Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Gyilkos előtörténete EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Gyilkos előtörténete EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Gyilkos előtörténete EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Gyilkos előtörténete EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Gyilkos előtörténete EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Gyilkos előtörténete EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Gyilkos előtörténete EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Gyilkos előtörténete EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Gyilkos előtörténete EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Gyilkos előtörténete EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Gyilkos előtörténete

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Gyilkos előtörténete Empty Gyilkos előtörténete on Szomb. Jan. 25, 2014 10:29 am

Gyilkos

Gyilkos

Karakter adatok


Név: Gyilkos
Rang: Dolgozó
Variáns: Drone
Születési hely: Ismeretlen
Születési idő: Földi idő szerint 2185. július 5.

Külső jellemző: Kinézetre egy igazi pokolbéli szörnyeteg. Sötét kékes-barnás kitinváza, csontos végtagjai, s kétveszedelmes fogsorral is rendelkezik, melyekben tűhegyes fogak sorakoznak. Felegyenesedve 2,15 méter magas, négykézláb pedig 3,53 méter hosszú. Fekete karmai pengeélesek, amikkel könnyedén szabdalja szét áldozatait. Hátán jobb és bal oldalt két pár hengeres csáp, gerince mentén pedig csontos kinövések sorakoznak, amik a farkán is folytatódnak.

Belső jellemző: Egy brutális gyilkoló gép, ami könyörületlenül pusztít el mindent, ami az útjában áll. Úrnője parancsát kérdés nélkül teljesíti, azonban, ha a helyzetvészesre vált, akkor igyekszik a sötétben megbújva végezni ellenfeleivel.

Előtörténet


A mai világban a kegyelem nem ismert kifejezés. Véres harcok folynak három faj között, ami kiterjed az emberek által ismert szinte minden bolygóra. A Xenomorph-nak nevezett faj ösztönösen pusztít el minden élőlényt, amivel segítheti fajának szaporodását. Áldozataik testébe ültetik embrióikat, majd ha kifejlődnek, kitörnek a még élő gazdatestből, ami aztán belehal a vérveszteségbe. A kitört lény pedig lassan kifejlődik egy 2 méteres, rovarszerű bestiává, éles karmokkal, hegyes fogakkal és könyörtelen, mészáros szándékkal.

Gyilkos is pont így született. Több más fajtársával együtt egy éghajlatilag változatos bolygó egyik fészkében. Úrnője parancsait mindig tökéletesen követte, ellátta a rábízott feladatokat.
Eseménytelen életének minden napját vér borította. Hol gazdatesteket gyűjtött, hol vadászott, hogy legyen táplálék a frissen kitört testvéreinek, hol pedig a fészekben tevékenykedett. Járatokat épített ki, vagy a tojásokat cipelte.

