Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Esőerdő      EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Esőerdő      EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Esőerdő      EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Esőerdő      EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Esőerdő      EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Esőerdő      EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Esőerdő      EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Esőerdő      EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Esőerdő      EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Esőerdő      EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Esőerdő

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [1 / 5 oldal]

1Esőerdő      Empty Esőerdő on Vas. Aug. 28, 2011 10:13 pm

W.B.

W.B.
Sűrű és buja. Bár a madarak és majmok nagy része ártalmatlan, mégis a több mint 10 méter hosszú kígyók komoly veszélyt jelentenek.

2Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Vas. Márc. 31, 2013 4:55 pm

W.B.

W.B.
//Ger'dar kalandja//

Weyland Yutani Bougainville osztályú hajója nyugodtan fekszik a bolygó orbitális pályáján. Pilóta álmoskásan tekint ki az ablakon, nincs semmi dolga, ide parancsolták. Meglepődötten figyel fel víztükör szerű fodrozódásra az űr sötétjében. Megdörzsöli a szemeit, ám már nem lát semmi ilyesmit. Orra alá morogva zsörtölődik, majd rövidesen szolgálat ide vagy oda elalszik. – Az emberi éberség. Így túl könnyű minden.

Ger’dar még az új vadászmezőkhöz épített vadász táborba se ért el máris egy vezértől feladatott kapott. Delta Hydrae még várat magára. Vezér fülébe jutott az ifjonc híre, hogy apja mit csinált vele. Nem tetszett neki, hogy ilyen ifjonc jönne a bolygóra. Így azonnal feladatott zúdított rá. Egyenesen nem küldheti el az ifjoncot, inkább elzavarja dolgozni. Ilyenek az idős vezér vadászok. Már amelyik.

Kisebb vadászhajó könnyűszerrel elsiklott az ember űrhajó mellet. Majd lassan a bolygó légkörébe ereszkedett, úgy hogy minél kisebb legyen feltűnés.

Ger’dar-nak csak annyit mondtak, hogy itt egy olyan nőstény követett el árulást, ki egy nagyra becsült vadász avatott be. A nőstény egy ember volt. Ám mikor rájött, hogy emberre vadásznak a yautják, elárulta őket.
Az emberek pedig egy irtózatos gépmuntsrummal lemészárolták a vadászokat, majd elmenekültek a Földre a klán hajó egy kisebb hajójával.
Azóta az emberek visszatelepültek, és félő hogy megtalálják az erdőben a csata helyszínét, mit azóta újra birtokba vett az erdő.
Lényegében kitesznek egyedül az erdőben, és meg kell találnod az elesett vadászokat és a gépezetet, majd eltűntetni. Szemtanúk pedig nem lehetnek.
Természetesen vannak más feladatra besorozott ifjoncok, de őket máshol teszi ki, így nagyobb területet lehet átfésülni. – Ám ez az egész elültette a bogarat a füledben. Ha ilyen fontos a nyom eltakarítás, mért csak most évek után fognak hozzá? Ráadásul ifjoncokat küldenek, holott egy emberi hadihajó van a bolygó mellet.

Most pedig itt az élettől duzzadó sűrű zöld dzsungel… és nem is olyan messze egy emberi bázis. Vadászat szempontjából jó, ám a vezér eredményt is látni akar.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Vas. Márc. 31, 2013 5:18 pm

Ger'dar

Ger'dar
Elindultam a Delta Hydrara, de út közben kaptam az egyik vezértől kaptam egy küldetést. Csak annyit mondott hogy, az egyik bolygón árulás történt, egy nőnemű vadász egy ember elárulta vadásztársait mikor megtudta hogy humanoidokra vadásznak. Nekem az a feladatom, hogy a megölt vadászokat és a technikákat nyomtalanul, és észrevétlenül el kell tüntetnem. Jönnek másik vadászok is, hogy könnyebben át lehessen vizsgálni a területet. Elértem a Bunda Surveyt és sikeresen elsiklottam egy hajó mellett. Szerencsére nem vett észre... Beértem a föld légkörébe és szépen leereszkedtem hogy, senki ne vegyen észre.
Meg az is eléggé érdekes hogy, miért pont most évekkel a történtek után kell eltüntetni a
vadászokat és a technikát?!
Leszálltam, kiszállok az űrhajóból. Mindenhol fák, zöld minden. Északi irányba indulok el, bekapcsolom az álcázó berendezésemet hogy senki ne vegyen észre hiszen, a vezér teljes észrevehetetlenséget kért tőlem. A földön halkan és lassan fogok haladni, remélem sok trófeát gyűjtök, és levadászhatom életem első emberét...4Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Vas. Márc. 31, 2013 8:51 pm

