Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Esőerdő     - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Esőerdő     - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Esőerdő     - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Esőerdő     - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Esőerdő     - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Esőerdő     - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Esőerdő     - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Esőerdő     - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Esőerdő     - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Esőerdő     - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Blior » Esőerdő

Esőerdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [3 / 6 oldal]

61Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Jún. 29, 2012 8:21 pm

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca ellenfele végre elengedte a vadászt, s ugyan megölnie nem sikerült, de a lény átmenetileg összezavarodott. Mivel a fenevad megtántorodott, csak négykézlábra ereszkedve tudta megőrizni egyensúlyát, így viszont kialakult egy kis távolság közöttük. Ezt kihasználva a ragadozó villámgyorsan felmérte a terepet. "Harc közben mindig figyelj a környezetedre!" -emlékezett a tanításra. A csőlátás most valóban nem lett volna célravezető, hiszen óriási felbolydulás támadt a teremben. A különös hangok a helyiségbe özönlő kis termetű savvérűektől származtak, míg a kamra túlsó végén egy újabb yautja tűnt fel. A vadász nyugtázta jelenlétét, de nem állt neki azon gondolkodni, hogy ki az, és egyáltalán hogy került ide. Tudta mi van körülötte, s hogy nagyjából mire számíthat, így újra a testőrre koncentrált. Ideje volt befejezni a harcot, s begyűjteni a nagyszerű trófeát. Ellenfele még mindig a talajba kapaszkodott. Chu'cca igyekezett a bestia fejével gondolkodni. Ebből a pozícióból hátra, fel, előre vagy valamelyik oldalra tudott csak elmozdulni. Lekapta a hátára erősített bakuubot, gyakorlott csuklómozdulatokkal megpörgette, majd jobbról balra, egy íves mozdulattal a lény nyaka felé döfött. Úgy vélte, így a legnagyobb a találat valószínűsége, hiszen, hacsak nem hátrál a praetorian, beleesik a támadás sugarába.

62Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Szomb. Jún. 30, 2012 12:18 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A praetorian Chu'cca felé sziszegett, ahogy ellenfele a bakuub-ért kapott. Két lábra állt. A fegyver a lény feje felé száguldott, s a hatalmas bestia váratlanul a karjával védekezett. A penge azonban megállíthatatlanul átszúrt bőrt és csontot, de a fejig nem ért el. A fenevad fájdalmasan felüvöltött, épen maradt karmos mancsával hatalmas ütést próbált mérni a harcos maszkkal fedett arcára.

63Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Vas. Júl. 01, 2012 3:19 pm

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca szerette a kihívást, de nem jobban, mint az erőfölényt, mely felsőbbrendűségéből fakadt. Ez a természetéből eredő fölény most azonban nem volt meg. Az a fajta vadász volt, akinek a préda becserkészése okozta az örömet, az hogy levadássza, nem pedig az, hogy minél ostobább, erőfitogtató harcban megküzdhessen vele, éppen ezért szeretett gyorsan, és a lehető legegyszerűbb módon végezni ellenfeleivel.
A bakuub megakadt a szörnyeteg kezében, mely egy ilyen termetes bestiánál csupán felszíni sérülésnek számított. A lény ezután a yautja felé csapott. Chu'cca tudta, hogy ilyenkor jön el a harc azon pontja -miután a préda bizonyította rátermettségét-, mikor minden fegyverét, s maszkját ledobva, test test ellen küzd meg vele. De a ragadozó sosem szerette az efféle hagyományokat, s amúgy is, az epikus végső harcot szerette volna a királynő palántának tartogatni. A fejre érkező támadás elől előre ugrott, megkockáztatva ezzel egy maszkrepesztő találatot, miközben aktiválta a csuklópengéket. A praetorian lábai között akart elgurulni, úgy, hogy közben végigvág az egyiken az ikerpengékkel, hogy aztán a bestia háta mögé érve megragadja annak izmos farkát, s sérült lába felé billentve feldöntse azt. Ha ügyesen manőverez, a lény a karjával fogja majd fel az esést, mégpedig, ha az istenek is úgy akarják, azzal, amelyikben a lándzsa van.

64Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Júl. 02, 2012 11:58 am

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A praetorian ütése a gyors reflexű, előre ugró harcost épp hogy súrolta. Nem okozott kárt, s ez még inkább felhergelte a prédát. Dühösen második állkapcsával felé kapott, ám az sem talált célt. Ch'ucca előre gurult, a lény lábai közt, kibiztosított ikerpengékkel, s a támadása sikeresnek bizonyult. A hatalmas fenevad lábából kispriccelt a savas vér, a kemény húsú pedig dühtől és fájdalomtól ismét felüvöltött. Ám sérülése ellenére, mielőtt a harcos elkaphatta volna a farkát, hogy kibillentse egyensúlyából, elkapta farkát a yautja elől, s lendületből, mintha csak ezt várta volna, hatalmas farok ütéssel a legközelebbi falhoz vágta a vadászt. Chu'cca nem szenvedett komoly károkat, néhány zúzódással megúszta, hála védelmének. Azonban az ütéstől kóválygott a feje. Még érzékelte ahogy a dühöngő praetorian kitépi saját karjából a bakuub-ot, és egy vérfagyasztó üvöltést hallat. Sérült lábával lassan, ám mégis biztosan a szédült yautja felé tartott.

65Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Júl. 06, 2012 7:43 pm

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca magába fojtott egy káromkodást, ahogy dühösen fújtatva feltápászkodott. Nem először vágták ilyen keményen a falhoz, s kezdett elege lenni ebből a rongybaba állapotból. Legszívesebben most azonnal szétlőtte volna a bestiát vállágyújával, ám túl sok szemtanú volt, így végig kellett járnia a táncot. Megrázta a fejét, s egy pillanatra lehunyta apró, sárga szemeit, hogy kicsit kitisztuljon a feje. A testőr eközben felé sántikált, ám a lándzsa már nem volt a kezében. "Legalább az szabad."- gondolta a yautja, miközben megpróbált kidolgozni valami terv félét. A praetorian azonban egyre közelebb ért. "Elég a tervekből."- lábát a falnak vetette, majd lendületet vett, s előre lendült, hogy menet közben improvizáljon valamit. Kicsivel a lény előtt a földre vetette magát, s megpróbált a bestia alá gurulni. Nem zavartatta magát, ma már jóformán többet közlekedett így, mint két lábon. Azt találta ki, hogy meglöki a sérült lábát, hogy a szörnyfajzat a földre essen, majd megpróbálja elérni a lándzsáját, hogy egy jól irányzott döféssel egyszer s mindenkorra véget vessen a harcnak, s a keményhúsú életének.

66Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Szomb. Júl. 07, 2012 9:34 am

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Chu'cca vészesen süvített a praetorian felé, ám az mintha tanult volna előző hibájából. A yautja felé lendítette sérült karját, amiből a harcos maszkjára, és jobb karjának védtelenebb felületére is jutott, s azonnal marni kezdte, bár a maszk pontosan ennek az anyagnak a kivédésére szolgált. Ahogy a yautja tovább lendült, elérte a sérült testrészt és sikerült kilöknie egyensúlyából a fenevadat. Hatalmas csattanással ért földet. A bakuub nem volt messze, könnyen a vadász kezébe került. A lény kapálózott, érezte közeledő vesztét. Chu'cca gyors, pontos és kíméletlen találata elől azonban nem menekülhetett. A bakuub a szörny tátott pofáján keresztül érte el. Rikítania sem volt ideje, a penge a koponyát átzúzva fúródott ki a fej másik oldalán. Egy utolsó rángás futott végig a lény testén, azután többé nem mozdult. Chu'cca fellélegzett egy pillanatra, ám nem sokáig.

A közelében küzdők még mindig el voltak foglalva. Az 'mber, ahhoz képest, hogy mi volt, jól állta a sarat. Három támadójából egyet megölt, egyet súlyosan megsebesített, a harmadikkal pedig még mindig küzdött. Yeggdra’sil is el volt még foglalva támadóival, de úgy tűnt, ő is bírja a strapát. Az idegen harcos már nem állt a járatnál, lassan közeledett a harcosok felé. Figyelte őket, de úgy, mint általában a zöldfülűek edzését szemmel kísérő mester.
Chu'cca azonban nem bocsátkozhatott mélyebb elmélkedésbe, a karját gyorsan el kellett látnia. Váratlanul mellette termett egy xenoraptor, ám úgy tűnt, nem a harcost igyekszik támadni, ő még Krii'ale ellenfele volt. Az idős yautja második ellenfelét a magasba emelte, dühösen üvöltve a harcos mellett álló raptor felé hajította. A találat sikeres volt, de ezzel együtt a két raptor összegubancolódott testgolyója Chu'cca felé repült, magával sodorva a harcost. A fiatal yautja néhány méterrel arrébb landolt a földön, a húsgolyó tovább lendülve a falnak csapódott. A két raptor nem mozdult. Krii'ale gúnyosan horkantott Chu'cca felé, úgy tűnt még mindig sértette a fiatal yautja szemtelen préda elorzása. Chu'cca karjába éles fájdalom hasított.

67Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Júl. 19, 2012 11:04 pm

Chu'cca

Chu'cca
Végre sikerült leterítenie a fenevadat. Ahogy lándzsája a lény fejébe fúródott, mélységes megelégedés töltötte el. Elégtételt vett. A biztonság kedvéért csavart egyet a fegyveren, majd ki sem húzva azt egyszerűen összecsukta. A csata végeztével az adrenalin szintje kezdett csökkenni, s ezzel együtt a savfürdő okozta fájdalom növekedni. Letépte maszkját, remélve, hogy még menthető, majd megpróbálta ellátni a sebét. Jobb karján csak a válla tetejét védte páncél, így ott érte a legsúlyosabb sérülés. Ám mielőtt komolyabban kezelésbe vehette volna, egy idegen termett mellette, ami szerencsére a vezérrel küzdött. Amaz vitézül harcolt, s a régi két legyet egy csapással trükkel hozzávágta az egyik fenevadat a Chu'cca közelében állóhoz. Sajnos az összegubancolódott keményhúsúak pont a ragadozó felé repültek, s magukkal is sodorták. A yautja feltápászkodott, s ösztönösen felkészült a harcra, de a dögök nem mozdultak. Krii'ale a vadászra morgott. Szemmel láthatóan örömére szolgált, hogy revansot vehetett a szemtelenségért. Chu'cca dühös pillantását nem rejtett el a maszk, miközben jobb karját szorítva a halott testőrhöz botorkált. Már a nyelve hegyén volt a szitok, mellyel vissza feleselhetett volna, de végül bölcsebbnek látta, ha körmönfontabb módszerrel jelzi, nem érdekli a rangidős véleménye. Letelepedett a tetem mellé, hátat fordítva az öregnek, majd hozzálátott, hogy kikeverje a sebet összezáró löttyöt. A lándzsáját készenlétben maga mellett tartotta, de bízott benne, hogy elegen vannak körülötte ahhoz, hogy nyugodtan lekezelje a sebesülést, s utána mobil állapotba hozza a friss trófeát.

68Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Júl. 20, 2012 10:22 am

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Azt hiszem Yeggdra’sil számára adtam bőven időt,
hogy visszatérjen a játékba, de innentől kezdve nem várunk. Az eddigi
játékát visszaolvasva és trófeáit nézve adok 150 megbecsülés pontot. A
továbbiakban ő már nem játszik.//


Krii'ale nem háborgatta tovább a sebesült harcost, bölcsebb volt annál,
mintsem hogy egy sérülttel, leálljon párbajozni. A dühe elpárolgott egy
időre, majd megfordulva ő is a trófeáihoz lépett. Bár talán lekicsinylő
volt ez a bosszú, őt mégis az elégedettség érzete fogta el. Hiába,
benne is ott volt a büszkeség.
A közelükben küzdő 'mber felordított, ahogy a raptor a vállába harapott. Óvatlan volt, és túl közel került hozzá a fenevad. Jó nagy darab húscafatot tépett ki belőle. Ennek ellenére a férfi ép karjával fegyvere ravaszát meghúzva minden maradék golyóját a lény koponyájába ürítette. A raptor savas vére szertefröccsent, majd hatalmas puffanással a földre rogyott. Az ember szitkozódott fájdalmában, a ruhájából nagy nehezen letépett egy darabot, s azzal próbálta enyhíteni a vérzést, ellátni sebét. A lény testétől arrébb tántorgott, majd a fal tövébe lerogyott. A vérzés egyre erősödött, fájdalmas nyögései pedig egyre hangosabbak voltak.
Az idegen harcos látva, hogy a többiek trófeáikkal vannak elfoglalva, az 'mberhez lépett. Krii'ale fel pillantott tevékenységéből, majd valami olyasmit morgott, hogy
"Gyűlölöm ezt a bolygót!"
A férfi óvatosan nézett a közeledő harcosra. A vadász leguggolt hozzá, megfogta a karját, s a férfi értve, és fogadva a segítséget, míg a vadász tartotta, jó erősen bekötötte a ronggyal sebesülését.
Krii'ale látva a jelenetet dühösen morgott, de befejezte trófeái elkészítését. Az idegen vadász felállt, majd a többieket figyelve várakozott.

69Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Vas. Júl. 22, 2012 1:10 am

Chu'cca

Chu'cca
//Egy olyan információt, ha beleszőnél a történetbe, hogy a maszk milyen állapotban van, nagyon megköszönnék. Smile //

Chu'cca lekezelte a sérülést, majd elkészítette a trófeát. Nem bíbelődött vele sokat, csak levágta a fejet, s belehelyezte a hálóból készült zsákjába, melyet a hátára vetett, a vállágyú mellé. Arra gondolt, otthon majd rendesen megtisztítja, most azonban minél előbb folytatni akarta a vadászatot, hiszen valahol várt rá a fiatal királynő.
Mihelyst végzett, a hóna alá kapta a maszkját, s várakozásra készen fürkészte társait. Ekkor nyílt csak lehetősége alaposabban szemügyre venni az új jövevényt. Döbbenten tapasztalta, hogy a hangosan siránkozó sebesült ’mbert ellátó ragadozó egy nőstény. „Micsoda?” –gondolta, s csodálkozásában szélesre tárta agyarait. „Mit keres itt egy nyamvadt gyerekcsináló? Ráadásul ilyen egészségtelen, csenevész példány. Biztos terméketlen, ha vadászatra adja a fejét.” A vezér morgással nyugtázta a jelenetet, Chu’cca azonban szavat is adott nemtetszésének.
-Ha ennyire gyámolítani akarod, inkább végezz vele! –vetette oda nyersen az ismeretlennek. –Lehet, hogy vitézül harcolt, de úgy is el fog pusztulni. Legalább megkönnyíted a szenvedését.
Bár tisztelte, egyáltalán nem kedvelte a puhahúsúakat, s a rátermettségük bizonyítására tett erőfeszítéseiket sem értékelte. A csupasz majmok prédák voltak, nem szövetségesek. Mélységesen megvetette, s gyengének találta azokat, aki törődtek ezekkel a lényekkel, vagy ne adj isten még az életüket is segítettek megóvni.
Még egyszer rosszallóan a nőstényre, s szánalmas védencére pillantott, majd tekintete Krii’alera vándorolt, várva az indulást.

70Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Júl. 23, 2012 10:20 am

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
- Sok tanulnivalód van még zöldfülű. De bölcsebben tennéd, ha inkább becsuknád a szádat, mert a végén betalál egy arctámadó. - mondta kedves nyugodtsággal a nőstény Chu’cca felé. Mögötte az ooman feltápászkodott, úgy tűnt ő is indulásra kész, bár furcsán nézett a megszólaló vadászokra. A nőstény a feléjük lépő Krii’alet apró fejbólintással köszöntötte, majd némán, kecses léptekkel elindult a harmadik, s egyben utolsó járat szája felé.
Krii’ale szót sem szólva követte a nőstényt. Úgy tűnt, nem igazán örül a vendégnek, de mégis mintha ismerte volna valahonnan.
Chu’cca ellenőrizte maszkját. Becses tárgyán a sav bár nem ütött lyukat, a rendszer több helyen is meghibásodott. A hő és EM módok, bár működtek, sokszor elmosódó, átláthatatlan lett a kép. A többi része működő képesnek tűnt. Bosszantó, és kellemetlen dolog, ám a vadászat szempontjából lényegtelen... vagy izgalmas?
A puha húsú is elhaladt a vadász mellett, követve a többieket. A járatból ismerős hangok szűrődtek ki.

71Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Júl. 23, 2012 10:47 pm

Chu'cca

Chu'cca
- Sok tanulnivalód van még zöldfülű. De bölcsebben tennéd, ha inkább becsuknád a szádat, mert a végén betalál egy arctámadó. -hangzott a nőstény felelete. Chu'ccát megdöbbentette ez a nyugodt hangnem, s dühítette a mögötte rejlő felsőbbrendűség. Megállt a gyerekcsináló előtt, mélyen a szemébe nézett, s egészen addig le nem vette róla a pillantását, míg a menet el nem indult. Ahogy az 'mber elsétált a vadász mellett, az vállal meglökte szerencsétlent, majd utolsó előttiként csatlakozott a menethez. Általában szeretett elöl menni, a legmegbecsültebb helyen, most azonban nem érezte volna magát kényelmesen, sem a vezérével, sem a szukával a háta mögött, a puhahúsúval pedig különösen nem. A negyedik ragadozóval nem foglalkozott, eddig sem volt útban, így részéről nem tartott attól, hogy hátba támadja.
Menet közben felvette a maszkját, s sajnálattal konstatálta, hogy egyes rendszerei meghibásodtak. A fészekben legfontosabb látásmód sokszor homályossá vált, kivehetetlenné téve az alakokat. "Legalább az arctámadóktól véd, amíg el nem jutok a királynőig. Ott pedig már nem oszt, nem szoroz."-gondolta.

72Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Kedd Júl. 24, 2012 11:09 am

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Az 'mber majdnem hátra esett a vadász rosszindulatú lökésétől, de végül sikerült megtartania egyensúlyát. Fájlalta még a vállát, és inkább hagyta, had menjen előre a vadász. Pár lépés távolságban, de ő zárta a csapatot.
A kis csoport a folyosókon csendesen haladt. A nőstény egyszer hátra is pillantott, és úgy tűnt elégedett. Nem beszéltek feleslegesen. Sokáig haladtak, egy irányba, s a legfurcsább mégis az volt, hogy nem találkoztak savvérűekkel. A járat messzeségéből a lények hangjai feléjük szűrődtek, ám minél tovább haladtak, annál távolabbinak tűntek. Végül két éles kanyarulat vált láthatóvá a szemük előtt. Kilépve a járatra a bal oldalra vezető út egy magasabb, tágasabb kamrába vezetett, melynek végén egy hatalmas barlangszáj tátongott előttük. Ám jobban megnézve nem barlangszáj volt az. Hatalmas, hullámzó, testek összefonottsága zárta be a kamra bejáratát. A kemény húsúak sziszegő, túlvilági hangja áradt a torlaszból. Meg-meg moccanó, vonagló testük a pokol kapuját idézhette volna az emberekben. Groteszk, testfaluk teljesen elzárt mindent. A fal másik oldalán lehetett a királynő kamrája.
A jobbra vezető út messzesége néma sötétségbe veszett.
A nőstény várakozóan pillantott a hímekre. A puha húsú nagyot nyelt, mikor megpillantotta az idegenek művét.

73Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Júl. 30, 2012 4:48 pm

Chu'cca

Chu'cca
Az immár öt tagúra bővült csoport némán lopakodott előre a fészekben. Senki nem szólt a másikhoz, bár ez nem is volt szokatlan. Bent voltak az ellenség területén, s ilyenkor amúgy is maximum test vagy jelbeszéddel kommunikáltak. A járat, melyet órák óta követtek gyanúsan üres volt, nem találkoztak egyetlen idegennel sem. "Biztos a királynő védelmére siettek."-tűnődött Chu'cca. "Érzik, hogy közel már a végzetük." A messzeségből savvérűek hangját lehetett hallani, ám minél közelebb értek a fészek központi részéhez, ezek a zajok annál inkább halkultak. A vadászban felmerült a gondolat, hogy esetleg egy másik járaton át menekülnek el a kemény húsúak, ám aggodalmának nem adott hangot.
Néhány kanyarral később elágazáshoz értek. Chu'cca maszkja rendellenes működésének hála, először észre sem vette, hogy a bal oldali alagút milyen különös módon ér véget. A savvérűek saját testükkel torlaszolták el az utat, élő falat alkotva. A testek tömegén túl lehetett a királynő kamrája. A másik járat végét elnyelte a sötétség, nem lehetett tudni, hova vezet. Az elől haladó gyerekcsináló megállt, s hátrapillantott. "Pja, a nőstények nem vezetőnek valók." -gondolta Chu'cca.
Előre lépett, s a torlaszra mutatott.
-Utat kell robbantanunk magunknak. Nincs rá garancia, hogy a többi bejáratot nem zárták-e le ugyanígy, ha meg külön válunk felderíteni, könnyedén rajtunk üthetnek.
Hogy szándékának komolyságát bizonyítsa, vállágyújával máris célba vette a tömeget. A három lézerpont a testek és a mennyezet találkozásánál állapodott meg, hogy a közvetlen találaton túl a leomló törmelék és károkat okozzon. Már csak az engedélyre várt.

74Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Kedd Júl. 31, 2012 12:13 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
// Bocsi, azt elfelejtettem mondani, a szabályok szerint Yeggdra’sil karakterét nem irányíthatom, Krii’ale pedig csak azért, mert ahogy olvastam ő NJK-nak is számít. Ezért Yeggdra’sil már nincs köztünk. //

A nőstény ingatta a fejét. Krii’ale a fiatal harcos mellé lépett.
- Rád bízom a döntést. Tudom, mire gondolsz, de megsúgom, nem biztos, hogy ez a legjobb. - mondta szigorú hangon. Majd a nőstény felé mutatott a kezével.
- Csak figyeld, mit csinál.
A nőstény a húsfal tövéhez sétált. Leguggolt, a vonagló testek közé nézett, mintha keresett volna valamit. Elővette a pengéjét óvatosan, ám erre éles rikítás volt a válasz a fal felől. A harcosnak ideje nem volt a támadásra, csak arra, hogy hátra bukfencezzen a pengeéles farkak elől.
- Túl éberek. - mondta ridegen.
- Jól figyelj Chu'cca! Minden egymásra épülő szerkezetben akad egy gyenge pont. - mondta Krii’ale. - Ha a gyenge pontot kiveszed, a fal összedől. Ám van úgy, mint ezeknél a dögöknél is, hogy a gyenge pontot erősebbek veszik körül. Védik.
- Ráadásul itt mozog is. Az arctámadókról nem is beszélve. - mondta sötéten a nőstény. - Nos, még mindig ránk akarod omlasztani a tetőt? Vagy keressük meg azt a csenevész kemény húsút?! - a nőstény hangjából huncut kihívás érződött.

75Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Szomb. Aug. 04, 2012 12:52 pm

Chu'cca

Chu'cca
- Rád bízom a döntést. Tudom, mire gondolsz, de megsúgom, nem biztos, hogy ez a legjobb- lépett Chu'cca mellé a vezér, majd a nőstényre mutatott. - Csak figyeld, mit csinál.
A gyerekcsináló az idegenek testéből szőtt eleven falat vizsgálta. Azonban amint megkísérelt belevágni az élő tömbbe, a keményhúsúak éles sziszegéssel és farokcsapkodással válaszoltak.
-Túl éberek. -jelentette ki.
-Zseniális megállapítás. -felelt vissza Chu'cca pimaszul. Krii’ale azonban közbevágott.
- Jól figyelj Chu'cca! Minden egymásra épülő szerkezetben akad egy gyenge pont. Ha a gyenge pontot kiveszed, a fal összedől. Ám van úgy, mint ezeknél a dögöknél is, hogy a gyenge pontot erősebbek veszik körül. Védik.
- Ráadásul itt mozog is. Az arctámadókról nem is beszélve. -vette át a szót a nőstény. - Nos, még mindig ránk akarod omlasztani a tetőt? Vagy keressük meg azt a csenevész kemény húsút?!
Nála volt a döntés, csak ez érdekelte. Különben is ostobaságnak tartotta a másik kettő szövegét.
-Álljatok hátrébb, tartsuk a távolságot -karmos kezével erősen mellbe lökte az 'mbert, hogy az is értse mire gondolt. -, és készüljetek a fegyverekkel!
Zagyva mellébeszélésnek tartotta csupán a gyerekcsináló és az öreg hím "tanácsait". Persze, hogy van gyenge pont, és persze, hogy védik. De ha az a bizonyos rést a pajzson ki is használnák, a többi ugyanúgy rájuk támadna, és nem lennének előrébb. Való igaz, a fal összedőlne, csak éppenséggel ezt nem téglák alkotják, hanem eleven vad szörnyek, akik bármit megtesznek, hogy megvédjék a királynőjüket, nem féltve saját testi épségüket sem. Ezzel szemben az ő terve inkább a nyers falbontó stíluson alapult. Továbbra is úgy hitte, hogy ha a plafon és a húsfal közé lő, akkor a forró plazma nyaláb és a leomló törmelék sok savvérűt hatástalanít, a maradékot pedig együttes erővel legyőzhetik.
A lézeres irányzékot továbbra is a korábban kinézett ponton tartotta, s újra a vezetőre pillantott, hogy vajon ellenkezik-e.

76Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Kedd Aug. 07, 2012 4:21 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Krii’ale válasz helyett távolabb lépett tőle, és kibiztosította fegyvereit. A nőstény vállat vont.
- Te tudod, zöldfülű. - mondta nyugodt hangon.
Ő is arrébb lépett, de mielőtt kibiztosította fegyvereit, valami megzavarta az egész műveletet.
A Chu'cca által mellbe lökött Ooman nem tudta megtartani az egyensúlyát, és elesett. Szitkozódva állt fel, megértve a vadász akaratát, de valami megmoccant a háta mögött. Megpördült, hogy lássa mi az, de késő volt. A ravager úgy nyársalta fel a puha húsút karmaival, mintha csak gyümölcsöt vágott volna fel. Az áldozatnak kiáltásra sem volt ideje. A ravager kilépett a sötétből, még egy hozzá hasonlóval és utolsónak egy praetorian. Úgy tűnt, a másik járatból érkezhettek. A praetorian Chu'cca felé sziszegett, bizonyára felismerte társa gyilkosát a vadászban. Ezek a Fészek védők sokkal masszívabbak, erősebbek, nagyobbak voltak, mint akikkel eddig találkoztak. Talán még az előző királynőt is szolgálhatták. Látszott, nem akarják új királynőjüket elveszíteni. A vadászok az élő fal és a Királynő testőrei közé szorultak. A másodperc tört része alatt a testőrök támadásba lendültek. A legelső ravager Chu'cca felé ugrott, karmos mellső végtagjait villámgyorsan vágta a vadász felé. A praetorian Krii'ale-t szemelte ki, a második ravager a nőstényt támadta meg. És ha ez nem volt elég, a test fal résein át apró arcmászók kezdtek el megjelenni, és mászni a küzdők felé.

77Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Júl. 19, 2013 8:00 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
JÁTÉK FAGYASZTVA TERÜLET SZABAD!

78Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Aug. 14, 2014 2:53 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Előzmény:
Delta Hydrae IX --> Leszállóhelyek

Az esőerdő nyugodtnak látszott. Békés bolygó lenne ha nem lennének itt az idegenek. Egymás után landolnak a három fős csapatok és indulnak keresésre. Ti egy kis pataknál értetek földet. Balra egy nagy szavanna található, sok földi élőlény van itt mint az elefánt, antilop stb. Viszont keverékek is mint a zebraantilop. Jobbra viszont az esőerdő található, nem túl kecsegtető hangokat hallani onnan.
- Rossz helyen vagyunk, az utolsó ismert nyomtól 2 km-re landoltunk. Ha már itt vagyunk ideje bemutatni mit is tudsz. Nagy Penge! Mutasd meg hogy mit kellene csinálnia!

Penge gyorsan egy antilop felé ment, az élőlénytől pár méterre egy nagy ugrással eltüntette a távolságot és az antilop hátán landolt. Hallatszott a gerinc eltörése, az állat ordítása. Penge egy gyors vágással eltávolította a fejet a nyaktól és büszkén felemelte trófeáját. Most ideje neked bizonyítani milyen gyors is vagy, az esőerdő szélén levő zebra talán megfelel erre a célra.


_________________
Esőerdő     - Page 3 3827486564Esőerdő     - Page 3 3702841940Esőerdő     - Page 3 2196059390
Esőerdő     - Page 3 3768365694Esőerdő     - Page 3 1660501373Esőerdő     - Page 3 3935029224

79Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Aug. 14, 2014 9:16 pm

Basil'isk

Basil'isk
Megérkeztünk a bolygó esőerdejébe, mely eléggé nyugodtnak látszott. A landolás után a többi csapat elindult az eltűntek keresésre. A mi hajónk jelen esetben egy pataknál ért földet, melytől nem messze egy szavanna is volt pár állattal. Jobb oldalt viszont a esőerdő volt, ahonnan nem annyira kecsegtető hangokat lehetett hallani.
- Rossz helyen vagyunk, az utolsó ismert nyomtól 2 km-re landoltunk. Ha már itt vagyunk ideje bemutatni mit is tudsz. Nagy Penge! Mutasd meg hogy mit kellene csinálnia!
Penge egy antilopot támadott meg. Ráugrott az állat hátára, annak gerince eltört és felordított. Penge pedig egy gyors vágással levágta az állat fejét, majd azt felemelte.
Észrevettem egy zebrát, mely az esőerdő szélén volt. Bekapcsoltam az álcázót és gyorsan lerohantam az állatot. A Glaive-vel levágtam a fejét. Az állat fej nélkül rogyott össze. Kikapcsoltam az álcázót és felmutattam a trófeát a vezérnek.

80Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Aug. 15, 2014 12:04 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Zaragin és Penge nem a megszerzett trófeádat nézték hanem a mögötted levő tájat. Ugyanis egy jókora kígyó van mögötted. Nyakad köré tekeredik és ha nem cselekszel valamit félő hogy a Fekete Harcos magához szólít.

