Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mélyerdő          EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mélyerdő          EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mélyerdő          EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mélyerdő          EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mélyerdő          EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mélyerdő          EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mélyerdő          EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mélyerdő          EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Mélyerdő

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down  Üzenet [1 / 8 oldal]

1Mélyerdő          Empty Mélyerdő on Hétf. Aug. 22, 2011 9:28 pm

avpwar

avpwar
Admin
A bolygó nagy részét borító veszélyes terület. Az ember nem sokáig marad itt életben, ha van fegyvere, ha nincs.

https://avpwar.hungarianforum.com

2Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Pént. Nov. 11, 2011 3:58 pm

La'yyk

La'yyk
//Na akkor amíg nem jelentkezik, Malakh'aij is NJK.//

A hunter lassan ereszkedett le, de nem landolt. Az előzetes felderítések szerint a puha húsú bázis valahol az ellenőrzött területek, s a vad erdő határán helyezkedhetett el, ezért La'yyk úgy döntött, hogy az utóbbi terepen teszi le vadászait, hogy onnan közelíthessék meg a létesítményt. Azonban a lombkorona túl sűrű volt a leszálláshoz, ezért a jármű a lehető legalacsonyabban lebegett a lombok fölött, s a yautják kötélen ereszkedtek le a legmagasabb ágakra, ahonnan aztán lemásztak a talajra, hogy rendezzék soraikat. Mikor mindenki megérkezett, eljött az indulás ideje, ám az elder nem nevezett ki vezetőt. A legfiatalabb yautja, Tix' dew beleszólt a kommunikátorába.
-Dicső vadász, ki lesz a csapatvezető?
-Oldjátok meg! -hangzott a nyers, leteremtő felelet, olyan hangosan, hogy mindenki jól hallja.
A fiatal ragadozó megszégyenülten szakította meg a kapcsolatot, majd körbenézett. Egy biztos volt, ő itt ma nem fog az élen menni.

3Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Nov. 15, 2011 3:24 pm

Flexys

Flexys
A vadászban ülve még ellenőrzöm a felszerelésem mielőtt le nem kell ereszkednünk a fákra hogy onnan, másszunk le a talajig. Amikor elég alacsonyan voltunk már kinyitották az ajtót és egy társammal szinkronban ledobtam a kötél egyik végét, míg a másik a plafon hoz volt rögzítve. Belekapaszkodva lecsúsztam az egyik magasan lévő faágig aztán figyeltem, ahogy a többiek is leereszkednek. Amikor a csapatunkból már mindenki leereszkedett a többiek példáját követve le mások az egyik alacsonyabban lévő ágra ahonnan leugorva egy halk puffanás kíséretében a talajon landoljak. A legfiatalabb Yautja azt hiszem valami Tix' dwe vagy dew lehet a neve. A kommunikátorán keresztül megkérdezte La'yyk-ot hogy ki legyen a vezető a küldetés alatt. Odalépek, hozzá miután egy kissé megszégyenül a válasz hallatán és a vállára teszem egyik kezemet.
- A küldetés során bőven fogsz még tanulni testvérem.
Próbálom egy kicsit megnyugtatni aztán a bázis feltehető irányába indultam remélve hogy a többiek követnek.

4Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Nov. 15, 2011 5:17 pm

Malakh'aij

Malakh'aij
Én az elsők között ereszkedtem le a fák ágai közé, mikor leértem bekapcsoltam álcázómat és hőlátással elmértem a környezetemet majd több féle senzorral is átvizsgáltam mindent körülöttem de semmi figyelemre méltót nem láttam néhány madáron, rovaron és rágcsálón kívül. Mikor kikapcsoltam a sensoraimat a többiek is megérkeztek. A Tix'dew nevü fiatal elég ideges volt amiatt hogy ki lessz a vezetőnk, de a Flexys nevü megnyugtatta hogy sokat kell még tanulnia és elindult, ezzel gondolom egyértelmüen akarta arra célozni hogy magát jelölte ki a vezetőnek, és nekünk meg követni kell. Hhhh lessz ami lessz azért én biztonságos távolbol követem a többieket ha lehetőségem van rá akkor a lombok takarásában maradok. Kiváncsi vagyokmit tud ez a Flexys.

5Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Nov. 15, 2011 9:15 pm

La'yyk

La'yyk
A többi ragadozó hallgatólagos beleegyezéssel elfogadta Flexyst vezetőnek, így a kis csapat elindult. A legtöbben a talajon törtek utat maguknak, míg Malakh'aij agáról ágra közlekedett. Lassan haladtak a sűrű aljnövényzet miatt, s sajnos nem tudtak zajtalanul közlekedni. Az élen járó vadász végül megállt, s megállásra intette volna társait, ám azok éberek voltak, s maguktól tudták a dolgukat. Mindenki hallotta a közeli neszezést. Malakh'aij látta is, ugyanis pár fatörzzsel előttük két furcsa teremtmény ült az ágakon. Jól megtermett, gyíkszerű lények voltak, lapos hüllőszemükben értelem csillogott. Az egyik a fán levő yautját figyelte hidegen, míg a másik a lent álló harcosokra meredt.

//A Kraahyuei fajleírását itt olvashatjátok.//

6Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 17, 2011 7:01 am

Flexys

Flexys
Csendben haladunk előre a földön míg Malakh'aij a fák ágain közlekedik. Amikor meghallom, a neszezést előttünk megállok és intenék a többieknek is, de ők is megtorpannak. Körbenézek, de a talajon sehol semmi. Ekkor kezdem el a fák ágait átkutatni és meg is találom a kettő Kraahyueit. Előveszem a spears gun-omat és becélzom a jobb oldalit amelyik Malakh'aijt figyelte. Ha minden úgy megy, ahogy tervezem, a bal oldali elugrik onnan, de a jobb nem látja, hogy oda célzok ameddig a fán lévő társammal foglalkozik. Meghúzom a ravaszt, és ha minden jól megy, a lövedék a lény felébe fúródik. Ha eltalálom, ha nem gyorsan elrakom a fegyvert és előveszem a bakuubomat hogy közelharcban is megtudjam, védeni magam.

7Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 17, 2011 7:50 pm

Malakh'aij

Malakh'aij
A hüllő jeges tekintettel bámult rám, aktiváltam a vállövegemet mozgás követő módban és célba vettem az engem bámuló gyíkot, láttam hogy társam is ugyan ezt a példányt vette célba de gondoltam biztos ami biztos, ha em találja el akkor rajtam a sor viszont ha sikerrel jár akkor lelőhetem a másikat, és az se biztos, hogy Flexys lövésétöl kmúlik a lény. Megvárom míg társam tüzet nyit, én ugrásra készen állok hogy ha kell bármely irányba eltérhessek a támadás elől.

8Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 19, 2011 12:28 pm

La'yyk

La'yyk
Flexys lövését a bal oldali lény fogta fel, aki leugrott a fáról, s a lövedék pont a testébe csapódott. Vagy nem ért létfontosságú szervet, vagy a fenevad volt szívós, de nem úgy tűnt, mint ami halálán van. Egyenesen a rá lövő vadászra vetette magát, aki épp a fegyvereivel bíbelődött, A szigonypuskát már eltette, de nem volt ideje elővenni a lándzsát. A vadállat könnyűszerrel leterítette, s állkapcsai a yautja torkától alig néhány centire csattantak össze. Az állat szándékosan nem ölte meg, csak ráijesztett. Elrugaszkodott a földön fekvő ragadozóról, , s a csapat alkotta kör közepére állt. Egyenként megmorgott minden harcost, némelyiknek oda is kapott, de nem támadott.
Eközben Malakh'aij tüzet nyitott a másik példányra. Az azonban lebukott az első lövés elől, majd az ágakon fürgén ugrálva valahogy mindig kikerülte a plazmanyalábokat. Végül egy másik fán kapaszkodva állt meg, s dühösen sziszegett. Testével egyértelműen takart valamit, s ezt meg is látta a predator. Egy fészek volt mögötte, melyben a két vadállat apró kölykei visítoztak.

9Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 19, 2011 4:32 pm

Malakh'aij

Malakh'aij
Amint észleltem a fészket felszólítottam társaimat, hogy ne támadjanak, mert csak a gyerekeiket védik. Nem lenne dicsőség védtelenek megölni. A döntést Flexysre hagytam, De közben elővettem naginatámat, ha estleg rosszra fordulnának a dolgok és védekező pozicciót vettem fel, Vártam az utasításokat.

10Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Nov. 21, 2011 8:18 pm

Flexys

Flexys
A lövedék célt tévesztett és a másikat találtam el, aki rám vetette magát, de amikor még lehetősége volt rá akkor sem harapta át a torkomat, ami kissé meglepett. Az állat a csapat közé ugrott és úgy sziszegett mindenkire. Ezután szólt Malakh'aij hogy a fészküket védik a lények. Ezt megértve előveszem a ceremóniás késemet bár nem azért, hogy öljek vele. Csak biztonsági okokból és úgy közelítem meg a földön lévő lényt kezeimmel is megpróbálva a mutatni számára, hogy semmi baj. Ha elég közel enged, magához kirántom belőle a lövedéket, hogy ne tegyen benne több kárt. Ha nem akkor hátrálok, és nem próbálkozok, vele többet inkább intek a többieknek, hogy folytassuk az utat.

11Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Nov. 21, 2011 8:39 pm

La'yyk

La'yyk
A feldühödött fenevad senkit nem engedett a közelébe, így a csapat tovább indult. Hamarosan bebizonyosodott, hogy jól döntöttek. Körülöttük a fákon több fészket is láttak, s mindenfelől szúrós szempárok lesték a vadászok minden mozdulatát.
A lényeket elnézve a legidősebb yautja, egy tömzsi, de izmos ragadozó megszólalt.
-Ne izguljatok, biztos lesz még elég lehetőségünk trófeát gyűjteni. Mindig megérzem a jó zsákmányt.
Mintha csak valóban előrelátta volna a jövőt, az erdő egyszer csak megritkult, s egy folyó állta az útjukat. Azon túl pedig ott állt az emberek létesítménye. A yautják vizorján az az épületkomplexum egyik szárnya (kép) látszott. Valószínűleg a generátor közelében járhattak, mert több hőkivezető nyílás is látszódott.
Egy tágas, kétszárnyú ajtó is volt a közelben, ám onnan bizonyos időközönként katonák léptek ki, hogy ellenőrizzék a terepet.

Méretarányok: a ház oldalán látható rács (a hőérzékelés miatt rózsaszín és piros) két méter magas.

12Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 26, 2011 11:01 am

Flexys

Flexys
Az erdő egyre csak ritkult ezért bekapcsoltam az álcázást és már úgy léptem a folyó partjára az emberek épületének egyik oldalánál voltunk hő érzékeléssel láthatóan a generátor közelében ugyanis több hő kivezető nyílás is volt ott. Kezdetben csak csendben figyeltem a terepet egy darabig és megfigyeltem, hogy az emberek mekkora időközönként jöttek ki az ajtón és ellenőrizték, hogy biztonságban vannak-e. Átugrottam a folyót és csuklópengémet kieresztve az ajtó közelében vártam, míg ismét ki nem nyílt és ki nem jött a három ember. A leghátsó mögé kerülve befogtam a száját és átszórtam a csuklópengémmel, hogy viszonylag csendben oltsam ki az életét hátha így a társai nem veszik azonnal észre. Óvatosan lefektetem a földre, hogy ne puffanjon a zuhanás után és a második után indultam ennél már nem voltam ennyire finom és csak könnyed mozdulattal átvágtam a torkát, hogy utána egyből elkaphassam a harmadik embert. Fegyverét kiverve a kezéből az álla alatt nyársalom fel a fejét csuklópengémmel hogy aztán öklömmel megtámasztva gerincével együtt téphessem ki az új trófeámat.

13Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 26, 2011 1:33 pm

Malakh'aij

Malakh'aij
Nem csalódtam Flexys ben, épp aszt teszi amire számítottam, önfejü és meggondolatlan. Előre rohant egyedül, még parancsot sem adott a csapatnak. Így hát halkan kijeelentettem hogy átveszem a vezetést, Flexystöl, meggkérdeztem van valami ellenvetése valakinek? Majd ki adtam parancsba hogy vonuljunk visszáb kicsit amíg Lenyugszanak a kedélyek, és egy valaki maradjon itt álcázva hogy tudja jelenteni nekünk az eseményeket. Mi addig kitalálunk valamit.

14Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 26, 2011 3:55 pm

La'yyk

La'yyk
Flexys villámgyorsan legyilkolta három őrt, ám új trófeájának nem sokáig örvendhetett. Alig, hogy kitépte a véres gerincoszlopot, lövések záporoztak rá. Szinte közvetlen közelről, az ajtóból érték a találatok. A legtöbb a páncéljáról pattant le, ám sok találat érte a karját a lábát és mellkasát is. Több sebből vérzett, de nem volt ideje visszavonulni. Egy nagy kaliberű lövedék telibe találta, amitől a földre zuhant, s elvesztette eszméletét. Mikor magához tért, egy hideg asztalon feküdt. Nem volt lekötözve, biztosan azt hitték halott, így hát felkelhetett, s körül nézhetett. Egy kisebb, boncteremhez hasonló szobában volt. A vizsgálóasztal a helyiség közepén helyezkedett el, körben a polcokon pedig különböző üvegek s fiolák sorakoztak különböző vegyszerekkel. Fegyverei nem voltak sehol, még a páncélját is eltávolították. Mivel hullának hitték, sérüléseit sem látták el, pedig a lőtt sebekből még mindig csorgott a zöld vér. Egyetlen vaskos ajtaja volt a szobának, ám az be volt zárva.

Malakh'aij kijelentése után a naiv Tix' dew Flexys után indult. Szerencsére a legidősebb harcos, a bölcs Anu'd megragadta a karját, s erősen visszarántotta. A gesztussal egyúttal jelezte Malakh' aij számára, hogy elfogadja vezetőnek. Önként felajánlotta, hogy marad figyelni, így a csapat többi tagja visszavonult. A tapasztalt yautja végig narrálta az eseményeket. Elmondta, hogy meglőtték Flexyst, s azt is, hogy bevitték az épületbe. Több látásmódban is megvizsgálta, s megállapította, hogy nem szerzett halálos sérülést. Egy darabig még figyelt, majd visszatért, hogy személyesen tegyen jelentést az új vezetőnek.
-Meleg helyzet volt. Ugyan több az őr, de úgy tűnik magányos vadásznak hitték, mert nem küldtek ki felderítő csapatokat. -Vett egy mély levegőt. -Mi a terv? Értesítsem La'yykot?

//Flexys, egy kicsit most túlmesélted, ami a jelenlegi szituációban nem elfogadható! Ezért kaptad a "büntetést".
Valamint arra kérnélek titeket, hogy ha nem tudtok határidőre írni, vagy csak úgy érzitek nem biztos, akkor előre jelezzétek, mert nem akarok sp-t levonni. Ha szóltok, de utána mégis írtok, nem baj, de ha nem szóltok, vagy csak utólag, és nem is írtok,akkor azért sajnos büntetnem kell. //

15Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Vas. Nov. 27, 2011 4:29 pm

Flexys

Flexys
Új trófeámat megszerezve akartam az ajtó felé indulni, amikor onnan golyók záporoztak felém. Nem volt időm fedezékbe vonulni így több lövedék el is talált. Néhány nagyobb után elájultam. Amikor magamhoz tértem bent voltam az épületben végig néztem magamon és nyugtáztam, hogy minden felszerelésemet eltulajdonították és látva hogy a sebeimet sem látták el halottnak hittek. Felkelek, az ágyról s közben próbálok nem törődni a végtagjaimból áradó fájdalommal. Gyorsan körbenézek, és ha találok megfelelő anyagokat bekötözöm, a sebeket még mielőtt bejönnének az emberek. Ezek után odamegyek az ajtóhoz és ellenőrzöm nyitva van-e de sajnos, mint kiderült nincs, ezért más kiutat kezdek el keresni. Ha nem találok, semmit ahol kijuthatnék a polcokon lévő vegyszereket kezdem el vizsgálni. hátha találok ott valami hasznosíthatót. Természetesen, ha találok, akkor azt magamhoz veszem, ha nem akkor viszont elrejtőzök a helységben közel az ajtóhoz, hogy amikor bejön, egy ember lecsaphassak rá.

