Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mélyerdő          - Page 5 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mélyerdő          - Page 5 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mélyerdő          - Page 5 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mélyerdő          - Page 5 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mélyerdő          - Page 5 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mélyerdő          - Page 5 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mélyerdő          - Page 5 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mélyerdő          - Page 5 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Mélyerdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down  Üzenet [5 / 8 oldal]

121Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 10, 2012 8:17 pm

Steg-'in

Steg-'in
A támadásom teljesen máshogy sült el, mint ahogy akartam. Nem számítottam rá, hogy egy ekkora lény ilyen sebbel képes ekkorát ugrani. Pillanatok alatt a földre gyűrt és felém hajolt, hogy megöljön a szekunder állkapcsával. C'jit! Ez a dög mindjárt kicsinál. Talán most jött el értem a Fekete Harcos? Nem! Még nem adom fel! Megpróbálom oldalra lendíteni a fejemet, hogy ha támadna a "nyelvével", akkor sikeresen kitérjek előle és azzal a lendülettel megpróbálok kigurulni alóla, mert sokkal nehezebb nálam és ha rám esik, akkor nekem annyi. Gurulás közben odacsapok a ki'cti-pa-mal, hátha sikerül megsebeznem a fejét, vagy elvágnom a torkát.-ezzel lendületet vettem,elkezdtem oldalra gurulni és jobb ki'cti-pa-mal odavágtam neki...

122Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 10, 2012 8:29 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A fészek őrző állkapcsa a földet csapta meg, ahogy a yautja villámsebesen elhajolt, éppenhogy. A harcos tovább gurult, s közben a lénybe vágott. Mikor Steg-'in felpattant, már csak annyit látott, a preatorian, mint egy szobor, megmrevedik, s a következő pillanatban összecsuklik. Nem rángott, csak a fején egy sebből lassan csordogált a földre a savas vér.
Mikor már biztos volt, a lény halott, észrevette, hogy csend van. Túl nagy csend.

123Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 10, 2012 8:44 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Na, már jó a géped??//
Jól tippeltem, tényleg a "nyelvével" támadott. Sikerült kitérnem előle és gurulás közben halálosan megsebeztem. Utána gyorsan felpattantam, de addigra megmerevedett és összeesett. Mikor megbizonyosodtam róla, hogy halott, akkor figyeltem csak oda a környezetemre. Túl nagy csend volt. Gyorsan körbenézek, hogy ott van-e a nőstény. Ha igen, akkor levágom a fészek-őr fejét és követem az utasításait. Ha nincs ott, akkor megvizsgálom a helyet, hogy megtudjam, merre ment, majd lecsapom a fészek-őr fejét és magammal víve megkeresem a nőstényt.

124Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 10, 2012 9:48 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Üdv! Sajna nem, de ígértem, azért írok majd. Smile Ha mást nem, igyekszem szerdánként írni, de amint más a helyzet, akkor szólok, hogy oké minden, rendben a gép! Smile//

A nőstény csendes léptekkel megjelent lassan a fordulóban. Nem volt túl jó állapotban, vállvértjét letépte, s látszott, vállán csúnya, égett sebek éktelenkednek.
De tartása, és járása még így is tiszteletetparancsoló és elegáns volt. Ellenfele fejét megtisztítva cipelte. Mikor melátta Steg-'int, mellé lépett. Végigmérte a prédát.
- Szép volt, fiatal harcos. - mondta elismeréssel a hangjában - Most már méltó vagy arra, hogy megkérdezzem: Mi a neved, hogy szólítsalak eztán?

125Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Okt. 11, 2012 4:20 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Megkérdezhetném, hogy mi a baja a gépednek? Mat-Infóra járok, faterom informatikus, nagybátyám programozó. Smile Amúgy a szerda a kedvenc napom (szerdán születtem Smile ) //


Ahogy körbe néztem, megláttam a nőstényt, amit a fordulóból jön. Nem volt túl jó állapotban, a válla csúnyán megégett. Kezében az ellensége fejét cipelte. Mellém lépett, majd végigmérte az áldozatomat. Ez után megdicsért, majd megkérdezte, hogy mi a nevem.
-Szólíts Steg-'in-nek. Ez a nevem. Én hogy nevezhetlek téged?-kérdeztem. Miután megtudom a választ, gyorsan elteszem a trófeámat, mielőtt itt felejteném, majd követem a nőstény utasításait.

126Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Okt. 19, 2012 9:17 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Megoldódtak a bajok. Régi gép volt, már "a" billentyűje se volt, netet se fogott úgy, ahogy kellett. De sikerült egy másikat szerezni, ám így se ígérem, hogy minden nap írok, meló miatt. De írok, nem felejtem el! És Köszönöm a türelmed! Smile//

- Szólíts R’ka N’ritja-nak.
A nőstény megvárta, míg Steg-'in végzett a trófea készítéssel. Türelmes volt, csendesen figyelte a harcos ügyködését. Miután a yautja elkészült, a nőstény tovább indult a folyosón. Néhány pillanattal később három cellához értek. Az egyiket savval marták szét, látszott, az idegenek közlekedtek itt. A másodikon a zárt szétszedték, de nem feszítették fel. A harmadik zárva volt, s mögüle az a bűz érződött, melyet Steg-'in a kamrából már ismerhetett. A nőstény megállt.
- Melyiket választanád? - kérdezte, ám nem nézett a fiatal hímre. Ám látszott, érdekli a harcos válasza.

127Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Okt. 20, 2012 9:52 am

Steg-'in

Steg-'in
// Ahhaaaa.... Milyen jó neked, hogy sikerült 2 hét alatt új gépet szerezned. Nekem anno egy évet kellett várni rá, úgy, hogy mindenféle munkát elvállaltam, amit lehetett (pl.: fűnyírás, gyümölcsszedés, stb.). Mindegy, jó, hogy újra vagy Smile //


Szóval R'ka N'ritja. Szépen nekiálltam a trófea elkészítésének. Ez alatt R'ka szép csendben figyelt. Mikor végeztem, elindultunk. Három ajtóhoz értünk. Ekkor R'ka megkérdezte, hogy én melyiket választanám. Hát azt nem, amelyik savval van kimarva, mert az őrökből arra következtetek, hogy valahol van egy fészek a közelben. Én pedig nem vagyok felkészülve egy királynőre.-mondtam, majd megemeltem a vállvértemet, hogy látsszon a 3 karmolásnyom.-Ezt egy nőstény savvérűtől kaptam. Apám, a klánunk egyik legmegbecsültebb vadásza pedig ott vesztette életét, pedig a királynő még ki se fejlődött teljesen. A második ajtó nem nagyon érdekel, mert látszik rajta, hogy a savvérűek nem használták. A harmadik mögött viszont érdekel, hogy mi van, mert ezt a bűzt éreztem akkor is, amikor abban a gödörben voltam. Én azt mondom, hogy menjünk a harmadikon.

128Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 31, 2012 6:55 pm

Thla'loc

Thla'loc
// Adat gyűjtés//

Thla'loc egy magasabb fa koronájából figyelte az alatt elterülő erdőséget. Nem is olyan régen egy vadásztársától hallott a bolygóról egy vadásztársától aki ideális vadászterületként írta lel és úgy döntött tökéletes hely lesz számára, hogy némi megbecsülést szerezzen magának. Már három napja járta a vadont és figyelte az ott élő lényeket. Kereste a tökéletes prédát a legerősebbet és legéletrevalóbbat aki méltó ellenfele lehet. Nem siette el volt ideje bőven, a hajó amivel idejött csak hetek múlva jön vissza érte.

129Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 31, 2012 8:46 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Szégyen és gyalázat, mesélőként is ezer és egy elnézést kérek a kalandozóktól! Főleg Tőled Steg'in! Nagyon megvárattalak benneteket, Elnézést kérek! Thla'loc az "adatgyűjtés" címszó alatt értsem azt, hogy meséljek neked is, avagy csak nézelődsz? Wink//

R'ka a harcos sebére nézett.
- Nem túl jó tapasztalat, ha végignézed atyád halálát.
Közben a harmadik ajtóhoz lépett, majd a computerrel próbált bíbelődni, nem sok sikerrel.
- Pauk! - mondta dühösen, mikor már hosszú idő után sem nyílt ki az ajtó. - Az Ooman mindig kitalál valami újat. - morogta. - Segíts, lássuk mi van az ajtó mögött! - intett a hímnek, majd az ajtó, és a fal közti repedés közé illesztve kezét, igyekezett szétfeszíteni az ajtót, erőnek erejével.

130Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Okt. 31, 2012 8:49 pm

Sasszem

Sasszem
//Thla'locnak és nekem Péter Ezredes mesél//

131Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 01, 2012 7:03 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Oké//

132Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 01, 2012 8:24 pm

Steg-'in

Steg-'in

Megnézhetem azt a gépet? Egy ideig a foglyuk voltam és nagyjából ismerem a gépeiket. Különben meg a legtöbbször attól kinyílik az ilyen ajtó, ha beleszúrod a pengédet a kapcsolóba. Ha nem sikerül, akkor pedig segítek felfeszíteni.-mondtam, majd közelebb léptem a géphez.

133Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 01, 2012 8:31 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
- Jó okom van rá, hogy ne pengével tegyem tönkre a berendezéseket. - mondta a nőstény. - De tessék, próbáld meg.
Kiegyenesedett, és hagyta, hogy a hím próbálkozzék.

134Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 01, 2012 8:53 pm

Steg-'in

Steg-'in
Rendben, akkor nem teszem tönkre.-mondtam, majd megvizsgáltam a nyitószerkezetet. Ha kártyás, akkor az alkari panelemmel megpróbálom kisütni. Attól csak egy rövid időre megbolondul, de nem megy tönkre. Ha kódos, akkor először megvizsgálom, hogy van-e rajta ujjlenyomat. Ha van rajta, akkor azokat a gombokat minden sorrendben megnyomom. Ha nincs, akkor pedig találomra megpróbálkozok néhány számmal. Ha pedig kulcsos, akkor vagy az egyik karmommal próbálom kinyitni, vagy inkább segítek R'ka-nak felfeszíteni.

135Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Nov. 02, 2012 11:58 am

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A szerkezet kódos volt, ujjlenyomatot azonban nem talált rajta. Bizonyára kesztyűben nyúltak hozzá. Steg-'in különböző számkódokkal próbálkozott. Kis idő múlva zölden fel is villant a szerkezet, s az ajtó kinyílt.
- Hmmm ügyes. - mondta a nőstény, majd belépett a bűztől és sötétségtől ellepett helyiségbe. Mikor Steg-'in követni akarta, a szerkezeten néhány parancssor jelent meg. Majd ez a szöveg:

{ A Kód Hibás! }
{ A Kód Hibás! }
{ A Kód Hibás! }

Valami kattant. Vörös fény gyulladt ki a helyiségben, s a hatalmas ajtó bezáródott a hím előtt, elválasztva őt R'ka-tól. A második ajtó kinyílt. A sav marta járatból közeledő, gyors mászás és sziszegés hangjai szűrődtek ki.

136Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 03, 2012 8:35 pm

Steg-'in

Steg-'in
Kódos szerkezet volt. Ujjlenyomatot nem találtam rajta, de pár próbálkozás után kinyílt. Ám mikor R'ka belépett, kiderült, hogy mégis rossz a kód. Elválasztott engem a nősténytől. Ekkor hirtelen kinyílt a második ajtó. Hirtelen sziszegést hallottam.
Pauk! Ez nem jött be! Gyorsan bemegyek a második ajtón, majd megpróbálom becsukni és ha tiszta a terep, akkor a maszkom kommunikátorával megpróbálok kapcsolatba lépni R'ka-val. Ezzel visszahúztam Ki'cti-pa-mat, levettem a hátamról és kinyitottam a lándzsámat és beléptem a második ajtón...

137Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 03, 2012 9:34 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A második ajtón belépve egy újabb, ám rövid folyosón találta magát Steg'in. Ki volt világítva. A végén egy feltépett ajtó tátongott. A háta mögött lévő ajtó hirtelen bezárult, majd ismét kinyílt, s ezt folyamatosan ismételte. A sziszegés és kaparászás egyre hangosodott. A lények közeledtek.

138Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Nov. 04, 2012 8:16 am

Péter Ezredes

Péter Ezredes
//Adat Gyűjtés//

(sasszem)
Jack és társai megérkeznek. A többiek kiszállnak a járműből.
- Na, viszlát majd a megbeszélt helyen találkozunk. A mély erdő szélén.
Azzal ott hagyja a társait. Sasszem és még kettő társa van a vadonban. Ide felé könnyű volt az út, mert végig a biztonságos erdőségen jöttek, De itt a vadonban még fegyverrel is nehéz túlélni a környezetet. A srácok több óra sétával megkeresik azt a helyet, ahol a kutat bázis van. Útközben nem egy vadtól rejtőznek el, hogy ne kelljen a fegyverüket használni.
Elérnek egy helyre ahol egy hatalmas elektromos kerítés van. 100 méter szer 100 méteres helyet hagy magában. A kerítésen belül egy széles épület van. Nem valami nagy a kutatóbázis. De ha megnézték a többiek az aktákat, akkor tudják, hogy a föld alatt kell lenni-e és ez egy rámpa ami levezet, egy lift tulajdon képen. A kerítés nem szokványos, egyszóval nagyon vastag fémekből van össze tákolva, így egy drótvágóval nem lehet kettévágni feltűnő is lenne.
A sűrűbe rejtőzve megfigyelhetitek a terepet jobban. Akár körbe is mehettek.

Thla'loc

Fürkészése közben látja az állat világot, pár kis vadra lesz figyelmes, ami nem hajtja kíváncsiságát. Egy kis idő után megjelenik egy hatalmas ( mivel nem találom az adatbázist így írom: Orrszarvúhoz hasonló lény) orrszarvúhoz hasonló lény. Vadászunk kedvét a préda mérete felizgatta. A lény még nem vette észre vadászunkat. Jól megnézve az állat igen kemény bőrréteg borítja. Oldalt van a lény és így látod a fejétől a hátuljáig. Fej nyak törzs lábak és hátszórész.
( Mit teszel?)

139Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Nov. 04, 2012 2:35 pm

Thla'loc

Thla'loc
//Adat Gyűjtés//

A lény hatalmas teste szinte ontotta magából a hőt, bár növényevő volt de roppant termetével és páncélszerű bőrével mégis elsőrangú préda volt. Az erdő kissebb állatai tisztelet tudóan kitértek az útjából, bár nem menekültek előle mint egy ragadozó esetében tették volna, de tisztes távolságot tartottak. A gurdam viselkedése bátor volt és magabiztos, nem sok dolog járt az erdőben ami veszélyt jelenthetett volna rá és a közelben az eggyiknek se érezte a szagát. Egyiknek sem amit ismert volna. Thla'loc gyorsan végig nézte a fegyvereit, hogy kiválassza a legmegfelelőbbet. A közelharcot kerülni akarta, legalábbis amíg le nem gyengíti valahogy a prédáját. A shurikenjei mellett döntött, csöndesek, gyorsak és mindenek elött halálosak. Amikor kipattintotta az összecsukott fegyvert a gurdam a hang hatására feléfordult de mivel gyenge látásával semmi veszélyeset nem vett észre békésen folytatta a legelészést. A vadász nem siette el a dobást, a lény nyakát vette célba bízva, hogy itt vékonyabb az állat bőre és talán egy fontosabb eret is felvághat benne.

