Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Kwei'Rjet Előtörténete  EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Kwei'Rjet Előtörténete

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kwei'Rjet Előtörténete  Empty Kwei'Rjet Előtörténete Hétf. Jan. 06, 2014 6:51 pm

Kwei'Rjet

Kwei'Rjet

Teljes Név: Kwei'Rjet

Születési Dátum: 2135

Születési hely: Predator őshaza

Faj: Yautja

Fegyvereim: bakuub, dachande és karfegyver na meg persze  csuklópenge
[ álcázó ]  

Én egy erős, izmos, okos, ravasz, becsületes yautja vagyok.

Kínézettemről csak annyit szeretnék mondani hogy: Arany szerű páncél, maszk van rajtam, körülbelül 214 cm magas lennék. Bőröm színe zöldes barnás. Szemem színe zöld.

Szeretem a közelharcot és, nem kímélem az ellenfelem. Igyekszem halálos csapást mérni ellenfeleimre [gondolok ilyenkor a szív,fej....stb]

A  történetem :
Amikor kis gyerek voltam, sokat játszottam apukám fegyvereivel, mivel nagyon érdekeltek a fegyverei és a vadászat is. Az edzéseknek köszönhetően testem megizmosodott, reflexeim kifinomultabbak lettek, így már könnyedén elbántam a vetélytársaimmal. Később amikor megkaptam az első saját fegyveremet, elindultam vadászni az erdőbe. Beesteledett. Amikor haza fele indultam, találkoztam egy pokolkutyával össze barátkoztunk, haza vittem. Rengeteg gond volt elejébe vele, mire megtanítottam a vadászat lényegét, mire segíteni is tudott a vadászatban sok idő volt, de végül is remek vadászkutya lett belőle. Utána vele jártam vadászni. De sajnos egy vadászatban súlyos sebbesülést szerzett, és bele halt. Sok  idő elteltével eljött az én időm. Igen a beavatás. Három yautját kiválasztottak közölünk és én voltam az egyik. Egy-egy kapszulában le dobtak minket egy bolygóra, ahol rengettek xenomorph volt. Minden sötét, zöld és mohás volt, az ég kezdett beborulni. Egy xemomorph megtámadott minket harcoltunk vele, amikor rám ugrott, hirtelen éreztem a halál szagát, de az egyik társam leszúrta és  felsegített. Ekkor jöttünk rá, milyen nehéz küldetés is vár ránk. Mikor mi megláttunk egy nagy piramis szerűséget .Az egész tájat dzsungel borította, kivéve a dombot, amin a beavatási épület volt. Bementünk. Az ajtó előtt fegyvereket találtunk. A piramis belül nagy volt sötét és labirintusok is voltak benne, sőt lényegében az egész piramis egy nagy labirintus volt. Bent még több xenomorph rejtőzött a falak mögött. És megtámadtak minket, körbevettek. Amikor az egyik xenomorph le akart szúrni a farkával. Elkaptam a farkát, előkaptam a pengém és  levágtam. Az egyik yautját sajnos sikerült megölniük, és mi ketten maradtunk. Ahogy egyre beljebb értünk a piramisban, egyre jobban lehetett hallani a preatorian hangját  A végén megtaláltuk a szörnyet. De tudta hogy jövünk, és várt minket. Rám akart ugrani, de a kifinomult reflexeimnek köszönhetően nem sikerült neki. Ekkor a karmával akart megölni de szerencsére csak a páncélomat érte el. A farkával is megpróbált elérni, de ismételten a reflexeim miatt nem sikerült. Én kirúgtam a lábát, és elesett. Meg próbáltuk leszúrni, de gyors és ravasz volt. Kitért minden támadásunk elől. Felmászott a falra és rám akart ugrani, de a lándzsámmal találkozott ugrás közben, és kimúlt. Próbáltam elugrani a sav elől de sajnos megmarta a maszkomat. Természetesen megjelentek a xenomorph-ok is. Körülbelül 2-3 xenomorph volt ott, a társam próbálta megölni, vagy legalább is feltartoztatni őket. És sikerült is. Majd segítettem neki. Ketten sikeresen megöltük őket, de még a beavatást is sikeresen véghez vittük. És mire kijutottunk a piramisból, ott várt a gépünk. És hivatalosan is beavatottak lettünk.

