Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mélyerdő          - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mélyerdő          - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mélyerdő          - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mélyerdő          - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mélyerdő          - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mélyerdő          - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mélyerdő          - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mélyerdő          - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mélyerdő          - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Mélyerdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down  Üzenet [3 / 8 oldal]

61Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Kedd Ápr. 24, 2012 8:29 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Az örök rám szegezték a fegyvereiket. Na most mi legyen?- Gondoltam magamban. Mivel az örök rám szegezték a fegyvereiket és a fény miatt látszottak a körvonalaim szinte nem tudtam semmit sem csinálni legalább is úgy látszott. Mi lenne ha gyorsan torkon fognám az egyik 'mbert? -Gondoltam magamban. És a többi 'mbert pedig ha hirtelen támadással meg sebzeném az iker pengémmel akkor azok talán össze esnének a fájdalomtól. Miután kigondoltam magamban, hogy mi is fogok tenni azonnal meg próbáltam fogni az egyik 'mber torkát.

62Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Ápr. 25, 2012 5:55 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Átlag méretű az a lombik? //

Hát legalább olvasni nem kell.-gondoltam, amikor ránéztem a lombikokra, amiken csak számokkal teli adattáblák voltak. Mikor jobban megnéztem az üveg tartalmát, nem hittem a szememnek.
Ezeknek elment az eszük? Kísérleteket végeznek a Kiande Amedhákon. És egy hiányzik! Ez nem lehet igaz. Ezeket a torzszülötteket el kell pusztítani. Közelebb fogok lépni az üvegekhez és Ki'cti-pa-mal átszúrom ezeket a szörnyeket, majd elindulok megkeresni azt a szökött példányt. Technológia ide vagy oda, de nem hagyhatok egy ilyen rondaságot szabadon garázdálkodni.-gondoltam, majd elöre léptem és meglendítettem a karomat az első lombik felé...

// Szeressük az alieneket......IRTANI!!!!!! Hahahahahah! Very Happy
( de magukkal a lényekkel sincs semmi bajom ).
Ja, pont most jönne jól az a kis szerkezet, ami az AVP 2-ben van, de hát késő bánat.//

63Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Május 02, 2012 1:22 pm

La'yyk

La'yyk
//Nat'ka'pu, az ilyen "hirtelen támadást" bővebben kifejthetnéd, hogy pontosan milyen mozdulatsort takar, mert így nem sok mindent lehet kezdeni vele. Csak a csuklópenge számtalan módon használható, szóval szeretném ha legközelebb kicsit részletesebben leírnád. //

Steg-'in csuklópengéje lepattant a lombik faláról. Átlátszó acélüvegből készültek, hogy megvédjék tartalmukat. A maszkba érkező jelek alapján a lények amúgy is döglöttnek tűntek.
Mialatt a vadász a tartállyal bíbelődött, egyre erősödő sziszegést hallott az egyik sarokból.

Nat'ka'pu megragadta az egyik puhahúsú nyakát, míg a többiek felé vágott az ikerpengékkel. A fegyver az egyiket azonnal megölte, egy másiknak csak a zubbonyát szakította el, míg a harmadikhoz el sem ért. A torkon ragadott férfi teste időközben elernyedt, így kettő ellenfél maradt csak. A szakadt ruhájú hátrált, miközben folyamatosan lőtt. A legtöbb golyó lepattant a vadász vértjéről, de néhány a húsába fúródott. A másik 'mber eközben beállt társa elé, s egy óriási puskát emelt a magasba. A yautja ekkor figyelhette csak meg, hogy nem közönséges puhahúsúval van dolga. Alakra emberszerűnek látszott, ám teste hidegebb volt, mint egy egészséges példányé, s csak a mellkasa sugárzott erős hőjeleket.

64Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Május 04, 2012 2:21 pm

Steg-'in

Steg-'in
-Mi a ...?-gondoltam, mikor hirtelen lepattan a Ki'cti-pa-m az üveg felületéről.
-Ez meg mi az istenből van? Hát így, vagy úgy, de meg kell ölnöm őket.-ekkor vettem csak észre, hogy a maszkom jelei szerint már döglöttek.
Hirtelen valami új dologra lettem figyelmes.
-Ha az én erőmmel is lepattan róla a fegyverem, akkor el sem tudom képzelni, hogy mi volt az, ami széttörte a kijutása érdekében.-ekkor hallottam meg azt a sziszegést, ami csak a savvérűekre jellemző.
-Ha itt vagy, akkor gyere elő te rondaság!-mondtam, majd EM látásba kapcsoltam és arra néztem, ahonnan a sziszegést hallottam.A hozzászólást Steg-'in összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 05, 2012 10:07 am-kor.

65Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Május 04, 2012 6:39 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
// Jó legközelebb meg próbálóm kicsit részletesebben le írni csak este írtam meg és már fáradt voltam//

Miután meg öltem azt a két 'mbert azonnal tudtam, hogy még nem volt vége a csatának. A másik kettő még ugyan életben voltak az egyik Pyode Amedha elkezdet egy folytában lövöldözni. De nem csak a páncélomat találta el hanem a húsomba is jutott a lövedékből.
-C'jit!-Mondtam én.
Meg próbáltam valahogyan kikerülni a lövéseket. Ám de idő közben a másik Ooman állt a társa elé. Láttam, hogy egy igen csak nagy puskát emelt a magasba. Na most mi lesz?-Gondoltam magamban. Mivel csak a mellkasi hőjeleket láttam ezért arra gondoltam, hogy a lándzsámmal meg céloznám a mellkasát akkor azonnali halált halna. Gyorsan elő vettem a lándzsámat és becéloztam a mellkasát, utána meg denditetem a karomat majd el hajintottam.

66Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Jún. 27, 2012 11:50 pm

La'yyk

La'yyk
//A tékozló fiú visszatér. Elnézést a kimaradásért!//

Nat'ka'pu elhajította a lándzsáját, s a fegyver egyenesen a különös szerzet mellkasába fúródott. Valami azonban nem stimmelt, a bakuubb hegye alig néhány centire fúródott csak a testbe, s a teremtmény egy hanyag mozdulattal kitépte magából, s elhajította a folyosón. A "sebből" vér helyett szikrák pattogtak. A géplény emberfeletti erőről téve tanúbizonyságot, egy kézzel, könnyedén magasba emelte gépágyúját , s tüzelni kezdett, percenként hatezer lövéses tűzgyorsasággal.

Steg-'in ezalatt a sziszegés forrását kereste. A hang gazdája hamarosan elő is mászott az egyik állvány mögül. Valamivel életképesebb volt, döglött társainál, fejlettebbnek tűnt azoknál, ám így is egy torszülött benyomását keltette. Nyoma sem volt rajta az idegenek halálos eleganciájának. Farkával együtt alig lehetett hosszabb két méternél, állkapcsait, a kígyókhoz hasonlóan, majdnem száznyolcvan fokban kitátotta, láthatóvá téve apró, ám annál élesebb fogait. Karjain vonszolta magát előre, melyek természetellenesen vaskosnak és hosszúnak hatottak, ellenben lábaival, melyek elcsökevényesedve lógtak testéről. A fenevad egyenesen a ragadozó felé kúszott.

67Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Jún. 30, 2012 11:06 am

Steg-'in

Steg-'in
Ahogy arra néztem, lassan észre is vettem a torzszülöttet.
-Már azt hittem, hogy elfutottál.
Nekem elég furának tűnik ez a lény. Abból elég sok előnyöm származhat, hogy csak aprók a fogai, illetve maga a torzszülött sem nagyobb nálam.-elindultam felé, mire észrevettem még valamit.Aha, szóval a lábain nem tud járni. Akkor csak azokat a vaskos kezeket kell elintéznem, és akkor nyert ügyem van. Akkor egy elterelő csapással a lény torkába próbálom szúrni a pengét, és a másik kezemmel az egyik vállát támadom meg. Ha a farkával felém csapna, akkor megpróbálok kitérni előle, és folytatom a támadást.-gondoltam, majd dübörgő léptekkel és kieresztett Ki'cti-pa-kal megindultam ellenfelem felé.

68Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Júl. 01, 2012 9:43 pm

La'yyk

La'yyk
A lény villámgyors volt, erős karjaival úgy rugaszkodott el, akár a kenguru hátsó lábaival, s egyenesen Steg-'in felé vetette magát. Úgy tűnt, elhibázta a vadászt, mert közvetlenül a feje mellett repült el, ám az utolsó pillanatban farkát a ragadozó nyaka köré tekerte, s magával rántotta a yautját. A harcos csak az esésnek köszönhette túlélését, ha állva marad, kitört volna a nyaka. A mutáns fenevad egy újabb szökkenéssel felkapaszkodott egy lombikra, s körbetekeredett azon.

69Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Júl. 04, 2012 10:44 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Még egyszer kérdezném, hogy mekkora az a lombik?//

Aaauuu!gondoltam, amikor elestem-Hát, legalább a nyakam nem tört ki. Sokkal fürgébb vagy, mint gondoltam.
Gyorsan felálltam, majd felmértem a terepet. Az előző támadás csak megerősítette a feltételezésemet, hogy a kezeit kell megsebesíteni. Ahogy néztem a szörnyet, az rátekeredett a lombikra.
Megpróbálom a váll-lövegemmel meglőni a lombikot, hátha az arra készteti, hogy felém ugorjon. Ha felém ugrik, akkor fél kezemen Ki'cti-pa-mat előre szegem, hogy ugorjon annak. Ha ugrás közben megtámadna, akkor megpróbálok a háta mögé kerülni, és a karja után dobok egy shurikent. Ha nem ugrana felém, akkor a keze felé dobom a shurikent.
Mikor elkészültem a tervemmel, bekapcsoltam a váll-lövegemet, és megcéloztam a lombikot.

70Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Júl. 06, 2012 3:03 pm

La'yyk

La'yyk
// Ilyesmi , de mint a háttérben, vannak kicsit nagyobbak is. //

A ragadozó lövésétől az üveg darabokra robbant, s a lombik tartalma- valami barnás fekete massza, mely csak nyomokban hasonlított idegenre- cuppanva a földre hullott. A különös savvérű eközben egyenesen Steg-'in felé ugrott, nem tudva, hogy a vadász pontosan erre számított. A torszülött nekirepült az ikerpengéknek, melyek mély párhuzamos sebet vágtak a mellkasába. Sérülten zuhant a yautja lába elé, de mielőtt bármit tehetett volna, a dobócsillag lemetszette a jobb karját. Ám szívós fenevad lévén nem adta fel, fél kézzel vonszolta magát a harcos felé, miközben dühösen csattogtatta állkapcsait.Időközben a folyosóról lépések zaja hallatszott.

71Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Júl. 09, 2012 10:13 pm

Steg-'in

Steg-'in
-Végre valami haszna is volt, hogy apám annyi éven át kínzott az elmélettel.-gondoltam, mikor láttam, hogy a szörny felém ugrik. Kezemet kinyújtottam, és mint az a nagykönyvben meg van írva, az idegen beleugrott. Még miközben zuhant, utánadobtam a shurikenem, ami így lemetszette a jobb karját. Nagyon meglepődtem, amikor ezek után egyetlen ép karján felém kezdett mászni.
Szívós bestia vagy!-mondtam hangosan, majd elindultam felé, hogy ne kelljen annyit másznia. 180 fokban átfordítottam Ki'cti-pa-im pengéjét, majd X alakban magam elé tettem pengéimet. Közben erősen törtem a fejem.
Ha elbízom magam, akkor halott vagyok. Csak egy karját vesztette el, így még 80%-.ban veszélyes. A kezeimet a pengékkel kiraktam, hogy az estleges támadásait azok fogják fel...-ekkor hirtelen léptek zaját hallottam-nem hagyhatom, hogy az Oomanok lelőjék! Ő az én prédám, vagy én az övé. Ebben 'mbernek nincs helye! Gyorsítok a lépteimen, hogy közelebb kerüljek hozzá, a jobb kezemen a Ki'cti-pa-mat visszafordítom 180°-kal, és próbálom egyik kezemmel a farkát, a másikkal pedig a torkát megsebezni. Remélhetően már csak egyikünk fog élni, mire az Oomanok ideérnek...

72Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Júl. 12, 2012 4:32 pm

La'yyk

La'yyk
Steg-'in lemetszette a lény farkát, s ezzel egyidejűleg a fejét is, melyet éppen csak egy kis kitines bőrfoszlány tartott csak a nyakán. A ragadozónak még volt ideje kikészíteni a trófeát, mielőtt két német juhász rá nem vetette magát. Szerencsére masszív teremtés volt, így az ebek nem döntötték fel, sőt vastag bőrének hála csak felszíni sérülést okoztak neki. Az egyik kutya kicsivel a jobb alkari panel fölött mart a húsába, s erős szorítása nem akart engedni, a másik, fülét hátralapítva vicsorgott. Rövidesen a gazdájuk is megjelent az ajtóban, s amint meglátta a ragadozót, rászegezte kis kaliberű pisztolyát, majd a rádiójáért nyúlt.Nem tűnt sem katonának, sem magabiztosnak.

73Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Júl. 13, 2012 5:52 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Kikészíteni a trófeát? Az azt jelenti, hogy elrakni, vagy azt, hogy félretenni.//
A támadásom tökéletesre sikerült, mert a lény farkát, és a fejét is sikerült levágnom. Épp sikerült kikészítenem a trófeát, mikor két négylábú szőrös lény rontott rám. A fogaikkal felületes sebeket ejtettek rajtam, de az egyik a jobb felkaromon maradt. Ekkor megjelent az idomárjuk, aki egy kicsi fegyvert fogott rám, majd a rádiója után kapott.
-Nem engedhetem, hogy segítséget hívjon! Elhajítom felé az egyik shurikenemet, majd megpróbálom a jobb kezemre kapaszkodott állatot a bal kezemen lévő Ki'cti-pa-mal leszúrni, vagy lefejezni.-gondoltam, majd elhajítottam a shurikenemet.

74Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Júl. 19, 2012 10:29 pm

La'yyk

La'yyk
//Hát tudod, elkészíteni, hogy olyan trófeaszerű legyen. Már ha igényt tartasz rá. Smile //

A puhahúsú éppen csak be tudta kapcsolni a rádiót, de segítséget hívni már nem volt ideje. A szájára fagyott a szó, ahogy a feje elvált nyakától, majd hangos koppanással a padlóra gurult. Miközben a shuriken visszarepült a ragadozó kezébe, az 'mber torzója a földre rogyott, kezéből kiesett a kommunikátor, melyből statikus zörej hallatszott, s emberi beszéd.
Steg-'in ezalatt könnyedén végzett a kutyával, míg a másik jobbnak látta visszavonulót fújni. Futtában keresztül gázolt a hullán, akinek az ingzsebéből egy különös tárgy hullott ki. Leginkább egy kis lapocskára hasonlított, mely különös mágneses jeleket sugárzott. //Egy beléptető kártya.//

75Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Júl. 20, 2012 7:49 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Persze, hogy igényt tartok rá Smile //

A shurikenem tökéletesen működött, egyből lefejezte az 'mbert. Amíg a fegyver az Ooman felé repült, én felkoncoltam a kutyát. A másik eb jobbnak látta elmenekülni, tehát vele nem törődtem. Elindultam a lefejezett hulla felé, hogy minél gyorsabban kijussak erről a helyről. Út közben teljes erőmből rátapostam a kommunikátorra, majd a hullára taposva tobábbmentem. Mikor ráléptem, valami kihullott a zsebéből. Fura kis szerkezet volt, ezért úgy döntöttem, hogy felveszem. . Egy vékony, színes lapra hasonlított, ami mágneses jeleket bocsát ki magából. Továbbindultam, és úgy döntöttem, hogy visszamegyek a folyosóra, majd azt követem tovább.

76Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Júl. 22, 2012 1:19 am

La'yyk

La'yyk
Steg-'in óvatosan haladt a folyosón, kísérteties csöndben. Nem ütközött ellenállásba, felfigyelt azonban több kisebb, félgömb alakú tárgyra a plafonon, melyek a még mindig világító lámpák között helyezkedtek el. A sötétített plexi mögött fény villogott, jelezve, hogy a kamerák tökéletesen működnek. Eddig nem találkozott ezzel a fajta védelmi berendezéssel, vagy legalábbis nem vette észre, de hamarosan megtudta, mire fel kell ilyen sok belőlük. Az egyik sarkon túl két jól felfegyverkezett, a harcban szemmel láthatólag jártas puhahúsúra lett figyelmes, akik egy vaskos páncélajtót őriztek. Ez utóbbi mellett egy kis dobozka függött a falon, rajta egy nyílással, melyből a kártyához hasonló mágneses jel áradt. A férfiak ide- oda járatták tekintetüket, pásztázták a terepet, de egy tapodtat sem mozdultak.

77Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Júl. 23, 2012 8:41 am

Steg-'in

Steg-'in
//Az álcám be van kapcsolva?//

78Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Hétf. Júl. 23, 2012 12:08 pm

La'yyk

La'yyk
//Hát azt te tudod. Attól függ, bekapcsoltad-e. Smile //

79Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Júl. 25, 2012 1:05 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Hát, szerintem nincs, mert a váll-löveg használata után ha jól tudom, akkor kikapcsol. Én pedig nem írtam le, hogy utána bekapcsoltam volna.//

Pauk! Elfelejtettem bekapcsolni az álcát!

Ha még nem vettek észre, akkor bekapcsolom, odalopakodok hozzájuk, és megpróbálom megsebesíteni a fejüket, vagy a nyakukat a Ki'cti-pa-mal.

Ha észrevettek, akkor elhajítom a shurikenemet a bal oldali felé, én pedig rohanni kezdek a jobb oldali felé, hogy a Ki'cti-pa-mal megpróbáljam elvágni a torkát.

80Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szomb. Júl. 28, 2012 1:46 pm

La'yyk

La'yyk
//Ilyenkor, ha bizonytalan vagy, vagy nem emlékszel, nyugodtan leírhatod újra, bár ha egyszer már korábban leírtad, akkor alapból úgy veszem, hogy álcázva vagy, amíg konkrétan le nem írod, hogy kikapcsolod. Smile //

A ragadozó még időben gondoskodott az álcázásról, ám az erős neonfény és a fehér falak együttes világosságában ez sem tudta elrejteni őt. A katonák észrevették ugyan, de csak a vadász körvonalat tudták kivenni, megnehezítve a célzásukat. Ez megmentette a ragadozó életét, s egyúttal lehetőséget adott neki az ellentámadásra. A shuriken a falhoz szegezte az egyik őrt, akinek ideje sem volt tüzet nyitni, a másik azonban lőni kezdte a yautját. Mivel a célpont nem volt tiszta, nagyjából mellmagasságba célzott, azt azonban védte a ragadozó páncélja, melyet az olcsó szilárd lövedékek nem tudtak átütni. Még kiüríteni sem volt ideje a tárat, máris vérző nyakkal rogyott le a földre. Ám a harc még nem ért véget. Az ajtót gondosan elrejtett csapdák védték, s Steg-'in akaratlanul is aktiválta az egyik padlóba épített érzékelőt. A szemközti falon kinyílt egy rejtek ajtó, s egy jó két méteres alak lépett ki a fényre. Egy, a puhahúsúak által szintetikusnak nevezett robotember volt az, aki yautja páncélzatot viselt. Mellkasán teljes mellvért csillogott, ezen kívül váll, comb és sípcsont védőt hordott. Kezében egy óriási buzogányt tartott. Az eszköz annyiban tért el középkori változatától, hogy a láncon függő, szögekkel kivert tömör vasgolyó legalább ötven kilót nyomott. A géplény egyenesen a vadász felé csapott, pokolbéli fegyverével.

81Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Júl. 29, 2012 10:46 am

Steg-'in

Steg-'in
// Oké! //

Hát ez egész gyorsan ment-gondoltam, amikor a második Ooman is holtan hullott a földre. Lassan elindultam az ajtó felé, mikor hirtelen ráléptem egy jól elrejtett kapcsolóra, ami egy rejtett ajtót nyitott ki. Az ajtó mögött egy géplény lépett ki, ami kb. a nyakamig ért. Kezében vasrudat tartott, amiről láncon egy kb 50 kilós, az 'mberek által buzogánynak nevezett fegyver lógott. Hirtelen meglendítette felém a fegyverét.
Hát, ez ellen a Ki'cti-pa semmit nem ér. Megpróbálok félreugrani, majd ha sikerül, akkor előveszem a lándzsámat, és elkezdek rohanni felé. Ha megint felém csapna fegyverével, akkor megpróbálok félrelépni, és a lándzsámmal elvágni a láncot.
Mikor ennek a gondolatmenetnek vége szakadt, akkor hirtelen elugrottam balra.

82Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Aug. 02, 2012 3:48 pm

La'yyk

La'yyk
Steg-'in megindult a gépszörny felé, s ahogy számította az android ismét megpróbálta elkaszálni. Szerencsére ki tudott térni előre, ám a lándzsa nem vágta át a láncot, sőt a lendület ki is tépte kezéből a fegyvert. Szerencsére nem tört el, csak néhány méterrel odább a padlóra esett. A szerkezet döngő lépést tett a yautja felé -a rázkódásból ítélve jóval nehezebb lehetett, mint arra magassága és testarányai utaltak-, majd lomha mozdulattal magasba emelte karjait, s fentről lefelé lesúlytott. A yautja ez elől is ki tudott térni, így a buzogány feje felhasította a padlózatot, s egészen az alant futó kábelekig lehatolt. A folyosó fényei kialudtak, s az eddig folyamatos háttérzajt produkáló búgás is abba maradt. Úgy tűnt az épület ezen részének áramellátását teljesen elvágta a gépszörny. Az afférral mit sem törődve lassú mozdulattal újra a feje fölé emelte a buzogányt.

83Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Aug. 02, 2012 9:03 pm

Steg-'in

Steg-'in
Ahogy számítottam, a géplény felém hajította a fegyvert, ami elől sikeresen kitértem, és rásújtottam a lándzsámmal. Hihetetlen meglepetés ért, amikor a fegyver kirepült a kezemből.
Hát erre nem számítottam. Akkor elrohanok előle, majd megfordulok és megpróbálom eltalálni a végtagjait a váll-lövegemmel. Ha sikerül harcképtelenné tenni, akkor odamegyek hozzá, és megpróbálom az alkari panelemmel kivonni belőle az energiát. Ha nem sikerül akkor addig lövöm, amíg valamelyikük meg nem hal.-mikor elterveztem, hirtelen megjelent felettem a fegyver. sikeresen kiugrottam előle, ezért a padlót találta el. Ekkor sötétség lett. Elterveztem, hogy nem hagyom teljesen szétverni az épületet. Elindultam a géplénytől ellenkező irányba, és aktiváltam a váll-lövegemet...

84Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Pént. Aug. 03, 2012 11:29 pm

La'yyk

La'yyk
A ragadozónak sikerült a buzogány hatótávolságán kívülre érnie, így a gép ismét luftot ütött. Ám nem esett ki a lendületből, a láncos golyót maga után vonszolva megindult a yautja felé. Steg'-in ezalatt célba vette a vállágyújával, s tüzelt. Az első lövés az android bal karjába csapódott, mely szikrázni kezdett, de még csak feltartóztatni sem tudta a gépszörnyet. Újra tüzelt, ezúttal a jobb kart célozva, ám az eredmény hasonló volt. A robotember időközben elég közel ért, s újra meglendítette a fegyvert, ám a harmadik lövés leszakította a karját. A halálos eszköz a földre hullott, ám a bestiális szerkezet nem adta fel. Bal kezével félre ütötte a vadászt, aki ettől hátra esett, majd lehajolt a buzogányért.

85Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Vas. Aug. 19, 2012 9:25 am

Steg-'in

Steg-'in
// Bocs, hogy eddig nem írtam, csak tegnap volt az EÜ vizsgám, és arra kellett készülnöm.//

A géplény támadott, én pedig elkezdtem tüzelni. Az első lövésem eltalálta a karját, de az keményebb anyagból volt, mint hittem. Elfutattam előle, és rálőttem másodszor is. Ekkor jutott eszembe, hogy miért lettem közelharcos. A gép felemelte a buzogányát, és felém sújtott vele.Ekkor rálőttem harmadszor is, ami lezsakította a karját.
-Hát, legalább a fél karját sikerült elpusztítanom. Akkor elfutok a lándzsámig, felkapom, majd megpróbálom levágni vele valamelyik karját, vagy a fejét.-ezzel el is indultam a lándzsám felé, ami tőlem pár méterre hevert a földön.

86Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Szept. 05, 2012 9:02 pm

La'yyk

La'yyk
Steg-'in megszerezte a fegyverét, s lesújtott a robot karjára. A lándzsa pengeéles hegye azonban nem vágta át teljesen a mesterséges izmok kötegét, így újra meglendítette, ezúttal a fejére célozva. Félig átvágta a nyakát, s az android szikrákat hányva a földre rogyott.
A vadász végre kinyithatta az ajtót, s bejutott a helyiségbe. Ahogy átlépett a küszöbön, a falakba épített lámpák felvillantak. Bár fényüket tompították, hogy ne bántsák az emberi szemet, olyan hővel sugároztak, mely megzavarta a ragadozó érzékelését.

87Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Szer. Szept. 12, 2012 7:33 pm

Steg-'in

Steg-'in
Sikeresen elértem a fegyveremet. Épp időben. A lény felém jött, mire én rávágtam a karjára. A fegyverem nem vágta át teljesen a testrészt, de legalább megállította a lényt. Ekkor megint meglendítettem a lándzsámat, és a gép nyakába vágtam. Az eldőlt, én meg tovább mentem, és kinyitottam az ajtót. Amint beléptem, a lámpák felkapcsoltak, és elvakítottak. Hát, én nem fogok vakon bolyongani egy bázison. Inkább átkapcsolok hőérzékelőről átlag látásmódra.-gondoltam, majd átváltottam a látásmódot.

88Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Kedd Okt. 02, 2012 8:59 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Üdvözletem! a mesélés posztját átadták nekem. Steg-'in, ha szeretnéd, szívesen folytatom számodra a kalandot. Már ha nem untál bele a várakozásba.//

89Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Kedd Okt. 02, 2012 9:11 pm

Steg-'in

Steg-'in
Hát eléggé unom a várakozást, ezért persze, hogy szeretném.

ui: kb óránként nézem, amikor nem vok suliba, ezért a válaszomra még aznap is számíthatsz.
Suliban csak minden 2. szünetben nézem, mert a többiben leckét írok. Wink

90Mélyerdő          - Page 3 Empty Re: Mélyerdő on Csüt. Okt. 04, 2012 3:18 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Nos, nem ígérem, hogy ilyen gyakran írok, mert dolgozom, de válaszaidra rendszeresen, és gyorsan igyekszem írni, ezt megígérhetem!//

A terem fényéhez igazítva látását, tekintetét végigjáratta a helyiségen. Ha az eddigi borzalmakon felháborodott, az itt láttottaktól döbbenetét hideg rázás a gerinc mentén kísérte. Néhány tartály, mellyekhez már volt szerencséje, a falak mentén álltak üresen, vagy félig telve egy fura ragaccsal, némelyik összetörve, darabokban.
Maga a hely beltéri magassága kb. egy raktáréhoz volt hasonló, ám mégis kicsinek tűnt. Szinte bezártsági érzete támadt a vadásznak. A terem padlóján szerteszét testek hevertek. Először föl se ismerte a vadász őket, annyira megcsonkították társait. Zöld vértócsák mindenütt, néhol keveredve emberi vérrel. Úgy tűnik, tűzharc alakulhatott ki. Talán csapda volt? Közelebb lépve harcos társain nem látott idegen születés jeleit. Ez megnyugtatta kissé. Ám valami aggasztóbbra lelt. Sok társát egyszerűen képtelen volt beazonosítani, mert testüket annyira szétmarcangolták. Fejüket és arcukat pedig mintha sav égette volna szét. Már amelyiknek egyáltalán még volt feje. Maszkjuk és felszereléseik többségét elvitték. Érdekes volt, hogy emberi testet sehol sem talált. Végül még valamin megakadt a szeme. A reflektorokat olyan ügyesen állították be, hogy a nem túl körültekintő szem elsiklott volna eme "apróság" felett. Steg-'in közelebb lépett a fal egy részét beterítő, sötét üveghez. Az üveg mögött összetört, szétzúzott láncok lógtak lefelé a plafonról. Steg-'in megpróbált lenézni, hogy bemérje, mégis mekkora ez a terem, de nem látott le az aljáig. Valami kiszabadult innen. Valami, ami az emberek terméke.
Gondolatait fegyverdördülés távoli zaja zavarta meg. Talán maradt még élő harcos?

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 8 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 » Helyszínek » Új Éden » Vadon » Mélyerdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.