Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Ipartelep - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Ipartelep - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Ipartelep - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Ipartelep - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Ipartelep - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Ipartelep - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Ipartelep - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Ipartelep - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Ipartelep

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [2 / 6 oldal]

31Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szer. Márc. 14, 2012 5:29 pm

W.B.

W.B.
Nat:
Mire beérted három társad már késő volt. Egyikük széttépet, feltört koponyájú testét pillantod meg. Hiányzik az agy. Másik katona páncélja szétzúzva, de nincs rajta látható sérülés csak a szemében látszik az idegi állapotának sérülése.
- Mi…mind… halottak! – Nyögi reszketve. Két katona próbálja talpra álltani, de a soktól teljesen elernyedt a teste.
Harmadik katona, a smart gunnos, pedig a folyosót pásztázza. Megereszt egy sorozatot a sötétségbe. Furcsa morgás hallatszik és karmok csikorgása a fémpadlón. Távolodik.
- Ketten jöttetek. Mi van a többiekkel? – Kérdezi hátra nézve. Időközben a sokkos állapotú katonát a falnak támasztották. Egy katona mellette maradt, másik a folyosó másik részének figyelésével törődött.
Nincs válasz. A sok kikészítette az idegeit.

Martinez:
- Maga nem régiben kiruccant egy csendes kis vidéki helyre, ahonnan volt olyan kedves és ellopott valamit, ami MIÉNK! – Az illető hangja egyre komorabbá vált. Bár agresszív felszólítására a mondta végi írásjel egy hatalmas üvöltés volt a levegőből.
Egyik lény lecsapott az idegen két társára és elragadta az egyiket. Amaz a fegyverrel csapkodta a lényt. A páncél elég erős, hogy a lény ne tudja átharapni, de attól még egy ilyen sétarepülést senki nem szeretne. Végül egyik ütés a lény szemét érte, amaz pedig elengedte a páncélost. Ez volt az a pillanat mikor a másik páncélos a sínágyú ravaszát meghúzta. Hatalmas dördülés, majd a lény koponyája szétloccsant. Nagy zajt csapva ért földet.
A zuhanó páncélos se járt jól. Keresztbe háttal eset az egyik rakodó kampó sínére. Páncél megóvott a szörny fogaitól, de ilyen erőhatástól nem. Bár húsz méterre volt, mégis gerincedben érezted azt, ami láttál. Holt test fémes puffanással ért földet.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

32Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Pént. Márc. 16, 2012 9:27 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat meglátta a hullát. A vér és halál szaga a levegőben. A távolodó lény hangját figyelte. Megállt. A sokkos katonára pillantott. Apró kulacsot vett elő, és megitatta, bár tudta, ezzel nem sokra megy.
Aztán lassan körbe pillantott.

33Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Márc. 17, 2012 7:02 am

Thomas Martinez


Biztos azokra a dokumentumok gondol, amit a birtoknál találtunk, csak az a gond, hogy már nincs nálam a dokumentumok. Hamarosan az egyik sárkány lecsap az egyik embere, ezt az eseményt kihasználva megpróbálok elfutni a polcok közé, hogy fedezéket keressek. Ha sikerül akkor előkapom a pisztolyomat.

34Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Márc. 17, 2012 3:05 pm

W.B.

W.B.
Martinez:
Gyorsabb vagy, mint a páncélos. Pár lövés süvít el a lábaid mellet. Meg sem próbált feljebb célozni.
Polcok és ládák elég fedezéket nyújtanak, hogy ne vehessenek észre. Ismerős sziszegő hang száguld végig a levegőben. Már csak ők hiányoztak.
- Búj elő! Nincs esélyed! Nekünk csak azok az Isten verte papírok kellenek! HALLOD?! – Ordítja az ki előbb még a hátadnak fegyvert szegezett.
Igen planéta sárkánya, ismeretlen nehézpáncélzatú fegyveresek és idegenek. Három tűz közt…

Nat:
Felülről valami nagy lény üvöltése szállt le a szervizalagutakba. Egy erőteljes dörrenés, majd fegyverropogás.
- Ki kell innen vinnünk. Akció lefújva! Raktáron kívül remélem még él valaki. – A sokkos állapotban lévőt megpróbálja két lábra kényszeríteni. Bár ebből annyi sikerült, hogy húzta maga után.
- Van valakinél Spider? – Kérdezi a smart gunnos.
- Nálam nincs. Legalább három lény van itt. Két idegen, valami nagyon okos agyzabáló és az a nagy fent a csarnokban.
- És akik lövöldöznek, ha azok a mieink?
- Előbb őt vigyük innen biztos helyre, aztán megyünk nekik segíteni! Védelmi alakzatot! Dühöske! Menj előre, és fáklyákkal világíts!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

35Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Márc. 17, 2012 8:06 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat az üvöltő lény hangját hallgatta.
- Nem sokan élhetnek - mondta halkan. A smart gunnos kérdésére ingatta a fejét.
Másik társa parancsára bólintott. Bár egy pillanatra megállt, ne segítsen-e vinni a sokkos állapotút, de végül elindult a folyosón.
Két fáklyát gyújtott meg, egyet eldobott jó messzire, hogy bevilágítsa a helyet. Egyet a kezében tartva előre haladt. Fegyverét maga elé tartva, lövésre készen tartotta. Óvatosan, de gyorsan ment, néha hátra pillantva, hogy társai tudják-e tartani a tempót.

36Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Vas. Márc. 18, 2012 11:40 am

Thomas Martinez


Sikerült befutnom a polcok közé sértetlenül, hallom hogy utánam ordít a nehéz páncélos ember. De még meghallom a sziszegős hangokat. ~Valahogy éreztem, hogy ezek a bogarak is itt vannak!~ Mondtam magamban, majd a pisztolyomat magam előtt tartva lassan elindulok a polcok között, hogy eljussak a kijárathoz. Menet közben mindig körbe nézek nehogy meglepjenek.~remélem élve jutok ki ebből a pokolból!~

37Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Vas. Márc. 18, 2012 8:43 pm

W.B.

W.B.
Dühöngő:
Nehézkesen, de tudták tartani a tempót. De csak úgy, hogy ketten kísérték… illetve húzták a sokkos állapotú társukat. Smart gunnos minden neszre ügyelt mögöttük. Elől menő Nat fáklyájának a fénye pedig lassanként de egy hosszú vér foltot világított meg. A fény elől valami mindig kitér. A nő előtt van az a valami, de nem hajlandó a sötétségből előtűnni.

Thomas:
Halhatóan a szárnyas lény a társa teteme mellet leszállt. Hangok alapján nem megállapítható, hogy mért.
Az idegen csak nem akar mutatkozni, pedig közel lehet. Karmai súrlódásának hangja szinte vágja a dobhártyádat. Végül dobhártyád ismerős zajt is meghall. Rádió recsegését. Valaki bele szól
- Hé! Maga az egyetlen túlélő? Mi történt? És ki lőtte le az APC-ben lévőket?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

38Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Márc. 19, 2012 8:56 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat próbált lassítani, hogy társainak ne legyen nehéz, de tudta, hogy igyekezniük kell. Ahogy ismét előre pillantott, először halvány, majd egyre sötétebb vércsík futott a lába alatt. Követte.
- A rohadt, istenverte dögje! - káromkodta el magát, ahogy mozgást látott maga előtt. Próbált rá világítani arra a valamire, de mindig kitért a fény elől. Az a valami játszott vele. Nat jól megmarkolta a fáklyát és teljes erejéből előre vágta. Fegyverét készenlétben tartotta. Remélte, hogy a levegőben pörgő fáklya, még ha csak egy pillanatra is, de megvilágítja a vicces kedvű mozgolódót.

39Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Márc. 19, 2012 9:11 pm

Thomas Martinez


Nagyon feszült a helyzet, hallom, hogy a szárnyas lény leszáll valahol, de most nem azzal törődők, hanem inkább az idegennel foglalkozom.
Bár még nem jött elő, de a karmai súrlódása az idegeimet tépi, de a rajta kívül ott vannak még a két fegyveres, akik már biztosan a nyomomban vannak. De amikor meghallom a rádiómból a szavak egy kissé meg könnyebülők. ~Hála Istennek!~ Mondtam magamban gyorsan beleszólók a rádióba. -Igen én vagyok az egyetlen túlélő! Két nehéz páncélos fegyveres fickó üldöz engemet, de rajtuk kívül van itt egy szárnyas lény és ismeretlen számú bogár! De most nem beszélhetek tovább!- Fejeztem be a mondandóm, majd be gyorsítva foltatom az utamat a kijárat felé.

40Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Kedd Márc. 20, 2012 9:04 pm

W.B.

