Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [3 / 6 oldal]

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Csak tudnám hogy mit keressünk - mondta Harrison, miután bejutottak a házba. Pontosabban Richard berúgta az ajtót. Harrison már eldöntötte magában, hogy ez a fickó kicsit túl sok akciófilmet nézett, vagy túl sok akciójátékkal játszott.
Nem tudni, de a fickó szerettet lövöldözni és törni zúzni. Addig volt ez jó, míg nem ellenük, hanem az idegenek ellen teszi, hogy a rákpofájuak vagy a rovarok ellen csinálja. Harrison körülpillant.
- Valami lejáratot, vagy pincét? Könnyebb lenne, hogy ha elmondanátok, hogy mi a franc az ami után kutattok? Nem kell lelönni, meg csak nem jön fel egy minotaurus se a hangomra, hisz a dögök már úgy is tudnak rólunk.
Ő csak újra az állomáson akart lenni, a saját ágyába, persze úgy hogy előtte a bárba iszik egy pohár italt.

62Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Jún. 10, 2013 9:12 pm

avpwar

avpwar
Admin
Félix megpróbált eltolni egy szekrényt, ám a szekrény egyik lába eltört és az egész eldőlt. Szegény üvegasztal. Ripityára tört. Richard őrült módon lerohant, majd tüzelési testhelyzetet vett fel. Megrökönyödött mikor látta mi volt a zaj forrása. Mordult egyet és vissza felcammogott.
- Hát, e mögött sincs semmi. Titkos lejárót keresünk a katakombákba. Úgy hogy keresgéljél! – Mondta Félix, majd a szőnyegeket kezdte feltekerni.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

63Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Jún. 13, 2013 7:27 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A zseni a káoszban is talál rendet. Lenyűgözött a hely ódonsága, bár szívesebben vettem volna, ha nem most bukkanok rá, feladat közben. Egész "szép" kis hely. Enyhén leengedve a fegyveremet mentem tovább, a rendetlenségben egyre több érdekesebbnél, érdekesebb tárgyakra bukkantam. Ám a nyomok elvesztése egyre inkább dühített. Egy kisebb "rendesebb" útvonalon tovább haladva találtam végül egy vasajtóra. Többször is nekirugaszkodtam a kinyitásának. De makacsan tartotta magát. 
Egyre inkább elkeseredetten próbálkoztam a kinyitásával, de az ajtó, meg se moccant. 
- HOGY ROHADJ MEG!!!! - üvöltöttem végül elállva az ajtótól, és éreztem, hogy a tarkóm bizseregni kezd. Nem, Nat, nyugi, NEM! De mielőtt az apró, belső hangra hallgatva megálljt parancsoltam volna magamnak, dühösen az ajtó zárszerkezetére irányítottam puskámat és megeresztettem belé egy sorozatot. A gép remegve okádta magából a golyókat, a folyosón visszhangot vert. Mikor sikerült eltépnem magamat a rohamból, lihegve álltam az ajtó előtt. Remek! Pazaroltam, de legalább... legalább a roham első hulláma elmúlt. Francba, csak ennél már rosszabb lesz. 
Körbe fordítottam a tekintetem, hogy mégis most akkor, merre tovább.

64Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Pént. Jún. 14, 2013 8:07 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Hangos csörömpölés hallatszik, mikor az eldőlő szekrény darabokra töri az üvegasztalt. Harrison már magába számolgatja, hogy mennyit kell ezért fizetnie a tengerészgyalogságnak, miután kiverik a dögöket a Földröl és esetleg előkerül a tulajdonos, vagy a rokonai.
Richard lerohan, majd visszarohan a földszintre, és azt mondja semmit se talált, tovább folytatják a lejáratok keresését. Harrison megszólal.
- Vajon ennek az épületnek van alagsora? Megnézem, hogy hátha ott.
Elindul megkeresni egy lejáratot egy alagsorba. Visszaszól.
- Szerintem az a legkézenfekvőbb megoldás. Általában az alagsort úgy építették meg, hogy egy légitámadás esetén óvóhelyként is szolgáljon, és ha esetleg beütne a krackh akkor egy járaton keresztül az emberek máshová meneküljenek.

65Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Jún. 15, 2013 1:43 am

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Egy óvóhely fém ajtaja. Ez egy védmű. Ehhez híven pár golyó lepattant. Kettő a mellvértedbe csapódott, de az felfogta a visszapattanó golyókat. Erre találták ki, védeni a túloldalon lévőket.
Eme ajtón kívül csak az van amin keresztül ide jutottál. Meg persze az óvóhely többi részének ajtajai, de azok mind tárva nyitva.

Harrison

Hát, a konyhából levezet egy lépcső. Néhány hordó van a pincében, persze üresen. Mért is lenne bennük bár mi is? Régi ódon pince. Már csak a csontváz hiányzik a sarokból. Ezenkívül viszont semmi sincs itt.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

66Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Jún. 17, 2013 4:19 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison körülnézz a pincébe, majd kifújta a levegőt. Volt néhány üres hordó, de ettől eltekintve csak egy kijárat volt, ami egyben bejárat is. A maori megvakarja a tarkóját, majd elgondolkodik, ezek a hordók üresek.
Valamit tartaniuk kellett bennük.
A férfi elkezdi félrehúzni őket, közben figyeli a padlót. Lemerte volna fogadni, hogy valami csapóajtót rejtenek, amit esetleg álcáztak az egykori építők.

67Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Jún. 20, 2013 8:40 pm

avpwar

avpwar
Admin
Pontosan. Lejárat a pincébe beszivárgó víznek. Egy kis fémráccsal lezárt úgy 10-15 centis kis kanális vezet lefele a csatornába. Ezen még egy arctámadó se férne át. Ám körülötte a pince köve vörös. Nem vér, bor. Tulaj valamiért kiöntötte a borát.
Furcsa.
Ennyi lenne a pince? Pince padlózata elég masszív semmi jele járatnak közvetlenül alatta.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

68Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szomb. Jún. 22, 2013 2:24 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Ja ige. Lefolyó a víznek - mondta Harrison, felállt a rácstól, majd fintort vágott. Ellenőrizte a padlót, sehol semmi. A vörös foltról természetesen azt hitte, hogy vér, de ahogy jobban megnézte, kiderült, hogy bor.
Vörösbor.
Valamikor a tulajdonos kiöntötte a bort, vagy a menekülés hevében vagy egy túl jól sikerült buli után.
Nem lehet igaz, hogy a pince csak ekkora.
Pedig tuti itt van a lejárat, csak nem tudni hogy hol. Leguggolt, majd elkezdte kopogtatni a padlót, várva, hogy mikor hangzik úgy, mintha valami üres rész lenne alatta.

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Ahogy a golyók a mellvértembe csapódtak, néhány lépéssel hátra tántorodtam. Fog csikorgatva néztem körül. Most mégis mi a frászt csináljak? Bezzeg ilyenkor nincs nálam gránát! Hogy a rossebb egye meg. Leengedtem a fegyvert. Végül szúró próba szerűen a legközelebbi nyitott ajtóhoz léptem, majd bevilágítottam a helyiségbe. Átkutatom az óvóhelyet nyomok után, aztán ha nincs semmi, akkor keresek valami felfelé vezető utat. 

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Szemét és szemét. Patkány csontok helyenként megtörik az egyhangúságot. Bezárta maga után az ajtót. Valamiért. Amanda és Sid mégis mért művelte ezt?
Csak egy kiút van innen, az amin bejöttél. Csatornában pedig, ha találsz egy lépcsőt egy csatornafedélhez, vagy amin lejöttél, bár más ilyen titkos lejárat is lehet. Kazamata rendszer ez az egész, nem csak egy út lehet.
Harrison
Kopogás. Semmi, tömör kőzet van alattad, kivéve egy helyen. Laza itt a pince köve. Remény lejáróra? Fenéket, a tulaj dugi bora egy ládában. 1900-as évekből lévő hat palack. Hordókban lévőt kiengedte, de ezt a hat palackot megpróbálta elrejteni. Mi itt a logika? Van ebben a házban logika? Mért keressünk lejárót a legalsó szinten, mért nem a padláson?