Monotonon teltek a napok, hónapok, majd évek. Lassan annyian lettek a fészekben, hogy nyugodtan másra is hagyhatta a munkát. Emiatt gyakran csak vegetált, s csak akkor csinált valamit, ha Úrnője kifejezetten megparancsolta neki.
Egy napon, vadászat közben, különös dörejlésre és morajlásra lett figyelmes. Egy űrhajó tört át a légkörön és szállt le a fészek mellett kb. száz méterre. A királynő azonnal visszarendelt mindenkit a fészekhez és utasította gyermekeit, hogy pusztítsák el az idegeneket. A gazdatestek szerzése másodlagos szempont csak. A faj, ami megjelent, magukat Yautjáknak nevezik. Egy faj, ami más fajok hobbiszerű vadászatának él. A Xenomorphok is a prédájuknak számítanak, annak ellenére, hogy igen veszedelmes fajhoz tartoznak. Gyilkos bár elég távol merészkedett a fészektől, mindenről tudott, hisz Úrnője folyamatosan kapcsolatban van minden egyes gyermekével. Amikor Gyilkos visszaért a fészekhez, a ragadozók már behatoltak a bolyba. Hajójuk most fent, a fészek felett körözött, várva a visszatérő csapatra, persze csak HA visszatérnek. Gyilkos annyira biztos volt magában, hogy gondolkodás nélkül rontott be a fészekbe a behatolók után. Testvéreinek holtestei borították a folyosókat, amerre haladt, az idegen feromon nyomokat követve, míg elért egy kis tágabb termet, ahonnan már hallani lehetett a ragadozók és a testvéreim közötti harcot. Gyorsan utánuk is eredt, s amint kiért egy folyosókanyarból, látótávolságba is kerültek. A hét ragadozó állt körben egymásnak háttal, úgy védték a másikat. A xenomorphok minden folyosóról és járatból özönlöttek elő, hogy eltehessék láb alól a ragadozókat, de minden hiábavalónak tűnt. Azok dárdákkal, disc-ekkel, shuriken-ekkel, plazmaágyukkal, hálókkal és minden egyébbel ölték a rovarlényeket. Látszott, hogy céljuk volt a fészekben. Kerestek valamit. Mégpedig a királynőt.
Gyilkos az eltévedt plazmalövedékeket elkerülve próbált közelebb jutni a ragadozókhoz, a testvéreivel együtt, ám hirtelen, az egyik plazmalövedék a meggyengült plafonba csapódott és beomlasztotta azt, élve maga alá temetve Gyilkost és jó pár testvérével együtt. Ő maga az élet fura terveinek hála, túlélte a beomlást, s ájultan hevert a törmelékek alatt, beszorulva.
Negyed óra múlva tért csak magához, s próbált kifurakodni a sziklák alól. Nagy nehezen sikerült is neki, majd Úrnője után kezdett kutakodni a fejében. Mint akit egy puskából lőttek ki, úgy futott négykézláb a fészek kijárata felé, mivel a ragadozóknak sikerült elfogniuk, s most a hajójukra próbálják felrángatni. Gyilkos pont akkor ugrott ki a fészekből, amikor a ragadozók a hajó rámpáján terelték fel a királynőt. Visítva ugrott rohamozta meg az elrablókat, ám nem ment sokra. Az egyik ragadozó egy hálót lőtt ki rá, amibe pont belefutott, s mivel a lendülete vitte tovább, végig bucskázott a földön, egészen az őt foglyul ejtő ragadozóig. A Xenomorph hevesen próbált szabadulni a háló fogságából, de csak jobban belegabalyodott. A mellette álló ragadozó, megfogyta, majd könnyedén feldobta a hajójuk rakterébe. Mihelyst felterelték a királynőt, becsukták a raktér ajtaját, s megkezdődött a felszállás és szép lassan elhagytuk a bolygó légkörét. Ezután valamiféle gázt engedtek a kamrába, amivel elkábították a királynőt és Gyilkossal együtt még két kifejlett xenomorphot.

