Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Esőerdő     - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Esőerdő     - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Esőerdő     - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Esőerdő     - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Esőerdő     - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Esőerdő     - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Esőerdő     - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Esőerdő     - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Esőerdő     - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Esőerdő     - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Blior » Esőerdő

Esőerdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [2 / 6 oldal]

31Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szer. Dec. 21, 2011 8:06 pm

Chu'cca

Chu'cca
A vezér és Chu'cca elindultak nyugatra, míg harmadik társuk a másik irányba. A vadász maradéktalanul elégedett volt. Nem csakhogy abba az irányba mentek, amerre akart, de még egyedül sem volt. Ostoba elhatározásnak tartotta, hogy egy fészekben különváljanak.
Rövidesen egy nagyobb kamrába értek, melynek falait a kemény húsúak nyálkája és az ebbe beleragadt tetemek fedték. A ragadozó még maszkján keresztül is érezte az irdatlan bűzt, de szerencsére már hozzászokott ehhez a szaghoz. Egy kevésbé szívós lény, mondjuk egy 'mber, biztos összeokádta volna magát, ám a yautjákat kemény fából faragták. Chu'cca ide- oda járatta szemét a falakon, ellenfelet keresve. Hirtelen valami mozdult a plafonon. A vadász ösztönösen alkari paneljéhez nyúlt, s vállágyújával célba vette a mozgást. Egy savvérű volt az, majd kicsit távolabb még kettő. Idegen eső hullott. A ragadozó elégedetten felüvöltött. Megérkezett az előőrs, s végre elkezdődött az igazi harc, szemtől szemben a prédával. Csak a vadászok, s csak az ellenség, semmi zavaró tényező. A vállágyúval a legtávolabbi lény felé lőtt, beleszámítva a zuhanás lendületét, így kicsit alá célozva, majd szétnyitotta lándzsáját, s felkészült a harcra. Bár vele volt vezére, tudta, hogy a csatában csak magára számíthat, így nem is foglalkozva a másikkal. Megpördült tengelye körül, hogy lendületet vegyen, s a fegyver hegyét megpróbálta a legközelebbi idegen fejébe döfni, lehetőleg úgy, hogy a koponya elülső harmadát találja el.

32Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Dec. 22, 2011 3:06 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra’sil

A savvérű elugrott a falról, majd beért a yautha fegyverének hatótávjába. Így a penge helyett, annak rúdja érte. A lény elrepült, a földre esett, majd talpra ugrott. Hirtelen elrugaszkodott a földtől, majd Yeggdra’sil felé száguld...

Chu'cca

A lándzsa hegye átdöfte a savvérű fejét. Krii'ale közben még a levegőben eltrafálta az egyik lényt, majd kettéhasította az egyiket a csuklópengéjével. Nem occsudhattak vagy pihentettek meg. A csarnok másik végéből egy tucatnyi négy lábú savvérű közeledett.

33Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Dec. 22, 2011 6:28 pm

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca támadása sikeres volt, a másik kettővel pedig vezére végzett. A vadászban felébredt a versenyszellem. Bár társa magasabb rangú volt, most csak ketten voltak, s az ifjú ragadozó nem hagyhatta, hogy idősebb testvére lefőzze. Szerencsére volt lehetősége bizonyítani, mivel a távolban legalább egy tucatra való savas vérű fenevad közeledett. A yautja stabilan megvetette lábát, majd vállágyújával becélozta az idegeneket, s tüzelni kezdett rájuk, ám belátta, hogy egyenként túl lassú és kockázatos kilőni őket. Taktikát módosított, s a plafont kezdte el lőni, hogy a lehulló törmelék egyszerre több idegennel végezzen.
Reménykedett benne, hogy ha bajtársa is közreműködik, eléggé megritkíthatják őket ahhoz, hogy közelharcban legyőzhessék a maradékot, s tovább mehessenek.

34Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Dec. 22, 2011 10:15 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
A keményhúsú nem sokáig maradt a falon. Beért a glaive-om hatósugarába, majd lecsaptam. A fegyver "ártalmatlan" része találta el a lényt, de ez épp elég volt ahhoz, hogy leessen a falról és a lendület miatt még tovább csússzon a földön. Felbátorodtam és egy rövid kattogó hangsor után felordítottam. végre kezd érdekessé válni a dolog. A savvérű vészesen gyorsan közeledett felém. Amilyen gyorsan tudtam, eltettem a glaive-om majd előpattintottam az ikerpengémet, és ahogy az idegen a közelembe ér, elrugaszkodom és átugrok fölötte, vagy ha nem megy, akkor megpróbálok ráugrani a hátára és a pengéket a fejébe mélyesztem, majd olyan mélyre tolom, amilyen mélyre csak lehet.

Ha az akcióm nem sikerül, akkor az alkari panelen elkezdem beütni a megfelelő parancsokat, majd célzok a vállöveggel, és elsütöm.

35Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szomb. Dec. 24, 2011 11:10 am

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Chu'cca

Chu'cca három idegent lőtt ki a vállágyújával, a mennyezetről lehulló sziklák pedig a támadó falka felét lapítja ki. A por még le se ülepedett, de már feltűntek a túlélő savvérűek, akik azonnal a yauthák felé vetették magukat. Krii'ale azonnal felugrott a sziklákra. A karpengéjével felnyársalt egy négylábút, majd lebukott egy másik bestia támadása elől. Chu'cca kiszúrhatott három másik négylábút, akik sziszegve közeledtek felé.

Yeggdra’sil

A yautha ugrása az idegen hátára sikerült. Az ikerpengéjét belemélyeszti az agyába, ezzel elválasztva a dög fejét a testétől. Annyi ideje van, hogy a trófeát elrakja a tárolóba, amikor ismerős hangok jönnek szemből.
Öt xenoraptor támad rá, a folyosó másik végén pedig három alak közeledik felé szökkelő mozdulatokkal. Olyan xenok, amiknek nincs karjuk, de két erős lábuk van. Yeggdra'sil a két csapat közé került.

36Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szomb. Dec. 24, 2011 1:33 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Sikerült ráugranom a savvérű hátára, és a hirtelen súlynövekedéstől megrogyott. Kicsúsztak alóla a lábai, majd az ikerpengéimet a fejébe mélyesztettem, és sikerült leválasztanom a testéről. Volt némi időm, hogy eltegyem a trófeámat, majd nyugodtabb körülmények között megtisztítom, ahogy kell. Még el sem tettem szinte, amikor ismerős hangok csapták meg a fülem. Két irányból közeledtek a keményhúsúak. Az egyik irányból nagyon gyorsan, és a lábukon lévő felfelé hajló karom elárulta milyen fajták, a másik irányból pedig három kar nélküli lény, viszont a lábaik erősek, izmosak voltak, és nagyon gyorsan szökelltek felém. Az adrenalin még jobban szétáradt a testemben, és ez jó érzéssel töltött el. Végre valami izgalom, és hogyha legyőznek, akkor méltó halálom lesz. Csatában estem el és ez mindennél többet jelent. De nem fogom ilyen könnyen adni a bőrömet, az egyszer biztos. Felordítottam, majd az alkari panelemen bevittem a megfelelő parancsokat. A vállöveget úgy állítottam be, hogy négy xenoraptort és kettő kar nélküli savvérűt lőjön ki. Elővettem a glaive-om és a boxereim. Ezeket felvettem az ökleimre, marokra fogtam a galive-om, így a boxerek pengéje túl lógott a lándzsán, létrehozva egy újabb védelmi vonalat, így ha közel kerülnének hozzám, a boxerrel könnyűszerrel el tudom taszítani őket magamtól és még sebet is ejtek rajtuk.

Ha a vállövegem nem tüzelne olyan gyorsan, mint ahogy közelednek, akkor bevárom a keményhúsúakat és megpróbálom őket puszta kézzel elintézni. Amint az egyik közel ér hozzám megpróbálom kikerülni az első támadását, majd a glaive-ommal a hátára próbálok rácsapni olyan erősen, ahogy csak kiteik tőlem, remélve, hogy ezáltal megrogyik, úgy mint korábban a másik savvérű és így már könnyű szerrel leszúrhatom.

37Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Dec. 26, 2011 2:30 am

Chu'cca

Chu'cca
Sikerült közvetlen találattal három idegent is megölnie, s a csapat felével a leomló plafon végzett. Ám a támadás hullám még nem ért véget. Miközben a vezér a törmelék tetején harcolt, Chu’cca kiszúrt három keményhúsút, mely felé tartott. A vadász nem volt rest, célba vette a legközelebbit vállágyújával, majd kétszer tüzelt. Tudta, hogy mindhármat úgysem lesz ideje lelőni, így a lövések után előkapta bakuubját, szétnyitotta, s csípőjét elfordítva úgy állt meg, hogy bal oldalát mutassa a támadók felé, s így a lehető legkisebb, mégis védett célpontot nyújtsa. Térdeit ugrásra készen rogyasztotta, hogy bármelyik irányba elmozoghasson. Az volt a terve, hogy az elsőnek érkező savvérű elől kitér, s közben megpróbálja meglökni, kihasználva annak lendület közbeni tehetetlenségét, majd az utána érkező lény nyakát vagy felsőtestét igyekszik átdöfni, s felkészül az újabb támadásra, bármely irányból érkezzen is.

38Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Dec. 26, 2011 3:59 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra'sil

Két kar nélküli savvérű darabokra robban, egy xenoraptor pusztul el. A yautha két xenoraptort intézz el a boxerével, majd a glaievjével ketté hasít egy xenoraptort a hátára mért csapással.
Az egyik karnélküli idegen oldalról a földre teremti a yauthát, a következő pillanatban az állkapcsa már a yautha feje felé száguld. A jobb karpenge szerencsére szabadon volt. A xenoraptorok pedig már előre is rohannak, hogy végezzenek vele.