//a zebra megölése már túlmesélés volt. Egy dolgot kérdeznék: hosszú vagy rövid kalandot akarsz, a hosszabbnál nagyobb jutalom lesz//


_________________
Esőerdő     - Page 3 3827486564Esőerdő     - Page 3 3702841940Esőerdő     - Page 3 2196059390
Esőerdő     - Page 3 3768365694Esőerdő     - Page 3 1660501373Esőerdő     - Page 3 3935029224

81Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Aug. 15, 2014 1:03 am

Basil'isk

Basil'isk
//Elnézést a túlmesélésért. Ahogy elnézem a küldetést ez inkább egy 50%-os hosszúságú kaland. Szóval hosszú.//

Elteszem a trófeámat, de a vezér és Penge a mögöttem lévő tájat nézi. Megfordultam volna, de már késő volt, ugyanis valami a nyakam köré tekeredik és elkezd fojtogatni. Kiderült, hogy egy hatalmas kígyó az. Megpróbálom a hüllő fejét elkapni és letépni azt. Mert tudtam, hogy ha ez az állat meghal, akkor ellazul a teste és így nem tud megfojtani. Tehát elkezdtem keresni a kígyó fejét.

//Ma hajnalban csak ennyi jutott eszembe, és mégegyszer: Elnézést a túlmesélésért.//

82Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Aug. 15, 2014 1:43 am

Johny Borgia

Johny Borgia
// Semmi baj, megesik//

A kígyó fejét pár másodpercbe beletelt megtalálni. Nem éppen örült neki hogy ki akarsz szabadulni. Erősödött a szorítás a nyakad körül mire végre sikerült letépned ellenfeled fejét. A vörös vér spriccelt a testedre, a szorítás végül enyhült és végre szabaddá váltál.
- Már azt hittem hogy meghalsz, máskor legyél óvatosabb. - Mondta Zaragin.
- Ideje indulnunk, nem szeretnék meglepetéseket ezért óvatosan haladunk. Sok itt a savvérű.

//választhatsz hogy a csapat melyik részén haladsz (közép vagy hátul) esetleg haladhatsz a fák vastag ágain//


_________________
Esőerdő     - Page 3 3827486564Esőerdő     - Page 3 3702841940Esőerdő     - Page 3 2196059390
Esőerdő     - Page 3 3768365694Esőerdő     - Page 3 1660501373Esőerdő     - Page 3 3935029224

83Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Kedd Aug. 19, 2014 10:52 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Megpróbálok a fák ágain haladni//

Éreztem, ahogy egyre szorosabban a nyakamra tekeredik a kígyó, de sikerült elkapnom és letépnem a fejét. Így a szorítása enyhült, de az állat vére rám spriccelt, de ez engem nem nagyon érdekelt és letéptem magamról a fej nélküli hosszú testet.
- Már azt hittem hogy meghalsz, máskor legyél óvatosabb. - mondta a vezér, majd még hozzátette: - Ideje indulnunk, nem szeretnék meglepetéseket ezért óvatosan haladunk. Sok itt a savvérű.
Mivel sokszor lesből szeretek ellenségeimre támadni, így felugrottam egy vastag faágra. Gondoltam így észrevétlen tudok lenni, míg a célhelyre nem érünk és persze a többi prédaállatot, valamint a savvérűeket innen tudom figyelni is.
Én sem szeretnék kellemetlen meglepetéseket átélni, mint az előbbi kígyós eset is volt, ezért megpróbálok olyan vastag ágakra ugrani, melyeknek a levelei között nem lapul meg egy ilyen hosszútestű állat.

84Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Szer. Aug. 20, 2014 10:56 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Több perce haladtatok, az esőerdőbe kevesebb fény szűrődött be de ebből te semmit nem vettél észre hiszen hőlátásban vagy. Zaragin és Penge megálltak, szóltak neked hogy azonnal gyere le.

Egy fejetlen gorgonopsidot találtak, a legyek és férgek már lakmároztak belőle, nem messze tőle egy halott runner fekszik. A gorgonopsidot lándzsával még a xenot csuklópengével ölték meg.
- Mond csak ifjonc! Ebből milyen következtetés vonható le? Persze mi tudjuk de érdekel te mit gondolsz! - Az idegen hulláját hőlátásban nem lehet jól kivenni de azért látható. A két tetemtől nyomok vezetnek tovább. Megtermett kétlábúak voltak itt, nem tudod megállapítani hogy hányan lehettek itt.


_________________
Esőerdő     - Page 3 3827486564Esőerdő     - Page 3 3702841940Esőerdő     - Page 3 2196059390
Esőerdő     - Page 3 3768365694Esőerdő     - Page 3 1660501373Esőerdő     - Page 3 3935029224

85Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Aug. 21, 2014 10:56 pm

Basil'isk

Basil'isk
A sötét esőerdőben több percnyi haladás után Zaragin és Penge megálltak. Mivel hőlátásban voltam, ezért nem láttam őket, sőt, majdnem semmit sem vettem észre. Szóltak nekem, hogy jöjjek le.
Engedelmeskedtem is a vezérnek. Leugrottam az ágról és odamentem hozzájuk. Egy fejetlen gorgonopsid előtt álltak, melyet már elleptek a legyek és a férgek. Nem messze a tetemtől egy halott runner feküdt. Az állatot lándzsával, a savvérűt pedig karpengével ölték meg.
- Mond csak ifjonc! Ebből milyen következtetés vonható le? Persze mi tudjuk de érdekel te mit gondolsz!
Az idegen tetemét nem tudtam olyan jól kivenni a hőlátással. Ekkor vettem észre a tetemek közt lévő lábnyomokat. Jól megtermett kétlábú élőlények voltak itt, de sajnos nem tudtam megállapítani, hogy mennyien voltak.
- Nem tudom, kik tették ezt. De abban biztos vagyok, hogy kicsivel nehezebb a felszerelésük. Itt vannak ezek a lábnyomok - mutattam -, ezek vagy az eltűnt vadászok vagy a Fekete Klán harcosainak nyomai lehetnek. Kikövetkeztettem az útirányt, arra mentek egyenesen, be az erdő közepébe.
Azt nem mondtam, hogy a vadászok mennyien lehetnek, mert a lábnyomok néhol szétszóródtak a földön.

86Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Pént. Aug. 22, 2014 9:16 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
- Belőled egyszer nagy vadász lesz... vagy halott! - Miért is mondta ezt? Fél tucat gorgonopsid tart felétek, nem éppen békésen. Penge és Zaragin már felkészült a támadásra. Kérdés hogy neked lesz időd mert 2 példány szemelt téged ki és indult rohamra ellened.


_________________
Esőerdő     - Page 3 3827486564Esőerdő     - Page 3 3702841940Esőerdő     - Page 3 2196059390
Esőerdő     - Page 3 3768365694Esőerdő     - Page 3 1660501373Esőerdő     - Page 3 3935029224

87Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Aug. 25, 2014 9:25 pm

Basil'isk

Basil'isk
- Belőled egyszer nagy vadász lesz... vagy halott! - mondta nekem Zaragin. Ekkor vagy fél tucat gorgonopsid tart felénk. Penge és a vezér felkészült a harcra, nekem is volt időm arra, hogy felkészüljek. Két gorgonopsid kiszemelt engem és felém tartanak. Kigondoltam a tervet, mellyel könnyen elintézhetem a két állatot. Az egyiknek a hátára felugrok és átdöföm a szívét a lándzsámmal, majd leugrok a megölt állatról. Megvárom, míg a másik nekirohan a tetemnek és akkor egy ugrással le tudom döfni. Vagy ha ez a tervem nem sikerül, akkor felugrok egy fa ágára és onnan le az egyik dögre, azt gyorsan elintézem, majd még egy ugrás és a másiknak is vége.

88Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Aug. 25, 2014 10:56 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az első lényt ahogy tervezted meg is ölted. Csak ott volt a gond hogy a lándzsa nehezen jött ki a testből így a másik lény rád támadhatott. Sikeresen kitértél még a támadás elől de lándzsádat elejtetted. Farkasszemet nézel a vérre vágyó lénnyel ami téged szemelt ki. Viszont valami furcsa dolog van ezzel az egyeddel úgy ahogy a többi támadóval. Most nincs idő ezen töprengeni mert újra rohamra indult ellened.


_________________
Esőerdő     - Page 3 3827486564Esőerdő     - Page 3 3702841940Esőerdő     - Page 3 2196059390
Esőerdő     - Page 3 3768365694Esőerdő     - Page 3 1660501373Esőerdő     - Page 3 3935029224

89Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Kedd Aug. 26, 2014 1:04 pm

Basil'isk

Basil'isk
Az első lénynek a szívét át tudtam döfni, de volt egy kis gond. A lándzsa nehezen jött ki a testéből, így a másik rám tudott támadni. A támadás elől sikeresen kitértem, de sajnos elejtettem a lándzsámat, így most farkasszemet néztem az állattal, de valami egészen furcsa dolog van vele, meg a többi támadóval. Lehet, hogy valaki vagy valami pont ide terelte őket, hogy minket könnyen el tudjanak intézni. ,,Most nincs idő ezen töprengeni! Ez az állat ismét feléd tart. Tenned kell valamit vagy itt halsz meg!" Így fogtam egy földön lévő vastag ágat, melynek a letört része elég éles volt, hogy beleálljon az állatba. Fogtam és felé dobtam az ágat. ,,Ha beleáll a testébe, könnyen le tudod győzni, ha ráugrasz és eltöröd a gerincét. Legalább lesz két trófeád is."

90Esőerdő     - Page 3 Empty Re: Esőerdő on Kedd Aug. 26, 2014 2:45 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Találtál egy faágat de nem volt elég éles ahhoz hogy komoly sebzést okozzon, ezzel csak még dühösebbé tetted. Miközben feléd rohamozott sikeresen a hátára tudtál ugrani, súlyod elég volt hogy eltörd a gerincét de ettől csak a hátsó lábai bénultak le. Elülső lábait és fejét még tudja mozgatni de legalább már nem tud megtámadni. Ideje egy végső csapást mérni rá.


_________________
Esőerdő     - Page 3 3827486564Esőerdő     - Page 3 3702841940Esőerdő     - Page 3 2196059390
Esőerdő     - Page 3 3768365694Esőerdő     - Page 3 1660501373Esőerdő     - Page 3 3935029224

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

 » Helyszínek » Blior » Esőerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.