Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Vash előtörténete EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Vash előtörténete EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Vash előtörténete EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Vash előtörténete EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Vash előtörténete EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Vash előtörténete EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Vash előtörténete EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Vash előtörténete EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Vash előtörténete EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Vash előtörténete EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Vash előtörténete

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Vash előtörténete Empty Vash előtörténete on Hétf. Aug. 27, 2012 4:39 pm

Vash

Vash
Faj: Yautja
Nem: Hím
Név: Vash
Becenév: Nincs
Születési dátum: 2139. 04. 30 (51 éves)
Születési hely: Yautja őshaza
Rang: Beavatott
Foglalkozás vagy volt foglalkozása: Vadász szeretne lenni
Külső és belső jellem:
Külső: Magasságom átlagos (210 cm). Maszkom valamint felszerelésem ép, rendezett. Folyamatosan karban vannak tartva.
Belső: A nőket, gyermekeket, fegyverteleneket, betegeket nem bántom. Elég inteligens, többnyire higgadt, következtető vagyok, átgondoltan cselekszem. Azonban ha felbosszantanak nagyon indulatos leszek. Sosem feledem el ki barát és ki ellenség.
Felszerelés: könnyített páncél, maszk, csuklópenge mindkét karon, hálóvető, sima váll-löveg, medikai felszerelés, lándzsa (bakuub), energia feltöltő, álcázó berendezés.

Születésem napja:
A családban nem én voltam az egyetlen gyerek, szám szerint én voltam a huszoneggyedik.
Nagyon kellemes, tavaszi nap volt. Apám, a volt vadász belépett az ajtón. Nemrég tért haza a tudományos kutatásaiból. Mivel tudta, hogy anyám bármelyik nap szülhet lerövidítette az mindennapi teendőit. Nevemet már fogantatáskor megbeszélték szüleim. Hazaútján még gyorsan tett egy kis piaci kitérőt. Apám lepakolt a konyha asztalra. Nem volt ideje kipakolni mert édesanyám szólt neki, hogy kövesse. Beléptek a már előre berendezett szobámba. Anyám a bölcsőre mutatott. Apám egy óvatos lépést tett előre és belepillantott a bölcsőbe. Én ott feküdtem és a fejem fölé akasztott játékot ütögettem. Ekkor apám hirtelen kivett az ágyamból és magához ölelt. Majd az ég felé emelt és így szolt: "Én kis vadászom!". Hát így kezdődött életem.

Gyerekkorom: Volt két szomszédunk: egy vadász és egy fegyverkészítő. Bár maguk a fegyverek készítése is nagyon érdekelt, azonban a vadászat még annál is jobban. Így mikor a vadász otthon volt, mindig átmentem és hallgattam a vadászatait. Nemegyszer beleéltem magamat kalandjaiba. Így mindennél jobban szerettem volna én is vadásszá vállni. A vadász egyik útjáról hozott nekem egy emberek által készített pólót. Ezt mikor megkaptam még nagy volt rám, de megtartottam tiszteletből, és hogy később viselhessem.

Fiatal éveim: Ezek az éveim átlagosnak mondhatók. Egy idős, tapasztalt vadász tanított engem. Elmagyarázta a vadászat csínját bínját. Megtanította ,hogy hogyan legyek észrevétlen, csendes, fürge és pontos. Eme tudást a velem egykorú társaimon gyakoroltam. Megleptem, követtem őket, és úgy gyakoroltam az "ölést" hogy néha felkaptam valamit, és mintha igazi fegyver lett volna, mondjuk kés, mögéjük lopóztam és a torkukhoz nyomtam. Persze ez eleinte nem ment jól és sokszor észrevettek. De az idő múlásával egyre jobban és jobban ment. 20 testvéremből 7 elhunyt a mocskos fekete démonokra való vadászat közben. Ezért sokat tanulmányoztam ezeknek az undorító lényeknek a szokásait.

Felnőtt kor: Amikor elértem a felnőttkort apám azt mondta :- Kövess!
Így is tettem, követtem őt, majd megérkeztünk egy számomra ismeretlen helyre. Ekkor apám megállt és így szolt:
-Megérkezett!- Ekkor fények gyúltak és négy, a maszkjuk alapján magas rangú Yautja lépett elő a semmiből. Hosszan nézegettek majd sugdolózni kezdtek. Egy kis idő után hozzám fordultak és a legmagasabb rangú megkérdezte: - Tudod-e miért vagy itt?
- Nem tudom. - válaszoltam.
- Akkor elmagyarázom. - Azért mert édesapád elérkezettnek látta az időt, hogy beavassunk.
Egy pillanatra meghökkentem. - Tudod-e hogyan zajlik a beavatás?
- Igen, tudom.
- Nagyszerű! Akkor kezdjük is el!


