Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Ipartelep - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Ipartelep - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Ipartelep - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Ipartelep - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Ipartelep - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Ipartelep - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Ipartelep - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Ipartelep - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Ipartelep

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [3 / 6 oldal]

61Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 02, 2012 5:56 pm

Thomas Martinez


Nagy öröm fogott, amikor meghallom Ducke hangját végre nem vagyok egyedül. -Rajtam kívül mindenki meghalt az utolsó társamat, egy nehéz páncélos fickó lőtte és szerintem a birtokon talált dokumentumokat akarta tőle.- mondtam Duckenak közben gyorsan hátra nézek, hogy leellenőrizzem, hogy nem követtek-e, majd újból megszólalók. -Nem tudnál adni egy fegyvert, mert elvesztettem menekülés közben az enyémet.- Mondtam Ducknak, majd közelebb mentem a két katonához.

62Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 02, 2012 8:06 pm

W.B.

W.B.
Thomas és Redway:
Viharmadárból kiugrott egy katona, egy FAMAS géppuskával és hozzá tartozó töltény övvel melyben öt tár foglal helyet. Thomashoz megy és átnyújtja. Útközben benézett az APC-be. Látványtól förtelmes grimaszba torzult az arca. Nem csoda. Friss a vér, még folyik.
- Úgy tűnik tényleg nálad van a hiányzó papír köteg. Gondolom most épp nincs nálad. – Mondta Ducke Thomasnak. – Ő Amanda. – Mutatott mellette álló nőre.
APC-ben Pattson próbál utasítást adni a két túlélőnek. Kiszűrődik mit is mond.
- Nem csak xenok? A proteusi vízköpőre gondol és ellenséges fegyveresekre? Minél előbb jöjjenek vissza az APC-jükhöz! Van még egy túlélő, a másik csapatból. – majd a parancsnoknak szól rádión – Uram, három túlélő, nem próbálja a mi rendszerünkhöz csatlakoztatni őket?
- A rendszer még a halott katonákat is érzékeli. Ki kell őket válogatni. – Érkezett a válasz. – Addig is Lizzy próbálj egy nagyobb láda halomra felmászni és ha egy nagy szárnyas állatot látsz, akkor csak akkor lőhetsz ha támad.
Pattson idegesen szolt bele először a saját rádiócsatornába véletlenül, majd a két túlélőjébe:
- Negatív! Vonuljanak fedezékbe. – Ezután kiugrott az APC-ből. – Emberek, nem érdekel ki, hol van de le kell mászni a szerviz járatokba! Két túlélő ott van és úgy tűnik az egyik fegyveres is.
Amanda épp szólalni készült volna mikor egy kisebb robbanás hangja süvített végig a levegőben és halk impulzusfegyver lövések.
Nat:
- Nem csak xenok? A proteusi vízköpőre gondol és ellenséges fegyveresekre? Minél előbb jöjjenek vissza az APC-jükhöz! Van még egy túlélő, a másik csapatból. – Mondta az illető, majd a rádió elhalkult.
Útközben a két baka nem került szembe ellenállással. Ám a létrától leszűrődő fényben egy létrán lejövő ember sziluettje rajzolódott ki. Tengerész azonnal halkan a rádióba szolt:
- Maguk jönnek itt?
Néhány másodperc telt el, ennyi idő alatt a fegyveres leereszkedett a létrán. Végül az ismerős hang megszólalt a rádióban:
- Negatív! Vonuljanak fedezékbe.
Katona próbált halkan beszélni, de a fegyveres meghallotta. Ha nem a beszéd, akkor a két világító váll-lámpa árulja el a két tengerészt. Az ellenséges fegyveres talpig nehézpáncélban. Nat társa szó nélkül kilőtt egy gránátot rá, majd sarkon fordult és a nő vállat megragadta.
- FUSS! – Hangzott a kiáltása egybevegyülve a gránát robbanásával. Megfordult, majd a porfellegbe több sorozatott eresztet. – Vissza!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

63Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 03, 2012 9:13 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat még figyelmeztetni akarta őket az esetleges ghoul-ra, de nem volt rá idő. Az események felgyorsultak. A létrán lejövő alakot figyelte, de mikor kilehetett venni az alakját, a lány meglepődött. A gránát robbanása takarta el ezután a szeme elől. Társa kiáltása még így is elért hozzá:
- FUSS!
Nat megeresztett egy rövid sorozatot a fellegbe, ahogy társa. Majd megragadta a baka szabad karját, és a másodperc tört része alatt rohanni kezdtek.
- "Francba!" - gondolta, miközben teljes erejéből futott - "Mi a francot keres ez itt?"

64Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 03, 2012 4:22 pm

Lizzy Redway

Lizzy Redway
Az egyik katona megérkezett, elvesztette a fegyverét, ezért kapott egy másikat. Még emberek is vannak itt, és ők is úgy gondolják, hogy meg kell halnunk. Egy vízköpő, fegyveresek, vélhetőleg bogarak. Nagy bulinak indul ez a bevetés… Végigmérem az érkezett fickót, és felé bólintok, próbálok uralkodni magamon, mert vegyes érzelmek öntöttek el. Túlélők vannak, de kevesen. Lehetséges, hogy egy finom mosoly is megjelent az arcomon. Kicsit összeszorítottam a szemeim, hogy kissé felüdüljek.
- Igenis! – Válaszoltam a parancsra, és elindultam egy halom láda felé. Próbáltam úgy választani, hogy minél jobban belássam a terepet, de ne szedhessenek le egykönnyen. Mászás közben ismét rám tört az izgalom.
~ Ha leszedem a dögöt, azzal elárulhatom a helyzetünket. Ha támad, mindenképp lövök. Ha életben hagyom, akkor nehézséget jelenthet a későbbiekben, ezért nagyon pontosnak kell lennem! ~ Gondoltam, és próbáltam magam a legjobb formába hozni. ~ Fejlövés lesz, ha sikerül… Nyugi Red, először térképezd fel a helyet, és ha támad, csak akkor lőj!
Mikor felértem, körbenéztem, a lényt, és egyéb ellenséges anomáliákat keresve. A fegyveremet készenlétbe véve a tanultakat kihasználva mélyeket lélegeztem. A megfelelő pillanatban nem vonhatja el semmi a figyelmem, eset már meg ez velem, és nem akarok, nem vagyok hajlandó hibát elkövetni.
~ Mint a biciklizés Red… Mint a biciklizés… ~ Gondoltam a fegyvert nézve, és felkészültem az esetleges tüzelésre. ~ Csak a szeme közé!

65Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 04, 2012 9:21 am

Thomas Martinez


kapok egy új fegyvert, egy katonától hozzá néhány tárral. Ezután elkezdtem hallgatni a rádiózásokat, amiből kiderül, hogy vannak rajtam kívül más túl élők. ~Hála az Istennek!~ Mondtam gyorsan magamban, majd eltökélem, hogy segítsek rajtuk. Gyorsan keresztet vettek, majd megszólalók.
-Én csatlakozni akarok azokhoz akik a túlélők ért mennek.- Mondtam a parancsnoknak magabiztosan, most megfog fizetni az fegyveres.

66Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 04, 2012 10:32 pm

W.B.

W.B.
Nat:
Ellencsapás sikernek mondható. Hangok alapján nem sikerült likvidálni a páncélost, ellenben jelentősen feltartani annál inkább. Valamit hangosan szitkozódik, amit hangtorzító torzít el. Majd végül utánatok kiállt:
- Álljatok meg mocskok! Nincs esélyetek! – Egy helyben marad. Ez túlzavaró.
Hatalmas dörrenés, melyet a folyosó csak még jobban felerősít. Lövedék süvít el Nat füle mellet. Érzi arcán a lövedék levegővel keltett súrlódásának a hőjét. Folyosó kanyarulatában a lövedék becsapódik a falba. Hatalmas darabokat kirobbantva abból. Egy embert ízekre szedne egy ilyen találat. Bár már a kanyarulat eltakarja a két tengerészt. A nehéz fegyverzetű ellenséges katona attól még pár tíz méterre van…


Thomas és Lizzy:
Pattson bólintott Thomasnak.
- Akkor te jössz velünk negyediknek és a mesterlövész leánykát itt hagyjuk őrködni. Mozgás, valahol a szervizjáratokba ---- hatalmas dörrenés szakítja félbe a katona mondatát. Thomas felismeri. Ugyan ezzel a fegyverrel lőtték le a mongol katonát. ---- Nyomás!
Ducke, Pattson, Amanda és Martinez a lövés fele eredtek. Ám az ajtónál mi mögött a lefele vezető létra van, megállásra kényszerült a négyes csapat. Fent állt az egyik nehéz páncélos. Mozgásra azonnal tüzet nyitott. Amanda épphogy csak ki tudta kerülni és egy láda mögé vetődni, mely az MK2-es Smart Gunnal érdekes mutatvány.

Redway mindezek közben a vízköpőt tartotta figyelemmel. Hatalmas a raktár, bár egy ilyen lény pillanatok alatt képes átszáguldani rajta. Körbe –körbe megy valami körül. Időnként felmordul. A nő fele tekint, rá rikolt a távolból, de nem tesz semmit. Folytatja az útját. Polcsorok eltakarják mi az, ami körül köröz.


Közös:
A parancsnok sikerrel beállította a három túlélő jelét, így immáron őket is látja a parancsnoki modulban. Nem tétovázik:
- Winthorp Sutherland! USS Nautilus. Két túlélő kik a szervizjáratokban vannak, maradjanak fedezékben! Próbálják lassítani a támadót! Ducke, Pattson, Amanda és Thomas, ha jól tudom. Ne rohanjanak neki. ZTC-1 pajzsruhával van felvértezve mind két ellenséges humán célpont. Ízületeknél van gyenge pont, ám ezeket eltalálni nehéz. Vagy össztüzet lehet zúdítania sisakra. Redway! A lény egy proteusi vízköpő. Ha lehet ne lője le! Fontos nyom illetve bizonyíték. Egy ilyen lényt nem lehet hatósági engedély nélkül elhozni a Proteusrol, Marsra főleg nem. Üzenet vége!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

67Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 05, 2012 8:15 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Natasha érezte a a hőt, ahogy a lövedék elröpült mellette. Hátra tartva a kezét, válaszul megeresztett egy újabb lövéssorozatot a páncélos felé. A berobbanó lövedéktől egy pillanatra lelassult, de még időben sikerült a kanyarulat védelmébe kerülnie. Nat a fedezékből óvatosan kipillantott, próbálta kivenni, mit találhattak el társával a páncélzaton, hogy most nem képes az ürge moccanni se. Amilyen gyorsan csak lehetett, megfigyelte, és kifürkészte a páncélos helyzetét.
A rádióadást hallgatva a mellette álló bakára pillantott.
- Ell-osde' pauk! - sziszegte halkan a fogai közt - Kemény menet lesz. - majd újratárazott.

68Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 05, 2012 11:37 am

Lizzy Redway

Lizzy Redway
A lényt becéloztam, az ujjam a ravaszon volt, egy rossz mozdulat, és agyonlövöm a lényt. Követem a mozgását, ahogyan valami körül köröz, bár a polcok takarták, mi körül köröz. Néha rám pillantott, és rikoltott, de nem indult meg felém.
Megkaptam a parancsot, hogy a lényt hagyjam életben. Úgy tűnik, nem lövöm le, valahogy megsebzem legfeljebb, hogy megtudhassuk a lény miként került ide. Az humán célpontokon ZTC-1 pajzsruha van, nehéz lesz leszedni őket. Én fedezem a csapatot, úgyhogy egyedül a vízköpő lehet az ellenfelem. Bár ilyen furcsa helyzetben akármi beüthet.
- A lény valami körül köröz, nem támad. Ellenőrzöm, hogy mi keltette fel a figyelmét, lehetséges, hogy további ellenfeleket talált – jelentettem, és próbáltam jobban szemügyre venni a lényt, és az érdeklődésének tárgyát.
Furcsa érzés fogott el, talán fontos lehet mi is történik ott. Valami nagyobb rakás után nézek, vagy egy közelebbihez megyek, hogy láthassam mi is történik ott. Megpróbáltam végig szemmel tartani a lényt, persze amíg odaértem a következő rakáshoz, ez nem sikerülhetett tökéletesen. De őrülten futottam, nehogy valami pont akkor történjen, amikor én nem láthatom. A lény még mindig körözött, én pedig próbáltam olyan közel kerülni hozzá, hogy meglássam, mi zajlik ott. Elég közel kerültem, hogy lássam, mi zajlik ott…

69Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 07, 2012 5:28 pm

W.B.

W.B.
Martineznek marad az előbbi kőrben írt.


Nat:
Dühöngő morgásán a baka nagyot néz. Nem tudja az értelmetlen morgás/kerregés bizarr kombinációját hova tenni.
Páncélos mindezek közben feltápászkodott. Felvette a földről fegyverét. Megnézte, majd idegesen falhoz vágta. Úgy tűnik a gránát tönkretette a fegyvert. Túl sokat nem töprengett, válláról levette a második fegyverét. Egy Kramer puskát. Kibiztosította, majd az ülepedő porban megindult előre.

Ez az a páncél: Adatbázisban is bent van.
http://images.wikia.com/avpwarfrpg/images/9/97/ZTC-1_Pajzsruha.jpgRedway:
A lény úgy tűnik, hogy halott társa körül köröz. Ládák tetejéről először nem kivehető, hogy mért is teszi. Majd polcok és konténerek takarásából két szénfekete idegen mászik elő. A szárnyas lény ezeket próbálja távol tartani a holt társa tetemétől. Valamiért a két rovarlény nem támadja meg a vízköpőt. Ellenben az új jövevény kerül célpontjukba. Kettéválnak és Redway fele veszik az irányt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

70Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 07, 2012 5:34 pm

Thomas Martinez


Elindultunk a lövések felé, a lövés hangját felismertem pont ezzel a fegyverrel ölték meg azt a mongol katonát. Most legalább többen vagyunk ellenünk és most harcolni is fogok ellenük.
Amikor elértünk az ajtóhoz az egyik páncélos ott állt és egyből tüzet nyitott ránk Amanda épp, hogy kitudta kerülni a lövést.
~Remélem túl tudom futni a lövéseit!~ Mondtam magamban majd cselekedtem. Gyorsan elkezdek futni egy közeli láda felé, de közben tüzet nyitok az ellenségre, hogy megsebezzem a nehéz páncélos fickót.

71Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 10, 2012 12:58 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat hallja, hogy az ellenség közeledik. Ha nem tesznek valamit sürgősen, nagyon-nagy bajban lesznek. Int társának, hogy induljon el a folyosó vége felé. A lány kikapcsolja a váll lámpáját, és a sötét elnyeli alakját. Észrevétlenül kikandikál a rejtekéből, és becélozza ellenfele sisakos fejét. Halkan kifújja a tüdejéből a maradék levegőt is.
- A szeme közé ... a szeme közé a rohadéknak - gondolja, és meghúzza a ravaszt.

72Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 10, 2012 9:58 pm

Lizzy Redway

Lizzy Redway
A két idegenre felkapom a fejem, és gondosan rájuk célzok, sokkal veszélyesebbnek ítéltem meg, mint a vízköpőt. Pontosan kellett lőnöm, mert az életembe kerülhet, ha tévedek. Kettő mellkasra és egy fejbe, így lövök az első lénynél. A másodiknak kettőt a fejébe, úgyis akkora, van hely rajta. Két irányból jönnek, ha nem tudom mindkettőt leszedni az baj. Gyorsan az első felé lövök a terveim szerint, és ha a másik közelebb ért elengedve a fegyvert a shotgun felé nyúlok, és beterítem a dögöt. Talán túl kockázatos, a sav rám fröccsenhet, a másik fegyver viszont közelre nem túl jó választás. Két töltényt minimum elhasználok, mindkettőt fejre irányítom. Ha sikerül, próbálok messzebb kerülni a vérétől, ha nem, akkor még egyszer megpróbálom kilőni a lényt, de azt már a lábai felé irányítom, hogy a saját bőröm megmaradjon.
~ A fenébe is, mindig a rövidebbet húzom, de talán most sikerül, és megúszom… ~ Gondoltam, és felkészültem az esetlegesen nekem csapódó idegenre.

73Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 11, 2012 8:04 pm

W.B.

W.B.
Thomas:
Látva az előtűnő célpontot a katona vérszomjasan fel kiállt:
- MEGVAGY ANYAGALOM!
Ámbár, azt is tudja, hogy élve kell eme gyalog a munkaadóinak, így vele kivételezik. Úgy durván térd magasságban céloz. Lövési egyszerre dördülnek el a célpontjáéval együtt. Martinez lábszárvédője két találatot felfogott, ám az ütéstől kicsit rosszul ért a fedezékbe. Elesett, viszont fedezék mögött ért földet. A páncélost pedig minden lövés eltalálta a FAMAS-ból. Ám a golyók nem hatoltak át a páncélzaton. Nem zavarta a páncélost, nem vonul fedezékbe.

Nat:
Gellert kapott lövedék hangja. Plexi repedés. Gellert kapott lövedék falba csapódik. Páncélos felhördül. Bal karját emeli a szemei elé. Plexi széttöri. Újabb lövések már a karját fedő páncélban végződnek.
- Rohadék!- Hangosan sziszegte.
Jobb karját felemelte, és meghúzta a ravaszt. A lövés a falba csapódott Nat fejétől fél méterre. Beton szilánkok karcolták végig a nő arcát, ahogy a betonban egy kráter keletkezett. A Fegyver iszonyatos visszarúgásától amaz kiesett a fegyveres kezéből. Az ellenség megfordult, háttal a tengerésznek és a sötétben keresni kezdte a fegyvert.

Redway:
Idegen sziszegve lopakodik, annak ellenére, hogy tudhatja, hogy őt figyeli a prédája. Dörrenés és hasító fájdalom a bal karjában. Azonnal tudja ki okozta. Mire mozdulna a legközelebbi ládához mi eltakarhatja, már hasít is jobb vállába a következő fájdalom. Célpontját elveti és a legközelebbi láda mögé vetődik. Hangosan felszisszen, majd rikolt. Másik idegen is eltűnt.
Mesterlövész nő fejébe egy név hasít: Lysenko. Szeme világa furcsán kezd vibrálni. Tudatalatti hang súgja:
Vezér megsérült. Ha azt kivégzik a fiatalabb dolgozó előtt, akkor az visszavonul a bolyba…
A sárkány mereven figyeli a nőt. Szárnyaival takarja társa tetemét. A két idegen nem moccan. A meglőtt példány valószínűleg a láda mögött kuporodhat, míg a másik kitudja, hogy hol van._________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

74Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szer. Ápr. 11, 2012 9:03 pm

Lizzy Redway

Lizzy Redway
Kicsit berozsdásodtam, de eltaláltam az egyiket. A láda mögött lehet az egyik rovar, a másiknak nyomát vesztettem. Hirtelen valami történt velem, minden vibrált, kissé megtántorodtam, először csak egy nevet hallottam meg: Lysenko, majd valami furcsa hang azt suttogta nekem:
~ „Vezér megsérült. Ha azt kivégzik a fiatalabb dolgozó előtt, akkor az visszavonul a bolyba…” ~ Hirtelen megtorpantam. Talán a fáradtság játéka volt, de… Lehetséges hogy fontos információt kaptam. Talán sikerül hetest dobnom, és ha átverés is, mégis kinyírok egy dögöt. A kezembe vettem az M21A Combat Shotgun-t, végignéztem a fegyveren. A régi sérülései, a karmolás nyom rajta. Nem telt egy pillanatba az egész, de mégis emlékek hada öntött el. Felkészültem a lövésre, és a láda mellé vetődtem, ahol a lény fedezékét sejtettem. Miközben kiugrottam a saját fedezékemből a láda mögött rejtőző lényre lőttem. Tovább gördültem a földön, szinte azonnal felugrottam, és újra elsütöttem a fegyvert.
~ Red, lehet most dobsz hatost golyóval… Túl fogod élni! ~ Mordultam magamra, a szívem pedig rettenetesen kalapált. Nem féltem, csak izgultam. Győznöm kellett…

75Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 12, 2012 3:03 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő behúzta a nyakát, ahogy ellenfele lövése a falba csapódott, ám így is érte szilánk az arcát. De sikerült, a fegyveres sisakja megsérült. Nincs üveg az arca előtt. Ahogy megpillantotta, hogy a páncélos a lövéstől elejti fegyverét, és elfordul, villámgyorsan cselekedett. Őrültnek tűnt, de nem teketóriázott. Az adrenalin okozta forró - hideg érzés végigfutott a gerincén. Vállára dobta a puskát, és teljes erejéből nekifutott ellenfelének. Lendületet véve egy ugrással a hátán termett, bal kezével kapaszkodott, jobb kezével pedig előrántotta a tokjából a yautja pengét. Kiegyenesedett. Bal kezével teljes erejéből szorította a páncélos nyakát. Itt már csak az ölés számított. Semmi más. Minden erejét bevetve lesújtott ellenfele arcára.

76Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 14, 2012 6:40 am

Thomas Martinez


Eltalált a mocsadék miközben a fedezék felé mentem. de szerencsére a páncélom felfogta a lövéseket, de estem egy nagyot a fedezékbe. Gyorsan fel állok és a fedezék simulók, ahogy hallom meg se kottyant neki a lövéseim. ~Ezzel a fegyverrel nem tudok kárt tenni benne, gyorsan kikel találnom valami mást!~ Mondtam magamban, majd fogtam egy gránátot kibiztosítottam és eldobtam a páncélos felé, utána vissza húzódok a fedezékbe.

77Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 14, 2012 9:20 pm

W.B.

W.B.
Thomas:
Gránát láttán a páncélos eltakarta az arcát bal karjával. Hangos robbanás jelezte a gránát detonációját. Páncélos állva maradt, a repeszek és a detonáció nyomot hagyott a páncélzaton. Visszaállt célzó testhelyzetbe, célzásra emelete a fegyverét… Ám Amanda kilépet a fedezékből és az Mk.2-es Smarttal azt kilőtte a páncélos kezébe. Amaz ledermedt.
- Fel a kezekkel! – förmed rá a nő.
Másik két baka is előlép rátartott fegyverrel. Pattson fejével Thomasnak int.
- Fedezünk, vedd el a még nála lévő pisztolyt és… találsz itt kötelet valahol.

Nat:
Páncélos őrült módon próbálja letépni magáról a nőt. Ám a pengére nem számított. Szemen keresztül betörte a csontot a penge. Halk nyögés hallatszik. Kispriccelő vér melegséggel árasztja el a nő kezét.
Páncélos test elernyed és előre dől. Hangos puffanással ér földet. Párszor megrándul majd nem mozdul többet.

Redway:
Az idegent meglepte a gyors megelőző támadás. Mellkasába nyilalló fájdalmat követően térdre rogy. Egyik karmos mancsát a sebére nyomja. Nem tudni mi célból, hisz ennek ellenére is spriccel ki belőle a savas vér. Mire a nő felé fordítja, hosszú barázdás fejét újabb fájdalom hasít belé. Viszont már utoljára. Sörétek széttépik koponyájának elülső részét.
Csikorgó karmokkal fékezi le magát a másik idegen. Nem tudja, hogy mitévő legyen. Jóval kisebb a mérete és sima a koponyája. Rá rikolt a nőre majd őrült módon megpördül és elrohan.
Proteusi vízköpők nem ostoba hüllők. Húzd elé a tetemet. Ezzel valamelyest lenyugszik és nem fog ellenségként kezelni, de nem is enged közel magához, így könnyebben el lehet majd kábítani. Lysenko voltam, ne keressetek!” – Halja legbelülről a hangot Redway.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

78Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 16, 2012 8:24 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő alatt a páncélos, mint valami feldühödött bika, próbálta lerázni a nőt. Ám a penge kegyetlenül lesújtott. Csont roppant. Nat érezte a vér forróságát kezén, fülében csengett ellenfele halk nyögése. A férfi előre dőlt, a lány még idejében letudott ugrani róla, közben határozott mozdulattal kirántva a koponyából kését. Nagyot puffanva ért földet a test. Dühöngő még néhány percig meredten nézte a meg-megránduló hullát. Aztán a kezében tartott véres pengére meredt. Láthatóan remegett. Elővett egy rongyot, és mély levegőket véve letörölte kését.
- Nyugi, nyugalom, nincs baj... Nyugi - mélyet sóhajtott.
Aztán bekapcsolta a rádiót és beleszólt:
- Az egyik fegyveres kipipálva. Várjuk a további utasításokat!
Közben hátra pillantott, hátha előbukkan társa a fedezékből.

79Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Ápr. 19, 2012 7:08 pm

W.B.