W.B.
Nat:
Fáklya két karmos láb közt landolt. Villódzó kék fényben megláttad azt az alattomos lényt. Két rovarszeme a fejének két oldalán, egy hólyagszem eme két szem közt, és vörös valamik a gerinc mentén. Véres száj…
A lény jobb mancsába vette a fáklyát, és nemes egyszerűséggel bekapta és lenyelte. Mindez annyi idő alatt, hogy egy ember képtelen erre reagálni. Újonnani sötétségben a lény támadásba lendült. Katonák reflektor fényében végül előtűnt a lény. Igaz hogy ezt „Dühöngő” nem tudhatta jól méltányolni. A lény mozgása túl gyors. Következő pillanatban Nat már a falhoz csapódott. A lény a sokkos állapotú katona felé vetemedett. Mielőtt elragadhatta volna a védtelen bakát a mellette lévő egyik katonát a falhoz vágta, míg a másik arca felé kapott nyitott szájjal. A katona koponyájának felét letépte. Hússal, csonttal, agyvelővel egyűt. Smart Gunnost időközben úgyszintén falhoz vágta hosszú erőteljes kitines farkával. Sokkos állapotú katona kapálózott és ordított. Nem zavarta a lényt, bele markolt a baka vállába, úgy hogy a páncél széttört és vér spiccelt ki alóla. Magával húzta a sötétségbe.
Mindehhez tíz másodperc sem kellet.

Kép a lényről: https://i.servimg.com/u/f46/16/76/70/90/ghoul10.jpg

Thomas:
- Kijáratot felejtsd! – szólalt ismét meg az illető a rádióban. – Akcióterv megváltozott. Keres egy helyet ahol elbarikádozhatod magad. Minden kijáratot lezártunk, míg az elit csapatok megérkeznek.
Idegen karmainak hangja távolodik. Helyette erős légzést hallasz. Belégzés, kilégzés. Ritmusából érezhető a légszomjúság.
Sisakodra valami rácseppen. Majd újabb sűrű anyag mellé pedig meleg szagos párás levegő társul. Erős szinte lihegő légzésből rájössz, hogy most elkélne egy páncélos lovag a sárkány ellen mi éppenséggel a szomszédos sorból a polcsor fölött tekint le rád…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

41Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szer. Márc. 21, 2012 9:22 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngőt, bármennyire is készenlétben volt, meglepte a lény támadása. Ilyen fürgeségre nem számított. Az egyik pillanatban a ravaszt akarta meghúzni, a következőben már a falnak csapódott. Hiába volt rajta sisak, a feje sajgott az ütéstől. A lény két katonát kinyírt, egy szempillantás alatt, kettő meg úgy járt, mint ő. A harag, azonnal kitisztította elméjét.
- Na nem, ilyen könnyen nem szabadulsz!
A lány maga elé emelte fegyverét, és a hullával távozni készülő idegen felé lőtt.

42Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Márc. 22, 2012 3:49 pm

Thomas Martinez


A pofám leszakad mikor meghallom, hogy nem hagyhatom el az épületet, hanem kikel várnom míg meg nem jönnek az elit csapatok. ~Istenem segíts rajtam, hogy túl éljem ezt az egészet!~ Mondtam magamban, közben valami rácseppen a sisakomra és lihegést hallok fölöttem, mikor felnézek látom, hogy ott van a másik sárkány.
~Miért engem támad ez a dög!~
Kérdeztem gyorsan magamban, majd meg emelem a pisztolyomat és rálövők a sárkányra, azután elkezdek futni, de ha támad a lény akkor inkább elugrók a támadás elől.

43Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Pént. Márc. 23, 2012 6:57 pm

W.B.

W.B.
Thomas:
A pisztolylövések a lény fejébe csapódnak, fájdalmat okoznak a lénynek, ahogy bőrt és húst áttépve a csontjába ütköznek. Vadul felüvölt a fájdalomtól. Majd utánad vetemedik a gigantikus polcot fellökve. Négykézláb ered utánad mindent fére lökve maga elől. Nem próbál meg repülni, lehetséges, hogy tanult társa halálából.
A lény lassít, majd megáll. Morog és fújtat. Felemelő pillanat lenne, hisz az üldöző mintha felhagyott volna az üldözéssel. Ám a feléd száguldó kiáltás magyarázatul szolgálhat, hogy a lény mért nem ront ki a szűk sorok közül.
- Áj meg! Azt mondtam, hogy ÁJ MEG! – értelmetlenül ordít valamit, majd ugyan olyan ordító hanggal kiáltja – Ha látod, lődd el a lábát!
Szerencsére fedezékben vagy, viszont a két ember már sejti hol lehetsz. További kellemetlen gondolat pedig az, hogy borzasztó, hogy ha egy idegen van a közeledben. De még borzasztóbb, ha nem tudod, hogy hol van.


