Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mélyerdő          - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mélyerdő          - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mélyerdő          - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mélyerdő          - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mélyerdő          - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mélyerdő          - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mélyerdő          - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mélyerdő          - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Mélyerdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down  Üzenet [2 / 8 oldal]

31Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Dec. 09, 2011 7:51 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Egyszer,csak hirtelen Ch'hkt-a {izgatott,hiperaktív} lettem.Visszaszóltam a rádión hogy esetleges baj közeleg felém.Visszaszóltam Malakh'aijnak a rádión és vázoltam hogy esetleges problémába ütközhetek{ a puha húsuak felém közeledtek}.Megkérdeztem bölcs vezetőnket mitévő legyek.Magamnak voltak elképzeléseim,de azok nembiztos hogy tetszettek volna bölcs vezetőnknek.Ígyhát,vártam..a visszajelzésre.

32Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Dec. 11, 2011 10:52 am

Malakh'aij

Malakh'aij
Próbál észrevétlen maradni, nem sokáig kell kitartanod, mert La'yyk nem sokára megérkezik az erősítéssel, csak végső esetben folyamodj harchoz, próbáld meg valahogy elterelni magadro la figyelmüket, én nem tok segíteni rajtad, folytatnom kel tovább a küldetést. Bízok benned, meg tudod te csinálni, ne okozz csalódást. Míg közbe beszéltem a rádíóba elindultunk az ajtó felé ahonnan a fehér ruhás ember kijött, valahogy ki kell nyitnunk az ajtót, de lehet hogy önműködő és simán átjuthatunk rajta.

33Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Dec. 11, 2011 2:29 pm

La'yyk

La'yyk
//Malakh'aij, ha valaki beszél a hozzászólásodban, akkor azt gondolatjellel jelezd, hogy el lehessen különíteni a szöveg többi részétől. Valamint a helyesírásra is figyelj oda, nem kell elsietni, inkább fusd át még egyszer, mert sokat ront a minőségén. Ez egy fórum, akkor adjuk meg a módját és írjunk rá rendesen! //

Jehdin'nagara megkapta a választ. Az emberek időközben közelebb értek, s némelyikük felfelé is pillantott.

Malakh'aij eközben behatolt a titkos ajtón. Könnyű dolga volt, most hogy tudta hol van, csak meg kellett löknie, mivel nem volt bezárva. Társa követte, majd az ajtó magától becsukódott. Egy széles folyosóra értek, melynek végén T alakú elágazás volt. Hasonlított arra, amelyen eddig jöttek, de itt a falak mentén ajtók sorakoztak.

34Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Dec. 11, 2011 7:22 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Azon tanakodtam mitévő legyek,de nem akartam Ikthalát{felfordulás}.De szemlátomást furán néztek amikor meghallották azt a különös 'trillázást'.Körbe körbe tekintgettek...de szemlátomást nem vettek észre.Nem akartam Kha'bj-te {elmebeteg} módjára viselkedni így vártam.Miután eltávolódni látszottak,azt hittem fellégezhettem..de HIRTELEN az egyik puha húsu belegabalyodott az egyik általam kifüggesztett csapdába..egy hurokba [amit később telepítettem a Dt-tól nemmessze].Egy másik Dt-ára szökkentem,majd vártam a végkifejletet.

35Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Dec. 16, 2011 8:00 pm

La'yyk

La'yyk
//Malak majd az előzőtől folytathatja ha lesz. Jehdin, ez bizony megint túlmesélés. Még ha van is nálad hurok, utólag leírni, hogy használtad, nem elfogadható. Azt pedig végképp a mesélő dönti el. hogy belesétált-e valaki. Az alábbi rövid olvasmányt ajánlom áttanulmányozásra: https://avpwar.hungarianforum.com/t28-jatek-menete-es-tippek valamint ezt: https://avpwar.hungarianforum.com/t31-altalanos-szabalyok .//

A csapdába esett 'mber egy darabig rángatózott, miközben társai megpróbálták leszedni. A hurok anyagát nem tudták elvágni, így szétlőtték azt a faágat, melyre fel volt függesztve. A férfi egy darabig levegő után kapkodott, miközben társai össze vissza lövöldözni kezdtek. Az egyik lövés a ragadozót is eltalálta, s kifröccsenő zöld vérét az emberek is észrevették. Össztüzet zúdítottak arra a területre, ahol a yautja tartózkodott.

36Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Dec. 19, 2011 3:17 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Semper fi kibaszott dögök,a győztes a "pokolba" kerül.Ordítottam a maszkom alatt.Nem akartan hogy Cetanu {a Halál istene } magához hívjon,így gyorsan cselekedtem...

37Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Dec. 19, 2011 3:40 pm

La'yyk

La'yyk
Jó, de hogy kell játszani?
Egyszerű. A mesélő elmesél egy helyzetet. Neked, le kell írni, hogy mit cselekszel. Minél szebben, hosszabban ill. változatosabban írod le, annál nagyobb az esélye, hogy szerencsésen jössz ki a helyzetből. De persze, amit cselekszel az reális legyen.

Megjegyzés a szabályzat ezen pontjához: ügyelni kell a túlmesélésre. Ez azt jelenti, hogy bár te leírod, hogy mit cselekszik a karakter, a hatást már a mesélő írja le. Például azt írod, hogy a vállágyúval lősz, akkor a mesélő megmondja, hogy talált-e. Ennyi, nem olyan bonyolult ez....

38Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Dec. 23, 2011 3:30 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Előkaptam a hátamra szegezett Bakuubot,és bekacsoltam az állcázó berendezésemet majd leugrottam puha húsuakhoz...

39Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Dec. 23, 2011 6:55 pm

La'yyk

La'yyk
A következő képen szól a szabályzat:
13. Ha teheted, ne írj röviden. Törekedj a szép, hosszú és tartalmas hozzászólásokra, de ne ess át a ló túloldalára. Nem attól jó egy post, hogy egy oldalnyi. A rövidebb, de tartalmilag, helyesírásilag, megfogalmazásilag korrekt post inkább minőségi, mint a hosszú, szóismétlésekkel teli mondatsor.
3 soros poszt a minimum!

Hiába az álca, az 'mberek ilyen közelről ki tudták venni a leugró ragadozó körvonalait, s tüzet nyitottak rá. A legtöbb lövés lepattant páncéljáról, s vastag bőre is megvédte, de néhány nagyobb kaliberű lövedék eltalálta. A több sebből vérző vadász a fák mögé húzódott vissza.

*Eközben a dzsungelban* (Erre nem kell reagálnod)
La'yyk és két társa csendben törtek előre a fák között. Egyszer csak az egyik yautja megállt.
-Vér! -szólt halkan.
A vezér odalépett, s megvizsgálta az alvadt vért a bokor levelén. Felfele nézett, s szinte vele egyszerre a többiek is. Meglátták az ágon gubbasztó sérült lényt.
-Öljük meg! -kiáltotta az egyik, s máris becélozta kézi égetőjével. Az elder lenyomta a kezét.
-Ne! A többiek itt jártak, de bölcsen tették, hogy nem ölték meg. Nézzetek körül, a fákon hemzsegnek a fenevadak. Most nem ezért jöttünk. Már nincs messze a bázis. Tovább!
A kis csapat tovább indult.

40Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Márc. 25, 2012 5:00 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Miután haza tértem első vadászatomból tudtam, hogy vár egy újabb kaland.
Amikor hallottam, hogy az Új édenben erősítésre van szükség, azonnal elindultam otthonroll. De mielőtt elindultam volna bepakoltam a felszereléseimet:az ikerpengéimet,ceremóniás késemet,test háló,lándzsa,álcázómat is mind mind be raktam. Amint fel száltan volna a hajóra az egyik vadász igen erősen meg lökött. Azonnal felismertem, hogy ki volt de nem foglalkoztam vele. Így elindultam az Új édenbe erősítésért.

41Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Márc. 26, 2012 2:58 pm

Steg-'in

Steg-'in
A beavatásom után lefeküdtem aludni, mert nagyon elfáradtam. Mikor méltóztattam felkelni, elindultam valami kalandot keresni. Jártam az utcákat, minden hirdetést megnéztem, de nem találtam semmi érdekeset. Egyszer csak meghallottam egy csoport gyerek beszélgetését és a sajnálkozást. A kíváncsiságtól vezérelve odamentem hozzájuk és megkérdeztem, hogy miről is van szó. A gyerek nem szólt semmit, csak egy oszlopra mutatott, amin valami hirdetés volt. Odamentem az oszlophoz és megláttam, hogy La'yyk csapatának erősítésre van szüksége. Ráadásul Oomanok ellen! Már szinte éreztem, ahogy a pengém átvágja a torkukat. Hazarohantam és összepakoltam a cuccaimat :
Ki'cti'pa mindkét kézre (savállók), teleszkópos lándzsa (saválló), rendes váll-löveg, 2db shuriken (savállók), rituális kés (saválló), álcázó, energia töltő, medi csomag, maszk és Awu'asa (saválló). Mikor végeztem a pakolással, kerestem egy hajót, ami arra felé megy és hajlandó lenne kirakni ott. Felpakoltam a hajóra és elindultam a kaland felé.
// Ha túl sokcuccot pakoltam,akkor légyszi szólj! //A hozzászólást Steg-'in összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15, 2012 2:29 pm-kor.

42Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Márc. 30, 2012 1:55 am

La'yyk

La'yyk
//Az inaktívak is folytathatják, ha visszatérnek.//

Három kapszula landolt az Új Éden vad erdejének közepén. Utasaik külön utakon vágtak neki a dzsungelnek. Határozottan törtek át a fák között, nem álltak meg más prédáért, s végül nem messze az 'mber bázistól egyesültek La'yyk csapatával. A vezér éppen néhány puhahúsút lógatott fel egy fára, ügyet sem vetve az újonnal érkezettekre. Csak mikor végzett, fordult oda hozzájuk, hogy elmagyarázza a helyzetet.
-Néhány társatok bement, de nem jelentkeztek. A bázis még egyben van, tehát nem jártak sikerrel. Egy társunkat elfogták, de az ő megmentése csak másodlagos szempont. Hatoljatok be, öljetek meg mindenkit, keressétek meg a fegyvereket, és ha élnek, akkor rugdaljátok ki a másik csapatot! Mi addig őrködünk! Ha elszúrjátok, nincs újabb erősítés, mi megyünk be, de azt ti sem köszönitek meg! -azzal hátat fordított, jelezve, hogy nem kíván több szót fecsérelni a feladatra.
A három vadász elindult a folyó felé, de a parton még megálltak, hogy ellenőrizzék a terepet. Nem láttak őröket, a terep nyugodtnak tűnt.

A bázis látképe a következő:
https://2img.net/r/ihimizer/img834/429/hetvisor.jpg
Méretarányok: a ház oldalán látható rács (a hőérzékelés miatt rózsaszín és piros) két méter magas.

//Steg-'in, a felszereléseddel nincs gond.//

43Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Márc. 30, 2012 2:47 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Ok//

A kapszula keményen fúródott a bolygó talajába.
Vajon miért nem tervezték ezeket kényelmesebbre?-gondoltam. Kiszálltam a szállítóeszközből és elindultam a maszkomon jelzett irányba, ahol La'yyk és a csapata tartózkodott. Láttam, hogy a másik két társam is elindul. Én különváltam tőlük, hátha találok valami trófeát. Menet közben megpillantottam egy csomó gyíkot a fán. Ha lelövöm valamelyiket, akkor a többi is rám támad.Nesze neked trófea!
Mikor megérkeztünk a vezérhez, ő még befejezte az 'mber fellógatását, majd odafordult hozzánk és elmagyarázta, hogy a másik csapat elrontott valamit, ezért benn maradtak és egy társunkat elkapták. Azt mondta, hogy az elsődleges célunk az ellenség által birtokolt fegyvereink megsemmisítése. Meg is fenyegetett, hogy ha elbukunk, akkor ők fognak kirugdosni minket onnan.
Az eligazítás után elindultunk a bázis felé. Mikor kiértünk az erdőből, bekapcsoltam az álcámat és elkezdtem tanulmányozni az épületet.
Ha a folyón akarok átmenni, akkor fölösleges az álca, mert úgyis kikapcsol a víztől. Próbálok valami átjutási helyet/eszközt találni. Ha nincs semmi, akkor átgázolok a folyón és megölöm, aki az utamba kerül. Ha egyszer átértem a folyón, akkor felmegyek az építmény tetejére és keresek valami tetőablakot( természetesen álcázva ).
- Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide. ( A harc elkezdődik, és csak a halál vethet neki véget. ) - mondtam és elindultam végrehajtani a tervemet.A hozzászólást Steg-'in összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 31, 2012 10:05 pm-kor.

44Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Márc. 30, 2012 4:06 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Amikor végre földet értem alig vártam, hogy ki száljak. A landolás egyszerűen
borzalmas volt, de miután elindultam már azért már nem volt olyan rossz a helyzet. A maszkomban egy jelet lett meg adva, hogy hová menyek.
Pár perc múltán egy igen rémes üvöltést hallottam talán egy Leothas lehetett-gondoltam magamban. Jó lenne egyet levadászni. De erre most úgyse lenne
időm előtte még meg kell találnom La'yyk-ot és csapatát. Mire meg találtam őket már ment az eligazítás, de oda értem még idő ellött és elmondta amit tudnunk kell. Végre elindultunk, de mikor megláttam az építményt azonnal elkezdet törni a fejemet hogyan lehetne be jutni,de addig Steg-'in ki találta, hogy ő maga merre megy. Már én is kitaláltam, hogy merre mehetnék az épületnek az egyik hátsó ablaka tárva nyitva volt. Remek! Már csak a folyón kell át vágni és bent is vagyok! Be kapcsoltam az álcázót és neki vágtam én is.

45Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Ápr. 02, 2012 5:57 pm

La'yyk

La'yyk
//Posztolási határidő nem lett lefixálva, de akkor legyen 3 nap, hátha Skyssa is betoppan.//

Steg-'in átgázolt a vízen, s felmászott a tetőre. Odafent megtalálta az előző csapat nyomait. Elvágott biztonsági vezetékek, s egy betört fedelű szellőzőnyílás fogadta. Ahogy leugrott, egy kivilágított folyosón találta magát. Két irányba volt út, jobbra és balra.

Nat'ka'pu ezalatt megközelítette a komplexumot, de nem talált behatolásra alkalmas ablakot. A fal mentén csak a hőkivezető rácsa zárta le a vezetékeket, mellette pedig egy 180 centiméter átmérőjű cső, melynek alján víz csordogált a folyóba. A fal sarkán túl az egyik bejárat látszódott, oldalán négy -túl- kicsi ablakkal.

46Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Ápr. 02, 2012 7:50 pm

Steg-'in

Steg-'in
Mivel nem találtam semmi eszközt, amivel átjuthatnék a folyón, ezért hát az álcát kikapcsolva nekivágtam gyalog. Mikor átértem, rögtön bekapcsoltam az álcázómat. Szerencsére egy 'mber se volt, aki megláthatott volna. Elkezdtem felmérni az épületet, megkerestem a legkönnyebben mászható pontját, majd felmásztam a tetejére. Ott megtaláltam az előző csapat nyomait. Megláttam a betört fedelű szellőzőnyílást, kinyitottam Ki'cti-pa-mat mindkét kezemen, majd beugrottam a szellőzőn. Egy kivilágított folyosó találtam magam, ahol mehettem balra vagy jobbra.
Na most merre? - gondoltam és találomra elindultam jobbra.A hozzászólást Steg-'in összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 05, 2012 9:28 am-kor.

47Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Ápr. 02, 2012 8:14 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Amikor rá jöttem hogy az ablakok túl kicsik ahhoz, hogy én beférjek elkezdtem gondolkodni azon merre tudnák be hatolni. már kezdtem feladni, de észre vettem egy ajtót vajon be menyek? Megnéztem közelebb röl is. Zárva volt ugyan de egy energiacella volt a közelében szinte az ajtó előtt. Ha kimeríteném akkor tálán de tudnák hatolni. Meg próbáltam fel törni kis időmbe telt szerencsémre. Az ajtót sikerült ki nyitni körbe néztem hát ha van valami veszély. De nem áldtam semmit.

48Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Ápr. 06, 2012 1:43 am

La'yyk

La'yyk
//Nat'ka' pu, ez már egy kicsit túlmesélés. A szerepjáték ezen formájában sajnos a legtöbb dolgot a mesélő határozza meg. Eleinte lehet nehéz, de bízom benne, hogy te is ráérzel majd. Wink //

Nat'ka' pu besétált az ajtón, de egyenesen egy csoport őrrel találta magát szemben. A négy férfi egyszerre szegezte rá a fegyverét. Az álcázó ugyan megszáradt, s már működött, de a katonák látták az enyhe vibrálást az ajtóban, ráadásul már tudták mit kell keresni. Hárman azonnal tüzet nyitottak, egy pedig riadót fújt. A szirénák megszólaltak, s a komputer lezárta a bázist. Egy vaskos páncéllemez siklott az ajtó elé, melyen a yautja bejött.

Steg-'in ezalatt a fényes folyosón haladt. A padlón látszottak az előző csoport sáros lábnyomai, melyek egy darabig jól kivehetőek voltak, aztán eltűntek a falban. A vadász nem sokáig vizsgálódhatott, mert megszólaltak a riadót jelző szirénák.

49Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Ápr. 06, 2012 12:32 pm

Steg-'in

Steg-'in
Amint elindultam jobbra, észrevettem az előző csapat sáros nyomait. Követtem a nyomokat, de a falba vezettek. Mielőtt jobban is megvizsálhattam volna őket, hirtelen megszólalt a sziréna.
Pauk! Ezen az átkozott sárgolyón senki sem tudja rendesen végezni a munkáját? Habár... - erre a gondolatra elmosolyodtam - akkor végre visszaadhatom, amit kaptam! Elkezdtem vizsgálni a falat, ahol a nyomok eltűntek. Hacsak nem változtak szellemmé, akkor itt kell lennie valami rejtekajtónak. Először szépen meglököm, ha ekkor sem nyílik ki, akkor keményen beleöklözök, de ha még akkor sem nyílna ki, akkor aktiválom a váll-lövegemet és belelövök.

50Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Ápr. 06, 2012 10:03 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
//Oh... bocsánat ezért! Nem tudtam hogy mit tegyek ezért meg próbáltam valamit ki találni. Mind 1 azért köszönöm Smile meg próbálóm úgy kitalálni a történetet ahogy meséled//

Amikor a négy 'mber tüzet nyitott sikerült gyorsan odébb állni azaz kikerülni. Mivel hogy az álcázó még nem volt annyira tökéletesen működőképes ezért gondolhatták, hogy merre is vagyok. Elegem lett a lövöldözésből és elővettem a lándzsámat és meglendítettem a hozzám legközelebb álló két 'mber nyaka felé. Miután eldobtam a fegyvert kinyitottam ki'cti-pa-mat és futva elindultam a maradék kettő felé azzal a céllal, hogy elvágom a torkukat és a szívüket.
C'jit! Remélem, hogy Steg-'in-t nem kevertem bajba! Nem voltam elragadtatva atoll, hogy most már tudtak a itt létünkről.A hozzászólást Nat'ka'pu. összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 09, 2012 6:30 pm-kor.

51Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Ápr. 12, 2012 12:41 am

La'yyk

La'yyk
//Steg-'in jól mondja. Nézd, itt írja a szabályzat. //

Steg' in egy rejtett kapcsolót tapogatott ki a falon. Ahogy óvatosan beljebb nyomta a kapcsolót, egy titkos ajtó nyílt ki. Egy széles folyosóra ért. Itt már végig ajtók sorakoztak a falak mentén, s a végén egy T alakú elágazás volt. A földön foszforeszkáló vérnyomok éktelenkedtek, az egyik ajtón pedig 'mber vér formázott egy tenyeret.

