ideje. Új mondatát viszont át kellet fogalmaznia mikor a gép megrázkódott. – Ez mi a tosz!? Mit műveltél?
A gép irányítása már nem olyan könnyed. Valami megnövelte a légellenállást és a gép kissé balra húz.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

46Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Május 22, 2013 5:17 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Egy jármű nincs itt - mondta Harrison, ahogy végigsétáltak a főutcán. Valóban nem volt a szokásos dugó, ami a kiürítések folyamán lépett fel. Így nyomasztóbb is volt, mert magával vonta a kérdést, hogy hová tűntek akik itt éltek.
Richard az utasítással ellentétben benyitott egy épületbe, ami a városháza lehetett. Harrison felsóhajtott, majd követte.
- Jó, keressünk térképeket. Ha egyáltalán vannak, nem hiszem, hogy ebben az időben papírt használtak volna.
Beinti Félixet.
- Addig őrködj az előtérbe, mi megyünk az irattárba, valószínűleg ott tarthatják.
Nem tetszett neki ez a kitérő, de ha megtudják, hogy az általuk követett valaki vagy valami hova bújhatott, és milyen kerülőutakat használhatott, akkor azzal már beljebb lesznek az ügy megoldásában.
De vajon hogy a parancsnok és a többiek hova tűnhettek?

47Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Május 23, 2013 10:09 pm

Dean Backett

Dean Backett
- Dean! Szerpentineket is meg kellene nézni. Vártól ide jövet van-e valami t akadályuk. – Mondta Havoc, majd a gép elkezdett rázkódni és balra húzni. – Ez mi a tosz!? Mit műveltél?
- Fogadnék, hogy valami repülő tetű elkezdte ba*ztatni a gép oldalát! KAPASZKODJ! - mondtam, majd a gépet elforgattam 90 fokkal jobbra, majd hirtelen vissza.
Reményeim szerint a dög a hirtelen dőléstől lerepül, aztán megpróbálom elcsapni a géppel

48Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Május 25, 2013 12:54 pm

avpwar

avpwar
Admin
Harrison
Irattárban mit ad Isten, persze, hogy minden németül van. Bár előbb utóbb előkerültek térképszerűségek. Csatornázási térképek, villanyhálózat, földalatti építészet… pontosan. Kriptába nem csak az a lejárat van. Csatornát kibővítették óvóhely részeket építette bele. Egyik óvóhely rész pedig összekötetésben van a kriptával. Valószínűleg tévedésből kötötték össze, oszladozó papírtérkép szerint le is lett zárva végül. Régi második világháborús óvóhelyek. Kész katakombarendszer van a városka alatt.
Hírtelen Richard fegyverének robaja szakította meg a térképek tanulmányozását.
- Ez nagyon fekete és gyors volt! Nulla találat!

Dean
Pilótafülkében is hallani lehetet a csikorgást, majd egy rándulást követően a gép plusz súlya eltűnt. Leráztad a lényt. Elcsapásból viszont annyi sült ki, hogy ismét belecsimpaszkodott a gépbe.
- Mi a francból jött ez ki?! – Ordított fel Havoc. – Ez az a dög amit láttunk! Rázd már le! Rázd le!
Két láb és két bőrszárnyának karmaival kapaszkodik a gép bal oldalába. Nagy, nagyobb, mint egy ember nem a szokványos banánfeje van, lapított a koponyája. Bár túl óriásinak se nevezhető. Küzd azért, hogy a gépen tartsa magát, de a pilóta fülke felé vonszolja magát. Hihetetlen, hogy képes megmaradni a gépen.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

49Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Május 25, 2013 7:09 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- A kripta egy lejárat a föld alá - mondta Harrison, miután jobban megnézte a térképet. A városka alatt egy valóságos labirintus húzódott. Csatornarendszer, a hozzá kapcsolódó új és régi második világháborús óvóhelyek.
Harrison nem lepődött volna meg, hogy ha xenomorphok egész hada élt volna ott lent, és így már érthetőbb volt, hogy lezárták a kriptát. Óvintézkedésből, amiért azokat a fickókat is elégették.
Szomorú dolog volt, Harrison nem lett volna itt, mikor kiürítik a várost. Ekkor lövések hallatszottak, Harrison kisietett az előtérbe, Richardnak nem volt semmi baja. Elmondta, hogy valami fekete és gyors dolgot látott.
- És nem támadt neked? Akkor ez vagy nem bogár vagy már tudnak rólunk. Közben kiderítettük, hogy a kripta egy lejárat a város alatti katakombákba. Azonban szerintem Sid-et kellene elkapni. Van egy érzésem, hogy még itt van a városba. Csak tudnám hol lehet és mit akar.

50Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Május 25, 2013 11:41 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Végig szlalomozva a síri csöndben, s a hotel részein, igyekszem minél nyugodtabb, és csendesebb maradni. Borzalmas, horrorokba illő némaság vesz körül, és kezdem úgy érezni, hogy mindez igencsak az agyamra megy, pláne úgy, hogy az idegeim pattanásig feszülnek.
Az épületen végig viharzok, igazából a nyomokon kívül nem nagyon veszek semmit szemügyre, csak ha nagyon muszáj, vagy ellenőrzés képpen, nehogy egy rovarba botoljak. Ám semmi. Az irodába érve végül, a kandallóhoz érve látom, hogy a nyomok elmaradnak. Hát, vége a mesének? Nem, koránt sincs vége...
Titkos kis ajtó. Szezám, tárulj...
Keresni kezdek a kandalló körül valami lenyomót, ami nyitja a rejtek ajtót. Gyertya tartó, vagy könyv a polcokról... Ha a közelében nem találok semmit, az asztalon kutakodok tovább. Ha sikerül megtalálnom, és kinyitnom a rejteket, folytatom utamat mögötte.

51Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Május 27, 2013 2:29 pm

avpwar

avpwar
Admin
Harrison
Félix ráadta a hangerőt a mozgásdetektorra. Elég szépen pityeg. Bár a pityegések közt nő az eltelt idő. Távolodik. Majd ismét csak a detektor által kibocsájtott hullámok hangja hallatszik. Félix kiment az utcára, állítgatott valamit még a szerkezeten, majd ismét elkezdett pityegni. Mozgatta össze vissza. Négy égtáj fele, sőt ég fele és föld fele is.
- Nos. Van valami komolyabb jelenük. Ricsike azt lőhette…
- Mamád a Ricsike!
- Szerintem meg a Kuss a neved most. – Richard ezen felröhögött. Majd Félix folytatta. – Van pár kisebb jel, és lent alattunk volt egy csomó kis jel, ám lehet csak patkányok, ám volt köztük két nagyobb is. Ám azokat már nem látom. Elmentek alólunk. És ugye az APC-től se jön válasz. Remélem, hogy csak a vihar miatt.
- Szép sötétkék felhők. Lehet majd hóvárat építeni. – Mondta Richard miután felnézett észak-keleti irányba. Nagy gomolygó hóval teli felhők.

Nat
Tulaj nem fog örülni ennek a felforgatásnak, feltéve, ha még él és igényt is tart az épületre. Egyik fali gyertyatartó a kezedben maradt. Erre sem jött reakció. Könyvek közt sem volt semmi. Sem az íróasztalnál. Végül egyik festmény mögött meg lett a nyomó gomb. Illedelmesen csúszott tovább a kandalló.
Lépcsők vezetnek le a sötétségbe. Pár lépcsőfok után a kandalló vissza csúszott a helyére. Elzárva ama kevés fénynek az útját mi a szobából szűrődött be. Bár a rémület most elmaradt, mivel a falon van egy kapcsoló. Világító testek híján csak az utat nyithatja meg újra.
Leérve a váll-lámpa rácsokat világít meg, ám a kovácsoltvas rácsozat már nem szolgál útakadályként. Méretes mart luk tátong benne. Mellette pedig a földön egy idegen teteme. Nem valami friss. Pár hónapos lehet a dög, vagy régebbi. Söréttel ölték meg, az akkor testéből kicsapódó sav pedig átmart a vasrácsokat. Túl oldalt pedig egy emberi csontváz haver a földön. Szegycsont és az arcot adó csontok hiányoznak. Sav.
Régi csata helyszínei ezek. Ám a csontváz mellet nincs ott a puska. Akaratlanul is azt keresed a sötétben, ám csak szekrények és régi ládák vannak a ráccsal lezárt teremben. Ám van még egy másik út is, ahonnan halk csordogálás hallatszik.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

52Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Május 29, 2013 9:06 am

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison a láthatáron tornyosuló hófellegek felé nézett. Remélte, hogy nem lesz hóvihar. Úgy hogy nincs meg az APC-jük, nem ragadt volna itt a városba. Ekkor tudatosult benne, hogy tulajdonképpen egyedül maradtak.
Lehet, hogy a csapatuk többi tagján rajta ütöttek a xenomorphok. Ha ez így van, akkor valahogy üzenniük kell a Gateway-re, hogy küldjenek majd értük egy másik szállítóhajót.
- Lehet nincsenek is lent xenomorfok - mondta a Harrison. - A patkányok is félnek ezektől a dögöktől, és ha ennyien vannak lent, akkor egy xenomorph sincs a lent. Bár nem tudom, a hely tele van varjakkal és macskákkal. Ha ennyire fertőzőtt lenne a terület, akkor egyet se láttunk volna.
Megvakarta a nyakát, majd felsóhajtott.
- Jó, nézzünk vissza az APC-hez. Ha tényleg a vihar miatt van az egész, akkor még jól vannak. - Elindult abba az irányba. - Jön valaki? Sid nyomát már úgy is elveszítettük.

53Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Május 29, 2013 8:42 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Szinte szétbombáztam a szobát, és kezdtem feladni, hogy valaha is meg lesz az az átkozott kapcsoló, de végül csak sikerült rá lelnem egy kép mögött. A kandalló kitárult, s lelkesen indultam tovább. Elindultam lefelé, de néhány fok után az ajtó bezárult mögöttem. Bekapcsolva a váll lámpát indultam tovább. Leérve egy égett rácsra bukkantam, egy xenomorph döglött testére, amit óvatosan átléptem, s egy emberi csontvázra. Megborzongtam, ahogy jobban szemügyre vettem a több hónapos testeket. Fegyverre nem bukkantam, azonban szekrényekre, és ládákra igen. Nem találtam semmi érdekeset, s végül egy hangra lettem figyelmes. Valami csorgott. Víz? Valahol víz folyik? Amanda nyomait próbáltam keresni a talajt megvilágítva, s azt követni. Ha nem találok semmit, a hang irányába megyek.
A fülhallgatót megkocogtatva bele szóltam, bár nem fűztem hozzá szép reményeket.
- APC-ben tartózkodók, hall valaki? Bárki, katonák, követők? Amanda? Halló, hall valaki, válaszoljanak, itt Natasha!
A szaros, istenverte, rohadt xeno nyáltól csöpögő segglyukakba... Várok pár percet, majd lemondóan indulok tovább. Ez van. Mindig egyedül marad az ember.

54Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Május 30, 2013 8:24 pm

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Nyomok híján az áporodott szagú alagútban követted a csorgó hangot. Hamarosan Elértél a forrásához. Széles kanális, alig csorog benne víz. Nem csoda, senki se húzza le a WC-t már jó ideje. Ennek ellenére patkányok vannak szép számmal. Egyik patkányon elég brutálisan átmentek. Konkrétan ráléptek. Társai most tépik szét a lepénnyé avanzsált tetemet. Kannibál kis jószágok, egyesek meg ezeket kedvelik.
Ám a patkány tetem azt bizonyítja, hogy merre kell menned. Valaki rá lépet a kis jószágra, nem is oly rég.