//Mivel az előzőposztomból kimaradt ide írom a felszerelésemet: Csuklópenge, Bakuub, 2 shuriken, vállöveg, kés, Könnyített páncél(saválló), Testháló, Bio-mask(saválló), Alkarpanel, Álcázó, Null-generátor, Kötél, medikai felszerelés, Preparáló eszközök //

140Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Nov. 05, 2012 5:41 pm

Steg-'in

Steg-'in
Beléptem a folyosóra. A végén egy feltépett ajtót látok. A mögöttem lévő ajtó hirtelen kinyílik és becsukódik.
-Ell-osde'pauk (B@szódj +) !!-szólaltam fel.
Nem fogok elfutni a kiande amedh-ek elől. Inkább megküzdök velük.-döntöttem el végül. Megvárom őket. Ha hárman, vagy kevesebben vannak, akkor a lándzsámat használva megpróbálom lefejezni őket, miközben vigyázok a pengeéles farkukkal. Ha háromnál többen vannak, akkor a váll-lövegemet legerősebb lövésre állítom, majd belövök közéjük és megpróbálok annyit megölni, amennyit tudok, mielőtt elérnek engem. Utána a lándzsámmal próbálom meg megölni őket.-miután ez így összeállt a fejemben, átváltottam EM látásmódra, aktiváltam a váll-lövegemet, majd a lándzsámat keresztben magam elé téve védekező állást vettem fél és vártam. A sziszegés egyre erősödött...

141Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Kedd Nov. 06, 2012 1:20 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Az ajtó ki és be csapódott. Egy hosszúkás pofa jelent meg lassan az ajtó előtt. Ismerős. Ez az a lény volt, amely már a falból egyszer kitörve próbálta megtámadni a yautjákat. Fejét az ajtó felé fordította. Lassan kitátotta a pofáját. Mögötte egy magas, hatalmas árny elsétált, s egy hatalmas csattanás hallatszott. Az ajtó megakadt félúton. A kemény húsú villámgyorsan támadásba kezdett, s bemászva a félig nyitott ajtón Steg-'in feje felé kapott.

142Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Nov. 07, 2012 6:24 am

Steg-'in

Steg-'in
Vártam... és megjelent egy hosszúkás fej. Ez nem akármilyen savvérű! Ez támadott meg minket a múltkor!-döbbentem rá. Egy hatalmas árnyat láttam mögötte sétálni.
Gyere te dög! Úgyis van egy elintézetlen ügyünk!
Ekkor megakadt az ajtó és a dög felém kapott. Én úgy döntöttem, hogy a lándzsámmal fogok felé csapni. Megpróbálom az egyik felével levágni a kezeit, majd megpörgetem és a másik felével megpróbálom lecsapni a-Gyere te dög. Úgyis can egy elintézetlen ügyünk fejét.

143Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Nov. 07, 2012 4:21 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// adatgyűjtés //

( Thla'loc )

A ragadozó felméri a területet. Jó vadászösztöneire hagyatkozva egy gurdam gyengeségét használja ki. Shurikenjét elengedve kezéből, a lény nyakát célozza meg vele. A fém áthatol az állat szövetein és eltalálja hatalmas ütőerét. A gurdam a semmibe mered, majd futásnak ered a történéstől. Élet ösztöne mondja ,hogy fusson, hogy ne halljon meg. Szerencsétlen jószág pont a halálába megy. Alig hogy 20 méter tesz meg, egy helyében megáll és hirtelen eldől.
Ragadozónk begyűjtheti a trófeáját és tovább mehet, kalandozni. Ahol érzékelőivel egy bázis vél felfedezni. Avagy emberi építményt.