W.B.

W.B.
Némi problémát jelent a növényeken lévő nedvesség. Álcázó fel-fel szikrázik. Eme probléma óvatosabb haladással könnyen kiküszöbölhető, így ez jelenleg semmi féle lebukást nem jelenet.
Dzsungel élettel teli, madarak énekelnek, a vadak zajonganak. Így kell ennek lennie. Út közben több vadcsapást is kereszteztél, viszont a nyomokból semmi hasznosat nem tudtál ki olvasni. Több különböző állat él erre. Négylábú falkában élő ragadozók, közepes termetű növényevők és óriási kígyók is találhatóak. Végül sikerül hasznos nyoma bukkanni.
Egy vaskos fa tövében két emberi csontváz hever. Mindkettő mellkasán látszik, hogy idegen csemeték végeztek velük, ahogy kitörtek. Fa törzsén pedig némi koros idegen nyálka van, már több éve a fa törzsén lehet, már kezd lekopni.
Kutakodást erdőből érkező csörtetés zavarja meg és nem állati hangok. Emberek és erre tartanak.


//Karakter lapod a szabályzatban lévő sablon szerint javítsd ki. Továbbá kötelező a skilljeid képét kitenni az aláírásban.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

5Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Vas. Márc. 31, 2013 9:05 pm

Ger'dar

Ger'dar
Elindultam, a madarak és állatok hangjait hallottam csak, rengeteg nyom. Jó irányt választottam mert egy idő múlva két ember csontvázra bukkantam, láttam a mellkas csontokon, hogy kifele hajolnak.Ebből arra következtettem, hogy sav vérűek jöttek ki az emberi testekből.Egyszer csak zörejt hallottam és tudtam,hogy ez nem állathang és nem is az erdő hangja.Ez valami más volt.Ezek emberi hangok voltak és a hangok egyre jobban erősödtek,erre felé tartottak.A vezér megkért,hogy minden nyomot tüntessek el.Ezért a két csontváznak ástam gyorsan egy gödröt és beledobáltam őket,utána pedig vissza ástam a gödröt.Miután ezzel végeztem, fölmásztam a legközelebbi fára és onnan figyeltem a történéseket...

6Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Vas. Márc. 31, 2013 11:15 pm

W.B.

W.B.
Növényzetből hamarosan felbukkant a három ember. Kettőnél elég komoly lőfegyverek vannak, ám a harmadiknál csupán csak egy sörétes. Harmadik ember oda ment a fához, útközben hátitáskájából előhúzott egy zsákot, majd ledermedt.
Oda szolt társainak, hangjában némi meglepettség rejtőzött el. Egyik oda ment mellé, szót váltottak, majd a másik fegyveres is megszólalt. Fegyverüket markolászva vizslatták át a környező fák tövét és nézték meg ágaikat. Majd ráleltek a betemetett gödörre. Két fegyveres őrt állt, míg a másik kikapart egy kis kézi ásóval. Megtalálta a csontokat.
Ismét szóváltásba keveredtek, sisak headsetjükkel pedig távolban lévő társaikkal vagy a parancsnokukkal is beszéltek. – Ilyenkor lenne jó, ha a vadászok néha értenék a prédák nyelvét. Bár, így izgalmasabb…
Csontokat, zsákot és a gödröt félig kihantolva ott hagyták és sietősen megindultak észak keletre. Sokkal zajosabban mennek el innen, mint ahogy jöttek. Félelem magja kicsírázott elméjükben.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

7Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Vas. Márc. 31, 2013 11:31 pm

Ger'dar

Ger'dar
Jól sejtettem emberi hangok voltak azok.Megláttam,hogy 3 humanoid.Sajnos a tervem nem vált be,megtalálták a 2 emberi csontvázat és elindultak észak-kelet felé.Tervem az,hogy utánuk megyek és levadászom őket.A két nehéz fegyverest veszem először célba. Az egyiket a dárdám segítségével a hátára célzom és eldobom. Remélem ezzel zavart keltek és így gyorsan a shurikenem segítségével a másik nyakára célozva próbálom meg leteríteni...

8Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Hétf. Ápr. 01, 2013 1:54 pm

W.B.

W.B.
Siettek el a helyszínről, párszor a sörétessel meg-megbotlott. Ő nem katona, mégis kezébe nyomtak valamilyen fegyvert. Már csak a helyi vadvilág miatt is.
Laza kiruccanásnak indult, néhány pár évvel ezelőtti volt telepes csontjainak összeszedésével, hogy ha van még hozzátartozójuk azoknak elküldjék. Ki hitte volna, hogy a Weyland Yutani ilyen figyelmes? Bár ez egy yautját nem igazán izgat, vagy csak túl primitívnek találja az emberi logikát.
Nem tudni miket hallottak az annak idei csatáról, ám az megrémítette őket, hogy a csontokat valami elásta és pont most. Minden egyes zaj éles fájdalomként hasított szívükbe, félelem hajtotta őket. Nem akartak össze kerülne egy láthatatlan vadásszal sem. Ahogy a félelem hasítja át szívüket, úgy hasította át egyikük szívét az elhajított fegyver.
Ketten épp, hogy hátra pillantottak látták, ahogy társuk véres habot köhögve eldől. Megmaradt katona azonnal földhöz vágott egy füstgránátot. Füst leple alatt pedig eszeveszett rohanásba kezdtek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

9Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Hétf. Ápr. 01, 2013 2:16 pm

Ger'dar

Ger'dar
A tervem egyik része bevált, már csak két puha húsu van hátra, de nem lesz egyszerű dolgom hiszen füst gránátot dobott. Csak annyit vettem észre, hogy eszeveszetten elkezdtek futni. Gyorsan a fákon ugrálva megpróbálok eléjük kerülni, és a shurikenem segítségével a nehézfegyveresre vállára célozva ártalmatlanná tenni, míg a másik elé ugorva az ikerpengéimmel hasba szúrni, és megölni....

10Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 03, 2013 6:57 pm

W.B.

W.B.
Lőttek, hátra-hátra fordulva lőttek. Természetesen a sietségbe nem hogy célozni még célpontot keresni sem volt idejük, így egy lövés sem talált el, ám pár elég közel süvített el melletted.
Shuriken átdöfte a fegyveres vállát ezzel egy fához szegezte. Katona, így nem biztos, hogy sokkot fog kapni. Vérhez is hozzászokhatott már. Mire feleszmélt már a shurikenen kezdett fogást találni, hogy kitépje a vállából. Katonai reflexek.
Viszont a civil eltűnt. Valahol a sűrűbb növényzetben lehet. Dzsungel hangjai most zavaróak, növények minden jelet eltakarnak, dzsungel lövések utáni újra éledő koncertje pedig leplezi az ember hollétét.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

11Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 03, 2013 8:06 pm

Ger'dar

Ger'dar
Az emberek fejvesztve futás közben lőttek, szerencsére nem sikerült egy golyónak sem belém fúródnia. A shurikenem célba ért, nem pont úgy ahogy elképzeltem, de így sem rossz. Láttam amint a humanoid már, már majdnem kihúzza a fegyverem a vállából, ezért gyorsan kell cselekednem. Oda ugrom elé és, az ikerpengéimmel megpróbálom elvágni a nyakát. A másik emberrel majd később foglalkozom, előbb ezzel a puha húsúval kell végeznem...

12Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 03, 2013 9:13 pm

W.B.

