Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mélyerdő          - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mélyerdő          - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mélyerdő          - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mélyerdő          - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mélyerdő          - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mélyerdő          - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mélyerdő          - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mélyerdő          - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Mélyerdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down  Üzenet [4 / 8 oldal]

91Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Okt. 04, 2012 4:42 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Semmi baj, nekem az is tökéletesen megfelel.//

-Ez szörnyű!!!- ahogy jobban megnéztem a hullákat, észrevettem, hogy fajtársaim. Itt meg mit történt?-ahogy jobban átvizsgáltam a helyet észrevettem, hogy nem keltek ki belőlük savvérűek. Ezen megnyugodtam, majd tovább fürkésztem a helyet. Találtam egy sötét üveget, aminek a másik oldalán egy terem volt mindenféle széttört láncokkal. Nem láttam le az aljáig, de biztosra vettem, hogy valami érdekes van lent. Ekkor lövéseket hallottam. Mi a?? Vannak még élő társaim?-elhatároztam, hogy erre fényt derítek. Lekaptam a hátamról és kinyitottam a lándzsámat, visszahúztam a tokba a ki'cti-pa-mat és elindultam a lövések irányába. Úgy döntöttem, hogy megyek max 5 percig, ha ekkor sem találok semmit, akkor visszajövök, betöröm az üveget (vagy belövöm, ez még kiderül) és lemegyek a szobába.

UI: Elvileg már csak én vok ebben a kalndban.

92Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Okt. 04, 2012 5:01 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Észrevettem olvasás közben. Igyekszem azért izgalmasan folytatni a történéseket. Wink//

Steg-'in visszafordult a bejárat felé, ahonnan jött. De mielőtt kiléphetett volna rajta, az hatalmas csattanással bezárult, s a fali konzol vörösen kezdett villogni. Még az utolsó pillanatban, mielőtt az ajtó bezáródott, Ooman-okat látott a folyosóra futni, s még azt is láthatta, hogy a hátuk mögé lőnek. De mire, azt már eltakarta előle az ajtó. Kiáltások, lövések hangjai. Steg-'in hirtelen, valami furcsa bűzt érzett. Megfordult, s ekkor látta, hogy egy rejtek ajtó, mely az üveg mögé vezet, kinyílt.

93Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Okt. 04, 2012 5:58 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Eddig tetszik, amit írtál.//

Pauk! Hát ez nem jött össze.-gondoltam, amikor bezárult az ajtó.Lehet, hogy a túloldalom az Oomanok egy fajtársamra lőttek. Ha így van, akkor ki kell nyitnom az ajtót.-ekkor éreztem meg azt a bűzt. Megfordultam és láttam, hogy kinyílt egy rejtekajtó, ami az üveg mögé vezet. Ha a társam az, akkor tud vigyázni magára. Ha mégsem, akkor hősi halott lesz... Csináltam egy hátraarcot és elindultam a rejtekajtó felé.

94Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Okt. 04, 2012 6:22 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A terembe lépve a rejrek ajtó bezárult. Steg-'in egy hídon találta magát. A láncok meg-meg csörrentek a levegőben. Úgy tűnik, kitépte magát a rab. A vadász lenézett a korlát mentén, de a terem alját így sem látta, ám bizonyos volt, a bűz, csak az aljáról jöhet. Ami kiszabadult innen, jó nagyot eshetett. A híd tovább futott a szemközti falig, majd ott balra kanyarodott, egészen egy másik ajtóig, melynek panelje zölden villogott. Ahol elkanyarodott a híd, egy létra vezetett fel és le. A felső rész egy kerek, zárt zsilip ajtóhoz ért, míg a lefelé vezető valószínűleg le ment a terem aljáig.

95Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 1:55 pm

Steg-'in

Steg-'in
Hát, már nincs visszaút.
Mikor beléptem a terembe, alaposan körülnéztem. Egy hídon álltam. Az üveg mögöttem volt, a sötét üreg pedig alattam. Lenéztem, de csak sötétséget láttam. A híd, amin álltam elvezetett egy ajtóig. Elindultam az ajtó felé, majd megláttam egy létrát. Biztos valami nagy dolog eshetett le. Kiderítem, hogy mi az. Remek trófea lehet belőle.-gondoltam, mikor elindultam a létra felé. Lándzsámat összecsuktam, és bal kezembe vettem, majd elindultam létrát mászni (lefelé). Remélem elbír a létra.

96Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 3:42 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Bár a létra nem ingott, néha igen csak megnyekkent a vadász súlya alatt. Nem pont egy ilyen termetes lény közlekedésére tervezték. Ahogy haladt lefelé, a folytogató bűz egyre elviselhetetlenebb, egyre folytogatóbbá vált, s a sötétség is egyre jobban körbeölelte. Hanem a létra egy váratlan pillanatban megadta magát. Kitörtek a falból a rögzítő szegek, s ahogy az lenni szokott, kezdett eldőlni az egész. Csakhogy Steg-'in már olyan messze volt a hídtól, hogy visszamászni nincs lehetőség, viszont a sötétség miatt még mindig nem tudta bemérni a terem alját, hogy mégis milyen messze van tőle.

97Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 5:44 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Te most szivatsz?? Smile Úgy izgalmas.//

Elkezdtem lefelé mászni a létrán, ami nyikorgott, de kitartott. Lejjebb egyre rosszabb lett a sötétség és a bűz. Egyszer csak bekövetkezett az, amitől féltem. A létra kiszakadt a falból. Sajnos még nem tudom, hogy milyen mély, de nincs más esélyem. Felmászni már nem tudok, ezért inkább várok, amíg dől egy kicsit, és leugrok.

98Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 6:07 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Ugyan, én, kikérem magamnak, dehogy is... na jó, de csak egy kicsit Wink//

Steg-'in ötlete bevált, bár így is egy örökkévalóságnak tűnt a zuhanása. Földet érése egy hatalmas reccsenés és cuppanás kíséretében ért véget. Valami puhára esett. Puhára, nyálkásra, és iszonyúan büdösre. Szerencséjére a létra megakadt a két fal közt, így nem zuhant rá. Csetlett, botlott, miközben próbált feltápászkodni. Nem süllyedt. Csakhogy a bűz, már fojtogatta. Észrevette, hogy a falakba apró lámpa gömböket építettek, és ezek némi félhomályt nyújtottak. Miközben lépett egyet, reccsent valami a lába alatt.

99Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 9:03 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Mondtam én, hogy probléma? Wink Am predek nem látnak a sötétben?//

Úgy látszik, hogy ért valamit apám elméleti képzése, még akkor is, ha utáltam. Sikeresen földet értem, és nem tört ki a nyakam. Valami nagyot reccsent és cuppant alattam. Mázlimra a létra megállt a két fal között. Nagy nehezen feltápászkodtam és körbenéztem. A falakban kis lápmák voltak. Léptem és reccsent valami. Úgy döntöttem, hogy átkapcsolok hőérzékelő látásra, mert akkor még látok is valamit, majd megvizsgálom azt amire ráléptem és a termet.

100Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 9:53 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Úgy olvastam, rendes látásmódban volt a maszkod, a reflektorok miatt. Ha tévedtem, akkor Elnézést!//

A harcos, lenézve a talpa alá, egy xeno tojás maradványait láthatta, bár nem volt benne arctámadó. Beborította a nyálkás anyag. Körülnézve a teremben, újabb borzalmak tárultak szemei elé. Csontvázak, ember, xeno és yautja is. a xenomorphok csontjai közül azonban mindegyik eldeformálódva hevert a ragacsban. Néhány harcos koponyáján, csont gumókat fedezett fel. Mintha ők is átalakultak volna. Ám mindegyik faj képviselőjén látszott, egyik-másikat megdézsmálták. Vajon mi tesz ilyesmit? Hőlátásának köszönhetően, hamarosan felfedezett egy járat szájat, amit eléggé megrongáltak. Valami nagy távozott rajta.

101Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 10:16 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Nem, igazad van, rendes látásmódban volt a maszkom, csak ha jól emlékszem az avp trilógiára, akkor dachande is látott a hajón vaksötétben (könyv vége), pedig már alig volt rajta maszk. Aztán lehet, hogy nem emlékszem jól, mert régen olvastam. (igen, utoljára 3 éve volt a kezemben a könyv)//

Mikor látásmódot váltottam, egyből sokkal jobban láttam. A talpam alatt egy savvérű tojást találtam. Kinyitottam a lándzsámat, de észrevettem, hogy nincs benne semmi. Ahogy jobban átvizsgáltam a helyet, egyre több dolgot fedeztem fel. Itt is, mint a fenti teremben mindhárom faj holttestei hevertek. Valami mindet megcsonkította. Ekkor megláttam egy járatot. Nyitott lándzsámat magam előtt keresztbe téve elindultam az alagútba...

102Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 05, 2012 11:18 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Huh, nekem is megvan a könyv, de nem itt. Így most ezt nem tudom, én is régen olvastam. Bár ami igaz, az igaz, így visszaolvasva talán kissé eltúloztam a vakoskodást. Na akkor a következőkben látsz a sötétben az alap látással is. Mindent a játékosokért.:)Jelenleg hő látásban vagy.//


A járatban szinte egy emberi csapatszállító is elfért volna. Nyálkás volt a talaj, ám ahogy egyre távolodott a teremtől, úgy kezdett a ragacs is a lába alatt ritkulni. A bűzt még érezte, de az se volt már olyan fullasztó. Végül Steg-'in egy elágazáshoz ért. A bal oldalra vezető járat végén távoli fény pislákolt, talán egy kijárat, a jobb oldalit viszont lámpák világították be, igaz, nem túl jól viszont az tovább folytatódott egy kanyarban.

103Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 11:25 am

Steg-'in

Steg-'in
// Okk, de azért feltettem a kérdést az ált. társalgóban. Remélhetőleg W.B tudja. //

Mikor kiértem a bűzből hangosan fellélegeztem, majd megszólaltam: Ha megtalállak te szörnyeteg, akkor még nagyon megbánod, hogy ilyen bűzt hagytál magad után. Úgy döntöttem, hogy megvizsgálom a földet, hátha találok valami nyomot, hogy merre ment. Ha nem találok, akkor a jobb oldali folyosón megyek tovább, mivel a feladatom az épület átkutatása.

104Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 2:56 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Igen, igen. Olvastam. Bár ő sem tudott jobbat hozzá fűzni. Maradjon ez, hogy ha alap látásra kapcsolsz, jobban látsz a sötétben, mint az emberek, de ettől függetlenül érhetnek meglepetések.//

Steg-'in hangja visszhangot vert a járatban, kísértetiesen csengett. Némi vizsgálódás után talált néhány érdekes nyomot. A földön, szinte alig észrevehető lábnyomokra lelt a mocskos talajon. Xenomorphok lábnyomaira. És köztük... egy harcoséra. Talán ő is követte a nyomokat, hiszen eléggé frissnek tűntek. És mind a jobb oldali járat felé vezettek. Elindult hát, de ahogy rálépett a járatra, és tovább haladt, valami megcsippant mögötte. Csend... Majd egy hatalmas robbanás döntötte be a háta mögött a járatot.

105Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 4:32 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Nekem megfelel.//

Nem számítottam ekkora visszhangra. Átvizsgáltam a padlót, és valami furcsát találtam rajta. Egy alig észrevehető savvérű lábnyomot láttam. Ahogy jobban vizsgálódtam, felfedeztem egy vadász lábnyomait is. A jobb oldali folyosóba vezettek. Elindultam. Ahogy beléptem, valami csippant, majd felrobbant mögöttem. Úgy látszik, hogy már csak erre mehetek. DE mi van, ha van több bomba is? Elkezdtem rohanni előre a folyosóban...

106Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 6:38 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Az omlás teljesen beterítette a járatot, törmelék, és por szállt a levegőbe, ám több bomba nem robbant fel. Steg-'in futott, és hirtelen egy kar vágódott ki elé a kanyar rejtekéből, hogy a nyakát megütve a földre terítse.

107Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 7:37 pm

Steg-'in

Steg-'in
Mázlim volt, mert bár a bomba beomlasztotta a járatot, több nem robbant. Mikor a kanyarhoz értem, egy kéz vágódott elém. Nyakon vágott, mire én elterültem.Kinek volt bátorsága megütni ENGEM?-kérdeztem egyszerre hangosan és gondolatban.

108Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 7:55 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Gyors és hirtelen mozdulattal, mint egy párduc termett fölötte ellenfele. Steg-'in nyakához két penge mered. S a tulajdonosuk egy...
Nőstény?
Csalódottan ismerte fel, hogy téves prédára akadt.
- Ostoba. - majd felállt és a beomlott járat felé pillant.

109Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 8:16 pm

Steg-'in

Steg-'in
Hirtelen felettem termett az ellenfelem. Már emeltem volna a kezemet, hogy megüssem, de ekkor két penge ért a nyakamhoz. Ahogy ránéztem támadómra a haragom eltűnt és teljesen lefagytam. -Ostoba.-szólalt meg, majd a járat felé fordulva felállt. Én is elkezdtem feltápászkodni. Közben megkérdeztem: Mit keres itt egy nőstény? Lehet, hogy én vagyok hülye, de ha jól tudom, akkor ti az anyabolygónkon éltek és nem vadásztok. Vagy te kivétel vagy?

110Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 8:34 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A nőstény felé pillantott, mintha csodálkozna a kérdésen. Körülbelül egy magasak voltak. Bár a testalkat igencsak különbözött. Sokáig nézte a harcost, majd így szólt:
- Zöldfülű, La'yyk megunta a várakozást, és a csapatod után küldött. Örülj, hogy velem találkoztál, és nem vele. Tudod nem minden út az elrendeltek szerint történik. Most pedig induljunk. Sajnos a csapdám nem úgy jött össze, ahogy én akartam.
Majd szinte néma léptekkel elindult a folyosón.

111Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 8:40 pm

Steg-'in

Steg-'in
Mikor én is felálltam, észrevettem, hogy kb egy magasak vagyunk. Akkor ezért van itt. Szóval La'yyk küldte. Ekkor megindult szinte néma csendben. -Ez izgalmasnak ígérkezik. Még sosem vadásztam nősténnyel. Talán még tanulhatok is valami újat. Összecsuktam a lándzsámat, ami valami csoda folytán esés után is ottmaradt a kezemben, majd a hátamra tettem és elindultam a nőstény után.

112Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 8:53 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Egy jó ideig haladtak csendben, mikor a nőstény váratlanul megállt, s intett Steg-'innek is, hogy tegye ugyanezt. Neszezés, karmolászás hallatszott. a falakból. R'ka a falhoz simult, s úgy próbált hallgatózni. Rikoltás hasította szét a némaságot. a nőstény elkapta a fejét, még épp időben, mert egy hatalmas karmos mancs törte át a falat. aztán egy xenomorph pofája nyúlt ki a lyukon, s vicsorítva, nyáladzó pofával sziszegett feléjük. Ám nem volt idő cselekvésre, szemben velük a sötétből két preatorián lépett elő, ám betegesnek, nyúzottnak tűntek. Bőrüket az a furcsa nyálka temette be, s furcsa foltok éktelenkedtek testükön itt-ott. Mégis agresszívnek, és kegyetlennek tűntek.

113Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 9:11 pm

Steg-'in

Steg-'in
Sokáig mentünk csendben, mikor megállt a nőstény és intett, hogy én is tegyem ezt. Nekem nem volt kedvem ellenszegülni a parancsának, mert még emlékeztem, hogy anyám hogy hajított el több méterre egy szemtelen hímet gyerekkoromban. Én is megálltam. Valami karmolászás hallatszott. A nőstény a falnak dőlt és hallgatózott, majd hirtelen elkapta a fejét. Szinte abban a pillanatban egy savvérű mancsa áttörte a falat. Ez után a fejét dugta át és ordított. A járatból előttünk két fészek-őr is megjelent. Betegnek tűntek, de támadtak.
-A bal oldali az enyém, a másik a tiéd!-ordítottam, majd ki'cti-pa-mat mindkét kezemen kipattintva elkezdtem rohanni a célpontom felé.
Tényleg nagyon izgalmas. A célom az, hogy elvágjam a nyakát, vagy beleszúrjak a fejébe/szívébe. Ha felém üt, akkor megpróbálom kikerülni és belevágni a karjába. Ha a farkával támadna, akkor azt próbálom meg kikerülni és megvágni. Ha Paya velem van, akkor ebből betegsége ellenére is nagyszerű trófea lesz. Vagy a Fekete Harcossal megyek...

114Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 9:29 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Steg-'in támadásba lendült, mielőtt még a nőstény mozdulhatott volna. Bal oldali praetorian beteg kinézete ellenére gyors volt. A szokottnál is gyorsabb. A rá támadó harcossal szembe kerülve felüvöltött. Steg-'in támadása jól indult, a farkával támadni készülő dög csapását kikerülve végigvágta a lény oldalát. Fájdalmasan felüvöltött. R'ka eközben bakuub-ját elővéve került szembe ellenfelével. Kecsesen, szinte táncolva pördült a szörny felé, és gyors vágásokat ejtett a testén. Ám valahogy a dög tudta, vére veszélyes s körbe pördülve szertefröccsentette azt. Steg-'in ellenfele is új erőt kapott, s nekirohanva a harcosnak, felöklelést igyekezett végre hajtani.

115Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 9:50 pm

Steg-'in

Steg-'in
A támadásom jól sikerült. A savvérű felém támadott a farkával, amit kikerülve végigvágtam az oldalát. Társam is elővette a fegyverét és megsebesítette a saját ellenfelét. Ekkor az megpördült és savas vérét társam felé fröcskölte. Felmerült a fejemben a gondolat, hogy segítek neki, de valószínüleg utána engem ölne meg. Ráadásul itt van nekem ez is. Ebben a pillanatban az én ellenfelem nekem rohant. Elvesztettem az egyensúlyomat. Megpróbálom visszanyerni az egyensúlyomat, majd míg öklel ez a dög, megpróbálom megvágni. Ha véletlenül elesnék, akkor elkezdek oldalra gurulni a földön és gyorsan felkelek, majd folytatom eredeti tervemet.-ezzel egyik lábamat kitettem oldalra, ráhelyeztem a súlypontomat és jobb kezemet a fészek-őr feje felé lendítettem.

116Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 06, 2012 11:13 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A monstrum jó ideig sodorta magával Steg-'int. A harcos lendülete lelassította, de meg nem állította a vadat. Hatalmas tömeggel kellett megküzdenie a yautjának. Keze lendítésének eredménye azonbn mindent felül múlt. A preatorián koponyájába szúrta a ki'cti-pa-t. A lény hirtelen megtántorodott, s reflexből kicsapta a harcos felé második állkapcsát.

117Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Okt. 07, 2012 9:53 am

Steg-'in

Steg-'in
Sikerült visszanyernem az egyensúlyomat, de nem ért semmit. A lény hatalmas tömege miatt tovább képes volt tovább sodorni. A hatalmas tömeggel nem nagyon tudtam felvenni a versenyt, pedig én sem voltam tollpihe súlyú. Viszont minden várakozással ellentétben a ki'cti-pa-mat sikeresen beleszúrtam a koponyájába. Ekkor megtántorodott és nekem sikerült visszanyernem az egyensúlyomat. Abban a pillanatban kicsapta felém a szekunder állkapcsát.
C'jit! Ez még mindig nem adja fel?? Megpróbálok kitérni a "nyelv" elől és közben arra lendítem a bal ki'cti-pa-mat, hogy ha esetlen nem tudnék kitérni előle, akkor levágjam.

118Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Okt. 07, 2012 9:28 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Steg-'in támadását a lény máshogy nem tudta kikerülni, csak hogy végleg elengedte a harcost, és közben, mély sebet ejtve magán kitépte magát az eddig benntartott ki'cti-pa-ból. Mély vágás éktelenkedett a fején. Hátra tántorodott. Nem sikerült sebet ejtenie a vadászon. Fenyegetően sziszegett, és kimeresztette borotvaéles fogait a harcosra. De nem támadott. Mintha jelet kapott volna, és most arra figyel.

119Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Okt. 07, 2012 10:01 pm

Steg-'in

Steg-'in
A lény hirtelen elengedett, mert csak így tudott kitérni a támaom elől. Ahogy kitépte magát a ki'cti-pa-m-ból, egy mély sebet ejtett magán. Kivicsorította fogsorát, de nem támadott. Mintha másra figyelt volna.
Ez az! Most nem figyel! Megpróbálok minél gyorsabban odarohanni és elvágni a nyakát, vagy megint a fejébe szúrni a ki'cti-pa-mat. Természetesen még mindig képes támadni, ezért ha megteszi, akkor megpróbálom kikerülni és folytatni a támadásomat.-ezzel elindultam futva a lény felé.

120Mélyerdő          - Page 4 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 10, 2012 7:35 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Steg-'in támadásba lendült. Amint a preatorianra csapott volna, a lény, hatalmas testsúlya és sebe ellenére, mint egy szöcske, felugratott a plafonra. Onnan, mintha felébredt volna, ráugrott a harcosra, maga alá gyűrve a yautját. Fülsiketítően rikoltott, megemelte fejét kissé, hogy megadja a vadásznak az utolsó csapást. Szája kinyílt, s a halál bűze csapta meg Steg-'in érzékeit.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 8 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.