Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!



Latest topics
» Hiddenlight
Ipartelep - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Ipartelep - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Ipartelep - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Ipartelep - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Ipartelep - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Ipartelep - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Ipartelep - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Ipartelep - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Ipartelep

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [4 / 6 oldal]

91Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 01, 2013 2:29 pm

W.B.

W.B.
// Vadászok hajnala kaland.
Részvevő: Dean Backet //


Fekete furgon igyekezve minden feltűnést kerülni az éj sötétjében, főleg az utcai zavargásokat; két raktárcsarnok közti sikátorban szemetes konténerek mögött meghúzódott. Hat ember utazott benne. Sofőr, sem a tizedes nem árulta el a nevét. Ám a négy katona közt barátságos szóváltás útközben kialakult. Darryl a volt angol ejtőernyős, Jed volt amerikai közkatona, Séverin az örökzöld francia gyarmatügyis. Darryl és Jed Föld bukása után lépett át a gyarmatügybe, jobbnak látták ezt, mert országaik meggyengült haderejét nem látták ütőképesnek. Vissza akartak vágni. Dean volt a negyedik.
Miután védett feltűnésmentes helyen megálltak, a tizedes hátra fordult:
- Mindenki figyeljen ide! Zöld Tizedesnek szólítanak engem. Rádió forgalomban mindenki a rangját fogja mondani. Séverin, maga zöld őrvezető. Derryl zöld közlegény egyes, Jed zöld közlegény kettes, Dean zöld közlegény hármas. Rajtunk kívül még sárga, fekete és kék csapat van az ipartelep más-más pontján. A városban zavargások és pánik hangulat van, rendfenntartók már oszlatnak, ám félő, hogy zavarodott civilek ide tévedtek, próbáljanak velük nem konfrontálódni, kerüljék el őket! Elsődleges cél a pánikot keltett gyilkos levadászása, ami egy értelmes idegen lény fejlett technológiai szinttel, képesek szinte láthatatlanná válni. Szóval minden gyanús dologra figyeljenek oda! Valahol egy űrhajó is van. Azt is igyekezzenek megtalálni. Érthető minden?
- Uram! – Szólalt meg Séverin – Ha a civilek agresszív magatartást tanúsítanak? Városban több molotovkoktélos támadás is történt.
- Kerüljék el az ilyen helyzetet, ha pedig elkerülhetetlen, akkor a protokoll. Szóval megnyugtatni őket, ha esélytelen önvédelem engedélyezett. – Pár másodpercig csönd ült a furgon belsejébe. Majd a tizedes megtörte. – Röhejesek kódnevek, de mindig van egy két okos tojás kik ilyenkor megpróbálnak a rendőrségi és katonai rádió csatornákba betörni. Ha nincs más kérdés, akkor kapják el azt a mocsadékot!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

92Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 03, 2013 2:39 pm

Dean Backett

Dean Backett
Egy fekete furgonban haladtunk, három másik katonával hátul, egy sofőrrel meg egy tizedessel, aki semmit nem árult el magáról. Azonban a közvetlen mellettem ülő három katonával jó viszonyt alakítottam ki. Ott volt Derryl, akinek elég zavaró volt az a brit kiejtése, de meglehetett szokni. Jed egy tipikus amerikai katona, nincs rá jobb szó. Ott volt még Séverin, aki Francia ha jól tudom.
- Mindenki figyeljen ide! Zöld Tizedesnek szólítanak engem. Rádió forgalomban mindenki a rangját fogja mondani. - mondta a tizedes hátrafordulva, miután megálltunk a furgonnal. Majd folytatta. - Séverin, maga zöld őrvezető. Derryl zöld közlegény egyes, Jed zöld közlegény kettes, Dean zöld közlegény hármas. Rajtunk kívül még sárga, fekete és kék csapat van az ipartelep más-más pontján. A városban zavargások és pánik hangulat van, rendfenntartók már oszlatnak, ám félő, hogy zavarodott civilek ide tévedtek, próbáljanak velük nem konfrontálódni, kerüljék el őket! Elsődleges cél a pánikot keltett gyilkos levadászása, ami egy értelmes idegen lény fejlett technológiai szinttel, képesek szinte láthatatlanná válni. Szóval minden gyanús dologra figyeljenek oda! Valahol egy űrhajó is van. Azt is igyekezzenek megtalálni. Érthető minden?
Séverin szólt határozottan.
- Uram! Ha a civilek agresszív magatartást tanúsítanak? Városban több molotovkoktélos támadás is történt.
A tizedes, erre a sablon szöveget nyomta le nekünk. Elkerülni a konfrontálódást, de az önvédelem engedélyezett bla bla bla.
- Na egy ragadozóval van dolgunk! Tartsd nyitva a szemed Jed! - suttogtam neki, majd felkaptam a fegyverem, ellenőriztem a felszerelésemet és kiszálltam a furgonból. Sötét sikátorban találtam magam, ami minden csak nyugodt, békés nem.
- Őrvezető! Merre menjünk? - tettem fel a kérdést a rangidősnek, közben körbenéztem.

93Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 03, 2013 6:09 pm

W.B.