Nat:
A sebesen menekülő lényt pár lövés eltalálta. Aztán a hosszú sötét folyosó homályában eltűnt. Az észhez térő két katona őrülten eresztett meg a sötétségbe pár sorozatot. Smart gunnos nem türtőztette magát, utána rohant. Rossz ötlet volt.
Folyosó kanyarjában a lény meglapult, mire odaért a katona, a lény azonnal átszúrta a gyomrát a farkával. A tengerészpáncél mit sem ért ellene. Haldokló bakát a lény magához emelte. Mindezt csupán csak a katona lámpájának a fényében lehetett látni, azt is alig. Ez pedig roppant vérfagyasztóvá tette az egészet.
Nem hagyta magát a katona. Utolsó erejéből még kését előhúzta, ennyit lehetet látni, azt hogy a lény mely részébe vágta bele azt a fal kanyarulata elrejtette már. Az viszont biztos, hogy a lénynek roppantul fájhat. Folyosón vízhangozott a sziszegő üvöltése. Majd hirtelen mozdulattal kihúzta a farkát a baka testéből.
Elmenekült.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

44Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Márc. 24, 2012 9:48 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A golyók sipítva repültek el a lány mellett.
- VÁRJ!!! ÁLLJ MEG!!!! - üvöltött rohanó smart gunnos társa után, de már késő volt. A lény a folyosó kanyarjában elkapta. A látvány vérfagyasztó volt. A lány az előtte lejátszódó jelenetet látva levegőt se tudott venni. A lény fájdalmasan üvöltött. Társa halott teste nagyot puffant a padlón. Az idegen elmenekült.
Pár percig néma csönd telepedett a folyosóra.
Dühöngő és még életben maradt társa ott ültek mozdulatlanul, ahova a lény dobta őket. Végül Nat lassan felállt. Körbe pillantott, de mindenhol csak vér és testcafatok voltak szerteszét. Társa felé lépett, és némán kinyújtotta felé a karját, hogy felsegítse.

45Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Márc. 26, 2012 3:10 pm

Thomas Martinez


Sikerült leráznom a sárkányt, de két ember már a közelemben van, de még nem látnak. De rajtuk kívül még itt van az idegen és bármikor lecsaphat rám, mikor nem számítok rá, és a mostani táram sincs tele már, hamarosan cserélnem kell. ~Csak mozgásban kell maradnom még meg nem jön az erősítés!~ Mondtam magamban.
Észre veszek a földön egy kis tárgyat amit gyorsan felveszek és eldobom jobb oldalra, hátha amilyen zajt csap arra fognak figyelni a fegyveresek. Addig én elindulok az ellentétes irányba.

46Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Márc. 26, 2012 9:26 pm

W.B.

W.B.
Dühöngő:
Elfogadta a felsegítést. Volt ám súlya, de nem vészes. Arca hideg és fehér. Elnézett arra amerre a lény ment. Sóhajtott és megcsóválta a fejét.
- Szóval ez jött a csatornából. Átkozott Ghoul.
Felülről dörömbölés a fegyverropogás hallatszott. Meg természetesen a már hallott lény hangja, bármi is az, az fent randalírozik.
- Akkor most mi legyen? Berobbantjuk azt a lyukat mi a csatornába vezet? Ha szerencsénk van, azzal a lényt kizárjuk. Vagy be. Nem tudhatjuk.


Thomas:
Eldobott konzerv, vagy energia cella… vagy bármi is volt az a hengeres tárgy, célját elérte. A két ellenséges katona arra figyelt fel és amarra indultak el. Impulzus fegyverek dörrenését hallod, melyek mintha alólad jönnének. Ám futva nem tudod jobban megállapítani, hogy honnan. Futó karriered végül megdöntötte, illetve elcsúsztatta valami nyálka halom a földön. Csúszást végül egy láda halom állította meg.
Érthetetlen, hogy az idegenek nyála mikor ragacsos és mikor csúszós. Bár ez függhet a „frissességétől”.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

47Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Márc. 26, 2012 9:52 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő felsegítette társát. A fenti zajokra lett figyelmes. Fel pillantott, aztán társa sápadt arcára.
- Hallod ezt a zajt fentről? Úgy tűnik vannak még túlélők. Okos gondolat a berobbantás. - helyeselt társa ötletére. - Viszont cselekedjünk gyorsan. Azután csatlakozzunk a fentiekhez. Valószínűleg, nem csak ez az egy idegen masírozik ezen a helyen.
A fal tövében fekvő koponyatört hullához lépett. Levette róla az ép váll lámpát, majd a maradék lőszereket is magához vette.
- Tessék. - tárat nyújtott társa felé. - Minden maradékra szükségünk lehet.

48Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szer. Márc. 28, 2012 4:35 pm

Lizzy Redway

Lizzy Redway
A feletteseim, megkerestek, és be is dobtak a mély vízbe. Erősítésként küldtek a leendő társaim után. Gyorsan felpakoltam minden felszerelésemet, rendeztem a töltényeket és már kész is voltam. Az arcomon erős kialvatlanság látszott, hiszen a rémálmok miatt szinte sosem pihenem magam ki. A legutóbbi rémálmom egy lesből támadó rovar volt, aki lemetszette a lábaimat, és magával cipelt. Egy épphogy kifejlődött kis fekete dög mászott rám, élve falt fel.
Megrázkódtam, amikor visszagondoltam erre. Elindultam a hajóhoz, amivel megoldhatják a szállításunkat. Reméltem, hogy egy olyan csapatot kapok, aki nem csupa kezdőből lett összeavanzsálva. Amint találkozok a társaimmal, bemutatkozok:
- Lizzy Redway vagyok. Nem ma kezdtem, remélem, élve jut ki mindenki! – Mondtam határozottan, és vártam az utasításokat.
Amint a megadott helyen vagyunk a parancsoktól megfelelő lépéseket teszek…

49Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szer. Márc. 28, 2012 5:20 pm

Thomas Martinez


Bevált a tervem, sikerült elterelnem a kétfegyveres figyelmét én meg elindultam az ellenkező irányba. Futás közben lövéseket hallok alólam,de miközben erre figyeltem elcsúsztam valami nyálkába, és egy doboz hallom közé kerültem. Gyorsan megfordultam a földön és fel álltam a pisztolyomat célzásra tartom. Észre veszem a földön a nyálkát amibe elcsúsztam, és hamar rájövök, hogy egy bogártól származik. ~Na már csak ez a dög kellet nekem, és azt se tudom, hogy merre lehet!~ Mondtam magamban idegesen, majd lassú menetben folytattam az utamat, de ha meg látom a dögöt egyből tüzelek rá.

50Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szer. Márc. 28, 2012 8:07 pm

W.B.

W.B.
Nat:
Elfogadta a tárat, és a halott katonáról leszedte a véres gránáthevedert. Átnézte milyen gránátok vannak rajta, majd magára való felcsatolás közben monda:
- Négy repesz, két villanó, egy füst. Meg ami nálunk van m40-es gránátok. Nálam hat a fegyverrel együtt.
Majd némán megindult arra ahol a rés volt a csatornába. Idő közben elhaladt a smart gunnos teste mellet. A réshez érve immáron látszott, hogy a lény használta. Véres volt.
- Úgy tűnik megsérült, csak azt nem tudjuk, hogy vissza jött-e azóta. Vagy hogy a két xeno az épületben van-e, vagy a csatornában. – Nat fele fordult és elő vette a négy hengeres repeszgránátot – Két választásunk van. Berobbantjuk vagy nem. Következményeket csak megbecsülni tudjuk.


Thomas:
A lény csak nem mutatkozott. A három tűz közt való mozgás nincs ínyedre, bár választás nincs. Előre haladva, a szomszédos sorból veled párhuzamos mozgást hallasz. Nem a szárnyas lény, mert az ehhez túl nagy, sem az emberek, mert a lépések hangja túl halk és az utócsattanás karmoktól ered, így a megfejtés sajnálatos módon, túlontúl kézzel fogható. Ugyan olyan sebességgel halad, mint te. Vadászik, becserkészi az prédát. Úgy tűnik, csak egy célja van: Te.