W.B.
Az ember próbálta kihúzni a pengés fegyvert a vállából, ám észrevette a földön, hogy valami láthatatlan dolog földet ért. Shurikent elengedte és pisztolytáskájából előrántotta a fegyvert, fogait összeszorítva nyögött a fájdalomtól. Mielőtt, a pengék nyakának a bőrét elérték volna, ő bele lőtt a hullámzó levegő tömegbe. Melyből hamarosan foszforeszkáló zöld folyadék kezdett el szivárogni. Nem örülhetett a sikernek, a két penge felszabta a nyakát és vér szökőkútként spriccelt ki az ütőereiből.
Ball combodat találta el. Csontot nem ért, ám a golyó bent maradt az izmok közt. Ezzel párhuzamosan a sűrű növényzet elkezdett mozogni, majd távolodott a valami ami mozgott. Menekül.

//Adatlapodról a váll-löveget szed ki. Nem volt az előtörténetben, így jelenleg sem lehet. Később szerezhetsz. Továbbá teljes páncélzat sincsen. Más képen vannak osztályozva, plusz frissen beavatottnak nem adnak, olyan páncélt mi akkor kerül elő, ha gáz van. (Mert ugye a teljes elvben a nehéznek felelne meg.)//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

13Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 03, 2013 9:38 pm

Ger'dar

Ger'dar
Felelőtlen voltam. Sikerült megölnöm az embert de eltalált. Hirtelen a növényzet elkezdett mozogni. Egyből arra gondoltam hogy, a humanoid. Most a sebemmel nem törődöm, most a küldetésem sokkal fontosabb. A shurikenemet gyorsan összeszedem, és a mozgó növényzet felé elhajítom, hátha célt ér. Miután eldobtam, gyorsan utána futtok...

14Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 03, 2013 10:17 pm

W.B.

W.B.
Shuriken alapos hajvágást végzett a lágyszárú növények közt, ám semmi érdemlegeset nem talált el. Csak egy valamit. Egy kis gyíkot felszúrt egy fa törzsére, bár ez nem egészen olyan eredmény mire szükséged lenne.
Eldobott fegyvereid fele futva a szétkaszabolt növények közt nekiütköztél az üldözöttnek. Sunyi, lehasalt még időben. Ám mivel te voltál a termetesebb és ő a kisebb, ő zuhant hátra az ütközés után. Meghúzta a ravaszt, ám zuhanás közben így csak a lombkoronába adta ki a sörétes az áldást. Háton fekve azonnal rád szegezte a fegyvert és vadul húzgálta a ravaszt. Ez egy pumpás sörétes, mint a legtöbb, még ennyit sem tud. Ez nem katona, valószínűleg még egy nyulat is képtelen lenne leölni és kibelezni…
Maga alá vizelve próbál hátra fele elkúszni. Fegyvert neked dobta kínjában. Pedig még van benne lőszer, ám ő jelenleg képtelen gondolkodni, csak a menekülés jár az eszében. Még fel állni is képtelen, hogy fusson. Egyszerűen megszakadt benne a gondolkodás.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

15Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 03, 2013 11:30 pm

Ger'dar

Ger'dar
Elkezdtem futni a shuriken után. A fegyverem nem talált el semmit, azon járt az eszem hogy, ez az ember hova tűnhetett, hiszen a shuriken elég gyors, a humanoid nem tud ilyen gyorsan futni. Míg pörgettem a fejemben vajon hol lehet, egyszer csak neki rohantam valaminek. Láttam, a prédámnak futottam neki. Olyan lendülettel rohantam, hogy az ütközéstől hanyatt vágódott, és próbált a fegyverével végezni velem, de annyira megijedt, hogy nem tudta kezelni a fegyverét sem. Ezért a fegyverét nekem vágta, és háton elkezdtem hátrálni. Lehajolok hozzá és az ikerpengémmel a szívét átszúrva próbálok meg végezni a prédával...

16Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Csüt. Ápr. 04, 2013 9:27 pm

W.B.