W.B.
Séverin kicsit morcosan rád nézett, majd nyugodt hangon válaszolt:
- Zöld őrvezető. Zöld közlegény hármas. Magaslatok, jól kilátású helyek és olyanok ahol fel tudja kötni a hullákat. – Őrvezető ment előre, halkan benyitott az épület egy sikátorba nyíló ajtaján. – Nyitva… ez furcsa. Mozgásérzékelőt némítsák le teljesen! Ha délibábszerű fodrozódást látnak, akkor úgy számoljanak, hogy egy fejjel magasabb a lény az embernél. Tudtommal.
Ahogy a nagykönyvben meg van írva. Szobáról szobára. Ez valamiféle konyha és étkező rész a… gyárban? Még ennyit se tudni. Egy nagy épület az ipari telepen. Ám mozgás érzékelő szerint, most nincs mozgás, leszámítva három társadat. Most még a portás sincs itt, ám a falakon lévő munkabeosztás szerint reggel 8:30-tól ismét beindul itt az élet. Ha még tűzpárbaj is lesz, akkor lesz mit takarítaniuk reggel.
Mozgásérzékelőn hat folt villant fel közel egymáshoz. Majd közvetlenül egy hatalmas csattanás.
- Ezek bevágták az ajtót. – Suttogta Derryl.
- Ez nem hiányzott! Fedezékbe.
Pont nem jó, mert erre tartanak a mozgásérzékelő szerint. Próbálnak halkan menni, de nem egy képzett katonai alakulat, így pont elég lármát vernek ahhoz, hogy jól halhatóak legyenek az üres épületkomplexumban.

//Megkérnélek, hogy az aláírásodba tedd ki a birtokolt skilljeid képeit.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

94Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 03, 2013 8:07 pm

Dean Backett

Dean Backett
Az Őrvezető szemöldök összehúzva válaszolt nekem, amiből levettem a lényeget.
~ Persze, majd csata közben kifogom mondani hogy "Zöld Őrvezető" mi? Mire a felére érek már fejbelőtték.... ~ Gondoltam magamban, aztán mentem tovább.
Szobáról szobára kutattuk át az épületet, egyiket sem hagytuk ki.
Hirtelen a mozgásérzékelő hat új jelet érzékelt egy csoportban, amely jelzés után egy ajtó csapódott be hatalmas hangerővel.
- Társaságunk van! - suttogtam a többieknek, majd a Zöld Őrvezető parancsát követve fedezékbe vonultam. Ha a terep engedi, megpróbálok mögéjük lopakodni és a lehető leghalkabb lépéseim súrolják a földet. Miután mögéjük lopóztam, megvárom hogy szemből összetalálkozzanak az Őrvezetőékkel és hátulról is beszorítom őket.

95Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 03, 2013 8:54 pm

W.B.

W.B.
Valamiféle irodarészleg lehet. Gyár papírmunkáit itt intézhetik. Amerikai stílusú iroda karton válaszfalai jó fedezéket nyújtanak, ám nem tudni mi van a sarkon túl. Hála égnek a mozgás érzékelő viszont ebben segít. Végül ki is derül, kik ezek.
Maguk után füst-, alkoholszagot húznak némi könnygázbukéval. Páran elég sűrűn köhögnek, és láthatóan zavartak. Szakadt a ruhájuk, csak kettőjüknél van elemlámpa. Egyik embernél alkoholos üvegek vannak, beléjük pedig rongyok vannak dugva. Bár nyílegyenesen mennek a konyha fele, az útjukba eső asztalokon matatnak, valamit keresnek. Motyogásukat alig lehet érteni, ám pár dolgot ki lehetett belőli silabizálni. Szidták össze vissza a tengerészeket és rendőröket. Egyikük meg „k*rv* viccesnek” is találta, hogy az őket üldöző három rendőrt valami pár suhintással felszabdalta, bár a szabdalódzóból semmi nem látszott. Erre megreccsent a headset. A tizedes szólt bele:
- Tartóztassák fel őket. Kellenek az információik! – Halkan mondta, nem hallották meg az „ágrólszakadtak”. - De vigyázzanak, egy rossz szó is vérengzést okozhat.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

96Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 04, 2013 3:10 pm

Dean Backett

Dean Backett
A civileknél molotov koktél gyanús dolog volt, meg áradt belőlük az alkohol szag. Két fénysugár mocorgott a szobában, vagyis kettejüknél elemlámpa is volt. Szerencsére egy amerikai stílusú irodaház volt és szoba kialakítása segített a rejtőzködésben.
- Tartóztassák fel őket. Kellenek az információik! De vigyázzanak, egy rossz szó is vérengzést okozhat. - szólt a Tizedes halkan a rádióba.
- Zöld Őrvezető! Javaslom hogy maguk szemből tartóztassák fel őket, addig én mögéjük kerülök és a molotov koktélost leszerelem! - suttogtam az őrvezetőnek, és vártam a választ. Közben kinéztem és saját szemmel is felmértem a helyzetet.

97Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 04, 2013 10:08 pm

W.B.