Sassszem neked később írok, mert nem láttam a reagod. Megértem a problémádat.
Bocsi srácok hogy késtem de én is ember vagyok gondjaim vannak Smile de gondjaimat eldobom SmileA hozzászólást Péter Ezredes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 08, 2012 8:31 pm-kor.

144Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 08, 2012 3:49 pm

Thla'loc

Thla'loc
A vadász diadal ittas üvöltéssel emeli magasba prédája levágott fejét. Büszkén tette, hiszen tudta, hogy egy ilyen hatalmas állat trófeája bármelyik Yautja trófeafalának méltó dísze lehet. Miután kurtán kiélvezte győzelme pillanatát a lény koponyájáról eltávolította húst és a bőrt más könnyen romló testrészekkel együtt mielőtt elvitte a rejtekhelyére, nehogy odavonzza az összes dögevőt. A trófea teljes preparálását viszont estére halasztotta.
~Túl korán van még, hogy ilyesmivel foglalkozzak. Az erdő hatalmas tele vaddal amik csak rám várnak.
Az erdő egy másik része felé vette az irányt amit még nem derített fel. Thla’loc gyorsan, de halkan mozgott a sűrű növényzetben és a fák koronájában. Álcázó berendezésének és a hosszú évtizedek gyakorlatának köszönhetően igazi szellemként járt a dzsungelben. Nem sok időbe telt, hogy felfedezze az emberi építményt. Szögletes formájával és kerítésével éles kontrasztot alkotott az őserdő kaotikus növényzetével szemben.
~Egy ’mberi építménye! Mit keresnek ezek itt? A róluk szóló leírások szerint nem kedvelik az ilyen környezetet. Talán valami vadász tábor. Már ha azok a lények szoktak vadászni.
A vadász figyelmét felkeltette az épület és közelebb lopódzott keresve egy pontot ahol behatolhat a kerítésen belülre és hogy felmérje a bent tartózkodó humánokat. Az emberek célja, hogy miért építkeznek egy dzsungel közepére számára lényegtelen volt. Őt csupán a vadászat lehetősége érdekelte, hogy végre ő is össze mérhesse képességeit ezekkel a csúf kicsi, de ravasz lényekkel.A hozzászólást Thla'loc összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 08, 2012 6:52 pm-kor.

145Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Nov. 08, 2012 6:15 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A lény ahogy ahogy bevágódott a résen, láthatóvá vált testének többi része is. Hátsó lábai nem voltak, csak egy hosszú farok, mint a kígyóknak. Mellső karmos mancsai viszont túlzottan is hosszúra nőttek, begörbített, raptor szerű karmokban végződtek. A harcos csapása elől elhajolva vészesen közel került a vadászhoz. Karmait a vadász páncéljába csapva hatalmas lendülettel lökte előre. Steg-'in a hátára esve kicsúszott a feltépett ajtón és egy tankokkal, és más egyéb emberi járművekkel teli hangárba érkezett. Nem volt ideje nézelődni, a lény kitágítva magának a bejáratot szinte kitépte a falat, hogy a vadászra támadhasson. Fülsiketítő sikítással vetette rá magát a harcosra.

146Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Nov. 09, 2012 4:38 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// adat gyűjtés //

Thla'loc
Az emberi építményt egy 5 méteres magasságú kerítés veszi körbe, aminek a rácsa nagyon vastag és masszív 100X100 méter foglal magába a terület. Az építmény egy 3 méter magas és zsilipes ajtóval működik. Az ajtó erős és tartós, nem tudod betörni. Ablakok nincsenek, de a kerítés mellett egy olyan szerkezet áll, amiből meleg levegő áramlik ki. (embernél szellőző rendszer. )
A légzsilipes ajtónál van egy szerkezet ( embernél: szóval itt ütik be a kódot, heck lehetőség van)

