Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mélyerdő          - Page 8 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mélyerdő          - Page 8 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mélyerdő          - Page 8 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mélyerdő          - Page 8 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mélyerdő          - Page 8 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mélyerdő          - Page 8 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mélyerdő          - Page 8 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mélyerdő          - Page 8 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 8 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 8 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Mélyerdő

+11
Sasszem
Thla'loc
R'ka N'ritja
Steg-'in
Nat'ka'pu.
W.B.
Jehdin'nagara
Malakh'aij
Flexys
La'yyk
avpwar
15 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down  Üzenet [8 / 8 oldal]

211Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 10, 2013 12:12 pm

Ju'dha

Ju'dha

//Én fogom átvenni a kalandot, amíg Éjpenge távol van. Ne aggódjatok, jófej vagyok Very Happy
Most összevonlak benneteket, Vash és Steg-'in, mivel egy közös célpontotok van. Sasszemet kihagyom, majd a következő körben lesz benne.//

Vash, Steg-'in

Mindketten feláltatok, és nyugtáztátok hogy minden rendben van, majd a lény felé fordultatok. A következő látvány fogad benneteket.
Éjpenge a dárdáját egyenesen a szörnyeteg térdhajlatába vágta, aki hatalmas ordítás közepette rogyott a földre, de közben a karját a vadász felé lendítette, akit rendesen telibe is talált. A vadász eltűnt a szemetek elől, a lény viszont felétek fordult. Látszott rajta, hogy a jobb lába nem nagyon működik, de hajthatatlan volt. A hátából is vér csordogált, az is lelassította, de így is hatalmas erő volt benne és rendíthetetlenül rohant felétek. Kihasználhatjátok a fejetlen rohanását, és ne feledjétek, hogy a nagy mérethez nagy súly is társul.
Mindemellett a két pokolkutya is változtatott a hozzáállásán és ők is felétek indultak.

212Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 10, 2013 1:12 pm

Vash

Vash

Vash felállt új társával együtt, aki megköszöni hogy felfogta az esést, és azonnal kérdezi hogy egyedül jött-e?
-Nem tudom ki vagy, de már is az kezdesz az agyamra menni. Nem kérsz normálisan bocsánatot a rossz mozdulatodért, és még be sem mutatkozik. Biztos hogy új még, de akkor is..... - gondolja magában a vadász bosszankodva, majd válaszol:
-Egyedül vagyok. Remélem többször nem követsz el ilyesfajta hibát amit az előbb. Lehet annak hogy annak a monstrumnak bevittél pár találatot, de még él. Amíg nem végzel egy ellenféllel, ne kezdj új harcba, ezt jegyezd meg. Vash vagyok. - fejezte mondandóját a vadász, majd a szörnyre nézett az ifjú vadásszal.
Látta, amint vezére, Éjpenge a dárdáját egyenesen a szörnyeteg térdhajlatába vágta, aki hatalmas ordítás közepette rogyott a földre, de közben a karját felé lendítette, akit rendesen telibe kapott. A vezérük eltűnt szemük elől, a lény viszont feléjükk fordult. Látszott rajta, hogy a jobb lába nem nagyon működik, de hajthatatlan volt. A hátából is vér csordogált, az is lelassította, de így is hatalmas erő van benne.
Mindemellett a két pokolkutya is változtatott a hozzáállásán, és ők is a két vadászt vették célba.
Ismét hatalmas szerencse, hogy Vash-nak két váll-lövege van, így egy lökettel lerendezheti őket.
-A két Pokolkutya az enyém, te tereld el annak a dögnek a figyelmét picit. - szól a még számára mindig névtelen ifjú vadászhoz.