Beavatás:
Az indulás előtt megkaptam rasztáimra a gyűrűket! A felhelyezésük iszonyú fájdalmas volt, de tudtam hogy mindenki átélte már és még sokan átfogják élni. Így hát csöndben tűrtem a fájdalmat, hisz tudtam hogy ez a megszokott. Hosszú órákig tartott minden egyes gyűrű felhelyezése, nekem mégis olyan volt mintha mindegyik egy év lett volna. Mai napig fáj ha belegondolok. Megérkeztünk a beavatási helyszínre. Magamhoz vettem a szükséges felszerelést majd beléptem egy nyirkos, sötét helyiségbe. Percekig nem történt semmi, én azonban csak figyeltem, és vártam hogy történjen valami.
Így a sötétben álltam-vártam, kinyitott, nem saválló dupla pengével. Ekkor sziszegő hangra lettem figyelmes. Ereimben egy pillanatra megfagyott a vér. Maszkomat azonnal átállítottam az EM látásmódra. A szemem sarkából észrevettem, hogy egy sötét démon test szalad be egy oszlop mögé. Tudtam hogy nem lenne jó követni, hisz könnyen meglephet. Jó ötlet volt. Elkezdtem oldalra menni, hátha megpillantom az ellenséget. Egyszer csak kijött az oszlop mögül és felém tartott. Ahogy jött felém felfogtam: "Szemtől-szemben állok egy kifejlett savvérűvel!" . Csak rohant felém, tudtam hogy vagy időben cselekszem, vagy elbukok! Majd hirtelen eszembe jutott a vadász egyik története. A vadász szerint a legegyszerűbb mód egy sima drone megölésére ha levágjuk a fejét. Ahogy ez eszembe jutott készen volt a gyors terv: az utolsó pillanatba félreugrok és levágom a fejét! A szívem hevesen vert ahogy jött felém, majd az utolsó méternél éreztem: "Itt a pillanat!". Az alien készült rá hogy elkapjon és megöljön, de az utolsó pillanatban a terv bejött: sikerült félre ugranom, és lefejeznem őt. A lefejezés pillanatában minden erőm összeszedtem, és teljes erőböl lecsaptam. A csapás gyors és tiszta volt. A démon feje egyszerű játékként hullott le a földre, a teste pedig a lendülettől tovább csúszott pár métert. Ekkor hirtelen felkapcsolódtak a lámpák és belépett a négy vadász kíséretében apám akinek csillogott a szeme a büszkeségtől.
A vadászok elismerően bólogattak majd a legrangosabb így szólt: - Véleményünk szerint alkalmas vagy teljes értékű Yautjaként élni!

Epilógus: A beavatás után hazatértünk. A büszkeségtől elragadtatva meséltem édesanyámnak beavatásom minden mozzanatát. Majd átmentem a vadászhoz, ő a vállamra tette a kezét, és csak ennyit fűzött a történetemhez: - Biztos voltam benne, hogy sikerrel jársz!
Megtudtam azt , hogy néhány társam elesett a beavatáson. Első trófeámat büszkén tettem ki a falra.
És az jutott eszembe: Nem ez lessz az utolsó!A hozzászólást Vash összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 28, 2012 10:14 am-kor.

2Vash előtörténete Empty RE:Vash on Hétf. Aug. 27, 2012 6:26 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Na hali bár nem vagyok Yautja-ban otthon majd azt a többiek megmondják:) viszont kicsit kevés.
A póló az tetszik, de írhatnál kicsit többet a fiatal korodról. Szerintem túl átlagos Yautja voltál az az írás tetszett, hogy ,,társaim közt próbáltam láthatatlan maradni, mint... " De akkor ezt a fajta zárkózottságot a fegyver készítéssel küszöbölném és lehetne kicsit bővíteni, vagy hasonlók. A beavatásban említsd meg melyik bolygóra a beavatásnál, ha egy Yautja csak egy nyikkanást is hallat a loknik készítése közben leszedik és kezdik előröl azt hiszem van ilyen. Majd ezt megmondják a többiek. És még arra kérlek mivel xeno párti vok inkább, hogy ne öld le olyan gyorsan Smile Nem egyszerű elpusztítani.