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Arrébb lököm, rúgom, dobom a szemét sokaságot. Mérges vagyok, elvesztettem a nyomukat, ráadásul most már végképp nem is tudom, hol vagyok. A két jómadár végképp eltűnt. Remélem, kefélés közben eszükbe jutok, és jót röhögnek két lihegés közt. Rohadjanak meg!
Elfordulok, és végül arrafelé megyek, amerről jöttem. Már az sem érdekel, ha egy rovar esetleg a nyakamba ugrik, csak történne már valami! A hatalmas, nyitva hagyott vasajtón kidugva a buksim, körül nézek, aztán átpréselem magam a résen, és kilyukadok ott, ahol a falról letéptem a repülő tervrajzait. Nem arra megyek, ahonnan jöttem, a másik irányt választom. Ha találok egy vaslétrát, ami egy csatornafedélhez vezet, azonnal fölmászok rajta, és igyekszem elmozdítani a helyéről a fedelet. Óvatosan kukkantok ki a résen, hogy hol lehetek, aztán ha tiszta a terep, fölmászok a felszínre.

72Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 01, 2013 10:24 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison kiszedi a bort a ládából, majd felveszi a bort, csak ennyit mondd.
- Valami hihetetlen nagy alkoholista volt - megrázza a fejét, megnézi az ital címkéjét, felhúzza a szemöldökét. - Nagy alkoholista.
Felállt, visszarakja a dobozba, majd feláll. Kezdte úgy érezni, hogy ez a ház olyan mint valami elvarázsolt, kifordult kastély lenne. Lehet, hogy a padláson kellene nézni? Van egyáltalán kémény? Látott volna kandallót? Ha nincs kandalló, akkor miért kellene kémény?
Pont ide.
Lehet, hogy az a lejárat? Visszatér a felső szintre, majd megszólal:
- Nem lehet, hogy a kémény a lejárat?

73Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Szer. Júl. 03, 2013 10:48 pm

avpwar

avpwar
Admin
Harrison
Félix a konyhát nézte át éppen. Tologatta el sorra a szekrényeket, izzadt arccal nézett rád, tekintetéből látszott, hogy most legszívesebben egy légynek nézne téged és egy galaktikus légycsapóval ütne le. Ám hirtelen megváltozott az arca. Visszament a napaliba,
Egy szekrény sem volt a helyén és a falnál egy szabályos négyzetes kiszögellés van. Ránézett majd felsietett a lépcsőn, majd a padlás lépcsőjén. Richard csak pislogott utána.
- Hozzatok kötelet! – Ordított hamarosan le a padlásról.
Csakugyan. Kandallót eltüntették, de a széles kémény még megvan a tetőszerkezet alatt. Vajon hova vezet? Természetesen mindenki reméli, hogy a cél fele, ám a reménnyel teli gondolatokat egy dörrenés szakítja meg. Egy pisztolylövés, mit nem követett más hang.

Nat
Vissza a patkányos csatornába. Szerencsére nem kellet őket kerülgetni, elfutottak előled. Bár a csatornafedélhez vezető fémlétrán egy foknál meg kellet küzdeni egy kis harapós döggel. De mit tud egy patkány kezdeni egy emberi ököllel? Bevállalja a zuhanással egyűtt.
Minden esetre lőn világosság és friss alpesi levegő megfűszerezve egy az utcákon végig visszhangzó pisztolylövéssel.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

74Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Pént. Júl. 05, 2013 8:05 am

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
A társain látszanak, hogy dühösek, de amikor elmondja az ötletét, Félix megvilágosodott. A következő pillanatba felmegy a lépcsőn. Harrison követi...
És igen...
Tényleg nincs kandalló, viszont a kémény, mint lejárat megvan. Félix kötelet kért, Harrison pedig keresett egyet, ha talált, akkor felviszi, majd átnyújtja a társának. Félix lefog ereszkedni a kéménybe, Harrison arra gondolt, hogy ez olyan ismerős valahonnan.
Vajon a gyerekek mit szólnának, hogy ha a kéménybe a jól ismert pocakos, piros ruhás, hószakállú alak helyett egy teljes testpáncélba öltözött fickó ereszkedne le...
Magában felkuncogott, ahogy elképzelte ezt a jelenetet....
A távolból lövés hallatszott. Harrison abba az irányba fordult. Túl halk és éles volt... Valaki a közelbe pisztollyal lőtt...
- Nem kellene megnézni? Lehet hogy valaki bajban van...
Eszébe jutott, hogy talán Sid volt az... Vagy tényleg maradtak még a városban tengerészgyalogosok...

75Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 08, 2013 3:34 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Néhány patkány a létrán fölfelé ment úgy gondolta menőzik a társainak, esetleg így próbálták még bebizonyítani saját maguknak, hogy a táplálékláncban igenis érnek valamit, és egy emberrel is képesek elbánni. De egy pöccintés és rásegítés a távozásukra az öklömmel, elhessintettem naiv ábrándjaikat. Bár gondolkodtam azon, esetleg haza viszek egyet, és beidomítom, de mire ez az elhatározás szöget ütött a fejemben, már messze jártak a csatornában. Most levadászni meg nem fogom őket. Majd ha lesz időm, és nem a felszerelésemet fogom újítani, akkor rászánom magam valami harci hörcsög tartására, ill. ez esetben patkány. Majd ha a Marsra visszamentem, beszerzek valami kis házi állatot... Kiérve az utcára, friss levegő tódult az orromba, és mély levegőt vettem. Végre. Egy pisztolydördülés hangzott fel a levegőben, s azonnal talpra ugrottam, amint sikeresen kimásztam az utcára.
Na, csak nem? Emberek?
M4A3 pisztolyomat elővéve én is leadtam egy lövést, most már az sem izgat, ha az ellenség karmai közé kerülök. Legalább izgalmak közt halok meg, nem csatorna közben, szar és patkánytetem kupacok közt, az idegtől szétrobbant fejjel. Elindultam a hang irányába, és reméltem, hogy aki leadta a lövést, van annyi esze, hogy tudja a lövésemből, hogy van még itt rajta kívül más a városban. Ha azok a srácok, akiket utánunk küldtek, seggbe lövöm őket. Nem voltak képesek utolérni minket! Ha Amanda, vagy az a tökfej Sid! Akkor elvágom a torkukat, és úgy viszem vissza őket az APC-hez. Mintha valami hülye osztálykiránduláson vennék részt, ahol az elkószált diákokat kergetném, mint tanár. Várjatok csak, ha ez kell, tőlem megkapjátok!

avpwar

avpwar
Admin
Harrison
Hamarosan még egy lövés hallatszott ellentétes irányból. Félix letette a kötelet és a tetőn pár cserepet elmozdított, hogy kinézhessen. Résen kidugta a fejét, majd hamarosan visszahúzta, teljesen elsápadt az arca.
- Nem tudom mit csinál a leszállóhajónk, de kétlem, hogy légi tánclépéseket gyakorolna! – Mondta. Majd ismét kidugta a fejét. – Valaki! Aki leadta lövéseket! Hol van?!
Richard a tenyerébe temette az arcát.
- Ez az, bort nem akarsz mellénk kínálni? – Szolt oda Félixnek.

Nat
Üres utcákon végig visszhangzott a lövés. Hamarosan emberi hang szállt a füledbe. Nem igazán értetted mit ordít. „Hol van?!” – ennyit értettél a végéből. Ezen kívül csak varjak károgása hallatszik.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

77Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Júl. 11, 2013 4:57 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A lövés eldördülése után, valami kiáltást hallottam, emberit, aminek a végéből valami értelmesebb mondatot is képes voltam kihámozni. A hol van kérdésre megörültem, bár abban nem voltam teljességgel biztos, hogy jó, vagy rossz. Na mindegy, akkor...
A kiáltásra megálltam, hallgatóztam még egy darabig.
- HAHÓÓÓ!!! EMBEREK!!! - kiáltottam bele a levegőbe, hátha meghallják, ha már felém bátorkodtak ordítani. Kockázatos, de muszáj. Közben tovább megyek az úton, most az utóbbi kiáltás forrása felé indulok.

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Lenne belőle. Mármint a borból. Nekünk is jutna belőle...- szólalt meg Harrison, majd Richard felé fordult. Lehet fosztogatók voltak, hisz minden katasztrófa után megjelennek olyan emberek, akik a saját pecsenyéjüket akarják sütögetni az embertársaik csontjain.
Persze vannak elég elvetemült egyedek akik túléljék az ilyen katasztrófákat, és ezek bármennyire is undorító és beteg, és spearses volt a feltételezés, de a fosztogatók rosszabbak voltak mint a xenomorfok. Azok a túlélésükért öltek, nem pedig azért hogy minél több vagyonra tegyenek szert és nem támadnák meg saját fajtársaikat.
Persze pusztítandó kártevők voltak, de azért ezt a javukra lehetett írni. Harrison mást csinál a kiabálás helyett. Próbakép előveszi az adóvevőjét, majd arra a hullámhosszra állítja amit a katonák használnak, majd beleszól.
- Hé, valaki - bemondja a ház koordinátáit. - Valaki ezen koordináták környékén nem adott le lövéseket?
Várja a választ.