Amikor magához tért egy cellaszerűségben volt, egyedül. Mellette több cella is volt, amiben testvérei külön-külön voltak bezárva. Látni nem láthatta őket, de érezte a feromonjuk és a kollektív tudatnak hála. Megpróbáltak kiszabadulni, keresték a cellák gyengepontjait, de semmit nem találtak. Kivéve a szellőzőt, ám az edzett fémből készült rács, elzárta a szabadulás útját. Gyilkos beletörődött, hogy nincs onnan kiút, így hát elheveredett a földön, míg a mellette lévő cellák lakói, még mindig az ajtókat döngették.
Pár óra múlva megrázkódott az egész hajó, majd villódzni kezdtek a fények. Gyilkos érdeklődve kapta fel a fejét. Amikor minden elcsendesedett, észre vette, hogy a szellőzőrácsának a lámpája nem gyulladt vissza, s a mágneses zárak sem kapcsoltak vissza.
Kapva az alkalmon, Gyilkos elővigyázatosan közelebb lopódzott, majd rögtön neki is látott, hogy a szellőzőrácsot odébb tolva, a szellőzőn át megkezdhesse a hajó utasainak mészárlását. A szellőző labirintus-szerü ágai beborították az egész hajót. A királynő szavai töltötték meg tudatát. Hívta, hogy szabadítsa ki őt és a testvéreit. Körülbelül 50 méter megtétele után, eljutott egy elágazáshoz, ahol két irányba tudott tovább haladni. Érezte, hogy az alatta lévő folyosón két ragadozó ténykedett egy terminál előtt, s pötyögtetett az egyik valamit a klaviatúrán. Ahogy Gyilkos figyelte őket, egy búgó hangra lett figyelmes, amit a szellőző falán lévő kör alakú szerkezet okozott. Nagy bajt sejtett, így mihamarabb cselekednie kellett. Szerencséjére az egyik ragadozó tovább állt, egyedül hagyva társát. Nem is akadhatott volna jobb alkalom a támadásra. A szellőzőben rejtőző xenomorp farkával átszúrta a szellőzőt, majd a farkán lévő éles fullánkot a Yautja nyakába döfte. A felnyársal lény foszforeszkáló, zöld vére spriccelve távozott a testéből. A fájdalomtól és az átlyukasztott tüdejétől meg sem tudott szólalni. Csak gurgulázva motyogott, s nehézkesen a mellette lévő gép klaviatúrája felé csapott, ám Gyilkos gyorsan kapcsolt és a falhoz vágta. Kiugrott rejtekhelyéről, majd karmaival felszántotta a ragadozó torkát. Eztán belső állkapcsával átszakítja a terminál burkolatát, ami aztán szikrázva elhallgat. A távolban siető léptek zaját fedezte fel, így gyorsan visszamászott a szellőzőbe, s halad tovább abba az irányba, ahonnan Úrnőjét érzékelte. Nem kellett sokáig mennie, míg elért egy olyan részig, ami átment egy labor-szerű termen. Gyilkos itt megtorpant, mivel ismerős feromonokat érzékelt. Több arctámadó be volt zárva egy-egy hengeres tartályba. Ismét kiugrott a szellőzőből, majd a tartályokat egyenként összetörve, szabadjára engedte lakóikat. Gyilkos nem számított arra, hogy követni fogják a szellőzőben, így meglepetésként érte a háta mögött felbukkanó ragadozó, aki az egyik arctámadót tette el láb alól, s most Őt vette célba a vállán lévő löveggel. Pont a lövés előtt ugrott rá az arcára egy másik arctámadó, megmentve Gyilkost a plazma lövedéktől, ami célt tévesztve egy harmadik arctámadót robbantott fel. Ennek köszönhetően a kifröccsenő savas vére marni kezdte az egyik panelt a falon, így kinyílt a terem ajtaja, utat engedve a soklábú embrióhordozóknak. A Xenomorph királynő ismét megszólalt gyermeke fejében:
„Már közel vagy, nem késlekedhetsz tovább!”
Rögtön folytatta is a folyosón az útját. Már majdnem odaért, amikor megérezte egy ragadozó feromonjait, aki az ajtóban bámulta a királynőt. Még nem vette észre, így meglapult az árnyékban. Némán megközelítette, hogy meglepetésből támadhasson, ám a kiszemelt áldozata okos és tapasztalt vadász volt, így időben észrevette a támadót és pengéivel felé suhintott. Gyilkos hátra hőkölve épp elkerülte őket. A ragadozó egymás után csapott a xenomorph felé, akinek csak kitérnie volt ideje, s egyszer csak azon kapta magát, hogy sarokba szorította ellenfele, aki már a halálos csapását készült mérni, de szerencsére eltévesztette, így Gyilkos kapva az alkalmon, megtámaszkodott a falba és a Yautjára ugrott. Sajnos eltévesztette a célt, ám felsértette a vadász vállát. Ezután hosszas küzdelembe bocsátkoztak. Mindkét félen egyre több seb keletkezett, a bevitt támadásoktól. Egyszer csak a vadász trükkhöz folyamodva hasba térdelte ellenfelét, majd felkapta és a falnak dobta. Az önbizalommal telt ragadozó ismét lesújtani készült áldozatára, így óvatosan megközelítette. A királynő hangja csendült meg gyermeke fejében, mint már többször is.
„Ne add fel! Küzdj! Ki kell szabadítanod!”
Ennél sem kellett több neki, összeszedte minden erejét, majd farkával kicsapta a vadász lábait, amitől az hangos kerregéssel csapódott a földnek, s fejét beverve, eszméletét vesztette.
Gyilkos nehézkesen felkelt, a mozdulatlan test fölé mászott, baljóslóan rásziszegett, majd belső állkapcsát a koponyájába lökte, kivégezve ellenfelét. Áldozatából jól belakmározott, így újult erővel tudta folytatni küldetését. A szerencse ismét mellé pártolt, hisz senki sem zavarta meg táplálkozása közben. Bár még mindig több sebből vérzett, igyekezett háttérbe szorítani fájdalmait. Sebeiből pedig olya előnyt kovácsolt, amivel kiszabadíthatta úrnőjét.
Felmászott a láncokra, s hagyta, hogy a savas vére, szétmarja őket. A királynő kiszabadult, melyet nem restellt hangos visítással tudatni az egész hajóval.