Nat'ka'pu legyőzte a négy őrt, de nem örülhetett a diadalnak. Egy félkör alakú teremben állt, melyből balra és egyenesen egy- egy folyosó, jobbra pedig egy ajtó vezetett ki. A távolból léptek zaja hallatszott, de hogy pontosan merről jöttek, azt nem lehetett meghatározni.

52Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Ápr. 12, 2012 6:30 am

Steg-'in

Steg-'in
Az ajtó a vártnál könnyebben kinyílt. Amikor besétáltam rajta, egy T alakú folyosóra értem, aminek az oldalán ajtók sorakoztak. A földet Yaut'ja vér szennyezte és egy ajtón embervért láttam. Az a sziréna meg már az idegeimre ment!
Szerintem először óvatosan benézek az összes ajtón, legutoljára hagyva azt, amin vér van. Ha valamelyikben egy folyosót találok, azt meghagyom későbbre.
Elkezdtem megvalósítani, amit kigondoltam. Odaléptem az első ajtóhoz és kinyitottam...

53Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Ápr. 12, 2012 2:36 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
//Tudóm már meg is néztem többször is csak nem tudtam, hogy mi a hibám de Steg-'in el mondta, hogy mi volt a hibám többször nem fordul elő//

Miután be mentem a terembe észrevettem egy csomó folyosót. De a folyóson kívül mást is észre vettem, hangokat hallottam pontosabban lépteket.
A lépteket nem tudtam beazonosítani, hogy meről jöhetek. Be kapcsoltam az álcázómat és el indultam a hangok irányába (legalább is én ahonnan a leg jobban hallottam.) Lassan és óvatosan el indultam, hogy körbe nézzek.

54Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Ápr. 16, 2012 1:00 am

La'yyk

La'yyk
//Nat'ka'pu, legközelebb azt azért leírhatod, hogy melyik irányba mész. Smile //

Nat'ka'pu elindult találomra az középső folyosón. A hosszú egyenes utat vakító neonfény világította be, bár ez a maszk miatt nem érintette a yautját. Egyetlen ajtó, vagy elágazás sem volt, s hamarosan össze is futott hat puskákkal felszerelt őrrel, akik egy húsz méterre lévő helyiség felől érkeztek.

Steg-'in ezalatt sorra benyitogatott a szobákba, de csak raktárakat és irodákat talált, csupa 'mber holnikat. Végül elért a vérfoltos ajtóhoz is, s mikor itt benyitott, egy halott yautját, s egy halott puhahúsút látott. A nyomok alapján párharcot vívtak, mely mindkettejük számára halállal végződött. Ám mikor a ragadozó megvizsgálta a testvére tetemét, észre vette, hogy a hátán tátongó égett sebet nem a másik hulla mellett heverő fegyver okozta.

55Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Ápr. 16, 2012 4:47 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Miután meg láttam a hat őrt nyomban el kezdtem törni a fejemet, hogyan
tudnám őket valahogyan minden komolyabb sérülés nélkül meg ölni?
Mikor körbe néztem csak a neonlámákat láttam, ha talán valahogyan
betörném azokat akkor itt sötét lenne és az őrök biztos majd ide fognak jönni és én könnyebben tudnák velük végezni. Amikor ezt elterveztem magamban azonnal az ikerpengéimmel a lámák felé lendítettem a karomat.

56Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Ápr. 16, 2012 5:28 pm

Steg-'in

Steg-'in
Benyitottam az összes ajtón, de csak raktárakat és irodákat találtam.
Hogy ezeknek mennyi cuccuk van!-gondoltam.
Mivel nem láttam semmi érdekeset, így hát belestem a vérnyomos ajtón. Egy halott testvéremet láttam, aki minden bizonnyal párharcban vesztette életét. Előtte hevert áldozata, egy 'mber.
-Megtanulhattátok volna Pyode Amedhák, hogy nem adjuk könnyen a bőrünket.-mondtam, majd átvizsgáltam a tetemet. Valami érdekesre lettem figyelmes. A testvérem hátán az égési sebet nem is az Ooman ejtette.
Hát ez meg? Ugyan ki volt annyira gyáva, hogy hátba lőtt egy vadászt? Na mindegy.Átvizsgálom a tetemet, hátha találok valami hasznosíthatót, majd beállítom a bombáját, hogy csak a termet pusztítsa el, de mást nem. Odamentem a holttesthez és elkezdtem átkutatni.