Ui.: Meglesz a 4sp de még talán több is.
Ezeken kéne javítani. Hali!

3Vash előtörténete Empty Re: Vash előtörténete on Hétf. Aug. 27, 2012 6:41 pm

Vash

Vash
jó most csináltam ilyet először Very Happy
most így elsőre megteszi szerintem Very Happy
a fiatal korhoz mégis mit írjak még? :S

4Vash előtörténete Empty Re: Vash előtörténete on Hétf. Aug. 27, 2012 8:21 pm

W.B.

W.B.
Üdvözlet!

Nos előtörténeted pár hibáját felsorolnám:
- 180cm az embernél átlag. Predeknál 210-220 az átlag.
- „Sosem veled el ki barát és ki ellenség.” – őm... mi?
- „testpáncél (a vállakon, és a felső testén található)” – hogy az új adatbázis és szabályzat bevezetésénél ne legyen már dolgod, ezért konkrétat írj le. Wiki oldalon van 5 vagy 6 féle páncél. Amit leírtál az a könnyített páncél. (vagy hasonló neve, pred felelős még nyaral, ezért írok én.)
- Szokásos hiba. Rendben predek közt is lehetnek tudományoknak élő vadászok. Ám az egész családi kötelék túl emberi. Ez gyakori hiba. Predek közt van házassági kötelék, de ritka. A hímek ezért vadásznak, hogy szaporodhassanak. Révén a nőstények jóval nagyobbak és erősebbek. Egy normális sikeres vadásznak akár 50 kölyke is lehet különböző nőstényektől. Viszont egyértelmű, hogy a házasság nagyobb „dicsőség”.
- Piac. Végül is, olyan predek akik nem valók vadászatra, azok amolyan „szolgák” lehetnek. Bár, lehet szerencsésebb lett volna kihagyni. De nem számolom fel hibának.
- Predatoroknál minden hím vadász akar lenni, illetve kell lennie. Nincs választás. Ha nem sikerül… na erről adat nincs. Nagy valószínűséggel meghal vagy szolga lesz. Tehát nem elhatározás, hogy ki lesz vadász.
- Iskola, ilyen nincs. Inkább bedobják a gyerekeiket egy idősebb tapasztalt mesterhez és az tanítja őket, arra ami a vadászathoz kell.
- Alieneket és Embereket hogy tanulmányozod? Alien még talán rendben, de az ember már nincs.
- ’felhelyezésük iszonyú fájdalmas volt, de tudtam h mindenki’ – H, a többi a szóból lemaradt.
- Ha ordítsz, akkor az összes gyűrűt leszedik és kezdik az egészet előröl.
- “Ereimben 1 pillanatra megfagyott a vér.” – Az oldalon igényes játékra próbálunk törekedni, minél élvezetesebb legyen másoknak is olvasni, vagy nekünk vissza olvasni. Szóval egy pillanatra, és nem 1 pillanatra. Számokkal a számokat írjuk, évszámokat, darabszámot stb. De szavakat nem rövidítünk velük.
- Predatorok valószínűleg sem az alien, sem a xenomorph szót nem ismerik. Fekete démon, savvérű, vagy a könyvekben is használ kemény húsú vagyis Kiande Amedha szavak a reálisabbak. Persze ez már csak igényesség kérdése. Nekem szúrja a szemem, más staffnak nem.

Továbbá a névválasztás, vagyis a Vash kicsit fura nekem. A pólós dolog, pedig szerintem nem jó ötlet. Révén egy normális predatorra nem fér rá. Továbbá az első kaland alkalmával szétfogják tépni nagy eséllyel.


Jelenleg nem tudom elfogadni az előtörténetet. Ha kérdésed van, kérdez. Amennyiben késznek érzed, szólj és ismét átnézem.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

5Vash előtörténete Empty Re: Vash előtörténete on Hétf. Aug. 27, 2012 8:52 pm

Vash

Vash
akkor átszerkeztem, de a név marad

6Vash előtörténete Empty Re: Vash előtörténete on Kedd Aug. 28, 2012 7:38 pm

W.B.

W.B.
Üdvözlet ismét!
Előtörténetet immáron elfogadom! 5 skill pontot adok és rangod beavatott!
Készítsd el karakterlapod és kommunikátorod.

Jó vadászatot Yautja!


U.I.: Avatar képet váltsál, mert ez konkrétan az én JK predem képe. (Bocsi, hogy már harmadjára kell váltani.)


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.