Ekkor lépett be a terembe Gyilkos egyik testvére, aki még régebben a mellette lévő cellában raboskodott. Mentális úton tudatta a királynővel, hogy harmadik társuk elpusztul, de már csak két vadász tartózkodik a hajón. A királynő ismét Gyilkos felé fordult, majd rábízta a két Yautja likvidálását. A Xenomorph már a határain volt, ám ellenkezés nélkül fejet hajtott Úrnője parancsa előtt, így hát el is indult, hogy felkeresse a két bujdosó ragadozót. Út közben csatlakozott hozzá egy arctámadó is, aminek jó hasznát veheti majd.
Egy kis keresgélést követően meg is érezte a ragadozók feromonjait, amit egy zárt teremhez vezettek. Itt ismét bemászott a szellőzőbe, ami körbevette az egész helyiséget. Az első szellőzőrácsnál megállt, majd tudatta az arctámadóval, hogy várjon, míg eltereli a figyelmüket a másik oldalról. Így, hogy egy kicsit összezavarja a ragadozókat, leverte a rácsot, amire rögtön fel is figyeltek. Az egyik óvatosan megközelítette a leesett fémlapot, míg társa hátulról váll övegével fedezte. Gyilkos gyorsan tovább állt, megkerülve prédáit, hogy a hátukba kerülhessen, majd amikor a kíváncsi ragadozó elég közel merészkedett a falon lévő nyíláshoz, Gyilkos hangos visítással rávetette magát a fedező ragadozóra. A másik vadász rögtön a segítségére indult, de a meglepetés-szerűen ráugró arctámadó megállította, ami azon nyomba megkezdte az embrió beültetését a testébe. Gyilkos ismét magára maradt egy ragadozóval szemben, aki éppen a megsérül váll övegét dobta le magáról. Még mindig zihált az előző csaták miatt, s érezte, hogy nagyon kimerült volt. Hiába próbált meg gyors mozdulatokkal támadni, vagy védekezni, a teste egyszerűen nem bírta már a tempót. Sérülései egyre sokasodtak, s egy ponton már nem bírták tovább a végtagjai és összecsuklott. Ekkor tűnt fel váratlanul két még fiatal, kifejletlen predalien, amik azonnal támadásba lendültek. Egyikükkel rögtön végzett a vadász, de a másik kemény ellenfélnek bizonyult. A ragadozó figyelmét teljesen lekötötte a fiatal xenomorph. Gyilkosnak elméjében folyamatosan a királynő szavai visszhangzottak, ami másodjára adott neki erőt, hogy folytathassa a harcot. Farok pengéjét hirtelen a ragadozó oldalába döfte, s testében felfelé irányította, összeroncsolva a gyomrát, a tüdejét, és érhálózatát. Végül egy erős rántással kitépte csontok farkát a vadászból, aminek hála, liternyi foszforeszkáló vér távozott fröcsögve, spriccelve a testből. Reszketve esett térdre a Yautja, , majd az ifjú predalien karmaival elmetszette a torkát és letépte a fejét. A harcot követően Gyilkos vissza somfordált a királynőhöz. Keresett egy tetemet, amiből egy kis energiát nyerhetett ki, majd az egyik sarokban vegetatív módba „kapcsolva” igyekezett végre kipihenni az elmúlt órák fáradalmait és sérüléseit.