Sasszemnek nem írok, mert nincs hsz-e

147Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 10, 2012 4:16 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Bocs, hogy ilyen későn írtam, de a héten 3 egyest kaptam és anyám nem engedett kockulni. Sad Ez engem nem akadályoz meg, de megnehezíti a dolgomat és így nem biztos, hogy tudok írni. Hétvégén viszont kockulhatok. Smile //

Ez egy kígyótestű!-döbbentem rá, amikor bekúszott a résen. Sikeresen kitért a csapásom elől, majd előre lökött. Egy 'mber garázsban találtam magamat. Kitágította az ajtót, majd felém ugrott. Gondolkozz! Mivel nincsenek hátsó lábai, ezért nem tud falat mászni, viszont nagyobbat tud ugrani. A farka csupa izom, ezért nem szeretném, ha azzal eltalálna. Összecsukom a lándzsámat és megvárom amíg rám ugrik. Ha az megtörtént, akkor kinyitom a lándzsámat, úgy hogy az egyik vége a padlóban akadjon meg, a másik pedig a lényben. Akkor megpróbálok kigurulni alóla és odacsapni a Ki'cti-pa-mal. Összecsuktam a lándzsámat és beállítottam a megfelelő pozícióba...

148Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 10, 2012 9:15 pm

Thla'loc

Thla'loc
Thla’loc óvatosan a fák koronájában mozogva közelítette meg a létesítmény határát. Álcázó mezőjének hála az ’mberek valószínűleg nem látják de inteligens lények esetén sosem árt az óvatosság. A kerítést nem tűnt nehéznek megmászni, elég masszív volt hogy elbírja az ő súlyát is de gyanította, hogy valami csapdát rejt magában. Egy a kerítés közelében álló fa ágáról átugorva bejutott a kerítésen belülre.
~Ez könnyen ment. Kijutás már nem lesz ennyire könnyű de csak sorjában. Először az épületbe kellene bejutnom.
A szellőző tűnt a vadász számára a legjobb lehetőségnek a bejutásra. Az ajtót túl erős volt, hogy betörje vagy a plazmavetőjével utat robbantson magának és az emberi technológiához sem értett annyira hogy az ajtó vezérlését elektronikusan biztosan fel tudja törni. Másrészt ezekkel felhívta volna magára a figyelmet. A szellőző rácsát óvatosan próbálja leszerelni, hogy miután ő bejutott vissza tudja tenni.

149Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Nov. 10, 2012 9:24 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Semmi gond! Smile Előfordul!//

A lény lendülete nagy volt, így a kicsapódó lándzsa elől már nem tudott kitérni. A kemény húsú mellkasába fúródott a lándzsa, megakadályozva, hogy a testével agyon nyomja a harcost, s így Steg-'in sikeresen kigurulhatott alóla. Viszont, amint a vadász a ki'cti-paval sújtani készült, a lény felé csapott, nem találta el, kivédte a sérülést okozó fegyvert. A szörny lendületet vett, majd hosszú farkát használva kigáncsolta, így ismét a padlóra küldve ellenfelét. Mellső mancsával ketté törte a lándzsát, így ismét támadhatott, de a mellkasában benne maradt a lándzsa egyik fele. A vadász felé kúszott, s fölé magasodva ismét próbált lecsapni.

150Mélyerdő          - Page 5 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Nov. 11, 2012 8:22 am

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// adat gyűjtés //

Thla'loc
A szellőző rácsát leszakítod. Amint belépsz látod, hogy lefelé vezet. Nagyon mély és érzed, hogy meleg levegő áramlik felfelé a testednek. A ventilátor hangját is meghallod. Ha bekapcsolod a látásodat, akkor látod is. Jobban megnézve van két bejárat, de szerencsésen kell érkezned, hogy elkapd és megkapaszkodj. Döntened kell, hogy a bal, vagy a jobb oldalira fogsz esni.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [5 / 8 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.