Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
ÚJ, Parancsnok előtörténete EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

ÚJ, Parancsnok előtörténete

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1ÚJ, Parancsnok előtörténete Empty ÚJ, Parancsnok előtörténete on Szomb. Feb. 11, 2012 11:00 pm

Parancsnok

Parancsnok
Faj: Alien - Xenomorph - Drone

Név: Parancsnok

Becenév: Kegyetlen Gyilkológép

Szül. dátum: 2189. dec. 23.

Szül. hely: Új Japán

Rang: Dolgozó

Külső és belső jellem: nem kíméli meg ellenfele életét, gyors, erős, szeret hátulról támadni, falon mászni, lopakodni. Önfejű, akaratos. Alig észrevehetően, de nagyobb mint társai. Hosszú és éles karmai vannak, farka hosszú és sokszor használja áldozatai megölésére. Visításának hangjától megfagy mindenkiben a vér, frászt kap, kirázza a hideg, félni kezd.


2189. dec. 23. Új Japán

Alienek mentek, hogy gazdatesteket gyűjtsenek. Feladatukat sikeresen elvégezték. A fertőzött emberek mind egy helyen voltak. Egyesekből már kikelt a mellkasrobbantó. A fertőzötteket egy dolgozó őrzi, hogy minden rendben legyen. Egyszercsak recsegés, ropogás hallatszik. Újabb mellkasrobbantó kell ki, de ez sokkal kegyetlenebbűl teszi. Teljesen megrongálja a testet, jobban mint szükséges. A dolgozó, aki felügyeli őket felfigyel az eseményre és meredten bámúlja az emberi testet. Végül előbukkan hatalmas visítás közepedte a mellkasrobbantó. Kegyetlenül széttépte a testet, és még nem fejezte be. Úgydöntött, hogy a gyorsabb fejlődés érdekében megeszi az ember megmaradt részét. Párórán belül levedlette bőrét és teljesen kifejlődött. Alig észrevehetően, de nagyobb, mint társai. Kegyetlen gyilkológép.