http://kacsa91.deviantart.com/

2Gyilkos előtörténete Empty Re: Gyilkos előtörténete on Szomb. Jan. 25, 2014 12:25 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Na! Apróbb hibák tényleg vannak: /Nem szőrszál hasogatásként!!!/
-Gazdatest beszerzésének lehetősége szerintem mindig az első, mert így terjeszkednek a xenók. /Bár a királynő parancsa SZENT + gyorsan le is támadták a fészek. Éppen ezért.../
-Az ET olvasása közben bezavart párszor, hogy sokszor E/1, aztán E/3 személyben is írtál. Ezek bekezdéssel orvosolhatóak.
-Az ET terjedelme átlagon felüli és tetszik, hogy kalanddal kapcsolatos, viszont pont ezért is mondom azt, hogy könnyebb volt megírnod.
-Ezért az ET-et 30 Skillel jutalmazlak és 1 pempővel, de ez csak az én véleményem. Részemről ennyit tudok elmondani, mivel a próbakalandodat én meséltem és tudom a részleteket. Csak így tovább jó játékot Gyilkos!
-Aktiválásod ügyében W.B.-t kérd meg és nem ártana, ha ő is hozzáfűzné amit szeretne persze ez tőle függ.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

3Gyilkos előtörténete Empty Re: Gyilkos előtörténete on Szomb. Jan. 25, 2014 12:48 pm

Gyilkos

Gyilkos
HUhh.. Ööö.. köszi!
Én pedig figyeltem, hogy E/3-ba írjak mindenhová... Hol írtam másképp?
Balázzsal beszélgettünk és arra jutottunk, hogy gazdatestet csak akkor fognak, ha lehetőség adódik rá, bár ez minden ember ezt máshogy vezeti le.
Az előtörténetem kaland nélkül is meg van egy oldal, ha jól néztem.
Nem is tudom.. valahogy keveslem ezt a 30 skillt, bár lehet, hogy valamit elnéztem a jutalmaknál, majd megint utána nézek.

Balázs!
Azt még hozzá tenném, hogy szeretnék beszállni a globál kalandba, közben alternatívba folytatnám az eredeti kalandomat.

Szóval a történetem űgy lenne, hogy:
Pred hajóról átmegyek egy másik kalandba és onnan egy másik hajóra, végül onnan a globálba.
Csak egy kicsit teleportálgatnék, ha ez megoldható.

http://kacsa91.deviantart.com/

4Gyilkos előtörténete Empty Re: Gyilkos előtörténete on Szomb. Jan. 25, 2014 1:25 pm

W.B.

W.B.
Gyilkos előtörténete 38

Akkor a hibák:
- Te vagy Ádámka. EZÉRT BAN JÁR!
- Van pár helyesírási hiba. Pl. „s kétveszedelmes” – Az két inkább külön. – „A mellette álló ragadozó, megfogyta.” – Megfogyta… hm.
- Mellkasrobbantó esetén a fájdalom keltette sokkba és pl. a belső szervek roncsolódásába azonnal bele hall a többség. Ami kibírja az nem csak a vérveszteségbe fog bele halni. – Igen kötöszködés.
- A gázba belekötnék, hogy ilyen nincs… de pont hogy a tömjén füst az amit az alienek nem bírnak ki. Szóval legyen a ritka alienekre ható egyik gáz. (Bár kanonban idegnekre ható gáz csak a tömjén van.)
- „A szellőzőben rejtőző xenomorp farkával átszúrta a szellőzőt, majd a farkán lévő éles fullánkot a Yautja nyakába döfte. A felnyársal lény foszforeszkáló, zöld vére spriccelve távozott a testéből. A fájdalomtól és az átlyukasztott tüdejétől meg sem tudott szólalni.” – Tüdő mióta van a nyakban? Nyakán át döfted, vagy nyakon be, bele a torzóba?
- Arctámadók kiszabadulása és a végső harc közt mennyi idő telt el? Legrövidebb idő is a mellkasrobbantó kitöréséhez órák.