Harrison
- Vissza, most mondod, ha még jól vannak. Akkor, akkora lecseszést kapunk parancsszegésért, mint egy fészek. – Mordult rád ingerülten Richard. – Ha van agyad, akkor használd!
Félix némán rád nézett, majd tovább tanulmányozta a mozgásdetektor kijelzőjét. Richard pedig oda ment Félixhez. Félix megindult egy irányba, közben nézte a mozgásérzékelőt. Hát ez nem az APC fele megy.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

55Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Jún. 01, 2013 1:18 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Legalább megtudnánk, hogy mi van velük - mondta Harrison. - Élnek e vagy halnak. Ha csak a kapcsolat szakadt volna meg velük, akkor biztos jeleztek volna máshogy. Mondjuk jelzőrakétával, vagy nem tudom.
Ekkor Richard hirtelen ránézett a mozgásdetektorra, majd elindult egy meghatározott irányba. Félix is követte, Harrison pedig a nyomukba szegődött.
- Hé mi az? - kérdezte a maori, ahogy felzárkózott a társaihoz. - Nem kellett volna arról szólni, hogy valamit érzékel a műszer, vagy nem tudom. Elég idegesítő ez a titkolózás.
Átkémlel a társa válla felett, megpróbálva leolvasni a képernyőről az adatokat.
- Hé! Föld hívja Ricsit!

56Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Jún. 01, 2013 7:01 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A csöpögő hangot követve jutottam el egy széles kanálisba. Dög szag csapta meg az orromat, és apró "cincogás". Jó pár patkányra lettem figyelmes, amik csoportban igyekeztek szétmarcangolni, vagy legalábbis felzabálni valamit. Léptem zajára a fiatalabbak eliramodtak, de az öregebb, tapasztaltabb egyedek, csak kellő távolságra húzódtak. Gondolom okultak társuk halálából. A tetemre emelve váll lámpám fényét, egy bakancs határozott körvonalait fedezhettem fel. Na, legalább a nyom megvan. Kicsit sajnáltam a kis dögöt, értelmes állatok, okosak, tanulékonyak, és erre ne... Egy bakancs eltiporja mindezt. Kiegyenesedve haladtam tovább, s hallottam, ahogy a kis rágcsálók kaparászva visszaszökkentek a tetemre, és húst marcangolva fogyasztották hajdani társukat.
Hmm... ha bele gondolok, az ember, nincs is oly messze a patkány természetétől.

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Véres csizmanyomok apránként halványodtak, végül eltűntek. Csatorna oldala végül készélesedett. Nehéz vas ajtó foglalja el eme kiszélesedést a falban. Néhány korhadt fadarab van mellette. Ez vajon szék lehetett? És az ajtó mellet a falon mért van már szétfoszlott papír, amin mintha repülőgép sziluettek lenének? Várjunk csak, ezek nem is mai gépek. Ezek már 250 évvel ezelőtti gépek. 250 éve itt lenne ez a papír? Hogy nem ette meg a penész eme párás szagos csatornában? - Hiba a mátrixban.
Vasajtót nincs csukva, épp, hogy be van csak hajtva. Túl oldalán nem a csatorna folytatódik. Sokkal inkább hasonlít egy ősrégi óvóhelyre.

Harrison
Richard megállt. Félix rád nézett valami nagyon furcsa beazonosíthatatlan arckifejezéssel. Valami fémes hang kezd egyre erősebb lenni. Richard teste megfeszült, megpördült, felordított. Mini Gun a kezében élesítve, forgó csövek eszeveszetten pörögnek. Kaszáló mozdulatokat tesz ordítva, mintha az ellenség sorait ritkítaná. Majd visszafordul. Félixnek csak annyit bök oda:
- Menjünk.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

58Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Jún. 03, 2013 6:13 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Pattanásig feszült idegekkel mentem tovább. Már kezdtem nagyon unni, hogy semmi sem történik. Legalább valami rohadt kis rovar tolná ide a nyálas kis pofáját, vagy ha nem, legalább az utánam jövők érnének be. Áh, csak mérgelődök...
Rohadtul utáltam már ezt.
A nyomok szép lassan eltűntek előlem. Még ez is! A jó, rohadt... Kiszélesedett a járat, és egy nagyobb vasajtó előtt találtam magam. Korhadt, székre emlékeztető maradványokra lettem figyelmes. A falon papír... papír?
Értetlenül léptem oda, hogy megérintsem a régi gép modellek ábrázolásait.
Mi a franc? Ez meg hogy-hogy itt van még? Vagy ez nem is papír... A régi korokból, már ami még fenn maradt anno lelet, azoknak is voltak ilyesfajta emlékei. Hogy is mondták? Pergamen? Vagy ez bőr? Talán útmutatónak volt ez itt kinn...
Nem volt túl sok kedvem ezen agyalni, és időm se volt rá. Nem maradhatok egy helyben. A biztonság kedvéért azért leszedtem az egyik épebben maradt lapot a falról, és óvatosan eltettem a zsebembe. Még jól jöhet... Vagy kis szuvenír. Kiteszem otthon a falra.
A vasajtó be volt hajtva, kicsit megmozdítottam, és beléptem rajta. Az ajtót behajtottam magam után. Igaz, így megkockáztattam, hogy az ellenség bejöjjön, vagy épp így hagytam magamnak szabadulási útvonalat. A lámpámmal körbevilágítottam a helyiséget, fegyveremet végig lövésre tartva. Egy ősrégi óvó hely.
Fasza, már csak az emberek csontvázai hiányoznak, kifelé forduló bordacsonttal!
A berendezéseket vettem szemügyre, és nyomok után kutattam, ami esetleg árulkodik Amanda, vagy Sid hollétéről, vagy irány vonalukról...

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison azonnal hátraugrott, amikor Richard teste megfeszült, majd a katona körbefordult a saját tengelye körül. A maori lebukott, a férfi elkezdett lönni a minigunnal. Pont úgy nézett ki, mintha lönni Amikor vége lett, mintha mi se történt volna odafordult Félixhez azt mondta, hogy menjenek.
A maori követte, majd megszólalt.
- Bocs - mondta Harrison. Rájött, hogy Richard az ő lelövését imitálta. - Többé nem foglak úgy hívni.
Inkább nem veregette hátba, a fickó még beleereszt egy tárat. Elég labilisnak tűnt a fickó, vagy ö idegelte gyökérségével. Innentől óvatosnak kellene lennie. Elkezdte figyelni az utcát, hogy valami lejárót keressen.
- Le kell nézni a katakombákba, hátha ott rejtőzködik a fattyú.

60Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Jún. 06, 2013 4:41 pm

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Ősrégi óvóhely. Egyik sarokban egy rozsdás szétesőben lévő már hasznavehetetlen generátor csücsül. Benzines. Ki használ még benzint generátorba? Olcsóbb, ha festményeket égetnek. Ám minden más is hasonlóan egy vagy két száz éves már itt. Óvóhely orvosi részén első mi feltűnik egy fűrész, minek a fanyele elkorhadt. Igazi precíziós sebészi eszköz. Minden olyan régi itt, teljesen másik világ ez. Van olyan város ahol turista látványosságot csináltak az e féle helyekből, ám itt nem. Ilyen helyekre mondják, hogy kísértet járta.
Ekkora rendetlenségben nyomott találni lehetetlen. Leszámítva, ha azt a keskeny sávot követjük, amin úgy mondottan rend van. Egyes termekben káosz van, úgymint pár mellékfolyosó is tele van valahai bútorokkal illetve más eszközök maradványával. Viszont így elkülöníthet egy út mit nem keresztes semmi féle ódon eszköz maradványa. Ez végig vezet eme katakomba rendszeren. Így is fejére állított már ez a hely. Hasonló fémajtó, min bejöttél állja el az utad. Nem hajlandó kinyílni.


Harrison
- Az egy labirintus! Talán még minotaurus is van ott. Le kell menni az tény, de tudnunk kell hol megyünk le és ott hova megyünk. – Mondta Félix.
Már több csatorna fedél mellet is elmentetek, de ők rá se néztek. Végül egy ház előtt álltak meg. Semmiben sem különbözik a többitől, mégis ezt szemelték ki. Richard gondolkodás nélkül betörte az ajtót.
- És mégis hol van? – Mintha az ajtóbetörés a kopogás egy válfaja lenne oly egyszerűen tette meg.
- Fogalmam sincs. – Válaszolta Félix. Ezzel kettéváltak, és kerestek valamit.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 2 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.