//Remélem megfelel Very Happy //

213Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 10, 2013 3:38 pm

Steg-'in

Steg-'in

Ez az első jó hír ezen a napon.-gondoltam, mikor Vash kijelentette, hogy egyedül van.-Nekem te ne parancsolgass! Lehet, hogy te nem tudsz egyszerre több ellenféllel harcolni, de nekem nem okoz gondot. Csak az ügyetlen társak zavarnak, tehát ne bénázz! A nevemet pedig akkor mondom meg ha méltónak talállak rá.-közöltem a másik vadásszal, majd az esés közben biztonsági okokból visszahúzott pengéimet megint kieresztettem és az ellenfél felé fordultam. A harmadik vadász eltűnt a szemünk elől, miután térdenszúrta a dögöt. Ezek után a pokolkutyák és a kemény húsú is elindultak felénk. Mikor Vash közölte, hogy foglaljam le a dögöt az arcomra vad mosoly ült ki, amit maszk híján a másik vadász is láthatott.
-Mint mondtam, nekem te ne parancsolgass!-mondtam neki, majd hozzátettem:-De rendben van. Viszont menj arrébb egy kicsit, mert ha így maradsz, akkor felöklel. Mikor befejeztem a mondandómat, kiterveltem, hogy mit fogok csinálni. Amikor a lény elég közel ér hozzám, megpróbálok oldalra ugrani és amikor oldalt vagyok, akkor beleszúrni a fejébe a pengéimet. Ha sikerül a félreugrás, akkor megpróbálok felugrani a hátára és az előbb ejtett seben keresztül elvágni a gerincét, ha pedig felöklel, akkor megpróbálok minél gyorsabban felállni, közben próbálom megvágni az ellenfelemet.

214Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Csüt. Ápr. 11, 2013 8:09 pm

Ju'dha

Ju'dha

Steg-'in, Vash

Vash a pokolkutyák felé fordult, míg Steg-'in a monstrummal nézett farkasszemet. Hirtelen mindketten valami magas frekvenciájú hangot hallottatok, kétszer röviden, aminek a következménye az volt, hogy a pokolkutyák megfordultak és elfutottak. Vash még pont nem lőtt a vállövegeivel.
Steg-'in megpróbált oldalra ugrani mikor elé ért, ugyan egy dolgot nem vett számításba. A karja elérte őt, és akkorát vágott a mellkasába, hogy a vadász métereket repült, majd neki vágódott a falnak. Kisebb fájdalmakat érez a mellkasán, de semmi maradandó sérülés nem történt.
Előnye is volt viszont annak hogy a falnak csapódtál. Észrevetted hogy fölötted egy fél méter széles szegély van. Ugyanezt Vash is megpillantotta mikor a falnak vágódás szemtanúja volt.

215Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Csüt. Ápr. 11, 2013 9:24 pm

Vash

Vash

Vash a pokolkutyák felé fordult, már éppen becélozta őket. A lövéseket már éppen készült leadni, mikor váratlan dolog történt: két rövid, magas frekvenciájú hangra lett figyelmes, társával együtt, majd a két kutya megfordult és elment. Ekkor vette észre hogy társát a szörny elérte, és méterekre repítette.
-Még mindig nem tudom hogy ki ez az ifjú, de nem hagyja magát, és kitartó. Ez tetszik.- gondolja magában Vash, miközben látja, hogy névtelen társa nem törődik a fájdalommal. Majd mindketten észreveszik a fél méter széles szegély-t.

216Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Vas. Ápr. 14, 2013 8:46 pm

Ju'dha

Ju'dha

// 3 napos várakozási idő lejárt. //

Steg-'in, Vash

A lény hatalmas sebességgel zúdult neki a falnak, ahol előbb még Steg-'in volt. Tisztességes nyomot hagyott maga után, de Steg-'in nek sikerült elugrania előle, ám pont beleugrott egy csőbe, ami a vállába fúródott. A vér vulkánként tört ki a sebből, miután a csőt kihúzta, és fájdalmai vannak.
Vash észrevette hogy ott van az a szegély, de nem tudott mit csinálni vele. A lény Steg-'in-t hagyta, és Vash felé fordult. Egyenlőre csak támadó állásban állt és nézett. Tekintetében látszott a düh és a harag, szeme sötétje akár a mély űr. Rossz érzéssel töltött el, amikor farkasszemet néztél vele, de cselekedni kell.. Bármelyik pillanatban megindulhat, vagy akár ismét a másik ragadozó felé fordulhat.

Sasszem

A dög, amivel éppen szembenézel megfordult, és kiment a szobából ahonnan volt. Nem siette el, komótosan vánszorgott ki. A perifériádból láttad, hogy két árny suhant el melletted jobbra. Odanéztél, de már semmi nem volt ott, csak egy folyosó keresztbe. A dög úgy néz ki hogy elment a teremből. De vagy hozzád keres egy másik utat, vagy tovább állt...

217Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Hétf. Ápr. 15, 2013 2:18 pm

Vash

Vash

- Furcsa egy szörny, látja hogy ellenfele sérült, és ott hagyja. Azonnal engem vesz célba.- gondolja magában a vadász miközben ellenfelére néz, akin látja hogy készen áll a harcra, ám nem támad. - Mégis mit csináljak? Ha szemből támadok, engem is könnyedén félre söpör. Elmenni viszont nem tudunk, mert útban van. Hiába a két váll-lövegem, amint beizzítanám, már tudná is mire készülök. Viszont most jut eszembe, a két koponya, ami itt csüng az oldalamon. Talán ha az egyiket neki dobnám, az elterelné annyira a figyelmét, hogy a lövegeket tudjam használni. De mégis mit célózzak rajta? A fejét nem akarom, mert ha valahogy sikerül végezni vele, azt magammal vinném trófeaként. Akkor viszont közvetlenül a nyak alatti rész.- gondolkozik Vash a megoldáson, miközben lassan az egyik oldalához rögzített koponya után.

218Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Hétf. Ápr. 15, 2013 3:22 pm

Steg-'in

Steg-'in

//Bocs, hogy nem írtam.//

Egy másodpercre elbambultam és ezt a szörny ki is használta. Amint látta, hogy nem figyelek oda, egyből támadást indított. Még épp időben félre tudtam ugrani, viszont egyenesen egy törött csőbe ugrottam, ami fájdalmas és erősen vérző sebet hagyott maga után.
Ez egyenlőre mg nem vészes, viszont minél előbb ki kell égetni, különben vagy elvérzek, vagy elfertőződik.-gondoltam. Ekkor viszont a szörny Vash felé fordult.
Soha ne fordíts hátat az ellenfelednek te dög!-ordítottam, amikor láttam, hogy Vash az egyik koponyája felé nyúl.
Azt már nem! Nem hagyom, hogy ő végezzen vele!-döntöttem el végül, majd kiterveltem a taktikámat. Mivel háttal áll, ezért megpróbálok felugrani a hátára és az egyik pengémet a gerincénél ejtett sebbe, a másikat pedig a viszonylag páncélozatlan nyakába szúrni.

219Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Hétf. Ápr. 15, 2013 8:16 pm

Ju'dha

Ju'dha

Vash, Steg-'in

Vash és a lény farkasszemet nézett egymással, majd a yautja szépen lassan nyúlt a koponya felé. Ám mielőtt eldobta volna azt, Steg-'in feleszmélt, és felugrott a hátára. A seb miatt nehezen mozgott, és az ugrás is fájdalmakat sodort maga után, de sikerült megkapaszkodnia a hátán. Bele is döfte a pengéjét a gerincén lévő sebbe, amire a dög hatalmas ordítással reagált, és kapálózva körbefordult. Mielőtt a vadász a másik pengéjét a nyakába próbálta szúrni, lezuhant a 4 méter magas szörnyről, mert a válla miatt nem tudott stabilan kapaszkodni. Viszont az ellenség összeomlott, és mozdulatlanul feküdt előttetek. Ezután megjelenik egy vadász, két pokolkutyával. Vash felismeri őt. Éjpenge az.
- Megtaláltam a többieket. Halottak. Aktiválnunk kell az önmegsemmisítést és el kell húzni innen! - Szólt nektek. Most látjátok, hogy mindkét pokolkutya az övé.

220Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Hétf. Ápr. 15, 2013 9:24 pm

Vash

Vash

Vash már éppen készült hogy végrehajtsa tervét, mikor váratlan dolog érte: névtelen társa hátulról megtámadta a szörnyet. Jól helyt állt, sőt, látta a szörnyön hogy a pontos csapások súlyos, halálos sérülést okoztak.
- Nem is rossz egy sérült harcostól. Jól helyt állt. Igaz elvette előlem a lehetőséget, de sebaj. - gondolja kicsit haragosan a vadász, miközben elindul lassan társa felé. Hirtelen a semmiből megjelent egy másik vadász, két pokolkutyával. Vash felismeri : Éjpenge az. A vadászt elfogja az öröm hogy vezetője vissza tért.
-Rendben. Örülök hogy vissza tértél.- néz vezérére, majd elindul névtelen társához. Oda megy hozzá, majd kezét nyújtja.
-Gyere testvér, ezt jól helyben hagytad. Most már elárulnád a neved?- nyújtva tartja továbbra is kezét, hogy felsegítse sérült társát.

221Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Kedd Ápr. 16, 2013 12:19 pm

Steg-'in

Steg-'in

Mielőtt Vash elérte volna a koponyát, rávetettem magam a szörnyre. A mozdulattól szint majd felrobbant a vállam, de nem törődtem a fájdalommal. Amint felértem a hátára, beleszúrtam a pengéimet a gerincébe. A mozdulat úgy ment, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mikor a nyakába szúrtam volna a sérült vállam miatt leestem. A dög viszont összeesett. Ekkor megjelent a harmadik vadász és közölte, hogy el kell tűnnünk. Már majdnem egyet értettem vele, de ekkor eszembe jutott valami.
Én nem megyek innen sehova, amíg vissza nem szereztem a felszerelésemet és a trófeáimat. Az egyik egy fészek-őr koponyája egy kettős penge által szúrt lyukkal, a másik pedig egy torzszülött savvérűé.-mondtam, miközben elfogadtam Vash segítő kezét.
Megölted volna a savvérűt, ha nem vagyok elég gyors. Most már érdemes vagy rá. Steg-'in vagyok.-mondtam neki, majd elindultam a széttört üveg másik oldalán fekvő maszkom felé. Út közben megszédültem.
Pauk! Túl sok vért veszítettem. Elkérem Vash medikészletét és ha odaadja, akkor ellátom vele a sebemet. Ha nem, akkor elkérem az ismeretlentől. Ha ő sem adja oda, akkor a környezetemben lévő anyagokból próbálok egy kötést rögtönözni. Ha megvan, akkor felveszem a maszkomat és visszanézem benne, hogy hol van a többi cuccom.

222Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Kedd Ápr. 16, 2013 4:02 pm

Ju'dha

Ju'dha

Steg-'in, Vash

Éjpenge felmordul a kijelentésed hallatán, de nincs kifogása ellene.
- Keresd meg a felszerelésed nagyon gyorsan! Aztán robbantsuk fel eme helyet, minden itt lapuló Kiande Amedha-val! - Mondata végét egy nagy kiáltás zárta le. Igazi vadászról tanúsít ez. Vash odaadja neked a medikészletét, amivel gyorsan le is fertőtleníted a sebet. Nem olyan, mint újkorában, de megteszi.
Miután felvetted a maszkodat, hibátlanul kijelzi hogy a felszereléseid hol vannak. Nincsenek messze, csak egy szinttel vannak lejjebb.

223Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Kedd Ápr. 16, 2013 9:43 pm

Vash

Vash

Vash végre megtudta pimasz, ám kitartó társának nevét: Steg-'in.
-Bár elvette a győzelmet előlem, de kéri a medikészletemet. Jól küzdött, megérdemli.- gondolja magában, miközben oda adja az ifjúnak első segély csomagját.
- Értettem, siessünk!- mondotta beleegyezően. Látja amint Steg-'in felveszi maszkját, madj Vash így szól hozzá:
-Gondolom most már sokkal jobb!- szól ifjú társához, miközben néz rá úgy, ami azt sugalja ideje indulni.

224Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 17, 2013 5:11 pm

Steg-'in

Steg-'in

A harmadik vadász felmordult, mikor közöltem vele, hogy nem megyek a cuccom nélkül, de beleegyezett. Mondandója végén egy olyan ordítást hallatott, ami bizonyítja, hogy igazi vadász.
Hát, örülök, hogy nem kellett párbajra hívnom. Szívesen párbajozok, de sérülten és felszerelés nélkül inkább nem megyek neki egy tapasztaltabb harcosnak.-gondoltam, majd elkértem Vash medikészletét. Ő odaadta én pedig lekezeltem vele a sérülésemet.
Nem tökéletes, de hazáig megteszi.
Miután végeztem a sebemmel, felvettem a maszkomat és betájoltam a felszerelésemet. Szerencsére nem voltak messze, alig egy szintet kellett lefelé menni.
-Igen, sokkal.-válaszoltam Vash kérdésére és körbenéztem, hogy merre lehet menni. Ha találok egy lejáratot, akkor lemegyek rajta, ha pedig nem, akkor megkérdezem a társaimat, hátha ők tudják. Ha nem, akkor megpróbálkozok az ajtóval, amin a harmadik társunk bejött.
Jöttök ti is, vagy itt megvártok?-kérdezem meg miután megvan a lejárat, majd választ nem várva elindulok.

225Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 17, 2013 7:03 pm

Ju'dha

Ju'dha

Steg-'in, Vash

Éjpenge és Vash társultak az ifjú vadászhoz, hogy segítsen visszaszerezni a felszerelését. Mindhárman elindultatok, és szerencsére a szobából kijőve van mellettetek egy lépcső, ami lefelé vezet. Akadálymentesen jutottatok le a szobába, ahol Steg-'in felszerelései voltak egy asztalon rendezett sorrendben. A szoba falai szürkék voltak mint egy farkas bőre, semmilyen díszt nem láttok csak kémcsöveket. Valamiféle labor, vagy kutatószoba lehet ez. A folyosóról viszont hangokat hallotok.
- Szedd össze gyorsan ami kell és semmisítsük meg a létesítményt! Nem maradhatunk itt tovább! - Kiáltott a vadász, akinek a pokolkutyái a folyosón vicsorogtak.

Sasszem

- Itt a CMC A121-es légi osztaga! Mindenki aki fogja az adást, jöjjön a keleti kijárathoz! - Szólalt meg a rádiód. - Ismétlem! Itt a CMC A121-es légi osztaga. Mindenki aki fogja az adást jöjjön a keleti kijárathoz! A létesítményben elszabadult a pokol! 11 Percen belül meg lesz semmisítve a komplexum!
- Hallod ezt! Menjünk! - Hallasz egy hangot halkan, majd elnézel a hang irányába. Jack-et látod ott, meg Kwon-t, éppen rohannak. - Sasszem! Húzzunk innen a p*csába!
A lény akit láttál a szobában, eltűnt, sehol semmi nyom nincs, nem hallasz semmi hangot, ami ellenségre utalna.

226Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Csüt. Ápr. 18, 2013 10:45 am

Vash

Vash

Vash követte ifjú társát egy lépcsőn ami a szobából kijőve, lefelé vezetett. Amint leértek a lépcső aljára, egy újabb szoba várta őt, és két társát. Mindhárom vadász a rendezetten elhelyezett felszerelést az asztalon, illetve a szobába lévő kémcsöveket és műszereket.
-Mi a fene folyik itt? Mintha egy labor lenne. Minden erre utal: az asztalra helyezett felszerelés, és a szobába lévő felszerelések. Mibe keveredhetett Steg-'in?- gondolkodik Vash, miközben végig néz a szobán. Ám a nézelődését a folyosóról bejövő hangok megtörik. Éjpenge szólt az ifjúnak hogy siessen.
-Nincs vesztegetni való időnk, teljesen igaz.- szólt Vash, miközben Steg-'inre nézett.

227Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Csüt. Ápr. 18, 2013 4:56 pm

Steg-'in

Steg-'in

//Ha esetleg gond, hogy a trófeák megtalálását is beleírtam, akkor szólj, csak azt se írtad le, hogy ott vannak és azt sem, hogy nincsenek.//

A többiek is velem jöttek. Szerencsére nem kellett keresni, mert a szoba mellett volt egy lépcső. Gyorsan eljutottunk a szobáig, amiben a felszerelésem egy asztalon volt. A harmadik vadász elkezdett siettetni.
-Jól van, tudom én is.-morogtam, majd alig két perc alatt magamra kaptam mindent. Megnyugtató érzés volt, hogy megint rajtam lehet a páncélom. Csalódottan körbenéztem a teremben és ekkor megláttam a kis zsákot, amit kerestem. Belenéztem és meg is találtam benne a trófeákat. Ekkor hangokat hallottam kintről.
Rendben, indulhatunk!-szóltam nekik és úgy döntöttem, hogy most névtelen társamat fogom követni.

228Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Kedd Ápr. 23, 2013 7:23 pm

Ju'dha

Ju'dha

// Elnézést a várakoztatásért! Úgy volt hogy Éjpenge fejezi be a kalandot, de mégse tudta személyes problémák miatt. //

Steg-'in, Vash


Miután a vadász felvette a felszereléseit és minden rendben volt, megindultatok kifelé. A folyosók romokban hevertek. Puhahúsú lövedékek a falba fúródva, betört plexi üvegek, és fentről leszakadt szellőzőnyílások. Látszik a csata nyoma, és Steg-'in saját magán is érzi a nyomait. A válla sajog, jobb lesz ha otthon egyből helyrehozza. Éjpenge arcán elégedettség tükröződik, miközben rohantok kifelé. Amint felértetek egy leszállóhajóval találjátok szembe magatokat, és Éjpenge befelé utasít benneteket.
- Nyomás be! Az anyahajó fönt vár, amivel hazamegyünk! - Szólt és beugrott a pilóta fülkébe.
Fentről egész nyugodtnak tűnt a komplexum, ahol voltatok. De mindketten jól tudjátok, életveszélyes harcok mentek végbe, fajok között. Hirtelen egy lövés suhan el mellettetek, ami az építményt romhalmazzá varázsolta. Úton vagytok hazafelé.

Sasszem


Megindultok kifelé a megmaradt társaiddal. Jack és Kwonról tudsz. A többiekről semmit.
Egy folyosó után elfordultok balra, ami egy lépcsőhöz vezet felfelé. Az ajtón ennyi áll. "Keleti kijárat"
- Ez az ! Itt vagyunk! Nyomás! - Kiáltott Kwon, és kinyitottátok az ajtót. Az ajtón túl Egy UD4 es vár benneteket, mellette 4 katonával, akik biztosítják a terepet. Az egyik intenzíven integet nektek hogy szálljatok fel.
A hajó megnyugvással tölt el benneteket. Főleg, amikor felszáll és már csak madártávlatból látjátok a helyet, ahol nemrég még életre szóló harcot vívtatok.
- 3 perc múl... - Mondja az egyik katona, amikor hirtelen valami felrobbantotta a helyet. - Ezek kik voltak! Mert nem mi az biztos! - Kérdezte kétségbeesve.
- Nem mindegy? Inkább fújja le a robbantást! Nem lesz szükség rá!
Fél füllel még hallottad a beszélgetést, de aztán elmélyültél magadban és csak susogást hallottal. Szintem magad előtt láttad az elhunyt társaid arcait. Valamennyiükét.

229Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Kedd Ápr. 23, 2013 7:32 pm

Ju'dha

Ju'dha

Nos. Vége a kalandnak. A jutalmak a következők!

Skillpontok:
Sasszem: 60 sp
Steg-'in: 70 sp
Vash: 50 sp

Megbecsülés:
Steg-'in : 80
Vash: 40

Gratulálok, mindenki jól játszott.
Sasszem Inaktívitásod legközelebb jelezd légyszi rendesen! Mert jó pár hete nem írtál.

Lehet is jelentkezni a következő kalandra! Ki van hirdetve három yautja és két ember is!

230Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Kedd Ápr. 23, 2013 10:04 pm

Vash

Vash

// miért én kapom a legkevesebbet? Sad //

231Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 24, 2013 5:11 pm

Ju'dha

Ju'dha

//Megbecsülés a megölt ellenségek alapján osztandó.
Skillpont pedig azért kevesebb mint a többieké, mert ők sokkal régebb óta vannak a kalandban.//

232Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 24, 2013 5:26 pm

Vash

Vash

// ééééééééééééés azt nem veszed figyelembe hogy én folyton írtam, míg a többiek párszor elmaradtak? Very Happy //

233Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 24, 2013 5:35 pm

Ju'dha

Ju'dha

//A tiédet nagyjából külön kalandként lehet figyelembe venni. Sasszem és Steg többet is kaphattak volna, mert ez a kaland 80-100 skillpontot is megért volna. A te részed nagyjából 2-2és fél hónapja tart míg Steg személy szerint tavaly márciusban kezdte.//

234Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 24, 2013 6:28 pm

Vash

Vash

// jólvan na, kapzsi vagyok Very Happy akkor most kell írnunk? Smile //

235Mélyerdő          - Page 8 Empty Re: Mélyerdő Szer. Ápr. 24, 2013 6:43 pm

Ju'dha

Ju'dha

//Nem:) következő kalandra kell jelentkezni Razz //

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [8 / 8 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.