A bevezető kalandot, ha alternatívban folytatod, akkor nincs jutalom. Globál mellet viszont lehet magánkaland, azért meg járhat jutalom.

Tehát:
Részt veszel a globálban. Közben magánkalandban lezajlik, hogyan kerülsz Ryushira.
Előtörténetet elfogadom. Felderítőrangot és 40 skillpontot adok. Továbbá Fox jutalmazása is él, így végérvényben van 70 skillpontod meg egy pempőd.
Készítsd el karakterlapod és kommunikátorod.


Foxnak:
Gazdatest beszerzése nem mindig az első. Egy kis fészeknek igen, de egy nagynak már nem egészen. A köpő, bojler és ravager idegenek harcmodora lényegében lehetetlenné teszik a gazdatest szerzést. Míg a Carrier idegennek pont ez a célja. Plusz van mikor értelmetlenül mészárolnak le gazdatestnek való lényeket. Sok mindentől függ mi az elsődleges. Királynő tudhatja, hogy érte jöttek ezért ölés a cél.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

5Gyilkos előtörténete Empty Re: Gyilkos előtörténete on Szomb. Jan. 25, 2014 1:50 pm

Gyilkos

Gyilkos
Úúúgy tudtam, hogy belekötsz! Nem is lennél Wágner Balázs, ha nem tennéd!
Wow! Köszi szépen a plusz pontokat! Very Happy

A predet a kulcscsontjánál szúrtam át, egyenesen a torzóba. Gondoltam egyértelmű de tévedtem.
Az avp filmben elég hamar kirobbantak... Gondolom az is szabályozható valamilyen módon.. sürgősség viszont a xenomorph testi és szellemi erejének rovására megy... gondolom így mehet, bár ezt majd megvitatjuk máshol.

Köszönöm szépen a pontokat! Very Happy

http://kacsa91.deviantart.com/

6Gyilkos előtörténete Empty Re: Gyilkos előtörténete on Szomb. Jan. 25, 2014 5:47 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Na a lényeg, h Balázs még kedvezményt is adott. Sosem láttam még 70 sp-s xenó karit. Ez csak jó mivel xenó vagy ennek örülök. Szal igen annyira tudtam, h Balázsnak szemet szúr a megtermékenyítés és a születés közötti idő. Sajnálom ez az én hibám mivel Ádámnak rövid kalandot biztosítottam, de ezt a kifejletlen Predalienekkel kompenzáltam. Am Balázs teljesen jogos a kérdés Smile A lényeg, h Ádámnak és ha lenne még jelentkező, akkor folytatnám az Alternatív kalandokban a mesélést, de persze nem a globál kaland rovásásra, mivel a globálba én is részt veszek.
U.I.: A köpő jó választás lesz, ha arra gyúrsz.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

7Gyilkos előtörténete Empty Re: Gyilkos előtörténete on Szomb. Jan. 25, 2014 6:10 pm

Gyilkos

Gyilkos
Erősen gyanakszom, hogy arra megyek majd! Very Happy
Amúgy W.B. azt mondta, hogy magánkalandként folytathatjuk a kalandot és akkor pontozni is lehet majd.
Lehetséges, hogy én leszek az első Xeno, aki viszi is valamire az oldalon! Very Happy
Mert "Nagykutyákat" még nem igazán láttam. Very Happy

http://kacsa91.deviantart.com/

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.