W.B.
// Szombat este következő kőr, addig légy szíves írjatok. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

80Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 21, 2012 6:57 pm

W.B.

W.B.
// Akkor következő kőr. Akik nem írtak azoknak marad az előbb írtak. //


Nat:
A baka sehol sincs. Úgy tűnik az alagút sötétsége elnyelte.
- Nincs életjele. Egyszerűen minden kapcsolat megszűnt miközben maga a nehéz páncélost likvidálta. Jelét se fogom. Maradjon a helyén a maga érdekében!
Könnyű ezt mondani. Miközben alagútból ismerős szörnyű neszek hallatszanak. Sötétség ismét megelevenedik. Homályból nem lép elő sötétség lénye. Jobb szereti a számára rejtő lepelként használni azt.
- Maradjon fényben! Dobjon el egy gránátot és azonnal húzzon fel a létrán és zárja le!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

81Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Ápr. 21, 2012 9:32 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngőt körbe zárta a sötétség. Nem kapcsolta vissza a váll lámpáját. Úgy érezte, hogy hiába beszélnek hozzá a rádióból, az valahonnan a távolból hangzik fel.
- Maradjon fényben! Dobjon el egy gránátot és azonnal húzzon fel a létrán és zárja le!
A társait megölte ez a rohadt dög. Az előzőekben sem tudták kinyírni, akkor a gránát mire biztosíték? De megsebesült. A bosszú újabb düh hullámmal öntötte el érzékeit.
A páncélos hullájára meredt.
"-Józanul kell gondolkodnom!" - gondolta - "Nyugi Nat, csak tiszta fejjel!"
A hullához lépett, kését eltette, felkapcsolta váll lámpáját, és a lehető leggyorsabban, közben minden neszre oda figyelve kihámozta a férfit a páncélból. Felvette a páncélt. Kényelmetlen volt.
Felvette a földről a puskát. Kibiztosította.
- Itt Dühöngő beszél! Felvettem a páncélruhát, a dög után megyek! Ezt ne vegyék hősködésnek, csak szimplán ostoba vagyok! Vagy megértik, vagy nem! Ne jöjjön senki utánam! Ismétlem, ne jöjjön senki utánam!
Azzal, meg sem várva a választ elindult a sötét folyosón.

82Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 24, 2012 6:58 am

Lizzy Redway

Lizzy Redway
Nem tudom ki volt a segítségemre, de magamban hálát rebegtem neki. Megpróbáltam úgy megragadni a lényt, hogy a sav ne marja szét a kezeimet. Lassan határozottan húzni kezdtem, minden erőmet beleadtam.
~ A pokolba is, ilyet sem kellett túl sűrűn csinálnom… ~ Gondoltam és lassú léptekkel hátráltam a hatalmas lény felé. Biztos távolságban a rovart elengedtem, és felegyenesedtem. A vízköpő felé néztem, és felsóhajtottam. Kihúztam magam, és a tetemet elkerülve visszahátráltam a ládákig és ismét visszamásztam rájuk. Pásztázni kezdtem a tájat újabb ellenfeleket keresve. Reméltem, hogy nemsokára visszatérnek a társaim és kijutunk innen, mielőtt az egészből valami sokkal rosszabb lesz.
~ Ha az a dög most hívja a társait, akkor abból probléma lesz… Amíg van lőszerem jöhetnek… Annyit viszek magammal amennyit csak kell! ~ Gondoltam és tovább pásztáztam a terepet.

// Elnézést, hogy nem írtam, az érettségire készülés sok időt vett el tőlem, próbálok aktívabb lenni!//

83Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 24, 2012 9:27 pm

W.B.

W.B.
Nat:
Kényelmetlen a páncél. A sisak még véres, a széttört plexin kis cseppekben gravitációnak engedelmeskedve csurognak lefele a vércseppek. Páncélban mozogni nehézkes, kell hozzá izomerő, bár védelme sokkal nagyobb a sima tengerészeti páncélnál, mit a katona hátrahagyni kényszerült. Páncélzaton található váll-lámpa megvilágítja a folyosót. Kereszteződésnél végül egy gyors árny földöntúli vonyítással rohan el a nő előtt.
- Ez őrültség! Jöjjön vissza! – Hallatszik az utasítás.
Majd a kereszteződés egyik fordulójából sebesen kicsap, emberi szem követni se tudja a lény sebességét. Karmok végig csikordulnak a páncélon. Fogak törnek bele a bal vállvértbe.
Ghoul rémülten felsikolt. Ellöki magától a páncélost, ám még pengés farkát megpróbálja a katona mellkasába döfni. Penge hegye épphogy csak bele fúródott a páncélba, de nem törte át. Dühöngő hátra esett a páncélban. Ám a lény még nem tudta kihúzni a pengés farkát a páncélból. Beszorult…Redway:
Hatalmas szárnyas hüllő már csak morog. De láthatóan megnyugodott, vagy legalább is az embert nem nézi már olyan komoly veszélyforrásnak. Szárnyaival próbálja halott társát befedni. Szorosan hozzá simul. Védi. „Vajon tudja, hogy halott?”
Parancsnok idegesen ad új utasítást:
- Most az az egy xenomoprh a legkisebb probléma! Magától pár méterre van egy szellőző a padlózatban. Szedje le a rácsot és menjen le a szerviz alagútba! Egy Ghoul elkapta az egyik túlélőt! Siessen!// Nekem meg szakmai vizsgáim lesznek :p //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

84Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 24, 2012 10:59 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő próbált hozzászokni a páncélhoz. Nehezen mozgott benne. Ahogy előre nyomult, a fejében a düh lett úrrá. Ez erőt adott. Keze egyre jobban szorult a fegyver markolatára, olyannyira, hogy fájt már neki. De nem érezte.
- Ez őrültség! Jöjjön vissza! – Hallatszott a rádióból.
- Tudom, hogy őrültség... - morogta.
Ahogy a kereszteződéshez közeledett, megpillantotta a ghoul elsuhanó árnyékát a váll lámpa fényében. Utána eredt.
- Pauk-de! Most nem menekülsz! - kiáltott az árnyak közé.
A következő pillanatokban azonban alig tudta felfogni mi történik, olyan gyorsan futott le minden a szeme előtt. A lény sikítása élesen hasított a fülébe. Érezte ahogy a lény a páncélját végigkaristolta. A lány hátraesett, ahogy a szörny ellökte magától. Mikor Nat észrevette a lény páncélba szorult farkát, nem tétlenkedett.
- A Rohadt, K€rv@ Anyádat, Dögölj meg! - üvöltött a lényre, bal kezével megmarkolva és tartva a szörny farkát, jobb kezével pedig a ghoul fejére célozva meghúzta a puska ravaszát.

//Egyetemes felvételi, ha már itt tartunk... Úgyis mindenki akkor ír, amikor tud, úgyhogy szerintem ez nem nagy probléma, ha későn írsz Smile //

85Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Jún. 07, 2012 10:37 am

Thomas Martinez


A gránát se nagyon hatotta meg a fickót, de legalább adott egy kis időt arra, hogy Amanda kilője a kezéből a fegyverét. Ahogy látom a páncélos ledermedt, közben két másik katona is elő jött és a páncélosra tartották a fegyverüket. - Fedezünk, vedd el a még nála lévő pisztolyt és… találsz itt kötelet valahol. Szó nélkül megteszem és oda megyek a páncéloshoz és elveszem a pisztolyát. -Most már nem vagy olyan bátor, és úgy látszik kudarcba fulladt a tervetek.- Mondtam neki, majd gyorsan elhátráltam tőle és vissza mentem a két katonához. -Nem tudom, hogy hol lehet itt kötél, de körbe nézek hát ha találok.- Mondtam majd elindultam körbe nézni kötél ért, remélem most már nem fog közbe jönni semmi.

86Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Jún. 30, 2012 10:47 am

W.B.

W.B.
Nat:
Fegyver méretes darabot harapott ki a lény fejpáncéljából. Hangosan felszisszent. Felismerte, a túl kockázatos prédát. Farkizmait befeszítve lendítette a pengés véget egy fal felé, a rajta lévő emberrel együtt. Majd fél úton visszarándította a farkát, mintha ostor lenne. A páncél és benne lévő ember súlya tovább kívánkozott haladni a fal felé így eddigi légyottjuk megszakadt.
Nat nagy erővel ütközött a falnak. A kényelmetlen páncél mégis felfogta az ütközés java részét. Páncél nélkül lehet, hogy a gerinc szilánkosra tört volna, így viszont csak zúzódásokat lehet elkönyvelni. Hasznos kis vértezet.
A lény groteszk fejével a még kábán pislogó nőre néz, hatalmasra tátott szájából pedig furcsa üvöltés hallatszik. Sarkon fordul és elnyeli a sötétség.


Thomas:
Kötelet nem is, de sodort fém kábelt találtál. Sikerül ezzel megbéklyózni a katonát. Testtartásából látszik, hogy nem tetszik neki a helyzet, ám az is érezhető, hogy nem fogyott még ki a trükkökből.
Pattson szó nélkül fegyverével a páncélosra célozva oda oldalgott hozzá, majd levette a páncélos sisakját. Nem egy gyöngyszem. Tar kopasz, arca tele hegekkel. Ezzel eléggé otromba grimaszt vágott. Ennek ellenére szó nélkül előre ment, amerre Pattson mutatott.
- Menjetek tovább, én visszaviszem az APC-hez eme barmot.
- Haladjatok tovább, Pattson boldogul. Lent van egy túlélő, felvette az egyik nehéz páncélt. Elvben nincs több fegyveres. – érkezik a parancsnok utasítása.
Amanda biccentet, ez az indulás jele…


// Thomas, amikor írtam, hogy elvben valahol lennie kell kötélnek, akkor nyugodtan leirthattad volna, hogy találsz és megkötözöd az illetőt. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

87Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Szomb. Jún. 30, 2012 11:59 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő elvigyorodott, ahogy a lényt megsebezte. Az ezután bekövetkező eseményeknek viszont nem örült. A hatalmas rántás és ennek eredményeképp csók a fallal, valahogy nem illett az elképzelései közé. Kábán nézett a ghoulra, aki furcsa hang kiadása közben szépen lelépett. Nat a sötétbe menekülő lény után nézett. Föltápászkodott. Még sajgott a feje, de igyekezett minél gyorsabban magához térni. Mikor végre ez sikerült, ellenőrizte zúzódásait.
- Ahhoz képest, hogy milyen kényelmetlen, ez a szar, egész jól megvédett - gondolta.
Beleszólt a rádiójába:
- Hallanak engem? A ghoul lelépett, elrejtőzött! Legyenek óvatosak, lehet, hogy a felszínen is felbukkan! Megsebesült, de követem! Ismétlem, legyenek óvatosak!
Felkapcsolva lámpáját tovább haladt a sötétben.

88Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Csüt. Júl. 05, 2012 5:19 pm

W.B.

W.B.
- Forduljon vissza! Ez parancs! – Ordít bele a parancsnok a mikrofonban. Természetesen előbb beállította, hogy csak egy ember halhassa, az pedig te lennél. Nem csak lennél, hanem vagy is, így dobhártyát repesztő hang szinte metal koncertet játszik a dobhártyádon. – Ne hősködjön, az hogy azt a valamit megsebezte, azzal nem biztosította, hogy meg is tudja ölni! Forduljon vissza, ha meg nem teszi, akkor jobb esetben szankció, rosszabb esetben Szent Péter várja.
Pár pillanatig kínos csönd, majd ismét halkabb hangon megszólalt a parancsnok. Úgy tűnik vissza kapcsolta, hogy mindenki halja, amit mond.
- Foglyot hozzák ide. Pár vadállat befogó már úton van, úgymint a tisztogató osztag. Mindenki vissza az APC-hez. Ellen vetés nincs. Innen átveszik profibbak.

A sötétség hívogató egy végsőkig elmenő roppant kétes harcra, ám a parancsmegtagadást vajon megéri? Ez most személyes bosszú, vagy inkább a vadászat szülte harc élvezete?
Megéri?” – Suhan át a nő agyán eme hang, nem a sajátja, másé.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

89Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Pént. Júl. 06, 2012 9:23 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő megtorpant, ahogy a szavak végigharsogtak a fején. Nem szólt a rádióba. Érezte felettese hangjában a feszültséget. A sötétségbe bámult. A lelke üvöltött, rohant volna a szörny után, az érzékei még mindig ki voltak élesedve, az adrenalin tombolt a vérében. Megölte a társaimat. - futott végig az agyán. Parancsmegtagadás? A keze már úgy remegett, hogy nem tudta kontrollálni, ha nem jut gyógyszerhez, hamarosan kitör belőle a vadállat, és akár a többiekre is veszélyt jelenthet. Dönteni kell.
- Miért teszem ezt? Miért rohanok utána? - a gondolatai kezdtek összekuszálódni. Átvillant az agyán apja halálának emléke. Lekapcsolta a rádióját, hogy ne hallják. Dühösen beleordított a sötétségbe és beleeresztett egy egész tárat. Mikor ismét a csend vette körbe, egy hang szólalt meg benne:
„Megéri?”
Felkapta a fejét.
- Kezdek begolyózni? Már hangokat is hallok?
Újból eltelt pár perc néma csend, de a hang már nem jelentkezett. Nat csüggedten erőt vett magán, majd hátat fordított a néma, sötét folyosónak, és elindult visszafelé. Aztán megállt egy pillanatra. Visszanézett.
- Azért ezt itt hagyom neked, kicsikém. Fogadd el tőlem, kis ajándék. - mondta a sötétségbe gúnyosan. Levette a páncélruhát, már nem lesz rá szüksége. Újra tárazta a puskáját. Elővett minden maradék gránátot, amit még talált magánál, kibiztosította, és jó messze dobta őket. Aztán úgy rohant a kijárat felé, mint aki az életéért rohan.

90Ipartelep - Page 3 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Júl. 09, 2012 5:38 pm

W.B.

W.B.
A létrához érve hallod a robbanásokat, de a lény hangját nem. Létrán felmászva végül a tetején bele botlasz egy tengerészbe. Ducke néven mutatkozik be. Vele térsz vissza az APC-hez. Amivel te jöttél, az totál káros. Ajtaja kitépve, belül csupa vér. Mint megtudtad ezt egy proteuszi vízköpő okozta.
Kiérve a friss levegőre egy öltönyös ember fogad. Szó nélkül kezedbe ad egy papírt. Jelenésed van a főparancsnokságon. Az említet paragrafusok szerint a szokásos titoktartási papírok aláírása, ám ott van egy 117-es paragrafus miről még sosem hallottál.
UD4-es gépek hozzák a váltást, és viszik vissza a túlélőket.

Sikeres kaland számodra, 4 skill pontot kapsz.
Az inaktívak 2-2 pontot.
Következő posztodat a CMC bázis Főépületébe tedd.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.