W.B.
- Negatív. Támadással csak elharapózna a helyzet! – Felelt azonnal Séverin. – Az ilyeneknél mindig van valami közelharci fegyver, közéjük rohanni meg öngyilkosság!
Séverin suttogva beszélt, de akaratlanul is felment a végére a hangja. Ez már eljutott a hat ember fülébe.
- Kivan ott?!
- Az a dög! Mondtam, hogy nem csak a kabátokat akarj!
- Fogd be! Ez ember volt! Csatlóskutya vagy elnyomott?! Felelj!
Másik négy is motyogott valamit, ám ők ketten voltak elég hangosak, hogy jól lehessen érteni őket.
Hirtelen Derryl jól halhatóan szólalt fel:
- Kényszermunkás! Mégis mi a retket keresnék egy üres gyárban, ahol egy idegen lény emberekre portyázik?! – Erre mind a hat ember ledermedt…
- Mégis ki vagy? Itt van azaz izé?
- Épp ezt kéne megtudnom.
- Mi?! – Ezzel mind a hat ember őrült módon kezdte kapkodni a fejét mindenfele. Reakcióik alapján már mindenféle alakokat láttak, amik ott se voltak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

98Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Pént. Ápr. 05, 2013 11:05 am

Dean Backett

Dean Backett
Derryl nagy kockázatot vállalt azzal hogy hozzájuk szólt, de talán ez a legjobb megoldás. Meggyőzni őket a célunkról. Felálltam, és jól hallhatóan megszólaltam én is.
- Azért vagyunk itt hogy megkeressük azt aki ezeket csinálja, bárki, vagy bármi is legyen az! - közben szép lassan leteszem a bal kezemmel az Enfieldemet a sík felületre ami előttem van, semmi hirtelen mozdulat, közben a jobb kezem a csípőmön van készenlétben az M4A3-mon, ha esetleg bárki támadna, lábon tudjam lőni, vagy karon. Semmiképp sem akarok halálos sebet ejteni rajtuk. - A maguk érdekében tegyék félre az ellenszenvüket a fegyveres "barmok" iránt, és sétáljanak ki az épületből, majd vonuljanak biztos helyre!
~ Persze csaliként is használhatnánk őket.. Kinek tűnne fel hat részeg vadbarom hiánya? ~ Gondoltam magamban, de értelemszerűen ez az opció ki van zárva. Legalábbis szándékosan. Belül reméltem, hogy most csap le arra a hat idiótára a portyázó.
- Előre engedélyt kérek a jelzés értékű sérüléseket okozó tüzelésre, hogy ha támadó magatartást tanúsítanak, Zöld Őrvezető! - Suttogtam a lehető leghalkabban, hogy véletlen se hallhassák meg a civilek.

99Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Pént. Ápr. 05, 2013 12:56 pm

W.B.

W.B.
Még jobban összezavarodtak. Szóhoz se tudtak jutni. Osztag többi tagja is előbújt a rejtekéből. Hat ember csak kapkodta a fejét.
- Engedélyezve. – Érkezett alig halhatóan a válasz.
- Katonák!? Mégis mért?
- Nem hallotta? – Csattant fel Séverin. – Nem önszántunkból vagyunk itt, azért hogy ama gyilkoló valamit lerendezzük!
- Hazudik! Láttuk mit csináltak a katonák! K*b*sz*tt könnygázukban megfulladtak ez emberek! Akik meg segíteni mentek, azokat meg a rohamdroidfakabátok szétverték!
- Nyugodjanak le! Ahogy már mondta a társam elmehetnek. De előtte azt mondják el, hogy hol látták azt a valamit. Arra vadászunk!
Talán egy percig is tarthatott a néma csönd.
- Eltűnt a csatornában. Világító zöld folyadékot hagyott maga után.
- Zöld közlegény hármas, állj félre. Had menjenek.
- Ennyivel elengednek? – Nem hittek a fülüknek. Végül vagy elhitték, vagy jobbnak látták, hogy elmennek. Jobb így.
- El. – Miután már az épület bejárata fele járhattak, mikor Séverin utasítást adott. – Mindenki keressen egy lejáratot a csatornába. Nincs kedvem kimenni, hogy még több emberrel összefussak. Ilyen gyáraknak van lejárata a csatornákba. Remélem ennek is van… valahol.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

100Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Pént. Ápr. 05, 2013 2:37 pm

Dean Backett

Dean Backett
Ez könnyen ment, csak reméltem hogy beválik.
- Na ezt szépen megoldottuk! - szóltam a többieknek, és felvettem a fegyvert onnan ahova leraktam.
- Mindenki keressen egy lejáratot a csatornába. Nincs kedvem kimenni, hogy még több emberrel összefussak. Ilyen gyáraknak van lejárata a csatornákba. Remélem ennek is van… valahol. - Szólt Séverin, és el is kezdtem kutatni. Végig néztem a hozzám közelebb lévő falat lent, hátha van valahol egy lejárat. Kerestem ragadozó vért, hátha valahol erre is járt.
- Zöld őrvezető! Azt mondta a civil hogy zöld folyadékot látott. Ez azt jelenti hogy vérzik. Most kellene rajta csapnunk minél gyorsabban, amíg gyógyítja magát. - szóltam halkan a rádióba és kerestem tovább.

101Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Pént. Ápr. 05, 2013 7:46 pm

W.B.