Redway:
A katonák a csapatszállító előtt összenéznek. Megérkezett a nyolcadik fő. Kissé értetlen az arckifejezésük. Végül egy fekete hajú a többiekétől eltérő fekete tengerész páncélban lévő katona válaszolt:
- Az mit jelent, hogy nem ma kezdete? Vagyis tegnap?
- Pattson! – szolt ár a parancsnok – Volt dolga a bogarakkal még az előtt, hogy te Gyarmati lettél volna.
- A szokásos történet? – Kérdezte egy rövid barna hajú nő.
- Igen. Csak ő. A szokásos bogaras történet. – Mondta a parancsnok, majd eligazítást tartott – Kivételesen egy lángszórós APC-vel megyünk. Mivel ezt adták. Ismerik felállást és a taktikát. Parancsnok és sofőr a járműben. Négy katona a jármű mellett két fő egy oldalt. Egy katona a toronyban a lángszórót kezeli, míg a második "unatkozik". Kaput betörjük. Mivel mi vagyunk az úgy nevezett elit csapat, így amint megérkeztünk behatolunk. Most mindenki be a viharmadárba és… mivel ezt UD-4 nem tudja szállítani így egy viharvert helikopter visz oda minket.
- Az öböl túl oldalára.
- Igen. Pár perc, Ne késlekedjenek!
Mindenki rendezetten szállt be a járműbe és foglalt helyet. Pár másodperc múlva az ódon huszonegyedik századot idéző helikopter kapta fel a járművet és indult meg az úti cél felé.
Katonákon nem látszódott semmi izgalom. Viccelődtek és történeteket meséltek. Vagy tapasztaltak, vagy félvállról veszik a dolgokat.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

51Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szer. Márc. 28, 2012 11:01 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat ellenőrizte a töltényeit. Minden rendben volt. Az új váll lámpát a helyére tette. Társa után masírozott. A lyukat méricskélte.
- Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem nem távozik olyan könnyen ez a szörnyeteg. - átgondolta a szavait. - A vér biztosan vonzza. De jobb, ha berobbantjuk. Ne kérdezd, miért. Fogjuk a "hatodik" érzékre.
A fenti hangok egyre erősödtek. Dühöngő felpillantott. Tudta, neki most itt a helye. Koncentrálnia kell. Leguggolt és jobban szemügyre vette a lyukat. A keze enyhén remegett.
- Szép kis bestia. - morogta. - Vajon mennyi ideje lehetünk idelent? - társára nézett.
Ösztönösen, megkocogtatta a fülében az adóvevőt, majd szórakozottan bele szólt:
- Halló, hall valaki? A felderítő csapat egyik tagja beszél! Aki hall engem, válaszoljon! Hallóóóó!

52Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Márc. 29, 2012 6:59 am

Lizzy Redway

Lizzy Redway
A nagyképű katona kissé felhúzott. Egy másik helyzetben, egy másik helyen már törött orral futna anyucihoz, de most fontosabb volt a küldetés, és a szakasz. Végighallgattam az eligazítást, és bólintottam. Egész úton az „elit” egységet néztem. Könnyelműek voltak, még ha ez nem is tűnik olyan nagy feladatnak, de én komolyan vettem.
A csapatot végignézve az eszembe villantak az én élményeim, amikor én is így heccelődtem… Amikor még tudtam aludni, de most komor voltam, túlságosan is. Mich néhány szava ugrott be:
~ „Ha valaki túl komolyan veszi az életet, az elveszik benne!” ~ Kicsit elmosolyodtam. Sok dolog történt velem, de most csak az számított, hogy az utasításokat komolyan vegyem. Sok ember-ember elleni harcban vettem részt, és néhányban, mikor nagyobb ellenfelünk volt. De a bogarak mások voltak. Kegyetlenebbek, és harciasabbak.
Nem akartam az első akcióban meghalni, most, hogy újra fegyver lehetett a kezemben. Harcolni akartam, küzdeni, parancsokat teljesíteni, mert olyankor nem az járt a fejemben, hányan haltak meg, és hogy hányan fognak még…
Oldalra mentem, egy másik egyenruhással. Megint éreztem az izgalmat, amit rég, a szívem hevesebben vert, a vállamat húzta az L96 Sniper Rifle, a hátamon keresztben a Shotgun, megtöltve természetesen. Felkészültem, bármi is vár odabent, ha erősítést várnak, megyünk. Kihozok annyi embert, amennyit csak tudok. Vártam a parancsot, ami felhatalmazást ad a behatolásra.

53Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Márc. 29, 2012 3:52 pm

Thomas Martinez


Ideg őrlő az az érzés, hogy követ az a dög és nem mutatkozott még, ezért utálom a rovarokat mindig lesből támadnak. Az már biztos, hogy a szomszédos sornál van, mert hallom a karmoktól való hangokat. Gyorsan a bal kezembe vesszem a késemet, arra az esetre, ha rám ugrana dög akkor még van esélyem megölni egy jól célzott szúrással. Menet közben a szomszédos sor felé, hogy ha meglátom gyorsan tudjak tüzelni rá. ~Remélem a segítség hamar meg érkezik, mert különben nem húzom sokáig! Remélem, hogy most egy időre leráztam azt a két nehéz páncélost.~ Mondtam magamban, menet közben.

54Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Márc. 29, 2012 6:45 pm

W.B.

W.B.
Nat:
Rádióból nem érkezett semmiféle válasz. Végül a csendet megszakította a baka:
- Akkor robbantunk. – mondta majd lehasalt.
Kissé bekúszott az üregbe, bár a lábai így is kilátszottak. Közép tájt helyezett el két gránátot, majd kissé kijjebb húzta magát és a másik kettőt is elhelyezte. Ezután teljesen kihúzta magát. Egy m40-es gránátot vett elő. Ajtón túlra biccentet. Miután fedezékbe vonult és társát megvárta, hogy így tegyen, lepattintotta a gránát „kupakját” és benyomta a gombot. Határozott dobással a tátongó üregbe dobta.
Erős zajos robbanás hallatszott eztán és az utána következő recsegés, zúzódás, ahogy a betonfal összeomlott betemetve az üreget. Nagy port kavart, bár pár pillanat múlva már ülepedett is.


Thomas:
Tudtad a lényt füleddel követni, ám ez megszakadt mikor egy robbanás rázta meg az épületet. Az idegen jellegzetes fémes hangján felrikoltott. Felmászott a gigantikus polcra, majd átugrott a másikra a fejed fölött. Vissza se nézett. Vadászatot felváltotta valami más, mit úgy tűnik a robbanás váltott ki.
Természetesen a vízköpő és a két ismeretlen fegyveres is felfigyelt a robbanásra. Már csak az a kérdés melyiküket érdekli jobban a robbanás?


Lizzy:
Az ódon helikopter elvitte a járművet az ipartelepre. Egy érezhető zöttyenés jelezte, hogy a jármű földet ért. Utána a gép hangja távolodott. A viharmadár motorjai felbőgtek és megindult a raktár ajtaja felé. A Parancsnok intézett pár szót ezután.
- Pattson, Ducke, Lizzy, Amanda! Maguk mennek az APC mellet! Pattson és Lizzy jobb oldal, Ducke és Amanda bal! Pattson és Amanda mennek elől! Kaput áttörjük, a rak tárat körbevették a katonák. Ellenséges nehéz páncélzatú fegyveresekre, valamiféle repülő nagy állatra és talán idegenekre számíthatnak!
Parancsnok épp, hogy befejezte a mondanivalóját, a páncélos áttörte a kaput. Viszont ezután nagy erővel belecsapódott valamibe.
- Az előző csapat M577-se! Ki tudom kerülni, de… Jézus! Kitépték az ajtaját! – ordítja hátra a sofőr.
- Mindenki készenlétbe! Tankot megállítani! Osztag! Ki a terepre, vizsgálják át az APC-t!
Pattson erővel kinyitja a viharmadár ajtaját és fegyvert felemelve kilép. Utána a többiek.

// Az alagút berobbantása és a viharmadár kaputörése egy időben volt, ezért csak egy zajt hallottatok nem kettőt//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

55Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Márc. 29, 2012 7:42 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat feállt guggoló helyzetéből. Bólintott.
- Robbantsunk! - halványan elmosolyodott.
Amíg társa a lyukban tette a dolgát, a lány őrködött a folyosón. Semmi sem mozgolódott. Amikor minden készen állt, társa jelzett, és Nat is fedezékbe vonult.
A helyére érve, figyelte társát, ahogy eldobja a gránátot. Mintha megállt volna az idő. Az ezután történő robbanás fülsiketítő volt. Nat elfordította az arcát és összeszorította a fogait. A betonfal beomlott, és porfelhő szállt fel. A por kaparta az orrát és a torkát, ahogy belélegezte. Néhány pillanattal később elült a por. Nat a társára nézett.
- Szép volt! - a hüvelykujját a levegőbe emelte.
Végigfuttatta a tekintetét a környezeten.
- Most pedig induljunk!

56Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Márc. 29, 2012 8:11 pm

Lizzy Redway

Lizzy Redway
Áttörtük a kaput, de valami útban volt. Az APC volt az. Az ajtót feltépte valami, valami nagyon erős. Az első gondolatom a rovarok felé irányult, aztán belegondoltam, hogy más lény is képes lehet erre.
Siettem a többiek után, jobbra mentem, ahogy a parancsban szerepelt. Kibiztosítottam a fegyverem, és készenlétbe helyeztem. Felkészülve bármire, ami kiugorhat az APC-ből. A feltépett ajtóhoz rohantam, és biztosítottam a terepet.
~ Csak ne tépje fel semmi a torkomat, ahogy belépek!~ Gondoltam, mély levegőt vettem, majd lassan kifújtam.~ Ha egy rohadt bogár akarja majd letépni a fejem, megnehezítem a dolgát, minimum a sírba viszem!
Egyre hevesebben vert a szívem, reméltem nem ugrik ki a helyéről. Belépve jobbra fordultam először, ellenőrizve, hogy tiszta e a hely. Attól függően, mit találok lépek utána. Ha üres, a másik irányt is átnézem, ha nem, akkor a lehetséges ellenfelemre koncentrálok.

57Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Márc. 31, 2012 4:59 pm

Thomas Martinez


Tudtam követni a fülemmel a rovar mozgását és felkészültem, hogy ha meglátom akkor le lövőm, míg egy robbanás meg nem zavart. Ezután a dög rikoltó hangját hallom, majd a fejem felett átugrót a másik polcra. ~Itt az esély a futásra, amíg nem figyel rám!~ Mondtam magamban és elkezdek futni, mert a robbanásra a két nehéz páncélos bármikor ide érhet és a sárkány is felfigyelhetett rá.
~Remélem ezt a robbantást az erősítést csinálta, mert itt az ideje, hogy megérkezzenek!~ mondtam magamban.

58Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Márc. 31, 2012 6:36 pm

W.B.

W.B.
Lizzy:
Bent csupán csak vér és különböző testcafatok vannak. De ezek kimázolják a jármű belsejét. Groteszk módja a falfestésnek.
- Pattson! Ellenőrizze a parancsnoki panelt! – adta ki az utasítást a parancsnok.
Pattson odébb tolta a parancsnoki széket, mely háttáblájának fele hiányzik. Valami letépte tán harapta. Arcán meglepődés ült ki.
- Ketten még élnek. – mondta, majd a parancsnoki mikrofon gombját megnyomta – Itt a felmentőosztag! Térjenek vissza az APC-hez! Illetve jó lenne tudnunk mi történt itt.
Elengedte a gombot és várta a választ. Hangerőt feltekerte…

Nat:
Visszafele indulva semmi nem történt. Minden csendes. Már amennyire a fentről leszűrő némi zaj engedi a csendet dominálni. Végül sisteregve megszólalt a sisakba épített rádió:
- Itt a felmentőosztag! Térjenek vissza az APC-hez! Illetve jó lenne tudnunk mi történt itt.
A baka megállt. Nem hitt a fülének.

Thomas:
Rohantál. A végül nyílt terepre értél a raktár túlsó végében. Egy APC-t és mögötte egy viharmadarat látsz meg tőled tíz méterre. Az APC ajtaja kitépve, ketten épp ekkor léptek be a járműbe, míg ketten kint maradtak egy Mk2-es smart gunnos nő és… Ducke.
Ducke mikor meglátott meglepődött. Groteszk vigyor ült ki az arcára. A nő hirtelen rád fogta a fegyvert, majd leeresztette.
- Te meg mit keresel itt? Vagy inkább a többiek hol vannak?! – Szögezte neked a kérdést Ducke.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

59Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 02, 2012 8:24 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat megállt, őt is meglepte a hang. Hátra pillantott a társára.
- A felmentő osztag ideért? Érdemes volt felkelni az ágyból - majd beleszólt a rádiójába - Halljuk, értettük a parancsot! Ha visszaértünk az APC-hez, elmagyarázunk mindent részletesen, de dióhéjban annyi, hogy kiirtottak minket! És vigyázzanak, valószínűleg nem csak xenok vannak errefelé!
Miközben mindezt mondta, intett a fejével a társa felé, hogy induljanak. Gyors léptekkel tovább haladt.

60Ipartelep - Page 2 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 02, 2012 4:14 pm

Lizzy Redway

Lizzy Redway
Cafatok és vér mindenütt… A rémálmaimban már láttam ilyeneket, sőt néhány kivételes esetben már találkoztam ébren is ilyesmivel. Igaz, hogy nem rendültem túlzottan meg, de elfogott az undor. Kicsit felfordította a gyomrom az egész összkép. A rádión felelt valaki, tehát még életben voltak.
- Tehát nem csak rovarok… - Suttogtam halkan, talán csak magamnak. A fegyverem készenlétben volt, hátha valami les ránk, esetleg több valami. Megvizsgáltam a vért, milyen rég történhetett a dolog. Reméltem, hogy már korábban, mert ha nem, akkor az ami ezt tette még itt van, és talán mi vagyunk a következők.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.