avpwar

avpwar
Admin
Nat
Egy kis ideig nem érkezett válasz. Eme feszült pillanatok némaságát a lépteid és néhány varjú törte csak meg.
- Azonosítsa magát! – Hallatszott már közelebbről. Hang ismerős. Az egyik tengerész. De utcákat végig kémlelve nem találod. De közelről jött a hangja.

Harrison
Richard szeme felcsillan.
- Van borod?! Adjá’má’! Ezt már józanul nem lehet kibírni!
- Kuss! – Förmed rátok Félix. Tetőn ismét kidugta a fejét. – Azonosítsa magát!
- Ki az?
- Az a nő, még él. – Mond le nektek Félix. – Menjetek le elé.

Joe
Nem foglalkoztak az ügyeddel. Azonnal leküldtek a Földre. Földet érésig mókáztak a társaid, a röpképes alienre is viccelődés volt a reakció. Már jól kezdődik.
Földet érés után a kisvárosban egy szerb gyerekkel küldtek el felderíteni, ám pár lépés után már hívtak is vissza az APC-hez. Sid bekattant és eltűnt, és Amanda is követte. Utánuk ment Sid osztaga, Amanda után meg az ő társa. Négyen voltatok az APC-nél. Mindenki más a városban kergetőzik. Nem is tudod mért, de bementél az APC-be. Ez volt a szerencséd. Ütést éreztél a tarkódon, majd minden elsötétült.
Elektromos szikrák hangjára ébredtél. Parancsnok testének alsó tájéka itt csücsül a beleivel dekorált székben. Monitorok mind kitörtek, vagy golyó törte be. Időnként egy-egy elektromos szikra csapott ki a monitorokból. Másik két társadból sem maradt túl sok. APC oldalán lövésnyomok éktelenkednek. Egyik társad kibelezett teteme a járműtől pár méterre hever, a másodiké úgy ötven méterre a hóban. Hóban nem vezetnek a testéhez lábnyomok, még a saját lábnyomai sincsenek.
Ezt hívják katasztrófának. Kommunikáció süket, az APC rádiója is halott. Ám szerencse az, hogy élsz.
Még.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

80Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 15, 2013 10:28 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Nem foglalkoztak az ügyével, hanem a hadsereghez jellemzően egyszerűen csak újabb küldetésre küldték.
A Földre.
Útközben a zseniális röpképes alienre is találtak viccet, remek volt a hangulat.
- Milyen lehet, amikor lekakál száltában? - kérdezte a röhögéstől fulldokolva Joe. - Tényleg, emberek, milyen a dög kaka, ha? - és a többiek vele nevettek.
Jó volt.
Landolás után egy szerb gyerekkel indult felderítésre, de pár lépés után vissza is hívták, mert Sid szokásához híven bekattant és eltűnt.
Amanda követte.
Nagyszerű.
Mi kell még?
Joe visszament az APC-hez, de ekkor elsötétült minden előtte.
Elektromos szikrák pattogására ébret, a parancsnok beleivel találkozott a tekintete és a monitorok kitörtek egytől egyig, vagy golyó ütötte át őket.
A lövésnyomok arra utalnak, hogy csetepaté lehetett, de, hogy emberi, vagy idegen, azt nem tudni.
Kitudja ki köpött bele a levesbe, viszont lábnyomok se látszanak.
Kész katasztrófa.
Kommunikáció süket, rádió halott, de legalább él.
Megpróbált feltápászkodni és magához venni a fegyverét, majd elindult körbe, hogy megvizsgálja a tetemeket, hátha mégis talál bármilyen célra vezetú nyomot, mert most nem árt valami nyom ebben a káoszban.

81Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 15, 2013 8:37 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Van - válaszolta Ricsinek Harrison. - Majd a buli után megisszuk.
Kaccsint egyet, a következő pillanatba kiderült, hogy a nő bizony él, akárki is legyen az. Félix úgy fest, hogy felismerte, ez jó hír volt. Nem fosztogató, nem spears, nem kísértet és nem is idegen királynő. Hogy ilyesfajta figurákat nem ismer Félix az biztos.
- Jó - mondta Félixnek, majd intett a fejével Richard fel, hogy kövesse. Kibiztosítja a fegyverét,amint kiérnek az utcára. - Öreg, azt javaslom, hogy fedezz, hátha mégis nem az, akinek mondja magát.
Elindul, majd felkiált.
- Erre vagyunk. - kiáltotta, majd a szemével intett Richardnak, hogy húzódjon az egyik közeli sikátorba.

82Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 15, 2013 9:45 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Amint meghallottam a hangokat, a fegyvereket ösztönösen erősebben kezdtem el szorítani.
A kérdést meghallva nem feleltem azonnal. Az újabb hang felé haladtam. Ám egy újabb utca kanyarnál az épületből kirohanó, és fegyvert kibiztosító katonát megpillantottam. Ösztönösen rá emeltem a pulse rifle csövét, de nem sütöttem el, csupán a hangom csendült szikla szilárdan a levegőben.
- Natasha Eicca, Őrvezető! Hányan vannak még? Magukkal vannak Amandáék? - addig nem fordítom el a fegyvert róla, míg nem válaszol, de nem akarom kioltani az életét sem. De ha bármi rossz mozdulatot tesz, akár az életével is fizethet.

83Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 15, 2013 10:19 pm

avpwar

avpwar
Admin
Harrison és Nat
Richard leeresztette a minigunt. Egyik kezével tartotta még, hogy a fegyver csöve ne koppanjon a havas macskakövön.
- Nyugalom! Egy osztagban vagyunk! Csak ne fogd ránk. – Mondta Richard olyan hangon ami Harrisonnak már erotikus volt. Enyhén b*szt* Harrison fülét azután, hogy Richard eljátszotta ordítva, hogy szitává lövi.
- Sid után ment Amanda. Te pedig utánuk. Igaz? – Lépet ki az ajtón Félix. – Remélem nincs emlékezet kihagyásod, mert akkor baj van. És ennyien vagyunk, minket is Sidék után küldtek.
- Vegyük át. Itt vagyunk négyen. Ketten eltűntek. Az hat. Még négyen vannak elviekben. – Richard számolni is tud? Jó ezt tudni! Bár Félix félbe szakítja.
- APC-hez vannak kötve a beszélőkéink. Se mikrofon se füles. Ezek szerint az APC számítógépének annyi. Kérdés mitől. – Félix ezután Natashára nézett. – Hol voltál eddig?

Joe
APC-től pár méterre fekvő szerb srác testét átdöfték, lazán hatolt át az a valami az M3-as páncélon. Páncélos előtt pedig meglett a hóban a parancsnok felsőteste, koponyájának fele hiányzik, leharapták. Harmadik tengerész pedig félszáz méterre. Páncéljából így testéből is több darabot kiharaptak. Ami a furcsa, hogy a testéhez nem vezet lábnyom, csak vér. Hóban pedig függőleges becsapód nyoma éktelenkedik.
Továbbá túl kevés a nyom. Rendben, tengerész bakancsok nyomai mindenfele. Ám ezeken kívül csak pár bizarr karmos nyom található, és melléjük furcsa söprésre emlékeztető nyomok. Ám a karmos nyomok a semmiből tűnnek fel és csak úgy eltűnnek.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

84Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Hétf. Júl. 15, 2013 10:56 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A férfi hangja berobbant, de még egy darabig nem tudtam az előttem állóról elvinni a fegyvert. Csak szépen, lassan, egyenletesen. Nyugi Nat! Végül elfordítottam róla a fegyver csövét, s végigmértem a férfiakat.
A harmadik érkező pimasz beszólására csak beletúrtam a hajamba, és igyekeztem nem túl ingerülten válaszolni:
- Nem, nincs emlékezet kihagyásom, de feltételezhetek egy, s mást. Mint pl., hogy esetleg ti beértétek őket.
Csak hallgattam, mi beszélnek. Amíg itt trécselnek, addig időt vesztegetünk. Célpontok vagyunk. Rohadtul bosszantott ez az egész, és szerettem volna végre az eltűntek nyomára bukkanni. Az újabb kérdésre haragosan villant Félixre a szemem:
- Szart pucoltam a kanárisban, szerinted hol voltam eddig? Amanda nyomait követtem, de a csatornában elvesztettem. Feljöttem, hátha találok valami használhatót még. És akkor hallottam meg a pisztolylövést, majd a ti zajaitokat. Szóval én azt mondom, menjünk a lövés után, hátha Amandáék, vagy esetleg más... emberforma. - hülye gyerekkel akartam befejezni, de végül a "szelídebb" végletbe váltottam.
Nem akartam vitatkozni, és összebalhézni velük, cseppet se volt ez most ínyemre. De azért álljunk már meg! Tettem a magam feladatát, nehogy már egy ilyen Szar Jankó kezdjen el nekem itt pattogni, hogy hol voltam eddig?! És ők hol voltak? Épp a legújabb playboy különszámáról diskuráltak a tetőn, vagy várták az isteni szikrát? Induljunk, minél előbb tesszük, annál jobb, hisz annál kevesebb az esélye, hogy a pisztolylövés forrása, messzebb jut tőlünk.

Joe Johnson

Joe Johnson
Rövid vizsgálódás után látszik, hogy akad itt pár nyom, de kevés.
Egyiket átdöfték, a másikat leharapták, a harmadikról meg nem is érdemes beszélni.
Joe legyint.
Tényleg jó, hogy él. Ezt a balhét elnézve csoda, hogy megúszta, de miért hagyták életben?
Azt hitték halott?
Lehet.
Nini, karom nyomok!
Ezek a dögöké. Talán.
De ez a söprés szerű nyom furcsa a hóban, mi lehet?
- Nosza - mormogta magának és megvizsgálta jobban, majd körbe pillantott még egyszer. - Valamerre csak van lábnyom, ahol Sid, meg Amanda eltűnt, nem? - mondja csak inkább magának, mint bárkinek is, hiszen egyedül van.
El kéne indulni megkeresni Sidet és Amandát, meg a többieket, ha még vannak többiek.

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Már azt hittük mindenki meghalt - mondta Harrison a nőnek, majd halványan rámosolygott. Azonban az hogy egy másik emberük is hirtelen ott hagyta a csapatot az kezdett furcsa lenni. Ahogy az egész ügy. Ez már nem szimpla mentőakció volt, hanem valami sokkal rosszabb.
Harrison leeresztette a fegyverét, majd kifújta a levegőt.
- Négy fegyver, több mint három - mondja a társainak. - És a páros szám sokkal szerencsésebb, szerintem maradjunk együtt és tényleg nézzük meg, hogy ki adta a lövéseket, vagy hogy egyáltalán hagyott e valami nyomot. Utána jó lenne megnézni mi történt az APC-vel és valahogy vegyük végbe azért amiért ide jöttünk.
Ki fújta a levegőt és végignézett a társain.
- És elvileg a hölgy a rangidős, legalábbis én a parancsnoksága alá helyezem magam.
Jó lenne már elhúzni erről a helyről. Harrison az ég felé nézz. Csak most jut az eszébe hogy a dögök már a levegőből is támadnak.

avpwar

avpwar
Admin
Nat és Harrison
Richard jót röhögött majd rávert Harrison vállára. És röhögött.
- Alá helyezed magad?! Te? Várd ki a sorod öcsi! – Ezzel megfordult és röhögött tovább. Mint egy reked szarka.
- Richard kuss! – Förmedt rá Félix. – Bumbika, és tizedes vagy. Én mondom meg ki, ki alatt van. Ahogy mondta az őrvezető, lövések után megyünk! Gond, hogy két ellentétes irányból jöttek. – Félix Natra néz. – Gondolom te voltál a második.
- Van egy irány. – Ezt már csak kuncogta Richard. Nagy tüdeje van, hogy ennyit bír röhögni levegő vétel nélkül. – Arra… arra amerre röhögtem.
- Akkor elindulunk arra, és kuss van, nem hangosan röhögni. Fogalmunk sincs mitől kattant be Sid, sem arról mi van a többiekkel. Meg azt se tudjuk, hogy mit keresünk. – Ezzel Félix mozgásdetektorát előretartva megindult elől.