//Semmi gond. Megpróbálom a jó oldalát nézni. Bent vagyok az épületben.//

16Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Vas. Nov. 27, 2011 8:10 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Oksa kész!
Bocsi adminok,és mesélő gyerek ,felelőtlen voltam elismerem ez az én hibám Sad
Szeretném megkérdezni hogy hogyan kapcsolódhatok ,be vagy egyátalán megengedik e nekem is hogy játszak?
Valaki jelezzen vissza légyszíves privát üzenetben..És meséljen valaki be engem is a történetbe ..aztán folytatom onnatól!

A H'chak szóval érve remélem megbocsájtotok .

Mégegyszer elnézést mindenkitől , és ezért a kis Ikthalaért!A hozzászólást Jehdin'nagara összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 28, 2011 6:41 pm-kor.

17Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Vas. Nov. 27, 2011 8:22 pm

W.B.

W.B.
Na álljon meg a menet… Te most osztódni akarsz? Egy helyen vagy kétszer?

A mesélőd ezért szankcionálni fog.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

18Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Vas. Nov. 27, 2011 8:31 pm

La'yyk

La'yyk
Így igaz. Nem tudom mi van veled, vagy hogy gondoltad ezt, de szerintem te is érzed, hogy ez teljesen elfogadhatatlan. Először is semmi köze a meséléshez, másodszor, ha lenne is, akkor is finoman szólva kimerítené a túlmesélés "bűntettét".
A kiszabott szankció a meglévő skillpontok lenullázása!
Ha törlöd ezt és a Blioron lévő felelőtlen hozzászólásodat, és NORMÁLISAN, a szabályokat betartva folytatod ezt a kalandot, amire jelentkeztél, akkor esélyt kapsz a visszaszerzésére.

19Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Nov. 28, 2011 8:18 am

Malakh'aij

Malakh'aij
Noss miután félre húzódtunk, elkezdtem felvázolni a többieknek a tervemet. A történtek miatt, elsődleges célunká Flexys megtalálása vált, ha ugyan még éltben van, és meg kell akadályuznunk hogy az m'berek megtudjanak bármit is a Flexys felszereléséből. Ha még élletben van kihozzunk és majd a vének előtt felelni fog felelőtlenségéért. De mind ehez elősször is be kell jutnunk az épületbe. Tehát akkor a terv a következő. Tix te kint maradsz, felmész az objektum teteére álcázva és 5 percenként jelentessz nekem, akkor is ha nem történik semmi, illetve ha látod hogy egy m~ber menekül, vagy kijön az pületböl elintézed. A többiekkel bemegyünk az épületbe és kettesével szépt válunk megkeressük Flexyst, ha valameik páros megtalálja, őt és a felszerelését, azonnal kiviszi az épületböl akkor is ha halott. a Másik páros bennt marad és kitakarítja az épületet. A következő képpen fogunk bejutni.: Mindannyian felmegyünk a tetőre és ott keresünk valamien bejáratot, általában a puhahusuak épületeinek mindegyikén van ilyen a tetőn. ott bemegyünk, ha isten ments nincs akko a főbejáratot kell igénybe vennünk, arra esetre még később kitalálok valamit, Legyünk óvatosak mert Flexys miatt mostmár éberebbek lesznek az m'berek. Álcázva megyünk, hőkereső módban. HA van bármi féle biztonsági rendszer az kiiktatjuk, legyen az kamera vagy fegyver. Figyenünk kell majd a kommunikációukra, szoval ha lesz rá lehetőség azt is ki kell iktatnunk, ne hogy erősítést hívjanak az emberek. Jó vadászatot, és szép halált. Vigyázzatok magatokra. Mehetünk, álcákat bekapcsolni. Anu'd szerint tiszta a terep, ha bárki megszegi a parancsaimat azzal sajátkezüleg végzek. Remlem érthető voltam.

20Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szer. Nov. 30, 2011 10:04 am

La'yyk

La'yyk
//Jehdin'nagara, akkor innen folytathatod a kalandot. De nem győzöm hangsúlyozni, ha valaki nem biztos abban, hogy időben tud írni, inkább szóljon előre!
Malakh'aij , te légy szíves fusd át még egyszer a posztodat helyesírás ügyileg, mert úgy látom kicsit siettél vele//

A legfiatalabb vadász elfoglalta a helyét, a többiek pedig felderítették az épületet. Nem volt olyan jól védett, mint a legtöbb 'mber katonai komplexum automata fegyverekkel egyáltalán nem találkoztak, s a kevés, olcsó érzékelőt könnyedén elintézték. Végül találtak egy szellőző nyílást, s bár vastag rács volt rajta, azt a vadállatok ellen tették oda, nem pedig a yautják ellen. Egy puritán folyosóra érkeztek, s egyből ketté váltak. Malakh'aij és egy vadász jobbra mentek, Jehdin'nagara és a legidősebb ragadozó pedig balra. Egyikük sem találkozott 'mberekkel, de ajtókat sem találtak. A folyosók úgy tekeregtek, akár egy labirintus, de a falak mindenütt simák voltak.

Flexys eközben átkutatta a bonctermet. Talált néhány foltos rongyot, amiket a sebeibe tömködött. A vérzés ugyan nem állt el, de legalább nem csöpögtette szét zöld vérét mindenfelé.
A vegyszerek 'mber nyelven voltak felcímkézve, s maszk nélkül nem tudta értelmezni őket. Egy ábrát ismert csak fel, egy átlátszó fehér folyadékkal teli üvegcsén halálfej díszelgett.A hozzászólást La'yyk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 02, 2012 4:15 pm-kor.

21Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szer. Nov. 30, 2011 2:09 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
A m'berek komplexuma igen hatalamasnak bizonyult.Én is a többiek mögé furakodtam hogy minél előbb láthassam az igen erőteljes komlexum belsejét.Malakh'aij csendre intett és Hulij-bpnek tartott.
Azt mondta úgy fogom végezni mint Flexys ezét inkább engem hagytak hátra Hult'ah-nak.Igen speciális kütyüket hoztam magammal.[ Mind például a Akrei-nont].
Kiválóan időzítettem,és odaszóltam Malakh'aij vezetőnknek:hogy nézze csak mink van még!

Jól van mondta a vezetőnt..megnézte a zsákot amiben az 'Akrei-non-ok' voltak.Valamint vezetőnk kezében nyomtam még három darab feltérképezésre való lézeres aknát.Kiváló munka mondta Yaut'ják nyelvén.Azt mondta a zsákot nem vihetjük magunkkal.Így kitaláltam hogy osszuk szét a társaink közt,és így mindenki visz magával egyet-egyet.Én a sajátomat odaadtam Malakh'aijnak, hiszen lévén én HULT'AH voltam így nemvolt szükségem rá a kis fiolákra.Megbeszéltük hogy én majd fedezem őket a "kitörésnél".Bele is egyeztek lévén én voltam a csapatunk kis 'mérmöke' aki még a legbizarabb dolgokból is hasznos kütyüket gyárthat.Felugrottam egy közeli Dt-ra ágára,és bekapcsoltam az álcázó berendezésemet.Hőlátást változtattam ,majd vártam.

Eközben a többiek behatoltak a komplexumba......A hozzászólást Jehdin'nagara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 02, 2011 10:30 pm-kor.

22Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Szer. Nov. 30, 2011 6:31 pm

La'yyk

La'yyk
//Jehdin'nagara, a karakterlapodat még nem javítottad, szóval ezt kérlek tedd meg, a szabályoknak megfelelően!
Valamint a lebontó anyagot nem tudjátok használni, mert nincs meg hozzá a skill. https://avpwar.hungarianforum.com/t10-skillek //

23Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Dec. 05, 2011 8:32 pm

La'yyk

La'yyk
//Flexys és Malakh'aij, a posztolási határidő már jócskán letelt, és nem jeleztétek hiányzásotokat, szóval a kiszabott szankció, hogy a kaland végén kevesebb sp jár majd. Ha lesztek, az előző mesélői hozzászólástól folytathatjátok. Jehdin'nagara, a te posztod nem sokban kapcsolódik a mesélői hsz-hez, szóval legközelebb figyelj oda! Most mindenesetre akkor te maradsz kint, ahogy írtad.//

Jehdin'nagara folyamatosan figyelte a terepet, de nem érzékelt semmit. Társai már egy ideje bent voltak az épületben, ám ők sem jelentkeztek még. Az őserdő sajátos hangjaiba hirtelen motorbúgás vegyült, s hamarosan egy öreg terepjáró fordult be a bázis ajtajához. Utasai idegesnek tűntek, ide- oda pillantottak, miközben féltucat fegyveres társaságában nehéz fémládákat pakoltak le a platóról.

24Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Dec. 06, 2011 8:02 am

Malakh'aij

Malakh'aij
Jehdin jelentést kérek azonnal, itt bent tiszta a terep, kissé gyanus is a dolog, valami nem stimmel itt bent tul nagy a csend, szerintem ez kelepce. - Statikus zörej- megálljt parancsoltam a társaimnak és vártam Jehdin jelentését, addig egy tappottat se megyünk tovább. Ha valami baj van, vissza kell mennem egy társammal, a másik kettő viszont ide bent marad folytatni a feladatunkat.

// Azért nem írtam, Jehdin sakkban tartott a hszével, mert 'irányította a karakteremet' plussz selytettem én hogy sántít ez a lebontó dolog. Szal addig nem tudtam írni amíg te La'yyk nem reagálsz vlamit. Ezt ne ugy ércsd hogy kibúvó a bünti alol, mert nem az, természetesen a szabályok rám is érvényesek, viselem a megszegésükért járó következményeket, csak tisztázni akartam a dolgot a saját részemröl.//

25Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Dec. 06, 2011 5:05 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Vissza szóltam a rádión,Malakh'aijnak hogy puha húsuak közelednek.De döntés képtelen voltam:ugyanis nemtudtam hogy abba a komplexumba mennek ahova társaim hatoltak be,vagy máshova.Figyeltem és vártam.A vezetőm parancsára vártam.De úgy tűnt a puha húsuak ,épp az ellenkező irányba tartottak.Elmúlt a veszély,szóltam vissza a rádión.Tovább kémleltem a tájat újabb veszélyforrás után kutatva,ami még leshet reánk.....A hozzászólást Jehdin'nagara összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 08, 2011 2:43 pm-kor.

26Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Dec. 06, 2011 5:27 pm

La'yyk

La'yyk
//Malakh'aij, rendben van, akkor ezt figyelembe veszem, de ha ilyen van, nyugodtan szólhatsz. Van PÜ, MSN facebook, ahol meg lehet beszélni bármilyen kérdést vagy problémát. A kalandon kívül is van lehetőség a kommunikációra, és akkor el lehet kerülni az ilyen eseteket. Jobban szeretek jutalmat adni, mint büntetést, de ehhez a ti közreműködésetek is kell akkor.
Jó tanácsként pedig azt mondom, nem csak ide, de bármely kalandhoz, hogy ha bárki valami miatt nem ért egyet az előtte író hsz-vel, vagy valami miatt kifogásolhatónak tartja, akkor azt ne vegye figyelembe, hanem írjon a mesélői poszt alapján, úgyis az a mérvadó.

Jehdin'nagara, ez finoman szólva is túlmesélés! Ha nem tudsz rendesen játszani, akkor ki foglak zárni a kalandból, mert a többiek játékát is elrontod így. Írd át, hogy a szabályoknak megfelelő legyen, addig sajnos nem folytathatjuk! //


27Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Dec. 06, 2011 5:48 pm

W.B.

W.B.
NANE!!!

Emberek! Mi folyik itt?

Ha van valami probléma, privátban beszéljétek meg a mesélővel. Bár nem E miatt írtam ide.


Jehdin'nagara! Te meg mit művelsz? Túlmeséled, irányítod mások karaktereit, orbitális baromságokat írsz! Nem te vagy a mesélő! Te a mostani lépéseddel sikeresen elQrtad a kaland lényegét!
Bár az is igaz, hogy az utolsó posztodat ÉRVÉNYTELENÍTEM!
Továbbá milyen lötty? Milyen saját szutyok? Karakter lapodon sincs fent.