W.B.
Próbált védekezni. Próbált, tenyérrel. Tenyérrel próbálta a szúrást kivédeni. Pengék könnyűszerrel vágták ketté a kézfej némi izmát és bőrét. Csontok közt pedig utat törtek maguknak. Fájdalomtól a bevizelt felordított, ám nem tartott sokáig. Pengék bordákon át átdöfték a szívét. Erre elnémult. Úgymint az erdő is.
Nincs se madár ének, sem egy felbőgő majom, sem rovarduruzsolás. Bár rovarduruzsolás hamarosan lesz a meleg miatt gyorsan bomlásnak indulnak a szerves dolgok. Hamarosan a környéket a dögszag fogja belengeni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

17Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Csüt. Ápr. 04, 2013 9:59 pm

Ger'dar

Ger'dar
Sikerült kivégeznem az embert, a pengéim mint kés a vajon úgy hatolt a humanoid testébe. Most a három trófea megtisztításával fogok foglalkozni. Miután trófeáimat begyűlytöttem eltüntetem a testeket, mégpedig úgy hogy, a legközelebbi fa tetejére húzom fel őket. A fegyvereimet is összeszedem. Végül de nem utolsó sorban a lábamból kiszedem a golyót a medikus készletem segítségével, és folytatom az utam észak felé...

18Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Pént. Ápr. 05, 2013 11:57 am

W.B.

W.B.
Nem mondhatni, hogy a lövedék kiszedése fájdalommentes, ám a gyűrűk feltétele sokkal fájdalmasabb volt. Bakuub-bal kivégzett ember holteste viszont eltűnt. Sok kis karmos lábnyom van a test hűlt helye körül. Amerre a lábnyomok vezetnek, arra a talaj és növények is véresek. Mélyen földbe fúródott lábnyom tanulsága szerint erőfeszítés volt elvonszolni a lényeknek a testet.

//Két eltett koponyáért jár: 2+4=6 megbecsülés. – Ám vigyáz nem tudsz végtelen számú trófeát magaddal vinni. Még jó pár koponya elfér nálad, de nem tudsz több tucatnyit magaddal vinni.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

19Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Pént. Ápr. 05, 2013 9:52 pm

Ger'dar

Ger'dar
Begyűjtöttem volna harmadik trófeáim is, de láttam hogy nincs ott, viszont lábnyomokat fedeztem fel és véresek voltak a növények is. Valamik elvonszolták az embert , de mik? Nem lehetnek valami nagy lények hiszen lehet látni hogy, vonszolták a testet. A dárdám is a testbe volt, így utánuk kell mennem és, meg kell tudnom hogy milyen lények ezek. A sebemet is meggyógyítottam, nem volt a legkellemesebb érzés, de ez a vadászattal jár. Elindulok a nyomok után....

20Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szomb. Ápr. 06, 2013 1:26 pm

W.B.

W.B.
Nyomok egy kisebb tisztáshoz vezetnek, amin ott van a holttest. Négy dzsungelsakál marakodik rajta. Igazságosan vagy testvériesen osztozkodjanak? Erről megy a hangos társalgásuk. A négy sakál már felnőtt, de látszik, hogy tapasztalatlanok. Nem rég válhattak felnőtté.
Zajongásuk más lények figyelmét is felkeltheti, nem csak a tied. Négy jószág hol egy mással vornyékol, hol egymásnak esnek… míg az egyikük ki éppen kimarad a hisztiből bele mar a tetembe, hogy egyen. Ezt a társai meglátják és neki esnek. Ez ismétlődik. Nincs még köztük dominancia.
Nem is tudják, hogy jó eséllyel nem is lesz soha…

//Klikk ide, ez a dzsungelsakál//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

21Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Hétf. Ápr. 08, 2013 3:39 pm

Ger'dar

Ger'dar
Mentem a nyomok után, egyszer csak egy tisztásra érve megláttam amint négy dög, négy dzsungelsakál marakodik a humanoidon. Mindig valamelyik kiharap egyet a testből, és ennek a többiek nem nagyon örülnek. Szerencsére nem vesznek észre hiszen álcázom magam. Előveszem a két shurikenem, és elhajítom két dög felé, kihasználom hogy nem figyelnek. Utána gyorsan odamegyek az ember élettelen testéhez, és kihúzom a dárdámat, majd a harmadik dzsungelsakál fejére célozva megölni...

22Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Hétf. Ápr. 08, 2013 7:37 pm

W.B.

W.B.
Sakálokat váratlanul érte a támadás. Dzsungellakók, meg kellet volna már tanulniuk mindig figyelni. Úgy tűnik ők a vadon iskolájában is a kisegítő osztályba jártak. Most pedig megbuknak.
Shuriken a két sakált méterekkel sodorták el a társaiktól, a fegyver pengéi pedig bordáik közt áthatolva átszúrták a zsigereiket. Felállni képtelenek, nyüszítve fognak elvérezni.
Maradék két sakál sem tudta hova tenni a dolgot. Felfedezték a levegő fodrozódását, ám nem értették. Ez lett a végzete a harmadiknak. És a negyedik? Az bizony csinált olyat mire nem gondolna senki. Gondolkodott. Ráharapott a „fodrozódó” levegőre. Foga mélyen behatoltak az álcázott lény lábába, vagyis ez bizony fáj neked. Lehet, hogy a vádlid nagyon izmos, ellenben ezek a fogak nagyon élesek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

23Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Hétf. Ápr. 08, 2013 8:59 pm

Ger'dar

Ger'dar
A tervem egy része bevált, de arra nem számítottam, hogy a negyedik dög lábon harap. Én azt hittem, hogy megijed és elszalad, de ez a dög inkább belém mart. Fájt majdnem annyira, mint amikor az ember talált lábon. De nem foglalkozhatom a fájdalommal, most az a dolgom hogy végezzek ezzel a lénnyel is. Az ikerpengémmel a tarkójára célzok és megpróbálom leszedni a fejét a helyéről. Utána pedig megint meggyógyítom magam a medikus készletemmel...

24Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Kedd Ápr. 09, 2013 12:32 pm

W.B.

W.B.
Pengék vékonyka nyakát átvágták. Teste rángatózva dőlt el. Ellenben a feje görcsösen tartotta a kitűzött célt. Amint a vér a fej és nyaki ereken át elhagyta a fejet az izmok elernyedtek, állkapocs szorítása is megszűnt. Azért meglepő volt, hogy három társától eltérően, ő még halál után is küzdött, már amennyire lehet ezt annak nevezni.
Sakál harapását nem sikerült teljesen kezelni. Fogak tépte sebeknek idő kell, hogy beforrjanak. Így ránézésre még pár percig vérezni fognak, míg az alvadás el nem zárja a további friss vér kisercenését. Viszont a sebkörül az álcaháló megsérült. Nem tudta a lény széttépni, viszont fogaival felsértette, így a sérült rész nem valami hatékony. Időnként felszikrázik.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

25Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Kedd Ápr. 09, 2013 5:58 pm

Ger'dar

Ger'dar
A dög még akkor se engedte el a lábamat, miután a pengéim elvágták a tarkóját. csak akkor mikor már nem volt elég vér ízületeiben. Csodálom ezt az ez egy példányt, szó szerint utolsó vérig harcolt, és próbált életben maradni. Úgy döntök, hogy csak az ő koponyáját tartom meg trófeának, hiszen ő harcolt a végsőkig. Sajnos hiába csodálom, mégis is vagyok rá, és saját magamra is. A lábamat sikerült lekezelnem, de nem tudtam teljesen sőt, még az álcázó berendezésemben is kárt tett. Ez a kis malőr most a vadászat további részében gondot jelenthet, mivel ahol megharapott a dzsungelsakál ott néha fel-fel szikrázik, így a lábam láthatóvá válik. Ez nem a legjobb, de így is teljesítenem kell a küldetést, hogy a vezér mikor visszaérek a bolygómra elégedett legyen. Most, hogy meggyógyítottam magam, gyorsan összeszedem a két shurikenem, a dárdával együtt, begyűjtöm ezt az egy trófeát, és tovább indulok észak felé. Mivel az álcázó berendezésem egy kicsit hibás így a fákon fogok közlekedni, hogy minél kisebb legyen arra az esély, hogy valaki észrevegyen, és a küldetésem ezzel veszélybe kerüljön...

26Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Kedd Ápr. 09, 2013 10:11 pm

W.B.

W.B.
Fákon haladva pár növényevő fölött elhaladtál. Észre se vették, hogy valami fölöttük fáról fára ugrál. Vagy már hozzászoktak. Lakmároztak tovább.
Fákon való haladást végül megszakítja egy út. Jól látszik az emberi járművek által hagyott két sáv hol a kerekek vagy a lánctalpak kikoptatták a növényzetet. Út mellet megtisztították a növényzetet, csak kisebb növényeket hagytak meg, még bokrok sincsenek. A levadászott emberek biztos nem gyalog jöttek az erdő közepébe. Viszont nyomokból nem egyértelmű, hogy merre lehet a járművük. Más támpont után kell nézned.

//Sakálért 3 pont, emberért is 3.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

27Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Kedd Ápr. 09, 2013 10:55 pm

Ger'dar

Ger'dar
Ahogy ugráltam a fákon, egyfolytában gondolkodtam, hogy vajon még mi várhat rám a küldetésen. Eddig jó tartalmas, már három trófeát szereztem. Növényevők fölött ugráltam, de ők nem vettek észre. Egyszer csak elfogyott a fa, egy út szelte át a dzsungelt. Egyből láttam, hogy a humanoidok csinálták. A növényzetet is megritkították. Valami szállító jármű nyomait láttam, de a nyomokból nem lehet tudni, vajon merre van az a gépezett amivel idejöttek. Azok az emberek jöhettek a jármű el akiket levadásztam. Az a tervem, hogy lemászok a fáról és nyomokat keresek. Ha találok valami nyomott, akkor elindulok abba az irányba amerre a nyomok vezetnek...

28Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 10, 2013 6:24 pm

W.B.

W.B.
Néhány félig kiszikkadt tócsában ember lábbéli nyomokat találtál. Irány már meg van. Az út párszor kanyarodott, de nem ágazott el egyszer sem. Útközben egy négykerekű jármű áll a földút mellet. Három fő nyoma vezet az erdőbe. Az út itt szinte nyíl egyenes, távolban látszik, hogy egy kevésbé használt út ágazik le róla. Vagy lehet frissen használják azt az utat és még nem koptatták ki a járművek az erdő szövetét, úgy mint itt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

29Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Szer. Ápr. 10, 2013 9:13 pm

Ger'dar

Ger'dar
Megtaláltam amit kerestem. Nyomok, mégpedig emberi nyomok, elindultam a nyomok után. Nem volt nehéz követni, hiszen kicsit kanyargós de csak egyenesen kellett mennem. Egyszer csak megláttam egy emberi gépezetett. Láttam, hogy három nyom megy be a dzsungelbe a járműtől. Gondolom ez a három humanoid amit már levadásztam, szerintem ezek az ők nyomai, vagy nem? Ha előre néztem láttam hogy az útról leágazik egy másik út, nem nagyon használt. Felmászok a fákra ismét, és a lekanyarodó út felé veszem az irányt...

30Esőerdő      Empty Re: Esőerdő on Csüt. Ápr. 11, 2013 12:37 pm

W.B.

W.B.
Sűrű erdő hangszigetelőként is működik. Ám a hatásfok a sűrűségtől és a „réteg” vastagságától függ. Közeledve a lekanyarodó úthoz apránként erdőtől idegen zajok kezdik ingerelni a füled. Egyik ilyen inger az égből jön. Egy repülő gép süvít el az erdő felett, majd valahol távolabb leszáll. Ezek szerint van ott egy újabb tisztás. Az út pedig arra vezet.
Még közelebb érve a fák törzsei közt már előbújik a feltúrt tisztás. Emberek dolgoznak, ásnak, és a növényzettől tisztítanak meg dolgokat.
Dolgokat mik miatt itt vagy.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.