Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Esőerdő     EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Esőerdő     EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Esőerdő     EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Esőerdő     EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Esőerdő     EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Esőerdő     EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Esőerdő     EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Esőerdő     EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Esőerdő     EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Esőerdő     EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Blior » Esőerdő

Esőerdő

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [1 / 6 oldal]

1Esőerdő     Empty Esőerdő on Szomb. Aug. 13, 2011 1:58 pm

avpwar

avpwar
Admin
Sűrű dzsungel mi a bolygó nagy részét borítja. Veszélyes egy terep, tapasztalt vadásznak is.

https://avpwar.hungarianforum.com

2Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Nov. 25, 2011 8:01 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
A yautha űrhajó orra átdöfte a bolygó légkörét, majd megállt a település felett és leereszkedett. A yautha vezér kiszállt, a két másik ifjonc követte. A településen csak néhány vadász volt, akik csodálkozva fordultak utánuk.
- Mit néztek? - morogta Krii'ale. - Gyűlölöm ezt a bolygót. Egy bolygó, ahol a yauthák és az 'mberek együtt élnek. Kiértek a településről, és elindultak a dzsungelbe. Az őserdő sok különböző állat hangjaitól volt hangos.
Ahogy beljebb haladtak, nem vették észre az utánuk osonó állatot, de Krii'ale megfordult, majd felhorkant.
- Hívatlan látogatót kaptunk.
A bozótból ekkor egy a yauthák által még soha nem látott bestia ugrik elő, de Krii'ale azonnal felismeri.

Esőerdő     Inostrancevia

- Egy gorgonopsid.- mondja elismeréssel.
- Azé a trófea, aki az elsőként lecsap rá!
A háttérbe húzódik. A gorgonopsid pedig azonnal előreugrik.

3Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Nov. 25, 2011 8:25 pm

Chu'cca

Chu'cca
Végre megérkeztek a Varra, s leszálltak a yautják kicsiny településén. Chu'cca kíváncsian szállt ki a hajóból. Még sosem járt ezen a bolygón, csak hallott róla. A terep jónak tűnt, a tábor körül magas fák sorakoztak, s az egész helyről lerítt, hogy duzzad az élettől. Az ifjú vadász, s társa követték a vezetőt, miközben az itt lévő kevés harcos őket figyelte. Az fiatal ragadozót nem zavarták a kíváncsiskodó pillantások, hagy nézzenek, erre van a szemük, ám a vezér letorkolta őket.
Közömbösségét az erdőbe érve izgalom váltotta fel. Végre itt voltak, a vadászat megkezdődött. A dzsungel zajos volt, számtalan állat hangja hallatszott. Már jó mélyen behatoltak a fák közé, mikor a vezető megállt s megszólalt.
- Hívatlan látogatót kaptunk.
Annyira magabiztos volt, hogy hátra nem is nézett, most azonban Chu'cca azonnal megpördült, s észre is vette a fák közül előosonó jókora fenevadat. Még csak hasonlót sem látott soha, de nem is hallott felőle. A magas rangú vadász viszont felismerte.
- Egy gorgonopsid. Azé a trófea, aki az elsőként lecsap rá!
Az fiatal ragadozó nem habozott, előre lépett, s kinyitotta dárdáját, mellyel egyúttal maga mögött tartotta a másik ifjút. Egyértelműen jelezte, hogy ő tart igényt a lényre. A bestia sem habozott, előre ugrott. Chu'cca nem várta meg a többiek reakcióját, jobb lábát enyhén előre tolta, a balt kicsit hátrébb, súlypontját középre helyezte, s csípőjét elfordította. Ebben a stabil állásban a lehető legkisebb célpontot nyújtotta a lénynek, ugyanakkor könnyedén elmozoghatott. Lándzsáját kétkézre fogta, s enyhén előretartotta. Ha a lény felugrana, felfelé döfhet vele, viszont ha frontálisan támad, akkor elmozdulhat valamelyik irányba, hogy oldalról szúrhassa belé fegyverét. Nem ismerte a lényt, nem tudta milyen stratégiát alkalmaz, ezért elhatározta, hogy nem kezdeményez támadást. Ha a lény kivár, ő is úgy tesz, s addigi is igyekszik megfigyelni ellenfelét, felmérni képességeit és gyengeségeit.

4Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Nov. 25, 2011 9:28 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Megérkeztünk a Vlara és a hajó puhán landolt a bolygó egy kis tisztásán, egy kisebb yautja falu mellett. Amint leszálltunk a hajóról és egy kisebb csapat vadász figyelte ténykedésünket, de őket Krii'ale letorkollta. Engem sem zavart különösebben, addig nem míg bele nem avatkoznak a dologba. Ahogy egyre beljebb vettük magunkat az esőerdőbe a növényzet egyre sűrűbb lett. Krii'ale hamarosan egy állatott vett észre, ami minket követett és szóvá is tette. A sűrűből egy általam még ismeretlen lény lépett elő. Sosem láttam még ilyet azelőtt, de Krii'ale felvilágosított minket, hogy ez a lény egy gorgonopsid, és azé lesz, aki először lecsap rá. Krii'ale háttérbe húzódott és figyelt minket. Chu'cca elővette a lándzsáját, kipattintotta, majd visszatartott vele, jelezve, hogy ez az állat most az övé lesz. Nem avatkoztam bele, hisz én se szeretném, ha az én vadászatomba mászna bele valaki és elcsakliznák előlem a prédám. Így visszahúzódtam és vártam. Abban bíztam, hogy ezek alapján a következő prédát nekem hagyja majd, de ki tudja, még nem ismerem eléggé.
Hátrébb léptem és figyeltem az ifjú vadászt, részben tanulás céljából, részben pedig megfigyeltem, hogy hogyan harcol. Előreszegezte a lándzsáját, ami remek pozíció volt, mert minden fele képes támadni vele. A lábát megvetette a földön, így biztosítva stabil állást magának és ha az állat is vár, ő is vár és figyel, hogy miként reagál a préda.

5Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Vas. Nov. 27, 2011 8:52 am

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
A lény felordított, a következő pillanatban felugrott a levegőbe. Azt nem számolhatta, hogy ezzel egyenesen a lándzsába landol, aminek a hegye átdöfi a nyakát, majd a légcsővét.
A szörnyeteg felnyársalódott, vett egy utolsó sípoló lélegzetet, majd elpusztult.
Krii'ale körülnézz, közben aktiválja a vállágyúját.
Hagyja, hogy Chu'cca magához vegye a trófeáját.
A int Yeggdra'silnak, majd elindul a bozótba. Egy tisztásra érnek ki, aminek a közepén egy yautha maszkja van, az oldalán zöld vérrel.
Krri'ale lehajol, és megnézi a maszkot.
- Él még, letépték.
A fák közül ekkor sziszegés hallatszik.

Chu'cca ekkora már végezhetett a trófea elkészítésével, amikor mozgásra lesz figyelmes a fák között. Hirtelen egy fekete árnyék ront elő, négy lábú, ahogy jobban megnézi, észreveheti, hogy a runner hátán egy kisebb taréj meredez.
A lény a földre teremti a yauthát, majd hátrahajtja a fejét, és felkészül a halálos csapásra. Chu'cca jobb keze szabad.

6Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Vas. Nov. 27, 2011 10:35 am

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
A gorgonopsid mély bömbölést hallat, majd elrugaszkodik, de ezzel el is intézte magát, ugyanis pontosan Chu'cca lándzsájába ugrik bele és egy pillanat múlva ki is múlik. Amíg ifjú társam magához veszi a trófeáját Krii'ale int, hogy menjek utána. Bevesszük magunkat egy sűrűbb területre, ami egy tisztásra vezet. Egy maszkot találunk, az oldalán pedig a jól ismert foszforeszkáló vért látunk.
- Ez nekem nem tetszik. - mondom az idősebb vadásznak, aki megjegyzi, hogy a maszkot letépték a tulajdonosáról. Az ellenfele erős lehet, hisz a fajunk nem adja magát egykönnyen. Krii'ale felveszi a maszkot és úgy vizsgálja tovább. Közelebb lépek és én is szemügyre veszem a maszkot. Ujjammat végighúzom a foszforeszkáló véren, majd az alkari panel egy kis részébe kenem, majd valamit pötyögni kezdek.
- Ismerte a yautját, akié ez a maszk volt? - kérdeztem Krii'ale-tól míg az alkari panel rendszere a vért elemezte. Mielőtt rápillanthattam volna az eredményre, halk sziszegést hallottam magam mögül.

//Wayland, ha rosszul tudom ezt a vérelemzés dolgot - bár megkérdeztem, és igen volt rá a válasz - akkor azt szintén javítom.//A hozzászólást Yeggdra’sil összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 27, 2011 9:44 pm-kor.

7Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Vas. Nov. 27, 2011 1:24 pm

Chu'cca

Chu'cca
A gorgonopsid nevezetű lény felugrott, egyenesen bele a vadász lándzsájába. Chu'cca csalódottan döntötte oldalra a felnyársalódott tetemet. Többre számított egy ekkora fenevadtól, ez túl könnyű győzelem volt, még csak meg sem sebesült közben. Nem ő volt az ügyes, hanem a préda volt ügyetlen. A vért megvetően az állat szőrébe törölte, majd eltette fegyverét, s szakszerűen megtisztította a trófeát. A vezér hagyott időt a munkára, s addig elindult valamerre a másik vadásszal.
Az ifjú ragadozó éppen a hátára kötött hálóba helyezte a jókora koponyát, mikor a fák között mozgást észlelt. Jobb lábbal hátralépett, s könyökét derékszögben behajlítva aktiválta csuklópengéit, miközben bal karját nyitott tenyérrel maga elé tartotta védekezésképpen. Az árnyak közül valami sötét teremtmény rontott rá, s egyből ledöntötte a yautját. A halálos csapás előtti utolsó pillanatban még volt ideje megfigyelni támadóját. Savvérű volt, ám hátán olyan taréj meredezett, mellyel foghatóval Chu'cca még nem találkozott. Ám nem volt ideje firtatni a fenevad eredetét, mert az lesújtani készült. Jobb karja szabad volt, így hát öklét befelé fordítva maga elé tartotta kezét, hogy a csuklópengék kemény tokjának külső fele mutasson az idegen felé. Szándékosan nem ő döfött, mivel szorult helyzetében meg volt az esélye, hogy elvéti a támadást. Inkább tartalékolta az erejét, s ellensége lendületét igyekezett felhasználni, hogy amikor az lecsap, saját fejét ejtse bele pengékbe.

8Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Hétf. Nov. 28, 2011 6:42 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra'sil:

Az alkarpanelbe épített műszerek egyből kielemzik a vér DNS-ét, valamint azt is, hogy ki volt és melyik klánból. Mint kiderült egy kezdő vadász volt, épp hogy átesett a beavatáson. Az apja egy közepes hírnevű vadász volt, egy kemény húsú királynő végzett vele, míg a nagyapja egy Vén volt, és az egyik vadászhajón teljesített szolgálatot.
A fák közül több oldalról is hallatszik a sziszegés. Az egyik faágon hamarosan egy sötét árny jelenik meg, majd egy másikon is. Xenomorphok voltak, de valami egész más variáns.

Esőerdő     Images?q=tbn:ANd9GcQBbErCNbhaeZLkLl5nUZUmN_0Y0j_txoqDes04AkE0ZJjeuWlfwQ

Krri'ale előkapja a dárdáját, majd felordít.
- Gyertek csak mocskosok!!!!

Chu'cca

A runner egyenesen beleszaladt Chu'cca alkarpengéjébe. A fém átdöfte az agyat, majd az idegrendszert. A lény lefordult a yautháról, majd még rángatózott egy darabig.
Ekkor egy ordítást hall, abból az irányból, ahová a két társa elment, majd a savvérűek rikácsolását.

9Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Hétf. Nov. 28, 2011 7:31 pm

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca hamar kivégezte a lényt. A penge átszúrta az agyát, bár nem volt tökéletes találat, mivel egy darabig még rángatózott a földön. A vadász mindenesetre elégedett volt, minimális erőfeszítéssel győzte le a fenevadat, hála apja kiváló tanításainak. Feltápászkodott, s megropogtatta csontjait. A lény nagy lendülettel ugrott rá, az esés ezért kellemetlen volt, de Chu'cca nem az a fajta volt, akit pár sajgó végtag meghátrálásra kényszerített volna.
Trófeáját nem készíthette el, s ennek két oka volt. Egyrészt, mert meg akarta mutatni a különös tetemet a vezetőnek, másrészt mert sziszegést hallott abból az irányból, amerre társai mentek. Elindult, majd megtorpant. Nem tudta, vajon magával vonszolja-e a tetemet, vagy inkább testvérei segítségre siessen. Végül csuklópengéjével gyorsan kivágott egy darabot a háti taréjból, majd végig futtatta tekintetét a dögön, hogy később a maszkon keresztül visszanézhessék, s már szaladt is a hangok irányába. Ikerpengéi végig szabadon meredtek előre, de kezével bal alkari paneljén matatott, hogy vállágyújával egyből tüzelhessen, ha meglátja az ellenséget.

10Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Hétf. Nov. 28, 2011 7:56 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Az alkari panel hamarosan ki is dobta az adatokat a vér gazdájáról. A yautja egy fiatal vadász volt, alig esett át a beavatáson. Az apja egy közepes hírnévvel rendelkező vadász volt, akivel egy savvérű királynő végzett. A yautja nagyapja pedig egy vén, aki egy vadászhajón szolgált. Felmordultam ezen az információn, de pontosan én sem tudtam, hogy miért. A sziszegés megismétlődött, és most mintha máshonnan jött volna, és több mint az előbb. Krii'ale elővette a lándzsáját és elkiáltotta magát, amitől az én vérem is felforrt és elöntött az adrenalin. Elővettem a glaive-om és előreszegeztem a hegyét.
- Na mi van mocskos keményhúsúak, ne rejtőzzetek tovább, gyertek, had szedjem le a fejeteket és tűzzem az oldalamra! - bátorodtam fel az idősebb yautja után, bár nem ismertem, nem tudtam milyen stílusban harcol, de jól fog jönni pár új trófea. Amint egy keményhúsú támadásba lendül felém, megpróbálok a kilépni az útjából, majd a hátába vágom a glaive-om.

11Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Szer. Nov. 30, 2011 5:51 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra’sil

Az egyik keményhúsu Yeggdra'sil felé lendül, de azt kettéhasítja a yauthának a fegyvere, hirtelen kettő ront rá szemből, majd egy harmadik hátulról. Krri'ale közben a vállágyújával távolról védekezik a savvérűek ellen. hármat leszedett, a többi kikerüli a támadásait.

Chu'cca

Chu'cca már az út felénél tarthat, amikor a sűrűből előront egy igencsak termetes xenomorph ront elő, majd felökleli a yauthát. Chu'cca a földre kerül, a különös kinézetű savvérű pedig felé rohan. Dühösen sziszeg, a lépéseitől megremeg a föld.