Chu'cca

Krii'ale középen ketté hasította az egyiket, majd megcsonkította a xenot. Hirtelen egy majomszerű idegen ugrott felé, Krii'ale elkapta a levegőben, a földre vágta, majd a lándzsája egy csapásával végzett vele.
A vállágyújával leszedte az elülső runnert, majd a lándzsájával félrelöki a runnert, aztán a másikat kettéhasítja egy csapással. A félrelökött savvérű elrugaszkodik a földtől, és a yautha bal oldala felé támad.

39Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Dec. 26, 2011 6:04 pm

Chu'cca

Chu'cca
A ragadozó elégedett volt. Vállágyúja a terv szerint végzett egy idegennel, félreütötte a következőt, majd megölte a harmadikat. A dolgok úgy alakultak, ahogy ő akarta, a játék az ő szabályai alapján ment, s ez tetszett neki. Ilyennek képzelte el az ideális vadászatot. Az eltérített keményhúsú eközben támadásba lendült, pontosabban a ragadozó felé ugrott. Amaz nem habozott, a sikerétől feltüzelve, magabiztosságtól pezsgő vérrel a savvérű felé vetette magát. Az volt a terve, hogy alacsony ívben ugrik, a lény alatt, akinek ugrás közben elkapja az egyik lábát, s magával rántja. Kihasználva a fenevad kábultságát, már ha összejön a terv, csuklópengéjével fejezi be a harcot, s le az idegent.

40Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Dec. 26, 2011 8:23 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
A nyolv keményhúsúból négyet sikerül kilőnöm a vállágyúval, majd a glaive-el még egyet elintézek. Három savvérű maradt összesen, amiből kettő xenoraptor. Amikor nem figyeltem a megmaradt kar nélküli lény ledöntött a lábamról, szerencsére a jobb karom szabadon maradt, így egy jól irányzott jobb horoggal belemélyesztettem csuklópengémet a fejébe, de már hallottam, hogy a két xenoraptor megindult, hogy elintézzen. Remélve, hogy a kar nélkülit sikerült elintéznem, az utolsó pillanatig várok, majd egy hátra bukfencből indított rúgással lepem meg a két xenoraptort, amikből remélhetőleg legalább egyet eltalálok majd, így időt nyerve, hogy újra harci pozíciót vegyek fel.

Ha nem sikerül az akcióm, akkor a jobbos után a kar nélküli gyomra tájékára is behúzok egyet a biztonság kedvéért, majd felpattanok és felkapom a glaive-emet, amivel először az egyik, majd a másik xenoraptort támadom meg, kibillentve őket a lendületükből.

41Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Kedd Jan. 03, 2012 7:45 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Chu'cca

A yautha manővere sikeres. Magával rántotta a savvérűt, majd egy szúrással végzett vele. Közben már egy yautha sem maradt, Krii'ale elindul előre, ha Chu'cca követi, akkor egy nagyobb terembe kötnek ki, aminek a falait nyálka borítja. A földön pedig egy keményhúsú levedlett bőre. A falon pedig egy yautha teteme, a fegyverei alapján csak is a vezér lehetett.
A mellkasán pedig egy rés, ahol a fiatal idegen kitört, viszont a mérete nagyobb a megszokottnál. Ahogy a bőré is. Akkora mint egy kifejlett dolgozóé.
Krii'ale undorodva löki félre, majd pillant fel a halott yauthára.

Yeggdra'sil

Sikeresen kibillentette az egyik xenoraptort, de a másik hátraugrott, majd a yautha felé ugrott. Felpattant a falra, majd készen állt, hogy Yeggdra'sil nyakába vesse magát. Közben egy ugráló keményhúsú rontott a yauthára hátulról, de hirtelen megbotlott benne, majd a földre esett.
A xenoraptor felsikított, és Yeggre vetette magát.

42Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szer. Jan. 04, 2012 10:05 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Az egyik xenoraptort kibillentettem az egyensúlyából, a másik viszont hátra ugrott, így elkerülte a támadásom. A hátam mögül hallottam, hogy a kar nélküli savvérű sem tétlenkedik, ám nem jött valami össze, mert megbotlik. Kihasználom az alkalmat, és a glaive-et megpróbálom belemélyeszteni a hátába, a szíve tájékára, így gyorsan kimúlik. A két xenoraptor felpattant a falra. Neki szánva kipattintom az ikerpengémet, majd a fejébe mélyesztem, míg ezzel egyidőben a másik keményhúsút próbálom megrúgni, remélve, hogy addig visszatartom, amíg a falon lévő ki nem múlik.

Ha nem sikerül, akkor a kar nélküli idegenre lépek hátra felé, így remélhetőleg nem kel majd fel, viszont az egyensúlyom meg kell őriznem, de azzal nem volt gond, legalábbis tudtommal. A glaive-ot elhajítom remélve, hogy eltalálja az egyik xenoraptort, míg a másikat, ha ugrik, úgy kapom le a levegőből és a földhöz vágom, kihasználva a lendületét, majd az iker pengém belemélyesztem a nyakába, és leválasztom a testéről a fejét.

43Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Pént. Jan. 06, 2012 9:37 am

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca győzedelmeskedett. Ezúttal nem bírt magával, rátaposott a tetem fejére, majd öntelt hangon belebömbölte diadalát a világba.
Vezére közben útnak indult, így hát követte. A trófeák begyűjtésére, bár a vadász vágyott rá, érthető okból nem volt idő. Volt azonban még valami a fészekben, ami miatt a ragadozó nem bánkódott. Lelke legmélyén remélte, hogy valahol vár rá egy fiatal királynő, melynek legyőzése az ő érdeme lesz, bármi áron.
Egy nagy, nyálkás falú terembe értek, s egyből szemet szúrt neki a földön heverő levedlett bőr, a falhoz tapasztott holttest. A fegyverzete alapján első pillantásra látszott, hogy az eltűnt vezér az. Chu'cca nem érzet bánatot. A kockázat mindig is a vadászat természetes része volt, ahogy az életé a halál. A vadász alaposan szemügyre vette a hullát. A halál okát nem volt nehéz megállapítani, a mellkasán tátongó lyuk egyértelmű jel volt. Megfertőzték. Chu'cca semlegessége egy csapásra köddé vált, s helyét az undor és a megvetés vette át. Vezér vagy sem, nincs annál nagyobb szégyen, mint életet adni egy ocsmány, félvér bestiának. Volt azonban még egy tényező, melyről a ragadozó nem tudta eldönteni, hogy aggodalomra adjon-e okot, vagy izgalomra. A lyuk és a levedlett bőr, nagyobb volt a szokásosnál. "Lehetséges lenne?" -gondolkodott magában, majd a rangidőshöz fordult.
-A királynő? -kérdezte, s közben lehajolt a bőrhöz, hogy megpróbáljon mintát venni belőle, folyadék elemzéshez. Akár királynő, akár "közönséges idegen", a testvéréből kikelt bestia levadászása túlmutat a dicsőséges trófea megszerzésén, mondhatni kötelesség.

44Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Pént. Jan. 06, 2012 10:49 am

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra'sil:

A falon lévő xenoraptort még a levegőben felnyársalta, persze csak a kar nélküli társa után. A másik xenoraptor elhajolt a rúgás elől, és dühösen felszisszent, a társa kimúlása után támadott.
A yautha jobb oldalára...

Chu'cca

Chu'ccának sikerült mintát vennie a levedlett bőrből, és kielemezni az alkarpanelel. A vizsgálat után kiderült, hogy egy termékeny nőstény egyed, és már képes tojásokat rakni. Krii'ale felhorkantott, majd belerúgott egy földön heverő testbe.
Egy szuper arctámadó volt.
A folyosó felé nézett, majd elszántan elindult.
A végéből különös hangok hallatszottak.
- Az istenért segítsen valaki! Segítsen már!
Egy hatalmas csarnokban kötöttek ki, aminek a falára egy 'mbert ragasztottak, előtte pedig egy még ki nem kelt tojás.
A földön pedig egy királynő hevert. A fejét egy vállágyú lövedéke vitte szét, míg a karját valószínűleg egy yautha fegyver metszette le.

45Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Pént. Jan. 06, 2012 8:10 pm

Chu'cca

Chu'cca
A mintavétel sikeres volt. Az eredményekből immáron bizonyosságot nyert, hogy mivel állnak szemben. Egy királynő, méghozzá egy yautjából kikelt példány. Chu'cca szíve hevesebben kezdett verni a gondolattól, hogy talán megkaparinthatja egy efféle fenevad koponyáját. Az eredményeket megosztotta vezérével, aki dühösen belerúgott egy arctámadóba, majd elindult. Chu'cca viszont megvizsgálta a pókszerű testet, s megállapította, hogy a királynőt hordozó egyed volt. Beledöfte az elemző tűjét a szeméremajakhoz hasonlító megtermékenyítő szervbe, s mintát vett az ottani nedvből is, hogy az alapján követhesse a királynő nyomát. Elengedhetetlen volt, hogy minél hamarabb kézre kerítsék a torz szörnyszülöttet, nem volt idő keresgélni. Társa időközben átért egy másik kamrába, s Chu'cca gyorsan követte. Nem akarta, hogy esetleg testvére előbb fedezze fel a nőstényt. Ezt a trófeát csakis magának akarta, s kész volt átgázolni érte még a vezetőjén is. A szomszédos helyiségből hangok hallatszottak. A vadász felismerte a puhahúsúak beszédét, bár nem értette. Odaérve egy falhoz tapasztott 'mbert látott. Ez volt az első alkalom, hogy élőben láthatott egy csupasz majmot, ezért alaposan szemügyre vette. Úgy tűnt egészséges, még nem fertőzték meg. Előtte ott hevert az előző királynő teteme, melyet még az eltűnt csoport vezére ölt meg. A nyomok is erre utaltak. A dög azonban már semmi érdekeset nem mutatott a fiatal ragadozó számára, így az 'mberhez fordult. Ha nem lett volna vele vezetője, megölte volna, de mások szeme láttára nem akarta megszegni az egyességet, melyet még Bakuub kötött a humánokkal. Közelebb lépett a puhahúsúhoz, megvizsgálta, hogy arcán ott van-e a beavatottak jele, majd lesújtott csuklópengéjével. Nem az emberre célzott, hanem a szövedékekre. Ki akarta szabadítani az áldozatot. Miután végzett, körbenézett a nagy csarnokban. A méretből ítélve közel lehetett a királynő kamrához, ami jó jel volt. Aggasztó volt viszont, hogy miként került egy ilyen komplex és grandiózus fészek a föld alá. "A keményhúsúak ásták volna? Vagy az 'mberek műve ez is?" -gondolkodott. "Vajon az egész Var felszíne alatt ilyen alagútrendszerek vannak, vagy egyedi jelenség?" Miközben ezeken morfondírozott, maszkján beállította a minta követésének funkcióját, s kereste, merre mehetett az új királynő.

46Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szomb. Jan. 07, 2012 7:16 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
A kar nélküli savvérűt sikerült felnyársalni, majd fordulatból lendületet véve a rám ugró xenoraptort is sikerült a glaive végére tűzni. Már csak egyetlen xenoraptor volt talpon velem szemben. Látszólag nem tétovázott, így nekem is gyorsan kellett cselekednem. Egy egyszerű dolog jutott eszembe. A járat, ahol voltunk nem volt valami széles, és a xenoraptorok is leginkább ráugranak az áldozatukra. A glaive-omat a falba szúrtam, úgy, hogy ferdén állt a hegye felfelé, és ha nem is éri át a járatot így, legalább leszűkíti a xenoraptor mozgás terét. Elővettem a boxerem és előpattintottam az ikerpengém. A keményhúsú a jobb oldalamat támadja, legalábbis úgy látom, hogy arra tart, ezért ha ugrani próbál, balra térek ki egy kicsit, remélve, hogy a lendülete elviszi és így könnyű szerrel végezhetek vele.

Ha nem sikerül és nem jön be a tervem, akkor a glaive-ot ugyanúgy a falba szúrom, majd a vállöveget beprogramozom és lelövöm vele a közeledő xenoraptort.

47Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szer. Jan. 11, 2012 4:49 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra’sil

A yautha manővere sikerült, a kemény húsú holtan esik össze, fej nélkül. Az utolsó megmaradt karnélküli bestia hirtelen ugrani készül. A leteremti a lábáról a yauthát. Ekkor reccsenés hallatszik, a padlót mindketten áttörik.
Egy nagyobb terembe esnek le. Bele egy tócsába.
Mint kiderült egy sokkal nagyobb barlangba voltak végig, az idegenek pedig nagyobb függőfolyosókat építettek a nyálkájukból.
A zuhanás közben a kartalan savvérű távolabb esett a yauthától, de a keletkezett lyukon leugrik két xenoraptor. Jobbról és balról közelítenek a vadász felé.

Chu'cca:

A férfi felsikít, de Chu'cca karpengéi átmetszik az őt falhoz szegező nyálkát. Térdre esik, zihál.
- Köszönöm.
Mondja, majd feláll. Sápadtan nézi, majd követi a két yauthát a királynő egykori kamrájába.
- Kinyírta, nem hiszem el. Kinyírta.
Sikoly hallatszik a folyosóról. Három xenoraptor közelít, a hátuknál pedig egy rémálomba illő bestia közeledik. Egy predatorból kikellt xenomorph, ami nagyobb a dolgozóknál, de kisebb egy királynőnél. Egy testőr.

Esőerdő     - Page 2 Predalien

- Közel lehet már a fészek - recsegte Krii'ale, és elővette az ikerpengéjét.

48Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szer. Jan. 11, 2012 9:51 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
A keményhúsú lény holtan esik össze, majd egy kar nélküli vet rám magát, és a keletkező erőtől átszakítjuk a talajnak hitt valamit. Átzuhantunk egy másik járatba, és ekkor tudatosult bennem, hogy ez sokkal nagyobb, mint első alkalommal hittük. A savvérűek a nyálkáikból saját járatokat alakítottak ki, így növelve a fészkük méretét. Nem volt időm ezen rágódni, mert a kar nélküli idegen távolabb ért földet tőlem, de már feltápászkodott, valamint a keletkezett lyukon át még két xenoraptor mászott át.
- Már megint ti? - elbődültem, hogy még feljebb tornázzam, az amúgy sem alacsony adrenalin szintem. A glaive-om a falban maradt, azt majd később visszaszerzem, ha tehetem. Elővettem a boxerem, és kipattintottam az ikerpengéimet. Ismét három keményhúsúval nézek farkas szemet. Kezd egyre izgalmasabb lenni ez a vadászat. Amint az egyik idegen lény támadásba lendül, kilépek előle, remélve, hogy a lendület elviszi, majd az ikerpengéimet a fejébe próbálom belevágni, gyorsan kioltva ezzel az életét.