Joe
Beletelt egy kis időbe mire a helyes nyomokat meglelted. A feltételezett helyes nyomokat. Ezek nem vezetnek vissza a járműhöz. Hamar a német kisváros kevésbé szebb részén találtad magad. Szűk utcák, és úgy általában nem olyan kicsinosított. Így három év elteltével is még elég pofás volt a főtér, ám itt ami nem a turistáknak készült valami eszméletlenül rút. Kissé képmutatás ez.
Természetesen, hamar azaz érzésed támadt, hogy figyelnek téged. Sőt idővel úgy érezted, hogy valami követ. Reflexből megfordultál és a szűk kis utcában csak valami kis feketeséget láttál, ahogy pár korhadt fahordó mögé behúzódik.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Joe Johnson

Joe Johnson
A nyom követés soha nem volt gyerekjáték, ezért nem megy csakúgy pikkpakk módra. Nehéz volt megtalálni, de végül sikerült meglelni a helyes nyomokat, amik idővel a város kevésbé szebb részére vezették, ahol már szűk utcák fogadták őt.
Ahogy az lenni szokott, hamar az az érzése támadt Joenak, hogy figyeli valaki, folyton a hátán érezte a tekintetet, de remélte nem lövik le, vagy nem harapják ketté.
Folytatta a kutakodást, de egyelőre eredménytelenül. Kitudja meddig feküdt az APCnél, az is lehet, hogy Sidék már jó messze járnak. Az is megfordult a fejében, hogy visszafordulhatna, bevárhatná a többieket az APCnél, vagyis megvárhatná őket ott, még a végén úgy elkeveredne, hogy itt felejtik.
De, ha siet, utol érheti őket, csak ne legyen belőle is dög vacsi, mint annyi emberből a hadseregben.
Visszatérve, még mindig úgy érzi, hogy figyelik, sőt követik.
Megfordult és annyit látott, hogy valami feketeség inalt el egy pár korhadt fahordó mögé bújva.
Nagyszerű, ha egy dög, akkor pofán veri, megmutatván azt, hogy milyen egy harmadik típusú pofon.
Fegyverét a hordóra szegezve óvatosan araszolni kezdett a feketeség felé.
Valószínűleg nem ember, de azért...
- Feltartott kézzel, óvatosan jöjjön elő, vagy lövök! - mondta a biztonság kedvéért, de, ha dög lesz, akkor reflexből szétszedi a fegyverrel és kész, reméli minden baj nélkül.

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Harrison szavaira összeráncoltam a homlokom, fura volt ezt hallani egy katonától. Általában még egy Parancsnok is nehezen bír az embereivel, ez meg itt önként és dalolva engedelmeskedne. De Richard szavaira önkéntelenül is elmosolyodtam, majd megingattam a fejem. Bah, ezeket is csak a farkuk irányítják.
- Hát ő még mindig előbb fog állást foglalni alattam, mint te Richard. - szálltam be a poéngyáros hülyeségébe, de nem röhögtem, csak a mosolyom vált még szélesebbé. Néha ennyi belefér. Ennyi, kell is.
Hiszen, némiképp örültem, hogy a társaimra akadtam, és végre nem totál egyedül kell bolyonganom a város utcáin. Több, mint a semmi.
Félix kérdésére bólintottam, micsoda egy fürge észjárású ürge! Persze, hogy tőlem volt a második lövés! Nem igazán izgatott most, hogy ki, kinek ugat, a lényeg az volt, hogy találjuk meg végre a többieket. Az ismerős mozgásdetektort megpillantva készenlétben tartottam fegyverem, majd követtem a férfit, a pisztolylövés hangjának irányába.

90Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok - Page 3 Empty Re: Mentőexpedíció - Ember kaland – Német Alpok on Csüt. Júl. 18, 2013 6:44 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison elvigyorodott Richard pajzán megjegyzésére, majd a nő válaszra felkacagott és most ő csapta vállon a társát. Nem tűnt már annyira borús az ügy, persze ijesztő volt még mindig, de azért a maori megnyugodott.
Hamarosan elindultak, hogy megkeressék a két bekattant katonát. Harrison a nő mellé érkezett, persze előtte végigmérte. Amit látott nagyon is tetszett neki.
Vagy is meg hát, vajon megengedné?
Koncentrálj a küldetésre! parancsolt magára, próbálva lenyugtatni az ő szellemi merevedését.
- Mire lőtt rá? Mármint látott valakit? - kérdezte lényegretörően.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.