//Ja! Egy kis magyarázat a színeimmel kapcsolatban : amit mondok, az piros, amit gondolok, az kék, és ha valamit írok/olvasok, az zöld.//A hozzászólást Steg-'in összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 22, 2012 1:10 pm-kor.

57Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Ápr. 20, 2012 2:15 am

La'yyk

La'yyk
//Steg-'in, a mondanivalót ilyen " - "kötőjellel is jelezheted. Smile //

A halott ragadozótól minden eszközt elvettek, egyedül a vért, és az alkari komputer maradt rajta. A bomba beállítása után futásnak eredt, s bizony ezzel megmentette az életét. A detonáció a vártnál nagyobb volt, s kirobbantotta a szoba falait is, szabad utat nyitva a szomszédos helyiségekbe. Steg-'in ellenőrizte a romokat, majd körbe nézett. Kettő terembe is be lehetett jutni, az egyikben egy felborult számítógép hevert, a másikban viszont lombikok, zöldes folyadékkal töltve, de tartalmuk ebből a távolságból nem látszott.

Nat'ka'pu kivert néhány fénycsövet, de ezzel csak a folyosó egy rövid szakaszát borította csak sötétbe. Az árnyak tökéletesen elrejtették az álcázott yautját, ennek ellenére az 'mberek gyanút foghattak, mert vaktábnan lövöldözni kezdtek. Néhány lövedék a vadász páncéljáról pattant le.

58Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Ápr. 20, 2012 8:39 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Na most mit csináljak? gondoltam magamban. Ha talán a lándzsámat az egyik őrhöz vágnám akkor talán kicsivel kevesebb lenne a gondom. De mit csinálhatnák a többi 'mberrel? Ha valahogyan gyorsan de nesztelenül a hátuk mögé futnák tán meg is lepném a hirtelen támadással őket és a tarkójuk hoz is közelebb kerülhetnék. Miután ezt el terveztem elhatároztam, hogy végrehajtóm a tervet. Fogtam a lándzsámat és elhajtottam a hozzám legközelebben álló őrhöz.

59Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Ápr. 22, 2012 1:09 pm

Steg-'in

Steg-'in
Hát ez nem jött be... Minden cuccot elvettek tőle, de legalább a bombát meghagyták. Beállítottam a bombáját és kirohantam a teremből. Ezzel egyetemben megmentettem az életemet is, mert a bomba nagyobbat robbant, mint vártam.
C'jit! Ennél kisebbre akartam tenni.
Amikor benéztem a terembe, láttam, hogy a falat is kirobbantotta és be tudtam menni két szobába. Az egyikben egy számítógép volt feltehetően működésképtelen állapotban, a másikban pedig valami labor féleség.
Hát a géppel nem foglalkozok, mert gondolom úgy sem működik, tehát megnézem azokat a löttyöket. Remélem valamennyire emlékszem az írásjegyeikre fogságom idejéből.
Elindultam a laborféle hely felé...

//Tudom, csak szerintem így átláthatóbb.//

60Mélyerdő          - Page 2 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Ápr. 23, 2012 1:13 pm

La'yyk

La'yyk
Nat'ka'pu lándtzsája telibe találta az egyik katonát, s mialatt társai az összeeső hullát figyelték, a vadász mögéjük került, s egy pillanat alatt egy másik tarkójába vágta csuklópengéit. Az őrök kezdtek felocsúdni, hamar ráleltek a vakító neonfényben kirajzolodó ragadozó körvonalaira, s rá szegezték fegyvereiket.

Steg-'in megvizsgálta az üvegeket. Feliratozva egyik sem volt, az adattáblákra csak számokat írtak. A tartályokat közelebbről megvizsálva látta, hogy keményhúsúakkal végzett kísérletek torz eredményei lebegnek bennük. Összesen nyolc lombikot számolt össze, ám az egyik törött volt, a benne lévő bűzös folyadék kiömlött, de az abban tárolt kreatúrának nyoma sem volt.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 8 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.