Továbbá felfüggesztelek addig, míg nem csinálsz RENDES KARAKTERLAPOT! Ja és igen, eddigi kihágásaid miatt 0!!! Skill pontod van. Azaz, csak csuklópengéd és lándzsád lehet.
Továbbá ne találj ki új szavakat, mikről fogalma sincs az embernek! A másik: PONT ÉS VESSZŐ UTÁN SZÓKÖZ VAN!


U.I.: PREDALIEN NEM HIBRID!!!!!!! Az is egy közönséges alien! Mi a frász van a karakterlapodon? Olvasd már el azt az átkozott adatbázist…

Ezt alkohol nélkül nem lehet kibírni…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

28Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Dec. 06, 2011 6:10 pm

La'yyk

La'yyk
//Na, most hogy ez meg lett beszélve, tereljük normális mederbe a kalandot. Flexys, te innen folytathatod ha újra leszel. //

Malakh'aij kommunikátorára üzenet érkezett, de nem a kint őrködő vadásztól. La'yyk kért tőle helyzetjelentést. Mielőtt a vadász válaszolhatott volna, az egyik falon egyszer csak kinyílt egy rejtekajtó, s egy fehér köpenyes 'mber jött ki onnan, egy zárható fém táskát a hóna alatt cipelve. Nem kereste a yautjákat, így észre sem vette őket, hátat fordított nekik, s elindult az ellenkező irányba.

29Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Kedd Dec. 06, 2011 9:00 pm

Malakh'aij

Malakh'aij
Amikor megláttuk a fehér ruhás humanoidot, észrevettem a kezében a táskát amit cipelt, átváltottam olyan nézetre amivel átláthatok a dobozon (Mint az AvsP első filmben is volt, ha lehet ilyet csinálnom) És ha yautja eszközök vannak benne, akkor elfogjuk és kivégezzük az embert, elvesszük ami nála van, ha csak emberi tárgyak vannak benne, akkor hadjuk elmenni, mert nem akarok feltünést kelteni. Nem tudok válaszolni a jelentés kérésre amíg az ember a közelben van, mert felfedném magunkat, amint megöltük vagy eltávolodott jelentek a társamnak, hogy minden rendben, és meg kérdem, hogy ők, hogy állnak.

30Mélyerdő          Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Dec. 08, 2011 9:29 pm

La'yyk

La'yyk
//A filmben a vállágyút érzékeli, ami vagy predtech, vagy fémérzékelő látásmód lehet, de mindkettőhöz látás 2 kell.
https://avpwar.hungarianforum.com/t10-skillek //


Malakh'aij nem talált a táskába tekintésre alkalmas látásmódot, bár az amúgy is túl kicsi volt, hogy jelentősebb yautja felszerelés legyen benne. Végül a fickó eltávolodott, s a ragadozó jelentést tehetett felettesének.
-Aktivitást érzékeltünk a 'mber bázis közelében.- hangzott La'yyk válasza.- Lemegyek egy segédcsapattal, de ti csak folytassátok a küldetést. Kutassatok át mindent, s ha megvan a felszerelés, öljetek meg mindenkit! Senki nem menekülhet!
Az adás megszakítása után szinte azonnal újabb üzenet érkezett a kint őrködő Jehdintől. A jelentés megerősítette azt, amit az elder mondott, bár a fiatal ragadozó azt mondta, elmúlt a veszély.

Miután Jehdin'nagara üzent Malakh'aijnak, tovább figyelt. Az 'mberek időközben végeztek a kipakolással, a dzsip elindult a bázis melletti ösvényen, s hamarosan el is tűnt a fák között. A fegyveresek kint maradtak. Az egyik rágyújtott egy cigarettára, ám az első slukk után elkezdett mereven egy pontra nézni. Egyensen a vadászra bámult, s bár bizonyára nem vette ki az álcázott sziluettet, mégis aggodalmaskodó hangon szólt oda társainak. Rövid diskurzus után mind a hatan átgázoltak a folyón, s elindultak abba az irányba, amerre a ragadozó is rejtőzködött. Minden irányba figyeltek, bár szemmel láthatóan nem tudták egész pontosan, hogy mit és hol keresnek.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 8 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.