A hozzászólást Kwei'Rjet összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 21, 2014 3:57 pm-kor.

2Kwei'Rjet Előtörténete  Empty Re: Kwei'Rjet Előtörténete Hétf. Jan. 06, 2014 7:21 pm

W.B.

W.B.

Üdvözlet!
Előtörténetet még nem tudom elfogadni.  Felsorolnám mért:

• Blior időszakos vadászatokra szolgáló bolygó, úgymint a Föld, Bunda Suvery vagy a Ryushi. Csak Machiko Noguchi után alakul ki egy vadász táboruk ott.
  • Elég komoly zavart látok a fegyvereknél:
    - Dachande és Da'dtou-di mind tőre vonatkozik. Tehát két tőrrel rendelkezel. (Célszerű lenne magyarul is leírni.)
    - Karfegyvereket nem tudom elfogadni. Többes szám és egy fegyver típust jelöl.
    - Nincs csuklópengéd?
  • Helyesírás, helyes írás. Legalább wordöt használj. Mondat közben csak személynevek kezdődnek nagybetűvel. „És” után nincs vessző. Vessző és mondat végi írásjel után szóköz. Stb. rövidítés kisbetű, nem nagy.
  • „Az edzéseknek köszönhetően testem megizmosodtam,” – Vannak még fogalmazási hibák is. Olvasd át oda figyelve és akkor a többségét észreveszed. Még egy példa: - „Rengeteg gond volt elejébe vele, mire megtanítottam a vadászat lényegét, mire segíteni is tudott a vadászatban sok idő volt, de vég is remek vadászkutya lett belőle.”
  • Kicsit sok alient öltök meg, praetorian sem valami könnyű dió egy beavatatlannak, sőt maga az végzett.
  • Frissen beavatottnak nem tudom, hogy lehet gyereke. Nőstények már megbecsült hímekkel hajlandóak csak párosodni.

Amint javítottad előtörténeted jelezd. Ha kérdésed van akkor pedig kérdez.

3Kwei'Rjet Előtörténete  Empty Re: Kwei'Rjet Előtörténete Szer. Jan. 08, 2014 3:52 pm

Kwei'Rjet

Kwei'Rjet

Kijavítottam. Megfelelő?  

4Kwei'Rjet Előtörténete  Empty Re: Kwei'Rjet Előtörténete Szer. Jan. 08, 2014 6:29 pm

W.B.

W.B.

Elkezdtem olvasni, ám a hibák még fent állnak. Blioron nem születhettél, dachande helyet ceremóniás kés vagy tőrt írj, van hol mondat közben még mindig nagybetűvel van főnév stb.

5Kwei'Rjet Előtörténete  Empty Re: Kwei'Rjet Előtörténete Vas. Jan. 26, 2014 12:45 pm

Kwei'Rjet

Kwei'Rjet

Kijavítottam Very Happy

6Kwei'Rjet Előtörténete  Empty Re: Kwei'Rjet Előtörténete Vas. Jan. 26, 2014 2:23 pm

W.B.

W.B.

Mivel nem írtad milyen páncélod van (mert több féle is van) ezért könnyű páncélzatod van.
Továbbá nincs meg az egy oldalas hossz. Vagy bővítsd ki, vagy elégedj meg 20 skillponttal és a beavatott ranggal. – Megjegyzem egy oldal a minimum, nem lehetne elfogadni ez alatt.

Ha megfelel a 20 skillpont akkor előtörténet elfogadva. Készítsd el karakterlapod, kommunikátorod.

Jó játékot!

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.