Három nappal később..
Egy gazdatestekért induló csapat nem tért vissza. Egy öt főből álló csapatot küldtek utánuk és a kegyetlen gyilkológép alient. Egyszerű és gyors feladatnak tűnt. Azt remélték, nincs semmi baj, csak késnek egy picit. Ám ez korántsem volt a valóság. Valójában lemészárolták őket. Éjjel amikor "felmentősereg" megérkezett égő hordók, holtestek fogadták őket. Egy kis domboldalról figyelték a tábort, ahonnan a gazdateteket kellet volna elhozni. A nyolc főből álló csapatból senkisem maradt életben. Egy tucat fegyveres és három civil volt életben. A kis csapat vezetője úgydöntött, hogy jobb lenne vissza menni és jelenteni a királynőnek, de a kegyetlen gyilkológép alien túl önfejű volt és ölni akart. Megakarta bosszulni társai halálát. Elindult csendben, óvatosan. Sötétben, árnyékban haladt. Egy ház álltal nyújtott árnyékos, sötét helyen megtorpant. Már közel volt, nagyon közel. Az emberek nem számítottak támadásra, se másra. A kis csapat többi tagja is akcióba lépett. Lopakodtak, de nem voltak óvatosak. Míg a gyilkológép alien egy üveg nélküli ablakon bemászott egy üres betonházba, addig egy társa felborított egy üres hordót, így nagy zajt csapva. Mindenki egyből felfigyelt és észre is vették őket. Tüzelni kezdtek a milícia katonák, a civilek a milíciáktól vártak biztonságot, menedéket. A gyilkológép alien a ház kiszakadt ajtajához lopakodott, így egy katona mögé került. Lassan, halkan mögé kúsztatta farkát, majd egy hirtelen mozdulattal felszúrta az embert aki abba hagyva a tüzelést, vért köpködve meghalt. Az alien behúzta farkával együtt a házba, majd ott kihúzta az élettelen testből a farkát. A ház emeletes volt. Csendben fel ment az emeletre. Kinézett az egyik ablakon és látta amint egy fegyveres egyik társát lövi. Kapott az alkalmon, hogy nem figyelnek rá. Az ablaknak nem volt üvege, régi volt a ház. Felmászott az ablakba, felkészült és ráugrott a katonára. Egyből széttépte, nem vacakolt. Hatalmasat visított. Visításától megijedtek az emberek. Nem úgy visított, mint a többi alien. Megfagy abban a vér, aki hallja. Frászt kap, félni kezd. Visításának hangja messzire elhallatszott. Összesen 8 ember van még akit meg kell ölni, mind katona. Már hajnalodik és még mindig tart a macska-egér játék. A hat fős kis csapatból öten maradtak, a vezetőjük meghalt. A katonák hatan vannak és túlerőben. Az öt alien egy ház emeletének egyik szobájában rejtőzik. A katonák két fős csoportokban keresik őket.
- Elég! Nem bírok tovább itt ücsörögni és várni, míg megtalálnak. -mondta a gyilkológép alien.
- És mégis mit tegyünk, Parancsnok? -kérdezte az egyik. Itt lett elkeresztelve a gyilkológép, eddig nem volt neve. De most, hogy halott a csapat vezetője és nincs más ki vezethetné a csapatot.. elnevezték Parancsnok -nak.
- Három csoportra oszlunk, úgy ahogy az emberek. Két kettő fős csoportra és rám. Én elbánok kettővel egyszerre, ti viszont nem. Ezért mentek ketten... -mondta a tervet, mikor félbe szakította egy csattanás. Egy katona betörte a bejárati ajtót a földszinten- Mikor jelt adok, induljatok. -fejezte be mondandóját és a szoba ajtajához lépett. Lehetett hallani ahogy a katona feljön a lépcsőn. Benyit minden egyes szobába. Lépteiből kiderül, hogy fáradt, gyenge és fél. Elért annak a szobának a csukott ajtajához, ahol az öt alien volt. Lassan nyújtotta ki a kezét a kilincs felé, mintha sejtette volna, hogy ott lesznek az idegenek. Keze nem jutott el a kilincsig, mert hirtelen átszúrta testét az ajtón keresztűl Parancsnok farka. Farkával átrántotta az ajtón a katonát, majd kihajította a testet az ablakon. Ezt látta a katona társa.
- Most! -adta meg a jelet Parancsnok, melyre a négy alien két kettő fős csoportra oszlott és elindult, hogy megölje azt a két katonát, akit feladatául kapott. Parancsnok kiugrott az ablakon és a katona társával találta magát szembe. Az lőtt volna, de sajnos rá kellett jönnie, hogy lőszer nélkül nehéz lesz. Eldobta puskáját és előrántott egy nagyobbacska kést. A penge 38 cm hosszú és éles volt. Parancsnok nem mozdult, csak a farka. Lassan haladt a katona felé, aki folyamatosan az alien farkát figyelte. Amikormár teljesen az idegen farkára összpontosított, Parancsnok elrugaszkodott a földtől és ráugrott a katonára. A katona az eséstől elejtette a nagyobbacska kését, kézzel meg nincs esélye az alien ellen így csak nézte az idegent aki közel hajolt, majd hirtelen "nyelvével" átszúrta az ember koponyáját. Lassan kihúzta a "nyelvét", felemelte fejét majd kétlábra állt, kiegyenesedett és hatalmasat visított. Miután elhalkult felbukkant négy társa is, tehát sikerrel jártak. Megölték a katonákat. A négy alien félt Parancsnoktól és tisztelték. Vissza mentek a fészekhez, ahol alaposan beszámoltak a királynőnek mindenről. Azóta már sokszor volt ez a négy alien és Parancsnok gazdatest begyűjtésen. Jó csapat lettek, de aztán elváltak útjaik. Egyikük meghalt, a másikukat áthelyezték egy másik csapatba, a harmadik is más teendő után nézett. Így Parancsnok egyedül maradt. Ideje nagy részét pihenéssel tölti, néha elmegy egy-egy csapattal gazdatesteket gyűjteni, vagy másban segédkezik. Volt már, hogy a királynő személyesen őt kérte fel arra, hogy kiirtson egy kis tábort, vagy mást. Hisz Parancsnok lét eleme a harc, az ölés. Mert ő, a Kegyetlen Gyilkológép.A hozzászólást Parancsnok összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 18, 2012 11:32 am-kor.

2ÚJ, Parancsnok előtörténete Empty Re: ÚJ, Parancsnok előtörténete on Szer. Feb. 15, 2012 10:20 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözlet ismét!

Késlekedésért elnézést. Nem én tehetek róla. Aki az alien előtörténeteket értékeli, annak valamiért Facebookra van ideje, de az oldalra nincs.
A lényeg, a hibák miket felfedeztem:
- Idegen a feljebb valójától nem tagadja meg a parancsot.
- Idegenek nem ijednek meg saját társuk sikolyától.
- Fiatal idegenként még nem vagy elég tapasztalt és erős. Így a feltehetően idősebb társaidnak kijelenteni, hogy te jobb vagy kicsit önfejűség. Bár elfogadom, hogy sikerrel jártál.
- Nem írtad le milyen katonák azok. Ha tengerészek, akkor kétlem, hogy elfelejtene betárazni. Ha sima milícia tagjai, akkor a félelemtől van erre esély.

Dátum már jó.

Nos, előtörténeted végül is elfogadom.
2 skill pontot adok. No és dolgozói rangot.

Jelenleg nem tudom mi a helyzet az Alien kalandokkal, ugyanis mint feljebb írtam az illetékes kicsit szelburdi.
Fox hamarosan indít majd egy idegen kalandot, napok kérdése.


Jó játékot kívánok!


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ÚJ, Parancsnok előtörténete Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

3ÚJ, Parancsnok előtörténete Empty Re: ÚJ, Parancsnok előtörténete on Szomb. Feb. 18, 2012 10:49 am

Parancsnok

Parancsnok
Köszönöm, hogy elfogadtad az előtörténetemet. A hibákat kifogom javítani és persze megcsinálom a karakterlapot és a kommunikátort is.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.