W.B.
Séverin oda lépett melléd, majd csak annyit mondott. „Ja”. Melletted lévő asztalra pillantott, szeme felcsillant.
- Ez szép munka volt zöld közlegény hármas. – Ezzel felvett egy füzetet, miben az épület vázlat- és tervrajzai lapultak meg. – Jó kor, jó helyen! Zöld vére, ha vegyül is a csatorna mocskos vizével, még követhetjük, mert nagyon élénk.
Séverin szó nélkül Jednek adta a füzetet, ő pár pillanat múlva már megtalálta azt, amit kell.
- Gyártósoroknál keletkező mosófolyadékot a csatornába vezetik, van egy szerviz járat, ami a csatornába csatlakozik. A rácsokat lazán át vágjuk, utána már az ipartelep rendszerében vagyunk. – Mondja, majd a rajzok alapján megindult a megfelelő helyre, elől halad mindenki utána.
- És utána? Csatornában hogyan tovább?
- Más létesítményekbe el lehet jutni, ám legegyszerűbben a szennyvíz tisztítóba. Azt mondom, hogy a fő rendszereket nézzük át.
- Elég nedves ott minden, hogy ne tudja magát álcázni?
- Ja. Elvben. Áááá… – Jed szava elakadt. Gyártósor fémszerkezetére három fej és bőr nélküli hulla van felhúzva. – Ezzel most nem tudunk foglalkozni. Ugye?
Jed kérdőn nézet Séverinre. Ő csak bólintott és tovább mentetek. Csatornát lezáró rácsokat átvágva a következő problémával kellet szembesülni. A labirintusszerű csatornarendszerrel és csak egy hiányos térkép van.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

102Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Pént. Ápr. 05, 2013 8:35 pm

Dean Backett

Dean Backett
~ Úgy mondta ezt a "Ja"-t mintha azt mondtam volna hogy zöld a fű. ~ Gondoltam magamban és mozgattam a fejemet jobbra balra. Aztán talált valamit mellettem. ~ Tervrajzok! Hál' Istennek! ~ folytattam a gondolatmenetet, aztán a füzetet Jed kezébe nyomta Séverin.
- Gyártósoroknál keletkező mosófolyadékot a csatornába vezetik, van egy szerviz járat, ami a csatornába csatlakozik. A rácsokat lazán át vágjuk, utána már az ipartelep rendszerében vagyunk. - Mondta
Közölte hogy hova jutunk el, és szerencsére elég nedves ott az időjárás ahhoz hogy ne tudja álcázni magát. Előny. Megsebesült. Előny. Egyedül van, legalábbis tudtunkkal. Előny. Nyert ügyünk van.
Megindultunk a csatornarendszerbe és szembe találtuk magunkat egy labirintus szerű helységgel.
- Nézzük át a térképet. Ha nem látjuk át rendesen, akkor induljunk meg egy irányba. Javaslom hogy két váljunk két csoportra. Én személy szerint Jed-del mennék abba az irányba. - És mutatok az egyik irányba. - Szóljon ha zavarja a sok "javaslatom".
Várom az Őrvezető válaszát, és remélem nem veszi tolakodásnak hogy folyamatosa.n javaslatokat teszek.

103Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 06, 2013 2:12 pm

W.B.

W.B.
Sérevin rád nézett majd megcsóválta a fejét.
- Legyen. De senki ne veszítse el a párját! Jed, te pedig készülj fel, hogy folyamatosan kérdezni fog...
- Jed?
- Már mint zöld közlegény kettes. – Helyesbített Séverin. – Ezt benéztem.
- Nagyon. – szólalt meg eddigi némaságából a tizedes, ki kényelmesesen trónol a furgonban. – Menjenek!
Ezzel kettévált a kis csapat. Séverin és Jed nagyon sűrűn váltott szót. Jednél volt a térkép, így Séverinék útvonalára is ügyelnie kellet. Végül sikerrel nyomot fogott a szemetek. Foszforeszkáló zöld cseppek vezetnek egy irányba. Csatorna fedőn jöhetett le. Fél vagy már egy órája is haladhattatok esemény nélkül követve a cseppeket. Elvben Séverin páros Jed által a lény elébe kerülhet. Ám adódott egy a gond. A vér friss, viszont ti olyan távolságban vagytok a lénytől, hogy ő nem tud rólatok, ellenben Séverin és Derryl vagy veletek vannak egy vonalban vagy kissé lemaradva, plusz még a két csatorna közti áthidaló csatornában is át kellene kelniük. Így nem tudnak a lény elé kerülni. Jeden már látszik a frusztráltság. Lehet, hogy képes tervrajzokat és térképeket jól olvasni, ám kezd kétségbe esni. Így nem a bekerítés dolog kétségessé válik.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

104Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 06, 2013 3:01 pm

Dean Backett

Dean Backett
Séverin nyelve megbotlott egy kicsit.
~ Na tudtam hogy valaki lusta lesz hirtelen kimondani azt a hosszú nevet.. ~ Gondoltam magamban és mentem tovább.
Vérfoltokat találtunk, ami eléggé egyértelmű nyom arra, hogy itt van a célpontunk valahol.
- Tartsd nyitva a szemed Jed, bármelyik percben megláthatjuk! - szóltam neki halkan és a hátam mögé néztem, majd fel. Látszott az arcán hogy kezd feszült lenni egy kicsit. Megveregettem a vállát és megszólaltam. - Ne aggódj. többen vagyunk, sérült és nem tud láthatatlanná válni. Szerintem Tízes szorzó is kevés lenne rá ha fogadni kéne! - mosolyogtam egyet és folytattam. - Igazam van, Zöld Őrvezető? - mondtam és kihangsúlyoztam az utolsó két szót.
Folytattam a lépéseimet, figyelmem egyáltalán nem lankadt.

105Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 06, 2013 4:32 pm

W.B.

W.B.
Jed a papírokról rád nézett:
- Még mindig zöld közlegény tudja a fene hányas vagyok!
- Nem vicces. Valahogy próbáljátok hátráltatni, hogy mögé kerülhessünk! – Mondta Séverin. – Derryl lassan halad a rácsok átvágásával.
- Papírokon nem is volt szó rácsokról. Egyáltalán szennyvíz csatornába rácsokat tenni. Fennakadó szemét elrekeszti a lé útját és akkor galiba van.
- Frissen rakták ide őket.
- Mért? Zöld tizedes, tud valamit a rácsokról?
- Nemrég, két hónapja volt egy kisebb xeno balhé, utána zárhatták így le a csatorna járatokat, de minek azt nem tudom. Próbálják meg terelni a dög figyelmét, míg zöld őrvezetőék megkerülik a lényt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

106Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 06, 2013 4:44 pm

Dean Backett

Dean Backett
//Egyik M4A3-ban sima töltény van, a másikban robbanó//

- Szóval parancs kiadva. - mondtam Jednek jól hallhatóan.
Elővettem a pisztolyomat, amelyikben sima töltény van, és kilőttem egy tárat előre, hogy az a rohadék meghallja.
- Most ha ettől nem áll meg, vagy indul meg felénk, akkor semmitől. - Mondtam a rádióba. - Zöld Őrvezető, siessenek, mert garantálom hogy perceken belül itt lesz! Zöld kettes,egyes... Te aki mellettem vagy. Most tényleg figyelj, mert ha nincs itt fél percen belül akkor a füle lyukadt ki! - Tárat cseréltem a pisztolyban, visszaraktam és vállhoz vettem az Enfieldemet. Szemem a távolba meredt, minden mozgásra lövök, ami nem emberi.

107Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 06, 2013 8:15 pm

W.B.

W.B.
Csatornában vízhangzottak a lövések. Nem kapkodta el a dolgot. Ez több volt, mint egy perc. Vagy inkább megfontolta a dolgát a predator. Csatorna kanyarjából elő lépett. Nem volt álcázva, ellenben a maszkja az hibátlanul működik. Amint elő lépett, már vissza is hátrált. Látni jól lát.
- Rohadék vagy kivár, vagy elmegy. Zöld őrvezető itt van a dög!
Mozgásérzékelő nem jelez, e szerint egy helyben áll. Időnként felvillan egy pont, időnként.
- Most vágtuk át az utolsó rácsot! Valahogy húzzák még kicsit az időt!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

108Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Vas. Ápr. 07, 2013 5:14 pm

Dean Backett

Dean Backett
Többet kellett várni rá mint gondoltam, de megjelent, aztán vissza is húzódott.
- Most vágtuk át az utolsó rácsot! Valahogy húzzák még kicsit az időt! - Szólt az őrvezető
- Vettem! - válaszoltam a rádióba. - Jed, ne legyél hozzám közel, ha egyikünket elkapná a másikat ne érje el visszakézből és lőhessen! - Mondtam Jednek, és elővettem egy jelzőfáklyát, és elhajítottam a kanyarba. - Zavarjuk egy kicsit össze! - Szóltam és reménykedtem hogy hatásos lesz. - Nyomás! - Néztem Jedre, és megindultam. A fegyveremmel célra tartottam, és reméltem hogy Jed is jön mögöttem, minimum három méter távolságban. Amint meglátom, elkezdek tüzelni, kicsit hátha hátrébb vonul. Ha ez összejött, vissza megyek a kiindulópontra, remélve hogy elég időt nyertem a Séverinéknek hogy bekerítsék hátulról.

109Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Vas. Ápr. 07, 2013 6:33 pm

W.B.

W.B.
Fáklya ég, az égés pedig hő, a hő pedig a predator érzékelői szerint célpont. Feszülten várta, hogy lesz-e olyan vakmerő ember ki szemtől szembe mer nézni vele. Első hő jelre azonnal tüzelt. Ezzel viszont figyelmi kis időre is, de elterelődött.
Nem minden lövés találta el a lényt, ám ami igen attól felordított. Azonnali kanyarulatba való visszahúzódás volt csak mi megmentette az irhád. Lövések ellenére lény övéről szó-szó szerint letépte a dobókorongját, majd feléd hajította, ám addigra már nem voltál ott. Csatorna faláról lepattant, majd falról falra pattogott. Másodpercek múltán visszatért a gazdájához.
- Ez nem vicces! – Ordított fel Jed miközben rémülten csoszogott hátra fele.
A predator észrevette, hogy ez jó ötlet, a diszk a csatorna falaiba nem áll bele, hanem lepattan. Újra eldobta a kanyarulatban, már ki értetek hatóköréből. Elvileg. Idő kérdése mikor veszi észre, hogy hiába dobálózik.
- Hol vagytok már? – Ordít Jed a mikrofonba. Ezzel párhuzamosan a vadász már nem dobta el a korongot.
- Rohadék felénk megindult! Csináljatok már valamit! – Érkezett a válasz Séverintől.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

110Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 08, 2013 7:22 pm

Dean Backett

Dean Backett
Eltaláltam egy párszor a predátort, de őrjöngésen kívül más nem történt. Dobálta a korongjait mint valami idióta, nem tudván hogy már rég kijöttünk a hatóköréből.
- Ez nem vicces! - szólalt meg Jed
- Dehogynem! - vertem hátba, Jed a rádióba ordítva kérdezte meg hogy hol vannak Séverinék. Séverinék, akik fele megindult a mocsadék.
- A k*rva életbe! - kiáltottam. - Nyomás Jed. Séverin, ajánlom hogy siessetek, mert megindulunk felé! Ha minden jól kijön, pont egyszerre érünk hozzá, és sajttá lőjük a szemetet! - mondtam, majd Jedre néztem megfelelő hidegvérrel. Remélem sikerült megnyugtatni őt a nyugodtságommal.
Ha meglátom, rálövök párat, majd visszahúzódom egy kicsit. Kicsivel később kinézek, de már a robbanó táras M4A3-ammal a kezemben és becélzom őt.

111Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 08, 2013 7:53 pm

W.B.

W.B.
- Nem vicces! Egy ilyen izé szakaszokat képes kinyírni! Baromira nem vicces! – Ordít vissza Jed.
- Ez lekanyarodott! Ez elkanyarodott balra! JED! – Séverin hangja szinte szétrepesztette a „fülest”. – A francba már!
Jed megállt és ismét a papírok közé temetkezett. Látszott az arcán hogy nem ért semmit. Végül kinyögte a varázsszót.
- Ott nincs semmi. Azon a szakaszon semmi mellékág nincs!
- Nem mellékág ez. Valami baromira kibontotta a falat és üreget ásott. K*rv* nagy üreget!
- Most már óriás űr pockokra is vadászunk. – Eddig hallgató Derryl megszólalt, hangjában alig volt jele félelemnek. – Vagy vakondok. Jó nagyok.
- Mindenki fogja be! – Tizedes lezárta a társalgást. – Gyülekező az üregnél és induljanak utána. Minden gyanús jelre figyeljenek! Bármi észrevétel?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

112Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 08, 2013 8:05 pm

Dean Backett

Dean Backett
Jed szegény nagyon ijedős. Nem ezt néztem ki egy amerikai közlegényből.
- Ez lekanyarodott! Ez elkanyarodott balra! JED! – Séverin hangja szinte szétrepesztette a „fülest”. – A francba már!
- Mi? Akarja mondani, Zöld közlegény kettes! - Szóltam vissza, és néztem Jedre hogy gyorsan nézze a térképet.
- Ott nincs semmi. Azon a szakaszon semmi mellékág nincs! - Nézett Jed értetlenkedve.
- Nem mellékág ez. Valami baromira kibontotta a falat és üreget ásott. K*rv* nagy üreget!
- Most már óriás űr pockokra is vadászunk. – Eddig hallgató Derryl megszólalt, hangjában alig volt jele félelemnek. - Vagy vakondok. Jó nagyok.

- Mindenki fogja be! – Vágott közbe a Tizedes – Gyülekező az üregnél és induljanak utána. Minden gyanús jelre figyeljenek! Bármi észrevétel?
- Igen, Zöld Tizedes. A fejemet teszem rá hogy az üreg mögött a szemét hajója van. Garantálom hogy szanaszét tépjük a mocskot bele, majd megindultam Jeddel az üreghez. - Szóltam, és megindultam Jeddel az üreghez.

113Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 09, 2013 12:17 pm

W.B.

W.B.
A predator útját az foszforeszkáló vére jelöli. Séverin csóválja a fejét, ez már rossz jel. Ha távolról látni, hogy bizonyos kedvtörő dologgal fogsz szembesülni. Még nem értetek oda ahhoz az üreghez, ám az őrvezető elárulta a titkot, hogy mért nem leszel boldog.
- Ezt nem a zöldvérűke kaparta ki. Ha ásna is a kis kedves azt biztos nem a karmaival teszi. Ezt márpedig valami lény kaparta ki. – Miközben magyaráz már oda is értél. Séverin pedig az üreg falait mutatja. Jól kivehetőek a karom nyomok. – Ez valami más. Ilyen földi állat nincs. Tehát három eshetőség van. Az első a legrosszabb. Bogarak. A második, hogy drága zöldiként hozott valami házi kedvencet. A harmadik, hogy fogságban volt valami lény, ami elszökött.
- Vagy nem kapták el a csatorna ghoult. – Séverin arca kissé elvörösödött Derryl beszólására. – Vagy ti nem tudtatok róla?
- Nekem nincs információm ilyenről. – Reccsent fel a rádió.
- Akkor akár hagyhatnánk is a két lényt, hogy kicsinálják egymást. Nem?
- Követjük a vakarékot. Ne csapjatok zajt! – Ezzel Séverin zárta az ötletelést.
Marsi vörös talaj. Bár tény és való, hogy már jelentős szerves anyag tartalom miatt megbarnult, mégis még felfedezhető a klasszikus Vörös Bolygó jellegzetes színe. Főleg méterekkel a felszín alatt. Kőzeten végig látszódnak a karom nyomok. Néhol pedig csontok vannak a földön. Nagyrészt állati csontok, ám azért akad köztük emberi is.
Üregben a predator ordítása visszhangzik és pár plazmalövés. Séverin kézjelzéssel megálljt parancsolt. Bár elcsendesedett minden, ő nem halad tovább. Vár.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

114Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 09, 2013 4:06 pm

Dean Backett

Dean Backett
Na kiderült, hogy egy földi (vagy inkább Marsi?) állat vájta ezt a lyukat. Vagy éppen ellenségünk házi kedvence. Vagy éppen szállítmánya. Vagy legrosszabb esetben csótányok is elszabadultak..
- Én a házi kedvencre voksolok! - Mondtam a többieknek majd miután Séverin lezárta az ötletelést, megindultunk. Látszott a régi Mars talaja. A vörös talaj, ami anno jellegzetessé tette a bolygót. De a karom nyomok megrontotják az összképet. Aztán hirtelen üvöltést, lövéseket és csendet hallottunk, ebben a sorrendben. Séverin megállított mindenkit, és vártunk.
- Hát úgy néz ki hogy nem házi kedvenc.. - Szólaltam meg nagyon halkan. Szemem végig nyitva volt. - Talán indulhatnánk, Zöld Őrvezető, nem?

115Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 09, 2013 9:56 pm

W.B.

W.B.
Őrvezető felemelte a jobb karját. Csend. Ennyit jelent. Sokáig csak a „barlang” légáramlatainak halk rései közti süvítését lehetet hallani. Majd egyre erősödő dobogást. Végül a közeledő dobogás már távolodónak hallatszott, míg el nem némult.
- Most megyünk. – Ezzel Séverin és Derryl ment előre a kereszteződésben mind ketten másik járatot biztosítottak. Mikor biztonságosnak tűnt a terep, Séverin csak akkor foglalkozott a nyomokkal. Zöld foszforeszkáló vér. Nagyon sok. – Ezt nem a mi lényünk hagyta itt. Annak a nyomai arra vezetnek, míg amarra ezek karmos nyomok.
- Vér a ragadozótól van nem? Ez a valami megtámadta. De meg is ölte?
- Kétlem. Lövések után nem ordítozott. Ez valami komoly sérülést okozott neki, hogy ennyi zöld vért húzott magával. Talán meg is csonkolta a predatort.
- Akkor most kell elkapni a grabancát. Az űr óriás vakonddal foglalkozunk később. Ugye?
- Remélem nem nekünk kell. Sérült a bestia, szóval ha nem vérzett el akkor még vadabb. Indulás.
Karmokkal kikapart üregrendszerben a vért követve vissza értetek a csatornában, viszont ez a fő cső, tíz méter széles, és a víz legalább már mint a szennyvíz egy méter mély is lehet. Szerencsére van a kanális szélein szegély min amennyire száraz lábbal lehet haladni. Csak pár patkányt kell odább rúgni.
- Undorító, ahogy a zöld vérből lefetyelnek. – Derryl megjegyzést fűzött egy patkányhoz minek a feje már teljesen zöld foszforeszkáló véres volt. Persze a patkányt illedelmesen belelökte lábbal a szmötyibe.
- Ez a fő cső a szennyvíztelepre vezet. A vér is arra vezet.
- Ott hol tud elbújni?
- Sajnos sok helyen.
Séverin nem eme választ várta, ám tovább ment. És az alagút végén megcsillan a fény. Már amennyire az esti csillagos égbolt be tud világítani. Bár az a fényesség lehet nem is csillagoktól ered.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

116Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 10, 2013 9:42 am

Dean Backett

Dean Backett
megsérült a lénnyel együtt. Mindkettőt el kell kapnunk és megölnünk, különben nagy bajok lehetnek még a városban. Miközben követtük a foszforeszkáló vérnyomokat, kijutottunk a fő csatornába, ami nagyjából 10 méter széles, középen a szennyvízzel ami lehet egy méter mély is. A szélén mentünk a szegélyen, ahol szerencsére elfértünk mindannyian. Derryl szavaira sem válaszoltam, nem volt hozzá kedvem. Inkább lefuttattam az agyamban azt a naplót, amit elolvastattak velem amikor itt voltam. Csatorna, patkányok, veszély...
Aztán megláttuk a "fényt az alagút végén" Ám ez nem a túlvilág, sem biztos hogy a csillagok fénye.
- Zöld Őrvezető! valószínűleg itt lehet a hajója. - Szóltam neki, majd ellenőriztem a pisztolyaimat is meg az Enfieldemet.

117Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 10, 2013 6:18 pm

W.B.