Ha nem sikerül, akkor ugyanúgy kilépek előle, majd a hátára nehezedem, és a boxerrel az öklömön kezdem el megsorozni, minél több és súlyosabb sérülést okozva neki.

49Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Pént. Jan. 13, 2012 6:34 pm

Chu'cca

Chu'cca
A puhahúsú azt hitte Chu'cca végez vele, ezért felordított, mikor a vadász pengéje felé vágódott. A fiatal ragadozó nem ismerte az 'mberi test működését, ezért nem tudta, hogy a falon függő férfi félelemből sikított-e, vagy pedig fajának fájdalom csökkentő mechanizmusa volt-e ez a reakció. Miközben beléptek a néhai királynő kamrájába, az 'mber mondott valamit. Chu' ccát idegesítette a fecsegés. A puhahúsú ostobán cselekedett, mikor úgy határozott követi a vadászokat, ugyanis a fiatal ragadozó elhatározta, hogy az első adandó alkalommal végez vele. Egyezség ide vagy oda, a Pyode Amedha préda volt, nem szövetséges.
Egyszer csak éles sikoly hallatszott, s az egyik folyosón feltűnt három dinoszauruszból kikelt savvérű, az a fajta, amelynek egyik példányával Chu'cca már megküzdött a felszínen. Fürge ellenfelek voltak, ahogy azt már megtapasztalta, így még egyszer már nem becsülte őket alá. Mögöttük azonban egy még figyelemre méltóbb bestia közeledett. Egy termetes savvérű, mely más képet mutatott az idegen érzékelő látásmódban. Míg a közönséges keményhúsú emberi színskálán zöldes színt mutatott, addig ennek képe barnás- narancssárga volt. Ez, valamint a szája körüli agyarak, s rasztái egyértelműen mutatták mi is ő. Egy yautjából kikelt vérszennyező szörnyeteg, mely talán a vezérből kelhetett ki. A bestia értékét tovább növelte mérete. Nem közönséges fenevad volt, hanem egy termetes praetorian, a királynő testőre. Chu'cca megörült, ugyanis az egy hatalmas helyett két nagy értékű trófea képe lebegett apró szemei előtt. Vezére aktiválta csuklópengéit, s ő maga is így tett, majd lándzsáját is szétnyitotta. Ezt a fenevadat, ahogy a fiatal királynőt is, csak magának akarta. Esze ágában sem volt megosztozni a dicsőségen. Vére pezsegni kezdett, végtagjai bizseregtek, s erősebben markolta bakuubját. Agyarai a maszkjának feszültek, majd nem bírta türtőztetni magát, s csáprágóit szélesre tárva- már amennyire fejfedője engedte- mélyről jövő bömbölést hallatott. Az ordításba egész énjét beleadta, s jelezte ellenfeleinek, szövetségeseinek, hogy nem fél, s kész megvívni a harcát. A dárdát előreszegezve futásnak eredt. Ahhoz a taktikához akart folyamodni, mely beavatásán már bevált egyszer. Lándzsáját a földbe szúrva, azt ugróbotként használva akart elrugaszkodni, s átrepülni a három kisebb lény fölött, hogy szemtől szemben állhasson kiszemelt ellenfelével, s bakuubjával rátámadhasson.

50Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szer. Jan. 18, 2012 6:22 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yegg'drasil

A jobb oldali xenoraptor előre rohan. A yautha oldalára támad, de ekkor a bal oldali is rohamra indul. A xenoraptor kitér a karmok elől, míg a bal oldali lány Yegg felé ugrik.

Chu'cca

Chu'cca terve jól indult, de nem számított a xenoraptorok találékonyságával. Az egyik felsikított. Hátraugrott, majd felszökkent. A yauthával a levegőben találkoztak, mindketten a földre kerültek.
Közben Krii'ale két savvérűvel nézett farkasszemet. Az egyik hátulról támadt rá, de a yautha megfordult, és megskalpolta a karpengéjével. A férfi előkapta a pisztolyát, és rálőtt az elölről rátámadó xenoraptora, mire annak szétrobbant a feje.
A testőr felordított, és a xenoraptorral a földön viaskodó Chu'ccára támadt.

51Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Jan. 26, 2012 6:18 pm

Chu'cca

Chu'cca
"C'jit!"-gondolta, mikor a levegőben összetalálkozott a savvérűvel. Nem számított arra, hogy ilyen fürge és intelligens jószággal van dolga, s ezt most megsínylette, megint. Pedig annak idején alaposan belé verték, hogy nem csak tisztelni kell az ellenfelet, de sosem szabad alábecsülni. Ő viszont mindig is lenézte ellenfeleit. Egyedül saját fajtársait becsülte igazán, s egyes embereket, ám azok többségét is csak prédának tartotta. Márpedig a préda gyengébb, s a ragadozó alatt áll a rangsorban. Az idegeneket tiszteletre méltó ellenfélnek tartotta, ugyanakkor mindig is úgy gondolt rájuk, mint állatokra. Egynek tartotta őket a számtalan vadászható faj közül. Most azonban újfent bebizonyosodott, hogy a keményhúsú több, mint egy egyszerű állat.
Fájdalmasan ért földet, de már megszokta az efféle landolást. Mostanában sokszor fogott talajt kellemetlen módon, de amúgy sem törődött az efféle apróságokkal. Lándzsáját vízszintesen maga előtt tartva a lény torkának nyomta, hogy távol tartsa veszélyes állkapcsait, s korlátozza farkának mozgását, miközben hátrakiáltott vezérének.
-Az enyém a testőr!
A testőr, ami éppen felé közeledett...Vett egy mély levegőt, majd minden erejét összeszedve megpróbált talpra állni, miközben folyamatosan tolta maga előtt a kisebbig bestiát. Neki akarta lökni a praetoriannak, hogy aztán egy saját tengelye körüli fordulattal lendületet átdöfhesse mindkettő mellkasát. Tudta, hogy ezzel a nagyobbikat biztosan nem öli még meg, de egyelőre csak a terv első felének sikeres megvalósítása volt a cél.

52Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Feb. 02, 2012 6:22 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Látom, hogy az egyik xenoraptor támadásba lendült, és hallom, hogy a másik oldalról is támadás indul ellenem. Ez így nagyon nem lesz jó. Egy fura döntést hozok, és remélem beválik. Kivárom a lehető legutolsó pillanatot, majd elugrok a két xenoraptor útjából, azt remélve, hogy így ők ketten fognak összeütközni. Ha a tervem beválik, akkor amíg megpróbálják összeszedni magukat, az egyikkel végzek az ikerpengéim segítségével, a másikat pedig a boxeremmel ütöm addig, amíg el nem száll belőle az élet.

Ha a tervem nem sikerül, vagy a xenoraptorok gyorsabban szedik össze magukat, mint azt én elsőre gondolom, akkor megindulok vissza a lyuk felé, ahol az előbb beestünk ide, majd megpróbálom a glaive-omat visszaszerezni, ha megvan, akkor a legközelebbi xenoraptor felé hajítom, mint egy dárdát. Ha épp ugrásban van, akkor felnyársalja, mert a levegőben képtelenség irányt váltani. Amikor eltűnik előlem, a másikat a vállövegemmel lövöm fejbe.

53Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Szer. Feb. 22, 2012 11:00 am

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Chu'cca

Chu'cca manővere sikeres volt. Neki lökte a xenoraptort a testőrnek, ami sikeresen hátrarepült. A nagyobb xenomorp elkapta kisebb társát, és félrelökte. Az nekiesett a falnak.
A következő pillanatban pedig lerohant onnan, és Chu'cca bal oldala felé támadott. A távolabbi eközben ráugrott Krr'ale-re, de az már a levegőben ketté vágta, majd neki rontott a testőrnek...

Yeggdra'sil

A yautha visszaszerezte a fegyverét, és sikeresen a xenoraptor felé dobta, és felnyársalta azt, a másik pedig kitért a vállöveg lövése elől, majd Yeggdra'sil háta mögé kerül...

54Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Pént. Feb. 24, 2012 8:39 pm

Yeggdra’sil

Yeggdra’sil
Az egyik keményhúsút sikerült felgyársalnom a glaive-el, miután visszaszereztem, azonban a másik szemfülesebb volt, és kitért a vállöveg lövedéke elől. Ez nem jelentett túl jót, mert még a hátam mögé is került. egy rúgással támadok a xenoraptorra, hogy eltaláljam a fejét, majd fordulásból az agyán keresztül döföm a glaive-om pengéjét.

55Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Márc. 05, 2012 12:35 pm

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca olyan erővel vágta neki a kisebbik savvérűt a testőrnek, hogy az hátra repült. Dühösen lökte félre kistestvérét, aki a falnak vágódott. Ám nem maradt sokáig kába, egyből nekiugrott az ifjú ragadozónak. Balról támadt, ám szerencsére a vásznak pont ez az oldala volt páncéllal fedett, így nem táncolt el előle, sőt vállát megfeszítve ő is felé rohant. Nehezebb volt, nagyobb lendülettel, így remélte, hogy a kisebbik lény lepattan róla. Szeme sarkából látta, ahogy vezére legyőzi a másik törpét, s a nagyra támad. A testőrt magának, akarta, ahogy a királynőt is. Sosem szeretett, s nem is tudott osztozkodni, így most sem engedhette, hogy elorozzák előle a dicsőséget. A cél érdekében kész volt gyilkolni is. Itt a fészekben, mélyen a föld alatt sosem derülne fény a gyilkosságra. A kódex pedig inkább útmutató, semmint törvény, legalábbis A ragadozó így tartotta.
-Az az én prédám! -ordította dühösen Chu'cca. Elhatározta, hogy nem áll le vívni ellenfelével, hanem ellöki, és egyből a praetorianra támad, mielőtt felettese harca bocsátkozhatna vele.

56Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Vas. Márc. 25, 2012 1:24 pm

Charles Bishop Weyland

Charles Bishop Weyland
Yeggdra'sil manővere sikerült. Megskalpolta a bestiát, az holtan hevert már a földön. A teremből kivezető járaton keresztül pedig hallani lehet egy csatazaját. Ezek csak a társai lehetnek.

Krii'ale csalódottan felüvölt, amikor a fiatalabb yautha félreüti. Meg is issza a levét Chu'cca. A praetor felüvölt, majd nekiront a vadásznak. Elkapja az első pár karjával a predator fejét, majd egyre jobban szorítja.
A hasa viszont könnyű célpont, és Chu'cca bal karja szabad.
Amikor Yeggdra'sil belép pontosan ez a kép fogadja.

57Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Hétf. Ápr. 16, 2012 10:06 am

Chu'cca

Chu'cca
Chu'cca megszerezte magának a prédát, de átmenetileg az kerekedett felül rajta. A ragadozó feje majd' szét hasadt, ahogy az óriási testőr megpróbálta szétroppantani koponyáját. A praetorian a halál sötét angyalaként tornyosult fölé, csillogó fekete fejében meglátta saját tükörképét. Szánalmas látványt nyújtott, ahogy ott vergődött az karmos mancsok szorításában, s ez erőt adott neki. Bal karja szabad volt, így hát megpróbálta elérni a lándzsáját, hogy azt szétnyitva beledöfhesse a bestia rút pofájába. Ha nem érné el, úgy döntött egyéb lehetőség híján ököllel vágja "arcon".
Mindig is úgy képzelte, hogy egy gyerekcsináló végez majd vele, nem pedig egy ilyen féreg. "Még nem jött el az én időm." -gondolta, miközben a fegyverért nyúlt.

58Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Május 17, 2012 2:24 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Üdvözletem! A mesélő tisztségét nekem adták, mától én mesélek! Jó játékot!//

Hatalmas üvöltés rengette meg a helyet. Ez elvonta némileg a praetorian figyelmét, s így szorítása is enyhült némiképp, de nem engedte el Chu'ccat. Az egyik járatból egy csoport xenoraptor száguldott, mászott elő. Mintha menekültek volna valami elől. Igyekeztek szétszóródni a helyiségben. A járatból indulva, hirtelen a levegőben egy shuriken repült el, s az elöl rohanó első három raptor feje elvált a nyakától. A többiek eltaposva társaik tetemeit az új ellenfelek felé vetették magukat. Három Yeggdra'sil felé iramodott, kettő Krii'alet szemelte ki, újabb három pedig a még életben maradt 'mber felé vette útját.
A sötét járatból egy yautja alakja bontakozott ki. Testmagassága egy hímével egyezett, ám testarányai a nőstényekével. Járása kecses volt, tiszteletet parancsoló. Kezében bakuubot tartott, karján kibiztosítva az ikerpengék. Megpillantva a hímeket megállt. Figyelte őket, mintha csak azt lesné, hogy fogják kivágni ebből a helyzetből magukat a vadászok.

59Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Csüt. Jún. 28, 2012 12:19 am

Chu'cca

Chu'cca
//Akár a hamvaiból feltámadt főnix (vagy mint a rossz babos burrító) visszatértem! R'ka N'ritja, köszi, hogy átvetted a kalandot! Smile)

Valami megzavarta a testőrt, mintha valaki üvöltött volna. Chu'cca figyelmét ellenfele kötötte le, így nem bírta beazonosítani a hang forrását, de jelenleg megelégedett azzal, hogy enyhült a fenevad szorítása. Ezt kihasználva letett a lándzsás tervéről, s inkább előrelendítette a lábát, bízva abban, hogy mellbe tudja taszítani fogva tartóját, melynek hatására az végleg elereszti őt. Ha sikerül a manőver, visszatérhet az eredeti ötlethez, s a bakuubot beledöfheti a praetorianbe, egyenesen az alsó állkapocs és a nyak találkozásánál.

60Esőerdő     - Page 2 Empty Re: Esőerdő on Pént. Jún. 29, 2012 7:15 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Végre, valaki! Nincs mit!Smile Ha bármi gond lenne, szóljatok!//

Chu'cca terve nem egészen az elképzelései szerint zajlott, de sikerült neki. A harcos rúgása a praetorian-t hastájékon találta el, de olyan lendülettel és erővel, hogy a lényt kibillentette egyensúlyából. A fenevad elengedte a yautja-t véglegesen, de sikerült az elesést elkerülnie, úgy, hogy esés közben egy gyors pördüléssel négykézláb érkezett a talajra. Villámgyorsan arrébb mászott. Néhány lépéssel arrébb, sziszegve felegyenesedett. Ám zavarodottnak látszott. Megzavarta a gyors támadás, s a körülötte nyüzsgő többi fenevad váratlan érkezése is, így néhány pillanatra védelem nélkül maradva állt.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

 » Helyszínek » Blior » Esőerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.