Esőerdő     Triceratops_Alien_by_hellraptor

12Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Szer. Nov. 30, 2011 6:18 pm

Chu'cca

Chu'cca
Már majdnem kiért a tisztásra, mikor valami nagy erővel oldalba kapta. A vadász repült egy kicsit, s fájdalmasan a földre zuhant. Nem volt ideje talpra állni, a fájdalomtól nem is tudott volna elég fürgén, mivel támadója, egy vaskos négylábú keményhúsú egyenesen felé csörtetett. Lépéseitől csak úgy döngött a talaj. Chu'cca teljesen össze volt zavarodva, ez már a második olyan idegen volt, melyről még csak nem is hallott. Gyanús volt neki a helyzet, s már sejtette, mi történt testvéreivel. Azt is tudta azonban, hogy az előző savvérű nem volt elég szemfüles, ez pedig elég mozgékony ahhoz, hogy két jól képzett vadásszal végezzen, tehát valahol a közelben ólálkodott még egy, vagy több igazán veszélyes bestia is.
Amilyen gyorsan csak tudott, félregurult a robosztus szörnyeteg elől, s féltérde ereszkedett. Gyorsan átváltott a savvérűek érzékelésére legalkalmasabb látásmódra, nehogy újra meglepetés érje, majd elővette bakuubját. A lény túl közel volt ahhoz, hogy vállágyúval tüzeljen rá. Tudta, ha elvéti, a fenevad agyontapossa, így hát nem akart feleslegesen kockáztatni. Nem állt fel, továbbra is térdelőállásban maradt, s lándzsáját jobb kezében tartotta, miközben a balt kinyújtotta, hogy egyensúlyban maradjon, valamit lendületet vehessen a dobáshoz. Bár szokatlan volt a bestia, megjelenése mégis jellegzetes volt. Tömzsi, vaskos végtagok, hordó alakú test. Szarvakkal teli fejét csontgallér védte, így felesleges lett volna frontálisan rátámadni, s ezt bizonyára a xenomorph is jól tudta. Chu'cca éppen ezért a saját erejét akarta felhasználni ellene. Tudta, hogy ha az állat beindul, csak nagyon nehezen tud majd megállni, vagy elkanyarodni. A terve az volt, hogy ha ellenfele futásnak ered, egészen közel engedi magához, majd az utolsó pillanatban elvetődik oldalra, miközben fegyverét teljes erőből a lény nyaka irányába dobja. A lendület biztos tovább viszi majd a termetes jószágot, így a ragadozó időt nyerhet, ha esetleg nem találna a döfés. Ez utóbbi esetben, vagy ha az állat nem múlna ki rögtön, kicsit még hátrál, hogy a lehető legjobban megnövelhesse a távolságot kettejük között, s vállágyújával tüzelhessen, egyenesen a rettenet lábaira.
Haditerve a másodperc tört része alatt cikázott át gondolatain, miközben térdelve egyensúlyozva az adrenalin szétáradt ereiben. Végre igazán izgalmassá vált a vadászat, egy olyan ellenféllel, melynek legyőzéséhez nem elég az erő, hanem leleményesség és taktikai is kell.

13Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Szer. Nov. 30, 2011 7:00 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Az első rám támadó keményhúsút sikerült kettényesnem a glaive-el, de nem volt időm kikészíteni trófeának, mert a társai már jöttek is, és engem szemeltek ki maguknak. túl gyorsan közeledtek, így improvizáltam és a glaive-om hegyét leszúrtam a talajba, és magas ugró rúdnak használtam. Ha van olyan savvérű, amelyik velem egy magasságban érkezik, azt megpróbálom feltartott lábbal fejbe rúgni. Amint földet értem, remélve, hogy van egy kevés időm, az alkari panelen elkezdtem betáplálni az adatokat, majd a vállöveg célra fordult és tüzelt, végül visszakerült nyugalmi pozícióba. A lövés eredményétől függetlenül két kézre fogom a galive-om majd a hozzám legközelebb levő keményhúsú lényre csapok le, majd kipattintva az ikerpengéket, a következő halántéka tájékába mélyesztem a pengéket. A harc heve teljesen átjárta a testem, és éreztem, hogy az adrenalin teljesen elönti minden tagomat. Ez az érzés egy vadásznak maga volt a paradicsom. A vadászat legfontosabb kelléke az élvezet, ha nem élvezzük a vadászatot, akkor teljesen fölösleges elindulni. Én most rettentően élveztem, bár nem egy hagyományos vadászat, de attól még nagyon jól esik kioltani egy-egy savvérű életét.

14Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Csüt. Dec. 01, 2011 5:34 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Chu'cca

A nagytermetű savvérűnek beleállt a nyakába a lándzsa. Felordít fájdalmába, de tovább rohan, magával rántva a yauta fegyverét. Megállt, először megpróbálta kirántani a szájával a fegyvert, majd végül dühösen felszisszent.
Persze Chu'cca ekkor aktiválta a váll agyúját.
A lövés kettétépte a nagydarab kéményhúsút.

Yeggdra’sil

Előtte sikerült fejbe rúgnia felé rontó bestiát. Yeggdra'sil vállövege darabokra tépte az egyik felé ugró xenoraptort, majd a glaivejével kettévágja az egyik idegent, de hirtelen ledönti hátulról az egyik kemény húsú.

15Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Csüt. Dec. 01, 2011 6:24 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Most kezdett a csata beindulni, de közben észrevettem, hogy Chu'cca még nem ért vissza hozzánk. Valószínűleg őt is megtámadták, és a számukat elnézve, remélem, hogy még él, bár tudom, hogy egy yautja nem adja könnyen a bőrét. Az első keményhúsút fejbe rúgtam, amitől szépen elrepült, majd a következőt a vállöveg szedte cafatokra, hogy a vére kimarjon egy darabot a földből. Egy harmadik rám támadó savvérűt sikerült a galive-el ketté vágni. Mielőtt megfordulhattam volna, egy hátulról támadó idegen ledöntött a lábamról és hasra vágódtam. Reflex szerűen pattantam egyet, majd jobb oldalamra fordultm, hátha így le tudom rázni magamról. Ha sikerül, akkor az ikerpengével az állát célzom meg és átdöföm alulról fölfelé.

16Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Dec. 02, 2011 11:28 pm

Chu'cca

Chu'cca
A bakuub eltalálta a lényt, de ahogy Chu'cca sejtette, nem ölte meg. A lény dühösen próbálta kitépni magából, s ezzel időt adott a ragadozónak a felkészülésre. Amíg az a sérülésével bíbelődött, a vadász becélozta, s mikor végül a lény dühösen nekirontott, egyetlen lövéssel darabokra szaggatta a lényt. Kicsit sajnálta, hogy oda lett a trófea, de különben sem lett volna lehetősége elkészíteni magának. Ez már amúgy sem a vadászatról és a trófeaszerzésről szólt. A cél a túlélés volt, s a furcsa savvérűek megfékezése. Hallotta, hogy társai küzdenek, s remélte, hogy győzedelmeskedni fognak, ugyanis esze ágában sem volt a segítségükre sietni. Tudta, mennyire megalázó, ha megmentik a yautja életét, s meg akarta kímélni őket a szégyentől, ráadásul az újonnal kialakult feladatra kellett koncentrálnia. Elindult hát abba az irányba, melyről a masszív fenevad érkezett. A hatalmas állat által hagyott nyomokat követte, remélve, hogy eljut valahova, ami magyarázatot ad a különleges idegen jelenségekre. Menet közben minden irányba figyelt, s bár vállágyúja volt készenlétben, ikerpengéit sem húzta vissza, hogy eredményesen védekezhessen, ha esetleg közelharcra kerülne a sor.

17Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Vas. Dec. 04, 2011 3:15 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra’sil

A xenomorph a predator háta alá került, majd felsikított, a második állkapcsa kilőtt, súrolva a yautha maszkjának bal oldalán egy ronda karcolást hagyva. Krri'ale közben végzett egy négylábú idegennel.
A xenomorph hátulról akarja meglékelni a predator koponyáját.
Villámgyorsan kell cselekednie.

Chu'cca

A yautha végigrohan a xenomorph által hagyott csapáson, ami egy tisztásra vezetett. A közepén egy lefele vezető üreg volt. Sziszegés hallatszott a faágak közül, a következő pillanatban egy majomszerű xenomorph ugrott a tisztás másik oldalára, megkerülte jobbról a lyukat.
A fák közül egy másik vadállat lép elő, egy xenoraptor, ami azonnal támadásba lendül a yautha jobb oldala felé.

18Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Vas. Dec. 04, 2011 5:08 pm

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca sietősen követte az ösvényt, melyet az imént legyőzött bestia hagyott az erdőben. Egyenes egy tisztásra jutott, melynek közepén egy a mélybe vezető üreg tátongott. A vadász azonnal bekapcsolta a jeladóját, hogy társai tudják merre van, miközben azon gondolkodott, hogy a hatalmas keményhúsú hogy volt képes kimászni a járatból. Sajnos nem volt ideje sem felderíteni a nyílást, sem pedig szólni róla a másik két ragadozónak, mivel az egyik ágról valami fürge, az emberek távoli rokonára hasonlító idegen ugrott a rétre. A yautja azonnal célba vette vállágyújával, ám mielőtt tüzelhetett volna megjelent egy újabb savvérű. Ezt végre felismerte. Egy a 'mberek által újraklónozott ősállatból kikelt idegen, úgynevezett xenoraptor közeledett felé. Chu'cca ezt a példányt tekintette elsődleges ellenfelének, mivel egyértelmű volt támadó szándéka. Legszívesebben egy harsány harci üvöltést hallatott volna, ám ez kockázatos lett volna ilyen közel egy potenciális fészekhez, így hát agyarait nekifeszítette maszkjának, s futásnak eredt támadója irányába. Gyengébb testalkata volt egy átlagos savvérűnél, ugyanakkor sokkal fürgébb volt náluk, s ez jelentette fő előnyét. A vadász tudta, hogy ha le akarja győzni, közel kell tartania magához, s korlátozni mozgását, hogy ne tudjon kitérni. Éppen ezért az volt a terve, hogy egyenesen nekiszalad a bestiának, s egyszerűen leteperi a lényt. Nagyobb volt, s nehezebb, így bízott benne, hogy ha egyenesen nekiront, a földre küldheti, mielőtt még bevetné tövises farkát, vagy halálos karmait. Ha a lény lent van, egyenesen megragadja a farkát, s a fenevad nyaka köré tekeri, mintha meg akarná fojtani. Ebben a helyzetben elég egy erős rántás a farkon, hogy lefejezze a lényt. Chu'cca azonban nem emiatt akarta ebbe a pozícióba kényszeríteni az állatot. Nem tudhatta, hogy vajon a másik is támad-e, éppen ezért élő pajzsnak akarta használni a xenoraptort, fészektársa ellen.
Futás közben csípőjét elfordította, hogy kisebb célpontot nyújtson, s hogy jobb vállával ütközzön, s így a becsapódás ereje egy pontban összpontosuljon. Lélekben felkészült arra is, hogy az idegen kitér, s neki gurulással kell tompítania az esés lendületét.

19Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Kedd Dec. 06, 2011 2:49 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Sikerült a savvérűt a hátam alá kényszeríteni, de a második állkapcsa így is kilőtt és a maszkom oldalán hagyott egy tökéletesen párhuzamos egyenes párt. Még egy ékes bizonyítéka, hogy ez a harc megfelelő volt számomra. Előveszem a boxerem és a hegy felével megpróbálom a keményhúsú fejét oldalt meglékelni és ezzel végleg kicsinálhatnám. Ha nem sikerül ez a tervem, akkor a könyökömmel gyomorba, majd állba verem a lényt, remélve, hogy ezzel egy picit elernyednek az izmai és ki tudok szabadulni a szorításából, majd felkelni a földről. Ezután már csak bele kell mélyeszteni a glaive-om.

Amint ezzel végeztem, látom, hogy Krii'ale-t egy keményhúsú próbálja meglékelni a háta mögül. Ha beleavatkozom megszentségtelenítem, ha nem teszek semmi, több, mint biztos, hogy belehal. Nem tudok mitévő legyek, de végül döntenem kell. És úgy döntök, hogy megpróbálok a Krii'ale-t támadó savvérű mellé ugrani, majd ikerpengémet belemélyeszteni alulról a pofájába.

20Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Hétf. Dec. 12, 2011 5:46 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra’sil

Yeggdra'sil pillanatok alatt végzett a savvérűvel, végül meglékeli az idősebb yauthát fenyegető bogarat. Hamarosan már egy savvérű sem lép ki a fák közül. Csend ereszkedik le, a távolból pedig csata zajai hallatszanak.
Xenomorphok rikácsolása.
- A társunk bajban van, és azért még számolunk, hogy megölted a prédám - megnézi a maszkot. - Azt pedig vedd le...
Valóban a maszk képalkotó rendszere megsérült, szemcsésen adja ki a képet, és a hőlátással is gondok vannak.

Chu'cca

A xenoraptor félreugrik a yautha útjából. A majomszerű xeno ezt használja ki, átugrik a lyuk felett, majd oldalba kapja a yauthát. Pillanatok alatt a földre teríti. Hirtelen a fák közül egy plazmalövedék érkezik, ami szétrobbantja a xenomorph fejét, majd egy korong repül elő, ami kettőbe vágja a majomszerű savvérűt. A fák közül egy yautha sántikál elő, az oldalát fogja.
Hirtelen térdre esik, a mellkasához kap.
- Ölj meg...
Az alkarpanelje meghibásodott, így nem tudta bekapcsolni az önmegsemmisítést.

21Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Hétf. Dec. 12, 2011 6:03 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Az akcióm sikerült és Krii'ale élhetett tovább, bár ő nem örült neki ennyire.
- Te lettél volna az ő prédája. - ennyit mondtam csak, és ezt is kissé soknak éreztem. Nem szoktam idősebbel szembeszállni, de most kénytelen voltam megvédeni magam, mert ha nem cselekszem, akkor már nem beszélgetnénk. Igazából egy kicsit bántott a dolog, de a jelen helyzetben nem foglalkoztam vele. A kemény húsúak visszahúzódtak az erdőbe és már csak a távolból hallottuk a rikácsolásaikat. Vezetőnk megkért, hogy vegyem le a maszkom. Először megijedtem, azt hittem, hogy ez az előbbi életmentéssel kapcsolatos, de aztán láttam, hogy szemcsés a képe, és a hőlátás funkcióval is probléma akadt. Lassan kihúztam a helyéről a két csövet, ami a maszkba futott be, valahol a halánték résznél. Sziszegve engedtek a húzó erőnek. Kezemmel lassan leemeltem a maszkot az arcomról, ami megint csak szisszentett egyet. Láthatóvá vált ragadozó arcom, majd neki álltam megbütykölni, hogy legalább valamilyen szinten használható legyen a maszk, ha itt végeztünk, és lesz időm, rendesen megjavítom.

Ha Krii'ale elkéri a maszkom, természetesen készséggel átnyújtom neki.

22Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Hétf. Dec. 12, 2011 6:27 pm

Chu'cca

Chu'cca
A fürge savvérű kitért Chu'cca elől, ám a yautja számított erre. Arra azonban nem, hogy a másik idegen oldalról leteríti. Mielőtt bármit tehetett volna, egy plazmagömb szétlőtte a xenoraptort, egy korong pedig kettévágta a Chu'ccát ledöntő lényt. A vadász talpra szökkent, s dühösen kereste azt, aki elvette tőle a két trófeát. A fák között egy másik ragadozó jelent meg. Bicegett, s az oldalát fogta, szemmel láthatóan nem volt jó bőrben. Egyszer csak oldalához kapott, majd hörgött valamit.
-Ölj meg!....
Úgy tűnt nem tudta bekapcsolni önmegsemmisítőjét. Chu'cca nem érzett sem szánalmat, sem sajnálatot. Szerencsétlenül járt testvérének nem volt jó napja, esetleg ügyetlen volt, vagy túl erős ellenféllel került össze. Ez is a vadászat része volt, ahogy a halál az életé. Nem könyörületből lépett közelebb hozzá, hisz a könyörület a gyengék erénye, egyszerűen a kötelességét tette. Jobb karját felemelte, hogy egy határozott mozdulattal lefejezhesse a másikat. Mielőtt azonban bevégezte volna feladatát, többféle látásmódban is megvizsgálta haldokló testvérét. Elsősorban mellkasrobbantót keresett benne. Miközben a yautját vizsgálta, a vadászat során most először megszólalt.
-Mielőtt megöllek, el tudod mondani, mi tette ezt veled?

23Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Dec. 16, 2011 2:00 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Chucc'a

A yautha testében egy mellkasrobbantó fejlődött és már mozgolódott.
- Savvérűek, van lent egy királynő... egy kisebb fészek... a vezért foglyul ejtették... ő végzett a királynővel előtte, de van már egy új...
Ekkor érkezett be Krii'ale és Yeggdra'sil

Yeggdra'sil

Krii'ale megnézi a maszkot, előkap egy szerszámot, és pár dolgot átállít rajta.
- Csak akkor használd a képalkotó rendszert, ha feltétlenül szükséges... - elindul az erdőbe. Hamarosan kiérnek arra a tisztásra, ahol Chu'cca és a yautha vannak. Krii'ale végigméri a yauthát, aztán megszólal.
- Öld meg, szégyent hozott magára.

24Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Dec. 16, 2011 2:16 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Krii'ale egy szerszámmal egy gyors szervízt hajt végre a maszkon. Nem lett száz százalékos, de legalább használható, viszont mostantól vigyázni kell vele. A képalkotó rendszert, ahogy Krii'ale is mondt, csak akkor használom, ha feltétlen szükséges. Hamarosan csatlakozunk Chu'cca-hoz, aki egy másik yautjával beszél. A számomra ismeretlen yautja elég rossz bőrben van. Alig él már szinte. Az alkari panelemen kezdek el pötyögni, majd ultraibolya módra váltok, remélve, hogy ez a funkció még működik.
Ha működik, és a maszk átáll erre az ultraibolya látásmódra, elmondom Chu'cca-nak, hogy egy savvérű embrió fejlődött ki a yautjában, és már mozgolódik, ami azt jelenti, hogy valószínűleg hamarosan kitör.

Ha nem jön be, mert a maszkom annyira megrongálódott, akkor hagyom folyni az eseményeket, de előpattintom az iker pengéimet, és ugrásra készen várok, remélve, hogy Krii'ale elnézi azt a kis félresiklott ügyet, ami azzal a keményhúsúval történt.

25Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Dec. 16, 2011 5:18 pm

Chu'cca

Chu'cca
Ahogy sejtette, testvérében egy mellkasrobbantó fejlődött. A haldokló yautja elmondta mi történt, majd miután elhallgatott, Chu'cca lesújtott. A fej és a nyak egy szelete elgurult, ám az idegen embrió már mozgolódott, s bármikor kitörhetett, így a vadász egy határozott mozdulattal egészen tövig beledöfte csuklópengéit a holttest mellkasába úgy célozva, hogy legalább az egyik penge végezzen a parazitával. Időközben megérkeztek társai is, s hallotta a hangjukat, de nem válaszolt. Gyorsan átkutatta a tetemet használható eszközök, főleg fegyverek után. Különösen a korong érdekelte. //Ha talál valami hasznosat, akkor azt magához veszi, ha lehet.// Egyes kultúrában ezt lopásnak, hullarablásnak tarthatták, ám Chu'cca számára ez nem volt egyéb, mint újrahasznosítás. Amúgy is csak fegyverek voltak, amik egy halottnak már úgy sem kellenek. Végső tisztelet adással nem foglalkozott. A harcos nem harcközben esett el, hanem neki kellett kivégeznie, így az nem volt méltó arra, hogy lerója kegyeletét.Mikor végzett, lassan felállt, s vezéréhez sétált.
-Odalent egy keményhúsú fészek van.- vágott bele minden sallang nélkül, a maga nyers modorában. -Az előző csoport vezérét elfogták, ám előtte az megölte a királynőt, de azóta van új. Ha megengedsz egy javaslatot, vezér, most kéne lemennünk. Biztos sok savvérűt megöltek, s addig kell támadnunk, amíg a királynő fiatal. Ez a legjobb alkalom. Számíthatunk erősítésre?

26Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Dec. 16, 2011 6:12 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
- Ez most csak egy rossz vicc, ugye? - kérdezte Krii'ale, odalép az üreghez, lepillant, majd halkan felmordul. - Lemegyünk.
Leugrik. Elég kis távolság van az üreg bejárata és a padló között. A többi yautha ha követi láthatja, hogy ebből a teremből három folyosó indul ki. Egy északnak vezet, kettő pedig nyugatra.

27Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Dec. 16, 2011 7:47 pm

Chu'cca

Chu'cca
//Remélem nem túlmesélés, de nem mondtál semmit a fegyverekre.//

Chu'cca semmi használhatót nem talált elhunyt testvérénél, a korongnak is nyoma veszett, így követte morgolódó vezetőjét, aki időközben beugrott a verembe. Amint földet ért, vissza váltott az idegenek érzékelésére alkalmas látásmódba, s úgy nézett körbe. Három járat vezetett tovább, az irányjelző szerint kettő nyugatra, egyik északra. Elnézve a méreteket, a vadász azon gondolkodott, hogy vajon hogy keletkezett ez az alagútrendszer. Nem hallott róla, hogy az idegenek fészket ástak volna, de persze ő sem tudott mindent a savvérűekről. Mindenesetre gyanakodott, de aggodalmát egyelőre nem osztotta meg senkivel. Először mintát akart venni, hogy folyadékelemzéssel megállapítsa, melyik a leggyakrabban járt ösvény, de hamar belátta, hogy egy fészekben, főleg a kijárat közelében, fölösleges művelet lenne. Amúgy is a nyugati irányt tartotta a legvalószínűbbnek, mivel arra két folyosó is vezetett. Legszívesebben egyből el is indult volna az egyikben, de vezetője eddig nem adott okot, hogy tekintélyét megkérdőjelezze, így Chu'cca engedelmes vadászként csendben várta feljebbvalója utasítását.
Vére csak úgy forrt, s a ragadozó nem tudta, hogy meddig bírja türtőztetni magát, s meddig tudja még követni a magasabb rangú harcost. Végtagjai bizseregtek a gondolattól, hogy a közelben egy királynő lehet. Még ha csak fiatal egyedé is, de egy ilyen trófeával sok nőstény felfigyelne rá.

28Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Pént. Dec. 16, 2011 8:06 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Chu'cca végül cselekszik és mellkason szúrja a sérült, és fertőzött yautját. Tövig tolja az ikerpengéket a testben, hogy biztos megölje a savvérűt is, ami benne van. Átkutatja a testet, hátha talál nála használható fegyvereket, de végül ez a próbálkozás kudarcba fullad. Krii'ale a fészek bejáratánál áll. Lent ott a fiatal királynő és rengeteg savvérű. A lyuk és a talaj között nem volt nagy távolság, hamar lehuppantunk a puha talajra, ami csak a fészek anyagától lett ennyire ruganyos és ragacsos. A maszkomat ultraibolya látásmódon hagytam, ez a funkció úgy néz ki, még sértetlen, és képes vagyok látni vele a savvérűket. Ez erre most bőven elég. Elértünk egy elágazáshoz, ami három irányba vezetett. Egy északre, kettő pedig nyugatra haladt tovább. Amilyen gyorsan újra egyesült a trió, olyan gyorsan ismét szétválunk.
- Északnak indulnék, ha Krii'ale is bele egyezik és nincs ellenvetés. - a maszkom sérült ugyan, de ez nem akadály, hogy vadásszak. A Királynő, ha még új, akkor nem lehet olyan nagy, és frissen kifejlődve még az ereje is fejlődőben kell legyen. Ha megkaptam az engedélyt a vezetőnktől, akkor marokra fogom a glavie-om és elindulok északra vezető alagúton.

29Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Szer. Dec. 21, 2011 6:45 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Krii'ale végignézz a két yauthán, majd felmorran. A nyugati folyosó felé mutatott.
- Jó, én és Chu'cca elindulunk arra, te meg északnak.
Elindult a folyosón, majd visszafordult.
- Ha összeakadsz a királynővel üzenj.
Ahogy Chu'cca és Krii'ale elindultak a folyosón, egy nagyobb csarnokba értek, aminek a falait az idegenek által kiválasztott, megszilárdult nyálka és az abba beleágyazott különféle helyi vadak borították.
A mennyezeten hirtelen megmozdult valami, a következő pillanatban pedig a mennyezetről elvállt egy egy test, majd egy újabb, és egy harmadik is. Az idegenek felülről támadtak.

Yegg'drasil a folyosón haladt, az egyenesen előre vezetett. Hirtelen megbotlott a földön heverő testben. Egy halott yautha volt, a mellkasán egy nagyobb üreggel. Nem lehetett a vezér a fegyverzete alapján.
Sziszegés hallatszott, az árnyak közül pedig egy négylábú xenomorph jelent meg. A lábai hosszabbak voltak a kelleténél, a teste pedig áramvonalas. A lény felrikoltott, majd felugrott a falra...

30Esőerdő     Empty Re: Esőerdő on Szer. Dec. 21, 2011 7:25 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Krii'ale végül belement és Chu'cca-val nyugat felé indultak. Az észak felé vezető folyosón tűntem el, miután társam, és vezetőnk eltüntek az alagútban. Az egész rendszert a keményhúsúakból származó megszilárdult nyálka borítja, amik egy-egy helyen halvány gőzt eresztenek ki magukból. Néhány méter után megbotlok és kis híján orra bukok egy testben. Mikor lenézek, látom, hogy egy halott testvérünk teteme hever a földön. A mellkasán egy lyuk tátong, és ahogy meglátom, rögtön tudom mit jelent. Jobban megvizsgálom, és a fegyverzete alapján nem ő lesz a vezér. Mikor neki állnék tüzetesebben megvizsgálni, sziszegést hallok az árnyékból. Rögtön készenlétbe helyezem magam. Kipattintom a glaive-emet majd megpillantom a savvérűt. A lábai hosszúak voltak, a teste áramvonalas. Ahogy felmértem ellenfelem, azt vontam le, hogy gyors mozgású lehet. Rikoltott egyet, majd felugrott a falra. Ha megindul felém, kivárok, és amint a közelembe ér egy félkörös mozdulattal hátra csúsztatom a lábam, és a glaive-ommal megpróbálom lecsapom a keményhúsút a falról.

Ha nem sikerül, akkor ahogy közel ér hozzám puszta kézzel harcolok ellene és amint van egy szusszanásnyi időm előpattintom a csuklópengém és várom mit tesz.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

 » Helyszínek » Blior » Esőerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.