W.B.
- Negatív. – Jelentette ki Séverin. – Az minden bizonnyal a szennyvíztelep. Mars City valamelyik szennyvíz telepe. Tudtommal mindegyik fedett, hogy minél kisebb legyen a bűz a telep körül.
Jedre nézett Séverin, ám Jed megrázta a fejét. Szennyvíztelepekhez annyira nem ért úgy fest. Információ híján tovább kellet haladni, majd végül a nagy fényesség felfedte magát. A csatorna szömötyi folyama kiszélesedett ám az áramlása lelassult. A vízben egymás után egyre szűkülő rácsok vannak, ezeken fennakad az szilárd hordalék. A nagyobb daraboktól mentes szennyvíz pedig lassan tovább áramlik a szomszédos nagy csarnokba. Fényesség pedig a csarnok világítása, szinte maximálisra feltekerve. Csak időkérdés mikor durrannak el a világítótestek a terheléstől.
- Fedet? Lehet kint rózsa illat van, de még a csatornánál is büdösebb az egész, vágni lehet ezt a szagot! – Derryl felcsattant a csarnok bűzétől, majd kis híján bele esett a vízbe. Zöld vér felvezet a felsőbb részekhez a csarnokban. Még sérülten is hatalmasat képes ugrani.
- Van itt valaki!? Katonák vagyunk! – Séverin tölcsért formált a két tenyeréből úgy ordított bele a bűzös és párás levegőbe. Válasz természetesen nem érkezett. – Ezek a lámpák mindjárt felrobbannak. Zöld közlegény egyes, mássz fel az irányító szobába és tekerd lejjebb a fény intenzitást.
Derryl engedelmeskedett, bár fintorogva mászott fel a kis irányítóterembe. Nem igazán volt gusztusa a létrát megfogni.
- Rossz hír! – Ordít kifele pár pillanat múltán. – Én lejjebb tekertem ám semmi nem történt. Sőt, érdekel titeket, mi lett a kezelő emberrel? Nézzetek el a kiszedett szemét mögé. Robotkarok talapzata mögött, innen látom.
- Hülyéje lesett és nyakát törte. - Séverin a hordalékot kiszedő robotkarok mögött megtalálta az egykori munkás testét. – Hagyjuk a lámpákat. Kiégnek, akkor kiégnek, van fontosabb dolog is. Az a rohadék össze visszaugrált, valószínűleg kiment a tetőre.
- Kétlem. – Jed közbevágott. – Annyira csak nem hülye, hogy világító zöld vérrel magas nyílt helyre mennyen. Éjjel.
- Remélem olyan hülye! – Derryl hangjába némi méreg érződött, révén megint a létrát kellet használnia a lejutáshoz.
- Úton vagyunk, de városban a zűrzavar. Valahol oszlatnak, addig máshol megint össze áll a tömeg. Idő míg oda érünk. – Zöld tizedes útban van. Eddig mért nem volt képes elindulni a furgonnal? Van égetőbb kérdés is. – Bánom is én, hogy mennek utána. Falat másznak vagy tetőznek, vagy a telep udvarán keresik nyomát. De találják meg. Sárga és Kék csapat is úton van!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

118Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 10, 2013 8:28 pm

Dean Backett

Dean Backett
Az, hogy az űrhajó itt van, falsnak bizonyult. Az égők nagyon izzottak, bármelyik pillanatban felrobbanhatnak. Derryl lejjebb akarta csavarni, ám nem működött.
Hagyjuk a lámpákat. Kiégnek, akkor kiégnek, van fontosabb dolog is. Az a rohadék össze visszaugrált, valószínűleg kiment a tetőre. - Mondta Séverin.
- Kétlem. Annyira csak nem hülye, hogy világító zöld vérrel magas nyílt helyre mennyen. Éjjel. - Szólt Jed
- Kivéve, ha az űrhajóját a tetőn álcázta. - Vágtam rá, és egyre inkább biztos voltam benne. - Zöld Őrvezető, szerintem induljunk fel ahogy csak tudunk! Azért a lényért bármikor visszajöhetünk, sőt, akár a sárga vagy a kék csoport rámehetne a szörnye. Mi már itt vagyunk, közel a rohadékhoz! - Mondtam, remélve hogy igazat adnak nekem.

119Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 11, 2013 12:56 pm

W.B.

W.B.
- Fentről legalább van kilátás. – Szól közbe Derryl.
Séverin nem válaszolt csak bólintott. Létra, lépcső, létra, megint létre és a változatosságkedvéért létra ami már fel a tetőre vezet. Minek ennyi felfüggesztett folyosó meg ennyi valami. Se szenzor, se valami irányító panel, semmi ami miatt lenne értelme. Csak vannak. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy biztos van értelmük, csak nem eme értelem keresése miatt vagytok itt.
Tetőre kiérve a benti levegőhöz képest kimondottan üdítő friss levegő került terítékre. Zöld vér még mindig mutatja az utat. A telep udvarán lévő konténer halomhoz vezet, majd elvész benne.
Jed felmordult, hogy felmásztak azért, hogy mászhassanak le. Majd rémülten pillantott szét.
- Der... mármint zöld… FRANCBA IS! HOL VAN!?
- Építészmérnököcském! – Derryl hangja esti hűvös levegőt átszakította. – Tűzlétrát ismered? Ha igen, jó lenne, ha használnád! Én már használom is!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

120Ipartelep - Page 4 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 11, 2013 7:58 pm

Dean Backett

Dean Backett
Fent is követtük a nyomokat, de aztán megint eltűntek. Lefelé. Jed kiakadt, hogy most meg lemegyünk, aztán feltűnt neki Derryl hiánya.
- Der... mármint zöld… FRANCBA IS! HOL VAN!?
- Csak nyisd ki a szemed... - válaszoltam
- Építészmérnököcském! – Derryl hangja esti hűvös levegőt átszakította. – Tűzlétrát ismered? Ha igen, jó lenne, ha használnád! Én már használom is!
Jót mosolyogtam rajta. Szegény Jed nagyon ijedős. Nem ezt néztem ki belőle, mikor magam mellé választottam. Megindultam Derryl után lefelé, de előtte vetettem egy pillantást a tetőről a városra, meg körbe mindenhova.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.