Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Ipartelep - Page 6 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Ipartelep - Page 6 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Ipartelep - Page 6 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Ipartelep - Page 6 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Ipartelep - Page 6 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Ipartelep - Page 6 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Ipartelep - Page 6 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Ipartelep - Page 6 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 6 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Ipartelep - Page 6 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Ipartelep

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down  Üzenet [6 / 6 oldal]

151Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 22, 2013 2:54 pm

W.B.

W.B.
Telep irodaházának tetejéről lövés sorozatok dördültek el, néhány talált mivel nem emberi ordítás süvített végig a konténerek közti úthálózaton. Majd néhány plazmalövés, mik az irodaházat találták el. Két katona lőtt a lényre, legalább is akkor mikor nem volt konténerek takarásában.
Ezt követően kínos csönd ülepedett le, melyet csak a zöld vérű vadász lihegése szakított meg. Ám eme idegőrlő pillanatok sem tartottak sokáig. Dorr ülepítők felől hangos fémcsikorgás tört elő, majd hangos reccsenésnek sem nevezhető robaj, mit egy robbanás követett. Robbanás levegőbe repítette az ülepítőben lévő vizet és eső ként zúdul alá.
- Dean! Most csináljon valamit! Lehet, hogy sz*r, de nedves sz*r esik az égből, még véletlen sem tudja magát álcázni! Az átkozott klór meg már a lábfejünket is ellepi!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

152Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 22, 2013 3:19 pm

Dean Backett

Dean Backett
A kék csapat fele meglátta a dögöt, és tüzelni is kezdett. Nem emberi ordítások csapták meg a fülemet, és egy plazmalövés csapódott bele az irodaházba.
- Ba*szameg! - ordítottam, majd Séverin szólt a rádióba.
- Dean! Most csináljon valamit! Lehet, hogy sz*r, de nedves sz*r esik az égből, még véletlen sem tudja magát álcázni! Az átkozott klór meg már a lábfejünket is ellepi!
- Vettem! - Reagáltam, majd határozott lépésekkel megindultam a hangok felé, amiket hallottam. Reménykedtem, hogy a dög mellett valahol van még egy palack, amit egy golyóval felrobbanthatok mellette. Ha meglátom, akkor esetleg palack híján megpróbálom ellőni mindkét lábát, hogy a klórgázzal kölcsönhatásba lépjen, aztán meg fejre célzok, vagy mellkasra. Egy golyót lövök csak mindig, spórolok a lőszerrel

153Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 22, 2013 3:44 pm

W.B.

W.B.
Levegőből esőként aláhulló szennyvíztől a vegyvédelmi ruházat megkímél. Ám ettől még undorító darabkák is lehullanak eléd. Nagyobb darabok a gravitáció miatt is hamar lezuhannak, ám az a mocskos víz, idő míg kiürül a levegőből.
Nem volt nehéz megtalálni a ragadozót. Konténerek fedezékében haladt feléd, abban a hitben, hogy hátba támadhat. Nem sikerült neki. Mikor kifordultál a sarkon szembe került veled, tíz méterre volt tőled. Palackok itt nincsenek már, ám a klór már vastagon befedte a talajt, tíz, vagy akár húsz centi vastagon is hömpölyög ez a zöldes gáz. Ez a vadászt nem zavarta, bal oldala sérült meg. Az pedig magasan van a gáz fölött. Sérülése elég súlyos, látszik, hogy jókora darabot harapott ki az oldalából az a valami. Maszkjának fele is hiányzik. Nem akármi lehet ami így képes elintézni egy ilyen lényt.
Ezen viszont nem elmélkedtél. Tiszta célpont volt, halálpontosan találtak a lövések a lény térdeibe. Térdre zuhant, ettől még jobban felordított. Teste felkavarta a gázt mi így elérte a sebet. Felordított, az egy szeme mit a törött maszk nem rejtett el megmerevedett. Düh és kétségbeesés lángol benne. Eme testhelyzetből neki rugaszkodott, előre vetült ám a vérveszteség miatt nem talált el a pengéivel, ám ahogy elszállt melletted, annyira hozzád ért, hogy hátra essél a lendületétől. Ő már legyengült, így hassal előre érkezett földre, a gázba. Minden vérző sebét a gáz körbeölelte és mélyen vérébe kezdett szivárogni.
Még hangosabban felüvöltött. Már tudja, hogy halálán van, de előbb még egy utolsó prédát akar ejteni, ennek tudatában tápászkodik fel. Mint valami gagyi horror film lenne, úgy néznek ki a sebei, ahogy a klór szétmarja és a vérének foszforjával egyesül ezzel még halálosabb anyagot alkotva. Egy ember tized ennyitől már halott lenne…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

154Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 22, 2013 3:54 pm

Dean Backett

Dean Backett
Mikor befordultam, megláttam a lényt. Nagyobb volt mint én, de sebzettebb is. Bal oldalt sérült meg, sajnos magasan a klórgáz felett. Fél maszkja hiányzott, ami a harc jele volt. Kicsit sem vártam, egyből tüzeltem, és halál pontos lövéseket adtam le mindkét térdére. A lény összerogyott, és szinte hallani lehetett a gáz és a vérének az összekeveredését. Felordított, majd nekem rugaszkodott. Nem talált el a pengéivel, de a testével engem is fellökött. A dög hasra esett és ordított a fájdalomtól. Amilyen gyorsan csak tudtam, felkeltem és pár métert arrébb mentem. Közben végig rajta tartottam a szememet. Lassan kezdett el felemelkedni, és két lábra állni. Sebei bugyogtak, és látszott hogy a halálán van.
- Nem adod fel? Te rohadék! - kiáltottam, majd leadtam még egy pár lövést. Ezúttal a fejét céloztam, ott ahol a maszk hiányzik. Minden lövés után, egy lépést hátráltam, hogy minél messzebb kerüljek tőle.

155Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Hétf. Ápr. 22, 2013 7:14 pm

W.B.

W.B.
Próbálta lövéseket kerülni. Néhányat még így zombi mód vánszorogva is sikerült neki. Hamar belátta, hogy utolsó reménye a vállágyú használata, viszont erre már nem került sor, hogy eme fegyverét használja.
Roppant szívós dög. Ezt még tetézi, hogy mivel tudja, hogy meg fog halni, így nem törődik már a fájdalommal sem az életével, csak az ölés a cél. Fejébe több lövedék is bele fúródott, ám ez nem állította meg, keményfejű az már biztos. Végül az egyik lövés a szemébe ment. Felüvöltött, ahogy a szeme kifolyt a zöldes ködbe. Következő pár lövés végül átvitte a koponyát. Előre térdre, majd végül hasra eldőlt. Idegek és a kémiai reakciók megrándították a testét még párszor, végül teljesen elernyedt és a klór tovább rágta azt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

156Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 23, 2013 7:03 pm

Dean Backett

Dean Backett
Elképesztő, mekkora ereje van, még így is kitud térni egy-két golyó elől!
~ Ez egy terminátor! ~ Gondoltam magamban, mikor a második golyó találta el a fejét. Ám amikor az egyik töltény egyenesen a szemébe fúródott, egy ordítás után holtan esett össze. A sav szanaszét szedte a sebeit, amiből rengeteg volt neki.
- Uram. Jelentem, hogy megöltem! Engedélyt kérek visszamenni! - Mondtam, és megindultam felé. A biztonság kedvéért beleeresztettem még egy pár golyót a fejébe, majd elkezdtem nézni a technológiáját. - Van még dolgunk? - Kérdeztem megfáradva. - Szívesen hazamennék már!

157Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 23, 2013 8:21 pm

W.B.

W.B.
- Valamit nem felejtettél el? – Kérdi Séverin mikor kiértél a konténer rengetegből. Eszedbe jut. Derryl.
Ő nem jött elő. Nem csoda. Konténerek közt a teste ott hever. Felszakított sárga vegyvédelmi ruha a toroknál, elvágott torok. Védőruházat a háta is fel van tépve. Derryl gerince nincs a helyén. Később mikor a gáz eloszlott a szétmart predator tetemnél előkerül. Övére tűzte. Még így sérülten is trófeát gyűjtött. Nagyon biztos volt.
Időközben megérkezett az erősítés, ám a zöld tizedes furgonja nem jött meg. Galibába került a városban, felborult és felrobbant. Egyelőre tisztázatlanok a körülmények.
Megtalálták a predator hajójának darabjait. Mikor az iszapülepítő lassú kaparó szerkezete beindult, beakadt a hajó a fémszerkezet és a beton medence közé. Lassú de erőteljes gép végül összeroppantotta a hajót. Dorr ülepítő épp karbantartás alatt volt. Oda a mocskos iszapos vízbe szállt le a hajó. Katonák közt máris felmerültek a pletykák, hogy a lény valahonnan tudta, hogy egy ideig nem lesz használatban azaz ülepítő. Biztosnak kellet lennie benne, hogy ha azt választotta leszállásra.

Természetesen a közvéleménynek nem árulták el, hogy a predatorral történtek összecsapások. Szektásokkal való brutális tűzpárbaj fedő sztorit vetették be. Minden esetre, mindenki azt reméli, hogy nem lesz több felkötött lenyúzott emberi test sehol a városban. Remélhetően csak ez az egy lény volt itt. Remélhetően.// Klór nem károsította a predator maradék felszerelését. Hajó megsemmisült. Ülepítő fémszerkezet összeroppantotta majd a hajtűműve berobbant, bár jobb, mint hogy a predator indított volna detonációt. Predator halott. Két fő cél sikeres, bár a hajónak a sereg jobban örült volna ha épségben megmarad.
Jutalom 50 skill pont és 700$. – Kaland Sikeres //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

158Ipartelep - Page 6 Empty Re: Ipartelep on Kedd Ápr. 23, 2013 9:15 pm

Dean Backett

Dean Backett
Köszönet !

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [6 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Ipartelep

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.